German Polish Job Center Sp. J.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 238 ocen.

German Polish Job Center Sp. J.
3 238 6 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Dziewczyna

Macie jakieś oferty pracy na produkcji dla kobiet ?

agencja GPJC
@Dziewczyna 02.11.2017 11:38

witam, tak mamy, prosimy o przesłanie cv do nas na maila: magazyn@gpjc.eu pozdrawiam agencja GPJC

xyzzzz

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

spoko94
@xyzzzz 18.10.2017 16:05

witam, wyjechalismy przez GPJC w listopadzie 2016 do Baura do Weismain i pracujemy nadal, jest spoko.Mamy umowy niemieckie, kasa sie zgadza, praca nie jest ciężka, moja kobieta sobie radzi :))) Jak mamy problem dzwonimy do biura Job Center i od razu jest interwencja.My nie narzekamy.Zależy kto czego szuka.Wiem, ze teraz mają dużą rekrutację na początek listopada.Za ich pośrednictwem przyjeżdżają do nas znajomi.Miejmy nadzieję, ze wszystko wypali tak jak rok temu.

Nicky
@spoko94 25.10.2017 08:26

A jak z godzinami pracy? Ile jest zagwarantowane w umowie? Praca od poniedziałku do piątku, czy zdarzają się też soboty? Jak warunki mieszkaniowe?

Dawid
@Nicky 26.10.2017 14:19

Jak rozmawiałem z panią z biura, powiedziała mi, że jest Zeitkonto, ale umownie miesięcznie wypłacają wynagrodzenie za przepracowane 150h. To całkiem ok moim zdaniem. (Reszta idzie na Zeitkonto). Jadę tam 5-6 listopada :-)

Łukasz
@Dawid 26.10.2017 23:09

Gdzie jedziesz ? Od nich

Tadeusz

Ponieważ German Polish Job Center Sp. J. ma opinię dobrego pracodawcy to nawet nie ograniczają listy ofert pracy bo i tak znajda chętnych. Trochę jestem zaskoczony niektórymi opiniami ale widocznie tak musi być.

xyz

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

Natalia

Czy German Polish Job Center ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam sporo dobrego o agencji i chciałabym skorzystać z ich pośrednictwa. Może ktoś słyszał o pracy we Francji? Jak przedstawia się sprawa znajomości języka, ja znam dobrze angielski?

Nero

Może ktoś podpowiedzieć coś o pracy dla stolarza meblowego?

Darek

Złożyłem CV w kilku biurach na to samo stanowisko. Odpowiedział tylko GPJC za co dziękuję. Pierwszy raz chcę wyjechać do pracy. Chciałbym zapytać o kwestie zakwaterowania. Czy obowiązkowo trzeba mieszkać gdzie wskaże pracodawca czy też agencja czy można sobie samemu coś wynająć? Czy od zatrudnionych przez agencje pracowników jest pobierana jakaś opłata z tytułu pośrednictwa? Jeśli tak to czy jest ona jednorazowa czy nie?

agencja GPJC
@Darek 08.10.2017 14:54

witam Pana, nie ma Pan obowiązku mieszkać w mieszkaniu wskazanym przez agencję.Jak najbardziej może Pan szukać swojego zakwaterowania.Od pracowników nie pobieramy żadnych opłat. pozdrawiam agencja GPJC

Bercik

Musza mieć dobre kontakty ponieważ mają dużo ofert!

Nataniel

Dlaczego tak mało jest opinii od osób które już wróciły z wyjazdu? Jedynym dobrym sygnałem jest to, że jak nie piszą to było dobrze i nie chce się już pisać?

8900
@Nataniel 05.09.2017 22:39

Agencja GPJC jest ok, ale znów niemieckie zeit firmy to większa połowa to oszuści. Na dobry początek trzeba od czegoś zacząć, a Panie z GPJC jest zawsze z nimi kontakt i dzwonią same pytając jak praca itp. POLECAM!!!

Picker

Może ktoś coś na temat pracy okolice inglestad produkcja foteli jak tam jest i jaka atmosfera panuje w zakładzie czy warto się wybrać tam do pracy z góry dziekuje

Nataniel

Słyszałem, że German Polish Job Center to dobry pracodawca, sadze, że można z nimi wyjechać do roboty.

Raperos

witam wyslalem z żoną własnie cv na produkcje do tej firmy jest szansa ze zadzwonią do nas i bedziemy mogli wyjechac razem ipracowac na te same zmiany ?

Dupek

ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo

Dupek

ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo

Dzidek

Mam zamiar również skorzystać z pośrednictwa agencji German Polish Job Center tym bardziej, że słyszałem iż to dobry pracodawca. Sądzę, że nie ma idealnych agencji jak również nie wszystkim musi się tu podobać organizacja pracy za granicą! Każdy ma wybór.

Tomasz

Czy może mi ktoś napisać kilka informacji o agencji. Mam zamiar wyjechać za pracą i zastanawiam się gdzie? Kiedyś słyszałem o tej agencji dobrą opinię ale jak jest teraz? Widziałem, że mają sporo ofert. Czy mieszkania również organizują i jakie? Dzięki

Mentor

Widziałem, że mają dość długą listę ofert pracy. Czy ktoś się orientuje jaka jest ta praca na lotnisku w Monachium? Może ktoś tam już był i mógłby coś podpowiedzieć? O samej agencji to słyszałem dobre opinie, ludzie byli zadowoleni, przynajmniej ci z którymi rozmawiałem.

GPJC
@Mentor 18.08.2017 22:29

Witam, Oferta pracy na lotnisku jest nadal aktualna, szukamy osób z komunikatywnym językiem niemieckim. Proszę przesłać do nas Cv na adres: magazyn@gpjc.eu

DD

Czy wybiera sie ktoś w polowie września na magazyny ?

xx

Czy ktoś wie coś na temat pracy na magazynach ? Jest ciezko ? Na czym polega praca ? Dzieki za każdą informację ! :)

Natalia

GPJC to bardzo fajna agencja, szkoda, że nie prowadzą nauki języka.

GPJC
@Natalia 09.08.2017 18:23

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani nauką j.niemieckiego prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą

Janusz

Praca a tym bardziej praca za granicą to nie przedszkole gdzie wszyscy za nas zrobią wszystko. Czasami trzeba pukać do zamkniętego okna i jak komuś zależy to się dostanie. Gorzej jak się nie chce pracować i szukamy pretekstu.

Mamba

Dla chcącego nie ma nic trudnego. Jak komuś zależy na wyjeździe do roboty to znajdzie możliwość kontaktu z firmą. Agencja ma dużo różnych możliwości. Ludzie korzystają z ich ofert i jak można poczytać na forum są zadowoleni.

etr
@Mamba 20.07.2017 12:16

Masz rację. Można obwinąć kamień papierem z zapisaną wiadomością i wrzucić przez zamknięte okno.

rozczarowany

zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie odwlekały wyjazd a to święto(dzień przed wyjazdem) a to brak pracy- po co więc oferty? by przestać odbierać telefony. I nie jestem hejterem mówie jak jest. nie traktują ludzi poważnie. to nie jest wyjazd po bułki do sklepu tylko wyjazd za granicę. Ludzie muszą zdać mieszkania rzucić pracę w Polsce kto im zwróci za miesiąc przestoju?. czekałem cierpliwie na bezrobociu aż w końcu dałem sobie spokój z tą agencją i mam prace przez inna i WAM też tak radzę

GPJC
@rozczarowany 17.07.2017 21:41

Szanowny Panie, telefony są odbierane zawsze przez pracowników agencji. Również zawsze staramy się zaproponować kandydatom inną ofertę, gdy poprzednia jest nieaktualna. W przypadku ofert bez znajomości j. niemieckiego nie zawsze na dany moment mamy po kilka ofert pracy dla osób nieznających języka. Z poważaniem Zespół GPJC

rozczarowany

zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie przestawiały mi wyjazd by w końcu przestać odbierać telefony np. dzień przed wyjazdem nagle święto Niemczech.Brak komunikacji pomiędzy Polską a Niemcami, i nie jestem hejterem traktujcie ludzi poważnie jak ktoś się nie nadaje lub nie ma pracy to po co wydzwaniacie do niego by jechać już natychmiast.

Laluna

GPJC to nie jest instytucją charytatywną tylko firmą która ma zarabiać kasę więc po co te złośliwe uwagi, że zarabiają na ludziach? O takich agencjach można pisać z przyjemnością bardzo dobrze. Jeśli ktoś szuka roboty to spokojnie może współpracować z nimi.

Micha..

Witam. Czy osoba pod Nickiem GPJC jest w stanie mi zaproponować ofertę pracy (umowa o prace) w Niemczech? Najlepiej od 12 lipca 2017, mogę wyslac CV oraz opowiedzieć o swoich zdolnościach. Pozdrawiam serdecznie.

GPJC
@Micha.. 08.07.2017 15:40

proszę o kontakt z naszym biurem telefon: 42 207 09 71

Jo12

Witam czy moglabym dostac namiar na strone z Panstwa ofertami pracy. Pracowalam juz przez panstwa fime lecz musiałam niestety zrezygnować. a na panstwa stronnie sa ale stare.. Pozdrawiam

GPJC
@Jo12 01.07.2017 08:20

Witam, strona nasza jest w przebudowie. Proszę wchodzić na Facebooka tam znajdzie Pani nasze aktualne oferty. Pozdrawiam Zespół GPJC

Norbi

Myślę, że German Polish Job Center można polecić innym chętnym do pracy. Mają bardzo bogatą ofertę pracy, jest z czego wybierać. Ponadto podoba mi się jak wyjaśniają pewne sytuacje walcząc w ten sposób z hejterami. To dla wielu nowych osób daje pewność i spokój.

Niunia

Złożyłem cv do firmy i trochę martwią mnie negatywne opinie. Dobrze, że agencja wyjaśnia niektóre sytuacje, niestety niektórzy wolą oczernić i chyba maja z tego satysfakcję? Zastanawia mnie ten typ zachowań, dlaczego tak jest?

agencja GPJC
@Niunia 11.06.2017 19:16

witam, o tego typu zachowaniach można by było książki pisać. Z reguły jest tak, że ludzie, którzy wyjadą do Niemiec i są zadowoleni ( a takich wyjechało już kilkaset) nie mają zwyczajnie czasu, ani potrzeby pisać komentarzy na tego typu portalach.W większości piszą Ci, którzy mają najmniejsze bądź znikome kwalifikacje, nie znają języka niemieckiego, a oczekują od pracodawcy najwięcej. Niestety na pewne sytuacje i zachowania agencja nie ma wpływu.Jednakże jest grono takich ludzi, którzy wracają do nas i korzystają z naszych usług powtórnie. O czymś to chyba świadczy.... z poważaniem agencja GPJC

Am
@Niunia 11.06.2017 19:16

Myślę ze jest tak jak agencja odpowoedziala.Sama nie zaglądam tu często. Pracuje w Niemczech 6 rok.Praca z tej agencji pierwsza moja.Jeśli zajdzie potrzebą,następnej też będę u nich szukala

Anna

Witam, a czy mają Państwo oferty dla kobiet na krótki czas np. tylko 2 tygodnie, np. na zastępstwo? Może być praca w szklarniach, na produkcji, oby nie opieka nad starszymi.

GPJC
@Anna 24.05.2017 17:19

Witam, niestety na tak krótki okres czasu nie mamy ofert. Zespół GPJC

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German Polish Job Center Sp. J.