German Polish Job Center Sp. J.

3 Dodaj opinię
German Polish Job Center Sp. J.
3 248 516 5 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Filtruj opinie po kryteriach:

MacMax
 Opinia

Witam jak wygląda praca przy skręcaniu mebli w Stockheim warto ? Czy ciężka robota ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@GPJC Nie podawaj, proszę, danych personalnych innych pracowników firmy German Polish Job Center, gdyż jest to niezgodne z regulaminem. Ponadto, zakładam, że jesteś bądź byłaś pracownikiem firmy, tak? Jeśli tak, to czy możesz napisać o tym, jakie Ty miałaś doświadczenia podczas współpracy z firmą? Będę Ci za to wdzięczna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

Firma German Polish Job Center poszukuje pracowników, a pełną listę ofert pracy można znaleźć na stronie internetowej. Dlatego jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą w firmie, to zostawiam tutaj bezpośredni link do ofert pracy - http://www.gpjc.eu/pl/employee.html Ponadto, zachęcam Was do wypowiedzi na temat tego, jak Wam się z firmą German Polish Job Center współpracuje. Będą to na pewno bardzo rzeczowe i konkretne opinie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w German Polish Job Center Sp. J.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Posiadasz bieżące informacje na temat poziomu wynagrodzenia w German Polish Job Center Sp. J.? Twoja opinia może okazać się cenna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia

Witam czy przed wyjazdem do Niemiec z tej agencji trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy??? W Polsce??

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Monika 03.04.2018 11:48

nie trzeba, umowy z pracownikami są na warunkach niemieckich.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Natuśka, widać, że masz pozytywne doświadczenia z German Polish Job Center Sp. J. Swój wpis poświęcasz osobom, które prawdopodobnie sprawowały funkcję Twoich koordynatorów. Co możesz więcej powiedzieć o samych warunkach pracy i zakwaterowaniu w miejscu, w którym wykonywałaś swoje obowiązki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natuśka
 Opinia

Współpraca z Panią Izą i Panią Marysią to czysta przyjemność. Obie Panie martwią się o swoich podopiecznych,są zawsze pomocne i dostępne jeśli podopieczny ma problem. Widać ze obie Panie pracują tam z powołania a nie przymusu. Polecam w 100% prace z tą agencja . Lepszej nie znajdziecie ;)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pati
 Opinia

Jeżeli pracowałam rok temu u Państwa to mozna liczyć na to aby ta firma zatrudnila mnie jeszcze raz? Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Pati 13.02.2018 10:45

witam, tak, jak najbardziej.Prosimy o kontakt z agencją. pozdrawiamy GPJC

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
takeme
 Opinia

Witam, niedawno bo w zeszłym roku firma GPJC pośredniczyła mi w znalezieniu pracy i byłem zadowolony jeżeli chodzi o tą firmę szkoda że nie mogę powiedzieć tego o agencji Hoffmana przez którą byłem zatrudniony, pensja się zgadzała co miesiąc także wszystko co najważniejsze w pracy było zapewnione, zły byłem na agencję Hoffmana ponieważ wydarzyła mi się przykra sytuacja w domu i musiałem zjechać do Polski, sekretarka w biurze Hoffmana rzuciła moim uzasadnionym wypowiedzeniem napisanym w j.niemieckim ta sytuacja trochę mnie zniesmaczyła, pracowałem w firmie Magna niedaleko Ingolstadt i byłem zadowolony, praca ciężka, norma jak najbardziej do wyrobienia i wielu dostało kontrakt bezpośrednio z pracodawcą :) Chciałbym jeszcze raz spróbować wyjazdu przez GPJC w tym roku i mam pytanie jak wygląda kwestia zamieszkania gdybym znalazł sobie jakiś hotel pracowniczy jak uzyskać meldunek bo bez niego nie będę mógł podjąć pracy ?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@takeme 28.01.2018 21:04

Proszę o kontakt z biurem. GPJC

Pomocna?
Tak5Nie
On26
 Opinia

Nie polecam!! Nie potrafią odpowiedzieć na zwykłego maila, w porównaniu do innych firm! Nie oddzwaniają jak mówią przy rozmowie telefonicznej! Ta firma to jedna WIELKA porażka. Omijajcie to z daleka! A Panie siedzące wielkie damy, bez kultury, mają ludzi za nic.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja93
 Opinia
@On26 24.01.2018 16:55

Dokładnie. Odkąd nie ma Pani Magdaleny to z nikim tam nie można się dogadać :/

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@On26 24.01.2018 16:55

GPJC - proszę mieć na tyle odwagi i podać swoje nazwisko, co to była za porażka według Pana. My jako firma nie mamy sobie nic do zarzucenia. Bardzo proszę podać imię pani która to według Pana ma tak mało kultury i ma ludzi za nic Wszystkie problemy są przez nas dalej przekazywane do pracodawców. Niestety jest coraz więcej osób które uważa, że jeśli jednego dnia zgłosi problem, to na drugi dzień musi on być już rozwiązany, a my też tylko jesteśmy ludźmi. GPJC

Pomocna?
Tak6Nie

Pracodawca

 Opinia
@Ja93 29.01.2018 11:21

GPJC: z kim nie można się do gadać ? proszę o informacje. Wszystkie panie w biurze są tak samo uczynne jak była pani Magda, nie ma żadnej różnicy w obsłudze pracowników. GPJC

Pomocna?
Tak6Nie
ChybaObiektywnie
 Opinia

Firmę polecam z czystym sumieniem, pozdrawiam również bardzo sympatyczną Panią Izabelę:) Jeśli chodzi o załatwianie pracy to prostu trzeba zrozumieć, że istnieje wiele czynników, na które sama agencja GPJC nie ma wpływu i wyjazd do pracy może się opóźnić. GPJC wysyła ludzi do innego niemieckiego pośrednika, ten pośrednik wysyła do właściwego już miejsca pracy, więc nieścisłości mogą powstać na kilku liniach - stąd opóźnienia lub nieporozumienia. Tak jak nieporozumieniem jest pisanie, że panie z biura to siedzące wielkie damy. Pani Izabela naprawdę dwoiła i troiła się, aby znaleźć dla mnie pracę. A że troszkę to trwało... no cóż, jak napisane powyżej nie na wszystko firma GPJC ma wpływ. Wydaję mi się, że największymi malkontentami są osoby nie znające języka, nie znające realiów, dużo krzyczące, a mało robiące, zarazem oczekujące wielkich pieniędzy i super warunków mieszkaniowych, najlepiej darmowych. Podsumowanie: POLECAM

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Deniro 1410
 Opinia

Witam To już mój mój drugi wyjazd do pracy w Niemczech zorganizowany przez GPJC W zeszłym roku pracowałem w firmie Baur gdzie pracowałem jako pakowacz Prace uważam za bardzo fajną , zgadza sie była norma z początku byłem tym przerażony ale po tygodniu okazało się ze tą normę mozna spokojnie wyrobić (tylko trzeba chcieć ) Co do warunków mieszkaniowych to wiadomo ze nie są to 5-cio gwiazdkowe hotele , ja uważam ze są bardzo dobre Obecnie pracuję w firmie Magna na produkcji lusterek samochodowych , warunki mieszkalne i płacowe są super Co do biura pośrednictwa pracy GPJC to uwazam ze jest ona godna polecenia zawsze jak sa jakies problemy to je rozwiazują wystaczy tylko zkontaktowac sie z paniami z biura Naprawdę polecam to biuro

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
michu
 Opinia
@Deniro 1410 24.11.2017 17:46

witam a mozesz cos wecej o tym montazu lusterek?? ogolnie ile sie tam wychodzi netto juz po wszelkich oplatach bez nadgodzin ale z dodatkami za nocki wiesz juz przelew pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TakaJa
 Opinia
@michu 20.12.2017 09:34

Pracowałam tam. Praca jest w Assamstadt. Stawka wzrasta z miesiąca na miesiąc, ale ogólnie można dobrze zarobić, tyle że trzeba się uwijać w robocie, co też nie każdy dawał radę i wiem, że dużo osób szybko się zwalnia. Dużo zależy od zmiany na którą się trafi, jak wszędzie atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Trzeba pojechać samemu i się przekonać :)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@michu 20.12.2017 09:34

Ok.1050 po oplaceniu mieszkania na nockach ok chyba 1400

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Agencja pracy GPJC jest w porzadku, nie moge powiedziec nic zlego. Warunki mieszkania bardzo dobre i praca rowniez super. Kontakt z biurem jest zawsze bez problemu. GPJC odsyla ludzi do niemieckiego pośrednika, i jezeli ktos ma problem, bo dostal za malo wyplaty to na pewno nie jest wina firmy GPJC tylko po prostu trzeba isc do niemieckiej agencji i wyjasnic, bo na pewno mozna w jakis sposob, bo tak sie nie dzieje bez powodu. Jesli ktos bierze zaliczki co tydzien to nie ma się co dziwic, ze dostaje mniej wyplaty pozniej. Jezeli bede miala komus POLECIĆ agencje pracy to na pewno polecę GPJC.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ooeeeeq
 Opinia
@Gość 14.12.2017 10:17

tak agencja sama gpjc nie jest winna ale powinna powiedzieć ludzią gdzie ich wysyła, za miesiac pracy i przerobienie 180 godzin własnie dostalismy 900 euro pensji, to nie wiem ile my mamy netto za godzine chyba 6 euro

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia

Zarobki w firmie Baur to 1100 euro po odliczeniu za mieszkania 150 euro.ewentualne nadgodziny ida na zait konto. Panie z gpjc są mile i pomocne jednak nie są na miejscu i nie widzą dokładnie wszystkiego A przede wszystkim nie widzą warunków mieszkania bez pralki lodówki zamrażarki żadnej kuchni.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XXZY
 Opinia

Tak było dobrze Bylo bo już nie jest. W zeszłym roku mieliście Państwo darmowe mieszkania teraz musimy płacić za mieszkanie agencji Hoffman po 150 euro za osobę ale tylko przez 3 pierwsze miejsce poznizneij kwota może być w skali nawet 800 euro albo trzeba szukać coś samemu . Warunki może nie są źle ale na jedną noc lub dwie A nie na mieszkanie na dłuższą metę nie ma kuchni żadnej tzn palników ani kuchni gazowej mała lodówka Na kila osób i nie ma pralki .i niech nikt nie pisze że tak to już jest bo w konkurencyjnej agencji ludzie mają darmowe mieszkania mają dobre warunki dodatek diety dziennej. Także może i było dobrze ale nie jest teraz. A wynagrodzenie po odtraceniu za mieszkanie to około 1100 euro jakieś ewentualne nadgodziny idą na zait konto. Ktoś może powiedzieć trudno trzeba było jechać z innej agencji no tak ale nikt nie przypuszczał że aż takie mogą być różnice i rozbieżności między agencjami wysyłającymi ludzi do jednej firmy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia74
 Opinia

Pracowałam z mężem przez agencję GPJC w zeszłym roku, też w Baur i byłam zadowolona. Przecież wiadomo, że to nie jest praca biurowa tylko fizyczna na magazynie. Zgadzam się z Panem Deniro 1410 - panie z agencji zawsze odpowiadały na moje maile i były bardzo miłe. Nie znam niemieckiego ale radziłam sobie bez większych problemów, poznałam tam fajnych ludzi i w tym roku też szykuję się do wyjazdu. Co do mieszkania, to mieliśmy dwuosobowy pokój w hotelu pracowniczym, koleżance trafił się inny nocleg i też była zadowolona. Jedzie ktoś tam w przyszłym tyg.? Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacob
 Opinia

Przybyłem na miejsce dnia 5 listopada na projekt w sonefeld na magazyn Baur. Jeżeli chodzi o mieszkania to warunki są dobre, lecz niestety z każdym dniem wypływają nowe fakty, przyjechałem jako komisjoner bądź pakowacz niewielkich przedmiotów takich jak pendrive, myszki do komputerów, płyty cd itp. Jednak już się dowiedziałem, że komisjonowania nie ma ponieważ w tym magazynie są przedmioty typu duże agd. np. pralki, lodówki, kuchenki itp. kobiety zwykle pakują przy taśmie, norma to 33 sztuki na godzinę. A normy nie miało być, to tak na marginesie. Tak jak wspomniałem, dziewczyny pakują same bądź jak muszą przenieś przedmiot o większej masie to mogą zrobić to we dwie, tak aby przypadało na osobę po 15 kg. Facecie przynoszą kartony, bądź skanują paczki przy taśmie, albo idą na rozładunek bądż załadunek kontenerów. Choć agencja zapewniała, że przy załadunku pracują tylko osoby z uprawnieniami na wózki widłowe. Także to co agencja mówi a to co jest na miejscu to zupełnie co innego. W dodatku jest jeszcze haczyk z mieszkaniem, kiedy chcesz wypowiedzieć umowę i zjechać z projektu. Pozdrawiam i życzę dalszych udanych poszukiwań pracy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Jacob 07.11.2017 17:05

Szanowny Panie Jakubie, agencja przedstawia oferty wiarygodnie, jeśli chodzi o magazyny BFS informowałyśmy, że asortyment jest różny ( generalnie może być wszystko oprócz spożywki), elektronika, sprzęt sportowy, odzież, sprzęt AGD, itp.To co się pakuje bądź komisjonuje zależy od bieżących zamówień internetowych.Wszystkim kandydatom są przedstawiane takie informacje.Może być sytuacja, że przez tydzień pakuje się elektronikę, a przez kolejny sprzęt sportowy. Czy o ten "haczyk" Panu chodzi: " Wkład własny Pracownika wynosi 20 € za każdy dzień, jednak nie więcej, niż 150,00 € za każdy miesiąc kalendarzowy"? Ten zapis wynika z regulaminu, który pracownicy podpisują na miejscu wraz z umową o pracę. Jeśli chodzi o inne "haczyki" to prosimy o kontakt z naszym biurem bądź opiekunem ze strony pracodawcy.Będziemy starali się wyjaśniać wszystko na bieżąco. z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@agencja GPJC 08.11.2017 09:27

G**no prawda. Wspominaliascie o myszach, pendrive płytach i biżuteriach. Ps. Tez zostałem przez nich oszukany.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Pracownik 08.11.2017 16:05

Komisjonowania mysz, pendrive'ów płyt i biżuterii nie mamy w swoich ofertach, także musiał pomylić Pan to z inną propozycją pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TAKAPRAWDA
 Opinia

Agencja German Polish wysyła dużo ludzi do pracy w okolice Ingolstad moim zdaniem bardzo zakolegowaną agencją już Niemiecka Zeit&Nah. Na miejscu okazuje się że mieszkania to żenada na mieszkaniu 17 łużek a z 6ciu pokoji otware jest tylko 3 jeden.prysznic kuchnia- babcia miała lepszą . I są nie wypłacalni. Ciężko jest pracować 48godzin za107 euro a na koniec i tak nie.wypłacają należnego. Do tej pory prubuje skontaktować sie.z.Agencją ponieważ wiszą mizapłate.za duzo.godzinale.maja najprawdopodobniej wy......

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@TAKAPRAWDA 03.11.2017 23:45

Witam, firma Zeit&Nah jest naszym klientem, od lat pracują tam osoby skierowane przez nas i nie wnoszące żadnych skarg. Agencja nie ma trudności finansowych, zawsze wszystkie pensje są wypłacane w terminie. Jeśli zjechał Pan nie wypowiadając umowy, mogła zostać Panu naliczone kara umowna, o której jest mowa w umowie o pracę. Proszę o kontakt mailowy z naszym biurem, postaramy się wyjaśnić dla Pana tą kwestię. Pozdrawiam Agencja GPJC

Pomocna?
Tak2Nie
Dziewczyna
 Opinia

Macie jakieś oferty pracy na produkcji dla kobiet ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Dziewczyna 02.11.2017 11:38

witam, tak mamy, prosimy o przesłanie cv do nas na maila: magazyn@gpjc.eu pozdrawiam agencja GPJC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyzzzz
 Opinia

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spoko94
 Opinia
@xyzzzz 18.10.2017 16:05

witam, wyjechalismy przez GPJC w listopadzie 2016 do Baura do Weismain i pracujemy nadal, jest spoko.Mamy umowy niemieckie, kasa sie zgadza, praca nie jest ciężka, moja kobieta sobie radzi :))) Jak mamy problem dzwonimy do biura Job Center i od razu jest interwencja.My nie narzekamy.Zależy kto czego szuka.Wiem, ze teraz mają dużą rekrutację na początek listopada.Za ich pośrednictwem przyjeżdżają do nas znajomi.Miejmy nadzieję, ze wszystko wypali tak jak rok temu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicky
 Opinia
@spoko94 25.10.2017 08:26

A jak z godzinami pracy? Ile jest zagwarantowane w umowie? Praca od poniedziałku do piątku, czy zdarzają się też soboty? Jak warunki mieszkaniowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@Nicky 26.10.2017 14:19

Jak rozmawiałem z panią z biura, powiedziała mi, że jest Zeitkonto, ale umownie miesięcznie wypłacają wynagrodzenie za przepracowane 150h. To całkiem ok moim zdaniem. (Reszta idzie na Zeitkonto). Jadę tam 5-6 listopada :-)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Dawid 26.10.2017 23:09

Gdzie jedziesz ? Od nich

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadeusz
 Opinia

Ponieważ German Polish Job Center Sp. J. ma opinię dobrego pracodawcy to nawet nie ograniczają listy ofert pracy bo i tak znajda chętnych. Trochę jestem zaskoczony niektórymi opiniami ale widocznie tak musi być.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia

Czy German Polish Job Center ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam sporo dobrego o agencji i chciałabym skorzystać z ich pośrednictwa. Może ktoś słyszał o pracy we Francji? Jak przedstawia się sprawa znajomości języka, ja znam dobrze angielski?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nero
 Opinia

Może ktoś podpowiedzieć coś o pracy dla stolarza meblowego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Darek
 Opinia

Złożyłem CV w kilku biurach na to samo stanowisko. Odpowiedział tylko GPJC za co dziękuję. Pierwszy raz chcę wyjechać do pracy. Chciałbym zapytać o kwestie zakwaterowania. Czy obowiązkowo trzeba mieszkać gdzie wskaże pracodawca czy też agencja czy można sobie samemu coś wynająć? Czy od zatrudnionych przez agencje pracowników jest pobierana jakaś opłata z tytułu pośrednictwa? Jeśli tak to czy jest ona jednorazowa czy nie?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Darek 08.10.2017 14:54

witam Pana, nie ma Pan obowiązku mieszkać w mieszkaniu wskazanym przez agencję.Jak najbardziej może Pan szukać swojego zakwaterowania.Od pracowników nie pobieramy żadnych opłat. pozdrawiam agencja GPJC

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bercik
 Opinia

Musza mieć dobre kontakty ponieważ mają dużo ofert!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nataniel
 Opinia

Dlaczego tak mało jest opinii od osób które już wróciły z wyjazdu? Jedynym dobrym sygnałem jest to, że jak nie piszą to było dobrze i nie chce się już pisać?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
8900
 Opinia
@Nataniel 05.09.2017 22:39

Agencja GPJC jest ok, ale znów niemieckie zeit firmy to większa połowa to oszuści. Na dobry początek trzeba od czegoś zacząć, a Panie z GPJC jest zawsze z nimi kontakt i dzwonią same pytając jak praca itp. POLECAM!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Picker
 Opinia

Może ktoś coś na temat pracy okolice inglestad produkcja foteli jak tam jest i jaka atmosfera panuje w zakładzie czy warto się wybrać tam do pracy z góry dziekuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny