Media System

• Jagodowo
  • Prądki
Bydgoszcz - Media System Sp z o o

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Media System Sp. z o.o.

Opinie o Media System Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Media System Sp. z o.o.!

Telemarketer

25.03.2024 01:20

Praca jak na CC wiadomo nic prostego trzeba miec mocna psichike, umiec zostawic slowa klientow za soba i wypuscic drugim uchem. Warunki pracy jasne i przejrzyste, wynagrodzenie na czas. Problem jest jeden dopoki sie umowy zgadzaja jestes kims, ale gdy przestajesz byc produktywny przestajesz byc rowniez potrzebny krotka pilka. (usunięte przez administratora)
    Zuza

16.04.2024 16:50

Każdy na swój cel do zrobienia i to nie jest niespodzianką, mój lider na początku miesiąca informuje wszystkich o celach i pomaga w ich realizacji dla mnie to jest fair
    Kwiatas

16.04.2024 14:12

Myślę że firma całkiem fajna, kasa na czas, można zbierać punkty i wymieniać je na bony do restauracji czy jakieś fanty z elektroniki. Premie wypłacaja 20. Na abonamentach i sprzedaży internetu człowiek się nagada ale wie za co pracuje. Jak się ktoś wkręci w temat i zaangażuje to plany są realne do zrobienia
    Estera

12.04.2024 10:41

Dzień dobry. Teraz w ogłoszeniu dla konsultanta telefonicznego było napisane, że występują różne projekty i ze Pracodawca znajdzie coś odpowiedniego dla kandydata. zastanawiam się jak wygląda względem tego pewnego rodzaju elastyczność. czy można w razie czego zawsze prosić o zmianę projektu?
    Toja

15.04.2024 20:10

Ja zmieniałam projekt nie było problemu

16.04.2024 08:40

Dzień dobry, staramy się zawsze dogadać i znaleźć odpowiedni projekt dla kandydata.
    Konsultant

13.04.2024 23:07

Pracuje około roku. Byłem na kilku projektach teraz jestem na ubezpieczeniach. Jest to moja pierwsza praca na słuchawce i jestem pozytywnie zaskoczony. Liderkę mam bardzo spoko, sama kiedyś była konsultantką, można się do niej zwrócić ze wszystkim. Polecam każdemu sprobowac jako pierwsza pracę i nie tylko bo wszystkiego zawsze uczą od początku.
    słuchawka

24.01.2024 08:21

Pracuję od kilku tygodni i mogę powiedzieć tylko pozytywne rzeczy, warunki umowy i wynagrodzenia są jasne i przejrzyste, kierownictwo przyjazne i merytorycznie przygotowane do pomocy. Jestem osobą niepełnosprawną, zgoda na pracę zdalną bez problemu, dla mnie to szczególnie ważne. Gdy pracuję na miejscu to warunki i atmosfera są świetne.

11.04.2024 10:59

Cześć Zapraszamy do aplikowania i przyjścia na rozmowę, wtedy wszystko wyjaśnimy i odpowiemy na Twoje pytania. Pozdrawiamy
    Nadia

10.04.2024 08:55

Rozważam aplikowanie na specjalistę ds. sprzedaży. jak wiadomo można pracować stacjonarnie ale też hybrydowo. Podkreślone zostało też w pełni wyposażone zaplecze socjalne, chillroom i tak dalej. opiszecie je? jak dużo ma się czasu żeby w ogóle z nich skorzystać?

11.04.2024 10:57

Biuro Media System w Bydgoszczy wyposażone jest w bogate zaplecze socjalne oraz chillroom. Składają się na nie: • kuchnia wyposażona w lodówkę, dwie mikrofale, czajnik elektryczny, automat z gorącymi napojami, automat na gorącą i schłodzoną wodę; • jadalnia z pięknym widokiem na miasto; • Strefa Bookcrossingu oraz Eko (zbiórka nakrętek, baterii, segregacja odpadów); • Chillroom wyposażony w wygodne fotele, automat z przekąskami oraz kosz do gry; • Plac wolności – czyli zadaszony taras na świeżym powietrzu, który jest miejscem spotkań pracowników w czasie przerw. Czas na korzystanie z tych udogodnień jak najbardziej jest. Każdy specjalista ds. sprzedaży ma zagwarantowane 15 minut przerwy co każde 2 godziny pracy. W zależności od projektu przerwy odbywają się w godzinach parzystych lub nieparzystych – dzięki temu w naszej strefie socjalnej jest zawsze dużo miejsca i można wygodnie zjeść oraz się zrelaksować.
    Zażenowana v2

30.03.2024 20:49

Poprzedni wpis został usunięty. Niestety. W tej firmie za szczerość i uczciwość jedynie zwalniają cię szybciej. Poinformowałam liderkę mBanku, że najprawdopodobniej nie będę przedłużała umowy i dogadałyśmy się, iż dam jej znać, a przepracuje do końca miesiąca. Dwa dni przed końcem miesiąca, owa liderka (będąca na zdalnych) poprosiła drugą liderkę o przekazanie mi informacji, że mogę się spakować i wyjść oraz, że logicznym jest, iż nie daje z siebie 100% w pracy, gdy szukam innej. Na moje zaprzeczenie i odpowiedź, iż jestem w pracy po to, aby pracować i nie rozumiem takiej aluzji, nie otrzymałam odpowiedzi. Dodam tylko, że dwa dni przed owym wydarzeniem rozmawiałam z moją liderką i uzgodniłyśmy, że przepracuje do końca miesiąca i najwyżej nasze drogi się rozejdą. Podziękowała mi również za szczerość i uczciwość, a odpłaciła się w taki sposób. Mogę jedynie życzyć powodzenia w karierze p. Liderce.
    :))

26.02.2024 09:46

Cześć, polecam pracę w media system w Toruniu, jestem na projekcie bankowym i pełny profesjonalizm jest od strony przełożonych. Chciałam od zawsze nauczyć się sprzedawać i ciągle progresuję w tym temacie dzięki przełożonemu. Jest przyjemna atmosfera i zawsze chęć pomocy w kierunku konsultantów. Jedna z lepszych prac w których pracowałam. Dziękuję że mogę się rozwijać. Pozdrawiam.

22.12.2023 10:55

XMax

02.01.2024 16:18

z tego braku szacunku zaprosili nas w tym roku na wigilie do restauracji? ;p w mojej poprzedniej pracy dostawaliśmy tanie wino, czekoladę z marketu i życzenia na maila. sry, ale nie mam znajomków, którzy poszliby na wspólną wigilię do restauracji. Krytyka dla krytyki, nic więcej. Zajmijmy się rzeczami, ktore really są ciulowate a nie rzucaniem bluzga w necie, że firma nie dała nam kilku stów premii, bo w Wawie tyle w korpo daja

24.12.2023 07:41

Tutaj powroty byłych pracowników występują dość często? Teraz rzuciło mi się w oko stwierdzenie, że ktoś chciałby właśnie wrócić ale nie jest pewny czy mu się to uda. Czyli to nie jest tak ze wracasz na swoje wcześniejsze warunki tylko zaczynasz od samego 0?
    ja

30.12.2023 13:16

zaczynasz i kończysz po kilku latach z najniższą krajową, więc różnicy nie zauważysz

24.11.2023 06:53

Myślicie, że warunki pracy bardzo się różnią w zależności od lokalizacji? :) po ostatnich opiniach nie widzę by o Trzewie ktoś pisał a na stronie również do niego oferty teraz są dostępne. mnie chodzi rzecz jasna o pracę bez doświadczenia. czy ktoś stawiał tam swoje pierwsze kroki i może mi określić mniej więcej jak wdrożenie wygląda i jaka jest dalsza ścieżka kariery?

14.12.2023 18:44

w tczewie pracowalem dwa miesiace, ogólnie naprawdę fajna praca. byla to moja pierwsza robota. niestety na początku mi nie wyszlo, licze ze uda mi sie tam wrócić); naprawdę przyjemna atmosfera, z każdym się dogadasz. na szkoleniach wszystko zostało powiedziane przez co rozmowy symulowane wyszly naprawdę dobrze. polecam jako pierwsza prace!!
    kiki

05.12.2023 17:39

w media kiosku wzrosła punktacja na bony. rok temu zmniejszono wartość o 50 zł do 100 przy tej samej liczbie punktów
    Xyz

25.11.2023 21:49

Nie polecam mbanku w Toruniu, słabe prowizje, koordynator który się przypierdziela o wszystko w rozmowach, szkoda czasu, za duża presja na wynik, jak masz gorszy miesiąc to masz plan naprawczy a jak nie zrobisz to wylatujesz
    Karolinka

13.07.2023 13:38

Pracowałam tam na ubezpieczeniech, straszna praca. Trzeba wciskać kit klientom. Jest wielka presja na wyniki sprzedażowe. Nie sprzedajesz to idziesz do domu wcześniej. Nie wyrobisz godzin, niezarobisz. Z premedytacją jest w umowie wpisana stawka godzinowa, zamiast wypłaty miesięcznej. Generalnie niepolecane. Wszyscy uciekają po miesiącu

08.11.2023 09:45

Dzień dobry, długość szkolenia zależy od projektu. Zapraszamy do aplikowania przez portale z ogłoszeniami gdzie zawsze jest informacja o tym na jaki projekt aktualnie poszukujemy konsultantów lub przez adres [email protected].

13.11.2023 08:45

@Pracodawca a czy nie jest tak ...tzn .powinno tak być że przy umowie zleceniu stawkę się negocjuje na wyższą niż najniższa krajowa? W końcu to nie umowa o pracę a umowa cywilno prawna ? Więc jakby potencjalny pracownik może negocjować stawkę a nie zgadzać się na najniższa .

01.11.2023 09:31

Czy w Media System Sp. z o.o. możliwa jest od razu umowa o pracę na czas nieokreślony na stanowisku Konsultant Telefoniczny?

09.11.2023 11:12

W naszym procesie zatrudnienia zazwyczaj najpierw zawieramy umowę zlecenie a następnie jest możliwość przejścia na umowę o prace.

10.11.2023 11:13

W naszej firmie taka forma zatrudnienia się sprawdza. Tak zdarza się, że ludzie rezygnują jednak może na to wpływać wiele czynników. Do omawiania wszelkich wątpliwości zapraszamy do działy kadr i HR.
    nicpoń

06.11.2023 07:23

część konsultantów rozmawiając z klientami krzyczy i unosi głos przeszkadzając pozostałym w pracy - rozmawiajcie tak cicho jak obgadujecie innych między połączeniami albo będąc na papierosku
    Git

31.10.2023 16:00

Jest git, na pierwszom pracę polecam.

26.10.2023 07:24

na NN jak nie masz 2 idziesz do domu o 12 a mnie zwolinili. A są ludzie na kuancie gdzie pracują po 8 godzin z wynikiem zerowym przez tydzień jak nie dłużej
    Pracownik mbank

03.10.2023 21:22

Czesc, Pracuje obecnie na projekcie mbanku w Toruniu, Jeśli mam coś napisać od siebie to: -Projekt bardzo fajny, brak redukcji, tak naprawdę plan można zrobić bardzo szybko nawet 2 wnioskami o wysokich wolumenach -Co do przełożonego Pana K. Bardzo wymagający, wiec ktoś komu się nie chce pracować długo nie zawita, ale zarazem bardzo pomocny, często bierze do biurka pokazując błędy w naszej pracy tak żeby można było zrobić plan, częste odsłuchy, pokazywanie parametrów pracy, kompetencja i empatia, fakt młody ale wie co robić. -Sama atmosfera w firmie jest super, przechodząc z innej firmy do Media system jest spora różnica, ludzie są mili i sympatyczni, Pani w recepcji tez z uśmiechem porozmawia. Teraz minusy -Kadry: jest to ciężki orzech do zgryzienia bo walka z nimi to jak walka z wiatrakami, lekko mówiąc nie było dotrzymanych warunków umowy, nie tylko u mnie, kontakt z nimi jest ciężki i ciężko cokolwiek się dowiedzieć - Szkolenia w tej firmie jeśli chodzi o mbank są słabe i niemerytoryczne, co innego jest na szkoleniach a co innego już na sali, chodzi mi o elementy wiedzowe, informacje są sprzeczne i gdyby nie szkolenia z przełożonym tak naprawdę grupy szkoleniowe nie potrafiłby rzetelnie przekazywać informacji klientom. ~ dzial jakości to masakra komentarze „słychać dźwięki sali w tle” No sory jesteśmy w call center a nie w zaciszu domowym wiec jak ma tych dźwięków nie być słychać, nie zaliczane są rozmowy z dość dziwnych powodów, zależy jaka audytorka ocenia Ogół firmy oceniam raczej na plus, plany wykonalne, realne prowizje, spoko przełożony, atmosfera na plus, jeśli ktoś jest ambitny i chce pracować to na pewno w tej firmie się odnajdzie, pozdrawiam

04.10.2023 13:49

Dzień dobry, Dział kadr tak samo jak pozostałe działy, są zawsze otwarte dla pracowników. Wszystkie numery kontaktowe do poszczególnych działów znajdują się w recepcji lub u koordynatorów. W jakichkolwiek sprawach prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Jesteśmy otwarci na wszystkie propozycje i sugestie,  można je przekazywać przez innowacje w Media Portalu, przez koordynatorów, Panią z recepcji (która jest bardzo pomocna i zawsze uśmiechnięta :)) lub w wiadomości mailowej albo telefonicznej do działu HR. Warunki umowy zawsze spisywane są w formie papierowej, po jednej dla każdej ze stron. W umowie zawarte są szczegółowe informacje dotyczące umowy o pracę jak i umowy zlecenie.  Pozdrawiamy :)
    Belmondo

09.09.2023 23:08

Na rozmowie rekrutacyjnej obiecują złote góry awanse na pierwszej umowie śmieciowej, nie informują o karze pieniężnej od odstąpienia od umowy zlecenia w ciągu miesiąca

13.09.2023 11:02

Hej Podczas rozmowy rekrutacyjnej, odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy wszelkie wątpliwości. Zapraszamy
    xd

22.09.2023 16:00

trochę to obraźliwe nazywać umowę zlecenie śmieciówką jak dla osob ponizej 26 lat to najlepsza forma zatrudnienia i gdyby jej nie bylo, to by było gorzej xd a jak ktoś się angażuje, to po okresie próby swoj uop dostanie. Ja tam z uz sie nie ruszam dopóki sie ucze i mam ponizej 26.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Media System?

Kontakt - Media System Sp. z o.o.

Zygmunta Augusta 7 85-082 Bydgoszcz

Branża główna: Call Center i obsługa klienta

26.07.2023 12:13

Dzień dobry mam pytanie jak to wyglada jeżeli osoba pracująca będzie chciała zwolnić się szybciej niż po miesiącu ? Obciążają jakas kara finansowa ?
    xx

09.08.2023 13:08

Kara 1000zł z wypłaty
    yy

22.09.2023 15:57

Co do L4 to nie wiem, pewnie to pytanie do kadr albo hr, a co do drugiego - swego czasu dużo osób na cwaniaka przychodziło na projekt, który ma długie szkolenie, brali kase za siedzenie na nim, wiedzę zdobyli i po skończeniu szkolenia ich nie było. I cwaniakowanie się skończyło
    Jako

20.09.2023 13:24

Jak to wygląda z pracą zdalną? Czy rzeczywiście po okresie wdrożenia można pracować zdalnie? I po jakim czasie?

20.07.2023 17:57

Praca dla kogoś kto chce dorobić a nie zarobić. Praca po 4h dziennie bo jak nie masz spotkań to wyrzucają cię do domu, ciągle narzekanie koordynatorów że im wynik nie pasuje, i te śmieszne ostateczne cele czyli jak nie zrobisz określonej liczby umówień pod presją czasu to wylatujesz odrazu bez żadnego ALE. (usunięte przez administratora)
    ktosiuktos

01.08.2023 21:26

a czy np jak mi nie idzie to mam szanse na jakieś szkolenia albo ktoś mi powie co mogę robić inaczej żeby mieć te lidy?

02.08.2023 09:29

Biuro HR jest zawsze dla wszystkich otwarte, zapraszamy postaramy się rozwiązać każdy problem.

24.06.2023 10:01

Na początku wszystko fajnie kolorowo, po kilku dniach pracy można zauważyć, że coś jest nie tak, nie jaka Pani A, która przeprowadza rozmowy kłamie w żywe oczy, że można pracować na pełen etat, a później po 4 godzinach do domu, bo nie masz wyniku, nawet początkujące osoby w tej branży nie mają jak się nauczyć, bo nie ma kiedy… Firma dno, próbują nadrobić jakimiś punktami i eventami, ale tu nie o to chodzi, ciagle jest przemiał osób, nikt normalny na długo w tej firmie się nie zatrzyma. Jeśli ktoś pracuje tu dłużej za te śmieszne pieniądze to widocznie nie ma ambicji i chęci rozwoju i daje się robić za najniższą krajową
    Meggy

27.12.2021 07:44

Tak czytam sobie te opinie i serio nie wierze... Już dawno wiedziałam że Go Work to portal do wylewania jadu.. ale że aż tak? Fakt dobrych opinii nie chce się pisać - sama jestem tego przykładem - dwa lata już tu pracuje i dopiero teraz po plotce w ekipie o złych komentarzach tu weszłam. I dobrze... bo tu są sami sceptycy... Tak.. tylko nikt nie napisze - dlaczego już nie pracuje...znając życie coś odwalił.. Do rzeczy- ja pracuje już drugi rok. Początek - chciałam odejść, praca nie dla mnie. Zarobki podstawa - więc byłam zniechęcona. Ale jakoś siedze. Właśnie dlatego że - 8-9 mam wypłatę. i od kilku miesięcy z pokaźna premią. (usunięte przez administratora) - było nieciekawe w firmie. Ale u znajomych zwalniali - u nas próbowali zatrzymać kogo sie dało. PRzełożeni - jak pracujesz a nie ściemniasz to masz spoko. Firma -fajna. Lepiej się pracuje w centrum i w ładnym biurze niż na tym zadupiu w "konkurencji" Można wyskoczyć do Maca ;P Ogólnie najfajniejsze w tej robocie jest to że dużo młodych tu pracuje i można poznać sporo ludzi.
    syla

12.04.2023 10:07

Ciekawe, to dlaczego pracują tam osoby, które są już u nas 4, 5, 6, 8, 10 lat. Skoro jest tak źle, a oni jednak wytrzymują jakoś. Może się nie nadajesz do tej pracy
    Złamane serce

04.07.2023 08:19

Ja byłam zatrudniona od kwietnia,gdzie umowę na okres próbny miałam do czerwca. Podziękowali szybciej.Tak elastyczny grafik,że jeżeli nie miałaś wyrobionych lidow to po 4h miało się iść do domu. Komunikat siedzisz z 0 na dziś koniec. To jak miało się mieć wyrobione godziny pracy. Nie damy się oszukać. Praca na słuchawce jest ciężka. Nie należy do łatwych. Szczególnie wtedy gdy Cię wyzywają i się odgrazaja.Pracując na podobnym stanowisku siedziałam jednak po 8 godzin.
    Ciekawa

01.07.2023 16:52

Jakie projekty są realizowane w oddziale w Bydgoszczy?
    szukam pracy

30.05.2023 07:35

czesc szukam pracy i widze ze media system ma duzo ogłoszen i fajna lokalizacje, ale martwia mnie te opinie. Czy warto przyjsc tu pracowac?
    ala

30.05.2023 14:31

warto
    Laska

15.06.2023 22:46

Warto, warto. Zawsze ludzie będą głupio gadać bo robić im się nie chce. Prawda jest taka, że w każdej pracy trzeba pracować i w każdej zawsze będą gadać. W Media System jest możliwość elastycznej pracy. Jest fajna atmosfera. Przygotowanie do danego projektu to profesjonalne podejście☺️
    Zmiana

30.04.2023 11:59

Czy z nn można przenieść się na ti mobile? Tam lider wydaje się bardziej normalny. Słyszałem ze on nie wnika w to co robią konsultanci. To prawda ?

11.05.2023 12:02

Tak, można przejść. Ale lider NN tj. Konrad jest na prawdę super. Jedyne co jest na NN przez co ludzie rezygnują to przedział i parcie na umówione spotkania. Większość projektu wychodzi do domu o 12 jeżeli nie umówią 2 spotkań.

12.04.2023 14:42

Na jaki projekt warto iść bo maja dużo ogłoszeń ? Często są zwolnienia ze tyle maja ogłoszeń ?
    Timmy

17.04.2023 22:52

Prawda, na nn cały czas zwolnienia, a z mbanku sami uciekają
    MARTA

05.05.2023 14:18

Niestety leaderzy też nie mają tam łatwo, to jest taki lancuszek, ktoś z góry ciśnie leadera że jego team ma słabszy wynik, straszą że go zwolnią jeśli nie poprawi wyniku, on ciśnie was sprzedawców... szkoda zdrowia na taką prace
    MARTA

05.05.2023 14:13

Praca jest ok tylko dla osób młodych, które skończyły szkole i nie mają żadnego doświadczenia, jako tymczasowa. Można popracować kilka miesiecy, żeby mieć co wpisać do CV. Praca nie jest rozwojowa, jesteś wręcz traktowany jak automat, który ma wyrabiać cel sprzedażowy. Musisz czytać z kartki co masz powiedzieć klientowi. Zarobki są naprawdę słabe, premie też są słabe. Ludzie pracują tam po kilka lat bo się zasiedzieli i boją się zmian. Przyzwyczajają się do tego że są przedmiotowo traktowani. Ja odważyłam się zmienic prace, pracuje teraz w innej firmie w biurze za 2 razy taka podstawę, też jeśli chce dorobic mogę sprzedać usługę firmy ale nikt mi nie mówi że za krótko rozmawiałam, że nie wciskałam usługi, że trzeba odbijac obiekcje klienta byle tylko sprzedać. Co ciekawe, teraz na sprzedaż poświęcam tylko godzinkę dziennie mojej pracy, czasami wysyłam tylko maile z oferta a skuteczność mam nieporównywalna niż w media system i premie porządne, za jazdy 1 sprzedany produkt. Bez żadnych widelek. Kochani nie bójcie się zmian, walczcie o swoją przyszłość ????
    Tiger

26.04.2023 09:11

Polecam prace w Tczewie, fajna atmosfera, fajni ludzie. Do pracy chodzę z przyjemnością. Rekrutacja i szkolenie na duży plus. Media Kiosk super pomysł. Eleganckie biuro. Wysyłajcie CV póki szukają chętnych.
    leon

26.04.2023 15:52

zgadzam się, pracuje od 2018 roku mam umowę o pracę na czas nieokreślony. Wynagrodzenie na czas, pracę zdalną wtedy kiedy muszę być w domu z chorym dzieckiem. Nie mogę narzekać.
    Nata

19.04.2023 15:24

Dlaczego na rozmowie na umawianie spotkań nikt nie mówi ze jak się nie zrobi wyniku to praca jest krótsza ? Dlaczego na szkoleniu unika się odpowiedzi odnośnie planu konsultanta i też nikt nie mówi o tym, ze brak planu to praca na pół etatu? Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na to ze lider jak ma gorszy dzień to zachowuje się jak burak? Liczę, że pracodawca odpowie na to pytanie zanim się zwolnię.
    zero odpowiedzi

25.04.2023 20:56

halo? czy pracodawca od teraz odpowiada tylko na pozytywy? czy moze dzial marketingu ma urlop w kwietniu
    Shakira

02.04.2023 17:30

Nie polecam! Jak będą wam proponować prace ma mbanku uciekajcie! (usunięte przez administratora)psychiczny czeka was każdego dnia!
    to gdzie

06.04.2023 18:24

tu nie polecasz mbanku, nizej nie polecaja nn (co to jest?) - na jakim projekcie w media system warto sie zatrudnic? mozna sobie samemu wybrac?
    Pracownica

25.04.2023 10:37

Polecam mbank,nie polecają z reguły osoby którem się nie chce pracować. Więc nie sugeruj się opiniami . W moim zespole od kilku miesięcy nikt nie został zwolniony.Robimy plany zarabiamy. Polecam pracę bo jest bardzo różnorodna. Nie ma skryptu a to ważne.
    ???

18.04.2023 23:31

czy mozna samemu sobie wybrac projekt na jakim sie bedzie pracowac?

17.04.2023 17:48

O lokalizacji w Bydgoszczy. Warunki przedstawione na rozmowie wstępnej nie pokrywają się ze stanem rzeczywistym np. godziny pracy, możliwość doboru projektu. Szkolenia są nieodpowiednio przeprowadzane i nie przygotowują do pracy na danym projekcie. Można się o tym przekonać już pierwszego dnia jak ląduje się na słuchawce. Kierownicy nie mają pojęcia o zarządzaniu pracownikami (np. Wojtek) - brak im wiedzy, charakteru, empatii czy też analitycznego myślenia. Można napisać, że to jest najsłabsze ogniwo firmy, m.in. stąd też taka rotacja nowych pracowników. Wszechobecne kolesiostwo - "zasłużeni" dostają lepsze "kontakty" i łaskawsze oko, będąc często przy tym mniej aktywnym niż nowi pracownicy. Marketing bawi się w najlepsze, pod pozorem zabaw mami jak to jest kolorowo i fajnie. Wtóruje im kółko wzajemnej adoracji. Rotacja jest spora, ale to nie dziwi... Szeregowi nowi pracownicy są ok, ale może przez to, że są bardziej otwarci i szczerzy w swoim zachowaniu. Inaczej tyczy się osób na stanowisku, które często poprzez swoje naganne zachowanie, które góruje nad brakiem odpowiednich umiejętności chcą się utrzymać na pokładzie kosztem innych. Polecam zobaczyć inne miejsca.
    Tota

18.04.2023 22:19

Jeśli koordynatorzy według Ciebie nie są kompetentni, to może ich wszystkich przeszkolisz i opowiesz jak zarządza się zespołem? Bazy kontaktów chyba nie są przydzielane indywidualnie, a trafiają do całej grupy...
    Timmy

17.04.2023 22:50

Jedyny projekt na którym idzie pracować to Timo - projekt łatwy, a koordynator średnio ogarnia ten zespół chociaż się stara. Duży plus za to ze można się dogadac co do godzin pracy, a nawet premie da się zrobić.
    Ktoś tam

14.04.2023 14:57

Fajna atmosfera, szkolenia prowadzone przez bardzo sympatyczne osoby, firma organizuję różne atrakcje czego w innych firmach nie ma, naprawdę polecam :)
    Meggy

16.04.2023 08:17

Tak, szkolenia są super, co innego na szkoleniu co innego na sali Call center. Szkolenie robione przez ludzi z łapanki, byłam na 3 szkoleniach w życiu tego rodzaju a to co się odbyło tutaj? Wieczne wykręcanie sie od odpowiedzi i sztuczny uśmiech aby kolejne osoby nie rezygnowały. Później wprowadza na sale i wszystko jest inaczej i możesz pracować np max do 12:00.
    rambo

15.04.2023 18:17

Też pamiętam. Zawsze karty podarunkowe były po 150 zł i chyba 200 zł . Zmienili chyba w dobie covidu
    Halo

13.04.2023 13:19

Czy dyrektorzy i zarząd firmy nie widza jak liderzy traktują pracowników ? Dlaczego nikt nie ponosi konsekwencji za to ze (usunięte przez administratora)jest tu na porządku dziennym a pracownicy są upokarzani ? Ktoś planuje zrobić z tym porzadek ?

14.04.2023 12:57

myśle ze maja wywalone w co się dzieje
    Koala

05.04.2023 09:26

Polecam każdej osobie która ma mniej niż 26 lat. W marcu na najniższej krajowej zarobił każdy pracownik 4200 zł do ręki na czysto. Co innego osoby którym zabrano dodatki za staż i wszystkich innych pracowników. Obiecywali podwyżki zmiany a minęły 3 miesiące nowego roku i nikt nawet nie raczył powiedzieć co i jak. Firma nie dba o pracowników a jedyne co dała na święta to konkurs na smieroncom rzeżuche … w tym momencie każdy na umówię zarabia mnie i firma nic z tym nie robi , smutek rozlewa się na sali a wszyscy maja nas gdzieś zaczynajac od dyrekcji która nic nie robi

13.04.2023 19:23

nie wiem czy ktoś zauważył ale nawet wartość katy podarunkowej została okrojona o 50 zł a liczba punktów została na tym samym poziomie . Taki myk MOTYWUJĄCY na korzyść ale nie pracownika
    Marketing

14.04.2023 11:47

Hej :) Podczas ostatnich dni zakupowych nie zmienialiśmy wartości bonów podarunkowych oraz zakupowych. Nie zmienialiśmy także liczby punktów, które są potrzebne do wykupienia bonu o danej wartości. W przypadku wątpliwości - zapraszamy do Dzielnicy Marketingu, rozwiejemy niejasności dotyczące funkcjonowania Media Kiosku. Miłego dnia i do zobaczenia! Tobiasz

Zostaw merytoryczną opinię o Media System Sp. z o.o.