Media System

• Jasiniec
  • Jagodowo
Bydgoszcz - Media System Sp z o o

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Media System Sp. z o.o.

Opinie o Media System Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Media System Sp. z o.o.!

anonimowo

29.07.2025 10:14

Moja opinia o pracy w Mediasystem jest bardzo negatywna. To miejsce, które skutecznie potrafi zniechęcić młode osoby do pracy. (usunięte przez administratora) Praca odbywa się w zimnie – wielu pracowników marznie, siedząc w kocach, a nikt nic z tym nie robi. Szczególnie złe wrażenie zrobił na mnie koordynator, (usunięte przez administratora). To najgorszy lider, z jakim miałam do czynienia. (usunięte przez administratora)Wywiera ogromną presję, straszy zwolnieniami, jeśli plan nie zostanie wykonany, i traktuje ludzi w sposób, którego nie powinno się akceptować.(usunięte przez administratora) W firmie panuje ogromna rotacja pracownicy są notorycznie zwalniani, nawet ci, którzy naprawdę się starają i chcą dobrze wykonywać swoje obowiązki. Nie polecam pracy w Media system zamiast rozwoju i motywacji spotkałam się tam z presją, nieprzyjemną atmosferą (usunięte przez administratora)

30.06.2025 22:44

Media System Sp. z o.o.

07.07.2025 09:53

Cześć, obecnie nie prowadzimy rekrutacji na infolinię. Zapraszamy do udziału w pozostałych rekrutacjach. Pozdrawiam :)

06.07.2025 23:14

Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko lidera w Toruniu. Dwóch panów ją prowadziło, dużo pytań, atmosfera dobra. Całość trwała powyżej godziny. W ciągu tygodnia obiecali wrócić z info. Minęły 2 mce, żadnej odpowiedzi. To bardzo nieprofesjonalne.
    Torunianka

28.06.2025 10:45

Dla mnie ta praca ok mimo wielu zmian liderów jakie były. Jak ktoś chce pracować to mu nie dadzą odejść.
    Toti

20.06.2025 10:00

Nie rozumiem tych złych opinii. Ja jestem mega zadowolony, pracuje w większości zdalnie. Jak przychodzę do biura to tez jest ok. Moim zdaniem jest tak ze to co dajesz sam dostajesz wiec jesli Ty jestes spoko inni tez sa spoko. Ja polecam.
    Moka

19.05.2025 19:41

Praca w CC mnie dużo nauczyła. Mam zamiar zostać na dłużej. Media System jest ok pracuje tu juz jakiś czas, od samego szkolenia byliśmy fajna grupą. Jestem teraz na infolinii to juz mój 3 projekt. Nie mialam wcześniej doświadczenia. Mi sie podoba.
    Kadrowa

21.05.2025 17:22

A co ma do tego dział kadr 👀 Oni ci tylko pieniądze wysyłają na konto :-)
    ciekawy

08.06.2025 05:17

A jakie są projekty na infolinii?

06.06.2025 13:17

Fajnie

03.06.2025 15:17

Wg mnie praca ok. Daje 4/5. Nie ma co wchodzić w (usunięte przez administratora) jak piszą niektórzy, tylko pracować i wtedy jest miło. Teraz przeszedłem do innej firmy, bo mam lepsza stawkę, ale w Media szło się nauczyć pracy
    mruk

28.05.2025 13:34

Pozytywne opinie pisane są przez górę, hr, liderów albo tych co lubią każdemu wchodzić (usunięte przez administratora)
    Heh

24.05.2025 10:23

Nie polecam Zwalniają z byle powodu Dają lepsze bazy swoim ulubieńcom Ale przecież każdy na tym samym dzwoni
    Byłam widziałam

27.05.2025 09:43

Szczerze to dziwią mnie takie komentarze. W pracy trzeba pracować a jak ktoś o tym nie wie to go zwalniają to normalne. Ja sie nie spotkałam z tym, żeby kogoś zwolniono bez powodu. Praca jest ok siedzisz sobie i dzwonisz. Lepsze niż praca na produkcji
    Abc

27.05.2025 09:34

Praca jest ok. Widac, że ludzie się starają. Na początku miałam etap, że praca mnie stresowała, ale pogadałem trcoeh i już jest lepiej. Dbają o samopoczucie, nawet robią szkolenia z psychologii i relaksu
    Powodzenia :)

26.05.2025 19:47

Firma media system przez wiele lat pracy pozostawiała dla mnie wiele do życzenia, w końcu trzeba było powiedzieć dość. Zero wsparcia a same wymagania, na siłe trzeba wciskać klientowi sprzęt, którego nie chce na(usunięte przez administratora) którzy nie potrafią dać nic od siebie tylko premie od wielu lat (usunięte przez administratora)ł, która wyrabiają może z dwie, trzy osoby na 15 osób. To jest już 3 moja opinia tutaj o tej firmie, ponieważ każda poprzednia była usuwana. Wniosek jest taki, że zamiast firma zmienić się na lepsze i wziąć pod uwagę zdanie pracowników woli zamieść wszystko pod dywan. Powodzenia dla wszystkich, którzy zostali a też mają w planach odejść.
    Jest ok

26.05.2025 10:02

Wg mnie praca ok. Lepiej niż na produkcji. Trzeba dzwonic, ale jak się umie gadać, to nie ma problemu. Dużo szkolenie pomaga. Można przyjść bez wiedzy i z czasem się nauczyć. Jestem 3 miesiące, robię swój plan. Zobaczymy, jak będzie dalej. Na razie jest ok
    Polecam pracę w Media System

23.05.2025 12:05

Miła atmosfera, polecam pracę. Mają dobre podejście do osób 50+. Dzięki kontaktowi z młodymi ludźmi czułam się trochę młodziej :-) Pozdrawiam mój Zespół i Koordynatorkę, buziaki Kochani. Trzymam mocno kciuki!!! :-)
    ILY

22.05.2025 14:11

Ta praca jest dobra na start, wiadomo, ze trzeba dużo gadac z ludźmi ja akurat to lubie. Atmosfera zalezy od ludzi w grupie. Mi to pasuje.
    Bambi

21.05.2025 08:52

Niedługo zaczynam szkolenie w Media System chce się sama przekonać czy prawdziwe są te dobre opinie czy złe, najlepiej sprawdzić samemu wyrabiając sobie swoje własne zdanie. Sam kontakt i rozmowa były ok bez stresu. Wrócę tu za jakiś czas.
    gracjan

21.05.2025 21:44

ja wlasnie jestem na szkoleniu, narazie jest ok, od poniedzialku bedziemy dzwonic narazie mi sie podoba, liderka jest spoko, szkolenie tez ok, to jest moja pierwsza praca na sluchawce
    Może być

19.05.2025 09:20

To trzecie call center, w którym pracuje i muszę przyznać, że najbardziej mi się podoba. Atmosfera robi swoje. Wiadomo, trzeba dzwonić i robić plany, ale czego innego się spodziewać po takiej pracy? Wg mnie Media System jest w porządku

19.05.2025 08:32

Moim zdaniem praca nie jest zła. Jak sie robi swoje można być pewnym, ze nie zwolnią. Przyszlam to zrobili dobre wrażenie, w zespole jest spoko.
    Pracownik BDG

13.05.2025 11:13

Jako konsultant i pracownik Media System Bydgoszcz mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że to miejsce, w którym praca daje satysfakcję, rozwój i realny wpływ na projekty. Firma stawia na partnerskie relacje – zarówno wewnątrz zespołu, jak i z klientami. Każdy dzień to nowe wyzwania, ciekawe realizacje i możliwość wykorzystania swoich umiejętności w praktyce. Świetna atmosfera, wzajemne wsparcie oraz jasna komunikacja sprawiają, że czuję się tutaj doceniany i zmotywowany do dalszego rozwoju. Z dumą reprezentuję Media System Bydgoszcz.
    Dzięki

13.05.2025 17:49

Sądząc po szybkiej reakcji na niewygodny komentarz dobrze że chociaż pracownicy HR dobrze robią swoją robotę ale rzeczywiście nie ma co bronić tego przybytku xd
    nick

17.05.2025 00:06

prawda-komentarz wykreowany przez osoby które kochają się podlizywać
    Rowerzystka

16.05.2025 09:38

Fajnie, że firma robi akcje zwiększające aktywność pracownikow. Media Kiosk to sztos program! ;) Atmosfera jest dobra, liderka na banku w porządku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Media System?

Kontakt - Media System Sp. z o.o.

Zygmunta Augusta 7 85-082 Bydgoszcz

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    Gaya

15.05.2025 22:55

Ja uważam,że praca jest ok. Jestem na projekcie bankowym i jeśli ktoś chodzi i chce pracować to liderka zrobi wszytko,żeby dla takiej osoby praca byla. Ja nie narzekam :)
    Anna

14.05.2025 18:37

NIGDY WIĘCEJ, patrząc na rotację stwierdzam, że drzwi do tego przybytku powinny być obrotowe

14.05.2025 09:05

Praca jest ok. Liderka się stara i wspiera Zespół. Wg mnie praca w call center to szansa na zdobycie doświadczenia i umiejętności. Na pierwszą pracę polecam
    Zadowolona

13.05.2025 08:54

Nie każda praca jest dla każdego, ale ja osobiście uważam ta prace za dobry początek mojej drogi zawodowej. Dużo sie nauczyłam, czasem nie było lekko jednak pomoc i wsparcie zawsze dostałam. Gdyby nie przeprowadzka do innego miasta dalej pracowalabym w MS. Polecam !
    Bydgoszcz tmobile

12.05.2025 12:31

Projekt żenujący, (usunięte przez administratora)wyliczana na podstawie sprzedaży, leader wiecznie nie obecny, (usunięte przez administratora) klientom, którzy ich nie chcą, (usunięte przez administratora)
    TORUŃ

08.05.2025 22:02

A ja napiszę coś pozytywnego. Z racji kilkunastoletniego doświadczenia w callcenter, to właśnie media będę wspominać najprzyjemniej. Nie będę się rozpisywać o finansach i karach- wszędzie tak samo.Plany realne, minusów można unikać, tylko trzeba się spiąć. Jedyne miejsce do którego wchodząc, można było czuć domowa atmosferę, zacząć prace w z fajnymi ludźmi, bez stresu. Szacun dla Szymona za dobór ludzi, za stworzenie tak super zgranej grupy. Człowiek o wielkim sercu, potrafiący znaleźć czas dla każdego z pracowników, traktujący wszystkich równo. Słowa, dziękuję, przepraszam, proszę- to chyba rzadkość, którą można usłyszeć od kogoś nad sobą.
    Samotna

27.04.2025 12:59

Słyszałam o zespole (usunięte przez administratora)w Toruniu wiele dobrego. Wybrałam to miejsce bo atmosfera mówiono, że to najważniejszy element tej pracy. Relacje rodzinę a przyjacielskie. Szkoda, że gdyby zaczęłam tam pracę okazało się, że nowa kordynatorka zakazała dowolnych relacji. Gdy z kimś rozmawiasz już zaczyna się na Ciebie krzywo patrzeć. Nie mówiąc już o tym, że sama z nami nie rozmawia. Dodatkowo relacje nie istnieją. Nawet odwołała integrację, która od początku bardzo jej wadziła. Nie pokazała ani za grama prawdziwych chęci by pokazać zangażowanie. W jaki sposób ktoś taki przeszedł rozmowę kwalifikacyjną?
    Beznadzieja

27.04.2025 12:48

Pracuje w Toruniu na projekcie mBanku dość krótko, ale już zdążyłam zauważyć, że kordynatorka M. ma brak chęci do czegokolwiek od życia (ciągle mówi mam, że jest zmęczony lub to, że zaraz będzie płakać) czy edukacji (jej brak wiedzy szokuje, naprawdę nie zna podstaw) Prawda jest taka droga góro, że na codzień od tych dwóch miesięcy grupą zajmuje się ktoś inny komu za to nie płacą. Sz. robi wszystko by osoby nie odchodziły i miały opiekę na taką jaką zasługują. Ma ten moment z 7 nowych osób 4 szukają już nowej pracy. Jednak jak ja mam być zmotywowana do pracy gdy osobą która powinna mnie to niej motywować mówi "gdybym mogła też bym stąd wyszła". Osiem godzin dziennie to naprawdę dużo czasu by podziałać z zespołem by zrobić wreszcie oczekiwany efekt. Trzeba po prostu chcieć. M. nawet nie potrafi z nami rozmawiać. Ciągle mówi na odprawach to samo, brak w niej życia i chęci do pracy. Grupą ostatnio doszliśmy do wniosku, że nawet lepiej mam szło gdy jej nie było. Głównie dlatego, że jej obecność nie zmienia dosłownie nic. Amen

24.04.2025 20:18

Projekt sprzedażowy w tej firmie to naciskanie przez dyrektorów sprzedażowych (usunięte przez administratora). Koordynator wiecznie słuchający kogoś wyżej nie mający własnego zdania. Zwalniają z byle powodu.
    Były pracooownik

24.04.2025 20:16

Tragedia, projekt sprzedażowy i zachowanie koordynatorki bardzo żenujące
    Słoneczko

28.03.2025 12:42

Dla tej firmy liczy sie tylko parcie na wynik;) tylko sprzedaż i sprzedaż
    eee

22.04.2025 15:37

A na co ma być parcie jak firma zajmuje się sprzedażą i za nią ma płacone? Chcesz mieć parcie na ładne oczy?
    Bank

18.03.2025 17:47

Firma, która nagradza brak profesjonalizmu, bumelanctwo i kombinatorstwo. Wszystko w imię wyniku, nawet zdrowy rozsądek. Dobre osoby są zwalniane z dziwnych powodów lub traktowane tak źle, że same odchodzą, ale dla kombinatorów jest specjalne traktowanie, nagrody i niezasłużone, nieskończone taryfy ulgowe. Omijaj szerokim łukiem, jeśli lubisz być traktowany w pracy sprawiedliwie i według jasnych zasad. Tu na pewno możesz liczyć na demotywację.

03.04.2025 11:06

Zgadzam się, ja w swojej ocenie zostałam zwolniona niesłusznie. Gorszy dzień oraz problemy techniczne mogą się zdarzyć każdemu.
    H

16.04.2025 09:51

To do sądu trzebylo iść
    Kwiatuszek

15.04.2025 10:02

Firma która wymaga organizacji od pracowników a sama „góra”wprowadza największy chaos. Na recepcji dziewczyna która potrafi cały dzień przesiedzieć na telefonie bo podobno nie ma nic do zrobienia. Dyrektorek swoimi filozoficznymi wywodami powoduje mdłości.

15.03.2025 11:39

Żałuję, że odeszłam z pracy za czasów panowania ????. Dziewczyna, która przejęła grupę teraz to nieoszlifowanay diament. Dajcie jej jak najwięcej wsparcia a będą z tego dobre efekty.
    Pracownik mbank Toruń

07.03.2025 14:36

Błagam @Pracodawca przywróćcie tego młodego koordynatora na K. z nim pracowało się normalnie, efekty też były lepsze, przecież macie do niego telefon pewnie, ludzie z rybą nie mogą pracować, to jest porażka.

27.02.2025 11:02

Firma otwiera ścieżki dla wszystkich ludzi, możesz nic nie wiedzieć, udawać że pracujesz, możesz nawet źle policzyć pracownikowi premię tak żeby jej nie dostał, co chwila wychodzić na papierosa i tylko wściekać się na ludziach a i tak zostaniesz koordynatorem mBanku w Toruniu Ten człowiek nie ma zielonego pojęcia o tym co robi, próbuje ratować sobie (usunięte przez administratora) poświęcając innych i zwalając na nich winy. Ryby zdecydowanie nie pasują do bankowości

28.02.2025 09:31

Ciekawe o kim mowa
    prawda

28.02.2025 19:25

Prawda jest taka, że koordynator musi odpowiadać "górze" - często w tej firmie nie idzie to w parze z wiedzą i kompetencjami - to konsultanci mają więcej wiedzy i zawsze są na miejscu

12.02.2025 22:15

Ta firma powoli pozbywa sie dobrych pracowników.
    ciekawy

15.02.2025 23:05

a kto był dobry, że się pozbyli?
    Julius007

06.02.2025 09:53

Jedna z najgorszych firm w Bydgoszczy. W dodatku użeranie się z ludźmi przez telefon za najniższą krajową? Nie wiem czy się śmiać czy wkurzać, bo dosłownie takie ma się odczucia, jak widzi się ofertę pracy z Media System. W skrócie - szukają jeleni na stanowiska jako telemarketer, który ma robić 200% normy, bo inaczej nie dostaniesz premii, a twój przełożony będzie cię cisnąć że robisz ciągle za mało. Żałosna firma. Nie polecam absolutnie nikomu! Unikać!!

20.12.2024 15:00

Moje doświadczenia z tą firmą są godne pożałowania, aż szkoda strzępić język, ale chyba warto ostrzec innych. Nie wszystkie projekty są złe ale mbank dla klientów indywidualnych to zgroza. Zrobią wszystko, żeby nie wypłacić prowizji, nawet jeśli wydawałoby się, że plan jest zrealizowany. (usunięte przez administratora) Koordynator nic nie wie, nie umie pomoc i odpowiedzieć na pytania, więc nowe osoby swiezo po szkoleniu są właściwie zdane na łaskę kolegów starszych stażem. Koordynator rozlicza za każdą minutę przerwy między połączeniami, (usunięte przez administratora)
    ....

23.11.2024 10:47

Mam wrażenie, że niektórzy przełożeni traktują nierówno swoich podwładnych, bo jedni zostają zwolnieni za głupotę a innym na sucho uchodzą błędy krytyczne. Co do samej firmy. Słabe zarobki, szukanie wszystkiego byle nie dać premii, praktyczny brak benefitow pozapłacowych. Czy polecam? Nie, wręcz 3 razy nie. Jedynie na przetrwanie lub gdy pracujesz tylko po to by ktoś opłacił Ci ZUS i składkę zdrowotną. Osobiście mnie firma bardzo rozczarowała.
    Woeoeo

11.12.2024 15:29

Roszczarowaniem jest Twój komentarz. Chyba pracujemy w dwóch różnych firmach. Może firmy Ci się pomyliły?

Zostaw merytoryczną opinię o Media System Sp. z o.o.