Media System

• Jagodowo
  • Prądki
Bydgoszcz - Media System Sp z o o

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Media System Sp. z o.o.

Opinie o Media System Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Media System Sp. z o.o.!

Tomasz

10.07.2013 18:12

Umowa Zlecenie bodajże na pół roku. Miesiąc lojalki tak jak wcześniej pisałem. Umowę oczywiście mam. Potrzebne jeszcze jakieś informacje ? ;)
    Tomasz

10.07.2013 11:08

Witajcie ! Mam problem... Zacząłem pracę w media system obiecywano mi 8 godzinną zmianę ( inaczej by mi sie nie opłacało) a jednak nie wiadomo czemu mogłem chodzić tylko na 4 godzinną zmianę :/. Największym problemem jest to że był miesiąc lojalki, pare dni przed końcem lojalki zwyczajnie zachorowałem, poinformowałem koordynatora ze jestem chory niby nie było problemu i mam dać znac ze jestem zdrowy i przyjsc do pracy, po 5 dniach zadzwonilem, powiedzialem ze jestem zdrów. Po czym powiedziano mi ze skreslono mnie z listy pracowników... (usunięte przez administratora)
    Andrzej

04.07.2013 21:47

Ludzie lubią narzekać na wszystko, w zime za zimno i chcą lata, w lato za gorąco, to chcą jesieni, na jesień leje i pogoda w kratke, to też źle ;] Identycznie jest z pracą. Sam nie mam za dobrych wyników, ale się staram. Tak naprawdę wystarczy trzymać się skryptu, trochę samemu poszukać po necie info o przedmiocie, który się sprzedaje i można sprzedać. Ja jestem na tablecie alcatela i chociaż info o nim jest fałszywe, to osobiście przedstawiam go tak jak jest w rzeczywistości i jakoś mi idzie! Skrypt bardzo dobrze dopracowany. Dla nie znających tematu to tylko "tekst, który każdy mógłby napisać". Prawda jest jednak taka, że jest bardzo dopracowany! Z początku skłania klienta do przytaknięcia, co jest podstawą. Później podbudowuje jego ego, więc klient czuje się wyróżniony i lepszy. Całość sprowadza się do sprzedaży ceny, a nie przedmiotu. Dlatego może się tu pojawić problem, dla ludzi, którzy uważają, że sprzedają daną rzecz! Przy rozbiciu obiekcji najlepiej to widać. Nie będę tutaj się zagłębiał w każdy wers, ale jest to świetnie napisany skrypt. Mówicie, że jak się ma gorszy dzien, to nie sprawiedliwe, że są "kary". Ale jak oglądacie sport i zawodnikom nie idzie, to jesteście pierwsi, którzy mówią, że powinni ich zmienić ;] tu jest ta sama zasada hipokryci ^^' I nie, nie miałem zamiaru tu nikogo obrażać :) Jeśli chcecie spróbować, spróbujcie i tyle, najwyżej się Wam to nie spodoba i zostaniecie zwolnieni ^^ nic gorszego się nie stanie, a na bez rybiu i tak ryba. Miłego dnia i do usłyszenia :P
    NowaOsoba

22.06.2013 15:07

Ma szanowne (usunięte przez administratora) zaszczyciło mury tej firmy stosunkowo nie dawno bo niecałe dwa miesiące temu choć po przeczytaniu opinii z tej strony me jestestwo w tej firmie nie było wcale pewne mimo wysłania tam CV. Przejdźmy do konkretów, z nowych ludzi zwolnienia zdarzają się dość często, ale po co trzymać w pracy kogoś kto nie robi wyników tylko dlatego,że ma ciekawsze zajęcia, a dzwoni tylko w wolnych chwilach?:) Szanowanie ludzi? Przepraszam raczej jego brak? Czego wy się spodziewaliście,że będą was na rękach nosić? Są plany, trzeba je wykonywać, ale jak Ci na koniec tygodnia zbraknie jeden czy dwóch wysyłek to Ci nikt problemów nie robi, jeśli się starasz,a Ci nie idzie to starają się pomóc. Jak przyszedłeś się opieprzać i liczyć na jałmużnę to nie ma przebacz. Nie pasuje Ci przyjście do pracy w dany dzień? Spoko nie przychodzisz jeśli jesteś w planie nie musisz odrabiać tego dnia, jeśli nie jesteś... Chyba oczywiste? Podsumowując fajna firma, miła atmosfera, zostawanie po godzinach się zdarza, ale nikt Cie siłą nie zatrzyma jeśli nie możesz zostać. Praca jest ciężka i nie dla każdego, ale nie jest to (usunięte przez administratora) br /> Polecam każdemu kto docenia to co się mu daje i na odpowiednie traktowanie potrafi sobie zapracować.
    M

25.04.2013 12:39

te bzdury co tu wypisywane są to wypisują ludzie którzy nie radzą sobie w pracy i są do niczego, pracuje w tej firmie i jest to bardzo przyjemna praca, oczywiście jak każda praca wymaga poswięcenia i wysiłku ale nigdzie Wam nikt nie zapłaci za nic, Ci co mają złe opinie to lenie, idzcie do biedronki to zobaczycie co to znaczy ciężka praca i nieprzyjemna!!!
    mag

15.02.2013 21:01

Nie ma przynajmniej ja nie znalazłam ale chcesz to idź zobacz tylko licz się z tym, że jak w pierwszym tygodniu pracy nie podpiszesz umowy to Cię wywalą. Dobra szkoła życia poniekąd
    dxx6

14.02.2013 19:02

mam pytanie czy w pracy w media system Bydgoszcz są jakieś dobre strony bo widzę tylko złe
    Wojnar

09.01.2013 14:31

Moi Drodzy Ostatnio , bardzo często zaglądam na podobne fora i czytam wasze opinie , i leje z nich niesamowicie. Powiedzcie niewiniątka, a czego wy się spodziewaliście???? :D Pracowałem w wielu firmach telemarketingowych, i stwierdzam zawsze będzie źle. Pozdrawiam tych którzy szukają NORMALNEGO CALL CENTER , bo takich nie ma. PS: Doceńcie współczesny kapitalizm, że daje wam chociaż minimum , bo będzie jeszcze gorzej, pozdrawiam , całuski hejterzy !
    :) k

11.12.2012 00:28

Kochani, W kazdej pracy musicie sie wykazac,a przede wszystkim pracowac wkladajac wysilek. szkoda , ze jest tu wiekszosc krytyki, a nie ma pozytywnych opinii. Osobiscie ,polecam, warto dac z siebie wszystko, Tomku dziekuje Tobie za szkolenia , uwagi ,rady ktore pomagaja , a takze za zrozumienie.
    kogut

03.09.2012 16:07

Wysoka kultura zarządzania? Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha! Na rekrutacji jeszcze spoko, ale potem to już dno jakiego świat nie widział!

Kontakt - Media System Sp. z o.o.

Zygmunta Augusta 7 85-082 Bydgoszcz

28.08.2012 20:28

nie polecam
    xxx

21.08.2012 21:21

taaaaaaak? to napisz jakie to firmy? chętnie skorzystam:)
    n

20.08.2012 21:15

Na szczęście jest w Bydgoszczy kilka firm gdzie można za tą samą pracę zarobić dobre pieniądze. Sam się rozeznałem i za taki sam wynik można dostać nawet 4 razy więcej.
    Elka

09.08.2012 11:06

Swietnie, składaj CV poszukują (usunięte przez administratora), na szkoleniu wszystko super, milo a poźnie zaczną Cie wyzywac (usunięte przez administratora) nikomu nie zycze tej pracy!!! byłam tam 3 miesiące i znalazlam na moje szczescie inna prace
    Maslanka

02.08.2012 21:30

Mam zamiar złożyć tam CV. Z tego co widzę to negatywnie wypowiadają się osoby które cały czas tam pracują. Skoro jest tak źle to czemu tam pracujecie? A może opinia przez was wydawana jest negatywna bo boicie się że na wasze miejsce znajdą kogoś lepszego?

02.08.2012 16:03

to racaj jak najprędzej, na pewno pozwolą,(usunięte przez administratora), cały czas rekrutują, także startuj już dzis!!!!!!!!!!!
    telemarketer

15.04.2012 10:51

ile ci zapłacili abyś tak napisał?
    nick

03.04.2012 11:28

Do pracownika. Poznaję ten styl. To ta sama gadka co na szkoleniach była.
    asik

15.03.2012 15:41

no właśnie tak to jest czego sie spodziewaliście? [usunięte przez admina] trzeba żeby zarząd dobrze miał

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Media System?

anoonim

04.03.2012 21:05

rowniez nie polecam tej firmy. duzo obiecuja a nie dotrzymujac warunkow umow

Zostaw merytoryczną opinię o Media System Sp. z o.o.