Witam! Chciałbym wypowiedzieć się na temat pracy. Na wstępie chciałbym w 100% poprzeć wszystkie negatywne opinie na ten temat. ma być (jest) firmą zatrudniająca ludzi, tylko dlaczego bardzo poważnie zaczyna przypominać Mi to zatrudnianie zwykłych zwierząt typu wól roboczy. Praca w wykańcza zarówno fizycznie jak i psychicznie. Tak zwani liniowi robią dokładnie NIC, więcej tak zwanego ściemniania po kątach, niż zwykłego ludzkiego zachowania typu: daj pomogę Ci, podam Ci to, czy tez zwykłe, choć popracujemy razem to będzie szybciej wyrobić dzienna normę. NIE nie ma tego, a wręcz przeciwnie jest ciągła pogoń za tym, żeby osiągnąć ten nieosiągalny dla normalnego człowieka target. Jestem mężczyzna, ale martwi mnie również fakt, iż kobiety
bardzo często godzą się na to, aby wykonywać prace z którymi przeciętny, zdrowy, młody mężczyzna nie dalby sobie rady. Szkoda mi Was (bo kocham ludzi) i tylko tyle mogę powiedzieć :( Tyle o pracy na montazu. Jednym slowem jedna wielka przestroga dla tych którzy złożyli juz papiery [treść usunięta przez moderatora] i czekaja w nadzieji na to, iz dostaną kiedyś tam, jakąś tam fajna posadkę. Ludzie jedyny pozytyw który ciśnie Mi się na usta jest taki, iż pracownicy
[treść usunięta przez moderatora] na montażu sa naprawdę cudownymi, mądrymi oraz jak to się mówi do rany przyłóż ludzmi, martwi Mnie tylko to, ze niestety, ale gotowi do tego żeby robic coś wbrew ich zdrowiu
czy też przekonaniu :( Chciałbym jeszcze podzielić się z Państwem moją opinią na temat kadry kierowniczej, kadry która mimo iż wydawało by się, że w skład jej winni wchodzić ludzie reprezentujący pewien stopień inteligencji, dobrego wychowania, czy tez zwykłego czasami ludzkiego zachowania. No niestety to Oni tu rządzą i przyszło Mi tylko nad tym głęboko ubolewać. Ja swoje dokumenty na przykład wypełniałem, owszem przy pracowniku biurowym, ale na stojąco, gdzie zwykle: Proszę niech Pan/Pani usiądzie WSZĘDZIE, tylko nie tu, jest na porządku dziennym. [treść usunięta przez moderatora] Ludzie nie zamieniajcie miejsca pracy w obóz pracy proszę Was!!! Gdzie szacunek, tolerancja. Ale wiecie co jak to się mądrze mówi: What Goes Around... Comes Around czyli wszystko co złe, kiedyś wróci do Tych co to zło siali i rozprzestrzeniali ja jak zarazę. Powodzenia ludzie i trzymam kciuki.