Abra Meble (Abra)

Katowice - ABRA S.A.
Kielce - ABRA
Kluczbork - Abra Meble
Konin - Abra Meble
Koszalin-kołobrzeg-białogard-świdwin- łobez-drawsko-połczyn-szczecinek-polanów-sławno - Abra Meble
Kraków - ABRA
Krosno - Abra

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Abra Meble (Abra S.A.)

Opinie o Abra Meble (Abra) Kraków

Nie przegap nowości o Abra S.A.!

11.09.2020 16:26

Chcę złożyć skargę jak mogę skontaktować się z kimś bardzo ważnym w tej firmie oprócz tych e-maili które są w Internecie
    Ty

13.09.2020 22:30

Pewnie zamówiłeś sobie jakiś mebel atrapę z Merkurego za grosze. Było napisane x dni a ty czekasz kilka razy tyle i masz bulwersa teraz ? Temat rzeka
    Zainteresowany

19.08.2020 11:52

Jak wygląda praca w centrali w Krakowie? Warto iść na rozmowę? Jak się pracuje? Co oferują?
    Wiem

25.08.2020 14:33

Napisze swojej zdanie, bo znam ta firmę z czasów kiedy było inaczej. W biurze pracuje sie od dawna nijak. Przychodzisz, robisz swoje i wychodzisz. Zresztą taka postawę promuje sie w firmie. Praca najczęściej za stawki magazyniera albo sprzedawcy w Krakowie, uop i nic więcej. Żadnych premii, rozwoju, awansu, szkolenia, benefitow, ubezpieczenia, karty sportowej, bez żadnych integracji, bonu, bez żadnego gestu ze strony firmy, nawet życzen na święta nikt nie wysyla- a to nic nie kosztuje. Zupełne nic. Biuro zostało już całkowicie okrojone, nie ma kilku działow, obcięto wiele etatów, nawet sama powierzchnia została zmniejszona.Kiedyś było inaczej. Wszystko po taniości, brak systemów nowoczesnych, nowych pomysłów, rozwiązań, archaiczne pomysły i managerowie. Wszędzie bałagan, sklepy kombinują po swojemu i rekrutuje sie juz kogokolwiek. Dlatego jeśli chcesz nie czuć żadnej satysfakcji z pracy - Abra jest dla Ciebie. Taka obecna polityka firmy. Pracownik nie ma wartości. Kiedyś Prezes pytał jak się ludziom pracuje, coś było dla pracowników, dlaczego taka niegdyś fajna firma tak sie zmieniła? Jeśli sie nie ma sie kasy o czym ciagle mowa, to wystarczyloby ludzi doceniać, pochwalić, dbać, szanować.
    Pytający

24.07.2020 12:55

Jak wygląda staż w dziale HR?

24.07.2020 21:01

Drogi PYTAJĄCY, w ramach naszego Działu HR zachęcamy wszystkich młodych adeptów, którzy swoją zawodową przyszłość widzą się w pracy z ludźmi, na rzecz ludzi ;) Nasz Zespół chce pokazać najważniejsze procesy, w ramach trzech istotnych modułów: rekrutacji, employer-brandingu oraz szkoleń pracowników. Każdy moduł kończymy „wielkim” projektem, tak aby podsumować ogólną wiedzę z „HR-u”. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o praktykach w Abrze, tym także w Dziale HR - zachęcamy Cię serdecznie do kontaktu z naszym Zespołem za pośrednictwem: [email protected] Chcesz być jednym z nas? Czekamy na Ciebie! Pozdrawiamy, Zespół Abra S.A.
    Wiem

25.08.2020 14:22

Nie ma już działu HR, wszyscy odeszli
    Smutny

19.08.2020 14:34

Witam. Ostatnimi czasy praca przebiega bardzo ciężko ze względu na opóźnienia w dostawach. Myślę, że każdy wie o których producentów mowa. Na stronie internetowej czas oczekiwania od 5 do 10 dni. W rzeczywistości kilka ładnych tygodni. A klienci nie bywają zbyt wyrozumiali. Ciągłe telefonu, krzyki, prośby, groźby, skargi. A co biedny sprzedawca może? Jedynie przeprosić. Oczywiście nie można zrobić aktualizacji na stronie internetowej, bo po co? Tak samo kiedy pojawia się długo wyczekiwana dostawa od producenta. Zamówionych mebli np 8, a przyjeżdżają 3... Na resztę znów czekamy. Jeden numer PO na całe zamówienie, więc naprawdę tak ciężko jest wysłać wszystko za jednym razem? My sprzedawcy naprawdę mamy już dość. Jak długo to jeszcze potrwa? Tak jak pisałem wcześniej, klienci nie zawsze są wyrozumiali jeśli widzą na stronie kilka dni, a czekać muszą jednak 5 tygodni. A nam Bogu ducha winnym się obrywa za to wszystko. Smutne.
    Sklep

24.08.2020 15:45

Każdy sklep ma dosyc. Z kimkolwiek sie nie rozmawia. Nikt nie da rady w takich warunkach pracowac. Jest coraz gorzej. 6 lat temu narzeklali tylko na wypłaty.. teraz narzekają NA WSZYSTKO. Tak sie nie da pracowac.
    Julia

29.05.2020 10:59

Dzień dobry, czy obecnie rekrutują Państwo?

29.05.2020 20:41

Droga @Julia, wszystkie rekrutacje dostępne są na naszej stronie internetowej dostępnej pod linkiem: www.kariera.abra-meble.pl Jeśli w tym momencie nie odnalazłaś odpowiedniego dla siebie stanowiska w swojej lokalizacji - zachęcamy Cię do złożenia swojego CV w ramach naszej „Aplikacji Spontanicznej”. Życzymy powodzenia! Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Abra S.A.
    ?

19.08.2020 20:26

Czego?
    AA

21.07.2020 23:47

Pracuje tu prawie dwa lata i nie powinnam narzekac. Wiadomo trzeba pracować , trzeba walczyć o klienta by miec premie , ale gdzie tego nie ma. U mojego męża byly większe ciecia przez koronawirusa, ale dobrze że obydwoje pracujemy.
    nie różowo

19.06.2020 17:52

Ludzie o czym my mówimy, pracuję w tej firmię i spotkałem kilka osób które dość szybko rezygnowały mówiąć wprost, że za takie pieniądze nie będą tak ciężko pracować. (usunięte przez administratora) Oczywiście są różne okresy i można pracować też czasem lżej, ale ogólnie nie polecam. Pieniądze są, ale nie dla pracownika jak widać po pensji. Ewenetualnie zawsze ktoś przyjdzie na Twoje miejsce, ale czy Cię zastapi godnie tego nie wiadomo. Bez uczciwej pensji nie zbuduje sie zgranego, zadowolonego zespołu a ludziom zaczną czasem puszczać nerwy. Nie wspominam o pracownikach starszych stażem, nie docenia się ich lojalności.

15.06.2020 23:02

Porozmawiajmy o rekrutacji w naszej firmie!

Jeśli byłeś/aś Kandydatem w naszych procesach rekrutacyjnych - czekamy na Twoją opinią!

Bacznie obserwujemy nasze działania, jednak w dalszym ciągu nasz Zespół pracuje, aby każda z osób, która chciałaby dołączyć do Nas - zawsze otrzymywała jak najbardziej pełną i otwartą informację o warunkach pracy i współpracy.

Aplikowałeś/aś na Sprzedawcę/Kierownika/Technicznego lub nie tylko?
    Poświęć nam chwilę i oceń nas w ramach anonimowej ankiety!

Kliknij tutaj:  https://cutt.ly/REKRUTACJA_W_ABRA

Pozdrawiamy,
    Zespół Abra S.A.

15.06.2020 10:23

Jak wygląda ścieżka awansu w Abra S.A.?

15.06.2020 22:54

Drogi @PYTANIE, dziękujemy za Twój komentarz!

W Abra S.A. szczególnie doceniamy te osoby, które wykazują się niezwykłym zaangażowaniem czy efektywnością swojej pracy. Wielu obecnych, naszych wspaniałych Kierowników Sklepów to nasi byli Sprzedawcy, którzy w ocenie wielu cieszyli się wielkimi umiejętnościami oraz inicjatywą na rzecz firmy.

Przypominamy również, że portal GoWork nie jest oficjalnym kanałem komunikacji w naszej firmie. Serdecznie Cię zachęcamy, aby to samo pytanie zadać Twojemu Kierownikowi Regionalnemu lub Menadżerom Operacyjnym. Z pewnością otrzymasz satysfakcjonującą Cię odpowiedź. Pozdrawiamy, Zespół Abra S.A
    Mcik

25.05.2020 16:40

Czy znajdę sklep w Trójmieście? Albo Reda Rumia, Wejherowo? Kiedyś był w Rumii czy go gdzieś przenieśli ? W internecie nie mogę nic się dowiedzieć. kupiłem kiedyś meble i jestem zadowolony a potrzebuje wiecej.pozdrawiam

25.05.2020 19:13

Dzień dobry! :)
 Dziękujemy @MCIK za zaufanie i wybór mebli sprzedawanych w sieci Abra. Zachęcamy do odwiedzin naszych sklepów stacjonarnych dostępnych w okolicy m.in. w Malborku, Lęborku czy Starogardzie Gdańskim. Zapraszamy również do zakupów on-line poprzez naszą stronę internetową: www.abra-meble.pl lub przez naszą infolinię dostępną pod numerem: 660 627 627. Nasi Sprzedawcy z pewnością pomogą dokonać wyboru odpowiedniego produktu! :) Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Abra S.A. P.S. Przypominamy iż, Gowork to miejsce wymiany opinii o pracy, warunkach zatrudnienia, rekrutacji i wielu innych aspektów związanych z pracą w Abra S.A.
    średnio

23.05.2020 20:15

Bywa różnie, jednak ze względu na pieniądzę niedługo będę szukał czegoś innego.
    Joker

01.11.2019 23:10

Kiedy się wreszcie opamiętacie i zrozumiecie że w takie dni jak Wielka Sobota , Wigilia oraz Sylwester ludzie nie chodzą za meblami ? To są święta i wszyscy są zajęci czym innym. Inne normalne firmy jakoś potrafią zamknąć swoje sklepy tylko jedna Abra otwarta do 14. Jeszcze jakby to było płacone dodatkowo ale nie! Takie atrakcje za minimalne wynagrodzenie. Znajomi i rodzina śmieją sie ze mnie, że nic nie zarabiam a muszę być dyspozycyjny jakbym chirurgiem był i w te dni musiał ratować komuś życie.

06.12.2019 16:34

Dziękujemy za komentarz. Zgodnie z obowiązującym prawem, dni te to dni pracujące. Podobnie jak nasza konkurencja, inne sieci handlowe i banki - jesteśmy w tych dniach dla naszych Klientów. Często też dostosowujemy godziny pracy sklepu do ustaleń z najemcą lokalu. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Kaśka

16.05.2020 07:21

Sylwester czy Wogilia to normalne dni pracy. Dlaczego mieliby więcej za nie płacić?

15.05.2020 17:17

Czy 1 czerwca pracownicy wracają z trybu zdalnej pracy do pracy stacjonarnie w biurze?

16.05.2020 00:53

Drogi @Pracownik, przypominamy, że portal GoWork nie jest oficjalnym kanałem komunikacji w naszej firmie. Serdecznie Cię zachęcamy, aby to samo pytanie zadać Twojemu bezpośredniemu Przełożonemu. Z pewnością otrzymasz satysfakcjonującą Cię odpowiedź Pozdrawiamy, Zespół Abra S.A
    ciekawa

10.05.2020 13:17

Jak to jest z powrotem do biura w Krakowie przez pracownikow?

11.05.2020 12:45

Dzień dobry, dziękujemy za Twój komentarz. Zdrowie naszych pracowników jest dla nas najważniejsze. Staramy się przestrzegać obowiązujących wytycznych, tak aby każdy z nas mógł czuć się bezpiecznie. Przypominamy, iż funkcjonuje także nasza skrzynka e-mailowa: [email protected]. Za jej pośrednictwem nasz Zespół spróbuje rozwiać Twoje wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy i #BądźmyZdrowi! Zespół Abra S.A.
    Hmm

10.05.2020 13:14

Czy pracownicy pracują nadaj w trybie Home Office czy wracają do biura w najbliższym czasie?

11.05.2020 12:43

Dzień dobry, dziękujemy @HMM za Twój komentarz. Każdy z naszych pracowników biura ma obecnie możliwość pracy zdalnej. Obecnie sprawdzamy wszystkie możliwości i badamy sytuację zarówno wewnątrz firmy, jak i śledzimy rządowe komunikaty. Bezpieczeństwo naszych wszystkich pracowników jest dla nas priorytetem. W przypadku kolejnych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy i #BądźmyZdrowi! Zespół Abra S.A.
    Ciekawa

14.04.2020 13:06

Witam. Jeśli od 20.04 rząd chce aby wszystko zaczęło wracać do normy, zaczęły się otwierać sklepy w galeriach to i my będziemy musieli otworzyć sklepy pracujące po 12h. Jak dobrze rozumiem będziemy znów pracować cały dzień zamiast 6h jak dotychczas z obciętymi pensjami? Praca znów na cały etat z pensją dużo mniejszą...

14.04.2020 20:21

Droga @Ciekawa
 dziękujemy za Twój komentarz. Tak jak każdy - czekamy na decyzję Rządu. Jeśli będą podejmowane zmiany - z pewnością każdy z naszych Pracowników otrzyma odpowiednią informację od swoich bezpośrednich przełożonych. Tymczasem gorąco zachęcamy do zadawania wszelkich pytań swoim Kierownikom, w tym także Menedżerom Regionalnym i Operacyjnym. Przypominamy, iż funkcjonuje także nasza skrzynka e-mailowa: [email protected]. Za jej pośrednictwem nasz Zespół spróbuje rozwiać Twoje wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy i #BądźmyZdrowi!
    Związkowiec

02.04.2020 18:38

Pracownicy ABRY zarabiający płace minimalną nie bójcie się obniżenia pensji. Wszystko w linku poniżej. A jeżeli komuś nie chce się czytać to pokrótce wyjaśniam : Otóż firma aby skorzystać z pomocy państwa obniżyła czas pracy Wam pracownikom (ciekawe czy tym w biurach też) o 20% równocześnie obniżając wynagrodzenie również o 20% ale... obniżka taka jest jak najbardziej zgodna z prawem tyle tylko że po obniżce pracownik nie może zarabiać mniej jak płaca minimalna czyli 2600 brutto. Mało tego od 1.04.2020 nikt nie może być zwoniony przez 6 miesięcy (3+3). Pozdrawiam ;) (usunięte przez administratora)

06.04.2020 12:20

Drodzy, dziękujemy za Wasze opinie. Przed nami duży test naszej społecznej odpowiedzialności, gdzie wszyscy razem mierzymy się z tym co jest nieprzewidywalne. W razie Waszych pytań, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Waszymi MO/MRE lub skontaktujcie się z nami bezpośrednio pod adresem: [email protected] #BądźcieZdrowi Pozdrawiamy, Zespół Abra S.A.
    Anna

14.04.2020 19:53

Tak tyle tylko że i etat mamy obniżony na 4/5 i co wtedy z płacą ?czy też przysługuje 2600 brutto ?

10.04.2020 13:03

Drodzy,
    w tym wyjątkowym dla nas czasie - mimo wszystko, bądźmy pełni nadziei! :)

Użytkownikom portalu GoWork.pl składamy najserdeczniejsze życzenia spokoju i pomyślności.
    #Bądźcie Zdrowi!

Zespół Abra S.A.
    Dobrze poinformowany

20.03.2020 21:50

Czy sklep w Częstochowianie zamykają

01.04.2020 12:55

nie siej dodatkowego strachu proszę,bo już w tv, radiu, internecie jest go wystarczająco za dużo. Wszystko okaże się za miesiąc lub dwa. Kwiecień może być najgorszy i miejmy nadzieję, że sytuacja się powoli poprawi, bo wszystkie dzałalności są ze sobą mniej lub bardizej powiązane. Najgorsze co teraz może się można zrobić to podejmowanie zbyt pochopnych decyzji w yniku epidemi strachu i samej epidemi.

01.04.2020 12:57

edycja :) Najgorsze co teraz można zrobić to podejmowanie zbyt pochopnych decyzji w wyniku epidemi strachu i samej epidemi.
    Adiamos, Dąbrowa Górnicza

31.03.2020 15:03

Witam. Pracowałem na magazynie Abry od 2016 roku (koncówka) do stycznia 2019 i super mi się pracowało.Poznałem tam super, fajnych ludzi i chciałbym tam do nich wrócić. Fajna praca, w fajnym zespole ludzi - trzeba się nadźwigać to fakt, ale jak ktoś jest przyzwyczajony i lubi taką pracę, no i oczywiście ma dużo siły to polecam (kwestia przyzwyczajenia). Pozdrawiam ekipę z magazynu z Sosnowca :-).

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Abra Meble (Abra)?

Kontakt - Abra S.A.

Łagiewnicka 33A 30-417 Kraków

REGON:351200371

Branże: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Renia

16.03.2020 17:37

W słowniku ludzi kulturalnych nie ma słów którymi można określić postępowanie firmy ABRA w odniesieniu do KORONAWIRUSA . Otóż sklepy które zgodnie z decyzją rządu mają być zamknięte owszem są , tyle tylko że pracownicy i tak muszą przychodzić do pracy ! Tak więc ja 4,5 razy w tygodniu autobusem będę jechała do i z pracy ryzykując zetknięcie z osobą zarażoną . W pracy nie wiem co będę robiła bo sklep zamknięty ,klientów nie ma. Nic nie sprzedam a więc i nie zarobię a za bilet trzeba zapłacić . Czy naprawdę nie można było wprowadzić dyżurów ? Chociaż nie ! Biuro musi przecież pracować więc jakże na sklepach mogło by być inaczej ! Kpina !
    bardzo

21.03.2020 09:56

Bardzo w porządku. Nie pasuje Ci ,że masz chodzić do pracy a wynagrodzenie aby dostać to pewnie pierwszy w kolejce jesteś? W sklepie jest po 1 osobie co zwieksza bezpieczenstwo nasze. Sklep wyczyszczony. Płyny do nas dojechały więc jest ok. Brak jedynie reczników.. ale nie bede pisać gorzkich żali,że brak mi ręczniczków że zaraz najgorszy pracodawca! To są tylko ręczniki...
    abra

29.03.2020 10:56

Ciężki czas, jest możiwość wyboru tak jak pisałeś nie podoba zwolnij się nikt tam Cię nie trzyma na siłę. Jak się boisz koronawiirusa nie chodź do pracy przeczekaj kryzys i znajdź inną pracę a nie wylewasz żale. Rozumiem, że wypłaty może są za małe itp. ale pracodawca próbuje jakoś przetrwać ten okres. Kto nie prowadził firmy chyba nie zdaję sobie sprawy jakie koszta ponosi pracodawca za jednego pracownika. Koszt pracownika za najniższą krajową to 3 132,48 zł miesiecznie. Jeśli sytuacje w ciągu kilku tygodni się nie ustatkuje to pewnie zaczną się pierwsze zwolnienia a znalezc pracę w tym okresie nie będzie tak łatwo, ale Ty będziesz może zadowolony bo ułątwi Ci to decyzję jak Ci tam tak źle.

22.03.2020 22:02

Witam. W tym sklepie kupiłam szafe meblościankę stołki kawowy każdy mebel był od innego producenta.. Wykonanie dramat i po jednej części z każdego mebla do reklamacji bo uszkodzone. Nie polecam absolutnie.
    Ania

19.02.2020 15:53

Nie polecam pracy w Abra. Nie wiesz w co rece włożyć ale odbierac telefony od tajemniczego 3 razy dziennie musisz. Przesada i zenada. Bo jest akcja promocyjna i trzeba sie upewnic czy ludzie malo rozumni co sa na sklepach wiedza o co chodzi. Albo zamowienie telefoniczne spisywać podajac numer abrowski albo ciagle ten sam od tygodnia. (usunięte przez administratora)

06.03.2020 09:32

Każdy z nas rozumie, czemu służą ankiety. Jednak w każdym sklepie obłożenie praca nie jest jednakowe, a tym samym w sklepach bardziej obciążonych pracą nie zawsze można zdążyć z odebraniem telefonu. I w ten sposób sklepy, które mają mniejsze obciążenie pracą /ilość zamówień, klientów, reklamacji itp/ są uznawane za wzorcowe.

13.03.2020 10:55

123, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że masz takie odczucia, jednak wzorowe w ankietach sklepy to także sklepy o największej sprzedaży i dużej ilości Klientów. Jeśli jednak uważasz, że coś w tym zakresie należy zmienić/usprawnić - przekaż uwagi KI lub MRE. Zapraszamy również do kontaktu poprzez skrzynkę [email protected]. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Żenada

11.03.2020 20:11

Na sklepach mydła nie ma a korona już szaleje. Gratulacje dla właściciela za dbanie o tych co na niego robią

13.03.2020 10:48

Dziękujemy za komentarz. W chwili pojawienia się pierwszych zachorowań, do sklepów trafiła informacja o konieczności zamówienia mydła antybakteryjnego. Firma wdrożyła zalecane i wymagane do chwili obecnej rozwiązania, w przypadku niekorzystnego rozwoju sytuacji, podejmowane będą przez Zarząd kolejne działania i decyzje. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Rozczarowanie

12.02.2020 23:56

Praca w firmie no cóż... ma swoje plusy i minusy, jak każda. Zmiany może nastąpią kiedy na spotkaniach z Prezesem będą prowadzone sensowne rozmowy, a nie mydlenie oczu i udawanie że jest super. Skoro nikt nic nie chce zmienić to znaczy że jest OK. Mamy naszych regionalnych którzy reprezentują nas szaraków robotników. Sprzedawca zgłasza swoje problemy kierownikowi, regionalnemu iii... Sami widzicie? (usunięte przez administratora) Cóż hit to limit na ręczniki papierowe (służą w znacznej ilości do mycia ekspozycji) papier toaletowy no i 3 op zszywek którymi zszywane są wszystkie dokumenty! Toner 1 najlepiej na 2mce! Liczba metek do druku w tygodniu bywa że ok 1200 wystarcza 3 akcje! Co tam stać firmę na papier pół ryzy ładuje w koszu po 3 dniach. Ekologia a jaka oszczędność! Różnica w zarobkach między nowym (zielonym) a wieloletnim pracownikiem żadna! Może to należałoby zmienić. Niech nikt nie oczekuje od tych ludzi że będą pracować na pełnych obrotach. Jaka płaca taka praca. 3 mce brak wyników sprzedażowych to kwalifikacja do zwolnienia... motywacja?! Za najniższą krajową można wszędzie pracować. Firma oczekuje że masz ją traktować jak swoją własną, no ok... będziesz. Znów źle tysiąc tłumaczeń dlaczego postąpiłeś w taki sposób?! Choć starałeś się żeby było jak najlepiej. Dwubiegunowość?? Wsparcie w problemach nooo... brak! Czekamy na zmiany!! Ileż można mydlić oczy ze będzie lepiej. Oczywiście czekamy na zmiany w systemie wynagradzania pracowników i traktowania po partnersku. Jeżeli są wymagania to i także profity powinny być. Pozdrawiam.
    maciek83

09.03.2020 11:49

Nie ma już spotkań KI z prezesem... chyba już u nas nie pracujesz? (usunięte przez administratora)
    Mietek

29.02.2020 19:59

Skracanie godzin otwarcia sklepów i redukcja etatów do 3/4 oto najnowszy pomysł prezesa na poprawę sytuacji (usunięte przez administratora)
    Sklep

11.02.2020 15:46

Może biuro w końcu zaczęłoby odbierać telefony..... od kogo mamy dostać pomoc???! Od klientów którzy maja do nas pretensje, bo jak zwykle coś nie przyjechało??? Ciekawe jakby się role odwróciły to czy góra byłaby taka cwana

21.02.2020 15:41

CIEKAWI, Przypominamy, że portal Gowork nie jest oficjalnym kanałem komunikacji w firmie. Jeśli jest coś co wymaga poprawy albo zmiany - skontaktuj się z nami pod adresem [email protected] lub możesz poprosić o pomoc/wsparcie/wyjaśnienia z zachowaniem drogi służbowej. Pomimo tego, że na różnych etapach pracy zdarzają się błędy i niedopatrzenia, większość Kierowników (zarówno w biurze jak i sklepach) dokłada wszelkich starań żeby wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Abra-Abra

23.02.2020 09:22

Wlasnie kierownik tego działu tylko pracy nam dokłada a wkurzyć się jej udaje nas za każdym razem. Po rozmowie i tak wymyśli Że to wina nasza bo nie pilnowaliśmy zamówień i nic nie przyjeżdża przez 6 tygodni (czas oczekiwania 3 tygodnie) a ty sie tłumacz przed wkurzonym klientem :/
    Mietek

10.02.2020 19:43

To co firma zaczyna pozbywać się pracownika technicznego ? Źle było że robił sam nez pomocy tak wiele za takie wynagrodzenie ???

05.02.2020 19:44

(usunięte przez administratora)ciagle rotacje, kasa slaba
    Bella

29.01.2020 18:50

Witam Co się stało ze sklepem Abra w Przemyślu? Od kilku dni jest zamknięty i zero informacji kiedy otwarcie a może już go zlikwidowali???

30.01.2020 10:46

Dzień dobry, Nasz sklep na ul.Lwowskiej 17 został zamknięty.Najbliższy sklep to Rzeszów, ul. Rejtana 67- tam też Klienci sklepu w Przemyślu mogą kierować zapytania. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Aaa

23.01.2020 20:59

Nie polecam, niestety niska pensja, brak podwyżek, brak rozwoju, strasznie duża rotacja pracowników, bral benefitow, kursów szkoleń, obowiązków zbyt dużo w stosunku do wynagrodzenia. Atmosfera w moim dziale była fajna natomiast w innych działach bywa różnie.

18.01.2020 14:35

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Abra S.A.?
    Ki

20.01.2020 21:08

To zalezy z kim masz rozmowe. (usunięte przez administratora) Mozesz spodziewac sie scenki sprzedażowej. Powodzenia
    Niezadowolona

09.12.2019 10:06

Rzadko kiedy spotykam się z czymś takim. Żeby pracownik nie dostawał premii na święta? Taka duża firma. Tylko wymagania.(usunięte przez administratora)Odpowiedzialna praca. Proszę dać coś od siebie panie Prezesie... Ludziom będzie się lepiej pracować....
    Edek z fabryki kredek

23.12.2019 12:35

Ty chyba nowa.Przecież co roku nic nie dają na święta
    Zniesmaczona

07.01.2020 22:41

Ale co roku dzieci dostawały chociaż kartę na 100 zł na Mikołaja a w tym roku zero nic . Ale cóż podwyżka najniższej krajowej i i prezes policzył straty i Mikołaj dla dzieci się skończył.

06.01.2020 11:00

Dawno temu, gdy Abra wkraczała do pewnego dużego miasta byłem w ekipie. Regionalny dyrektor cisnął kierownika salonu co godzinę, kierownik nas, my szarpaliśmy się o klienta. Płaca kpina, premia iluzja, szefa magazynu aresztowała policja po pierwszej inwenturze. Na brak prania mózgu w Krakowie i lokalnego przez regionalnego nie można było narzekać. Tego nie brakowało.
    średnio zadowolony

01.01.2020 17:54

Ogólnie miła atmosfera, niskie płace (choć nie najniższa krajowa, wypłata plus premia którą dość łatwo stracić ), bywa czasami ciężko, a cały tydzień pracy jest odczuwalny w mięśniach, nic tylko czekać jak coś strzeli tu i ówdzie, trzeba uważać na zdrowie, szkoda pleców i innych części ciała za tak małe pieniądze. Są plusy i minusy jak w każdej pracy.
    świąteczny konkurs

17.12.2019 12:45

Pracodawca (usunięte przez administratora) Oto treść e-mail który dziś dostaliśmy: "Choć portfel Mikołaja po 6 grudnia już niezbyt majętny". Jak mamy to rozumieć? Ktoś dostał w tym roku coś na mikołaja? Czy chodzi o to 100zł na kartę z tamtego roku? Jeżeli z tamtego roku jeszcze się nie wyrównało po tak wstrząsającym wydatku to na co tu liczyć... Przykre,że są wyróżnienia. Część ludzi dostaje coś na mikołaja a reszta nic.
    No comments

18.12.2019 17:01

A jeśli ktoś nie ma dzieci albo ma noworodka to też się liczy?

28.12.2019 13:26

Konkurs był dostępny również w kategorii 18+ i także tu otrzymaliśmy wiele interesujących prac. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    Minimalne wynagrodzenie

24.12.2019 13:51

Do firmy Abra Dlaczego nie płacicie dodatkowo za pracę w niedzielę ???

28.12.2019 13:22

Praca w niedziele rozliczana jest zgodnie z obowiązującym Kodeksem pracy. Jeżeli coś w tym zakresie jest dla Ciebie niejasne- skontaktuj się z nami pod adresem [email protected] lub z Działem kadr i płac - udzieli on wszystkich wyjaśnień i informacji. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A

17.12.2019 12:45

Niezmiernie miło nam, pokazać kilka świątecznych prac naszych Konkursowiczów- Pracowników wraz z Pociechami:) Każda praca wyjątkowa i oryginalna!
    Pozdrawiamy Zespół Abra S.A
    News image

16.12.2019 16:42

Pan

17.12.2019 10:29

Zajmowałem się marketingiem. Kiedy chciałem podzielić się trochę swoją wiedzą i podpowiedzieć oczywiste rzeczy- niestety nie miało to efektu. Dział ten jest zamknięty na pomoc. Przykre. Przykro się tu pracuje. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego!

11.12.2019 22:10

12.12.2019 10:52

Przepraszamy, ale Gowork to miejsce do wymiany opinii na temat pracy/rekrutacji w Abra- jeśli masz pytania dotyczące sell- up- skontaktuj się z nami, proszę bezpośrednio pod adresem [email protected] przekażemy pytanie właściwej osobie. Pozdrawiamy Zespół Abra S.A

Zostaw merytoryczną opinię o Abra S.A.