Edzia
11.04.2026 10:07
Nie polecam zamówień na sklep Abra . Przesyłkę zamówiłam 14 marca do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki ,musiałam zrezygnować z zamówienia ,kwota za przesyłkę nie otrzymałam ,chociaż opłaciłam blikiem ,kwotę powinna mieć od razu na koncie. Nie dość że przesyłka nie została zrealizowana to i kasy też nie mam od razu. Obsluga sklepu fatalna -Pani nie wie kiedy będzie przesyłka . Nie polecam . Pozd
Mmm
09.01.2025 13:07
Stanowczo odradzam zakupy w sklepie Abra. Najpierw Pani pomyliła zamówienia zamówiła ciemna brązową szafę a nie Białą jak była w zamòwieniu. Okazało się że tej którą mieliśmy zamówić już nie jest dostępna. Zamówiliśmy drugą zapłaciliśmy z góry przyjechała z pobitym lustrem w jednych z dzrzwi. Złożyliśmy reklamacje i już prawie pół roku czekamy na drzwi. Pani z Abry zbywa nas nie widzi problemu. Zrzuca winę na magazyn w innym mieście że oni nie mają dokumentu a tamci twierdzą że drzwi do nich dostarczyli. Przerzucają się wina a my jesteśmy z niekompletną szafą. Stanowczo odradzam. Nie polecam! Porażka nie sklep i kpina z klienta i lekceważenie go a przede wszystkim niedotrzymanie umowy zakupu dostarczenie niekompletnej szafy.