Car SPA

Adres: Aleje Jerozolimskie 309, 05-816 Michałowice

NIP: 5342537467 KRS: 0000659907

Car SPA
2 137 70 5 1

Opinie o Car SPA

Filtruj opinie po kryteriach:

Dominika
 Opinia

@Pati, nie do końca rozumiem Twój komentarz oraz ten atak na mnie. Owszem, jestem moderatorem GoWork.pl, ale nie jest to żadną tajemnicą. Moją rolą jest dopytywanie o opinie na temat pracodawców, tak, aby inne osoby zainteresowane pracą w danym miejscu miały ogólny ogląd sytuacji. Co w tym złego? Czy ktoś mógłby napisać, jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Car SPA w Michałowicach?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Car SPA? Wcześniej pisaliście, że firma ma jakieś problemy, ale były one chyba przejściowe - strona internetowa znów działa. Czy ktoś z obecnych pracowników formy mógłby napisać jak wygląda praca w Car SPA? W jakim trybie się pracuje? Czy pracodawca zapewnia jakieś dodatkowe benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pati
 Opinia
@Dominika 23.03.2018 10:45

Zmienił się oficjalny właściciel. A formę to mogą ci najwyżej zalać. Najlepiej koledzy z goworku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad aplikacją do Car SPA. Czy ktoś posiada jakieś cenne rady?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ghjkl
 Opinia

Czy ta firma jeszcze istnieje? Strona nie działa, brama zamknięta?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@ghjkl 12.12.2017 18:33

Pewnie świąteczne serdeczności przesłał Komornik, pracownicy Mazowieckiego Urzędu Celno Skarbowego oraz Zakładu Ubezpieczeń Społecznych

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
julian
 Opinia

Strona firmy zaczęła być "w przebudowie"

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

Czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, aby podjąć pracę w Car SPA? Ktoś wie? Jak wyglądają pierwsze dni pracy? Jakieś szkolenia wstępne są? Dzieląc się informacjami pomagacie tym, którzy chcą aplikować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Dominika 08.08.2017 23:59

Zadnych szkoleń wstepnych nie ma - bo zasadą w tej firmie w Regułach jest praca na czarno. Ludzie przychodzą, nie dostają wynagrodzenia, albo musza sie o nie ostro kłócić i wychodzą. Zresztą najwazniejsze - ta firma w zasadzie już nieistnieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Dominika 08.08.2017 23:59

Zadnych szkoleń wstepnych nie ma - bo zasadą w tej firmie w Regułach jest praca na czarno. Ludzie przychodzą, nie dostają wynagrodzenia, albo musza sie o nie ostro kłócić i wychodzą. Zresztą najwazniejsze - ta firma w zasadzie już nieistnieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
n
 Opinia

@Na piszesz o tym stanowisku w Tarnowskich Gorach? nie napisali dokladnie czym sie zajmuje yulko jakie warunki trzeba spelniac: mile widziane doświadczenie w myciu i pielęgnacji pojazdów, prawo jazdy kat B

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pm
 Opinia

Tak. Myje. Ale jak mu nie płacą to kładzie lachę na robotę. Nie płacą bo nie mają klientów. Właściciel celuje w darmowego pracownika. Stąd też mizerna jakość usług.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nadul
 Opinia

Car Spa Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjnej. Tyle w temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
samuel_n
 Opinia

a skąd wiesz że stosują środki najwyższej jakości? byłeś tam? pracowałeś? Czy poczytałeś na ich stronie? Badź łaskaw nie pierdolić głupot na przyszłość - a przynajmniej sprawdź na miejscu jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia

Ostatnio jeden z klientów wyraził w necie bardzo trafną opinię o tych panach i jakości ich usług. Poszukajcie - warto. Włos jeży sie na głowie - kolejny zniszczony luksusowy samochód, a do tego stękania o faktury więc lakiernicy i pracownicy Urzędów Skarbowych zacierają ręce.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bachorzewski
 Opinia

Nie skupiaj sie tak bardzo na zleceniu. Bardziej skupiaj sie na pracy na czarno.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bachorzewski
 Opinia

Jakie szefostwo? Jakie wyniki finansowe? Żaden nawet największy entuzjasta z tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli prezesik będzie udawał że zatrudnia kogokolwiek. Wszyscy wiedza, że standardem w tej firmie jest praca na czarno lub na zlecenie - mimo charakteru pracy to wykluczajacego. Okradany pracownik nie bedzie szanował ani swojej pracy - stad żenujaco niska jakość usług - ani swojego szefa. Z niewolnika nie ma pracownika. Na przestrzeni trzech lat przez tą firmę przeszło kilkanaście osób. Jest to sporo - zważywszy że nie licząc prezesika kręci się się tam dwie trzy osoby. Śmiech i żenada.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kruk
 Opinia

Klienci poznali się na mizernej jakości usług i niestety nie dobijają się. Sklepik też podupadł bo producent Zymola nie chce się zadawać z tak podejrzana i skompromitowaną firmą a chińskie autokosmetyki mozna kupić gdzie indziej duzo taniej. Obecnie, car spa zajmuje się szkoleniami ze szlifowania samochodów - bardzo ważnym aspektem poruszanym na nich jest sprawa dokrecania kół w samochodach klientów - niestety zdarzyło im się, że mało nie zabili klienta bo z niechlujstwa i chytrości nie przykręcili mu kół. Oczywiście sami muszą się trochę przeszkolić w polerowaniu - bo ludzie po ich usługach jeżdżą do lakierników. Certyfikat ukończenia szkolenia u nich - to jeden z tych papierków które zostawia się na ławce w tramwaju.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sowa
 Opinia
@kruk 08.02.2014 11:17

kruk jak tam w lutonie? nie chcieli cię ? a SITA tez nie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
julian
 Opinia

tragedia ta firma to szambo długi, długi i jeszcze raz długi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LM
 Opinia

- 2013-09-25 22:32:54 To co powiecie o usludze obklejania mozecie polecic czy lepiej omijac:)szukam kogos kto mi to zrobi szybko i tanio W CARSPA W REGUŁACH ANI SZYBKO, ANI TANIO ANI DOBRZE - DOTYCZY TO WSZYSTKICH USŁUG - SPORO INFORMACJI NA TEN TEMAT JEST W INTERNECIE WYSTARCZY POSZUKAĆ. TU SKUPIAMY SIĘ NA OPINIACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIENIA I PRACY.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaguar
 Opinia
@LM 26.09.2013 22:58

LM - w car spa i bardzo dobrze i cena stosowna do jakości.ale czy ciebie na te usługi stać ?Fiatów 126 p się tam nie wstawia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia

anonim - 2013-09-22 16:23:28 Dbają o klienta ,jak się im zleca robote to się dobrze wywiązują z zadań? Mili są w obsłudze bezpośredniej dla ludzi ja nie lubie jak ktoś mi łaskę robi ż korzystam z jego usług?Anonim jestes niezły podbijasz komentarze jak zły - robisz w goworku? Macie tam taką usługę jak podbijanie oglądalności wpisów? Co do pytania to wpisz w google "car spa opinie" - wszystko to najszczersza prawda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

panska - 2013-09-11 22:11:13 Dzień Dobry ! Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet,czy dużo jest pracowników płci żeńskiej w tej firmie szukam pracy już dłuższy czas jestem wykończona ciągłymi zmianami proszę o szczerą opinię dziękuję!Szczera opinia - proszę bardzo - W FIRMIE CARSPA MOŻESZ PRACOWAĆ NA CZARNO LUB NA UMOWĘ ZLECENIE W BABYCAM, EDEVELOPMENT lub jakieś innej tam spółeczce w której rządzi [usunięte przez moderatora]. Jeżeli szukasz stabilnej pracy, na uczciwych warunkach, z umową o pracę, zapłaconym zusem, urlopem itd - TO OMIJAJ CARSPA Z DALEKA.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
medyk
 Opinia

- 2013-09-08 20:22:14 anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.panie anonim - spieszę panu z pomocą; mam kaftanik specjalnie skrojony na pańskie pokurczone ciałeczko, strzykawkę z uspokajającym środkiem i doświadczonego psychiatrę tuż obok.wkrótce miną panu dolegliwości i będzie pan mógł podjąć ponownie sezonową pracę zbieracza pustych butelek w krzakach; a jak rozumek w prządku, w co wątpię ,to pozostaje KK.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia

anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
japan
 Opinia

marcin - 2013-08-20 11:00:11 kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czasa w jakim sensie bagno ? jęsli myślisz o frustratach co starcili pracę to masz rację

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia

kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czas

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
windykacja
 Opinia

Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JLR
 Opinia

Mnie te błazny przykleili folię. Przykleili to trochę powiedziane na wyrost bo w narożnikach była pozałamywana, nie trzymała się i kruszyła. Do tego grill w samochodzie miał być też oklejony folią matową a wykonano mi malowanie farbką w spraju. Próbowałem to reklamować ale sram na takich błaznów jak p. [usunięte przez moderatora] który dobry jest jak trzeba rączkę po pieniązki wyciągnąć - jak jest problem to jest chory, albo w podrózy albo będzie za trzy dni, a z tym homo gonzem co go zastępuje nie mozna się dogadać. [usunięte przez moderatora] Wasza firma to zwykłe szambo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GhostWriter
 Opinia

Europejski przedstawiciel [usunięte przez moderatora] poznał sie na [usunięte przez moderatora] i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
whitevanman
 Opinia

PAN CIENKOBRWIOWY MIANOWAŁ SIĘ PREZESEM OBEJMUJĄC UDZIAŁY W FIRMIE NA KWOTĘ NIECAŁYCH 3000 ZŁ. I BARDZO DOBRZE! GRATULUJEMY PANIE [usunięte przez moderatora].

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ND
 Opinia

NA MIESCIE OSTATNIO MÓWIA ZE TO PRALNIA

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bachorzewski
 Opinia

Car Spa to porządna prestiżowa firma tylko trochę groszem nie smierdzą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WAX
 Opinia

Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem [usunięte przez moderatora]. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce. Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zymolauto
 Opinia

Teraz do fachowców z branży - zastanawiających się nad ewentualną współpracą z Car-Spa. Czy wiecie dlaczego w całej Europie dostepny jest [usunięte przez moderatora] od ręki, a u polskiego dystrybutora czyli wspomnianej tu firmy prawie nigdy? A może wiecie jaka firma przejmie teraz obowiązki polskiego dystrybutora?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Car SPA - Michałowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej