Car SPA

Michałowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o Car SPA

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car SPA

Dominika
użytkownik zarejestrowany

Czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, aby podjąć pracę w Car SPA? Ktoś wie? Jak wyglądają pierwsze dni pracy? Jakieś szkolenia wstępne są? Dzieląc się informacjami pomagacie tym, którzy chcą aplikować.

Nick
@Dominika 08.08.2017, 23:59
Czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, aby podjąć pracę w Car SPA? Ktoś wie? Jak wyglądają pierwsze dni pracy? Jakieś szkolenia...

Zadnych szkoleń wstepnych nie ma - bo zasadą w tej firmie w Regułach jest praca na czarno. Ludzie przychodzą, nie dostają wynagrodzenia, albo musza sie o nie ostro kłócić i wychodzą. Zresztą najwazniejsze - ta firma w zasadzie już nieistnieje

Nick
@Dominika 08.08.2017, 23:59
Czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, aby podjąć pracę w Car SPA? Ktoś wie? Jak wyglądają pierwsze dni pracy? Jakieś szkolenia...

Zadnych szkoleń wstepnych nie ma - bo zasadą w tej firmie w Regułach jest praca na czarno. Ludzie przychodzą, nie dostają wynagrodzenia, albo musza sie o nie ostro kłócić i wychodzą. Zresztą najwazniejsze - ta firma w zasadzie już nieistnieje

n
użytkownik zarejestrowany

@Na piszesz o tym stanowisku w Tarnowskich Gorach? nie napisali dokladnie czym sie zajmuje yulko jakie warunki trzeba spelniac: mile widziane doświadczenie w myciu i pielęgnacji pojazdów, prawo jazdy kat B

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pm

Tak. Myje. Ale jak mu nie płacą to kładzie lachę na robotę. Nie płacą bo nie mają klientów. Właściciel celuje w darmowego pracownika. Stąd też mizerna jakość usług.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

nadul

Car Spa Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjnej. Tyle w temacie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

samuel_n

a skąd wiesz że stosują środki najwyższej jakości? byłeś tam? pracowałeś? Czy poczytałeś na ich stronie? Badź łaskaw nie pierdolić głupot na przyszłość - a przynajmniej sprawdź na miejscu jak to wygląda.

marcin

Ostatnio jeden z klientów wyraził w necie bardzo trafną opinię o tych panach i jakości ich usług. Poszukajcie - warto. Włos jeży sie na głowie - kolejny zniszczony luksusowy samochód, a do tego stękania o faktury więc lakiernicy i pracownicy Urzędów Skarbowych zacierają ręce.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

bachorzewski

Nie skupiaj sie tak bardzo na zleceniu. Bardziej skupiaj sie na pracy na czarno.

julian

Umowa zlecenie nie jest okradaniem pracownika o ile ten nie wykonuje pracy pod nadzorem, we wskazanym miejscu i czasie. Niestety w car spa pracuje się i wymaga jak od pracownika a płaci jak niewolnikowi. Do tego z wielkiej łaski. Bachórzewski poprzednio był zwykłym korposzczurem dymanym i mobingowanym przez przełożonych w Toyocie. Swoje fobie przekłada na swój szemrany interes i ludzi, którzy z nim współpracuja. Nie poleceń tej firmy ani pracownikom ani tym bardziej klientom.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

bachorzewski

Jakie szefostwo? Jakie wyniki finansowe? Żaden nawet największy entuzjasta z tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli prezesik będzie udawał że zatrudnia kogokolwiek. Wszyscy wiedza, że standardem w tej firmie jest praca na czarno lub na zlecenie - mimo charakteru pracy to wykluczajacego. Okradany pracownik nie bedzie szanował ani swojej pracy - stad żenujaco niska jakość usług - ani swojego szefa. Z niewolnika nie ma pracownika. Na przestrzeni trzech lat przez tą firmę przeszło kilkanaście osób. Jest to sporo - zważywszy że nie licząc prezesika kręci się się tam dwie trzy osoby. Śmiech i żenada.

kruk

Klienci poznali się na mizernej jakości usług i niestety nie dobijają się. Sklepik też podupadł bo producent Zymola nie chce się zadawać z tak podejrzana i skompromitowaną firmą a chińskie autokosmetyki mozna kupić gdzie indziej duzo taniej. Obecnie, car spa zajmuje się szkoleniami ze szlifowania samochodów - bardzo ważnym aspektem poruszanym na nich jest sprawa dokrecania kół w samochodach klientów - niestety zdarzyło im się, że mało nie zabili klienta bo z niechlujstwa i chytrości nie przykręcili mu kół. Oczywiście sami muszą się trochę przeszkolić w polerowaniu - bo ludzie po ich usługach jeżdżą do lakierników. Certyfikat ukończenia szkolenia u nich - to jeden z tych papierków które zostawia się na ławce w tramwaju.

sowa
@kruk 08.02.2014, 11:17
Klienci poznali się na mizernej jakości usług i niestety nie dobijają się. Sklepik też podupadł bo producent Zymola nie chce si...

kruk jak tam w lutonie? nie chcieli cię ? a SITA tez nie ?

julian

tragedia ta firma to szambo długi, długi i jeszcze raz długi.

LM

- 2013-09-25 22:32:54 To co powiecie o usludze obklejania mozecie polecic czy lepiej omijac:)szukam kogos kto mi to zrobi szybko i tanio W CARSPA W REGUŁACH ANI SZYBKO, ANI TANIO ANI DOBRZE - DOTYCZY TO WSZYSTKICH USŁUG - SPORO INFORMACJI NA TEN TEMAT JEST W INTERNECIE WYSTARCZY POSZUKAĆ. TU SKUPIAMY SIĘ NA OPINIACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIENIA I PRACY.

jaguar
@LM 26.09.2013, 22:58
- 2013-09-25 22:32:54 To co powiecie o usludze obklejania mozecie polecic czy lepiej omijac:)szukam kogos kto mi to zrobi szyb...

LM - w car spa i bardzo dobrze i cena stosowna do jakości.ale czy ciebie na te usługi stać ?Fiatów 126 p się tam nie wstawia

?

anonim - 2013-09-22 16:23:28 Dbają o klienta ,jak się im zleca robote to się dobrze wywiązują z zadań? Mili są w obsłudze bezpośredniej dla ludzi ja nie lubie jak ktoś mi łaskę robi ż korzystam z jego usług?Anonim jestes niezły podbijasz komentarze jak zły - robisz w goworku? Macie tam taką usługę jak podbijanie oglądalności wpisów? Co do pytania to wpisz w google "car spa opinie" - wszystko to najszczersza prawda.

Marcin

panska - 2013-09-11 22:11:13 Dzień Dobry ! Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet,czy dużo jest pracowników płci żeńskiej w tej firmie szukam pracy już dłuższy czas jestem wykończona ciągłymi zmianami proszę o szczerą opinię dziękuję!Szczera opinia - proszę bardzo - W FIRMIE CARSPA MOŻESZ PRACOWAĆ NA CZARNO LUB NA UMOWĘ ZLECENIE W BABYCAM, EDEVELOPMENT lub jakieś innej tam spółeczce w której rządzi [usunięte przez moderatora]. Jeżeli szukasz stabilnej pracy, na uczciwych warunkach, z umową o pracę, zapłaconym zusem, urlopem itd - TO OMIJAJ CARSPA Z DALEKA.

medyk

- 2013-09-08 20:22:14 anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.panie anonim - spieszę panu z pomocą; mam kaftanik specjalnie skrojony na pańskie pokurczone ciałeczko, strzykawkę z uspokajającym środkiem i doświadczonego psychiatrę tuż obok.wkrótce miną panu dolegliwości i będzie pan mógł podjąć ponownie sezonową pracę zbieracza pustych butelek w krzakach; a jak rozumek w prządku, w co wątpię ,to pozostaje KK.

?

anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.

japan

marcin - 2013-08-20 11:00:11 kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czasa w jakim sensie bagno ? jęsli myślisz o frustratach co starcili pracę to masz rację

marcin

kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czas

windykacja

Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.

JLR

Mnie te błazny przykleili folię. Przykleili to trochę powiedziane na wyrost bo w narożnikach była pozałamywana, nie trzymała się i kruszyła. Do tego grill w samochodzie miał być też oklejony folią matową a wykonano mi malowanie farbką w spraju. Próbowałem to reklamować ale sram na takich błaznów jak p. [usunięte przez moderatora] który dobry jest jak trzeba rączkę po pieniązki wyciągnąć - jak jest problem to jest chory, albo w podrózy albo będzie za trzy dni, a z tym homo gonzem co go zastępuje nie mozna się dogadać. [usunięte przez moderatora] Wasza firma to zwykłe szambo.

GhostWriter

Europejski przedstawiciel [usunięte przez moderatora] poznał sie na [usunięte przez moderatora] i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.

whitevanman

PAN CIENKOBRWIOWY MIANOWAŁ SIĘ PREZESEM OBEJMUJĄC UDZIAŁY W FIRMIE NA KWOTĘ NIECAŁYCH 3000 ZŁ. I BARDZO DOBRZE! GRATULUJEMY PANIE [usunięte przez moderatora].

ND

NA MIESCIE OSTATNIO MÓWIA ZE TO PRALNIA

bachorzewski

Car Spa to porządna prestiżowa firma tylko trochę groszem nie smierdzą.

WAX

Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem [usunięte przez moderatora]. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce. Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.

zymolauto

Teraz do fachowców z branży - zastanawiających się nad ewentualną współpracą z Car-Spa. Czy wiecie dlaczego w całej Europie dostepny jest [usunięte przez moderatora] od ręki, a u polskiego dystrybutora czyli wspomnianej tu firmy prawie nigdy? A może wiecie jaka firma przejmie teraz obowiązki polskiego dystrybutora?

bee

aaa - 2012-07-25 13:53:58 tak tak... jak to mowia w Polszy kazdy kto prowadzi dzialalnosc biznesowa jest [usunięte przez moderatora] i inna najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... a pracownicy sa tacy poszkodowani, [usunięte przez moderatora], oszukiwani . biedny jestes. naprawde wspolczuje. moze i sobie mam wspolczuc? wkoncu tez gdzies pracuje i nie dostalem ostatnio 50 zl za nadgodziny bo pracodawca stwierdzil ze nie bylem efektywny bo siedzialem na gowork.pl i fb przez lacznie 12 godzin. co za oszust! chyba pojde na macierzynski :) Ty pewnie masz w umowie o prace ze mozesz robic wpisy na gowork co 12 minut. prawda?Tak. Mam umowę o pracę. W pracy nie korzystam z internetu. O jakiej działalności biznesowej piszesz? O tym small biznesie Nadulnego i jego chłopczyka? No jak widać taką działalność sam doskonale opisałeś.

aaa

tak tak... jak to mowia w Polszy kazdy kto prowadzi dzialalnosc biznesowa jest [usunięte przez moderatora] i inna najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... a pracownicy sa tacy poszkodowani, [usunięte przez moderatora], oszukiwani . biedny jestes. naprawde wspolczuje. moze i sobie mam wspolczuc? wkoncu tez gdzies pracuje i nie dostalem ostatnio 50 zl za nadgodziny bo pracodawca stwierdzil ze nie bylem efektywny bo siedzialem na gowork.pl i fb przez lacznie 12 godzin. co za oszust! chyba pojde na macierzynski :) Ty pewnie masz w umowie o prace ze mozesz robic wpisy na gowork co 12 minut. prawda?

bee

aaa - 2012-07-25 13:17:00 uliczny chodnik... wspaniale porownanie. pasuje do ciebie idealnie Może i tak, ale nikt nie nazwie mnie krętaczem i oszustem. I pamiętaj obrońco ucisnionych - z kim przystajesz takim się stajesz.

bee

aaa - 2012-07-25 12:59:35 czyli dalej bedziesz anonimem ktory to wylewa na swiat swoja cala agresja za wlasne niepowodzenia . zal mi ciebie. btw nie dziwie sie ze zostales wylany...jednak szczeniaki maja troche rozumu...bo kto chcialby miec za pracownika , kogos kto reprezentuje taki poziom PS. you made my day :)No zostałem wylany - bo mój poziom był wyższy niż poziom ulicznego chodnika jaki reprezentuje zarząd tej uhonorowanej SZARFĄ SZAREJ STREFY firmy.

aaa

czyli dalej bedziesz anonimem ktory to wylewa na swiat swoja cala agresja za wlasne niepowodzenia . zal mi ciebie. btw nie dziwie sie ze zostales wylany...jednak szczeniaki maja troche rozumu...bo kto chcialby miec za pracownika , kogos kto reprezentuje taki poziom PS. you made my day :)

bee

aaa - 2012-07-25 12:09:53 to jezeli chcesz byc wiarygodny to po pierwsze przedstaw sie a po drugie napisz jak to ten szczeniacki duecik cie oszukal i jak oszukuje klientow , z tego co mi wiadomo klientow im nie brakuje wiec po 3 latach dzialalnosci chyba wyrobili sobie pewna renome . jak narazie to ty zachowujesz sie jak nadasany nastoletek , ktory pisze co mu do glowki przychodzi... gdzie tylko szczeniaki, psy, brud, smrod, kanalie..blablabla myslisz ze ktos odbiera powaznie twoje zenujace wpisy? czujesz sie spelniony? tylko tyle do szczescia ci potrzeba? masz malo fascynujace zycie chlopcze...Szczeniacki duecik wie doskonale kogo i jak oszukał. Nieświadomi są tylko chyba odpowiedzialności prawnej jaka im za to grozi. Klientów owszem im nie brakuje, bo przyjeżdżają na wielokrotne poprawki. Wie też o NARAŻENIU ŻYCIA KLIENTA POPRZEZ NIEPRZYKRĘCENIE KÓŁ DO SAMOCHODU, PO USŁUDZE WARTEJ KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH. Ta renoma konczy się na marmurach i piaskowcach, reszta to niepochlebne przymiotniki.

aaa

to jezeli chcesz byc wiarygodny to po pierwsze przedstaw sie a po drugie napisz jak to ten szczeniacki duecik cie oszukal i jak oszukuje klientow , z tego co mi wiadomo klientow im nie brakuje wiec po 3 latach dzialalnosci chyba wyrobili sobie pewna renome . jak narazie to ty zachowujesz sie jak nadasany nastoletek , ktory pisze co mu do glowki przychodzi... gdzie tylko szczeniaki, psy, brud, smrod, kanalie..blablabla myslisz ze ktos odbiera powaznie twoje zenujace wpisy? czujesz sie spelniony? tylko tyle do szczescia ci potrzeba? masz malo fascynujace zycie chlopcze...

Bee

aaa - 2012-07-25 09:57:39 ;) od kiedy to skarbowka sobie koresponduje z karzdym donosicielem? :) you made my day :)No z karzdym to może nie, ale z kaŻdym, słynnym, tym byłym pracownikiem i innymi słynnymi pracownikami i klientami, których oszukał duecik szczeniacko i nieodpowiedzialnie zarządzający Car-Spa - koresponduje z wdzięcznością. P.S. Zanim zaczniesz udawać, że znasz język obcy - najpierw naucz się własnego.

aaa

;) od kiedy to skarbowka sobie koresponduje z karzdym donosicielem? :) you made my day :)

Bee

Aaa - 2012-07-24 23:11:46 Sporo wiesz na temat firmy, pewnie to ty jestes tym \'slawnym\' JUZ pracownikiem car spa ;)Wiem na tyle dużo, że ostatnio otrzymałem pismo z prośbą z urzędu, którego ostatnie zdanie brzmi: "Jeśli posiada Pan dodatkowe informacje mogące pomóc w ustaleniu nieprawidłowości odnośnie spółki Car-Spa sp. z o.o. proszę o ich podanie (w formie pisemnej na adres ul. Postępu 16A 02-676 Warszawa)." Jaki to urząd - to sobie sami sprawdzicie...

Aaa

Sporo wiesz na temat firmy, pewnie to ty jestes tym \'slawnym\' JUZ pracownikiem car spa ;)

heinz

Aaa - 2012-07-24 19:08:55 W oczy kole sukces firmy, co? Polaczki narod zawisly jak zaden inny. Zabierz sie za robote w koncu to moze tez cos osiagniesz i braknie Ci czasu na wypisywanie takich glupotSukces tej firmy pisany jest [usunięte przez moderatora] - wobec pracowników i klientów. Sukcesem tej firmy są także nieprawidłowości skarbowe a także w zakresie świadczeń spolecznych, że o pracowniczych nie wspomnę. Największym zaś sukcesem na miarę europejską (europejska konkurencja leje po nogach ze śmiechu) było NARAŻENIE KLIENTA NA ŚMIERĆ PRZEZ NIEPRZYKRĘCENIE KÓŁ DO JEGO SAMOCHODU. To są największe sukcesy duetu prowadzącego tą pożal się Boże firemkę. Jeżeli to ci imponuje to liżcie sobie rowy wzajemnie z nadulnym i jego chłopcem - czyste rowy i czyste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y są bardzo ważnym elementem wizerunku tak skompromitowanej firmy jak Car Spa

Aaa

W oczy kole sukces firmy, co? Polaczki narod zawisly jak zaden inny. Zabierz sie za robote w koncu to moze tez cos osiagniesz i braknie Ci czasu na wypisywanie takich glupot

michal

Głośno smieja się też w firmie wywożacej śmieci - smaruja samochody woskiem za kilka tysięcy złotych (przynajmniej tak mówią) - szef i pracownicy są wazniejsi od gów na ojca swiętego a 25 złotych nie mają na zapłacenie rachunku za podniesienie kubła. Po smietnisku za blaszaną dobudówką do firmy biegają stada robactwa. Kryształy w salonach [usunięte przez moderatora] u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y.

carna

Dlaczego nie ma ta firma jeszcze "Gazeli Biznesu" i tytułu "Rzetelna Firma"? A czy ma "Szarfę Szarej Strefy"? Może chociaż szansę na "Chochoła Przechodniego Dłużnika Roku UKS"?

deta

Przed chwilą telewizor wypełnił przedstawiciel tej firmy chwaląc się że naprawa wgnieceń po gradobiciu kosztuje u nich nawet 7000 zł - zachwyceni klienci już stoją w długiej kolejce szczęśliwi, że na taką promocję mogą się załapać... Firmy ubezpieczeniowe wiedzą zaś, że jakiekolwiek prace wykonywane w tej firmie są rażąco niskiej jakości i nie zezwalają na wykonywanie napraw bezgotówkowych w myjniach samochodowych. W końcu myjnia - to nie warsztat. Wszyscy wiedzą, że w Car-Spa w Regułach nawet nie umieją dobrze umyć samochodu, lakier zniszczą przy polerowaniu, więc bardziej zaawansowane prace przy samochodach zleca się specjalistom a nie samozwańczym amatorom uczącym się na cudzych samochodach. No i pamietać trzeba, że te 7000 to jest netto - więc [usunięte przez moderatora] i jego kolesie zrobili promocję że hej.

Marcin

rafal - 2012-06-02 20:17:43 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista firma, pracuje tu od jakiegos czasu, szef wyrozumialy, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste zarobki, umowa o prace, rekrutacja ciezkaZakład Ubezpieczeń Społecznych ma krańcowo odmienną opinię, na temat \"[usunięte przez moderatora]\" tej skompromitowanej na każdym polu firmy.

rafal

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista firma, pracuje tu od jakiegos czasu, szef wyrozumialy, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste zarobki, umowa o prace, rekrutacja ciezka

bart

aaa - 2012-05-31 16:54:51 anonim ty durniu ale latwo sprowokowac cie do durnej dyskusji, zrobiles sobie subscribe tego watku? to jedziesz teraz!To nie jest wątek jakiegoś forum - to niezależne opinie na temat firmy carspa oraz [usunięte przez moderatora] i innych nieprawidłowości jakich dopuszczał się i dopuszcza zarząd tej firmy. Jak chcecie to liżcie sobie wzajemnie rowy z duetem zarządzającym tym przedsięwzięciem - do śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie później. Piszcie też, brońcie jak lwy - google przetwarza... Już dziś na hasło "car-spa" w prawie wszystkich salonach samochodowych w Warszawie pojawiają się uśmieszki.

aaa

anonim ty durniu ale latwo sprowokowac cie do durnej dyskusji, zrobiles sobie subscribe tego watku? to jedziesz teraz!

Zostaw opinię o Car SPA - Michałowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car SPA