Car SPA

Michałowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 137 ocen.

Car SPA
2 137

Opinie o Car SPA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car SPA

Dominika

@Pati, nie do końca rozumiem Twój komentarz oraz ten atak na mnie. Owszem, jestem moderatorem GoWork.pl, ale nie jest to żadną tajemnicą. Moją rolą jest dopytywanie o opinie na temat pracodawców, tak, aby inne osoby zainteresowane pracą w danym miejscu miały ogólny ogląd sytuacji. Co w tym złego? Czy ktoś mógłby napisać, jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Car SPA w Michałowicach?

   
Dominika

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Car SPA? Wcześniej pisaliście, że firma ma jakieś problemy, ale były one chyba przejściowe - strona internetowa znów działa. Czy ktoś z obecnych pracowników formy mógłby napisać jak wygląda praca w Car SPA? W jakim trybie się pracuje? Czy pracodawca zapewnia jakieś dodatkowe benefity?

   
Pati
@Dominika 23.03.2018 10:45

Zmienił się oficjalny właściciel. A formę to mogą ci najwyżej zalać. Najlepiej koledzy z goworku.

   
Administrator

Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad aplikacją do Car SPA. Czy ktoś posiada jakieś cenne rady?

   
ghjkl

Czy ta firma jeszcze istnieje? Strona nie działa, brama zamknięta?

   
anonymous
@ghjkl 12.12.2017 18:33

Pewnie świąteczne serdeczności przesłał Komornik, pracownicy Mazowieckiego Urzędu Celno Skarbowego oraz Zakładu Ubezpieczeń Społecznych

   
julian

Strona firmy zaczęła być "w przebudowie"

   
Dominika

Czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, aby podjąć pracę w Car SPA? Ktoś wie? Jak wyglądają pierwsze dni pracy? Jakieś szkolenia wstępne są? Dzieląc się informacjami pomagacie tym, którzy chcą aplikować.

   
Nick
@Dominika 08.08.2017 23:59

Zadnych szkoleń wstepnych nie ma - bo zasadą w tej firmie w Regułach jest praca na czarno. Ludzie przychodzą, nie dostają wynagrodzenia, albo musza sie o nie ostro kłócić i wychodzą. Zresztą najwazniejsze - ta firma w zasadzie już nieistnieje

   
n

@Na piszesz o tym stanowisku w Tarnowskich Gorach? nie napisali dokladnie czym sie zajmuje yulko jakie warunki trzeba spelniac: mile widziane doświadczenie w myciu i pielęgnacji pojazdów, prawo jazdy kat B

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
pm

Tak. Myje. Ale jak mu nie płacą to kładzie lachę na robotę. Nie płacą bo nie mają klientów. Właściciel celuje w darmowego pracownika. Stąd też mizerna jakość usług.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
nadul

Car Spa Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjnej. Tyle w temacie.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
samuel_n

a skąd wiesz że stosują środki najwyższej jakości? byłeś tam? pracowałeś? Czy poczytałeś na ich stronie? Badź łaskaw nie pierdolić głupot na przyszłość - a przynajmniej sprawdź na miejscu jak to wygląda.

   
marcin

Ostatnio jeden z klientów wyraził w necie bardzo trafną opinię o tych panach i jakości ich usług. Poszukajcie - warto. Włos jeży sie na głowie - kolejny zniszczony luksusowy samochód, a do tego stękania o faktury więc lakiernicy i pracownicy Urzędów Skarbowych zacierają ręce.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
julian

Umowa zlecenie nie jest okradaniem pracownika o ile ten nie wykonuje pracy pod nadzorem, we wskazanym miejscu i czasie. Niestety w car spa pracuje się i wymaga jak od pracownika a płaci jak niewolnikowi. Do tego z wielkiej łaski. Bachórzewski poprzednio był zwykłym korposzczurem dymanym i mobingowanym przez przełożonych w Toyocie. Swoje fobie przekłada na swój szemrany interes i ludzi, którzy z nim współpracuja. Nie poleceń tej firmy ani pracownikom ani tym bardziej klientom.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
bachorzewski

Jakie szefostwo? Jakie wyniki finansowe? Żaden nawet największy entuzjasta z tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli prezesik będzie udawał że zatrudnia kogokolwiek. Wszyscy wiedza, że standardem w tej firmie jest praca na czarno lub na zlecenie - mimo charakteru pracy to wykluczajacego. Okradany pracownik nie bedzie szanował ani swojej pracy - stad żenujaco niska jakość usług - ani swojego szefa. Z niewolnika nie ma pracownika. Na przestrzeni trzech lat przez tą firmę przeszło kilkanaście osób. Jest to sporo - zważywszy że nie licząc prezesika kręci się się tam dwie trzy osoby. Śmiech i żenada.

   
kruk

Klienci poznali się na mizernej jakości usług i niestety nie dobijają się. Sklepik też podupadł bo producent Zymola nie chce się zadawać z tak podejrzana i skompromitowaną firmą a chińskie autokosmetyki mozna kupić gdzie indziej duzo taniej. Obecnie, car spa zajmuje się szkoleniami ze szlifowania samochodów - bardzo ważnym aspektem poruszanym na nich jest sprawa dokrecania kół w samochodach klientów - niestety zdarzyło im się, że mało nie zabili klienta bo z niechlujstwa i chytrości nie przykręcili mu kół. Oczywiście sami muszą się trochę przeszkolić w polerowaniu - bo ludzie po ich usługach jeżdżą do lakierników. Certyfikat ukończenia szkolenia u nich - to jeden z tych papierków które zostawia się na ławce w tramwaju.

   
sowa
@kruk 08.02.2014 11:17

kruk jak tam w lutonie? nie chcieli cię ? a SITA tez nie ?

   
julian

tragedia ta firma to szambo długi, długi i jeszcze raz długi.

   
LM

- 2013-09-25 22:32:54 To co powiecie o usludze obklejania mozecie polecic czy lepiej omijac:)szukam kogos kto mi to zrobi szybko i tanio W CARSPA W REGUŁACH ANI SZYBKO, ANI TANIO ANI DOBRZE - DOTYCZY TO WSZYSTKICH USŁUG - SPORO INFORMACJI NA TEN TEMAT JEST W INTERNECIE WYSTARCZY POSZUKAĆ. TU SKUPIAMY SIĘ NA OPINIACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIENIA I PRACY.

   
jaguar
@LM 26.09.2013 22:58

LM - w car spa i bardzo dobrze i cena stosowna do jakości.ale czy ciebie na te usługi stać ?Fiatów 126 p się tam nie wstawia

   
?

anonim - 2013-09-22 16:23:28 Dbają o klienta ,jak się im zleca robote to się dobrze wywiązują z zadań? Mili są w obsłudze bezpośredniej dla ludzi ja nie lubie jak ktoś mi łaskę robi ż korzystam z jego usług?Anonim jestes niezły podbijasz komentarze jak zły - robisz w goworku? Macie tam taką usługę jak podbijanie oglądalności wpisów? Co do pytania to wpisz w google "car spa opinie" - wszystko to najszczersza prawda.

   
Marcin

panska - 2013-09-11 22:11:13 Dzień Dobry ! Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet,czy dużo jest pracowników płci żeńskiej w tej firmie szukam pracy już dłuższy czas jestem wykończona ciągłymi zmianami proszę o szczerą opinię dziękuję!Szczera opinia - proszę bardzo - W FIRMIE CARSPA MOŻESZ PRACOWAĆ NA CZARNO LUB NA UMOWĘ ZLECENIE W BABYCAM, EDEVELOPMENT lub jakieś innej tam spółeczce w której rządzi [usunięte przez moderatora]. Jeżeli szukasz stabilnej pracy, na uczciwych warunkach, z umową o pracę, zapłaconym zusem, urlopem itd - TO OMIJAJ CARSPA Z DALEKA.

   
medyk

- 2013-09-08 20:22:14 anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.panie anonim - spieszę panu z pomocą; mam kaftanik specjalnie skrojony na pańskie pokurczone ciałeczko, strzykawkę z uspokajającym środkiem i doświadczonego psychiatrę tuż obok.wkrótce miną panu dolegliwości i będzie pan mógł podjąć ponownie sezonową pracę zbieracza pustych butelek w krzakach; a jak rozumek w prządku, w co wątpię ,to pozostaje KK.

   
?

anonim - 2013-08-27 21:40:58 Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dziekiTak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.

   
japan

marcin - 2013-08-20 11:00:11 kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czasa w jakim sensie bagno ? jęsli myślisz o frustratach co starcili pracę to masz rację

   
marcin

kazik - 2013-07-29 16:22:43 ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)bagno cały czas

   
windykacja

Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.

   
JLR

Mnie te błazny przykleili folię. Przykleili to trochę powiedziane na wyrost bo w narożnikach była pozałamywana, nie trzymała się i kruszyła. Do tego grill w samochodzie miał być też oklejony folią matową a wykonano mi malowanie farbką w spraju. Próbowałem to reklamować ale sram na takich błaznów jak p. [usunięte przez moderatora] który dobry jest jak trzeba rączkę po pieniązki wyciągnąć - jak jest problem to jest chory, albo w podrózy albo będzie za trzy dni, a z tym homo gonzem co go zastępuje nie mozna się dogadać. [usunięte przez moderatora] Wasza firma to zwykłe szambo.

   
GhostWriter

Europejski przedstawiciel [usunięte przez moderatora] poznał sie na [usunięte przez moderatora] i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.

   
whitevanman

PAN CIENKOBRWIOWY MIANOWAŁ SIĘ PREZESEM OBEJMUJĄC UDZIAŁY W FIRMIE NA KWOTĘ NIECAŁYCH 3000 ZŁ. I BARDZO DOBRZE! GRATULUJEMY PANIE [usunięte przez moderatora].

   
ND

NA MIESCIE OSTATNIO MÓWIA ZE TO PRALNIA

   
bachorzewski

Car Spa to porządna prestiżowa firma tylko trochę groszem nie smierdzą.

   
WAX

Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem [usunięte przez moderatora]. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce. Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.

   
zymolauto

Teraz do fachowców z branży - zastanawiających się nad ewentualną współpracą z Car-Spa. Czy wiecie dlaczego w całej Europie dostepny jest [usunięte przez moderatora] od ręki, a u polskiego dystrybutora czyli wspomnianej tu firmy prawie nigdy? A może wiecie jaka firma przejmie teraz obowiązki polskiego dystrybutora?

   

Zostaw opinię o Car SPA - Michałowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car SPA