Car-Spa

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 34 ocen.

Opinie o Car-Spa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car-Spa

Weronika

@ciechanowiec dlaczego nie polecasz pracy w Car-Spa? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy jakaś sytuacja wzbudziła Twój niepokój? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z Car-Spa.

ciechanowiec
@Weronika 07.06.2017 10:16
@ciechanowiec dlaczego nie polecasz pracy w Car-Spa? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy jakaś sytuac...

a to ty nie możesz sie wysilić i przeczytac komentarze? Gowork to jeszcze wieksze szambo jak carspa

farecla

Jak obecnie wygląda sytuacja finansowa tej firmy? Skończyły się wizyty windykatorów, inspektorów skarbowych i policji? Ta firma czasem się nie zwinęła? Pytam bo przejeżdzam prawie codziennie obok i ruchu nie widzę. Wczesnym popołudniem zamknieta brama... Ktoś wie coś o nich?

manzerna
@farecla 02.03.2017 22:24
Jak obecnie wygląda sytuacja finansowa tej firmy? Skończyły się wizyty windykatorów, inspektorów skarbowych i policji? Ta firma...

No jak nie ma klientów - bo jak wiadomo, każdy wracał na poprawki - nierzadko nawet do lakiernika - to i brama zamknięta. Krótko - rynek sam zweryfikował przedsiębiorcę. Niech to będzie lekcja dla innych - kłamstwa, oszukaństwa, cwelostwo, hipsterstwo i niska jakość - maja bardzo krótkie nogi. Pozdrawiam panie bachórzewski. Rurki panu dopływ krwi do konczyn ograniczyły - nie bedzie jak spierd....

emu

a na poczatek na jakie stanwosiko cie przyjmuja? kaza ci robic samemu?

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik CS

W każdej chwili możesz się zgłosić, szczególnie teraz kiedy jest na maksa dużo pracy.

byly pracownik CS
@pracownik CS 31.05.2016 23:03
W każdej chwili możesz się zgłosić, szczególnie teraz kiedy jest na maksa dużo pracy.

Możesz się zgłosic - praca za darmo. Robota fajna i tak drugi raz lakier musi wyszlifować lakiernik - wiec przykładać sie nie musisz. AAA i pamiętaj bedziesz artystą więc obowiązkowo czapeczka na głowę, pedalskie rurki, krok w kolanach, łapy w kielni, komornik u drzwi

ciechanowiec

uwaga (usunięte przez administratora)szuka kolejnego frajera na darmową robotę - pasjonata, któremu nie zapłaci

ciechanowiec

A ja tą firmę za to każdemu polecam. Polecam OMIJAĆ Z DALEKA!!!

inte

Niepolecam. Własciciel kazał nam oszczędzać na woskach, materiałach - mówiąc, że klient i tak się nie pozna. Obiecywał usługi z uzyciem najdroższych materiałów a robilismy najtańszym dziadostwem. Na koniec robił wielką łaskę że cokolwiek zapacił - oczywiście bez żadnej umowy. Jak klient przychodził z reklamacją albo awanturą, to kazał mówić że go nie będzie przez kilka dni i sie chował. Nieodpowiedzialna gówniażeria.

km

Pracowałem tam. Nie polecam nikomu. Nie ma tam klientów, nie ma tam pieniędzy. Firma ufundowana z pieniążków rodziców.

anonim

(usunięte przez administratora)

adud

A skad wiesz że klienci przychodzą? Owszem czasem ktoś się nabierze. Poszukałem opinii o nich w necie i ogólnie jest nieźle. Nawet jak ktoś się wahał żeby tam pójść to po przeczytaniu forów wybrał inną firmę. Co za tym idzie praca/współpraca/robota na czarno w tej firmie nie jest zajęciem perspektywicznym. Dziw bierze, że oni jeszcze istnieją, handlować z nimi nikt nie chce, klienci omijają szerokim łukiem, kapitał zakładowy żałośnie śmieszny - z daleka wołający - "kontrahencie i kliencie omijaj mnie z daleka!!!". Chyba przydałaby się jakaś kontrola skarbowa, albo dochodzenie celne czy innego PG.

adud

Bachórzewski nie pozwala mówić "polerowanie", czy "szlifowanie" - klienta ogłupia słowami "korekta lakieru" - miastowe frajerstwo daje się naciągać takim przygłupom - jeden z drugim mysli, że jego piękny samochód na raty albo w leasingu bedzie robił lepsze wrażenie na rodzinnej wiosce albo pod klubem dla gejów - jak bedzie się błyszczał. A że wiekszość tego frajerstwa to spedalone cioty w rurkach to sami nie umieją nawet robaka usunąć z szyby więc muszą płacić za takie usługi. Rynek nakreca się całkiem nieźle - bo po usłudze w Carspa nierzadko trzeba jeździć na poprawki do prawdziwych zakładów lakierniczych. Gdyby jeszcze bachorzewski był uczciwy wobec pracowników to nikogo by nie obchodziło jak oszukiwani sa tam klienci.

adud

Na forach motoryzacyjnych ta firma jest wprost osmieszona przez użytkowników za jakość pracy i zachowanie własciciela. Doświadczenia byłych współpracowników są podobne. Wystarczy w wyszukiwarce wpisać "carspa opinie".

anonim

(usunięte przez administratora)

luse

Co ty możesz na ten temat wiedzieć gimnazjalisto - fajna firmeka ciekawie podchodza do klienta - oszukują go, robia w trabę, szeroka oferta kosmetyków to też podróbki. Pieniążków pan współwłasciciel nie ma, a w branzy, w której próbuje działać ma opinie gnidy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszołoma i kombinatora. Zanim napiszesz coś na zlecenie dla gowork - po to by utrzymac ruch na stronie - sprawdź najpierw czy ma to jakikolwiek sens i nie mijasz sie z prawdą - choc jak wiadomo w gowork dobre komentarze mozna sobie kupić. Car-spa na to nie stać - najpierw trzeba by zapłacić, zusy, podatki, wywóz śmieci, rachunki za telefon a potem dopiero moze by wam obiecali barterowe upranie bagaznika w polonezie.

homojulian

Straszne tłumy klientów tam ostatnio. Mało się nie pozabijali w wejściu. I glazura ze ścian poodpadała. Ciemno w środku jakby elektrownia prąd odłączyła. Czyż nie? Może czas kupić kraciastą torbę, spakować się i wrócić na swoje Podlasie panie bachorzewski? A nie tam nie, bo tam jest paru oszukanych i pretensje różne mogą mieć. To może wyskubać bardziej brewki podmalować oczy na Chińczyka i pohandlować podróbkami na Wólce - w końcu w tym doświadczenia aż za nadto?

anonim

(usunięte przez administratora)

bdb

O jakim podpisywaniu mówisz? Przecież to praca na czarno bez żadnej umowy. Kwestia zarobków wygląda tak, że zarobki są losowe tzn. albo są albo i nie ma. Zależy jak bardzo będzie stękał bachorzewski i jaki nowy pomysł mu przyjdzie do głowy żeby nie zapłacić. Do tego ten pedałek w okularkach to konfident i szumowina.

bdb

oj podlasiaku ,taki z ciebie podlasiak jak z twojego wpisu choćby dżbło prawdy; czyżby nawet ze zmywaka cię wywalili?

anonim

(usunięte przez administratora)

Podlasiak

Pewnie że warto. Tyle że nie warto na czarno lub na oszukańczą śmieciówke. Branżą dobrze się rozwija ale nie carspa. Firma może i legalna. ZUS i Urząd Skarbowy a szczególnie oddział na Mokotowie bardzo zainteresował się tą kryształową legalnoscią.

podlasiak_z_ciechanowca

To szara strefa. Tyle.

anonim

(usunięte przez administratora)

załamana

Logika wypowiedzi na poziomie współpracującego z gowork na umowę o dzieło gimnazjalisty. Najlepiej nie oczekuj nic. Nie zapłacą. Nie podpiszą żadnej umowy. Do tego rozczarujesz się jakością i stylem pracy. Pod przykrywką marmurów i luksusów działa tam najzwyklejsza myjnia samochodowa.

anonim

(usunięte przez administratora)

załamana

Idź poszlifuj żelazo na tej myjni, albo zleć im jakąś pracę - będziesz mógł wyrazić opinię z pierwszej ręki. Podpowiem - nie oczekuj że zarobisz. Nie oczekuj, że cokolwiek będziesz miał zrobione dobrze.

załamana

Ciekawe czy darmowy stażysta nie znający przy okazji zasad ortografii z gowork usunął wpis o panu Radosławie z własnej inicjatywy czy też poprosił go o to pan mecenas na zlecenie swoich mocodawców - oplutych i ośmieszonych właścicieli firmy? Przypomnę zatem - pan Radosław P - jeszcze jakiś czas temu znany aktor, brat bardziej znanego aktora - obecnie w środowisku i wśród publiczności za aktora nie uznawany - użyczył twarzy i użytkowanego przez siebie samochodu spółce CS. Pan Radosław będzie teraz prawdopodobnie częstym gościem w tej podwarszawskiej myjni samochodowej bowiem niewątpliwe poprawki bedą wynikały z uprawnień gwarancyjnych. Ponieważ nie od dziś wiadomo, że myjnia ta, zajmująca się też szlifowaniem lakieru (samozwańczo określając sie ekspertami) niejednokrotnie pokazała jak może zniszczyć klientowi samochód - realizujac potem nawet naprawy z polisy OC działalności gospodarczej - sugeruję panie Radosławie uzbroić się w mega cierpliwość. Pracownicy, zatrudniani bez umowy, zatrudniani na ustne zlecenia, zatrudniani w innych spółkach współpracujących - jak wytwórnia placów zabaw chociażby, mający obowiązkowo udawać prestiż wielkiego świata mają głeboko w ... jakość pracy. Wiadomo z niewolnika nie ma pracownika. Każdy były pracownik tej myjni to potwierdzi. Warto zapoznać się z wpisem na temat tej myjni na jednej z czarnych list na facebooku. Prezesik się tym nie przejmie bo w końcu uznał, że użytkownicy facebooka to nie jest jego target - nie wiedząc czemu stale publikuje tam swoje popisy.

dr
@załamana 30.01.2015 10:35
Ciekawe czy darmowy stażysta nie znający przy okazji zasad ortografii z gowork usunął wpis o panu Radosławie z własnej inicjaty...

załamana - ja sie nie dziwię ze ty załamana.lecz psychikę to się odłamiesz

Twink

Ten syncio co tam pracuje, taki mądrala, znany jest w środowisku warszawskich homoseksualistów. Ojj co on wyprawia!!!

rudy
@Twink 22.12.2014 20:13
Ten syncio co tam pracuje, taki mądrala, znany jest w środowisku warszawskich homoseksualistów. Ojj co on wyprawia!!!...

a skąd to wiesz ? a jesteś homo niewiadomo? a wiesz co to przygłup?a wiesz ... ?nie ty nie wiesz, ty bredzisz synek

NP

Jeżeli w Car Spa tak samo dba sie o prawa pracownicze jak nie dba o jakość i rzetelność wykonywanych usług i sprzedaż podrabianego towaru - to faktycznie firma powinna dostać jakieś godło "wzorowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Po usłudze - jaką mi zaserwowali panowie z tej smiesznej firmy - powiem tylko krótko: Po pierwsze te wszystkie negatywne opinie - do których sam podchodziłem sceptycznie - to sama, szczera prawda. Po drugie ta firma, jej wspaniały szef i oferowane tam usługi to szumowina, dno i warstwa mułu.

hihi
@NP 02.10.2014 12:18
Jeżeli w Car Spa tak samo dba sie o prawa pracownicze jak nie dba o jakość i rzetelność wykonywanych usług i sprzedaż podrabian...

NP - ZBIŁEŚ NACZYNIA NA ZMYWAKU I ODREAGOWUJESZ ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin

Nie ma zakładki praca bo tam nie ma pracy - chyba że na czarno. Jeżeli ty widzisz tylko perspektywy w tej pożal się Boże zadłużonej firemce to jak wyglada świat poza nimi??? Omijaj to szerokim łukiem

presco windykacja

Wartość zadłużenia restrukturyzowanego przez naszą firmę wobec firmy Car Spa Marcin Bachórzewski wynosi (usunięte przez administratora)

Marcin

Ciekawy to jest opis tego co oferują: "stabilną pracę i stałą umowę o pracę po okresie próbnym" - czyli w okresie próbnym praca na czarno lub ustą umowę zlecenie z pogwałceniem wszelkich możliwych przepisów prawa. Nie tolerują symulacji pracy i ściemy. Ta firma to zwykła symulacja pracy i zwykła ściema. Do tego brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania i z tego mamy patologię, której efektem jest brak klientów (bo ci czytaja opinie w internecie choćby - jak te o marnej jakosci, poprawkach, reklamacjach czy kliencie który o mało przez nich sie nie zabił bo mu nie przykręcili kół), a co za tym idzie brak pieniedzy w kasie. Szczęsliwiec, który trafi tam do współpracy (świadomie nie pracy - bo zlecenia mozna sobie w domu realizować) bedzie miał okazję zobaczyć co to jest "migrena szefa", "migrena szefa w dniu wypłaty", jęki i stękania na cokolwiek. Ta firma to bezwład,brak kompetencji i długi.

hey
@Marcin 05.08.2014 12:10
Ciekawy to jest opis tego co oferują: "stabilną pracę i stałą umowę o pracę po okresie próbnym" - czyli w okresie pró...

człowieku ty masz jakąś obsesję czy co ?jedź na zmywak i daj spokój z tymi wpisami

Presco

Zadłużenie Car Spa na dzień dzisiejszy wynosi (usunięte przez administratora)

windykacja

Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.

pośredniak

bydleII - 2013-06-02 20:23:06 Nie od dziś wiadomo że carspa to firma zależna od nadulnego - cwaniaczka z piastowa handlującego wodą mineralną - własciciela kilku drobniejszych [usunięte przez moderatora]. Jednym słowem - pralnia. Nikt, kto ma jakkolwiek poukładane w głowie tam nie zagląda, a jak zagląda to tylko raz. Bo albo auto [usunięte przez moderatora], albo będzie krzyzowa kontrola faktur i wypływją lewizny. Potem tłumaczenia, wyjasnienia, kary, kontrole - a moga i ładne luksusowe autko zabrać. W związku z tym nie bardzo rozumiem czego mozna zazdrościć [usunięte przez moderatora] i nawiedzonemu wspólnikowi nadulnego? Długów? Dziurawego samochodu za który zapłacili pacjenci tatusia? Chyba nie... skąd ta frustracja wpisującego takie bzdurne komentarze ? bezrobocie w oczy zajrzało, podła natura ?? człowieku weź się za uczciwą robotę, a nie szkaluj.

bydleII

Nie od dziś wiadomo że carspa to firma zależna od nadulnego - cwaniaczka z piastowa handlującego wodą mineralną - własciciela kilku drobniejszych [usunięte przez moderatora]. Jednym słowem - pralnia. Nikt, kto ma jakkolwiek poukładane w głowie tam nie zagląda, a jak zagląda to tylko raz. Bo albo auto [usunięte przez moderatora], albo będzie krzyzowa kontrola faktur i wypływją lewizny. Potem tłumaczenia, wyjasnienia, kary, kontrole - a moga i ładne luksusowe autko zabrać. W związku z tym nie bardzo rozumiem czego mozna zazdrościć [usunięte przez moderatora] i nawiedzonemu wspólnikowi nadulnego? Długów? Dziurawego samochodu za który zapłacili pacjenci tatusia? Chyba nie...

antyidiota

pokurczy wypisujacych bzdury jak powyżej zżera zazdrość i uniemożliwia im i tak już szczątkowy proces myślenia ;

jpd

kupa - 2013-02-21 17:23:49 Kolejna sprawa - car sra przegrała ostatnio sprawę w sądzie ze spółką której nazwy tutaj nie wymienię. Sprawa rozeszła się o zagrabiony przez car sra towar na grube pieniądze. Jednak sprawiedliwości stało się zadość po prawie 2 latach i car sra będzie musiała oddać pieniądze za towar, który de facto dawno już sprzedała. Gdyby byli pracownicy owej firmy wyciągnęli oficjalnie i publicznie brudy tej firmy to myślę, że zniknęła by ona z rynku równie szybko jak owo rzeczone "wspaniałe" [usunięte przez moderatora] pana [usunięte przez moderatora]. w toalecie po spłukaniu.aaaa to był ten słynny "lewy towar"...

kupa

Kolejna sprawa - car sra przegrała ostatnio sprawę w sądzie ze spółką której nazwy tutaj nie wymienię. Sprawa rozeszła się o zagrabiony przez car sra towar na grube pieniądze. Jednak sprawiedliwości stało się zadość po prawie 2 latach i car sra będzie musiała oddać pieniądze za towar, który de facto dawno już sprzedała. Gdyby byli pracownicy owej firmy wyciągnęli oficjalnie i publicznie brudy tej firmy to myślę, że zniknęła by ona z rynku równie szybko jak owo rzeczone "wspaniałe" [usunięte przez moderatora] pana [usunięte przez moderatora] w toalecie po spłukaniu.

GhostWriter

Europejski przedstawiciel Zymola poznał sie na krętactwach podatkowych i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.

ND

Szanowni Państwo. Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony CIESZ SIĘ ŻE CI KOŁA PRZYKRĘCILI. ROK TEMU KLIENT WYJECHAŁ LŻEJSZY O DWA TYSIE I O MAŁO SIE NIE ZABIŁ. WCZEŚNIEJ AWANTUROWAŁ SIĘ O FAKTURĘ I ZAPŁACIŁ TYLE ILE BYŁO UMÓWIONE A NIE PLUS VAT BO [usunięte przez moderatora] KTÓRY LICZYŁ NA DRAPANE.

ND

Dariusz - 2012-10-02 15:24:25 Szanowni Państwo. Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony, ale po kolei. Po pierwsze przyjechałem tam zupełnie zielony w branży kosmetyki samochodowej i liczyłem na dobrą radę specjalistów, a zostałem bezczelnie naciągnięty i czuję się oszukany ponieważ obietnice o wyglądzie mojego samochodu nie zostały dotrzymane. Ponadto, dodatkowwo musiałem ponosić koszty własnego czasu i dojazdu na kolejne poprawki, które nieudolnie pracownicy Car Spa próbowali wykonać. Jednak po pewnym czasie, dałem sobie spokój z grupą naciągaczy szczycących się ładnym wyglądem lokalu. W dalszych elementach biznesu, jest doskonała manipulacja klientem, bez szczerego doradztwa ze strony pracowników. Dodam, że jestem osobą która szczególnie dba o wygląd auta i widziałem jak mogą wyglądać samochody ( z pewnością nie zrobione przez CAR SPA ). Do firmy trafiłem z internetu, chociaż kolega polecał mi inną firmę w której osobiście robił swoje auto. Wyglądało świetnie. Po oględzinach mojego BMW w Car SPA zdecydowałem się na usługę. Przyznam że chłopaki zrobili na mnie wrażenie. Umówiliśmy się na 1800zł i samochód miał wyglądać bardzo dobrze. W momęcie kiedy przyjechałem po odbiór auta okazało się, ze z 1800zł zrobiło się 2700zł, gdyż doszły dodatkowe rzeczy, o których nie zostałem poinformowany. Ponadto jak poprosiłem o FAKTURĘ okazało się że muszę dopłacić 23% VAT. Generalnie auto było mi przedstawione w ich specialnym oświetleniu, w którym wyglądało dobrze. Zostałem zapewniony, że wszystko zostało zrobione ze szczególną STARANNOŚCIĄ na najlepszych kosmetykach i zajęło to 3 dni pracy. Zgodziłem się. Odebrałem auto i pojechałem do domu i tu uwaga następnego dnia rano obejrzałem w pełnym słońcu samochód i się zdenerwowałem. Dolne elementy pojazdu zostały niedopolerowane, pod klamkami było pełno rys, w niektórych zakamarkac

Wojtek

Prawdziwy entuzjasta detailingu po obejrzeniu fotek na facebooku czy ich stronie - fotek na których ewidentnie widać niedomyte felgi, progi, ubłocone pedały, hologramy po polerowaniu, niedoczyszczona pastę i rysy - NIGDY, nie przekroczyłby progu tego syfu. Nieliczni, którzy daja się nabrać na piękne wnetrza w Regułach , to niedouczeni frajerzy - kompletnie nie znający się na pielęgnacji samochodów, na których żeruje parka prowadząca ten przybytek. Ci którzy się ocknęli są tam niechętnie widziani - jakakolwiek reklamacja jest równoznaczna z migreną zapasionego szefa, któremu wydaje się, że nawet jego gówno jest wyjatkowe. Sprawa faktur - to ewidentnie temat dla Urzędu Skarbowego, który miałby co znaleźć w nieudolnie prowadzonej dokumentacji. Żal w tym wszystkim tylko firm franczyzowych na Śląsku i w Trójmieście, bowiem robią całkiem niezłe prace pod szyldem obsmianej i skompromitowanej centrali z Reguł i jeszcze im za to płacą.

Dariusz

Szanowni Państwo. Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony, ale po kolei. Po pierwsze przyjechałem tam zupełnie zielony w branży kosmetyki samochodowej i liczyłem na dobrą radę specjalistów, a zostałem bezczelnie naciągnięty i czuję się oszukany ponieważ obietnice o wyglądzie mojego samochodu nie zostały dotrzymane. Ponadto, dodatkowwo musiałem ponosić koszty własnego czasu i dojazdu na kolejne poprawki, które nieudolnie pracownicy Car Spa próbowali wykonać. Jednak po pewnym czasie, dałem sobie spokój z grupą naciągaczy szczycących się ładnym wyglądem lokalu. W dalszych elementach biznesu, jest doskonała manipulacja klientem, bez szczerego doradztwa ze strony pracowników. Dodam, że jestem osobą która szczególnie dba o wygląd auta i widziałem jak mogą wyglądać samochody ( z pewnością nie zrobione przez CAR SPA ). Do firmy trafiłem z internetu, chociaż kolega polecał mi inną firmę w której osobiście robił swoje auto. Wyglądało świetnie. Po oględzinach mojego BMW w Car SPA zdecydowałem się na usługę. Przyznam że chłopaki zrobili na mnie wrażenie. Umówiliśmy się na 1800zł i samochód miał wyglądać bardzo dobrze. W momęcie kiedy przyjechałem po odbiór auta okazało się, ze z 1800zł zrobiło się 2700zł, gdyż doszły dodatkowe rzeczy, o których nie zostałem poinformowany. Ponadto jak poprosiłem o FAKTURĘ okazało się że muszę dopłacić 23% VAT. Generalnie auto było mi przedstawione w ich specialnym oświetleniu, w którym wyglądało dobrze. Zostałem zapewniony, że wszystko zostało zrobione ze szczególną STARANNOŚCIĄ na najlepszych kosmetykach i zajęło to 3 dni pracy. Zgodziłem się. Odebrałem auto i pojechałem do domu i tu uwaga następnego dnia rano obejrzałem w pełnym słońcu samochód i się zdenerwowałem. Dolne elementy pojazdu zostały niedopolerowane, pod klamkami było pełno rys, w niektórych zakamarkach zaschnięta pasta jak w autach po takim tanim zabiegu w komisie u P. Henia. Ogólnie

WAX

Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem Zymola. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce. Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.

l

[usunięte przez moderatora] to zwykły oszust i kanciarz. Oszukuje pracowników. Oszukuje klientów. Oszukuje ZUS i Urząd Skarbowy. Do tego nie bardzo zna się na tym czym się zajmuje. Podnieca się "pseudowspaniałością" swojej firmy a tak naprawdę w Warszawie i okolicach we wszystkich firmach bedących jego potencjalnymi klientami pojawiają się chichoty i uśmieszki politowania jak się o tej firmie wspomni. Jak to jest myśleć, że jest się kimś wspaniałym - jednocześnie będąc nikim?

bart

Kloaka - składa się z dwóch części. Górna część - tak zwana toaleta i dolna - dół lub szambo. Potocznie określenia \"kloaka\" używa się jako negatywny epitet do sytuacji, środowisk, miejsc, w których kumulują się postawy nieetyczne, niemoralne, budzące odrazę. Krótko - Car Spa jest synonimem słowa \"kloaka\".

swax

CarCr - 2012-04-06 23:03:00 Panie Swax widze ze polemika na twoim poziomie nie ma najmniejszego sensu. I wypraszam sobie taki jezyk. ( usunięte przez administratora ) I odpusc sobie pisanie pod nickiem Swax, kazdy wie co to za firma i jaka ma renome, to jest jak i CarSpa firma na poziomie wiec nie sprowokujesz miedzy nimi zadnego konfliktu. Wesolych Swiat ! Dobijające się do drzwi i przez okno w kiblu w Car-Spa w Regulach hordy klientow z wypasionymi portfelami podniosly ciśnienie zarządowi? Skoro nie pasuje ci język i poziom polemiki to tu nie zaglądaj. Kup sobie "Gościa Niedzielnego" albo od ojca [usunięte przez moderatora] pożycz "Magazyn Stomatologiczny" - tam język będzie bardziej wysublimowany i bardziej intelektualny. Przy tym podziwianiu go nad kwadratowym [usunięte przez moderatora], uważaj żebyś sobie nie urwał...

byly pracownik

częście klienci widzą wszystko i ich opinia bezpośrednio przeklada sie na ich ilość i żadne podstępy [usunięte przez moderatora], prezesika [usunięte przez moderatora] i ich pożal się Boże adwokaciny z czteromiesięcznym stażem pracującego pod nadzorem mamusi nie pomoga w odzyskaniu nadszarpnietej reputacji.

byly pracownik

Administrator w poplochu pousuwal komentarze i obecnie firma rysuje jako skrzywdzona i broniaca sie przed atakami konkurencji. Prawda jest taka, że po pierwsze to pseudo luksusowa myjnia, z niewspółmiernym stosunkiem jakości uslug do ich ceny. Piekne wnetrza mają za zadanie przytloczyć potencjalnego klienta i już na poczatku sprawić, że jest w miejscu dla nielicznych wybranców. Problem zaczyna się po wykonaniu uslugi - terminy wykonania uslug są dość elastyczne (w miedzyczasie samochody na poprawkach), prośba o fakturę = doplacie 23% do ustalonej ceny, jakość uslugi zwykle niewspółmierna do obietnic i ustaleń. Poprawnie zrobione samochody można policzyć na palcach 1 ręki. Jeśli chodzi o sprawy kadrowe, to firma ta jest zwykłą szarą strefą, bandą kombinatorow. Zatrudnienie bez umowy lub propozycje zawarcia umow smieciowych, wyplacanie pencji "pod stolem", nie wypelnianie obowiazkow podatkowych i pracowniczych. Tak w dwoch zdaniach mozna scharakteryzować tą firemkę. Na sz

bachorzewski

Haslo firmy "Car-Spa - firma na poziomie!" Hahaha.

CarCr

Panie Swax widze ze polemika na twoim poziomie nie ma najmniejszego sensu. I wypraszam sobie taki jezyk. ( usunięte przez administratora ) I odpusc sobie pisanie pod nickiem Swax, kazdy wie co to za firma i jaka ma renome, to jest jak i CarSpa firma na poziomie wiec nie sprowokujesz miedzy nimi zadnego konfliktu. Wesolych Swiat !

CarCr

Wdze, że konkurencja nie próżnuje... ludzka zawiśc i zazdrośc nie zna granic. Osobiście znam i współpracuje( usunięte przez administratora ) jestem pełen podziwu jaką firme stworzył . Nie rozumiem tylko konkurencyjnych firm , które mają tyle zapału żeby komuś dokopac. Wiem, ze car spa ma mnostwo zadowolonych klientow i bedac w branzy detailngu od dluższego czasu nigdy nic zlego o car spa nie slyszalem... no chyba że produkty ktore wysylaja przychodza z dwudniowym opoznieniem. A teksty typu...niewidomi specjalisci , kloaka, syf, sciema i inne zenujace, obrazliwe wpisy (prawdopodobnie konkurencji) swiadcza tylko o poziomie tejże konkurencji! pozdrawiam

Mike

Panie Pawle, niestety zasmucę Pana i ukrócę śmieszną pewność siebie... Firma CarSpa funkcjonuje o wiele dłużej, w kwietniu 2010 roku została tylko przeobrażona w spółkę z o.o. Tym samym podsumuję rzetelność pańskich wypowiedzi...

Pawel

( usunięte przez administratora )azał ci laurkę napisać? Klamiesz - w Car Spa nie bylo pracownika ktory pracował by tam dwa lata. Ponad to wedlug dokukmentow sądowych firma Car Spa zostala wpisana do rejestru 12 kwietnia 2010 roku a mamy marzec 2012 więc ( usunięte przez administratora ) bylo u niego po uslugach w Car-Spa) i samochody w firmie z reklamacją niskiej jakości dalekowschodniego pochodzenia kwarcu nieudolnie nałożonego w Regulach.

Mike

Bardzo dziwne rzeczy tu się wypisuje. Ja pracowałem dla CarSpa przez 2 lata, od początku miałem umowę o pracę i przeszedłem szkolenie, a zarobki w porównaniu z innymi firmami, u których szukałem wtedy posady były naprawdę ok. Nie wiem po co wypisujecie takie pierdoły, że większość samochodów stoi na poprawkach - gdyby tak było firma już dawno by się zwinęła, bo jej usługa skierowana jest do ludzi z większym portfelem czyli nie jest to liczba nieskończona i opiera się w dużej mierze na stałych klientach. Wielką zawiść wyczuwam w waszych komentarzach. Chętnie bym tam popracował jeszcze, ale postanowiłem rozwijać się w bardziej dochodowej informatyce...( usunięte przez administratora )est mega pasjonatem i jak ktoś naprawdę interesuje się detailingiem i nie idzie do pracy, żeby zrobić ją na odwal i upomnieć się o świadczenia to może się od niego sporo nauczyć. Pozdrawiam smutnych zawistników!

Pawel

Oni nie obrabiają kilku aut na raz. Większość samochodów przyjeżdża na poprawki lub reklamacje.( usunięte przez administratora )Rynek jest najskuteczniejszym weryfikatorem.

marcin

Przedsiębiorstwo pod nazwą Carspa w Regułach to kloaka. Gdyby ktoś rozważał propozycję pracy w tej bardaszce - to zdecydowanie odradzam. Z wierzchu marmury, piaskowce, szkło i Europa,( usunięte przez administratora )To co napisał ktoś wyżej to cala prawda.

Zostaw opinię o Car-Spa - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car-Spa