„Medicare”

Mysłowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 151 ocen.

Opinie o „Medicare”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Medicare”

Patrycja

@Ona ale jest możliwość wybrania sobie pracy na zmianę poranną? Jeżeli druga zmiana może nawet trwać 14h to trochę niesprawiedliwy jest ten podział. Czy nie ma możliwości zrobienia zmian w „Medicare” po połowie, żeby każda była taka sama?

Nsmana
@Patrycja 14.12.2017 13:20
@Ona ale jest możliwość wybrania sobie pracy na zmianę poranną? Jeżeli druga zmiana może nawet trwać 14h to trochę niesprawiedl...

Są przyjęcia, polecam wysłać CV i spróbować zmienić ten system pracy, powodzenia hahaha

anon

Koleżanki i Koledzy z Mysłowic, szanowny Prezesie. Niech ktoś w końcu sprawdzi co dzieje się na magazynie w Rzeszowie! Pan kierownik robi z pracownikami co chce, jeden wielki hejt i obmowa. Pracownicy magazynu pomimo chęci nie mogą przyjść w niedzielę do pracy, bo wszystko jest obstawiane przez Obsługę. Najdłuższe WZ-ki są wybierane i pakowane przez Kierownictwo i Obsługę Komputera. Często Kierownictwo potrafi przyjść kilka godzin przed Magazynierami i wyrobić co lepsze zlecenia. Dla Magazynierów pozostają same ochłapy. Proszę zwrócić szczególną uwagę na ilość linijek zrobionych przez Kierownictwo i Obsługę (wszystko robione oczywiście dodatkowo) i porówna z linijkami Magazynierów, którzy wykonują to w ciągu swojego etatu. Kompletny brak sprawiedliwości i poszanowania Pracowników!

Haha
@anon 14.12.2017 13:12
Koleżanki i Koledzy z Mysłowic, szanowny Prezesie. Niech ktoś w końcu sprawdzi co dzieje się na magazynie w Rzeszowie! Pan kie...

Rzeszów, dostaliście paczki na święta? Czy zostaliście tak samo potraktowani z buta jak Mysłowice?

Haha2hahaha
@anon 14.12.2017 13:12
Koleżanki i Koledzy z Mysłowic, szanowny Prezesie. Niech ktoś w końcu sprawdzi co dzieje się na magazynie w Rzeszowie! Pan kie...

HALO RZESZÓW,dostaliscie ,,paczki,, na Święta?gdybym mial firme wstyd by mi bylo dac pracownikom takie cos.

Patrycja

@ona w „Medicare” są tylko przewidziane zmiany po 12h? Nie można pracować krócej? Firma nie przewiduje elastycznego grafiku? Czy nie można też liczyć na premię? Myślę, że odpowiedź na te pytania może pomóc nie jednej osobie.

Ona
@Patrycja 02.10.2017 10:26
@ona w „Medicare” są tylko przewidziane zmiany po 12h? Nie można pracować krócej? Firma nie przewiduje elastycznego grafiku? Cz...

Na 'rano' zmiana od 10 do 18, na noc od 18 do końca zamówień, czyli nawet do 8 rano :D czyli jakby nie było, masz swój elastyczny grafik :D oczywiście, jak biegasz to wyrobisz sobie premię. O innych aspektach nie warto pisać.............

Patrycja

@dwdfwf właśnie widzę, że nie ma ofert pracy. A gdyby się pojawiła to warto się zgłaszać? Jak wygląda praca? Można liczyć na dodatkowe benefity?

ona
@Patrycja 11.09.2017 11:17
@dwdfwf właśnie widzę, że nie ma ofert pracy. A gdyby się pojawiła to warto się zgłaszać? Jak wygląda praca? Można liczyć na do...

No ogólnie to jeśli chcesz dymać po 12 godzin dziennie to polecam, nogi wchodzą do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po paru dniach, kasa marna, nie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

dwdfwf

Pracujesz kilka miesięcy na zleceniu, pod agencją, lub firmą. Po tym czasie dostajesz umowę o pracę na czas określony. Póki co, nie ma przyjęć, stała ekipa.

adam

Praca jak praca, da się przeboleć jak chce się zarobić , tak naprawdę ludzie to kur*y... dwie zmiany zupełnie inne. Pracowałem parę miesięcy i pracownicy najstarsi lub Ci którzy są najdłużej traktują nowych pracowników jak śmieci którymi mogą pomiatać, czują się lepsi i traktują tą prace jak osiągnięcie najskrytszych marzeń, bo wiedzą że na nic innego nie mogą sobie pozwolić.

bubu
@adam 06.12.2016 15:57
Praca jak praca, da się przeboleć jak chce się zarobić , tak naprawdę ludzie to kur*y... dwie zmiany zupełnie inne. Pracowałem...

W każdej a bynajmniej w większości prac tak jest. Pracowałam na magazynie tuż obok Medicare, nie będę wymieniać w tym miejscu o jaki magazyn chodzi, w każdym razie w sąsiedztwie. Tam było tak jak mówisz, Ci starsi pracownicy wykorzystywali świeżaków, brygadziści przeważnie na popołudniówce lub na nocce darli ryja o byle gó*no, był błąd na magazynie lub w komputerze, czyli wina brygadzisty a na szaraczka zwalali winę. Nie wspomnę już o obrabianiu czterech liter. Kierownicy gadali że nikogo nie zwolnią, że chcą od nowego roku wszystkich pod firmę przyjąć i dać im umowę o pracę oraz chcą zrezygnować z agencji, a dwa dni przed świętami wszystkich zatrudnionych przez agencję wyj*ali. Na koniec powiedzieli że zadzwonią pod koniec stycznia lub na początku lutego bo obecnie nie ma roboty a w styczniu będzie wznowa. Jak się okazało dyro olał pracowników spod agencji i nie chce tych co wcześniej pracowali, sprawdzili się i czegoś nauczyli, bo jak to określił?! woli nowych pracowników bo mniej im da (w sensie wypłaty). Podejrzewam, że w Medicare jest to samo, aczkolwiek nie wiem bo nie pracowałam.

Anka

robią tam jeszcze ukraińcy za 2? czy juz się zwolnili i sa miejsca na magazynie?

seb

Typowy wyzysk.Agencja pracy.

Pipi

Praca w tej firmie to totalne dno ,w biurze panuja dziwne towarzysko- rodzinne relacje,kiepski asortyment leków Rx,generalnie to coś na kształt hurtowni spożywczej:) handluja głownie suplementami I innymi tego typu badziewiami;)

denis

a od jakiej skoro nie od najnizszej krajowej? daja wecej czy mniej? czy biora pod uwage negocjajcje? skoro ktos posiada duze dosiwadczenie w sprzedazy tak jak ja i życzyłbym sobie stawki jaką uważam dla mnie wystarczającą to tyle bym dostał? czy to nie ejst dla nich wazne?

anonim

(usunięte przez administratora)

buntownik

Rozwinąć skrzydła można w każdej pracy, a jeśli chodzi o wynagrodzenie to tutaj na pewno nie zaczniesz od najniższej krajowej.

bunina

Cześć , już nie długo mają być rozmowy na temat przyjęcia do pracy na magazyn, mam ochotę przyjść na rozmowę ale jak poczytałam opinie to już mi się odechciało, napiszcie jak jest na serio, czy warto rezygnować z tej pracy którą mam pracuję w KŁOS piekarnia, sama nie wiem?

buntownik
@bunina 29.09.2016 16:40
Cześć , już nie długo mają być rozmowy na temat przyjęcia do pracy na magazyn, mam ochotę przyjść na rozmowę ale jak poczyta...

Wszystko zależy od tego jaki masz cel w chęci zmiany pracy. Jeśli szukasz pracy po to, by zarabiać pieniądze to możesz przyjść i pokazać co potrafisz, a jeśli szukasz nowej pracy po to, bo masz ochotę na nowe znajomości to lepiej zostań sobie przy ciepłych bułeczkach.

xxxxx

czy ktos moze podac konkrety nt pracy jako pm w tej firmie? jakie zarobki, auta, czy jest gps, czy plany sa realne, czy daja budzety?

kiełka

Naprawdę przestałam się dziwić, że są ciągłe rotacje w tej firmie. I bynajmniej nie jest praca zła, tylko ludzie tam tworzą "gęstą" atmosferę.. Potrafią tylko szukać sensacji, żeby móc obgadać i polecieć z byle pierdołą do kieroenika.

.........

ciekawe któż to taki?

cisza

Nareszcie jest spokój. Dobrze, że się zwolnił ten co wywoływał kłótnie wśród pracowników.

kiełka

Wstyd, to jest obgadywać na forum! Skoro potrafisz pisać na forum i kogoś obgadywać, to ujawnij się kim jesteś;) Każdy jest mądry, jak jest anonimowy! Poza tym jakoś sobie nie przypominam, żeby ktoś śmierdział a jeszcze niedawno tam pracowałam... Jakieś kompleksy?

btr

A jak zarabiaja przedstawiciele , jakie auta dają itd

Przedstawiciel
@btr 12.05.2016 16:20
A jak zarabiaja przedstawiciele , jakie auta dają itd

ROVERAMI

ello

Ja tam pracowałam przez pewien okres czasu... Ogólnie praca nie jest zła, ale to akord. Trzeba wyrobić normę. Do tego musi być bardzo dokładnie sprawdzane bo wychodzą Ci błędy.. Choć ja starałam się po kilka razy sprawdzać paczki a i tak, nie wiem skąd te błędy miałam...Cudaa:)) Żeby dostać umowę o pracę trzeba wyrobić normę 90 pozycji na godzinę i nie mieć błędów albo nieliczne. Na nockach nigdy nie wiesz kiedy skończysz. Może to być 1 w nocy a może 8 rano. Także ja podziękowałam. Przychodziłam do pracy i zastanawiałam się co mi dziś wyskoczy, czy bd jakiś błąd. Ta praca jest dla ludzi o mocnych nerwach:)

dj baks

To fakt. Ludzie tam szybko przychodzą i też szybko odchodzą. Ciągłe rotacje.

belllo

Tam przyjęcia są zawsze. Wszystko przez agencje.

beta

ale o so wam wszystkim chodzi, ja nie narzekam?

Skjsjsnsns

Wiemy, jak sama nazwa mowi na zlecenie czyli masz płacone za godzine ;) ja dostawałem około 1300 zł...

inka

Hej! Wiecie może ile jest na rękę z umowy zlecenie? Chidzi mi i o dniówki i nocki;)

bellaa

Ludzie to potrafią być wredni. Co Ci to da, że bd obrażać na forum? Ludzie w tej firmie są coraz gorsi... Nic dziwnego, że nikt tam nie chce pracować! Obrażają, obgadują i donoszą byle pierdołe kierownikowi. Dobrze, że nie muszę już tam pracować.

........
@bellaa 27.04.2016 14:57
Ludzie to potrafią być wredni. Co Ci to da, że bd obrażać na forum? Ludzie w tej firmie są coraz gorsi... Nic dziwnego, że ni...

prawdaaaaaaaa

abcd

Nie obraźa się kogoś na forum tylko się mówi osobiście w pracy takiej osobie ze ma coś z tym zrobić .

....

Dajcie spokój . Na forum nie pisze się takich rzeczy

Jdjsjsnssnb

A o kogo chodzi ? Bo nie wiem o kogo chodzi a bardzo mnie to ciekawi hihihi

Med

Praca wyglada tak pracuje sie i tak caly czas po 2 godziny dziennie 5000zl brutto na poczatek pozniej po 3 miesiacach jest 6000zl na reke soboty niedziele swieta wolne ja pracuje na magazynie 10 godzin tygodniowo i mi sie wydaje ze troche malo mi placa bo jak tu zyc panie prezydencie majac 6tys na reke ..wez pozyczke zrob 2 dzieci zloz pita na 500+ i mozna zyc dziekuje THE END

xyz

Jak teraz wygląda praca na magazynie godzinowo,jakie zmiany,jak stoicie,o której kończycie mniej więcej? po 8/9h czy po 12h i dłużej? Zależy mi na odpowiedzi. Są przyjęcia pod firmę czy tylko pod agencję? Pozdrawiam:)

nick

Lisa , przyjęcia do pracy są ciągle

.....

Czy na tym forum nie ma już innego tematu ? Trzeba jej to powiedzieć na osobności a nie ciągle wypisywać

.....

Czy na tym forum nie ma już innego tematu ? Trzeba jej to powiedzieć na osobności a nie ciągle wypisywać

Sezonowy misiu

Dajcie kobiecie spokoj w koncu niech robi i tyle przynajmniej jest bardzo sympatyczna i drobiazgowa zawsze pomoze do rany przyloz dajcie juz spokoj

O.N.A

teraz cieplo sie zrobilo i fujjjjj smród nie do wytrzymania ze tez ludzie siebie nie czuja, straszny pot az oczy lzawia

...

Cebula umyj sie i kultury cwaniaro !!!

()

Taaaaaaa sooooo

ania

Czy są przyjęcia w Mysłowicach-Kosztowach?

Aaa

No wlasnie dajcie spokoj na forum powiedzmy wszyscy tej osobie zebranie o 16 z dyrektorem i zalatwimy sprawe

nick

Właśnie , trzeba takiej osobie powiedzieć to na osobności w pracy , a nie na forum wypisywać . Niekiedy rozmowa wystarcza. Niektórzy mają problemy skórne a nie są brudasami .

Taaa

Jak macie problem to trzeba,powiedziec tej osobie zeby cos z tym zrobila moze ma jakies problemy skórne albo poprostu brudas itd..

wiecznie świeży i pachnący

to nie nogi, TO KOBIECY POT !!! wstyd i obrzydlistwo ! że się nastka nie wstydzi :/ bandany w dłoń i GO GO GO jutro do pracy

kris

jeszcze im za to płacą

nicol

już nie wspominając osób większość nowych co na przerwie siedzą po 50minut minimum,masakraaa

Smród

jezuuu jak komus nogi na magazynie smierdza fuuuuuuu

ona
@Smród 11.03.2016 19:32
jezuuu jak komus nogi na magazynie smierdza fuuuuuuu

tez poczulam, totalny syf fujjjj

....d

Hahahaha dobre kłamstwa

Sztangiel 1970

Zawsze mozesz sprobowac i zobaczysz co dalej ale wez sobie leki odrazu na uspokojenie albo melise:)

Franek zapalka

Przyjdz to zobaczysz

yoop
@Franek zapalka 08.03.2016 14:24
Przyjdz to zobaczysz

byłem już w kilku bagnach , nie chciałbym wejść do następnego ;)

yoop

Nadgodziny i weekendy są w końcu obowiązkowe? , jest chociaż najniższa krajowa bez nadgodzin ?

Ministrant

Nawet papiez sie interesuje nasza firma swiatowa niema co mowic ciekawe kto jeszcze a rydzyk moze bedzie w radiu maryja trzeba wlaczyc i na sluchiwac moze jakie slowo szepnie :)

Zostaw opinię o „Medicare” - Mysłowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Medicare”