Tesco Dystrybucja

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 130 ocen.

Tesco Dystrybucja
2 130 6 1

Opinie o Tesco Dystrybucja

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Babajaga

Chciałbym podziękować kierownictwu w żółtych kamizelkach za bardzo nieuczciwe podejście do sprawy z grupami na zmianach . Życzę wam z całego serca aby was kiedyś usunięto że stanowiska lub zmieniono wam godziny pracy(zmiany) i wtedy zrozumiecie jak bardzo nieszanujecie ludzi. Szczerze to z tego co widzę to firma zaczyna powoli wycofywać się z Polski przez to już nikt nikogo nie szanuje, liczy się tylko procedura i znalezienie nowego stołka.

RT

Pracuję tam od początku i niestety muszę stwierdzić ,że coraz gorzej się tam robi.Kierownicy to jest jakaś pomyłka,ostatnio liczyliśmy tych,co się nadaja (mowa o grocerce) i naliczyliśmy aż 2 którzy mają pojęcie o pracy,reszta to jakieś barachło.O zmianowych nawet nie warto się wypowiadać.

NieTakaNowa
@RT 20.01.2018 09:38

Zmiany, zmianami - dziać się coś musi. By ludzie gadali. Kierownicy, kierownikami - od początku nie pracuję, ale z tego co wiem, to niektórzy kiedyś zaczynali od magazyniera - czyli awans jest możliwy. (więc może zamiast narzekać niektórzy powinni spróbować na opcjach) . "Stosunki" na linii magazynier - kierownik określam, jako każdy kierownik ma swoje stadko pupili i przydupasów. Niestety pielgrzymki na papierosa i częste przerwy dostrzegamy wszyscy. Praca ok, wypłata średnia (chyba, że masz nadgodziny), socjal ok.

Konar
@NieTakaNowa 29.03.2018 22:09

Tylko dlaczego niektórzy awansują na stanowisko np. "Pani kierownik zmiany" poprzez intymne kontakty i plecy? Bo wiedzy niestety nie ma i z każdą pierdołą odsyła do "zmianowych z jajami". Czas zmienić pracę! Pozdrawia GR Gliwice!

Retrakarz
@Konar 07.04.2018 23:32

Zgadzam się, pracuję tam prawie od początku, za kilka dni idę na rozmowę o pracę, czas zmienić pracę, Tesco jest dobre tylko na chwilę ale i tak widzę tam same" negatywy ", Tesco to parodia zakładu pracy, pracują tam dwa rodzaje ludzi, jedni to ludzie którzy dostali się akurat tu do pracy i narazie pracują drudzy to ludzie którym "Tesco uratowało życie" dając pracę :))) " całe życie wydobycie "jak mawia Mirek. K. od kiedy pracuje w Tesco obserwuje zmiany tylko na gorsze.... Niestety

Retrakarz
@NieTakaNowa 29.03.2018 22:09

Właśnie widać że nie pracujesz za długo... Social ok??? Śmiechu warte!!! Ciekawe gdzie ty widzisz ten socjal!!? Bony na świeta: co roku podwyżki a progi zarobkowe do obliczenia bonów cały czas te same, czyli po obecnej podwyżce jeśli jesteś sam i jeździsz na Rt to dostaniesz 150zł do wykorzystania tylko w Tesco, a w Tesco jest drogo. (oczywiście Bony tylko na Boże Narodzenie) bo teskowa religia nie uznaje Wielkanocy! Karta multisport? Oczywiście że jest i Tesco dopłaci ci tylko 20zł do 120zł śmiech na Hali!!! Prywatna opieka medyczna?? Jest... Jak się domyślaćie, trzeba za nią samemu zapłacić!!! Śmiech na hali!!! WCZASY POD GRUSZĄ:) 200 do 400zł co 2 lata!!! I to pod warunkiem że zakładowa komisja ci je przyzna, jak się domyślaćie mało kto dostaje, To jest dopiero śmiech na hali!!!! Paczki na świeta? Są :D i co z tego skoro w nich dostaniesz połowę Ch.... Ych rzeczy jak r Np rodzynki!!! Więc ja się pytam gdzie ty widzisz ten socjal??? Chyba że w poprzednich firmach nie miałeś żadnego bo w Tesco to jest pakiet ale Ściemy!!! Pracowałem tam ponad 6 lat i z doświadczenia wiem że jeśli uważasz drogi kolego że tam jest nawet ok to znaczy że jesteś jednym z tych ludzi którym Tesco uratowało życie!! Albo jak to kiedyś określił jeden z retrakarzy jak zatrudnił się w Tesco że "złapał Pana Boga za nogi"!!!.... Tyle tylko że Boga nie ma... A już na pewno nie na bojkowskiej 85!!!

AntyRemigiusz
@Retrakarz 08.09.2018 00:58

Odezwał się Pan Remigiusz najlepszy i super wszystko wiedzący hahaha

Retrakarz
@AntyRemigiusz 08.09.2018 08:10

Zgaduj dalej

Dobry Pasterz

Pracuje tam od początku i kiedyś ta firma żyła lecz w tym momencie ona umiera ... ale nie przez brak pracy lecz przez ludzi jacy tam pracują. Kierownicy maja gdzieś problemy zwykłych pracowników , jedyne ich zajęcie to siedzenie z nóżkami w górze (w tej firmie policzyłbym na palcach jednej ręki kierowników z powołania a nie łowców zielonej kamizelki) aktualnie trwają rekrutacje na nowych kierowników i kto chce zostać kierownikiem? 90% ludzi po 20 lat co ledwo przestali sutka ssać lub ameby umysłowe (prymusi kierowników którzy tylko donoszą) Tak... takie jest piękne życie w pracy . Masz jakiś problem w pracy? nic nie szkodzi i tak nikt ci nie pomoże a jeszcze wyśmieje i obmówi . Firma posiada stołówkę w której zjesz odgrzane jedzenie .. o przepraszam świeże zjesz tylko ok 12 do 14 każdego dnia b wtedy je elita kierowników a ty jako zwykły pracownik masz do wyboru mielonego z wczoraj .Wózki oj tak nasze maszyny.. czyli dzienne bitwy o swój szczęśliwy numerek bo innym cyfry przecież nie wykręci. Na sam koniec powiem tylko tyle że w tej firmie szanuje sie ludzi którzy wbijają nóż innym w plecy (taka metafora) , jeżeli pracujesz uczciwie i tak zawsze będziesz upodlony.

Fryzjer
@Dobry Pasterz 24.08.2018 19:51

Na tych drugich zmianach to wtrasznie się dzieje , nikt nikogo nie szanuje i obgaduje . To na porządku dziennym . praca była by lepsza bez takich insektów lecz jest ich zbyt dużo

dasza

Witam prosilbym o zmiane chasel w komputerach do sprawdzania norm gdyz sa takie osoby z Groccery z grup 2 ze sprawdzaja sobie normy a potem nic nie robia.Siedza w alejkach i bawia sie komorkami ,notorycznie sa to te same osoby.Podjezdzaja pod komputery Na rampach Przyjeciowych i sprawdzaja Normy.

2 grupy
@dasza 14.08.2018 11:08

Naucz się pisać

1 grupa
@dasza 14.08.2018 11:08

Dasza wróć do szkoły i naucz się ortografii. Oraz zajmij się swoimi sprawami a nie patrz co robią inni. Jeśli ci żal że inni gadają to też tak rób. Rany ta firma to istne przedszkole.

Konar
@dasza 14.08.2018 11:08

Na jadalni jest tzw. skrzynka pomysłów, więc po przeczytaniu Twoich uwag dniem jutrzejszym zaproponuję, że podczas rekrutacji, prócz testu matematycznego, niech wprowadzą również test ortograficzny. Co do haseł krótka piłka - zrobić dostęp dla każdego pracownika weryfikację normy w każdej chwili, kiedyś był taki zamysł ale jednak umarło śmiercią naturalną.

Dlaczegoja

Najgorszy sklep w jakim kolwiek byłem to Tesco na sosnicy ul.wielicka niektóre ekspedientki bo nie pisze że wszystkie są tam tak nie miłe wredne i wscibskie ryje że aż nie chce się wracać do tego super marketu wiecznie mają ryje niezadowoline z życia o cokolwiek zapytasz lub żeby łaskawie (usunięte przez administratora) ruszyła potwierdzic na kasach samoobsługowych to na mordzie wypisane że co ja chcę jakim prawem się odzywam i jakim prawem przerywam jej pogawędke i plotunie z psiapsi tescowej totalne dno pozdrawiam ruda wredna gwiazde śmierci brawo za obrabianie (usunięte przez administratora) klienta totalne dno mam nadzieję że zlikwidują ten sklep a was na zbita morde (usunięte przez administratora)

Zdziwiony
@Dlaczegoja 17.08.2018 23:48

Czemu piszesz na forum Tesco dystrybucja o markecie na wielickiej. TO DWA INNE MIEJSCA !

Dlaczegoja
@Zdziwiony 18.08.2018 22:30

Będę sobie pisać gdzie mi sie podoba!!!!

Konar
@Dlaczegoja 17.08.2018 23:48

Po pierwsze... Może daj księdzu na tacę i podczas kazania niech to wygłosi. Serwis GoWork.pl służy do komentowania pracodawcy pod względem warunków pracy, atmosfery jak i udogodnień lub utrudnień dla pracownika. Tesco - sklepy, a Tesco - magazyny to dwie różne bajki. A to, że matka, żona lub kochanka (chyba, że jesteś homoseksualistą - nie wnikam) raz na rok każą iść Ci do sklepu i kupić produkt to nie wyżywaj się na stronie która nie dotyczy Twojego problemu. Masz jakiś problem to pisz tutaj: https://tesco.pl/opinie/

rolsrojs

Super sprawa te disco polo na nocnych zmianach, naprawde

Konar
@rolsrojs 21.08.2018 19:54

Jak dla mnie nie jest to super, parę kawałków no ok, a potem głowa pęka... Wolałbym coś bardziej zróżnicowanego. Różne gatunki muzyczne byłyby najlepszym rozwiązaniem.

Łukasz

Raz zeby zarobić musisz coś od siebie dać, nie jest to lajtowa czy spoko praca. Nie ważne gdzie już po półtorejnh jest się spoconym jak świnia. Najlepiej to się mają operatorzy wysokiego składu. Prawie nic nie robia a kasę mają lepszą niż picker tzn jak się piker postara to może mieć wiecej lecz nie widziałem tam takiego Polaka bardziej widoczna jest Ukraina bo to wkoncu siły do pracy. Ogólnie kiepska praca, kasa i klimat. W tej firmie nie nauczał mnie Polak tylko Ukrainiec którego wogule nie rozumiałem , (usunięte przez administratora) bez sensu i śmiał się do swojego drugiego kolegi co chwile.. jak ktoś lubi (usunięte przez administratora) i zapierdol to polecam z 3tys może zarobicie :D

anonymous

Widzę że tak tyracie murzunki że nawet nie laska odpowiedzieć...jesteście zwykłymi czarnuchami dymqnymi w (usunięte przez administratora) jak leci

Elizabeth

Prawda Pani Krystyna. K chyba myśli że jest ksiezniczką na magazynie i wszystko jej wolno... Co do tej osoby mogę rzec że jest to pani z bardzo przerośniętym ego i ewidętnie pyskatej naturze przez co lepiej jej unikać i najlepiej do niej nie podchodzić bo i tak powtórzy wszystkie twoje słowa po całym magazynie. Magazyn magazyn magazyn.... Picking ... Misje na Alkoholach powinny być puszczane po jednej etykiecie bo kobietom jest ciężko w pickingu a chłopacy pracują na słoiczkach lub przyprawach.... To jest nienormalne

Konar
@Elizabeth 01.08.2018 21:03

Powiedzmy sobie szczerze, mamy równouprawnienie. Zarobki mężczyzn i kobiet są identyczne, więc etykiety powinny być równoważnie wydawane, a nie przez osobę na wyspie lub w zależności od płci. Jak dla mnie powinna być zablokowana weryfikacja takich etykiet przed wydrukiem, tylko wygenerowana przez system i do druku - brak możliwości podglądu. Druga opcja dostać na skaner z automatu ścieżkę do kompletacji zamówienia, a dopiero po zakończeniu wydruk etykiety. Co do jednej etykiety zgadzam się, ale patrząc od strony pracodawcy tracisz czas na przemieszczanie się po etykietę. Zapewne niektóre Baleriny nie pachną już tymi ekskluzywnymi perfumami tylko potem to chciałbym poinformować że po pracy macie do dyspozycji darmowy prysznic (nie jest to wanna z olejkami eterycznymi, ale jest możliwość odświeżenia się). Co do Pani Krystyny zgadza się. Można przypomnieć sobie jak tuliła się do jednego kierownika (już nie pracuje). Warto również dodać, że ludzie na tym magazynie nie umieją oddzielić życia prywatnego od pracy.

Karol

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Konar
@Karol 31.07.2018 19:23

Zależy wszystko od stanowiska i dostępności wakatów https://tesco.rekrutacja.net na obecną chwilę brak ofert do gliwickiego magazynu. Jak masz nerwy ze stali, nie przeszkadzają Ci chore jazdy i lubisz zasuwać to praca dla Ciebie. Większość uciekło z powodu atmosfery i wolą zarabiać mniej niż się kłócić co chwilę o swoje.

anonymous

Cześć wszystkim. mam pytanie odnośnie rekrutacji na jedno stanowisko...jak można się dostać do dbzis tam zdajsie jest ekspert. Jakieś konkretne wymagania sa?

Konar

Uff jak gorąco, uff jak gorąco, cały czas pracuję na kompletacji (PBS) i powiem Wam szczerze schudłem 5 kg od czerwca i polepszyła mi się kondycja (mogę zaliczyć do plusów). 26 °C ciężka praca przy kompletacji alkoholi i nie potrzebna dieta cud. Hmm 26 °C, a wodę dopiero wydają przy 28 °C, no nic trudno. Zastanawia mnie jedno... termometry są na wysokości ~2 metrów i pokazują 24~26°C, a wiemy, że ciepło unosi się, a zimno opada. Popatrzyłem w górę na 3~4 piętro, a tam mleko UHT, ogórki konserwowe, niżej czekolada. Nic w tym nie byłoby dziwnego gdyby nie informacja na każdym produkcie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Według informacji z: https://develey.pl/porady-eksperta/przechowywanie-produktow-spozywczych/ "Zalecenie „przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od światła” nie oznacza lodówki. Istnieje grupa produktów, jak m.in. mleko UHT, które możemy przechowywać w temperaturze pokojowej (...)". Temperatura pokojowa według informacji z: https://pl.wikipedia.org/wiki/Temperatura_pokojowa oznacza temperaturę z zakresu od 15 do 25 °C. Szkolenia HACPP były no ale mogę się mylić nie jestem uczonym magistrem inżynierem tylko zwykłym magazynierem - operatorem wózka widłowego wysokiego składu. W lato ze słodkości polecam tylko lody, bo czekoladę wolę w kostkach niż w "glucie". No ale Mirek pełen szacun zamiast raz na kwartał to teraz raz w tygodniu zasuwa w PBS... żarty, żartami tak naprawdę bez szacunku dla niego też chciałbym dostawać z wyspy etykiety z dużą ilością punktów do zgarnięcia na jednym nośniku. A Pani Asia pracująca na wyspie zaśmiała się, jak zwrócono jej uwagę, więc pozdrawiam. Temperamentna Kryśka bardzo rozmowna z kierownikami, w całej alejce słychać jej śmiech z żartów i wyśmiewania się z innych, a po za tym codziennie ma wykonaną normę, chyba, że podciągnięta przez współrozmówcę kierownika? Jak to było... w tesco pracownicy są równo traktowani? Może doczekam się ulotek: Wanted Konar reward 10 000 pkt.

Leszek

Wydaje mi się, że jak stok dobrze pracuje to jest doceniany!!!

Konar

Tesco się tak zarzeka, że istnieje rotacja (zmiana odcinków pracy) tak aby było sprawiedliwie. Niestety kto ma plecy albo jakieś haki ma lepiej? Przykład: Mirek K. ta osoba ma specjalne względy u kierowników i każdego wyżej. Zasuwa no cieszę się, ja też zasuwam (jesteśmy zatrudnieni na tym samym stanowisku), ba też mogę więcej punktów za dzień zrobić na RT od Mirka. Tylko dlaczego 99,8% czasu Mirek jeździ na Reach Truck (prostsza robota, dla dociekliwych 0,2% to jest parę minut w PBS i ściągają go na RT), a ja muszę się bujać po innych odcinkach PBS / PBL? A na końcu miesiąca dumny chodzi, że wykonał najwięcej i ma największą premię. Tylko hmm dlaczego jak nie ma roboty to nasz kolega ma prawie 2000 pkt? (norma 1250pkt), no chyba, że za gadanie głupot i pomawianie ludzi też jest dodatkowo punktowane?

RT
@Konar 05.07.2018 16:16

Zgadzam się całkowicie,Mirek to chyba jedyna osoba która najmniej chodzi na pbs lub pbl,a jak już to za chwilę jest ściągana na rt. obgadywanie i podśmiewanie się z ludzi to dla niego standard i wiecznie narzeka ze potrzebuje pieniędzy,ale tak to jest jak zona wydziela kieszonkowe.Taki typ człowieka (usunięte przez administratora) i chytrość na każdym kroku.

Jacek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Administrator

Proszę o merytoryczne wypowiedzi na forum Tesco Dystrybucja. Wtedy takie wypowiedzi są w stanie pomóc innym użytkownikom forum.

Men
@Administrator 18.06.2018 09:29

Ja pomogę jak mogę. W Tesco jest coraz gorzej, korupcja goni korupcję, żadnej sprawiedliwości. A zaczęło się wszystko od pana w okularach, on wymyślił kary. Jak są kary to powinny też być nagrody, ale tego nie ma. Czyli przychodzisz do pracy źle się odbijesz - kara, źle zaladujesz towar - kara, źle się odezwiesz - kara, pomyślisz się - kara dotyczy wszystkich, agencji też. Najgorsze jest to że atmosfera się zepsuła jak zgniłe jajko, a obawiam się że zaczęło się psuć jak pewien kierownik zmiany przyszedł z fresha, to moje zdanie, pozamiatał parę osób i te kary przyszły razem z nim. Mam nadzieję że w firmie się zmieni, bo jak nie to sami z biura będziecie robić. Człowieku jak chcesz być gnębiony, gnojony i karany to zapraszam do Tesco.

tescowy

Ja niewierze w to co tu czytam..... kobiety w tej firmie zarabiajom przeciez tyle samo co faceci i bez znaczenia kto jaka misje robi to jest praca. No ale wiecznie krzykacze dostajom to co chca a ty rob jak wol jak chcesz jakas premie zrobic bo nie krzyczysz. W koncu ktos sie kazal zabrac do roboty i afera.... I bardzo dobrze bo czlowiek sie poci zeby cos zarobic wiecej a nie ktorzy stojom w regalach i czekajom az szychta minie i wyplata 10 na konto. To szlak czlowieka trafia!!!! U nas na zmianie jakos nikt nie ma z ta dziewczyna problemu kazemu wszystko sprawdzi i wytlumaczy. A te drabinki to jest jakas kpina!!!! Jak sie zmienily normy dzwigania to niech zmienia nam norme pbs a nie jakies drabinki ktorych i tak nikt nie uzywa. Zrobili to co prawo kaze ale nic zeby czlowiekowi bylo lzej. Do tego tu jest problem z rotacja czasem sie smiejemy ze rozpiske to robiom tak na kopiuj wklej bo tydzien na rt a tydzien w pbs. Zapraszamy naszych kierownikow na tydzien w pbs szczegolnie tych co tylko siedzom na swoich telefonach w pracy i niech zobaczom jak milo po tym tygodniu spedzom czas z rodzina!!!!!

1250ptk
@tescowy 17.05.2018 23:05

Może jeszcze nie miałeś doczynienia z tą kobietą, ale na każdego przyjdzie pora. Nie chodzi o to czy dziewczyny zarabiają tyle samo co faceci, każdy szarpie tak samo. Bardziej chodziło o fakt czemu nie gonią agencji i nie wyciągają od nich takich samych konsekwencji tylko od teskowych. Punkty minusowe dostalal każdy niezależnie od płci, a z tego co wiem agencje nic. Mam nadzieję że przeczytają te wszystkie komentarze które się tu pojawiają od dłuższego czasu ludzie z góry, nie trzeba byłoby robić spotkań poankietowych bo wszystko jest tu czarno na białym. Pozdrawiam

DQ

Witam serdecznie ! Co na minus 1) Kierownictwo - zaznaczę, że na freshu są (może) trzy na prawdę w porządku osoby, które są w pełni kompetentne. 2) Wielokrotnie miałem problem z zamianą grafiku pod szkołę a w szczególności jedna osoba sprawiała mi takie przeszkody ; "ludzi brakuje", "mamy duży wolumen" itd (a przecież mieli mój plan zajęć co semestr, dopiero po dobrych 5 minutach tłumaczeń z łaską mi go zamieniali!). 3) Grafik cd. - "osoba za osobę" albo "masz tu listę i znajdź sobie kogoś na zamianę" 4) Urlop na żądanie - ja osobiście tylko raz dostałem odmowę. Ale wiem jak często odmawiane są uż-y, tłumaczą się brakiem ludzi jak zawsze... 5) Planowanie urlopu w styczniu to nic, że nie było Cię w pracy z Twoją grupą - zmianowi zaplanują urlop za Ciebie. A potem pisz prośby o przeniesienie urlopu - opiekun grupy: "napiszesz prośbę i nie będzie problemu". A potem "odmowa prośby". :) 6) Norma - żadnego zebrania jak jest rozliczana praca, kiedy podchodzisz kierownika żeby zapytać jak to wygląda to nowe rozliczanie produktywności - on też nie wie. Ludzie to kto ma wiedzieć? A najlepsze to ciągłe ganianie za kierownikami żeby coś zmienić, jak komuś zależało na tych śmiesznych punktach to hoho jeden wysyłał do kolejnego i tak w kółko. A złapać kierownika na swojej zmianie, który tamtego dnia odpowiadał za odcinek, na którym pracowałeś bywało ciężki. Punkty ujemne - kawa bez zgłoszenia -600 pkt haha rozbawił mnie pewnego razu pewien pan w okularkach :) Obecnie słyszałem, że nawet za "bałagan" na strefie odejmują punkty. Źle coś załadowałeś, czy to wysłałeś systemowo czy coś rozwaliłeś - punkty ujemne. Ktoś się stara i (usunięte przez administratora) cały miesiąc i nagle za głupoty dostaje ujemne? 7) Wracając do załatwiania jakichkolwiek spraw czy to nadgodziny lub cokolwiek od Ciebie potrzebują to są mili wołają "cześć" z kilometra. A jeśli Ty coś potrzebujesz to traktują Cię jak śmiecia. To moje odczucie ;) 8) Niżej widziałem opinie o tej nowej "peppy?" na GR haha no śmieszne - na freshu też tak jest - a najlepszy przykład to pan kierownik z biura PT, który jakiś czas temu skończył opcje. Wiecznie mu cos nie pasowało o wszystko się czepiał, sprawdzał co chwilkę co i jak robimy na zał, po*******lał do zmianowych tylko jak zobaczył, że ktoś na kawie albo gada z kimś... Świetny poganiacz! :D Co na plus 1) Ludzie ale niektórzy - bo reszta Cię przejedzie tym wózkiem bo premia ucieka.. 2) Jakieś tam dodatki - paczka na święta i bony. Co do zarobków 3100 brutto - ok 2200 na rękę, nadgodziny w miarę płatne za 4h 100 zł (jeśli mówimy o 100%). Ja odszedłem z firmy bo już mnie ta praca męczyła przez takie traktowanie, przez warunki pracy. Praca na freshu ciężka jeśli ktoś nie lubi zimna. Ogólnie nie żałuję tego 1,5 w firmie bo wiele się nauczyłem! Przede wszystkim, że trzeba uważać na ludzi ;) Pewni ominąłem mnóstwo rzeczy mówią o Tesco, jeśli ktoś miałby jakieś pytania z chęcią odpowiem.

RT

Nasza nowa pani kierownik na opcjach (peppa )zaczyna nieżle obrastać w piórka,na nocce większość pracowników z odcinka PBS dostała - 300 punktów za to,ze nikt nie pobrał palety do skończenia na początku zmiany,to że wszyscy Ukraincy byli pochowani po regałach,to już nie zauwazyła.Widac nie pamięta,jak była magazynierem i robiła tak samo.Nie ma to jak się przypodobać psudozmianowym i pokazać co to się nie jest.Nie pamięta wół jak cielęciem był.

Tescowy
@RT 15.05.2018 12:49

Witam na forum. To jest prawda co czytam, potwierdzam te opinie. Jest coraz gorzej kombinują jak się da, wszystko tanim kosztem. Nie równe traktowanie pracowników, Ukraina najważniejsza, oni mogą wszystko robić, a szczególnie stać pod drukarkami, a potem 330 na godzinę, te misje to oni dostają za pozwoleniem kierowników zmian. I dlatego jest coraz gorzej !!!! Boją się ze nie będzie komu pracować, a tam pracy brak, także naprawdę Tesco sobie poradzi bez Ukrainy. Te normy to głupota, za godziny powinni płacić 16 zł na rękę i każdemu by się to opłacało. To moje zdanie, proszę to uszanować.

1250ptk
@RT 15.05.2018 12:49

a moim marzeniem jest, by każdy z kierowników popracował przez tydzień na każdym z odcinków. Niech zobaczy czy wpisywanie dat na przyjęciach jak ktoś nad tobą stoi i cię pogania, jest bardzo przyjemne i umiesz się wtedy skoncentrować. Jak jest jakiś bardziej skomplikowany załadunek, to nie biorą nowej osoby, tylko doświadczonego, jak komuś spadnie paleta z regału to wołają retrakarza który umie to ogarnąć a, nie osobę, która pracuje 3 miesiące. Można wymieniać bez końca. Dla nich najważniejsze jest, by czytać T5, o kompletowaniu towaru lepiej się nie wypowiadać. Wchodzą nowe normy dotyczące dźwigania ciężarów. To, zamiast zmniejszyć kartony lub obniżyć paletę, to postawią drabinki w środkowej alejce. Ciekawe czy ktoś próbował na nie wejść przed tym pomysłem bez obciążenia, bo z takim kartonem wódki (20kg) to nie polecam, człowiek, dość że się na tym zabije to dają mu - 600 ptk za uszkodzony towar. Najzabawniejsze są te plakaty Dźwigaj bezpiecznie - każdy kto to widział chyba poczuł się upokożony. Chcą żeby człowiek przerzucił po 15 ton dziennie, gdzie musiałby zainwestować w zamienny kręgosłup a oni potrafią ci powiesić plakaty " Dzwigaj bezpiecznie" no chyba jakiś paradoks - ale dla kogoś, komu przeszkadzają zwisające folie z palet i to jest jego największy problem, nie da się wytłumaczyć, że bezpiecznie dzwigać to ktoś może na siłowni ciężary ale nie próbując wyrobić normę na pbs, gdy trzeba ułożyć pół palety skrzynek z piwami, na to kolejne zgrzewki piwa, później alkohole w kartonach które są każdy innej wielkośći i na koniec zakończyć olejami które razem w kartonie ważą z 15 kg i trzeba to umieścić nad głową. No ale są drabinki po które trzeba iść aż do połowy alejki, pomijająć że ją też trzeba przenieść, rozstawić po niej wejść ( tak by się nie zabić ) wrzucić karton i odstawić drabinkę znowu do połowy alejki. Ale mamy dzwigać bezpiecznie i jeszcze wyrobić normę. A co do powyższego komentarza o naszej " kochanej pani (nie)kierownik z opcji, to jak może ona podejść do dziewczyn i się spytać czemu nie biorą właśnie takiej misji na alkohole, bo to że faceci z agencji się ukrywają po alejkach by jej nie wziąć to ją mało interesuje. Trzeba naprawdę być potworem żeby taki cyrk zrobić. Ciekawe jest czy owa Pani zdaje sobie sprawę z tego, że cały magazyn GR, jej nieznosi i że jest na językach każdego w tym najbardziej negatywnym znaczeniu, Nie ma chyba osoby która nie miała by z nią niemilej sytuacji. W żadnej firmie nie udało mi się spotkać kogoś, kto ma równie podobne podejśćie - upodlić pracownika któremu jeszcze niedawno byłam równa - by wybić się ponad to i pokazać że teraz jestem górą. Jeżeli nasze wyższe kierownictwo, szuka właśnie takich ludzi na opcjach, to gratulacje szacunku dla drugiego człowieka. Ale mam nadzieje że karma wraca.

SamWieszKto
@1250ptk 16.05.2018 07:30

Pięknie napisane "upodlic człowieka". Cały czas wbijają nam do głowy że wszyscy jesteśmy równi, wszyscy się szanują, bla bla bla, a ja odnoszę wrażenie że to jakiś zakład pracy chronionej dla Ukraińców. Wcale nie czuje że jestem traktowany z szacunkiem, kierownictwo w większości nie ma pojęcia jak to jest pracować w PBS. Niewiele brakuje do kamieniołomu. Skoro potrafią sprawdzić o której został rozpoczęty picking, (usunięte przez administratora) za to punkty, to może niech na tej kartce na koniec zmiany niech będzie przeliczony ciężar jaki się własnymi rękami dzwigalo. Oczywiście co do kierownictwa to nie pisze o wszystkich bo są nieliczni naorawde w porządku i nie mierzmy wszystkich jedna miara, ale co do peppy to przykre że sama w pebsie robila a teraz zgrywa wielka panią kierownik. Ciekawe czy będzie wakat jak się skończą opcję. Karma wraca.

Karolina

@Ktosszukajacypracy, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w Tesco Dystrybucja w Gliwicach. Jakie stanowisko Cię interesuje? @Konar, dziękuję Ci za Twoją obszerną odpowiedź. Przykro mi, ale mylisz się co do mojej roli tutaj. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i dbam o to, aby pojawiały się tu rzetelne opinie dotyczące pracodawców - dopytuję o szczegóły i zachęcam do dodawania swoich opinii na temat pracodawców. Co w tym złego? @Młody, rozumiem, że pracujesz w Tesco Dystrybucja. Jakie masz zdanie na temat tego pracodawcy?

Ktosszukajacypracy

Czy Tesco ma też magazyny w Gliwicach na strefie czy tylko bojkowska?

Konar
@Ktosszukajacypracy 30.04.2018 12:37

W całej Polsce są 3 magazyny Tesco znajdujące się w: - Teresin Gaj 11, 96-515 Teresin - Bojkowska 85, 44-141 Gliwice - Krzysztofa Kolumba 25, 62-052 Komorniki

Konar

Trochę to śmieszne ale... Już mnie szukają między regałami na mojej zmianie - za dużo się udzielam na GoWork.pl. Tak bardzo Wam nie pasuje jakimi jesteście dla nas na co dzień? A jak przyjeżdża audyt nagle jesteście przez chwilę ludźmi? Niestety, ale do póki nie zmienicie swojego dwulicowego postępowania jak i postrzegania nas jako zło konieczne to komentarze nadal będą się pojawiać. Mam tylko nadzieję, że ostatni będzie tym pozytywnym. Nie jestem pewien, ale Karolina jest z działu personalnego CDT Gliwice.

Karolina

@Xxxx, @Konar, dziękuję za bardzo obszerne opinie. Niemniej jednak proszę o nieużywanie wyrażeń mających znamiona pomówień. Długo już pracujecie w Tesco Dystrybucja w Gliwicach? Jakie zmiany według Was powinny zajść w firmie, aby ten pracodawca był bardziej atrakcyjny dla obecnych, ale i przyszłych pracowników? Czy ktoś z Was jeszcze chciałby coś dodać na temat pracy w Tesco Dystrybucja w Gliwicach?

Konar
@Karolina 16.04.2018 12:21

Jakie zmiany hmm, bardziej bym zastosował terapię szokową - był taki program "kryptonim szef" i z miłą chęcią zaprosiłbym Dave Lewis'a do takiej nie zapowiedzianej kontroli jako magazynier lub / i operator wózka wysokiego składowania, żeby sam się przekonał co tam się dzieje - tak żeby nikt się nie zorientował, że On to On. Przechadzając się miedzy alejkami usłyszałby nie cenzuralne słowa w jego stronę i że każdego norma goni a On przeszkadza. Ciekawi mnie też czy po miesiącu zdoła wykonać normę, tak jak reszta pracowników. Dozna nie jako upodlenia pytać się kierowników o zaczerpnięcie wody z dystrybutora, jak nie to zostanie ukarany "czerwonym światłem" z BHP (tak są tacy kierownicy, nie wszyscy). Po pewnym czasie się zorientuje, że coś jest nie tak z systemem oceniania pracy i dostanie odprawiony w kwitkiem "bo coś wymyśla, przecież się to wyrówna" po czym stwierdzi, że słowa które usłyszał są po to, żeby kierownik się go pozbył. W pocie czoła przerzucałby towar i zobaczy jak kierownicy (nie wszyscy) sobie rozmawiają, śmieją się lub zajmują się swoimi zachciankami (oglądają (usunięte przez administratora) grają na telefonach itp.)? W styczniu musiałby rozplanować cały należny mu urlop, jak nie to zrobią to za niego. Można by było pisać... Wystarczy przewinąć stronę w dół i czytać nasze komentarze. Jestem pracownikiem od początku istnienia tego magazynu i niestety widać stopniową samo destrukcję. Chciałbym nadal pracować, ale musiałoby się zmienić tak naprawdę 70% magazynu. Chciałbym zobaczyć jak każdy inny pracownik niż magazynier czy operator wózka wysokiego składowania po 3 miesiącach pracuje na równi z pracownikami z długoletnim stażem (wg. Pani kierownik działu personalnego jest to możliwe). To, że ktoś wspiął się na drabince rozwojowej wyżej to nie znaczy, że może traktować osobę niżej jak zło konieczne, śmiecia. Rok temu była ankieta wewnętrzna z której wynikło, że kierownicy są dla pracowników nie mili, nie wspierają pracowników fizycznych. Oczywiście kierownikom i górze to nie pasowało. I tak najśmieszniejsze było to, że my magazynierzy i operatorzy wózków wysokiego składowania mieliśmy napisać "Co możemy zrobić, żeby to naprawić". Co należałoby zmienić: - komunikacja - niestety nie są przekazywane istotne dla pracownika fizycznego informacje na danym odcinku tylko to co usłyszysz (nowości, zmiany) - powaga - unikanie, zbywanie, robienie z pracownika głupka to najgorsze co może być - kolesiostwo - każdy pracownik danego szczebla powinien być traktowany identycznie - rotacja - zmiana odcinków pracy, nie według dobrych relacji tylko według sprawiedliwego podziału - elastyczna norma - to byłoby trudne do zrobienia, ale jest to realne, chodzi mi tutaj, żeby norma była regulowana do ilości pracy, przy czym wytyczając maksimum wydolnościowe np. przy nawale pracy norma nie przekroczyła 1250pkt (więcej pracy niż pracowników) - równo uprawnienie do benefitów - rozumiem pracowników z dziećmi, więc nie pracują na zmianę nocną, ale dlaczego ja jako singiel nie mam wczasów pod gruszą, mam mniejsze bony świąteczne, do urlopu w okresie letnim Oni mają pierwszeństwo? Przecież pracujemy na równi? Czy mam jak niektórzy oszukiwać, że mieszkam z X ludźmi, żeby obniżyć przychód na osobę w gospodarstwie domowym? - kierownik ma być kierownikiem - tutaj proponowałbym zrobić test IQ obecnym kierownikom, a osoby nie zależne sprawdziły czy umieją zarządzać zasobem ludzkim jak i ciągłością pracy magazynu. Naprawdę da się odczuć, że przychodzą do pracy utrzymywać relacje towrzyskie. - szanowanie pracowników z długim stażem - po 5 latach pracy dzień urlopu jako podarunek dla pracownika? Nie jest to coś co pozwala mi się czuć docenionym pracownikiem. Ale płaca wg. stażu byłaby tym czymś. Wystarczy spojrzeć na innych pracodawców np. Lidl, Biedronka - czynnik ludzki - pamiętaj, że jesteśmy tylko ludźmi - Tobie się rozsypie paleta lub Roll Cage to ucieszy Cie fakt, że pomoże ktoś Ci ją pozbierać i na odwrót - komuś się rozsypie podjedziesz pomóc pozbierać. Nie każdy jest wysoki, więc wypada pomóc drobnej niskiej kobiecie wrzucić na górę np. zgrzewki wody mineralnej. Niestety kierownicy staną i się gapią na takie sytuacje lub głupkowato komentują i się podśmiewają. Można by było przytoczyć ostatni wypadek w pracy naszej koleżanki, której przy zabezpieczaniu Roll Cage pękł pasek i uderzyła głową w posadzkę - nie byłem świadkiem rozmów z udziałem karetki pogotowia, więc nie chcę pisać co usłyszałem, ale jeżeli to prawda PIP miałby co robić. - rozwój osobisty, awanse - nie powinny być zależne od pozytywnych relacji między kierownikiem, a pracownikiem tylko od wyników pracy i tego co ma się w głowie.

Młody
@Karolina 16.04.2018 12:21

Wystarczy do PIP i BHP zgłosić zachowanie naszych kochanych przełożonych . Do dzieła kochani !!! Co wy na to ??

Konar
@Młody 20.04.2018 23:14

Niestety nic z tym nie zrobisz, każda kontrola jest zapowiadana. Mam nadzieje, że w końcu to co piszemy dotrze do Dave Lewis'a i zrobi z nimi porządek.

Xxxx

Kilka punktów dla których warto poszukać innej pracy niż w tesco dystrybucja Gliwice. 1. Kierownicy zmiany nie respektuja prawa o urlopie na żądanie...może Ci coś wypaść,zadzwonisz po urlop na telefon a kierownik zmiany Ci odmowi i dostaniesz niesprawiedliwiona nieobecność. 2. Mozesz w ramach, grafiku pracować 3soboty w miesiacu za normalne pieniądze.Dostaniesz wolne w piatek albo środę. 3. Możesz pracować 5lat i nie dostaniesz żadnego dodatku finansowego do wakacji bo wedlug firmy, za duzo zarabiasz. 4.Twoimi kierownikami beda ludzie ktorzy nie maja pojęcia o twojej pracy. 5.Moze dojsc doo sytuacji ze ktos za Ciebie zaplanuje Twoj wlasny urlop wypoczynkowy. Znalazlo by sie jeszcze wiele innych punktów...ogólnie odradzam bo za te siano mozna robote przy lopacie znalezc lepsza....Pozdrawiam

Konar
@Xxxx 20.02.2018 15:58

1. Oni rozwiązują to tak, że mają prawo (zagraża to ciągłości pracy firmy). A faktycznie wygląda to tak, że nie wiedzą sami co się tam dzieje, zero przekazu informacji i zachowują się jakby mieli nagle cały towar z Chin dystrybuować. 2. Taki urok pracy z spożywką. Ale można się doczepić do stronności "kolesia" który tworzy te grafiki, że jedne grupy mają ładny grafik dużo wolnych weekendów a jak nie to w tygodniu 2 dni wolnego pod rząd. 3. Zacytuję Panią kierownik działu personalnego: "Osoba pracująca 3 miesiące umie tyle samo co pracownik z kilkuletnim stażem". Dlatego jak dają mi kogoś do szkolenia to odmawiam kierownikowi, niech go sam szkoli mnie norma goni. 4. Twoimi kierownikami są ludzie, którzy nie mają pojęcia ale mają plecy i co poniektórzy kontakty intymne z osobami wyżej (Pani kierownik zmiany GR). Opcje wyglądają tak, że nie liczy się to co umiesz tylko jak dobre masz stosunki z osobami wyżej. 5. Według polityki Tesco cały urlop musisz zaplanować do końca stycznia i owszem były takie sytuacje, że kierownicy grup dali kartę planowania w ostatnie dni, a jak Cie nie było bo np. miałeś L4 lub byłeś na urlopie z poprzedniego roku (każą wykorzystać w styczniu ten odmówiony na żądanie), przychodzisz i niespodzianka 2 tyg w październiku lub kwietniu a reszta po jednym dniu w różnych tygodniach perfidnie na złość. A załapać się w lato ciężko... W grupach jest 7~10 ludzi pierwszeństwo mają pracownicy z dziećmi (czuję się dyskryminowany, przecież nie pracują na nocne zmiany!), 4 takich i w lipcu, sierpniu się nie załapiesz, reszta kto pierwszy ten lepszy - tylko jeden pracownik w danym terminie z grupy może wziąć długi urlop wypoczynkowy. BONUS z życia kierowników zmiany: Tobie każą chodzić w soboty i niedziele (nie dostaniesz urlopu, no chyba, że zatańczysz krakowiaczka jak błazen), a Oni sobie w dni powszednie po 12h pracują i długi weekendzik grill, rybki itd. Tylko po co 2 kierowników zmiany (w porywach 3) na jednej zmianie...

Karolina

@Xxxx, czy w sprawie urlopów na żądanie podejmowane były jakieś rozmowy z kimś postawionym wyżej niż kierownicy zmiany? @GoHa, rozumiem, jeśli masz niemiłe doświadczenia związane z pracą w Tesco Dystrybucja, ale proszę o merytoryczną opinię, a przede wszystkim przestrzeganie regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Konar
@Karolina 09.03.2018 21:57

Urlop na żądanie jest odmawiany, ponieważ: "Pracodawca ma prawo odmówić udzielenia urlopu na żądanie w przypadku wcześniej nieprzewidzianej, ważnej sytuacji lub gdy zagrożone jest dobro bądź mienie zakładu pracy. Mogą być to na przykład duże braki kadrowe w sezonie chorobowym lub urlopowym, kiedy nieobecność kolejnego pracownika zagroziłaby ciągłości pracy w firmie." Źródło: http://kadry.infor.pl Zazwyczaj wygląda to tak, że się dzwoni do kierownika zmiany zgłosić urlop na żądanie, a Oni odmawiają z powodu: - "Mamy duży wolumen (zamówienie) nie da rady" - zazwyczaj przychodzisz i nie ma co robić, a normy nie ma z czego wykonać. - "Potrzebujemy operatorów reach truck, nie da rady" - przychodzisz i zasuwasz w pikingu, a tak potrzebowali operatorów RT. - jesteś nie przygotowany do pracy, coś Ci zaszkodziło, nieprzespana noc (sąsiad robił imprezę w piątek, a w sobotę na rano) "Potrzebujemy ludzi, damy Ci coś lżejszego do roboty" - zazwyczaj "lekka praca" zasuwać w pikingu. Nawet jak się zaplanuje tydzień wcześniej taki urlop to jak pupilek przyjdzie dzień wcześniej to wiadomo kto ma wolne. Mam bić wyżej? Nie da się - taka polityka Tesco. Zadzwonisz na "błękitną linię" to po głosie lub numerze Cie znajdą i będą gnębić. Taki bonusik rodem z ust kierowników zmiany: - Dzwonię o urlop na żądanie albo chcę zaplanować urlop 1~4 dni wcześniej - "Nie da rady ogromne wolumeny dużo pracy". - Idę i pytam się czy będą dzisiaj albo w najbliższym czasie nadgodziny - "Nie wiemy pytaj w trakcie zmiany bo nie wiadomo jakie są wolumeny".

GoHa

Poczytajcie kolegę "gdy KONAR nie płonie" ( huehue ) bo dobrze prawi. Tak od siebie, chcesz iść do Tesco licz się z tym że będziesz musiał (usunięte przez administratora) jak samochodzik żeby mieć ocenke "zgodnie z oczekiwaniami" tak zwane stare zielone światło, kierownicy ( w zielonych kamizelkach, są jeszcze w żółtych, tak wiem, jest ich naprawdę wielu ) gonią się w drodze na papierosa, przekrzykują na gniazdach w opowieściach, chodzą po magazynie między alejami patrząc czy ktoś nie stoi i nie rozmawia, jak jakieś (usunięte przez administratora) zupełny idiotyzm bo przecież to Ty pracujesz na swoją normę a nie oni no ale.. Coś muszą robić ? Jedyna sensowna odpowiedź. Normy podniesione w styczniu to już nie są żarty, w pickingu kilka set kartonów dziennie, na pewno kilka ton dziennie przerzucisz ( spokojnie ) na RT, jazda na pewno nijak sie mająca do przepisów BHP, także jeżeli jesteś kimś kto podnosi palety dopiero po ustawieniu pod oczko, heh, cóż, odpuść sobie. Firma przypomina ładne jajko z zewnątrz, zepsute w środku, zbuk :-) Plakaty typu "oszczędzaj swój kręgosłup, jest Ci potrzebny nie tylko w pracy", chmurki z myślami pracowników co im nie pasuje, jakie są ich oczekiwania, bilard na stołówce, stół do ping ponga, darmowe posiłki dla działu fresh ( z tego zimna mają twarze czerwone jak te pomidory które dźwigają ), szkolenia! Możliwość rozwoju! Powiem tak, kasa nie jest zła, 2700 na rękę na wysoki skład na początek dostaniesz ( bez uprawnień odradzam ) ale wszystko inne to kompletne dno, pomontowali teraz czujniki zderzeniowe, rozliczasz się z każdej minuty Twojej pracy, masz milion kart którymi się odbijasz, widzisz zielonych którzy na wyspach wesoło rozmawiają w kilkuosobowej grupie, Ty już masz dosyć bo kolejny raz dostałeś misje w alkoholach albo chemii, masz przed sobą jeszcze kilka ładnych ton, człowieka poprostu szlag trafia a na koniec jakiś zielony edał Cię zjebie bo staniesz żeby odpocząć loool?!? Ale kim on jest ? nie ma wyższego wykształcenia, nie ma większych ambicji niż Ty ani nie jest mądrzejszy, inteligentniejszy, ale Cię zjebie bo on jest zielony poza tym jak już wyżej wspominałem, coś robić trzeba. Panowie i Panie którzy na opcjach są ( takie szkolenie roczne na kierownika ) po roku jeżeli nie dostają etatu na Tesco się zwalniają, a dlaczego ? Bo zostaje im zaproponowany dawny przydział, czyli magazynier - operator, a jak mają wrócić na zwykłego magazyniera jak przez rok udawali kierowników. No ale, nie mój cyrk, nie moje małpy. Przeżyje jeszcze trochę i uciekam, ale pracuje już na "poniżej przeciętnej" bo poprostu jestem wypalony. Maly rebus, Tesco - co + tanic, mała podpowiedź, coś co kiedyś utonęło :D W Polsce ta firma już widzi na horyzoncie swoją górę lodową

Konar
@GoHa 06.02.2018 19:32

Operator RT 2510zł na rękę bez nocek i premii droga koleżanko :)

GoHa
@Konar 06.02.2018 23:24

Jeszcze jedno, grafik.. nie wiem co za jełop to układa ale jeżeli istnieje szansa że to czyta to mam dwa słowa do kolegi, weź Ty duży młotek i walnij się nim prosto między oczy

anonymous
@GoHa 06.02.2018 19:32

nic ująć nic dodać tak naprawdę jest

Konar

Zestawienie płac w zależności od magazynu Magazynier: Gliwice - 3100zł (marzec 2017r.) Komorniki - 3110zł, po 6 miesiącach 3450zł (ogłoszenie o pracę - źródło: http://tesco.rekrutacja.net) Teresin - 3500zł (użytkownik "Żabka ropuszka" źródło: gowork.pl Tesco Teresin) Magazynier operator wózka widłowego wysokiego składowania: Gliwice - 3600zł (marzec 2017r.) Komorniki - 3500zł, po 6 miesiącach 3750zł (ogłoszenie o pracę - źródło: http://tesco.rekrutacja.net) Teresin - 3800zł (użytkownik "Żabka ropuszka" źródło: gowork.pl Tesco Teresin) Podane kwoty są kwotami brutto. Pracuję nadal w tym bagnie (Tesco Dystrybucja Gliwice) i na dzień dzisiejszy nie ma co robić! Styczeń zakończył się dla 90% magazynierów negatywną oceną miesięczną "Czerwonym światłem", pozostałe 10% miało szczęście być na odcinku niemierzalnym lub była po prostu praca na danym odcinku. Z Tesco Dystrybucji Gliwice odejdzie prawie 20 sklepów, które zostaną zamknięte lub przejęte przez magazyn w Komornikach.

MP

Teraz parę słów o moim liderze panie Dawidzie. Na prawdę nie wiem czy jest osoba na tej hali która go chociaż troszkę lubi. Osoba ta dawno nie powinna tam pracować bo działa tylko na niekorzyść swojej agencji jak i na niekorzyśc całej hali. Kiedyś pracowała tam jego dziewczyna i dziwiło mnie dlaczego ona ma najlepsze normy. Odpowiedź poznałem parę tygodni później. Podczas gdy ty dźwigałeś ciężkie kilogramy na alkoholach czy ciężkiej chemii ona robiła sobie lekkie przyprawy czy chemie. Ja nie mam nic przeciwko, mogę sobie dźwigać coś ciężkiego ale gdy widziałem jak dziewczyny męczyły się z ciężkimi kilogramy podczas gdy księżniczka pana Dawida robiła sobie lekkie rzeczy. Oczywiście zdarzało się iż miała ona alkohole lub chemię ale wtedy dziwnym przypadkiem zawsze pomogał jej nikt inny jak nasz lider... Pewnego dnia pracownik tescowy zauważył iż nasz lider dał jej swoje misje. Ta sytuacja powtarzała się kilkakrotnie. W końcu osoby sprawdziły jej misje i co się okazało. W całym tygodniu gdzie robisz minimum około 50 palet ona misji które sama wydrukowała miała zaledwie... sześć a resztę dostawała od swojego chłopaka-lidera. Ten człowiek taką praktykę stosował również później, po zwolnieniu swojej dziewczyny, na innych pracownikach, na swoim kuzynie lub swoich osobistych kierowców. Nie mam pojęcia co się musi wydarzyć aby ta osoba wyleciała z tej agencji. Czy w siedzibie agencji nie widzą co się dzieje? Dlaczego każda osoba rezygnuje z tej pracy? Tak jak wspomniałem jeżeli Ty chcesz wolne w danym dniu to masz marne szanse a jak wygląda sytuacja z panem Dawidem? Otóż wolne bierze sobie kiedy chcę. Na zmianie popołudniowej w sobotę nie widziałem go ani razu! Ma urodziny bierze wolne, chcę sobie zrobić długi weekend to nikt nie może mu tego zabronić. Dlatego nie ma się czemu dziwić że potem pracownicy są oburzeni i w takiej atmosferze pracuje się fatalnie. Moim zdaniem ma on jakąś rodzinę wśród kierowników tescowych bo innego rozsądnego wytłumaczenia nie widzę. Podsumowując ogólnie przyszły pracowniku tej agencji. Jeżeli nie masz rodziny, swoich zainteresowań oraz całymi dniami nie masz co robić to jest to praca dla Ciebie. Jeżeli szukasz normalnej pracy, gdzie Twoi pracodawcy są chodź troszkę wyrozumiali i portafią pojąć że masz swoją rodzine to omijajcie tą agencję szerokim łukiem.

savio
@MP 08.02.2016 14:03

Przykład mobbingu

Fresh Rules

Teszco na Bojkowskiej hmm... pracowalem tam niedawno coz mozna powiedziec szkoda tylko magazynierow... Kierownictwo?aaaa szkoda pisac Ci co byli wporzadku dla ludzi to zostali zwolnieni a Ci co byli ogarnieci to sie juz zwolnili a ta co zostala holota to (usunięte przez administratora) mendzera.

Obserwator

Zobaczcie co robią kierownicy, narzekają na pracowników a sami nic nie robią. To niech sami pokażą jak się pracuje chętnie zobaczę. Zwolnić to cholerstwo, zatrudnić nowych i spokój, a nie najgorszych zostawić na stołkach, niech się reszta z nimi męczy. Jeden kierownik na halę a reszta do Żabki.

Zostaw opinię o Tesco Dystrybucja - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Dystrybucja