Neapco Europe

• Gorzów Śląski
  • Strojec
  • Wygiełdów

3. Opinie o pracodawcach Praszka
  5. Opinie o Neapco Europe Sp. z o.o.

Opinie o Neapco Europe Praszka

Nie przegap nowości o Neapco Europe Sp. z o.o.!

Dziewczyna

24.08.2021 14:46

Będąmoze przyjęcia do neapco dla kobiety

25.08.2021 08:15

Będą. Specjalizujemy się w przyjęciach urodzinowych, weselnych oraz rozwodowych.
    Robol

03.08.2021 20:59

Firma rodzina beż znajomości nie ma szans na awans.Dyrektorki robią co chcą nikt nad nimi już kontroli nie ma, lepsze posady tylko po rodzinie. (usunięte przez administratora)!
    K

22.07.2021 19:25

Hej ile zarabia kobieta na Neapco praca fizyczna na czysto ile może wyjść rozpatrzam przyjęcie nie wiem czy warto bo będzie miejsce do pracy proszę o opinie
    Hmmm

30.07.2021 01:20

Nie róbmy sobie znowu takich jaj w komentarzach.. Każdy płaczek co mówi że ma 2500 wypłaty nie liczy tego że 700 zł miesięcznie mu odciąga na pozyki które są brane nagminnie w firmie. Ciągle słychać ludzi którzy mówią że mają 2500 a jak się ich zapytać ile im za pożyczkę odciągają w firmie to już dziwny sposób odpowiedzi nie ma..
    Kabanos

30.07.2021 08:43

Jaj tu akurat nie ma. Osobiście nigdy nie brałem/am żadnej pożyczki. Po xx latach pracy, wypłata to 2500-2600.

01.05.2021 00:05

Czy zasadne jest, aby w Neapco Europe Sp. z o.o. funkcjonowały aż TRZY Związki Zawodowe? Ile osób wypisało się ze Związków Zaw. po ostatnich (z sukcesem odtrąbionym przez co niektórych) negocjacjach płacowych?
    Stary

22.07.2021 00:16

Tu jak chcesz odejść to się zwolnisz z pocałowaniem w rękę. I nikt nie będzie nawet dochodził czemu chcesz odejść. Od krzyżyk na drogę i nie wracaj. Dziwi mnie że dyrekcja jak i kierownictwo nie widzą lub nie chcą widzieć jaka jest smętna i beznadziejna atmosfera na zakładzie. Brak jakichkolwiek relacji pomiędzy pracodawcą a pracownikami. Zerowy dialog jak i brak zainteresowania ze strony dyrekcji problemami załogi, przeradza się w irytację jak i spadkiem wydajności i chęcią do pracy w owym zakładzie. Zresztą szkoda gadać, w końcu będzie taki moment że to wszystko klęknie, albo na siłę będą brać ludzi z łapanki, byle kto, byle był. Moje gratulacje.
    Gibon

23.07.2021 00:40

Pieniążki poszły na firmę. Jak zawsze firma jest w ciężkiej sytuacji, wręcz bardzo ciężkiej. I nie ma pieniędzy dla szeregowego pracownika. Trzeba za to dobrze zapłacić pracownikowi umysłowemu, bo to filar i niezbędne ogniwo w tym "cyrku". I super że się tu już wszystko szeregowemu zabiera. Nawet sok do wody zabrali, jak były upały po 36 stopni. Niedługo będzie do picia tylko woda z kibla, bo z tych dystrybutorów powoli grzybem zalatuje. To i niech herbatę ze stołówki też zabiorą, dać jeden czajnik na wydział i niech "bydło" się o niego bije. To co się tam teraz wyprawia to "cyrk Monty python". No i tradycyjnie że firma jak zawsze jest w bardzo ale to bardzo ciężkiej sytuacji. I jakie negocjacje płacowe ???. Wiadomo że te ochłapy co ZZ zawsze podpisują to tylko zasłona dymna. Albo te śmieszne co roczne wyrównania po 30 groszy. Szkoda że tego zakładu nie przenieśli do Wieluniu. Jest tam większa konkurencja. Wtedy była by większa rotacja i bez żalu by się ludzie zwalniali, bo tam pracy od groma. A tu Ci dadzą śmieszne pieniądze i wpierają że trzeba się z tego cieszyć że ma się pracę w tak światowej firmie. Nawet Ukraińcy więcej zarabiają.
    Roki

22.07.2021 19:22

Czy wartości tam przyjąć do pod firm podobno jakieś są ile zarabiają

15.07.2021 09:16

Hej a co w Neapco podfirmami będę przetrwają poleci ktoś jakaś aby się przyjąć do którejś

04.03.2021 10:10

Neapco gratulujemy kierownika logistyki. Dobór kadr, jak widać, analogiczny jak w rządzie. Kultura osobista bijąca od tego człowieka jest wprost niesamowita.
    Alfa i Omega

08.04.2021 00:21

Jeszcze można dodać że jest to człek encyklopedia, wszystko wie najlepiej, i robi najlepiej. Posiada niewiarygodną moc do upodlenia innych. Prawdziwy super, mega, extra Alfa i Omega.

15.07.2021 09:15

Idziemy do Gorzowa do firmy lepiej płacą
    Marta

08.07.2021 23:43

Siedzimy kawkę pijemy w kllimie
    Tunel

05.07.2021 05:46

Firmowe motto..." Liczy się ilość ,a na jakość się liczy " tak jest również w biurowcu :))))
    Zespół

04.07.2021 00:48

"Jeden zespół, jedna Misja" co za finezyjne i wzniosłe hasło. Szkoda że w tym zakładzie brzmi to inaczej." (usunięte przez administratora). Wchodząc na halę automatycznie stajesz się tu zerem. Pomijając ten fakt można się też zniechęcić samymi stawkami. Tam gdzie się człowiek narobi jak koń, "np odlewnia, półosie" to stawki są śmiechu warte. Najlepiej jak by tam robiły same cyborgi, szybko dużo bez gadania. A wydziały gdzie robota sama idzie, kawka, pogawędki trzecie śniadanko i stawka większa, żenada. Wchodząc do biurowca w roboczym stroju każdy się patrzy na ciebie jak na "śmiecia". Dzień dobry nie usłyszysz, wszyscy się patrzą jak na kloszarda i obracają głowy, bo pewnie smród hali podrażnia szlachetne nozdrza. A jak się chcesz coś zapytać, dowiedzieć to z wielką łaską odp. Ogólnie panujące lizustwo, kumoterstwo i załatwianie po rodzinie i znajomości. Nic dziwnego że większość wyfiołkowanych "koszul" nie ma pojęcia o tym co i jak robi. Występuje tam też dziwna patologia, im dłużej tam pracujesz tym mniej zarabiasz. A czym więcej robisz i umiesz tym większym (usunięte przez administratora) się stajesz. Po xxx latach pracy, człowiek jest tam wyniszczony zarówno fizycznie jak i psychicznie. Oczywiście ktoś powie, że tu jest bajecznie bo u innych prywaciarzy jest gorzej. A tu jest to samo tylko zapakowane w piękne i błyszczące złotko.
    Józef

04.07.2021 14:36

Kolego trafiłeś w 10...
    Jedziemy

01.07.2021 13:27

Witamy nowych przyszłych pracowników na odlewni którzy już się chwalą że dostali 3500 zł. na łapę. Poczekajcie na pierwszą kasę i szybko zapłaczecie za starymi firmami. Obowiązków tyci tyci więcej niż w poprzednich zakładach hahahahah
    MJ

03.07.2021 16:30

Z tego co pamiętam to proponowali 4000 brutto ( podstawa i dodatki ,a dodatki to wszystkie premie łącznie z tym ochłapem co miesiąc z wyrobienia całej firmy,lecz to raz było a raz nie tzn. trzeba z miesiąca odjąć minimum 200zeta. 4000 brutto to jakieś 2680 minus 200 to już grubsza kasa w zaokrągleniu 2500,brak nadgodzin 100% ,jak dowalą robotę to grafik i 3 weekendy w miesiącu za odebrania 1/1 hahahahah ) jak będziecie tacy konsekwentni i za każdy wycięty numer zmieniać prace to w tej firmie nie porobicie długo bo tutaj dopiero będą Was walić po szynkach hahahaha. Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego kolegom o dużej bardzo dużej róży optymizmu.
    Kiedy

12.06.2021 14:50

Wie może ktoś, kiedy zakład dogoni najniższą krajową ???
    Stary#

22.06.2021 19:37

Oczywiście że pracowałem. I fajnie się bierze wypłatę za przespane nocki???A w tym zakładzie to tylko chłopaki na odlewni zasuwają całą noc. Reszta śpi. Tworzę nie narzekajcie na kasę.
    Trochę popracowal

23.06.2021 05:41

No na odlewni cała noc się zasuwa po to żeby odlwey spowrotem przetopić ???????? każdy to powie ze na obróbce wałków 3/4 zmiany to jest spanie a reszta czasu poświęcona na konsumpcję kolacji...
    Anka_nimfomanka

21.06.2021 09:32

Hej, tutaj Ania, mam pytanie. Czy posiadając żółte papiery, również można korzystać na wejściu z bramki po prawej stronie? Pozdrawiam.
    Ania

07.06.2021 23:39

Hej co to Tan W Neapco się oddawa ford robi nie robi co to za postój czy do Neapco wchodzą nowe elektryczne samochody takie plotki mnie doszły to już nie będzie przeguby półosi ?
    Max

10.06.2021 19:28

Myślę że max 10 lat i będzie po zakładzie. Nierentowna produkcja, zanikające i zbędne technologie, spadająca ilość kontraktów, to bedzie gwóźdź do trumny. Ratunek to przekfalifikiwanie produkcji na przyszłościowy tor w motoryzacji, albo całkowita zmiana kierunku. Ostatecznie można otworzyć tu tor dla gokartów, ale spławiki to też jakiś pomysł ;)

11.06.2021 00:20

Przy obecnym zasięgu aut elektrycznych oraz czasie i kosztach ich ładowania rozsądnym wydaje się zakup hybrydy, która półosi "bambusowych" będzie wymagać . . Poza tym istnieje jeszcze rynek części zamiennych . . . Dlatego prośba, by snucie pesymistycznych wizji tego typu zostawić ludziom kompetentnym . . . Pozdrawiam
    Specjalista

10.06.2021 18:30

czemu nie robita dalej hamulcy dla kamaza ? Kiepskiej jakości były tak jak pół osie ?
    Ania

07.06.2021 23:41

Wogóle wiecie coś co zakład ma w planach dlaczego ford nie idzie jak szedł do tej pory dlaczego takie postoje kiedy to ruszy
    Donowan

09.06.2021 16:50

Brak chipów z elektroniki w montażu aut ,a szczególnie ze strony forda, To się odbija na podostawcach podzespołów i przez to takie przestoje.

10.06.2021 00:23

Chipy osiągają lepsze pieniądze (wyższe marzę przy sprzedaży) od producentów laptopów, tabletów, czy smartfonów (przydatnych przy lockdownie (praca i nauka zdalna)), niż od firm motoryzacyjnych .... Ot i historyja cała . . . Pozdrawiam
    Młody

06.11.2020 18:34

Witam. Czy polepszyla się sytuacja w firmie? Widzę sporo negatywnych opinii. Stawki chyba wyzsze? Polecacie czy odradzacie pracę na produkcji - Montaz półosi? Jaka panuje atmosfera w firmie? Jakie jest podejscie przelozonych? Pytanie do pracowników produkcji.
    Odp

27.05.2021 00:40

Wystarczy poczytać a odpowiedź się znajdzie. Praca jest, ale nie tu....
    max

27.05.2021 10:46

Zapewne jesteś na jakimś stanowisku kierowniczym skoro tak twierdzisz, bo jesteś w bardzo dużym błędzie.
    Andrzej

26.05.2021 11:43

Kiedyś to były związki, byl postój 6mcy i otrzymywaliśmy 85% wynagrodzenia.
    KQ

20.05.2021 19:36

Witam, Jak wygląda w tej chwili kwestia rekrutacji ? Na jaki dział najlepiej aplikować ,jak wyglądają zarobki,atmosfera,ile godzin pracy ,weekendy pracujące ?

14.04.2021 11:56

Jaki jest wkład kierownictwa Neapco Europe Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

17.04.2021 02:26

Swoim zachowaniem (megalomania) brakiem podstawowej wiedzy tech., nietrafionymi i często bzdurnymi decyzjami, używaniem anglojęzycznych zwrotów i pustych frazesów, częstymi spotkaniami, które są tylko stratą czasu i zrzuceniem odpowiedzialności na liderów pokazują załodze, że mają na wszystko wywalone . . . 40 lat doświadczenia w odlewnictwie to chyba nie w tym zakładzie - kierownik odlewni wykazuje wyrobienie, ale obróbka odlewów już nie, bo odlewy porowate . . . Powtarzające się reklamacje od klientów - inżynierowie nie potrafią doprowadzić procesu do stabilności, narzędziownia odwala cyrki z formami i okrojnikami . . . Brak osób ( na stanowiskach) odpowiedzialnych za cokolwiek . . . Wszystko jest grą pozorów i grą na czas . . . Motywacją jest sugestia zmiany wydziału . . . Podwyżki płac takie, że je zżera inflacja . . . Ale na tworzenie bzdurnych stanowisk (od nicnierobienia) ałta słórzbowe i srajfony i laktoki pieniążki są . . .

19.04.2021 16:02

Kolego trafiłeś w 10 mimo że to wszystko ująłeś w sposób bardzo kulturalny i bez epitetów. I tak myślę czy to kot z odlewni ???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Neapco Europe?

Kontakt - Neapco Europe Sp. z o.o.

Kaliska 72 46-320 Praszka

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

jjjjj

13.04.2021 12:19

za duzo tych koordynatorow na odlewni . trzeba wiekszy czajnik na wode kupic .
    Xyz

11.04.2021 07:09

Mogło by być lepiej
    buba

30.03.2021 18:19

Nie polecam nikomu , nawet jakby to miałabyć wasza ostatnia deska ratunku. Nie chce tuttaj nikomu nic ujmować ale kadra produkcyjna(półosie) pozbawiona jakiejkolwiek moralności i szcunku dla własnej osoby przeżucająca tony żelastwa za marne 2800netto . Przegraliście, to tyle .Pozdróweczki
    Kisiel

31.03.2021 15:59

Jak już bierzecie się za komentowanie, to ze słownikiem.
    nowy

03.03.2021 18:32

Jak wygląda praca na montażu półosi? Proszę o opinie.
    Hahahah

06.03.2021 12:10

To kolega z pewnością firmy pomylił...
    Xyz

11.03.2021 22:58

Montaz to chyba najgorszy wydzial. Trzeba sie narobic jak "glupi osiol" , a rece odpadaja. Linie sa "udoskanalane" przez technologów w taki sposob ze operatorom jest tylko gorzej. Nie bez powodu dużo osob pouciekali do innych obszarow lub innych firm, podobnie zresztą jak z odlewni. W mojej ocenie 2 najgorsze wydzialy - Odlewnia i Montaz - w sensie uciążliwości pracy. Pozdrawiam
    Operator

05.03.2021 09:59

Dziękuję kierownikowi z odlewni że pozwolił odejść jednemu " głośnemu " operatorowi z braku kasy na kilka groszy podwyżki i zaznaczając że powrotu już nie ma .Dzięki niemu 6 osób jest zadowolonych z warunków w nowej firmie a kolejny czeka na odejście.A mówił ze odejdą inni ???? mówił to wyraźnie. Dyrektor tylko stwierdził pytająco : " a gdzie ty więcej zarobisz ? ". tu nie koniecznie chodzi o pieniążki :) tylko o warunki i klimat w pracy.O dyrektora i kierownika który ma zasady ,lecz potrafi ludzi szanować i traktować w sposób zachęcający do pracy.Najbardziej boli was jak ludzie z długim stażem przychodzą i dają wymówienie, bo to nie wy ich zwalniacie :) lecz oni sami rezygnują z tych świetnych i wszędzie trąbionych warunków pracy. Pozdrawiam i nie życzę powodzenia, bo od lat jest tylko gorzej.
    Amt

04.03.2021 00:54

W zakładzie panuje wyraźny podział na "roboli" i umysłowych. Ludzie z produkcji to tak zwane "bydło" do wszystkiego, przynieś wynieś, pozamiataj. Liderom też się już udziela okruch władzy, zapomnieli jak sami zasuwali na liniach, a teraz gnoją wszystkich jak śmieci. Brak pozytywnego podejścia do pracownika, przedmiotowe i śmieciowe traktowanie ludzi, niskie płace, zerowa atmosfera w pracy, brak perspektyw na przyszłość, poganianie i pomiatanie ludźmi "fizycznymi". Nie polecam tej firmy, robi się tu coraz gorzej. Liderom też można podziękować za ich podejście do załogi. Róbcie tak dalej a sami tam zostaniecie.
    Mario

28.02.2021 12:46

Firma niby z wielkiego świata,ale dyrekcja w firmie to zlepek rodzinno/układowych zobowiązań. . Za starych czasów Zbyszka G. był porządek i wszyscy byli trzymani w ryzach, nie było układu i klepania się po plecach. O związkach nie ma co pisać bo to tylko chorągiewka, jak dyrekcja dmuchnie tak się układa. To tylko moja subiektywna opinia. I nie polecam tej firmy bo albo masz charakter i nie dajesz się poniżać, albo udajesz że wszystko jest ok i dajesz sobą pomiatać... Im mniej narzekasz na warunki pracy i przytakujesz itd tym jesteś lepszym pracownikiem, liderem, kierownikiem, dyrektorem.
    Ula

28.02.2021 20:24

Całkowita prawda stanowiska rozdawane po rodzinie ciekawe czy ktoś wkoncu zrobi z tym pozadek

03.03.2021 01:56

Widocznie dyrekcja (od lat w niezmienionym składzie) jest w stanie z zakładu wycisnąć oczekiwane przez (hamerykancki)zarząd zyski. Może taki stan daje dyrekcji wolną wolę w obsadzaniu i tworzeniu nowych stołków dla "swoich" . . .

02.01.2021 09:07

Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Neapco Europe Sp. z o.o.?
    Maciek

27.02.2021 07:32

Ogłaszana jest fikcyjna rekrutacja aby było wiadomo ze szukają kogoś,ale tak naprawdę to już mają kogoś z rodziny na to stanowisko jeśli chodzi o prace biurową (usunięte przez administratora)
    Raul

28.02.2021 20:21

Ogłaszana jest fikcyjna rekrutacja aby było wiadomo ze szukają kogoś,ale tak naprawdę to już mają kogoś z rodziny na to stanowisko jeśli chodzi o prace biurową tak jak to robi Stróżyk czy jego siostrzeniec/bratanek wiendłocha Tzw."specjaliści od Hr"
    Dawid

22.02.2021 10:24

Jaki obowiązuje tam strój pracowniczy?
    Zorro

23.02.2021 21:25

Jak praca na hali to zwykły strój dla robola i w dodatku za śmieszne pieniądze
    R.Y

06.10.2020 16:50

Dziwne cuda dzieją się w tym "cyrku". Teraz najlepiej robić 7 dni w tygodniu po 12h, takie to cuda. Wszyscy niezmiernie się radują, gdyż niedługo zakład dogoni " najniższą krajową". Praca tam obecnie przypomina " galery" za czasów "Cezara". Po 8h jak z krzyża zdjęty. A gdy znowu zrobi się licho, to ludzi wyciśniętych jak cytryna, do " kosza". 3 zmiany, 6 dni w tygodniu, tony żelastwa do przezucenia w zerowej atmosferze, za najniższą krajową i widmem zwolnienia. Mega robota !!!

01.02.2021 14:53

Wielkie G się zarabia w tym niby cudnym Neapco jakiś tu wyższy napisał
    ann

03.02.2021 09:19

Panie sprzątające nie są ,zatrudnione w Neapco. Masz złe informacje.

23.01.2021 15:31

Były

24.01.2021 10:27

Był już taki jeden który obecnemu emerytowi wchodził w.... I też go tutaj ładnie opisali. Sądząc po doświadczeniu kierowniczym to tylko liderowanie. Jak się jest liderem to przymyka się oko na to ile można zrobić ( tak jest na każdym wydziale!!! Tak tak, na każdym wydziale można więcej zrobić tylko liderzy siedzą cichutko ) hahahaha żeby dobrze żyć z chłopakami. No a teraz jako manager to już inaczej jest i bolą oczy, aż szczypią. Tyle tylko ze jest taka drobna niewidzialna linia przegięcia , i ludzie zaczną uciekać jeśli zostanie przekroczona.

13.01.2021 21:09

Czy mógłby ktoś szczerze napisać czy warto tu aplikować na stanowisko inżyniera komponentu ? Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku i organizacja pracy w biurze konstrukcyjnym ?

24.01.2021 10:17

Obowiązków max, chłopaki z produkcji lepiej wychodzili z nadgodzinami, dlatego poprzedni inżynier się zwolnił bo dostał zdecydowanie lepszą ofertę.
    maciek

25.10.2020 19:30

@Gosc czyli troszkę więcej niż najniższa da się wyciągnąć?

27.10.2020 18:25

Ale pamiętaj kolego.. Tam jesteś numerem zasuwający na tych z góry.

07.11.2020 09:48

Jak rozumiem w innych firmach to ci z góry zasuwają na tych z dołu, Ciekawe ????
    amad

22.10.2020 19:47

jeden z przewodniczących związków z dniem ostatniego września wziął odprawkę i przeszedł na emeryturę, a z dniem 1 października został zatrudniony na pół etatu taka bajka tylko u nas w neapco
    Gosc

21.10.2020 15:30

W Ty zakładzie to nie ma co liczyć na uczciwe wynagrodzenie tony zelastwa do przerzucania i prawie najniższa nie polecam potencjalnym pracownikom chyba że ma się kogoś z rodziny wysoko postawionego

05.08.2020 09:34

Komu jeszcze obiło się o uszy, że dyrekcja z pieniążków z Tarczy przyznała sobie jednogłośnie premię po 20 tysi PLN na głowę . . .

31.08.2020 18:15

Miała ona zrekompensować dosyć ryzykowny (z racji pandemii) manewr z wymianą w tym roku samochodów służbowych . . .
    Z

19.10.2020 21:12

To jest akurat FAKT
    Nieznany

09.10.2020 12:00

Witam jestem praktykantem w danej firmie niestety nic się nie nauczyłem przez 3 lata każą tylko sprzątać nic nie uczą i siedzieć 8 godzin nie polecam chodzić tam na praktyki

15.10.2020 17:40

Potwierdzam. Widziałem co robią młodzi. Najczęściej dostawali coś do mycia Karcherem i nosili jakieś duperele.. Firma gigant, więc jak młodzi mogą zostawać na dłużej

11.10.2020 21:39

Podwyżek w Neapco nie będzie, są za to setki za nadgodziny. Najlepiej więc w tygodniu się nie wyrobić, wybrać odpowiednich ludzi I "straty" nadrobić w weekend, a tych niewygodnych oddelegować :)
    Obiektywny

07.10.2020 21:55

Firma pare lat temu na prawdę miała niezla renomę, ale to co dzieje się teraz przechodzi ludzkie pojęcie. Uklady, układziki. Podwyzek brak - jak są to minimalne, zwiazki sa tylko z nazwy. Niestety jedne i te same osoby dostaja podwyzki indywidualne. Sa to przede wszystkim osoby o wysokiej umiejętności lizania (usunięte przez administratora) lub pokrewienstwo góry. Mała grupa nielizusow nawet nie ma co liczyc na awanse i podwyzki, a progres umiejętności jest zupełnie niedoceniany. Gdyby większość pracowników byla normalna mozna by było to spokojnie ujarzmić robiąc strajk, ale nie wiem czy chociaż 50% zalogi by się odwazylo... Smutne to...
    PrawdePowie

03.10.2020 17:18

Genialny zarząd chce dawać młodym, świeżo przyjętym pracownikom stawki wyższe niż mają aktualni pracownicy, jestem ciekawe kiedy to wszystko się załamie i skończy wiadomo w jaki sposob
    Gabryś

06.10.2020 13:36

Czy to prawda że na odlewni brakuje ludzi?? Łysy wiesza formy, gruby koordynator Karchera etc. leje, koordynator jakości był tylko 2 dni koordynatorem???? Jeśli tak jest to skończyła się świetlana kariera ww. panów jak również wydziału, który kiedyś za czasów innego kierównictwa i dyrekcji był chlubą firmy. Jak związki klepną 12h to dopiero będzie miło... Gratuluję grubej podwyżki (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Neapco Europe Sp. z o.o.