Apart

Suchy Las

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1404 ocen.

Apart
2 1404

Opinie o Apart

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apart

Rekrutacja

Witam . Jak wygląda praca w suchym lesie w dziale produktowym- srebro chciałabym zasięgnąć Waszej opinii bo dostalam tam oferte pracy. Pracy sie nie boje jak wyglada atmosfera i cala reszta zwiazana z pracą w tym dziale? Może Ktos z Was pracuje, pracowal na tym dziale?? Pozdrawiam

vel
@Rekrutacja 16.07.2018 14:50

Przeważnie opinie negatywne są tutaj z salonów sprzedaży itp nie zauważyłem zbyt duzo opini na temat produkcji

Perepeć

Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego jeśli jestem na urlopie który mi się należy firma zabiera mi za to kase z wypłaty i to nie mało...??

Nick
@Perepeć 14.07.2018 15:56

Podstawy matematyki i Kodeksu Pracy......

Zainteresowana

Witam Jak wyglądaja zarobki dział produktowy Apart? Najniższa krajowa czy coś wiecej? Dziękuję z góry za odpowiedź.

Fama

A co w tej wspaniałej firmie z badaniami okresowym, czy raczej ich brakiem? To żałosne, że ''nie stać'' ich na zwykłą morfologię i podstawowe badania.

Wieloletni pracownik
@Lara 06.07.2018 21:14

Salony, w których jest mała ilość pracowników napewno wiedzą o czym piszę. Nie może być mniej niż dana ilość osób w pracy. A badania zrobić trzeba. O odbiorach nadgodzin nie wspomnę, wieczne kombinowanie kiedy ewentualnie można., nigdy kiedy potrzebujesz... A L4? Lepiej nie chorować bo po prostu koleżanki i koledzy będą musieli za Ciebie przyjść w swój wolny dzień. Napewno będą Cię za to kochać... Taka prawda...

Fiszd

Staram sie o prace w dziale produktowym w Aparcie Suchy Las . Czy warto ??

Nina

Witam. Staram się o pracę fakturzystki W tej firmie. Czy jest ktoś kto pracował na tym stanowisku, jakie warunki? Pozdrawiam.

Wieloletni pracownik z central

Od jakiegoś czasu szukam innej pracy.Wymagania,wymagania i raz jeszcze wymagania i tylko słyszy się ze teraz trzeba pracować na 200% i tak cały rok w szalonym tempie.A jak się nie wyrabiasz to uważaj bo usłyszysz ze sobie złe prace organizujesz.A pensja za takie wyrywanie rak mizerna.Ponadto wieczna walka o urlop latem a jak się nie ma dzieci to Ci zostaje maj bądź wrzesień.Wiecznie niezadowolona mina kierownika który na każdym kroku potrafi puszczać swoje niewybredne komentarze na temat innych.Gdzie pakiety socjalne?Gdzie opieka medyczna?Gdzie paczki czy premie na święta? Jeżeli ktoś chce zmarnować swój potencjał to praca w sam raz!Uciekam czym prędzej bo rynek pracy otwarty i na Aparcie świat się nie kończy!

Były pracownik centrali
@Wieloletni pracownik z central 04.06.2018 22:41

Niestety to firma, która szuka wyłącznie miernych ale wiernych pracowników. Nikt normalny tam dłużej nie wytrzyma.

Zmartwiony

To jaki mają w tym cel ze dają 200 zł plus prowizje. Mniejsze składki płacą czy o co chodzi?

Były pracownik centrali
@Zmartwiony 11.06.2018 07:11

Po ostatniej kontroli ZUZ'su stwierdzili, że to zupełnie legalny sposób na cięcie kosztów. Niech ktoś to zgłosi do Państwowej Inspekcji Pracy, bo mi się już nie chce z nimi walczyć. Od roku jestem szczęśliwym pracownikiem normalnej firmy. Oczywiście nie wypłacili mi połowy ostatniej wypłaty - zupełnie legalnie.

?

Czy na wszystkich salonach jest tak ubogie zatowarowanie w ostatnim czasie???Czy ktos zna powód?

007
@? 21.06.2018 09:12

Czechy.....

Przy Nadziei

To nie ona. Jak bym była nią to nie pytała bym o to bo juz bym wiedziała

Przy Nadziei

Przedłużyli mi umowe na rok a okazało sie ze jestem w ciąży. Jak wygląda l4 w Aparcie i ewentualny zasiłek. Był ktoś w takiej sytuacji jak na umowie jest 200 zł a reszte jakies prowizje. Jak Zus mnie przejmie to mi zapłaca od 200 zł czy tez od calości?

Krzyś
@Przy Nadziei 11.06.2018 08:38

Justyna to Ty? znowuś w ciąży? masz końskie zdrowie

Zmartwiony

O co chodzi z tą wypłata 200 zł a resztę prowizja? Czy jak zachoruje i na l4 pójdę do mi policzą 80% od 200 zł

Bez stresu
@Zmartwiony 10.06.2018 15:43

80% ze średniej z ostatnich 3 miesiacy. 200+ plus prowizja od utargu więc średnia luczona od całości wynagrodzenia.

Xyz

Proszę o opinię dotyczącą zarobków.. pozdrawiam

O!
@Xyz 05.06.2018 16:08

Zarobki są bardzo zróżnicowane( niestety) w jednym salonie pracownik zarobi powyżej 3 a w salonie innym tyle samo zarobi kierownik,a są równiez salony gdzie wyciągniesz ledwo 2,choćbyś na głowie stanął.

Stokrotka

Panie M.S. przyjeżdżaj do Torunia zrobić porządek w jednym salonie

Ssssyk
@Stokrotka 04.06.2018 20:13

A w czym upatrujesz się trollowania? W krytyce Twojego postu? A jak jestem z Centrali ,to co opiszesz dokładniej na forum problem??? No chyba tak. Przecież pierwszy post był skierowany do zarządzających. Spokojnie, wyluzuj i przeczytaj sobie wszystko od początku do końca;-)

Valevdenko

Pracowałem w tej firmie 5 lat, zajmowałem się zegarkami... Przez ten czas nie nauczyłem się niczego nowego, żadnych szkoleń , nic... Nie wiem kto się tak ta praca ekscytuje... Zarobkami ponad 2000zl i jedną wyższa wypłatą w roku??? W zamian za uwstecznienie się, stanie w miejscu i zero rozwoju osobistego... Po Aparacie ciężko gdzieś się zatrudnić bo nie umie się nic... Taki paradoks... A firma wielka i podobno świetny pracodawca... Coś dla osób które nie mają chyba ambicji i nigdy nie pracowały ciężko, a im dłużej tam to później jeszcze trudniej o zmianę pracodawcy, a magiczna nazwa "Apart" , uwierzcie , na nikim nie robi wrażenie ... Ja jestem po i nigdy więcej Pozdrawiam :)

Zawiedziona

Pracuje od kilku miesiecy i naprawdę nie polecam tej firmy. Po 4—5 miesiacach pensji stakej przechodzi sie na system prowizyjny, gdzie podstawa wynosi 200zl brutto (tak tak nie pomylilam sie o jedno zero) reszta wynagrodzenia to prowizje. Szkoda ze koordynator nie mowi tego na rozmowie o prace! Brak socjalu, mozecie pomarzyc o multisporcie, opiece medycznej czy premii swiatecznej... W dzisiejszych czasach to podstawa, ze firma zapewnia swoim pracownikom takie dodatki. No coz prezesi wola zaplacic jakiejs gwiazdeczce za reklame niz zadbac o swoich pracownikow. Moze Tvn zamiast promowac apart powinien pokazac jak faktycznie pracownicy sa traktowani. Jedyny plus to godziny pracy (dzien praca, dzien wolny). Ja juz szukam nowej pracy!

Lol
@Bi 26.05.2018 00:50

To prawda oskarżają bezpodstawnie aż się ciśnie żeby zadzwonić do Dyrektora słuchają ludzi którzy są obibokami i się skarżą a sami nic nie dają jestem za zmiana koordynatorów !!!!!

Foczka

Podaję link do strony.U nas asortyment idzie wciąż w górę, pensje stoją od lat w miejscu a konsumpcja jest coraz droższa.www.forbes.pl/gospodarka/dlaczego-firmy-podnosza-wynagrodzenia-a-nie-ceny/vr536g2

Ela

Wasze uniformy są mega mega okropne , bluzki szare brzydkie o spodniach nie wspomnę . Firmy sprzątające są lepiej ubrane

ola
@Patataj 17.05.2018 19:16

No więc właśnie, niech będą więc chociaż wygodne.

Whoknows

A czy przyjmują z powrotem?? Gdyby ktoś chciał wrocic??

Cziczek
@Zniechęcona 25.04.2018 22:50

Bardzo dobrze zrobiłaś

Zegar

Czytam Wasze opinie jako klient i jestem w pełnym szoku. Zdecydowanie zastanowię się nad kolejnym zakupem ...czy Zarząd tego nie widzi czy wykazuje się brakiem profesjonalizmu , sam zarządzam zasobami ludzkimi i często zaglądam na gowork aby dowiedzieć się więcej o pracownikach

laluna
@Stefania 11.05.2018 09:02

Wszędzie tak jest, w sklepach, magazynach, na budowie, firmach. Dla każdego pracodawcy liczy się (wy)zysk na swoich pracownikach, dać najmniej by otrzymać jak najwięcej, Apart to jedynie kropla w morzu niesprawiedliwości.

Boski Sławomir

Kierownicy nie robią nic tylko zaplecze i nawet nie chcą podjąć żadnych decyzji bo brak wiedzy i odwagi No i chcą pisać notatki służbowe Co się dziej w tej firmie

kodeks155
@x-men 07.05.2018 10:01

nie jestem donosicielem przychodze do pracy robie swoje i wychodze

rafalo11

to gdzie w Pozku jest najlepszz salon?gdzie spokojnie?

SnowMen
@Charlotte 02.05.2018 21:43

Ooo. Zmowa milczenia o Poznaniu. Ha ha ha. Kiedyś łatwo przychodziło Wam obrażać ludzi na forum a teraz pełna kultura.

Medżik moments

Co się dzieje we factory w Luboniu?- kolejna osoba dała wypowiedzenie.Niskie zarobki, zła atmosfera czy kierownik do (usunięte przez administratora)

Rafalo11
@Jr.frank 25.04.2018 11:36

zarobkï tam do,,,,,i zastępca

Ja

Fatalna firma. Mistrz w zabijaniu zaangażowania i potencjału. O skapstwie nie wspomnę...

rafalo11

szykuja sie zmiany w Pozku mam zmienic salon jak tam w Kingcrosie kïero?pobno zadufany w sobie luś Dyrektora,ciagle nie ma go w pracy jeŕt albo w fïrmïe albo na wyjazdach zagranicznych,szydzi ze wszystkïch i wszystkiego

Ona
@rafalo11 26.04.2018 14:20

Do King Cross'a cię przenoszą?

MadżikMoment

A ten pakiet medyczny? Żenada! Nie sądzicie, że to ściema centrali?? Na tak dużą firmę zgłosiło się 100 osób?! Nie chcą płacić tej kasy. Dla nich liczy się tylko zysk dla nich, na nowe domy w Hiszpanii czy na pensje dla pseudo gwiazd, które reklamują tę chińszczyznę.

kodeks155
@Jeszczepracujący 23.04.2018 21:32

taki żal wylewasz to co jeszcze tu robisz masz niski poziom IQ

Andrzej Jubitom

Witam,mam do zaoferowania prace u konkurencji,osobom zainteresowanym udzielę informacji priv,praca w Avenida,Komrniki,Swadzim,Malta...mój email leonek8@op.pl - tylko mi nie spamować :) zapraszam chętnych,zmiana może być tylko na lepsze :)

Weronika

Gdzieś widziałam oferte na stanowisko pracownika działu produktowego w Suchym Lesie. Ktoś powie na czym polega ta praca tak dokładnie?

igaj
@Weronika 11.04.2018 19:52

Praca ta polega na segregowaniu biżuterii do odpowiednich koszy po kodzie kreskowym, który jest tak mały, że trzeba lupy ażeby go odczytać prawidłowo i nie pomylić się przy segregowaniu. Oczywiście ,, wybrani" dostają od lidera skaner, który im odczytuje kody i wtedy łatwiej im segregować. Jak zrobisz parę razy błąd to cię (usunięte przez administratora) z pracy, porostu biorą na bok i informują ,że nie pracujesz już.

Jola

O co chodzi z zusem?

Winetou

Koniec pracy w Chińskim sklepie ;), jestem szczęśliwy ;)Ludziska zmieniajcie pracę a będziecie szczęśliwi ;).

Zostaw opinię o Apart - Suchy Las

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apart