4.2/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ATERIMA MED

Opinie o ATERIMA MED Kraków Puszkarska 7M

WebsiteIconATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Nie przegap nowości o ATERIMA MED!

17.10.2022 21:20

Czy ktoś tutaj z obecnych dostał premie za letni pobyt ?
    K.

28.10.2022 13:34

Zawsze wypłacają także bez obaw. Na ich stronie internetowej jest dokładnie opisane jakie są warunki bonusów.
    Małgorzata

15.11.2022 10:17

Potwierdzam, ja tez dostałam za wyjazd latem. Teraz się zastanawiam nad wyjazdem na święta, bo też dają premie.
    Syla

14.11.2022 19:03

Ja dziś także rozmawiałam z panią i mówiła mi że co miesiąc składki ZUS 1000 zł
    Asia

08.11.2022 14:13

Fajna firma, uczciwie podchodzą do opiekunek i płacą ok
    Małgorzata

08.11.2022 13:40

Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że bardzo dobrze mi się współpracuje z tą firmą. Szybko dostałam odpowiadającą mi ofertę i jestem zadowolona z wyjazdu. Cały czas byłam w kontakcie z miłą panią koordynatorka. Chwalę sobie możliwość nauki języka, którą mi zaproponowano. Fajna i przyjemna sprawa. Polecam, Małgorzata
    €€€

10.09.2022 11:41

Nieuczciwie traktuja opiekunow. Za prace na tym samym zleceniu zarobki pracownikow nie sa takie same, ( roznica w wynagrodzeniu to kilkanascie procent) mimo ze kazdy spelnia warunki okreslone przez firme .

18.10.2022 09:51

Dzień dobry. Dziękujemy za komentarz. Zgadza się, język jest pomocny w codziennych sytuacjach, a szczególnie w przypadku problemów zdrowotnych, które wymagają wezwania pomocy. Warto dodać, że na naszej stronie internetowej znaleźć można bezpłatne lekcje językowe zarówno dla osób początkujących, jak i zaawansowanych. Zachęcamy wszystkich Opiekunów do korzystania z tych materiałów i darmowego podnoszenia kwalifikacji.
    Bolek

18.10.2022 14:59

A Ty na jakim poziomie znasz język ? Przy każdej ofercie jest informacja jakiego poziomu języka oczekuje podopieczny i tylko z takim jest wysyłany opiekun . Jesli wystarcza podstawy albo nawet brak znajomosci to jedzie tam osoba z takimi umiejętnościami bądź lepszymi i tyle .A karetkę można wezwać bez problemu dzwoniąc na tel alarmowy Aterima i zrobią to za ciebie …proste
    Marta Gorzów

17.10.2022 14:30

Witam ile placa miesiecznie?

17.10.2022 15:22

Dzień dobry. Dziękujemy za komentarz. Z naszymi ofertami zawierającymi informację o wynagrodzeniu można zapoznać się na stronie: www.aterima-med.pl/oferty-pracy. Zachęcamy do wyboru jednego ze zleceń i kontaktu z nami. Chętnie omówimy wszelkie szczegóły, także te dotyczące tematu premii. Kontakt telefoniczny możliwy jest pod numerem: +48 12 341 15 15

12.09.2022 13:51

Po 5 latach pracy, /bardzo mnie chwalono/ zrobili mnie w konia. Wysłali na minę nie do opisania. Wypadek losowy, muszę wrócić do domu, oni czekają że niemiecki koordynator oddzwoni z informacją czy rodzina się zgadza. Słyszałam rozmowę telefoniczną rodziny z niemieckim koordynatorem. Rodzina zgodziła się na mój wyjazd. Mimo to koordynatorka nie oddzwania, bo niby czeka na informację. Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Chcą przeczekać, abym została chociaż jeden dzień dłużej to coś moim kosztem skubną. (usunięte przez administratora) !!!!
    Gosc

16.10.2022 01:59

Hmmm... A co to znaczy ;) " Rodzina się zgodzi ?" Nie rozumiem ... Zgłasza Pani , że musi natychmiast wyjechać i koniec . Podopieczny ma rodzinę;) przecież... Niech oni zajmą się swoim rodzicem na czas oczekiwania aż ktoś przyjedzie . Ja bym tak zrobiła gdyby chodziło o któreś z moich rodziców.

17.10.2022 13:07

Jak zostało już wskazane w jednym z powyższych komentarzy, nagłe zdarzenia zawsze zalecamy zgłosić koordynatorowi, który po przeanalizowaniu sytuacji podejmuje właściwe kroki celem udzielenia wsparcia.
    Ewa

05.10.2022 10:53

W której agencji trzeba miesiąc czekać na wypłatę.

05.10.2022 14:38

Pani Ewo, wynagrodzenie płatne jest w okresie rozliczeniowym ustalonym w umowie zawartej z Opiekunem. Dokładamy wszelkich starań, aby zlecenia przebiegały w atmosferze wzajemnej satysfakcji i poszanowania zarówno Opiekunów, jak i Podopiecznych. Warto podkreślić, że naszym celem jest niesienie pomocy potrzebującym seniorom z jednoczesną dbałością o Opiekunów. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.
    Krysia.

28.06.2022 15:31

Zawsze idę tam gdzie lepiej płacą i innym też tak radzę, bo nie ma co się przywiązywać do firm, wiadomo że nie jeździmy na wolontariat. Teraz jeżdżę z Aterimą bo się opłaca.
    Ankaa

19.09.2022 08:45

I to jest dobra metoda. Trzeba pracować tam gdzie płacom. O Aterimie mam dobre zdanie, bo nigdy nie (usunięte przez administratora) na kasie i zawsze miałam na koncie na czas. Uczciwie podchodzą do tego i tak ma być.
    Marta

03.10.2022 09:54

Widzę, że nie tylko ja mam takie podejście. Po pierwsze kasa, bo co prawda pracujemy w opiece, ale to nie wolontariat. Aterima płaci dobrze. Nie jest to jedyna firma, z którą jeździłam i wiem co mówię.
    !!!

26.08.2022 13:31

Zwracajcie uwage na to co mowi rekruterka podczas przedstawiania zlecenia, stanu zdrowia,zakresu obowiazkow ,ale tez ewentualnych dodatkow za dodatkowe umiejetnosci wymagane na zleceniu ,poniewaz moze sie okazac ze dodatku nie otrzymacie,a upominanie sie to konczy sie fiaskiem.
    !!!

07.09.2022 21:06

Kontakt byl i zakonczyl sie tak jak napisane powyzej

08.09.2022 08:37

Warto podkreślić, że naszym celem jest niesienie pomocy potrzebującym seniorom z jednoczesną dbałością o Opiekunów. Dokładamy starań, by Opiekunowie także czuli się zaopiekowani, także w kontekście zdrowotnym. Ponadto zapewniamy sprawdzone zlecenia, opiekę koordynatorów, dojazd do miejsca realizacji zlecenia oraz powrót, materiały edukacyjne, a także bezpłatne konsultacje prawne.
    Wyjazdy na 3 tygodnie?

05.09.2022 03:11

Witam. Czy istnieje szansa żeby wyjeżdżać na 3 tygodnie? Jeżeli tak to czy wtedy trzeba ponosić koszty dojazdu? W jakiej ewentualnie kwocie?

05.09.2022 08:15

Posiadamy bardzo zróżnicowane oferty, także pod kątem czasu ich trwania. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony i wyboru jednej z nich: www.aterima-med.pl/oferty-pracy Możliwy jest także kontakt telefoniczny pod numerem: +48 12 341 15 15, gdzie udzielimy szczegółowych informacji. ATERIMA MED kompleksowo organizuje podróż Opiekuna - zarówno dojazd do Niemiec, jak i z powrotem do Polski.
    Gośka

04.08.2022 11:37

Byłam na wyjeździe póki co raz, ale myślę, żeby znowu jechać, bo człowiek się bał jadąc bo nie wiadomo jak będzie, a okazało się, że nie potrzebnie, bo wszystko było w porządku. Dziewczyny, jeśli myślicie żeby jechać, to się zdecydujcie, bo opieka nad staruszką w Niemczech niczym się praktycznie nie różniła od tego jak na co dzień zajmowałam się niedołężną ciocią. Tylko z językiem musiałam się przełamać żeby zacząć coś tam mówić.
    x

10.08.2022 11:25

W zależności na ile się zgodzisz. Ja ostatnio jechałam na ponad 40 dni by zgarnąć dodatkową premię. Warto sprawdzać ich Facebooka, bo tam wszystko ogłaszają.
    tttt

29.08.2022 22:54

Mi zdarzyło się wyjehać zarówno na 3 tygodnie jak i 3 miesiące. więc wiele zależy od zlecenia i tego ile chcesz zarobić i ile czasu możesz być poza domem.
    Grażyna

15.07.2022 09:11

Niestety zależy im na podpisaniu umowy, a potem radź sobie sam. Nie mówią wszystkiego o podopiecznym, kryją wady w zleceniu. Stawki słabe. Wchodzą w 4 litery rodzinom, a opiekun ma być sługą. Nie polecam.
    Jj

19.08.2022 15:46

Pięknie napisane. Dobrze gdyby agencje w końcu zaczęły przyjmować do wiadomości, że opiekunka to też człowiek i musi sie wyspać nie tylko w swoim własnym domu. Zlecenia typu 6-22 i nocne wstawanie wgl nie powinny być oferowane opiekunom.

28.08.2022 23:21

Prawda,stawki slabiutkie,chyba najgorsze
    Baśka

17.08.2022 10:33

Ludzie się po takich firmach spodziewajom niewiadomo czego. Ja jeżdżę z tymi póki płacą nieźle i w terminie.
    Amanda

11.08.2022 11:07

Firma może nie jakaś rewelacyjna, ale uczciwa, bo nic mnie złego do tej pory nie spotkało a jechałam już z nimi nie raz.
    Gośka

02.08.2022 11:21

Nie mogę powiedzieć, czy to najlepsza firma, bo tego nie wiem i od dawna nie porównywałam, ale jeżdżę z nimi już od dawna i na pewno mogę powiedzieć, że są uczciwi i nie (usunięte przez administratora) na zleceniach.
    Ben

23.07.2022 10:51

Witam chciałabym się zapytać o dodatek wakacyjny, wszędzie o nim piszą, a mi podczas rozmowy nic o nim nie wspomnieliście. Czy każdy dostaje ten dodatek?

27.07.2022 14:13

Dziękujemy za komentarz. Bonus sierpniowy przyznawany jest za wyjazdy na minimum 42 dni do Niemiec - wszystkich szczegółowych informacji udzieli Pani rekruterka pod numerem telefonu 12 341 15 15. Zachęcam do kontaktu.
    Kamil

30.06.2022 09:15

Dużo pań zostawia opinię, to wspomnę, że mężczyźni też jeżdżą na zlecenia. Pieniądze na czas, miejsca sprawdzone, więc jestem zawsze zadowolony.
    Mareczek

05.07.2022 13:44

Tak, tak, warto mówić, że to praca dobra też dla facetów. W końcu często jest też fizyczna. Ja czasem podnoszę podopiecznego i na pewno jest mi łatwiej, niż kobietom. Firma spoko. Kasa na czas, koordynatorki ogarnięte.
    Olka

25.07.2022 13:22

Jestem bardzo zadowolona. Będę z nimi jeździć bo wszystko ok
    Ta

20.07.2022 07:19

Te wszystkie dobre opinie pisze sama Aterima med a tak to krętacze manipulacja,kłamstwo uważajcie na tą pseudo agencja
    woytek

20.07.2022 11:01

jakoś nie jestem pracxopwnikiem agencji, ale opinie pisze pozytywne.

22.07.2022 11:40

Dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy starań, by Opiekunowie zadowoleni byli ze współpracy z ATERIMA MED.
    Baśka

14.07.2022 10:15

Mi wystarczy że płacą na czas i uczciwie podchodzą do ciężkiej pracy opiekunek. Do tej pory byłam na wyjeździe dwa razy i uważam że to w porządku agencja.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATERIMA MED?

Kontakt - ATERIMA MED

Puszkarska 7M 30-644 Kraków

ATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

anna

14.07.2022 07:58

ok
    D.G. Warszawa

07.07.2022 15:19

Rzetelna, zaangażowana, sprawna. Polecam
    Kasix

13.07.2022 09:30

Dokładnie tak! Już jechałam cztery razy i za każdym razem wszystko OK
    xx

12.07.2022 17:27

firma ok. pieniędzy to zawsze więcej by się przygarnęło. ale nie jest najgorzej
    Kamila

12.07.2022 09:54

Jeżdżę już od trzech lat i nie można im nic zarzucić, bo zawsze wracam do kraju zadowolona, że wszystko było w porządku. Jak dla mnie super firma.
    I. Z.

11.07.2022 16:40

polecam. dobra firma
    Mirek

11.07.2022 10:55

Wszystko w porządku.
    Gabryśka

11.07.2022 09:45

Złego słowa nie powiem, bo widać, że jako jedni z nielicznych się naprawdę starają. Biorę udział w szkoleniach przez internet i korzystałam z lekcji na stronie. Gdyby inne firmy też starały się tyle robić, to ta branża wyglądałaby inaczej.
    Magdalena

11.07.2022 09:43

Jeżdżę już ładnych parę lat, gdybym nie była zadowolona to bym nie jeździła. Uczciwa firma.
    Zadowolona

08.07.2022 12:33

Spróbowałam raz i jest róznica w stosunku d poprzedniej firmy /9nie bede wymieniac). To co powiedzieli to tak było. Oferta fajna za dobre pieniądze. Bardzo miła pani i rodzina świetna, moż abyło się porozumieć w nimi o wszystko. Pani koordynator rewelacja - miód malina. interesowała się, dzwoniła, wszystko zorganizowała i dopięła na ostatni guzik. Za miesiąc mam kolejny wyjazd. CZekam już na niego.
    Olha

07.07.2022 09:39

jezdziłam kiedyś z inną firma. raz z nimi spróbowałam na zastępstwo i tak już zostałam . oferty zgodne z rzeczywistoscią. dobre stawki za dobre zlecenia.
    Kristina

06.07.2022 17:20

Фірма як багато інших. Платить на час, папери в порядку і то найважливіше.
    Edyta K.

05.07.2022 16:04

Profesjonalna,rzetelna współpraca.Pomoc na każdej płaszczyźnie.Wynagrodzenie na czas.Pomoc prawna,psychologiczna,medyczna.Serdecznie polecam firmę Aterima Med
    Wojciech

01.07.2022 00:12

Polecam serdecznie, firma uczciwie podchodzi do swoich pracowników, można liczyć na pomoc w trudnych sytuacjach
    Monika

05.07.2022 08:30

Podaj przykłd takiej sytuacji. W czym ci pomogli? pewnie wiele zależy poprostu od szteli. Jak trafi się na trudną osobę to trzeba sobie radzić samemu.
    W.

05.07.2022 13:39

Mi zdarzyło się, że rodzina chciała abym wykonywał dodatkowa pracę. Nieustaloną wcześniej. Skontaktowałam się z koordynatorką, a ona zareagowała i wszystko było w porządku.

01.07.2022 09:36

Super firma dla opiekunek, jeżeli dalej wszystko będzie w porzadku to zostane tutaj na dluzej
    Jadwiga K.

05.07.2022 11:24

Wyjechałam z Aterimą pierwszy raz i było w porządku. Zlecenie spokojne, pieniądze na czas. Firma bez zarzutu.
    Mariya

05.07.2022 11:22

Як щоб я повинна була подати найбільші переваги роботи з Атерімою, то по-перше, координаторки (дуже милі), по-друге виплати завжди на час, а по-третє безпека виїзду. Їдучи перший раз не має чого боятися.
    Opiekunka

02.07.2022 11:40

Polecam aterima med, oprócz uczciwych warunków oferują też liczne szkolenia dla opiekunów
    Jolka

05.07.2022 08:29

Też polecam. Biorę udział w regularnych szkoleniach, mozna się sporo dowiedzieć.
    Jolka

05.07.2022 08:27

Ja na razie wyjechałam dwa razy. Różnie się pewnie trafia, ale ja widocznie miałam szczęście, bo moje babcie były super. Panie koordynatorki pomocne i życzliwe. Całość zlecenia przebiegła bezproblemowo.
    Agnieszka Ł.

30.06.2022 12:39

Szybka pomoc kiedy jest potrzebna.Zlecania na których do tej pory byłam zgodne z opisem.Ciekawe szkolenia gdzie poznajemy różne triki,które później możemy wykorzystać przy pacjęcie
    Ala

04.07.2022 09:05

Ja byłam bardzo zaskoczona na plus tym, że tak często organizują jakieś szkolenia za darmo. W innych firmach się z tym nie spotkałam. Bardzo warto brać udział.
    Sofija

04.07.2022 08:48

Я довший час їздила працювати опікункою до Німеччини разом з Атерімою. Зараз вже не виїжджаю, бо здоров'я вже не то, але коли б не то, то я їздила б далі. Я мала справді добру координаторку, яка завжди помагала, коли потрібно було. Зарпалата добра, часами платили бонуси. Я рекомендую всім, хто вагається.
    Mariola

02.07.2022 23:19

Jedna z lepszych firm z którymi miałam okazje wspólpracować

Zostaw merytoryczną opinię o ATERIMA MED