ATERIMA WORK

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ATERIMA WORK

Opinie o ATERIMA WORK Kraków Puszkarska 7M

WebsiteIconATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Nie przegap nowości o ATERIMA WORK!

EX

21.11.2018 14:27

Mariusz zwolniłeś się sam? Mam podobne odczucia. Firma skupia się na piedołach, zebraniach bezsensownych itp , moje wrażenie, że niektóre osoby pracujące tam są mocno zbędne. Chwalą się wszędzie super extra atmosferą - bzdura ! ,, Koledzy '' tylko patrzą na zegarek o której koleżanka do pracy przychodzi i komentują pod nosem, że się spóźnia. Czekają tylko, aż ktoś się pomyli ! zero życzliwości i koleżeńskiego przyjęcia nowych pracowników, więc ogólnie atmosfera żadna. Koleżanki i koledzy ,, obgadywacze'' straszni, piszą sobie karteczki i na skyp'ie. Oprócz tego, w ogłoszeniu napisane było, że zapewniają szkolenia dzięki czemu nikt nie będzie się czuł jak ,, świeżak''- kolejna bzdura. Nie było nawet jednego szkolenia.
    Pracownik xyz

06.12.2017 06:57

Nie polecam zatrudniając Mnie mówiono ze jest to na dłużej agencja pracy zatrudniła mnie na umowę zlecenie ! I po co po to ze na czas urlopów nie miał kto pracować a później najzwyczajniej w świecie zwolniono z dnia na dzień. Wniosek ? Agencja oszukuje swoich pracowników a co dopiero ma zatrudniać innych już nie wspominając ze panuje tam chaos bałagan i mibing !
    ewa

20.04.2018 15:58

Przykro mi ale też nie mam dobrego doświadczenia z firmą Aterima. Już tylko jedno zdumiało mnie -miałam pojechać wg umowy na dwa mce do 29 marca. Pani z biura już na miejscu pracy poinformowała mnie że jak nie zostanę na wielkanoc tj 2-3 kwiecień to muszę zjechać 20tego bo ona musi szukać osoby na zastępstwo(moja zmienniczka zapewniła że przyjeżdża na święta i przyjechała). Mimo z mojej strony zapewnień ta pani z biura powiedziała że mam się cieszyć że mam pracę mimo wszystko. Ale o swojej decyzji nie poinformowała nikogo. Zarówno biuro w Niemczech jak i syn podopiecznej mieli w dokumentach zmianę 29tego. W związku z tym rodzina załatwiła sobie wczasy od 15 do 28 marca.Kiedy dowiedzieli się o decyzji Aterimy mało powiedzieć że byli niezadowoleni. W związku z tym pani ta znzlazla rozwiązanie . Zmianę przesunęła bezdyskusyjnie na ..15 marca.Czyli zostałam pozbawiona pół miesiąca pracy i zarobku . Dziękuję Aterimie . A swoją drogą panie nadzorujące mogłyby poinformować te przy telefonach że nie mają do czynienia z marginesem żeby tak z nimi rozmawiać i że osoby wyjeżdżające często przewyższają je pod względem wykształcenia i zawodowym.
    Kaska

03.10.2018 10:39

#tematdlauwagi
    kandydat

11.09.2018 10:09

Dzień Dobry, Proszę o opinię na temat pracy w biurze w Krakowie na stanowisku konsultant. Proszę o informację na temat: stawki, rodzaju umowy, obowiązków, premii, Z góry dziękuję
    mark

23.05.2018 06:28

agencja jak agencja ok , ale pracodawcy rozni, trafiłem do annecy budowlanka,. francuska firma , ale pracuja sami polacy,armosfera jak z alternatywy , wiekszosc na kacu, leczy sie browarkami, sprzetu zero prawie jedna wiertarka na 25 osob,2 drabiny, im wiecej pijesz tym leprzy kolega jestes,bhp zero, jak za komuny, odradzam dla zdrowia i bezpieczenstwa własego ,
    PIOTREK

09.09.2018 18:27

zgadza sie ,Mark masz racje nie przestrzeganie tu bhp, ludzie z łapanki , sporo młodziezy 18latkow nie znajacych sie na pracy,na budowie pracuja kucharze, mechanicy blacharze takich przysyła tu Aterima, alkohol tak duzo go naduzywa, w lodowce na stołowce wiecej alkoholu niz jedzenia , a to budowa gdzie pracuje sie z elementami po kilka ton , zawiesia nie sprawne pewnie bez atestu , odnosze sie do tej budowy w Annecy odradzam konkretna tu budowe, bo tu sodoma i gomora w trosce o zdrowie , Aterima jako agencja ok pozdrawiam PIOTREK
    ja

23.04.2018 10:18

Praca w Aterima? Przerost formy nad treścią...rekrutacja kilku etapowa ( rozmowy teelfoniczne, spotkania rekrutacyjne, testy itp) a pozniej dowiadujesz się ze to praca na 1800 zl..
    Kandydat do pracy

16.08.2018 10:31

toja - masz na myśli pracę w siedzibie firmy w Krakowie? Do jakiego działu startowałeś? Z góry dziękuję za odpowiedź!
    toja

17.08.2018 14:54

Do biura w Krakowie. Praca jako konsultant.
    Marko

22.07.2018 12:58

Omijajcie tego rodzaju LIVEFIRMA po pierwszej wypłacie w złotówkach się Wam odechce.

19.07.2018 13:57

@Ponton czy bierzesz jeszcze pod uwagę zatrudnienie poprzez agencję ATERIMA? Czy opiekował się Twoim wyjazdem koordynator na miejscu czy może tu z Polski dbał ktoś o to, aby Twoje zadowolenie z pracy było jak najwyższe? Wynagrodzenie było wypłacone w polskiej czy obcej walucie?

19.07.2018 20:29

Chcialbym jeszcze kiedys wyjechac przez aterime poniewaz zawsze mozna bylo dobrze zarobic daja wysokie stawki ale czy wyjade tego nie wiem bo jak pisalem wczesniej francuski pracodawca mnie zwolnil i mam obawy czy beda mnie chciec zostalem postawiony w zlym swietle.a odnosnie walut w jakiej wyplacaja to o ile pamietam choc na 100 procent nie jestem tego pewny to chyba aterima pyta pracownika czy chce w zlotowkach czy euro
    Marko

22.07.2018 12:54

Na pewno wypłacają w złotówkach,a zarobki są marne jak na aktualne realia.

05.07.2018 18:22

2 razy pracowalem przez aterime raz bylo super za drugim razem zwolnil mnie francuski pracodawca z powodu zbyt niskich moich kwalifikacji a w rzeczywistosci po prostu szukal oszczednosci aterima calkiem dobra agencja wszystko mi wyplacili uczciwie naprawde nie ma sie do czego przyczepic

13.07.2018 01:32

Zakwaterowanie w obu wyjazdach bardzo dobre dzwonili nawet do mnie z Krakowa czu czegos nie potrzebuje a nawet do matki czu syn jest zadowolony a m40 lat beka no nie?wyplata na czas stawka nie podlegajjaca negocjacji ale wysoka wieksza niz oferuja inne agencje ,testy jezykowe byly przez telefon bardzo proste w jezyku angielskim umowe podpisalem u siebie w Gdansku naprawde gdybym cos zlego napisal o aterimie to byloby to klamstwo aktualnie pracuje we francji przez inna agencje ale do aterimy sie nie umywa

18.06.2018 20:13

@toja Dlaczego uważasz, że praca jest ok dla osoby po studiach? Czy ukończone studia gwarantują lepsze warunki pracy w firmie ATERIMA? Czy według Ciebie jest to dobra praca dla osób, świeżo po studiach wchodzących dopiero na rynek pracy? Wyjaśnij, proszę co masz na myśli.
    abcdef

26.06.2018 15:51

ukończone studia nie gwarantuja lepszych warunkow pracy w Aterima,. Kazdy dostaje tyle samo czyli mało. Jest to dobra praca na zdobycie doswiadczenia ale nie na rozwoj i stabilizacje- niestety nie za te pieniadze.
    Daniel

22.03.2018 09:36

Podpowiedzcie jak agencja organizuje warunki już na miejscu?
    Ggggg

22.03.2018 12:13

A nijak organizuje
    Yast 85

02.05.2018 17:58

Co noc inny hotel,nie możność przygotowania posiłku ciepłego

29.04.2018 17:15

Nie da się napisać nic pozytywnego o tej firmie? Atermia aktualnie rekrutuje? Nie widziałam nic na stronie firmy. A może ktoś był ostatnio i podzieli się informacją jak przebiega proces? Pisaliście niżej o problemach z wypłacaniem premii. Czy te kwestie są regulowane umową bądź regulaminem pracy na który można się powołać?
    Adi

30.04.2018 16:25

Firma cały czas rekrutuje, ja z nimi pracuje z przerwami ponad 3 lata i złego słowa powiedzieć nie moge. Nie wiem o co chodzi z tymi premiami, ja żadnych problemów nigdy nie miałem. Kasę podają wprost, premie są, dobry kontakt z firmą też. Polecam z czystym sumieniem
    była pracownica

07.02.2018 16:47

Witam, nie polecam pracy w Aterima. Nie tylko z powodu tego, co opisałam w listopadzie tutaj na gowork.pl, ale również z tego, że moja opinia zostałą usunięta przez byłego pracodawcę. Kto ma rozum niech sam sobie odpowie czy warto tam się meczyć,
    Gość

06.03.2018 16:49

W jakim mieście pracowałaś ?
    oburzona

23.04.2018 12:59

nie warto!

07.04.2018 20:56

@Nowy, a jaka jest atmosfera w pracy? Na jaką umowę można liczyć? W jakich godzinach odbywa się praca? @Ola, napiszesz coś więcej o Aterima? @Ciekawski, dowiedziałeś się już czegoś odnośnie wynagrodzenia? Kto jeszcze wypowie się o firmie?
    Gość

08.04.2018 17:07

Chodzi Ci o prace w biurze Grupy Aterima ?

16.03.2018 14:11

Piter

20.03.2018 12:49

Koleś niezly jestes! Dyscyplinarki daja tylko za chlanie w robocie, wiec domyslam się że się ubzdryngoliles z brygadzistą i jeszcze się plujesz na forach. Puknij sie w czolo

12.03.2018 20:58

Super agencja,godna polecenia wszystko na czas a i kasa spoko.Jezdze od roku do budowlanki i nie mam zastrzeżeń,a leszcze wszędzie się zdarzają.
    Zofia

16.01.2016 20:29

Witam pracowałam z ATERIMA rok teraz nie podpisałam umowy z powodów zdrowotnych,zarejestrowałam się w pośredniaku i tu szok nie mam zasiłku,nie należy się.
    Walendziak

17.02.2018 00:22

Dlaczego ? Jaka jest z nimi umowa i na jakich zasadach ?
    Ola

06.12.2017 12:16

Agencja ok. Zarobki jak wszędzie.
    Ciekawski

17.02.2018 00:20

Jak wyglądają zarobki w Aterima?
    jack

14.02.2018 14:21

CZY KTOS BYL NA OCIEPLENIACH WE FRANCJI PROSZE O OPINIE [email protected] dzieki

25.11.2017 17:51

emilia

18.01.2018 14:21

Mogę wiedzieć, czy mówisz o pracy w Krakowie? Rekrutowałaś na zagranicę, czy Polskę?
    Bogdan

28.11.2017 09:17

Wszystko dobrze i w porządku.Agencja sie wywiazała z umowy,praca we Feancji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATERIMA WORK?

Kontakt - ATERIMA WORK

Puszkarska 7M 30-644 Kraków

ATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Zbój

20.05.2016 13:31

Witam . Też nie widze w umowie nic o premiach uznaniowych . Zarobiłem dobrze , szkoda że to praca sezonowa , mam nadzieje że coś jeszcze będzie w sezonie przy jakichs zbiorach .
    Adamos

27.11.2017 21:07

No popieram. Też czekam aż się sezon zacznie żeby wyjechać, bo w Polsce praca marna.
    Rufus

27.11.2017 13:53

Praca na budowie na dobrych warunkach. Byłem w ekipie z moim kuzynem i dwoma kolegami we Francji. Firma dobrze zorganizowala wszystko.
    kazimierz

03.11.2017 23:13

dobra firma która daję pracę we Francji i którą polecam po roku pracy u nich. Zarobki i może troche słabsze niz w Norwegii, robiłem 3 miesiące w Stavanger ale to firma na poziomie i nie oszukują i nie płacisz za mieszkanie
    Pracujacy

15.10.2017 09:20

Jedna z lepszych agencji, wszystko na czas bardzo miłe i przyjemne panie we wszystkim pomogą.polecam a i pieniądze dobre do wyjęcia.

19.04.2017 12:16

nie polecam.
    shy ;)

19.08.2016 12:10

witam. wybiera się kos do Francji niebawem ? np. na truskawki. Widze ze oferta wyglada spoko.
    Andrzej

11.09.2017 13:09

Też byłem. Wszystko przebiegło pomyślnie.
    Damian

30.09.2017 13:05

Byłem raz.nie było zle.dobrze zorganizowane i sprawnie.
    Asiutek

30.05.2016 20:10

cześć Daria, czy też byłaś na pieczarkach? Moja mama wyjeżdża za 2 tygodnie i trochu się martwię ponieważ to jej pierwszy wyjazd z aterima. Czy możesz mi wysłać tą umowę na maila bo panie w biurze nic nie mówią o żadnych premiach?? [email protected]
    Roni

10.05.2016 21:17

Wyrobić normę nie jest tak trudno. Wyjechałem raz póki co i było spoko. Dobra fucha.
    Wasyl

16.05.2016 08:11

Nie wiem trochę o co chodzi z tym dzieleniem bo w umowie nie było żadnej kwoty uznaniowej . Robota dobrze płatna , ale męcząca , jak ktoś chce dorobić to jak najbardziej .

20.05.2016 11:19

Podaj mi jakiś namiar wyślę skan umowy wyjaśniając tutaj nie mogę nawet linka wysłać do wirtualnego dysku bo Administrator usuwa za prośbą Aterimy niewygodne wiadomości pomimo że są prawdziwe nie szkalowanie miana firmy.

10.05.2016 00:33

Nie polecam z tej firmy wyjazdu na pieczarki norma jest 30kg a dział HR w agencji nic otym nie mówi pracownikowi przed podpisaniem ani w dniu podpisania umowy w Krakowie. Jak wiemy pieczarki są lekkie a trzeba nieżle charować aby uzbierać(usunięte przez administratora) .Nie polecam!

08.05.2016 10:21

Nie polecam wyjazdu na pieczarki z względy iż norma jest 30kg na 1 godzine a jak wiemy pieczarki są lekkie. Stąd #NiePolecam

07.05.2016 20:51

Nie polecam wyjazdu na pieczarki z Aterimy akordówka norma 30kg na 1h a pieczarki są lekkie
    pracownk

21.04.2016 14:08

Każdy sobie rzepkę skrobie mam na myśli do pracowników którzy pracują dla powyższej firmy i przesłaniem przysłowia jest że każdy dba pracownik przede wszystkim o swoje własne interesy. Nikt niema zamiaru nikogo obrażać stąd nie wiem na jakiej podstawie regulaminu gowork czy artykułu usuwnay jest komentarz.
    on

19.04.2016 13:29

Randy

19.04.2016 10:16

Jaką pracę mają w Wolbromii?
    madmax86

08.04.2016 21:15

Pracuję przez Aterimę w Wolbromiu, polecam:)
    Ola

23.03.2016 12:49

Witam.Poszukuje osób które pracowały dla Aterimy na truskawkach od sierpnia 2015 pod Lyonem w st.Martin en Haut...
    Tacziana

25.02.2016 19:16

Hej !! Aterima znowu ogłasza się na pieczarki.O co to chodzi? Praca się nie sprawdzila czy potrzebują kolejnych 6osob? Może ktoś tam pracuje ?Dajcie więcej infor?...
    Mirok

17.02.2016 17:34

Ania - w złotówkach!
    ania

16.02.2016 12:11

Mam pytanie czy ta firma płaci w euro,jeśli tak to od kiedy?
    Gudzy

19.02.2016 10:04

Ania pracuję we Francji i firma płaci w złotówkach. Jaką masz ofertę dla kobiety, bo chciałem sprowadzić tu swoją dziewczynę, ale na budowę jej przecież nie zatrudnią.
    Basia

03.02.2016 14:45

Ale piszecie bzdety, aż glowa boli! Każda agencja musi zarobić na każdej oddelegowanej osobie,bo inaczej daleko by nie ujechala. Są plusy i minusy pracy przez agencję i tyle!

Zostaw merytoryczną opinię o ATERIMA WORK