4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ATERIMA WORK

Opinie o ATERIMA WORK Kraków Puszkarska 7M

WebsiteIconATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Nie przegap nowości o ATERIMA WORK!

Bartek

11.01.2022 19:15

Mogę ocenić jako ok. W porządku oferty, w porządku wynagrodzenie. Agencja jakich wiele.
    weronika

01.09.2018 21:18

Własnie kończę swój 7 miesięczny kontrakt z Aterimą w Alpach Francuskich i każdemu mogę polecić tą agencję, bo chyba nie jest takich dużo na polskim rynku. Wynagrodzenie na czas, uczciwe podejście do pracownika i pomocne panie w biurze w Krakowie. Miałam średnie opinie o agencjach pracy, ale Aterima to naprawdę rzetelna firma!
    Monika

11.01.2022 08:29

Dokładnie. Jak ktoś chce uczciwie pracować, to zawsze praca się znajdzie. :)
    Piotrek

11.01.2022 14:03

Ciekawe miejsca pracy to faktycznie atut tej firmy Jeśli ktoś nie ma "zobowiązań" to może sobie wyjechać za granicę. przy okazji pracy i zarobienia sensowych pieniędzy można coś zobaczyć.
    Bartek b

12.10.2017 12:45

Z mojek strony opinia pozytywna. Dobrze zorganizowany wyjazd, praca zgodna z umową.

20.11.2017 10:34

Podpisuję się.pozdrawiam
    Maciek K

11.01.2022 08:49

U mnie tak samo. Wszystko odbyło się dokładnie tak, jak było wcześniej ustalone. Duży plus.
    Katarzyna M.

11.01.2022 08:44

Przede wszystkim byłam zachwycona procesem rekrutacji. Rozmawiałam z bardzo miłą kobietą, która pytała o konkrety i było słychać, że realnie ją to interesuje, a nie odhacza kolejnych punktów z listy. Dawno nie spotkałam się z tak miłym podejściem do kandydatki. A wiadomo, że atmosfera podczas rozmowy kwalifikacyjnej potrafi zachęcić albo zrazić. Tu bardzo na plus.
    Marek S.

31.12.2021 12:48

Dla mnie najważniejsze by pieniądze się zgadzały i były na czas. Jestem pakowaczem i bardzo sobie chwalę tą robotę, więc mogę z czystym sumieniem polecić firmę.
    Lidka

10.01.2022 13:15

Dokładnie. W pracy tymczasowej chodzi o pieniądze i tutaj zawsze się zgadzają.
    Łukasz

10.01.2022 14:36

W pełni się z tym zgadzam! Najważniejsze, by firma uczciwie płaciła. Tu wszystko jest w porządku, pieniądze na czas i zgodnie z ustaleniami.

30.03.2021 10:08

16.12.2021 14:22

Całość wynagrodzenia wpływa na konto – w sprawie szczegółów zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 12 341 18 11
    *****

10.01.2022 13:31

Na konto. wszystko legalnie ;)
    Alex

03.01.2022 11:24

Dobra firma do dodatkowych zleceń. Ja podjąłem z nimi współpracę już kilka razy i wszystko jest ok. Wszystko legalnie, wynagrodzenie na czas.
    Klaudia

02.06.2021 08:17

Jak się pracuje przez tą firmę w Castoramie ?? Jak płacą ??

16.12.2021 14:31

Chętnie opowiemy o szczegółach pracy. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 12 341 18 11

02.11.2021 10:14

Jak w ATERIMA WORK wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

16.12.2021 14:20

Możliwości awansu są uzależnione od regulaminów Pracodawcy, dlatego proponujemy kontakt telefoniczny oraz dopytanie o kwestie awansu dla każdej z ofert. Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 12 341 18 11.
    Drzeki

03.12.2021 02:29

Witam jeśli aterima proponuje 20zl za godz brutto na umowę zlecenie to ile można się spodziewać netto na godzinę po odbiciu tych wszystkich składek co odprowadzają.?? Z gòry dziękuję za odpowiedz

16.12.2021 14:14

W tej sprawie prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 12 341 18 11. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy ewentualne wątpliwości. :)
    DN

14.12.2021 14:03

Bardzo dobry partner do współpracy. Zapewnił nam pracowników do projektu. Pewny, solidny, atrakcyjna oferta kosztowo.
    Nowy

27.02.2021 12:01

Czy ktoś może opowiedzieć jak pracuje sie w Aterima? Mam rozmowe do pracy w kadrach i zastanawiam się jak jest i za jaką kase
    TrueAssessment

28.01.2021 19:17

Brak profesjonalizmu, jeśli chodzi o rekrutację. W ogłoszeniu na dane stanowisko w firmie brakuje większości wymagań, które stawia kierowniczka na końcowej rozmowie. Marnowanie czasu kandydatów.
    Nik

16.10.2020 18:43

Ktoś pracuje na stanowisku pakowacz branży kosmetycznej w Krakowie??
    kosmetyki

17.10.2020 10:41

zależy gdzie, na fabrycznej ciężka praca za minimalną krajową, 3 zmiany - trochę porażka. zależy na którą brygadzistkę trafisz, niektóre są miłe, a niektóre nawet na 5 min nie pozwolą usiąść
    Paweł

24.06.2019 23:05

Ja jeżdżę do Francji z Aterimą i jest spoko. Papiery są, kasa jest. Kontakt zawsze, gdy potrzebuję. Jak mam pytania to mam odpowiedź. Polecam.
    jaro

04.07.2020 22:37

tak, kontakt jest dobry zawsze z to firmą! i pieniadze zawsze 10ego a pracowalem z aterimą 2 lata

23.07.2020 16:54

Dziękujemy za pozytywną opinię, bardzo nam miło :)
    Jakiś

03.07.2020 11:50

Co aterima na wejście nowych praw zatrudnienia opiekunek w Niemczech z końcem lipca.? Czy będzie minimalna stawka obowiązującą w Niemczech plus dieta 49euro dziennie?

23.07.2020 16:16

Dzień dobry, pracę w roli opiekuna osoby starszej w Niemczech oferuje ATERIMA MED, nie ATERIMA WORK. Jeśli jest Pan zainteresowany szczegółami, warto skierować pytania do Działu Rekrutacji ATERIMA MED: pon-pt 8:00-17:00, tel. 12 341 15 15 lub mailowo: [email protected]. Pozdrawiamy!
    NARA

04.01.2020 18:34

Rekruterki nalegają na jak najszyybszy termin rozmowy o pracę a potem człowiek nie dostanie nawet choćby głupiego sms o treści "dziękuje ale jednak nie". I to pomimo deklaracji otrzymania informacji zwrotnej po rozmowie do konkretnego terminu. Mojego CV już nie dostaniecie choćby co druga firma rekrutowała przez waszą agencje. Nie szanujecie ludzi.
    JA też

03.02.2020 21:12

Ja też się pod tym podpisuje, rekrutacja długa, nikt nie dotrzymuje ustalonych przez siebie terminów, wymagają na rekrutacji Bóg wie czego i żadnej odpowiedzi na koniec :) Szkoda czasu.
    Szymon

02.07.2020 18:21

Ja mialem stały kontakt z rekurterami, wszystko cacy, raz dostalem odmowna odpwowiedź , innym razem pozytywna i wszytsko szło ok. Pojechalem, zarobilem, bezpiecznie wrocilem. Kuzyn tez, ale innym razem, nie bylismy razem za granica. Polecam, na prawde nie powiedzialbym ze cos robia zle.

07.02.2020 11:55

Jakis

07.02.2020 19:17

Tak jest, uważają ze są najlepsi, niestety są już w ogonie. Są lepsze firmy.
    Renata

02.07.2020 18:14

A ja tak nie uwazam. Normalnie sie pracuje, firma sie rozwija, szefostwo ambitne więc maja powody do tego, zeby sie dobrze czuć na rynku. Fajne jest to moim zdaniem, że to nie jest korporacja. Takie jest moje zdanie
    Tututu

14.05.2020 14:58

Nie polecam przeszło 2 tyg już czekam na świadectwo pracy . Jak dzwonisz to mówią że wysłali. Miało być za tydzień. Fatalnie pracownicy mało kompetentni koc nie mozna się dowiedzieć

10.06.2020 13:44

Dzień dobry, chcielibyśmy pomóc Panu/Pani w zaistniałeś sytuacji. Czy możemy prosić o szczegóły na adres [email protected]?

26.04.2020 15:12

Hej, czy w firmie ATERIMA WORK płacą za nadgodziny?

05.05.2020 15:36

Nie płacą za nadgodziny.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATERIMA WORK?

Kontakt - ATERIMA WORK

Puszkarska 7M 30-644 Kraków

ATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

ciekawa

26.04.2020 19:04

czy ktoś pracuje tam w księgowości ? jaka atmosfera czy dużo robicie nadgodzin , czy są one płatne , jaki jest management ?
    dobra dusza

27.04.2020 10:22

Cześć, nadgodziny dla pracowników wewnętrznych nie są wypłacane niestety. Dostajesz czystą podstawę + ewentualnie premię, jeśli taką sobie wynegocjujesz.
    Zorientowana

28.04.2020 23:30

@ciekawa Księgowość w przebudowie. Dlatego pracy jest sporo. Gł.księgowa jest nowa - od kilku miesięcy. Nawyki ma korporacyjne - czy to żle czy dobrze nie oceniam - zależy kto jaki styl pracy lubi. Nadgodziny są - z tego co wiem, zapisywane z opcją do odbioru. Atmosfera raczej spoko, jest współpraca.
    klj

28.01.2020 11:18

Witam Ktoś coś wie na temat pracy na magazynie w Warszawie na Annopolu? z góry dziękuję za odpowiedz pozdrawiam
    burlat

28.11.2019 14:20

nie liczcie na odzew ze strony tej firmy po zakończeniu rozmowy o pracę
    on_22

29.11.2019 09:21

Na jakie stanowisko aplikowałeś? Do Polski, Francji czy Niemiec?
    były pracownik

23.10.2019 15:25

Jako były pracownik firmy postaram się wyrazić swoją opinie, aby była rzetelna i pomocna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy. Jeżeli chodzi o zarobki raczej niskie ( podstawa na stanowisku konsultanta poniżej 2 tysięcy na umowie o pracę )- tak było około rok temu,możliwe, że pensje wzrosły. Jeżeli chodzi o premie raczej bardzo niskie- moja najwyższa nie przekraczała 150 zł miesięcznie. Atmosfera- szczerze spodziewałam się po opisie firmy, że naprawdę musi pracować tam zgrany i przyjazny zespół. Jednak okazało się zupełnie inaczej ( absolutnie nic nie mam do żadnej osoby z osobna, natomiast jeżeli chodzi o całą grupę nie chciałabym tam wrócić. Zdecydowanie najgorsza atmosfera w jakiej pracowałam, choć uważam, że osoby, które pracują tam długo mają inne zdanie. Rotacja pracowników spora. Jeżeli chodzi o obowiązki- co kto lubi. Mnie nie odpowiadały. Awanse są możliwe, ale wiadomo, pierwszeństwo mają osoby, które już długo pracują, a stanowisk nie jest zbyt wiele, więc aplikując licz się, że ,, stoisz w kolejce do awansu'' jeżeli oczywiście się sprawdzisz- w sumie nic w tym złego. Jeżeli chodzi o rekrutację - mocno przesadzona, za dużo etapów jak na to stanowisko i te obowiązki. Podsumowując- uważam, że jest to praca dla osoby, która chce zdobyć doświadczenie. Raczej nie zaliczyłabym pracy w tym miejscu do pracy ,, docelowej'' natomiast na zdobycie doświadczenia i wpisania do CV czemu nie :) Jeżeli chodzi i wypłatę wynagrodzenia, przestrzegania Prawa Pracy itp. - absolutnie bez zastrzeżeń. Pozdrawiam
    nick

25.10.2019 10:52

Z tego co wiem wszyscy podpisują umowę o pracę.
    M.

11.10.2019 16:41

Nie polecam- brak zwykłego ludzkiego szacunku do pracownika.
    misiek.p

15.05.2019 20:47

Cześć, zastanawiam się nad wysłaniem CV do firmy Aterima w Krakowie na stanowisko Młodszy Analityk Danych. Jest tu ktoś kto mógłby mi coś powiedzieć o tym stanowisku? Jak z zarobkami, testami rekrutacyjnymi? Pozdrawiam, Michał.
    piqwa

16.05.2019 15:05

Nie polecam zdecydowanie (usunięte przez administratora)
    mec

09.10.2019 12:08

przecież pisze, ze ususnięte przez adminstratora

01.08.2019 21:12

Tomek

11.08.2019 22:05

taka opinia to żadna opinia. co to znaczy w ogóle? napisz,o co chodzi.
    ell32

09.10.2019 12:06

swoją drogą, ciekawe dlaczego negatywne opinie są usuwane. czy zostają tylko te "słodzone"?
    bezro.....

10.09.2019 23:30

Mam pytanie do pracowników którzy już pracowali w Aterinie. Mam na myśli ogłoszenia Krakowskie Jak jest z kasa, czy się zgadza wypłata i czy jest w terminie? Mam ofertę pracy przez tego pośrednika i nie wiem czy podjąć pracę. Może ktoś z pracowników lub byłych się wypowie?
    ania7

15.08.2019 11:06

gdzie jest moja opinia z wczoraj? była przeciez neutralna. czy neutralna to tez niewygodna?
    Ciekawy

15.08.2019 11:48

Może napiszesz jeszcze raz swoją opinię? Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji do aterimy i bardzo zależy mi na każdej opinii
    ania7

03.09.2019 17:22

Najlepiej jest zaaplikować, zadzwonić i się dowiedzieć. Po co mam powtarzać się w opiniach i jeszcze raz pisać? Jest tutaj ich tyle, że moja jedna z pewnością nie zaważy na tym, czy pojedziesz z nimi, czy też nie.
    szukający nowej pracy

07.08.2019 17:06

Czy ktoś pracował w dziale niemieckim jako rekruter i jest w stanie podzielić się opinią o takiej pracy? Jak oceniacie pracę w biurze? Zastanawiam się nad aplikacją do Aterimy i będę wdzięczna za wszelkie informacje
    szukający pracy

04.08.2019 23:24

W ramach złożonego cv dwa tygodnie temu zadzwoniła do mnie kobieta z działu rekrutacji i przepytała mnie z całego mojego życiorysu.. niektóre pytania bardzo nie na miejscu i zbyt szczegółowe. W pewnym momencie miałam ochotę powiedzieć- a co Panią to guzik obchodzi? Pytania które nie były adekwatne do stanowiska o które się starałam. Cala rozmowa trwała ponad 10 min. Czy nie lepiej zaprosić kandydata na rozmowę ,,face to face" tylko przeprowadzać ją przez telefon? Pytań padło z około 30.. wg mnie rekruterka beznadziejna.. czułam się jak na przesłuchaniu. ODRADZAM

27.06.2019 00:04

praca, oferty pracy - szukaj pracy w Polska - infoPraca.pl Menu Technik Serwisu Piaseczno, mazowieckie ATERIMA ATERIMA Aplikuj Opis stanowiska pracy Do twoich obowiązków należeć będzie: Samodzielne diagnozowanie oraz naprawa mobilnych urządzeń GSM, w szczególności telefonów, tabletów oraz modemów internetowych Zgłoś się do nas, jeśli: Posiadasz wykształcenie średnie techniczne - preferowane specjalności: elektronika lub pokrewne Skrupulatność i dokładność to Twoje mocne strony Praca zespołowa nie stanowi dla Ciebie problemu Wybranym kandydatom zaoferujemy: Pracę w nowocześnie wyposażonym Serwisie z wykorzystaniem najnowszej aparatury pomiarowej Zatrudnienie w oparciu o Umowę o pracę Wynagrodzenie na poziomie 2500 zł brutto + system premiowy Pakiet rekreacyjny - Benefit Systems Pakiet medyczny Grupy LUX MED Szkolenia językowe Możliwość rozwoju i awansu zawodowego Klarowny i motywujący system wynagradzania Miłą atmosferę pracy w zgranym zespole Prezentacja firmy ATERIMA jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną agencją zatrudnienia W tym rejonie taka praca to najmniej 3000 netto.
    Sowa

24.05.2019 19:38

Ciekawe tylko ile pań/panów koordynatorów pracowało jako opiekunki osób starszych ? Czy zdają sobie w pełni sprawę jak wygląda praca opiekuna w Niemczech ?
    Teresa

27.05.2019 22:42

@Sowa. Złej baletnicy rombek u spódnicy. Wszyscy mieli się naginać i zmieniać, bo masz takie oczekiwania? dziwne podejscie
    Sowa

28.05.2019 10:37

Dziwnie piszesz ! Nie , nie pojechałam z nastawieniem "królewna". Wykonywałam wszystko co należy do obowiązków opiekunki. Wydaje mi się po prostu , że nowa osoba w domu - nowa sytuacja. Ale przecież Tobie nie będę dokładnie tłumaczyć bo byłaś/jesteś bardzo zadowolona i nie miałaś żadnych problemów - oby tak dalej.
    Mbor

15.04.2019 10:27

(usunięte przez administratora) Na razie jestem rozczarowana, mój pierwszy wyjazd, jeżeli się nie porozumiemy to zapewne ostatni z tą firmą.
    NOPE

08.04.2019 15:33

(usunięte przez administratora) Zgadzam się z przedmówcą- szczyt niekompetencji.
    spawacz

03.03.2019 09:39

ta firma z Krakowa to szczyt niekompetencji.Nawet w rozmowach tel narzucają swoja sugestię, nie dając dojść do słowa. U mowa do pracy we Francji zawiera nawet kilkadziesiąt stron ,brak możliwości internetu na miejscu ,itd. Ominąć ich szerokim łukiem bo narazicie się tylko na koszty i nie potrzebny stres.Na konkretne pytania chętnie odpowiem (usunięte przez administratora)
    Kazik

12.02.2019 13:46

Pozytywnie
    aldona44

08.01.2019 22:17

Byłam raz, wyjazd oceniam 6/10. Ostatnio znalazłam pracę na bardzo dobrych warunkach w Schwester Pflege, tam polecam się zgłosić jak komuś zależy na uczciwej płacy i dobrym kontakcie z firmą. A najlepiej do nich pisać na facebooku, tam panie odpowiadają ekspresowo.
    marta1978

11.12.2018 08:57

Nie polecam.
    Ona

14.12.2018 11:59

Dlaczego nie polecasz marta1978???
    Seba

17.12.2018 15:40

Marta mowisz o pracy w Polsce czy Francji? Ja z Aterimą pracowałem w Polsce i to nawet juz 2 razy i wszystko było ok
    Radek

10.12.2018 10:08

czesc wiecie może czy od stycznia w Aterimie będą szukać ludzi do Francji ? Interesuje mnie budowlanka, wykonczeniówka. Pozdrowionka !
    ATERIMA

12.12.2018 12:58

Panie Radku, tak, będziemy mieć takie oferty - zapraszamy do kontaktu z nami: tel. +48 12 341 17 02, [email protected]. Pozdrawiamy!

Zostaw merytoryczną opinię o ATERIMA WORK