Agencja Ochrony PUH VOTUM

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 192 ocen.

Agencja Ochrony PUH VOTUM
5 192 6 1

Opinie o Agencja Ochrony PUH VOTUM

pytanie do biura

Czemu w tej firmie tak trudno dostać świadectwo pracy? Byłem po nie trzykrotnie i trzykrotnie byłem zbywany słowami "Jeszcze nie ma. Proszę przyjść później".

Pracownik
@pytanie do biura 27.10.2018 23:09

Maksymalnie do 7 dni wydajemy świadectwo. Zazwyczaj w tym samym dniu no chyba że jest dużo pracy. Zawsze można upewnić się telefonicznie czy świadectwo jest już gotowe.

prośba o informacje

Podobno firma refunduje leki. Tylko czemu nikt nie jest wstanie udzielić mi rzetelnej informacji jak to się odbywa? Kogokolwiek się pytam to dostaję sprzeczne informacje. Czy jest ktoś, kto ogarnia zasady, na jakich działa firma? Bo w biurze takiej osoby nie znalazłam.

Pracownik
@prośba o informacje 28.10.2018 11:03

Witam, proszę podejść do siedziby firmy lub skontaktować się telefonicznie z Panią Violetą Szymańską (52) 379 33 00 wew 22.

PARTYZANT

Dlaczego firma PUH VOTUM zatrudnia ludzi u siebie NIE ZGODNIE Z ORZECZENIEM LEKARSKIM CHYBA P BĄCZKOWSKI NIE WIE JAKIE SĄ KARY Z PEFRONU ALE WKRUTCE SIE DO WIE

Bączkowski
@PARTYZANT 16.03.2018 10:49

Firma zatrudnia zgodnie z orzeczeniem lekarskim i zaleceniem lekarza medycyny pracy i to rygorystycznie przestrzega.

Ted Bundy
@Bączkowski 16.03.2018 13:40

Słucham?? Jakim prawem pracuja u was osoby niepełnosprawne w nocy??? Pytam się?? Stopień umiarkowany i znaczny to zakaz pracy w nocy i nadgodzin. Więc prosze (usunięte przez administratora) że przestrzegają czegokolwiek chyba swoich złodziejskich nawyków. Spodziwewajcie sie tam kotroli, a wy wszyscy pracujacy z cukrzycą w nocy wylecicie stamtąd ,a firma bedzie płacic grube kary. Spodziewajcie się kontroli!!!!!!!!!!!!!!

Mariola
@Ted Bundy 09.08.2018 19:37

Piszesz Pan takie głupoty , proszę zasięgnąć wiedzy na temat przepisów prawa pracy to wtedy się wypowiadaj. Jak zwykle Pracownik który podpadł piszę nieprawdę i jeszcze firmę pomawia " złodziejskich nawyków". Ma Pan problem zapraszam do firmy na rozmowę drzwi dla naszych pracowników są zawsze otwarte.

Ted Bundy
@Mariola 13.08.2018 08:58

Prosze mnie nie rozśmieszac inie pouczać, bo przerobiłem wszystkie firmy ochroniarskie w Bydgoszczy i są to skorumpowane mafie przestęprzecze współpracujace z Policją, czyli swoimi braćmi w machlojstwach i to plugawych. Z cukrzycą nie pracuje się w nocy a, że pracownicy sa tak przestępczy jak te firmy ,w których pracują i kłamią lekarzy to dostają zgode. Wiem jak wasze precedery się odbywają. Jeżeli posiadam stopień umiarkowany to pracodawca ma obowiązek zatrudnić mnie zgodnie do wytycznych tego stopnia i mojej choroby. Jakim (usunięte przez administratora) prawem osoby chore pracują u was po 12 godzin, po 24 godziny z cukrzyca w nocy itd. Oczywiście mówie dokładnie o wszystkich firmach ochroniarskich nie tylko votum, bo Intergroup ,Solid policyjna banda złodziejska działają tak samo. Bierzecie kase z Pefronu i wyzyskujecie osoby chore taka jest prawda, a tylko lizodupy bedą lizać tutaj wam zady. Aha, a za tą ustawe z 1997 roku o zatrudnianiu osób niepelnosprawnych w ochronach odpowiedzialni powinni zawisnąć na stryczku, bo to bandycka ustawa, która mówi, że ochrona to nie praca tylko pilnowanie i można robić bez przerwy i nie musi sie firma stosować pod art.15 o zatrudnieniu z grupami inwalidzkimi, wiec powtarzam bandyci w mundurach!!!!!Żegnam.

Zafascynowany
@Ted Bundy 10.10.2018 13:11

Popieram Cię kolego prawda i to ich boli znam wiele osób w tej firmie co mają cukrzycę i jadą na insulinie mało to przyjeżdzają do pracy własnym samochodem i po 12 godzinach pracy nocnej taki kierowca na ulicy jest zagrożeniem nie tylko dla siebie ale dla innych kierowców jak i pieszych a badania na jakie firma wysyła ha ha ha banał bo lrkarka tylko osłucha płuca nic po za tym nie wymagają badań a takie badanie mogą nawet wykonać pediatrzy i w taki sposób firma votum nie zdaje sobie sprawy jak łamie prawo i by udowodnić że osoba chora na cukrzycę miała nockę nie jest łatwe bo sam pracownik nic nie powie ze strachu przed zwolnieniem a po drugie grafiki są zawsze 3 jeden orginalny wrazie kontroli drugi u dyżurnego a trzeci aktualny z dyżurnego ale niestety przez jedną dobe nawet nie bo zawsze kierownik namiesza i na obiekcie w miesiącu po 4 razy grafiki w tygodniu zmienia taka prawda

Mario
@Ted Bundy 09.08.2018 19:37

Pracownicy niepełnosprawni korzystają z szerszych gwarancji ochronnych niż pozostali pracownicy. Dotyczy to także zatrudniania ich w porze nocnej. Zakaz zatrudniania niepełnosprawnego w porze nocnej, obejmuje każdego pracownika niepełnosprawnego niezależnie od orzeczonego stopnia niepełnosprawności. Nie obowiązuje on niepełnosprawnych pracowników zatrudnianych przy pilnowaniu mienia. (niestety)

Daro

Firma zatrudnia zgodnie z orzeczeniem lekarskim i zaleceniem lekarza medycyny pracy i to rygorystycznie przestrzega!!!!!!!

LejeNaVotum

Na forum już jasno napisali, że choćby w sprawie ubezp grupowego należy samemu ruszyć 4 litery, więc czego Wy ludzie oczekujecie :D

Grzegorz
@LejeNaVotum 06.10.2018 14:15

Super że ktoś się pofatygował ruszyć te swoje 4 litery tyle tylko że w votum zapomnij moja droga o ubezpieczeniu grupowym widać masz wiadomości i to nie z tego świata . Pracownikom nawed za dojazd do obiektów własnym samochodem jak ktoś posiada nie zwracają kosztów dojazdu a z pefronu mają dotację tak zwane dojazdówki 100zł na każdego pracownika w innych zakładach pracy chronionej pracodawca za tą kase opłaca bilety miesięczne lub zwraca koszty dojazdu za paliwo a votum nic .

kierownik obiektowy

A ja mam takie pytanie do pracowników na obiektach: Czemu 90% z was nie zna regulaminu pracy? To panie z biura mają same za wami latać z regulaminem żebyście go przeczytali?

anonim
@kierownik obiektowy 06.10.2018 15:20

Przepisy powinny być dostępne dla każdego z pracowników jeśli nie to choćby informacja bo to nie zakład pełno sprawnych tylko zakład pracy chronionej . I kierowniku proszę tu takich rzeczy nie wypisywać i wy jako kierownicy nie znacie przepisów co jesteście w biurze a powinniście znać przepisy będąc na tym stanowisku

A.K

Panie Norbercie proszę zająć się czymś bardziej konstruktywnym. Pan Gniecki to przez rok Ciągnął sam wszystkie obiekty w Votum i jakoś nie przyszedł Pan do firmy aby podzielić się z szefostwem opinią, że jak jest żle i jaki to on jest bezradny!!! Tak jak Pan pisał poniżej prawdy Pan nie oszuka, jak by był Pan tak wspaniałym pracownikiem to pewnie dalej by Pan pracował. Proszę wyciągnąć wnioski !!!

anonim
@A.K 24.09.2018 13:14

Panie Norbercie ??? Ha ha ha co widze jednak prawda o koledze Norbercie a jakie chcecie wnioski wyciągać to że chciał z szefem porozmawiać to odeszedł odprawiony z wiadomością że szef ma niby urlop o czym panie w kadrach nie wiedziały dziwne nie ? Nagle jak pracownik chce porozmawiać to szef ma urlop . Znam Norberta kilkadziesiąt ładnych lat i wiem jaki jest i widze A.K prawda boli zasłaniając się wnioskami nawet chłop raportu nie miał za picie na obiektach ani razu przez tyle lat a wy na niego nasłaliście patrol z alkotestem gdzie patrol był nie zapoznany z obsługą urządzenia raptownie na następnej zmianie miał ponownie nawet z przeszukaniem rzeczy osobistych a to mi się wydaje powinno być wykonane przy obecności przełożonego i tu już złamaliście prawo i o jakich wnioskach tu piszesz A.K że jesteście zakładem pracy chronionej i pracownik idzie na operacje i jak jest po szpitalu na chorobowym to dla ciebie A.K jest to konkretny wniosek super gratulacje

Krzysztof
@A.K 24.09.2018 13:14

Kierownik Gniecki sam ogarniał obiekty przez rok ? Popieram kolegę anonima bo ogarniał ale tylko przez kilka miesięcy i to tak że wychodziły cyrki z grafikiem albo nie było nikogo na obiekcie albo dwie osoby były wpisane i to nie było na jednym obiekcie a na rozmowe do prezesa nie idzie się dostać bo jak go nie ma w firmie to twierdzenie że wyjechał na obiektach popijają mało to własnymi samochodami przyjeżdzają na obiekty w stanie nietrzeżwym a jak ich łapiecie to oni nie ponoszą konsekwęcji za ten stan w jakim są tylko pracownik co nie pije w pracy jest ściągany z wolnego na nadgodziny ( Ludzie my mamy rodziny !!! ) nikt w firmie na to nie zwraca uwagi a kierownik Gniecki sam był jakieś 4 miesiące nawet nie bo zawoziłem grafik i już widziałem kierownika Rafała co odszedł to co tu piszecie że rok czasu sam był ktoś w firmie liczyć nie umie macie negatywną opinie nawet u klientów bo nie przeprowadzacie systematycznych kontroli trzeżwości pracownicy piją są opryskliwi śpią na piankach za kierownika Olgierta był respekt na obiektach i nie było aż tylu pijących Pytanie do biura co się dzieje że tak jest ? Macie patrole i alkotesty tylko nie robić kontroli jawnych bo o tym wszyscy wiedzą

szeregowy pracownik
@Krzysztof 25.09.2018 08:05

Pytanie do biura? Przecież biuro w ogóle nie ogarnia tego co się firmie dzieje. Kobiety z biura za bardzo są zajęte przeglądaniem internetu żeby być zorientowane co jest wokół nich. Dlatego nie spodziewam się po nich ani konkretnej informacji, ani nawet znajomości przepisów prawa.

Norbert
@A.K 24.09.2018 13:14

Widzę że panie z biura nie mają co robić podczas pracy i biegają po internecie , nie życzę sobie by kto ktokolwiek i kiedy kolwiek mnie wtrącał w swoje przepychanki i kłótnie na forach . Mam naimię Norbert i pracowałem w tej firmie wiele lat to prawda , a co się stało i jak przyczyna że tam nie pracuję to jest tylko moja sprawa nikogo innego . Usłyszałem że ktoś wypisuje w moim imieniu opisując o czym z nim rozmawiałem , poczytałem na forum i domyślam się kto to jest ale zostawię tom wiadomość dla siebie . Na dzień dzisiejszy mogę wypowiedzieć się tylko tyle o tej firmie wypłata przed czasem super fakt nie gonią do pracy a co dalej przepracujcie tyle co ja w tej firmie to sami się przekonacie , jak przepracowałem 7 lat w tej firmie to chyba nie było tak żle . Teraz mam jeszcze lepsza pracę i jestem zadowolony . DO (usunięte przez administratora)CO OPISUJE MOJĄ SYTYŁACJĘ I OPISUJE O CZYM Z NIM ROZMAWIAŁEM WPADNĘ DZISIAJ DO CIEBIĘ .

A.K

Panie Norbercie proszę sobie już odpuścić, jak jest Pan dobrym pracownikiem to znajdzie pracę wszędzie. Szkoda czasu na komentarze pozdrawiam.

A.K

Jak widzi Pan czubek własnego nosa to nie wie Pan co dzieje się w firmie. Zajęcia u rehabilitanta zawsze były. Teraz wykonuje ja firma sensor. Fachowcy godni polecenia!!!!

anonim
@A.K 23.09.2018 11:35

Ta na chopina ha ha ha to ma votum pod ochroną ale też mi wysiłek no super specjaliści tam są powaga ha ha ha ale jak ktoś stary i nie chce mu się szukać lepszych rehabilitacji to i taka rehabilitacja dobra ha ha ha naprawde duży sukces że pracownicy firmy mają tam rehabilitacje za free ha ha ha ale jak ktoś tylko patrzy na rehabilitacje bo nie ma nic innego do roboty w domu to biega po darmowych rehabilitacjach a to że pan Gniecki już nie jest kierownikiem na szpitalu biziela bo rady sobie nie dawał zanim on do firmy został zatrudniony to jeden kierownik wszystko ogarniał łącznie z grafikami i nadgodzinami teraz votum ma 3 kierowników w tym dwóch co chwile się zmienia bo się zwalniają tak wspaniale jest w firmie

A.K

Pracodawca super!!! Załatwił wielu pracownikom pomoc rehabilitacyjną ja sama także skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. U poprzednich pracodawców takiej pomocy nie otrzymałam.

anonim
@A.K 21.09.2018 09:38

Ha ha ha rehabilitacja i człowiek kupiony by zasłonić nieścisłości jestem pracownikiem firmy ale sobie rehabilitacji nie przypominam tylko bezsensowne zebrania na filofarmie co i tak nic się nie polepszyło i o jakich pracownikach piszesz że szef załatwił rehabilitacje pierwsze słysze

Krysia

Widać że pracownik jest rozżalony bardzo i wciąż dodaje te swoje wypociny. Firma godna polecenia !!!I Proszę nie odpowiadać na jego komenty szkoda nerwów. Popieram Panią Basie praca do ciężkich nie należy i jak czegoś brakuję to kierownicy dowożą czy to wodę, grzejnik, wentylator czy przybory do pisania.

anonim
@Krysia 19.09.2018 21:55

Ha ha ha widze panie z biura nadal boli prawda tego nie zmienicie nigdy nie lubieliście i nie lubicie jak ludzie prawde piszą bo jest boląca zmięcie się dla pracowników a prawda będzie inna bo jak narazie to czyścicie obiekty z konkretnych ludzi a pijaków trzymacie ale jak tak lubicie wy tracicie obiekty nik inny macie na obiektach alkocholików jeden nawet chodzi i się chwali otwarcie że na basta plast z pracownikami pije

anonim
@Krysia 19.09.2018 21:55

A ty krysiu czy jaki nik dobierasz pisz ile się da prawdy pisaniem nie zasłonisz

Mariola

Ludzie, czemu wypisujecie takie bzdury o firmie i panu Bączkowskim? Ogarnijcie się!!! Macie pracę naprawdę lekką. Nikt nad wami nie stoi, nikt do niczego nie przymusza. Wymagania są minimalne, nawet dla osoby niepełnosprawnej. A jak pracujecie? Ciągłe spóźnienia, co chwila ktoś się upija na obiekcie, co chwila ktoś nie przychodzi do pracy z infantylnego powodu. Wieczne problemy. A potem narzekanie na firmę bo nie przedłużyła umowy. Za to wielkie oczekiwania finansowe. Za co mamy dawać wam premie? Za psucie opinii firmy? Za to że przez was tracimy klientów? I jeszcze mamy organizować imprezy zakładowe? Macie chyba trochę za wysokie wymagania. Jak znajdziecie firmę, która spełnia wasze wymagania to podajcie jej adres. Też chętnie się tam zatrudnię.

Serb
@Mariola 19.09.2018 10:13

Spóżnianie siędo pracy ? A czy kto kolwiek zwraca z biura uwagę gdzie kto mieszka , jaki ma dojazd do obiektu ? I o jakich spóżnieniach tu mowa o takich że na czas się przychodziło do pracy . Mowa o nieobecnościach w pracy narodziny dziecka to dla pani Mari infantylny powód to super a że piją na obiektach ha ha ha to wiadomo otwarcie na samej kieleckiej przyjęty był kolega pana Gnieckiego i co zrobił pił na obiekcie i co z nim zrobiliście ? Przerzucono go na budową ale go ukaraliścię i proszę mi nie pisać że na pół roku premi został pozbawiony bo premia to wyrównanie do najniższej krajowej u was i tak czy inaczej średnią godzinówke musi dostać i za takich pijanych na obiekcie kto wychodzi naj gorzej zwykły pracownik . Tego pijaka przeżuciliście z obiektu gdzie było wiele obowiązków i daliście go tam gdzie nic nie musi robić to ma być kara raczej nagroda ale to jest codzienność w tej firmie . Pracowałem u was przez kilka ładnych lat i jak widze takie pisanie tutaj że pani Maria takie rzeczy wypisuje to sorki ale krew mnie zalewa widze prawda boli ale kto sobie taką opinię wyrobił ? A powód że mi nie przedłużyliście jest jeden chorobowe sześcio miesięczne to ja teraz nazywam infaltywnym powodem już od dawna kierownik Gniecki chciał się mnie pozbyć z firmy wiemy o tym wszyscy tylko nie miał odwagi powiedzieć mi tego prosto w oczy tylko podchody z alkotestami a tak w nawiasie przeszkolcie ( Chłopaków z patroli co do obsługi alkotestu bo nie umią ) tyle lat i takie rzeczy robicie z wieloletnimi pracownikami i dziwicie się że ludzie tu piszą będą bo widzą słyszą co się dzieje a warunki co do innych firm podam przykład macie dla swoich pracowników wczasy ? Nie bo nie potraficie jako firma nic dać ludzią od siebie taka prawda nawet przybory do pisania trzeba u was własne nosić bo na obiektach nie ma albo kierownikowi się nie chciało przywieżdz to są realia .

Pan Tomasz z bydgoszczy

Votum nie tylko kłamie pracowników ale i kontrachętów co chwile zmiany w osobach na obiekcie i to osoby co nie są przeszkolone pytając odpowiadają że kierownik nie ma czasu że jest zajęty lub inne tłumaczenia firma nie godna polecenia nie jest stabilna zmieniają pracowników jak rękawiczki nie dbają o pracowników nawet wiatraczka im nie przywiozą na obiekt chroniony my kontrachęci dbamy o pracowników votum racje mają osoby co piszą o środkach czystości że przynoszą sami lub dostają od sprzątaczek z firm co chronią dziwi mnie to bo ja sam zaopatrzam pracowników w środki czystości ręczniki a pytając pracownika votum jak spytałem czy dostał od firmy ręcznik to nie będe cytował słów jakiw wymienił bo był ostro zniesmaczony tą firmą no i te słynne 8 zł na środki BHP no powaga podejście do pracowników brawo votum tak myśle za ile pan Bączkowski ma w domu papier toaletowy czy za 8 zł na cały miesiąc ? To tylko przykład ale widziałem na kwitku od wypłaty ile dajecie pracowniką na BHP no ale ok bo czymś trzeba nadrobić do średniej krajowej powiem tylko tak ja sam cenie mam szacunek dla swoich pracowników i zwykłe BHP mają 50zł bo reprezętóją moją firmę i posiadają reklame na ubraniach chodzą czyści w firmowych ubraniach i z szacunkiem nie grymaszą Podstawa zainwestój w pracownika a da z siebie wszystko przedewszystkim szacunek bo my właściciele śpimy w domach a inni pracóją i to nie lekko tylko trzeba to zrozumieć a przedewszystkim zaznać

Joanna
@Pan Tomasz z bydgoszczy 05.09.2018 23:33

O matko.... ??.napiszę tylko jedno u mnie w obiekcie kierownik wiatrak przywiózł jak poprosiłam woda też była dowożona utarczek z kierownikami nie miałam teraz jest ich 3 podobno jeden doszedł.... Ludzie polecam VOTUM ktoś kto tyle pisze nie ma pracy chyba i za dużo wolnego czasu cudów nie ma ale lekka przesada z tymi oskarżeniami.... bynajmniej się pod nimi nie podpisuje....

:)
@Pan Tomasz z bydgoszczy 05.09.2018 23:33

kontrahentów , reprezentują , pracownikom , reklamę , zainwestuj , pracują , przede wszystkim Diagnoza : dysortografia – specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych, mimo znajomości zasad poprawnej pisowni - to tak na szybko :) A tak na poważnie to ta dyskusja zaczyna się robić śmieszna - 3 osoby wstawiają swoje opinie posługując się kolejnymi nickami przy czym dwie z nich już w Votum nie pracują (prawdopodobnie gorzkie żale i oczernianie firmy jest lekarstwem na zwolnienie ) Żeby było dowcipniej te osoby wieżą w to co piszą :)

anonymous
@:) 06.09.2018 11:44

"wieżą" Ta sama diagnoza

pracownik votum
@:) 06.09.2018 11:44

Wydaje mi się że jedyną osobą, która posługuje się tutaj różnymi nickami jest pan Bączkowski.

:)
@anonymous 07.09.2018 15:44

Z kim się zadajesz taki się stajesz. Zaczyna się udzielać :)

Basia

Widzę opinie pracownika pana Piotra i nie zgadzam się!!! Pracuję już długo u pana Bączkowskiego i jestem zadowolona. Wiadomo pensja mogła by być większa ale praca jest mało wymagająca.

Adam

Kierownik Gniecki ok, firma także ok. Pracuje się dobrze i jest stabilnie. Wróciłem do Votumu po pracy w innej firmie i jest o niebo lepiej. Pozdrowienia dla pracowników Kierownioków i administracji.

Piotr

Witam dawno nie było mnie na tej stronie i widzę że nic się w firmie Votum nie zmieniło , piszecie o paczkach o pakietach socjalnych u pana Bączkowskiego można o tym zapomnieć ( pobiera się super dotację z peronu ) ale dać coś od siebie pracownikom . A pani Mariola niech przestanie pisać takie bzdury że właściciel się przez wiele lat dorabiał z trudem na to co ma bo oszukiwał oszukuje i wykorzystuje pracowników . Nie płacicie za nadgodziny tylko dajecie wolne a wolne za wypracowane 12 godzin dajecie 8 godzin wolnego, pracuję w tej firmie wiele lat i z roku na rok co raz gorzej do tego kadra kierownicza zmieniana jak rękawiczki zero stabilności . Nie wiem po co jest i od czego kierownik Gniecki nic nie robi grafiki robimy sami na obiektach czego w angażu nie mamy grafiki sami dostarczamy do firmy za dojazdy nie dajecie zwrotów kosztów dojazdu , ktoś pisze o koledze Norbercie kolega porobił kierownikowi Gnieckiemu przez kilka ładne dni książki raportów , książki kluczy , książki ewidencji gości a pan Gniecki go poczęstował nie przedłużyli z nim umowy to jest dziękuję dla wieloletnich pracowników co wspierają firmę . Znam Norberta wiele lat i w lutym tego roku pan Gniecki chcąc go się pozbyć z firmy nie wiedział w jaki sposób to wysyłał mu patrole by sprawdzili czy jest trzeźwy miał 00 w wydychanym . Norbert pojechał na drugi dzień do kierownika Gnieckiego z zapytaniem co się dzieje i o co chodzi z tymi patrolami to usłyszał że wyrywkowo było badanie trzeźwości na obiektach ( Tylko czy wyrywkowo badamy tą sama osobę co drugi dzień jak ma zmianę i robimy przeszukanie rzeczy osobistych ) tak Norbert mi odpowiedział dokładnie jak było i zapraszam patrole na obiekt by tak zemną postąpili a rzeczy osobiste mogę dać do przeszukania wyłącznie przy obecności przełożonego a alkotestu mam prawo odmówić i żądać badania krwi za co potem musi płacić firma . Taka sytuacje miał kolega Norbert szkoda że już u nas nie pracuje widocznie był zbyt stanowczy i pomocny dla pana Gnieckiego .

GSI
@Piotr 18.09.2018 10:50

Panie Norbercie proszę nie oczerniać Właściciela bo za to grozi odpowiedzialność karna!!!!! To że nie przedłużyli Panu był ku temu powód. Nie będę komentował powyższego wpisu ponieważ nie ma to kompletnie sensu. Proszę uderzyć się w pierś i skupić się na pracy u innego pracodawcy. Pozdrawiam

logicznie myślący
@GSI 18.09.2018 18:47

Skoro uważacie że jest to bezpodstawne oczernianie to czemu nie zgłosicie sprawy? Już odpowiadam: Bo doskonale zdajecie sobie sprawę że została napisana prawda, którą można bardzo łatwo udowodnić. Więc nie ma tutaj żadnego oczerniania.

Piotr
@GSI 18.09.2018 18:47

GSI widze piszesz że był ku temu powód tak to chorobowe jak osoba w zakładzie pracy chronionej jest chora i po operacji to jest powód do nie przedłużenia umowy a przecież jesteście zakładem pracy chronionej bo innego powodu kierownik Gniecki nie potrafił wymyśleć by pozbyć się Norberta z firmy pochwalcie się ilu ludzi sami składają wypowiedzenie w firmie przez kierownika Gnieckiego tego nikt nie widzi facet jest nie ogarnięty nie zna kodeksu pracy a wielkiego kierownika z niego zrobili to tak samo jak by pracownika wsadzili na te stanowisko z obiektu na kierownika tylko znam wiele osób co by ze 6 razy przeskoczyło kierownika na tym stanowisku bo w ochronie trzeba wykazać się wiedzą sprytem i logicznym szybkim myśleniem a nie uczeniem się obsługi komputera udając że się pracuje . Prawda zawsze was bolała a już wogóle jak ktoś jest mądrzejszy od kierownika Gnieckiego bo on na tym stanowisku świeci przykładem jakich kierowników posiada firma votum Kierownik nie robi nic kase pobiera a pracownicy za free grafiki robią wyzysk czasu ludzi niepełnosprawnych

Adrian

Ja dostałem czyste ciuchy.....zresztą brudnych bym nie przyjął ...jestem zadowolony z pracy w tej ochronie oby tak dalej

Zadowolony pracownik

Zmiany osób na obiektach były, są i zawsze będą. Powody są różne. A jeśli firma nie przedłużyła komuś umowy to pewnie jest tego jakaś przyczyna. Proszę uderzyć się w pierś a nie opowiada Pan zmyślone historie.

Mariola

Odzież jest prana w pralni chemicznej. Nie ma możliwości aby ktoś otrzymał brudną odzież. Magazyn jest czynny od poniedziałku do piątku dla Pan wiedzy. Jeśli narzeka Pan na pracę w ochronie to proszę zatrudnić się jako pracownik biurowy. I będzie Pan zadowolony.

ochroniarz
@Mariola 29.08.2018 12:58

Magazyn jet czynny tylko w piątki, co jest systematycznie przypominane pracownikom. A skoro nie ma możliwości dostania brudnej odzieży to czemu otrzymałem brudną odzież? Może to wyjaśnisz zamiast po raz kolejny wypisywać na forum bzdury nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.

Marcin
@ochroniarz 30.08.2018 01:34

Kolego bo pani Mariola ma czyste ubranko munduru nie musi nosić i to zlewa a podejście i szaczunek dla pracowników ona nie wie co to jest chyba że bardziej szefowi wejdzie w cztery litery i szef jej na alegro kupi . Z pralnią jest tak że ta super extra pralnia to pracownicy i chciałbym by pani Mariola mi sprostowała mój przypadek mam naimię Marcin napewno mnie pamiętacie z firmy bo była awantura o mundur że zdaje brudny skoro macie pralnie to schodządz z budowy i zdając ubranie bo się zwalniałem z tego syfu pani w magazynie mi łaske robiła że takie ubranie oddaje to proszę panie z biura kupcie za te 8zł papier toaletowy mydło i proszek dla jednego pracownika jestem ciekaw czy starczy bo jesteście śmieszni z tym dodatkiem bhp. A danych nie mogę pełnych tu udostępnić bo jest coś takiego jak RODO jeśli panie z biura wiedzą co to zresztą i jak bym podał dane to i tak byście głupie udawały że nie wiecie o co chodzi jak zawsze a (usunięte przez administratora) w gniazdo wy w biurze to robicie doskonale lepiej niż inni posiadacie w tym mega specjalizację

Byczek
@ochroniarz 30.08.2018 01:34

Dostał Pan brudną odzież i Pan ja przyjął? To Panu współczuję!!!! Zaraz wszyscy pracownicy napiszą że dostali brudną. Śmiechu warte!!!!

Danka

Do części osób którzy piszą takie głupoty o Właścicielu!!! To jest facet na fleku, do wszystkiego doszedł ciężką pracą przez 24 lata . Nie dostał od nikogo pieniędzy za darmochę. Ludzie macie możliwości, załóżcie sobie firmy i zobaczycie jak ciężko jest prowadzić biznes, nadzorować i zatrudniać ludzi, pozyskiwać kontrakty i jeszcze jakie ochłapy z tego są. Widać po wpisach, że wypowiadają się ludzie najniższego szczebla w firmie do których obowiązkiem jest przyjść do pracy, wychodzić w obchód, zgłaszać nieprawidłowości, robić wpisy w książkę . To nic trudnego ale widać ,że te minimalne obowiązki sprawiają ludziom problemy a wymagania co do wynagrodzenia są ogromne!!!!

zdziwienie
@Danka 20.08.2018 09:15

A kto ma się wypowiadać? Samo kierownictwo? To już fakt że jestem na najniższym szczeblu nie daje mi prawa głosu na forum internetowym? Taka ciekawostka: To forum nie jest prywatną własnością pana Bączkowskiego i siłą rzeczy będą się tu wypowiadać ludzie z najniższych stanowisk czy się to komuś podoba czy nie. Druga sprawa: Skoro jest tak różowo jak piszesz to czemu ludzie z Votum odchodzą? Prawda jest taka że firma zatrudnia ludzi z grupami, a oczekuje pracy jak od ludzi zdrowych. A wypłata to minimum wymagane przez kodeks pracy. A skoro firma daje minimum to nie ma prawa oczekiwać od pracowników fajerwerków.

zdziwienie
@Danka 20.08.2018 09:15

Poza tym akurat nie widziałem tutaj narzekania na obowiązki. Poruszane są inne problemy, jak np. brak wody na obiektach. A za to odpowiada już pracodawca. Radę uważniej poczytać wpisy zanim się coś napisze.

Mariola
@zdziwienie 20.08.2018 12:11

Od pracowników najniższego szczebla wymaga się minimum, minimum. Nikt nie oczekuje od Pracowników na obiektach , że będą elitarnymi komandosami. No chyba, że te proste funkcje są dla Pana fajerwerkami. A propos forum to każdy ma prawo tu zająć swój głos ale niech trzyma się prawdy a nie zmyśla bajki o Właścicielu i firmie. Firma zatrudnia około 600 osób i normalną rzeczą jest ruch osobowy, ktoś się zwalnia a ktoś nowy jest zatrudniony na to stanowisko. Od kogo otrzymał Pan tak niewiarygodna informacja, że ludzie się zwalniają? Może od tej samej osoby co pisała że firma się sypie i pan Bączkowski palił banknoty na grilu :)?. Kondycja firmy jest dobra, planujemy dalszy jej rozwój, poprawę jakości wykonywanych usług jak i poprawę warunków pracy dla pracowników z najniższego szczebla.

szaraczek
@Danka 20.08.2018 09:15

Zapominasz chyba o tym że to ludzie na najniższych stanowiskach pracują na zysk tej firmy. Nie sekretariat, nie księgowość, ani nie inne stanowiska biurowe. Nawet nie pan Baczkowski. Czy nadzoruje ludzi? Nie, bo od tego ma kierowników i dyżurnych. Czy zdobywa kontrakty? Nie, bo od tego ma marketing. Więc ten pojazd po ludziach na najniższych szczeblach jest co najmniej dziwny i dobrze uwypukla problem istniejący w tej firmie: Brak szacunku dla zwykłego, szarego pracownika. Nie wiesz co sprawia ludziom problemy, bo praktycznie nie masz z nimi kontaktu. Może tak dla odmiany zajmiesz się swoimi obowiązkami zamiast wypisywaniem głupot w internecie?

szaraczek
@Mariola 20.08.2018 12:51

A jak miałaby wyglądać ta poprawa warunków dla pracowników najniższego szczebla? Proszę o konkrety zamiast lania wody. Większość warunków pracy wynika ze specyfiki obiektów, więc to raczej klienci Votum mają na to wpływ, a nie samo Votum.

x
@Danka 20.08.2018 09:15

Ale zdajesz sobie sprawę że wypowiedzi typu "załóżcie sobie firmę" praktycznie dyskwalifikują ciebie jako rozmówcę?

Olek i Janek
@szaraczek 20.08.2018 23:34

Na zysk pracują wszyscy zatrudnieni w tej firmie nie tylko pracownicy fizyczni !!!!!! Po Pana wpisie widać jaki ma Pan szacunek do pozostałej Kadry. Po za brakiem szacunku występuje u Pana także brak wiedzy w podstawach zagadnieniach prowadzenia firmy, więc stwierdzam, że nie ma sensu tego rozwijać i tłumaczyć bo pewnie Pan tego nie zrozumie.

Jola
@x 21.08.2018 12:38

Każdy ma prawo się wypowiadać na tym forum!!! Prowadziłam przez kilka lat firmę usługową, wiem jak jest ciężko i podchodzę do tego obiektywnie.

szaraczek
@Olek i Janek 21.08.2018 12:46

Rozumiem że podpisałeś(-aś) się dwoma imionami po to żeby wywołać wrażenie że tego zdania są dwie osoby. Zamiast próbować mnie wciągać w bezsensowne przepychanki słowne proszę odpowiedzieć na moje pytanie, które postawiłem wcześniej: Jak miałaby wyglądać ta poprawa warunków dla pracowników najniższego szczebla? Proszę o konkrety zamiast lania wody. Większość warunków pracy wynika ze specyfiki obiektów, więc to raczej klienci Votum mają na to wpływ, a nie samo Votum. Nadal czekam na jakieś konkrety.

ciekawskie jajo
@Danka 20.08.2018 09:15

A mnie ciekawi jedna rzecz. Jakie doświadczenie miał pan Bączkowski PRZED założeniem Votum. Pracował gdzieś w ochronie, lub służbach mundurowych? Czy raczej założenie firmy ochroniarskiej to był pomysł spontaniczny? Może by lepiej sobie radził w innej dziedzinie. Bo tutaj trochę mu nie wychodzi.

x
@Jola 21.08.2018 14:25

Świetnie że każdy może się tu wypowiadać. Uświadom o tym fakcie Dankę, bo ma najwyraźniej problem z tym że niektóre osoby się tu wypowiadają.

Saturn
@Mariola 20.08.2018 12:51

Ha ha ha poprawę dla pracowników niższego szczebla o tak tak zgadza się ustawowe podwyżki bo sami od siebie nic nie dajecie pracownikom najlepiej by pracownik siedział na obiekcie po 24 h na dobe za wolne to są realia macie obiekty gdzie pracownicy schorowani siedzą po 24 h na dobe a na to lekarz nie wyrazi zgody inspekcja pracy się wam przyda i inspektor socjalny pracownicy nie mają warunków na obiektach by zjeść w czystości śniadanie wystarczy przypomnieć obiekt gaz-bud lub kęping nad brdą czy tam jest czysto ? No niech się wypowie ta osoba z biura ona siedzi w czystym klimatyzowanym pomieszczeniu a pracownicy tylko podałem te dwa obiekty bo jest ich o wiele więcej

Zdegustowany
@Saturn 22.08.2018 13:27

Może jeszcze mają pracownikom sprzątaczki załatwić aby sprzątały bałagan po pracownikach. Trzeba sprzątać swoje stanowisko pracy i uzgodnić z współpracownikami aby dbali o czystość. Proste!!!! Tego wymaga kultura osobista. Ile razy kierownik wspominał aby stanowisko pracy było czyste i Pracownik sprzątał po sobie. Nikt nikogo za karę nie wstawił na obiekt i nie zmusza do pracy. I nigdy pracownik nie pracuje bez wcześniejszej zgody od lekarza zgodnie z norma godzin tygodniowa i miesięczną. Chyba pomylił Pan pracodawców. Te ustawowe podwyżki kto Panu płaci ? Pan wyciąga ze swojej kieszeni? Może Rząd Panu daje ? To pracodawca Panu daje bo musi swoje wysiłki uskuteczniać u kontrahentów aby dali podwyżki a pracodawca ledwo zachowuje minimalny zarobek. Taka jest prawda. Przejrzyjcie na oczy!!!!!

Saturn
@ciekawskie jajo 22.08.2018 00:29

Pracował w firmie JAGO teraz tam jest erplast pracował tam tak zawzięcie że miał miano esesmana

Saturn
@Zdegustowany 22.08.2018 13:40

Ha ha ha rozwaliłeś mnie Zdegustowany ha ha ha widze ostro trzymasz palec w 4 literkach w firmie komuś i to bez smalcu dowiedz się imbecylu ile pfron płaci za osoby niepełnosprawne właścicielowi i poczytaj kodeks pracy troszeczkę bo widze że z tym to ty na bakier jesteś i to ostro normy godzin to jest ok u ciebie 24 w pracy dzień przerwy i następne 24 lub 12 bo ktoś walnoł L4 bo ma dosyć latania po 10 obiektach to są realia . Właściciel od firm co je obstawia ma na czysto dla siebie zasięgnij troszkę wiedzy bo jesteś ostro do tyłu a dbać o czystość idzie ok tylko sami pracownicy nie wymienią gnijących starych okien od cieknącej wody z dachu co to też mają pracownicy robić twoim zdaniem imbecylu .

Garbaty
@Saturn 22.08.2018 14:03

Widzę że obrażanie ludzi ma Pan w jednym paluszku. Etap związany z dobrym wychowaniem i kulturą osobistą też ktoś chyba ominął. A za pomawianie ludzi grozi odpowiedzialność karna która podlega grzywnie lub karze ograniczenia wolności. Na tym etapie zakończę te "inteligentną" konwersację z Panem

obiektowy
@Saturn 22.08.2018 14:03

Pracownicy nie wymienią również cieknących rur, ani nie wymienią stłuczonej szyby w oknie.

kieras
@obiektowy 23.08.2018 10:27

To fakt uszkodzeń lub uchybień trzeba zgłaszać kierownictwie.

Gienek
@kieras 23.08.2018 14:45

To super polecam zgłaszanie o papier toaletowy się nie idzie doprosić nie wspomne o przyborach do pisania resztę wole pominąć firma krzak i tyle

obiektowy
@Gienek 30.08.2018 13:04

To samo na moim obiekcie. Wodę, papier toaletowy i długopis do wypisywania książki służby to mam od pracników obiektu ochranianego.

Saturn
@Garbaty 23.08.2018 08:22

Nie no widze że kogoś obraziłem oj zaraz się popłacze i odpowiedzialnością karną straszy normalnie szok mecenas ty garbaty powołanie ci się walło ty na mecenasa firmy votum idz ty inteligent ty się wyprostój ja z garbatymi nie gadam i nie cukrój sobie że zemną prowadzisz jaką kolwiek konwersację trzymasz paluszeg tam gdzie słońce nie dochodzi w miejscu intymnym panu Gnieckiemu to nie pisz że zemną konwersójesz bo ja z takimi nigdy nie rozmawiam bo wali od takich kałem pozdrawiam i polecam terapię na garba

Saturn

Wczoraj był dzień pracownika ochrony i co dostaliście od firmy Votum ? Dobra firma dbająca o pracowników tym bardziej jak tu pani z biura napisała że pan Bączkowski sam od początku zasówał by firmę rozkręcić tyle tylko że znam realnie od czego pan Bączkowski zaczoł sam pracował w ochronie wybił się a teraz na ludzi się wypina . Dobry pracodawca integruje się z pracownikami rozmawia z nimi co zmienić w firmię by było lepiej pisząc z pracownikami chodzi mi by przejechał się po obiektach i z ludzmi porozmawiał nie z tymi z biura i boli mnie to że ktoś nas pracowników poniża nas do niższego szczebla skoro to z nas pan Bączkowski ma pieniądze i to nie małe a sam niby zaczynał od niczego skoro by tak było to by miał szacunek dla swoich pracowników czyli większość z nas ma dzieci rodziny i miło by było dostać chociaż małą paczkę na święta dla dziecka a nie jakieś bony zniszkowe na zakup w sklepie firmowym części do komputera . Moja żona pracuje w firmie gdzie jej szef sam od najniższego szczebla się wybił jest teraz prezesem firmy i docenia swoich pracowników dba o nich rozmawia z nimi pracownicy mają wczasy pod gruszą paczki dla dzieci a latem firma robi festyn firmowy dla pracowników ale w votum otym pomarzyć .

Danka
@Saturn 23.08.2018 09:24

O czym Ty piszesz o paczkach, prezentach i piknikach. Na takie cele trzeba mieć środki. Z zysku z obiektu na poziomie 200-300 zł i przy 600 pracownikach??? To można zrobić z 2-3 imprezy i firmę można zwijać. Masz zero ale to kompletne zero pojęcia o funkcjonowaniu ZPChr i o zarobkach z jej prowadzenia. Proponuję przejść do tej drugiej firmy jeśli tak dobrze stoi. Trzeba sobie warunki poprawiać. Pana tok myślenia już się nie zmieni i tłumaczenie jaki jest stan faktyczny nie przyniesie zamierzonego celu. Pozdrawiam

anonymous
@Danka 23.08.2018 14:43

A podobno kondycja firmy jest dobra i jest planowana poprawa warunków pracy dla osób na najniższym szczeblu. Widzę że teraz temu zaprzeczacie. Może tak uzgodnicie z Mariolą wspólną wersję? Przy założeniu że to nie ty się podpisałaś jako Mariola.

Saturn
@anonymous 24.08.2018 00:01

Dobre raz piszą tak raz tak ha ha ha zakłamane biuro i tyle a pan Bączkowski ma finanse i to nie małe jakie mają auta to w pale się nie mieści a na temat paczek była rozmowa na jednym z zebrań i pan Bączkowski orzekł że paczek nie będzie bo są wzięte samochody w lizingu czy my je braliśmy my nimi jeżdzimy ? Do pracy musimy własnym transportem jechać z jednego końca bydgoszczy na drugi koniec ten co nie ma samochodu to autobus tranwaj a nikt w firmie nie wyjdzie z inicjatywą by zwracać za dojazdy do obiektów ale jakie szefostwo taka firma nic dodać nic ująć a widzę panią Danke i Mariole prawda zabolała i dodatkowo się same zakręciły w tym co piszą jeśli tak panu Bączkowskiemu ciężko to niech zamknie firmę i finito już i tak ma wiek emerytalny gdyby było tak ciężko to by ludzi do pracy nie szukali a w ogłoszeniu sam Gniecki kłamiąc czego się w votum doskonale nauczył wymienia że zarobki od 2100 zł do 2400 zł kto to widzi komuś chyba cegła na głowe spadła

Saturn
@Danka 23.08.2018 14:43

600 pracowników wliczasz w tą statystyke tych z biura ? 600 pracowników ok ale ile obiektów ma firma bez ochrony fizycznej tylko alarm i monitoring dodatkowo dotacja z pefronu fundusz socjalny z pefronu co pracownicy nie widzą o tym nie napiszesz dajcie coś pracownikom od siebie zachęccie pracowników . Napisz śmiało ilu kierowników się zmieniło jak pan Szymborski odszedł na emeryturę ja wiem aż 3 w ciągu kilku miesięcy czyli widać nie jest firma tak kolorowa jak piszesz opisz rzeczy jakie pracownikom dajecie że są są urzywane schodzone i ile dajecie na środki bhp za to mam sobie zapewnic mydło do mycia w pracy papier toaletowy bo firma nie rozwozi no i proszek do prania munduru i to wszystko za 8 zł . Napisz że są problemy z przyborami do pisania na obiektach że do kierownika nie idzie się dodzwonić po godzinie 20 . Stanowisko kierownicze w takiej pracy zobowiązuje być pod telefonem przez 24 h na dobę kierownik Olgird był to kierownik z ikrą i zawsze pod telefonem .

obliczenie
@Danka 23.08.2018 14:43

200-300zł z obiektu? To kłamstwo w żywe oczy. Tak się składa że rozmawiam z ludźmi z ochranianego zakładu i wiem ile Votum dostaje za jednego pracownika. Po odliczeniu pensji i zusu nadal zostaje około 500zł za pojedyńczego pracownika. A są obiekty z czterema pracownikami. Co daje 2000zł czystego zysku za obiekt! A teraz weźmy pod uwagę że jest tych 600 pracowników. Zysk Votumu wynosi 300 tysięcy miesięcznie. Więc proszę nie wciskać ciemnoty że firma nie ma na coś środków.

Grzegorz
@obliczenie 03.09.2018 12:27

Jak by to był taki marny interes to by takich firm nie było tyle na rynku pracy dla niepełnosprawnych czym lepsza niepełnosprawność tym lepsza dotacja i piszą po 3 miesiącach premia uznaniowa ha ha ha tak tak to wymuszona premia wyrównawcza do najniższej krajowej ciesze się z jednego że zwolniłem się z tego syfu bo inaczej nie idzie tego nazwać a wiem jedno że pracownicy się zwalniają a powód prosty pseudo kierownik Gniecki co nie ma zielonego pojęcia o swoim stanowisku jakie pełni ale co my chcemy od osoby co kodexu pracy nizna grafików nie robi a jak się do niego człowiek dodzwoni zgłasza problem na obiekcie to odrazu przepraszam mószę kończyć bo robię grafiki lub oblicza pęsje no jak on by pęsje obliczał to całkiem by był cyrk w votum życzę powodzenia firmie votum z takim kierownikiem jak Gniecki

Kazimierz

Śmiać mi się chce bo o panu Norbercie pisałem i dzisiaj z nim nie przedłużuli umowy miał wcześniej na 3 lata i się wypieli na niego a on pomagał kierownikowi Gnieckiemu opracować grafiki książki raportów itp by nie musieli zamawiać w drukarniach specjalistycznych a tu chłopowi po 3 latach skakania po obiektach umowy nie dali macie przykład pan Norbert znany w firmie pracownik wielo letni co maca rodzinę a się wypieli na niego tak cenią pracownika co wspiera i pomaga kierownictwu . Czy tak się robi z pracownikiem wieloletnim to jest przykład dla reszty pracowników tej firmy bo pokazaliście swoją prawdziwą twarz . Gdzie szaczunek i godność dla takich ludzi ? No Mario Danko odpowiedzcie słuchamy ? Mam dobry kontakt z panem Norbertem i widze że firma nie potrafi docenić i z szaczunkiem podejść do pracownika co ma dzieci rodzinę tylko garniecie do siebie . Życze powodzenia na reszcie przetargów .

Kazimierz

Witam nie wiem po co się tak tu unosicie i spinacie tyczy się to do pań ( Mari i Danki ) jak by było wszystko takie ok to proszę mi wytłumaczyć jedno pracowałem u państwa kilka miesięcy temu na wschodniej 23 nrumer obiektu 233 tak piszecie o zgłaszaniu problemów kierownikom dyżurnym mieliście ten obiekt przez kilka ładnych lat pod opieką i gdyby nie ingeręcja pracownika pana Norberta który przyniósł z domu środki co wielokrotnie zgłaszał kierownikowi zamontował sedes w wc bo od początku nie mieli a dyżurka była szara i ponura jak pan Norbert z innymi pracownikami pospżątał to go z tamtąt zabraliście z panem Norbertem poznaliśmy aię właśnie na tym obiekcie i widze że osoby co dużo od siebie wnoszą w ład i porządki na dyżurkach to odrazu przeżucacie na inne obiekty i zgłaszanie o braku sedesu na wc było przez 2 lata kierownikowi i nic i nie piszcie takich durnot że zgłaszać wiem jak to się odbywa o środki czystości nie idzie się doprosić co waszym zdaniem pracownik za 8 zł dodatku BHP ma sam przynosić środki czystości czyli ( płyn do okien , płyn do podłogi , domestos do wc itp ) proszę te panie by same kupiły te środki czystości za 8 zł i przez to przeżucanie pracowników straciliście obiekt nową chłodnie sam pan dyrektor chłodni pytał się pracowników wielo krotnie o kierownika że chciałby z nim porozmawiać a kierownik się nie pokazał więc o czym to świadczy chyba o waszym podejściu do kontrachęta bo został olany zlewacie pracowników i kontrachętów taka prawda . Co do ubrań to brak mi słów inne firmy mają wszystkie rozmiary zapakowane w foli nowe a u was śmierdzi naftaliną jak w lumpeksie racja dla patroli może macie czyste nowe bo jest tych pracowników nie wielu wiemy wszyscy co jest prawdą o firmie i nie ma co się tutaj spinać prawdy nie ukryjecie wpisami że jest kolorowo pokażcie frekfęcje ilu pracowników odchodzi z firmy bo jest cyrk a nie firma

Mariola

Saturn ma wielkie j..a ? Jak by miał j..a to by się przedstawił na forum!!!A dla mnie miał by większe gdyby przyszedł do firmy i problemy w niej wyjaśniał a nie smrodził we własnym gnieździe.

ochroniarz
@Mariola 29.08.2018 16:06

Ale problemy były poruszane zarówno w firmie, jak i z kierownikiem i z dyżurnym. Był wykorzystane WSZYSTKIE możliwości kontaktu. I co z tego? Nadal istnieją te problemy i nadal brak rozwiązań. Pralnia chemiczna? To chyba jakiś żart. Odzież będzie prana jak ją sobie sam wypiorę. Woda na obiekcie? Chyba tylko wtedy jak ją sobie sam przyniosę. Cokolwiek dla pracowników? Chyba tylko dla biurowych, którzy włażą w tył panu Bączkowskiemu. Chciałbym zobaczyć jakąkolwiek kobietę z biura na obiekcie. ŻADNA z nich nie przetrwałaby jednej zmiany. Za to każda przestałaby wypisywać na tym forum głupoty. Do kobiet z biura: Mijacie się z prawdą w KAŻDEJ swojej wypowiedzi. I od razu zaznaczam że moja wypowiedź jest tak delikatna bo ostrzejsze słowa są na tym forum cenzurowane. A zasłużyłyście na ostrzejsze słowa już chociażby za swój brak szacunku dla zwykłych pracowników. Po prostu przestańcie się już ośmieszać wypisywaniem bredni.

Zdziwiony2

Nie pracujecie w więzieniu !!! Jak coś komuś nie pasuje to zmieńcie zakład pracy. A jak chcecie pracować to nie marudzić tylko zgłaszać kierownikowi lub w firmie aby poprawili lub coś naprawili. Możecie nawet notatkę służbową wysłać do Starego jak kierownik was olewa.

ochroniarz
@Zdziwiony2 29.08.2018 12:43

Jakbyś nie zauważył to sporo osób zmienia zakład pracy.

Garbaty

Jak tam zdrówko Panie Jacku, jak tam postaealiście się o jakieś ubezpieczenie dla ludzi? Są już jakieś godziwe mundurki dla pracowników? Płacicie już nadgodziny?

informacja
@Garbaty 24.06.2018 02:03

Mundurki są, ale brudne i przepocone po poprzednich pracownikach. Buty używam prywatne, bo przez 11 miesięcy firma jeszcze ich nie zorganizowała.

Odpowiedz
@informacja 02.08.2018 23:50

Nikt Panu nie dał przepoconej odzieży !!! Jeśli sorty są używane to zawsze są czyste i wyprane w specjalistycznej pralni. Jeśli chodzi o obuwie to każdy je dostaje. Jeśli Pan ich nie otrzymał to proszę skontaktować się z kierownikiem lub dzwonić do siedziby firmy. Proszę odpowiedzieć mi na pytanie, czy tak trudno zadzwonić do firmy i powiedzieć o problemie?

Garbaty
@Odpowiedz 13.08.2018 09:10

Wychodzi na moje co już pisałem, a zostałem zbesztany przez administrację. Coś tam jest, coś tam funkcjonuje, ale wam to ginie najdalej na pułapie kierowników regionalnych.

informacja
@Odpowiedz 13.08.2018 09:10

A może tak zamiast opowiadać bajki to przyjrzysz się odzieży w magazynie? Czy "wyprana" odzież to taka z plamami i z "zapaszkiem"? O butach kierownik wie, bo problem był poruszany wielokrotnie. Nadal są na etapie "załatwiania".

Agnieszka
@informacja 18.08.2018 23:19

Jak już Pan taki sławny na forum to proszę uchylić rąbka tajemnicy kto jest Pana kierownikiem. To maxymalnie przyspieszę proces załatwiania obuwia. Serdecznie pozdrawiam

Rybka
@Odpowiedz 13.08.2018 09:10

Ha ha ha specjalistyczna pralnia przez zwolnionych pracowników bo oddając ufajdane przepocone to wielkie aluzje a tak tu piszesz o pralni specjalistycznej w kadrach trzeba się odbijać o kierowników by co kolwiek otrzymać z magazynu odzierzowego co chwile twierdzenie piątek jest na magazyn tylko zapominają o tym że człowiek pracuje po 12 i nawet więcej godzin one zrobią swoje 8 godzin i zadowolone zapraszam kadry i nie tylko kadry na obiekty nie koniecznie na całe 12 godzin zobaczymy co powiedzą i to w duchotę lub zimą jesienią jak woda na głowy leci przez cieknący dach no ale po co taka paniusia pracuje w zakładzie pracy chronionej siedzi w klimatyzowanym pomieszczeniu zimą cieplutkim na głowę woda nie kapie to zadowolona bo nie wie jak jest na obiektach zróbcie zebranie z tymi 600 pracownikami powiedzą jakie warunki na obiektach a tych co chwalą i liżą t....ki dyrekcji będzie garstka . A Saturna popieram pisze szczerą prawde co się dzieje w firmie i na obiektach ma facet ogromne j......a .

Ochroniarz

Od miesiąca na obiekcie jesteś i masz stały kontakt z Dyżurnym co kilka godzin i nie mogłeś tego zgłosić ze nie masz wody . Chyba lubisz robić zamęt na forum. :)Taka jest prawda

Pokorny

A na mój obiekt w Bydgoszczy woda dowożona jest na bieżąco. Widziałem jak grupa rozwoziła wodę i na liście było pełno obiektów. Może zapomnieli dowieźć ?

Urbaniak D

Witam, jak się pracuje wam w Zielonej Górze bo zamierzam się w tej firmie zatrudnić ? Pozdrawiam i czekam na informacje czy warto. Słyszałem od znajomego z Żar który tam pracuje że firma ok i nawet stawki trochę wyższe niż u konkurencji .

pracownik
@Urbaniak D 01.07.2018 16:04

Wynagrodzene to najniższa krajowa. A ludzie na obiektach nawet nie dostają wody przy 30+ stopniowych upałach.

Pracownik Votum
@pracownik 02.08.2018 23:13

Z jakiego województwa Pan pisze? Temat wody dla pracowników podczas upałów jest przez nas bardzo przestrzegany. Wodę na obiekty dowozi kierownictwo oraz grupa interwencyjna.

ochroniarz
@Pracownik Votum 13.08.2018 09:12

Tak się składa że picie to sobie sam przynoszę do pracy. A z wody dostarczonej przez pracodawcę to została na obiekcie tylko posta butla, która stoi już od dobrego miesiąca. Pracuję w Bydgoszczy.

Saturn

Firma się sypie powoli na psy spada stanowisko po kierowniku Szymborskim już kilka krotnie zmieniło pracowników tylko imbecyl Gniecki jeszcze się trzyma pracuje już tam przeszło rok czasu a nie zna swoich pracowników jak i przepisów kodeksu pracy a kto pod Gnieckim ( Dowódcą ) to kapo poprzedni kierownik nie robił zamętu między pracownikami a ten ma swoich oddanych konfidentów i wierzy w to co oni mówią nie obchodzi go to że przez donoszenie na innych kryją swój tyłek kapusie mogą pić ćpać na obiektach a go to nie obchodzi ważne że do pracy przychodzą a że na zakładach z pracownikami piją to nic . Polecam tą firmę i kierownika Gnieckiego ( WAŻNE ŻE DO PRACY PRZYCHODZI ) to są jego słowa ludzie wzieli to sobie do serca i chodzą a w jakim stanie to nie istotne . 13 zł na godzinę ha ha ha dobre ale nie realne w tej firmie w ogłoszeniu o pracę zarobki od 2100 do 2400 zł ha ha ha kiedyś było realne że za nadgodziny płacili teraz już nie .

Rybka
@Saturn 18.08.2018 00:09

Saturn masz rację firma z taką osobą jak kierownik Gniecki się rozsypie jak domek z kart na rynku ten człowiek nie posiada licencji nie wspomnę o wiedzy na temat ochrony obiektów co on robi w firmie to nie wiem grafików nie robi robią to pracownicy on tylko je przerabia z dyrekcją na obiektach nie rozmawia jest fałszywy tu ci w oczy świeci a na drugi dzień zapomina o tobie kierownik Olek był lepszy miał szacunek dla ludzi czego kierownikowi Gnieckiemu brak Olek potrafił pomóc pracownikowi jak tylko pomocy potrzebował . Moim zdaniem jest tak szef firmy się nachapał kasy i mu wisi kogo zatrudnia na stanowisko kierownicze co do kapusi to zawsze byli tylko kierownik Olek ich gonił a właściciel firmy sam lubi wypić na działce i palić po 200zł na grilu mój syn był na takiej imprezie pana Leszka widział podejście do gotówki szefa jakie posiada pracownicy na 200zł pracują na taką kase po 2 lub 3 dni .

Zostaw opinię o Agencja Ochrony PUH VOTUM - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony PUH VOTUM