Agencja Ochrony PUH VOTUM

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 176 ocen.

Opinie o Agencja Ochrony PUH VOTUM

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony PUH VOTUM

Iza

@Bednarek a Ty znasz historie wszystkich pracowników, że potrafiłbyś powiedzieć, dlaczego ktoś został zwolniony z Agencji Ochrony PUH VOTUM? Może jak ktoś miał wątpliwości to powinien pracodawcy zapytać, co było powodem zwolnienia.

Bombardier

Bylem jednym z pierwszych pracowników jak biuro było na ul.Poznańskiej przeszedlem wszystkie szczeble od obiektóew po CMA kture bylo jeszcze w szpitalu Biziela na 6 pietrze potem na Nowej bylem lojalny szanowałem prace i swe obowiązki (trzymalem włascicielowi palec w .....) i po 11 latach dostalem wypowiedzenie ze smiesznego paragrafu p.Jaskulski kierownik administracyjny wreczyl wypowiedzenie na Papierni gdzie mialem słuzbe z propozycją poproszenia "starego"jak nazywal wlasciciela by mie nie zwalnial wiec zapytalem a dlaczego p.Jaskulski?nic nie mam sobie do zarzucenia odpowiedzial mi taki uklad wykrylem afere na Miboxsie jak Stasiewski (potem kuerownik) kradl euro panele zostalem przeniesiony co do wyplat to ucciwie i w terminie reszta slabo a p. Mireczek braciszek fachowiec mniej niz zero zaczelo sie zle dziac jak zaczel przyjmowac rodzine do pracy poniewierali ludzi p.Krzysztof i Dalkhe i jego brat .to tyle w skrucie

Bednarek
@Bombardier 11.11.2017 18:27
Bylem jednym z pierwszych pracowników jak biuro było na ul.Poznańskiej przeszedlem wszystkie szczeble od obiektóew po CMA kture...

Widać że ma Pan zapiekłe żale do firmy. Ja też pracuje w tej firmie od 15 lat i pamiętam ten obiekt(papiernia której już nie ma z 10 lat)Znam też dużo pracowników , którzy mają dobre i średnie zdanie o tej firmie - nigdzie nie jest idealnie. A jeśli dostał Pan wypowiedzenie to na pewno nie z głupiego paragrafu tylko był konkretny powód!!! "Stary" nie jest bezlitosny i traktuje ludzi z szacunkiem to trzeba Mu przyznać. Jeśli masz Pan odwagę to podaj swoje nazwisko to napiszę prawdę jakim był Pan pracownikiem i czemu skończył Pan karierę w tej firmie. Apropos rodziny to Dalhke nią nie jest i nikt rodziny nie wygrywa w konkursie.

Bombardier
@Bednarek 15.11.2017 12:53
Widać że ma Pan zapiekłe żale do firmy. Ja też pracuje w tej firmie od 15 lat i pamiętam ten obiekt(papiernia której już nie ma...

Każdy ma prawo do swojej oceny,nie ma ludzi idealnych pozdrawiam

tomasz

pracowalem kiedys w tej firmie moze mi ktos powiedzieć co sie stało z poprzednimi kierownikami?

Paweł
@tomasz 02.11.2017 17:20
pracowalem kiedys w tej firmie moze mi ktos powiedzieć co sie stało z poprzednimi kierownikami?

Poprzedni kierownicy poszli swoją drogą. Pan Roman chyba ze względów na zdrowie a Pan Olgierd prawdopodobnie pracuje za granicą .

iiii

czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu zaufac??

Bombardier
@iiii 24.02.2015 17:25
czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu...

Pan Krzysztof Piekarski to szwagier szefa

Bombardier
@iiii 24.02.2015 17:25
czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu...

Pan Krzysztof Piekarski to szwagier szefa ich zony to siostry

anonim

(usunięte przez administratora)

Jacek P
@dynius 09.10.2017 14:32
czy pana zdaniem jest odpowiedniego kandydata na stanowisko na obiekcie gdzie podczas służby osoba z orzeczeniem przystępuję...

Odpowiadając Panu dynius informuję, iż nie będę polemizował więcej z Pana bełkotem, w Pana głowie przewija się jakiś film z gatunku matrix . Odpowiadając Panu na te niedorzeczności musiał bym się zniżyć do Pana poziomu, ale obiecuję, iż nigdy nie wykręcę do Państwa nr telefonu a wie Pan dlaczego ano dlatego iż nigdy nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki Ja pozwoliłem jednak Panu wejść , trzeciego razu nie będzie. Zapraszam byłych jak i obecnych pracowników do szczerych wypowiedzi odnoszących się do wypocin Pana dynius bo przecież doskonale wiecie kto to jest . Czego Pan nie rozumie, że pracuję od 8.00 do 16.00 bo Panu się wydaje, że jeśli Pan przychodzi do pracy na 20.00 to ja mam też pracować bo wtedy jest za darmo telefon służbowy ! i w ciągu dnia ciężko było Panu przedzwonić ! gdyby każdy tak myślał a niestety tacy się też zdarzają to musiał bym pracować 24 godziny. Jest przecież dyspozytor do dyspozycji natomiast nigdy nikomu nie odmówiłem kontaktu w nagłych sprawach wypadki losowe itp. Zawsze odbieram telefon bez względu na godzinę. Na koniec wspomina Pan czasy Pana Remigiusza P. więc okazuje się iż to nie pierwsze nie drugie ale przynajmniej trzecie jak nie czwarte zatrudnienie w firmie VOTUM. Diagnoza jest prosta cierpi pan na syndrom notorycznie zatrudniającego i zwalniającego się pracownika ochrony i nie będę zdziwiony jak za miesiąc czy dwa zadzwoni Pan w sprawie pracy ale puki jest Pan jeszcze w miarę świadomy to proszę wykasować mój nr. telefonu. Jeśli ponownie Pan zachoruje to proszę poinformować znajomych aby przypomnieli Panu stronę GO WORK PL tam odświeży sobie Pan pamięć. Pozdrawiam życzę zdrowia J.P.

Franklin
@Jacek P 10.10.2017 14:32
Odpowiadając Panu dynius informuję, iż nie będę polemizował więcej z Pana bełkotem, w Pana głowie przewija się jakiś film z gat...

Panie Jacku nie ma co sie przejmowac tymi wypocinami i bezpodstawnymi oskarzeniami wszyscy wiedza jakim byl pracownikiem dynius zarowno byli jak obecni pracownicy czytajac wypociny to sie smieja z niego okreslaja go jako bajkopisarz

Iza

@Włodek, @seba, @nikol czyli polecilibyście pracę innym użytkownikom w Agencji Ochrony PUH VOTUM? Czy moglibyście podać cechy szczególne, które cenicie u tego pracodawcy? Jakie są zalety pracy tam? To informacje, które zainteresują osoby chcące tam pracować.

Włodek

Poznałem ostatnio kierownika i widać że to gość z którym idzie się dogadać. Pozdrowienia dla pracowników i administracji i szefostwa. Włodek

seba

Praca w firmie votum do ciężkich nie należy. Pracuję już w niej od 3 lat. Czytam komentarze u góry i sie dziwie. Na moim obiekcie wszystko dograne na 100 %. Wiadomo wszystkim się nie dogodzi. Pozdrawiam

Iza

@Żbig to dla lepszej atmosfery pracy może powiedzcie szefowi, że jednak kierownik nie zobowiązuje się ze swoich obowiązków? Powiedzcie potem czy to coś zmieniło w atmosferze w pracy w Agencji Ochrony PUH VOTUM.

nikol
@Iza 11.09.2017 11:09
@Żbig to dla lepszej atmosfery pracy może powiedzcie szefowi, że jednak kierownik nie zobowiązuje się ze swoich obowiązków? Pow...

Nowy kierownik spoko gość, można się dogadać. Opcja z grafikami moim zdaniem ok, przynajmniej nikt nie ma pretensji z pracowników że mu służby nie pasują. W porównaniu z poprzednim kierownikiem to jak niebo do ziemi :)

Żbig

Praca jest ok narobić się nie idzie na dzień dzisiejszy jest jeden nowy kierownik nie wiem z kąd go VOTUM wytrzasneło znowu pewnie jakiś znajomy znajomego szefa bo za co kierownik kase dostaje za robienie grafików i za opiekę nad obiektami a nie że grafiki ludzie sami robią i nic z tego nie mają a jak ktoś odpadnie to sam się krenci taki to kierownik nie pamięta kogo gdzie ma na obiekcie ok rozumiem ochrona wiele obiektów ale zacoś konkretną kase dostaje jako kierownik a nie za siedzenie w firmie i stwarzania pozorów pracy porobił na obiektach dowudców i martwcie się sami to co się dzieje w firmie od czerwca jest nie do opisania jestem ciekaw ile szef wie co się dzieje .

Janko muzykant
@Żbig 09.08.2017 09:06
Praca jest ok narobić się nie idzie na dzień dzisiejszy jest jeden nowy kierownik nie wiem z kąd go VOTUM wytrzasneło znowu pew...

A czemu jest nowy kierownik? Ktoś się zwolnil?

TomaszK

Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich w Bydgoszczy (korzystających z PFRON) i powiem szczerze, że Votum pod tym względem najlepiej traktuje pracowników. Chociaż moja kariera trwała u nich krótko, nie powiedziałbym złego słowa. Pozdrawiam

on

Jestem pracownikiem tej firmy , wiec wiele bym mógł powiedzieć. Tak jak już określił mój przedmówca jedynym plusem pracy tam są terminowe wyplata--NIC POZA TYM !!!. Firma nastawiona na inwigilacje ,kontrole ,ciągłe ,wieczne śledzenie.Dyżurni prowadzący mobbing to codzienność .Urlopem rządzi firma a nie pracownik , do którego ten urlop należy . Ciągłe i wieczne zmiany grafiku nawet w ciągu miesiąca , sprowadzają tam prace do ciągłej dyspozycyjności .Nikomu rozsądnemu nie polecam tam pracy.

wkurzony pracownik

Firma bardzo kiepska. Grafiki zmieniane z dnia na dzień, o czym pracownicy nie są powiadamiani. Po czym pretensje są do pracownika że nie wiedział. Wynagrodzenie to jedynie najniższa krajowa. Dyżurni to zwykłe chamy, którzy potrafią nawrzeszczeć na pracownika, bo ten wykonuje swoje obowiązki służbowe. Kierownik wogóle nie interesuje się podlegającym mu obiektem. Nawet nie wie które budynki do niego należą. Urlop co chwila przerywany, bo co chwila trzeba zastąpić w pracy jakiegoś pijaka. Nawet nie można niczego zaplanować, bo kierownik ma pretensje gdy podczas urlopu nie jestem pod telefonem.

ktos
@wkurzony pracownik 09.02.2017 00:07
Firma bardzo kiepska. Grafiki zmieniane z dnia na dzień, o czym pracownicy nie są powiadamiani. Po czym pretensje są do pracown...

wkurzony pracownik a w jakim mieście pracujesz?

bartas

witam w Ochronie Votum pracuję już ponad 5 lat ja tam jestem bardzo zadowolony myślę że jak się jest solidnym pracownikiem i pracuję się to jest dobrze ja się wszystkimi dogaduje i nie narzekam i oby jak najdłużej pracować w tej firmie pozdrawiam wszystkich

2

a jakie konkretnie trzeba spełnić wymagania aby u was dostać się na sprzątanie na wysokości? w sumie jestem taternikiem więc sądzę że bym dał swobie radę

KOWALSKI HIERONIM

WITAM Pracuję w firmie votum już ponad 14 m-c i jestem zadowolony. Dlaczego 1).płacą solidnie między 5 a 7 każdego miesiąca .2.) zwroty za leki okulary . 3) Osoby pracujące w biurze miłe cierpliwie odpowiadają na pytania ,jak czegoś nie wiedzą to kierują do osoby kompetentnej w firmie. 4)JEST JEDNAK COŚ CO MI SIĘ U MICH BARDZO ALE TO BARDZO NIE PODOBA TO TO ŻE ZA NADGODZINY NIE PŁACĄ OD RAZU TYLKO ROZKŁADAJĄ TO NA RATY MIESIĘCZNE.Ale za to całkiem nie zła stawka 8.50 netto SZCZERZE BEZ PODLIZYWANIA SIĘ POLECAM Ta FIRMĘ A WIEM CO PISZĘ BO PRACOWAŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH ZATRUDNIAJĄCYCH OSOBY Z GRUPAMI NP. ARJAN z panem kier PIESTRZENIEWICZEM . MUSIAŁEM IM ZAŁOŻYĆ SPRAWĘ W SĄDZIE o zwrot kasy za nocne godziny kilka lat temu gdy jeszcze w ochronie płacono dodatek za noce około 20%. W firmie Gierańczyk też ludzi robili w konia dosłownie orali i nie płacili za nadgodziny a i odebrać dni przepracowane jako wolne graniczyło z CUDEM. WIEM O CZYM PISZE PRACOWAŁEM U NICH PRAWIE 3 LATA W SZPITALU Biegańskiego w ŁODZI.TAK więc z perspektywy pracy w w/w Firmach VOTUM BYDGOSZCZ JEST DEBEST .

anonim

(usunięte przez administratora)

Waldemar R

No się dziwiłem bo pracuje tam mój znajomy i sobie chwali tę robotę. Ja planuje tam złożeyć ofertę pracy. Zobaczymy co jeszcze czas pokarze.

oskar

Oskar To jest najgorsza firma jaka zatrudnia osoby niepełnosprawne dostają dotacje od Państwa a nie spełniają podstawowych warunków pracy, mimo iż obiecują złote góry. W moim mieście się mówi na tą firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem więc wiem że to prawda tylko wypłata na czas a tak ciuchy stare już po kimś, ludzi mają gdzieś ważne są tylko kamery i obchody. W regulaminie mają że zapewniają dojazd, dostosowanie miejsca pracy dla osób niepełnosprawnych to wszystko pic na wodę i nikt mi nie powie że jest inaczej a osoby które wystawiają te dobre opinie to ludzie z firmy. Robią to na zlecenie szefa.

Waldemar R
@oskar 07.10.2016 08:22
Oskar To jest najgorsza firma jaka zatrudnia osoby niepełnosprawne dostają dotacje od Państwa a nie spełniają podstawowych war...

Oskar a w jakim mieście pracowałeś w votum bo dobrze wiedzieć i uważać na ta firmę jeśli będzie ktoś chciał się zatrudnić.

Paweł - zadowolony pracownik

Zdegustowany co ty pieprzysz? Nie wiem co ty palisz ale proszę nie rób tego be ze mnie:) Ja pracuje we Votum od 2005 roku i nigdy nie zdarzyło się aby się spóźnili z wypłatą i jeszcze wypłata płacona w ratach? Wypłata jest zawsze na czas a nawet i przed czasem i powiem ci że tez jestem na obiekcie przemysłowym i nie narzekam a jak tobie się nie podoba to po co pracujesz? Zawsze możesz nosić ulotki albo złom i makulaturę zbierać wtedy bynajmniej będziesz mieć kasę od razu płaconą tylko że trochę byś się musiał nachodzić a nie opierdzielać się w pracy. Naprawdę jak czytam te niektóre komentarze to aż się boje że się posikam ze śmiechu i sąsiadów zaleje:) Firma godna polecenia i kierownictwo też w porządku szkoda tylko że większość negatywnych opinii wywodzi się od ludzi którzy zmoczyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pracy a teraz wylewają swoje żale na forum bo są wściekli na samych siebie za swoje postępowanie. Pozdrawiam

Zdegustowany

Chcesz otrzymywać należność za przepracowane godziny przy ochronie obiektu i w konwojach, w dwóch a nawet 3 ratach (zależnych od humoru właściciela tej Agencji Ochrony) z opóźnieniem sięgającym okresu miesiąca czy dwóch - to znalazłeś się pod dobrym adresem. Nim złożysz ofertę Pamiętaj, że warunki płacowe stawki godzinowej pracownika ochrony, prezentowane w ofertach reklamowych PUH VOTUM, różnią się od stanu faktycznego (reszta to sprawa bliżej nieokreślonych mechanizmów premiowania). Z cnotą przypisaną do "wotum zaufania" ta firma zdaje się mieć coraz mniej, za sprawą pokrętnej polityki finansowo-płacowej. czego z niepokojem doświadczają, pracownicy ochrony jednego z obiektów przemysłowych.

anonim

(usunięte przez administratora)

viola

Pracownicy zatrudniani są tylko na umowach o pracę!!!!

Viola

Praca mi odpowiada, szefostwo i kierownictwo ok z pracownikami też przeważnie idzie się porozumieć. Polecam wszystkim, usługi ochrony w Bydgoszczy jak i chętnym do podjęcia pracy w firmie Votum.

JANO

W Firmie VOTUM pracuje już rok co czytam o problemach z grafikiem czy kierownictwem to myślę ze ludzie piszą o nie mojej Firmie mi pracuje się bardzo dobrze nawet dostałem propozycje do innej firmy za większe pieniądze to się nie zdecydowałem na odejście Kierownik miły zawsze idzie na rękę podwładnemu co do wizyt do lekarza czy wyjazdów do szpitala serdecznie pozdrawiam Kierownictwo z Bydgoszczy.

zenonik

Firma godna polecenia

anna

W Bydgoszczy też się dobrze pracuje, wiadomo stawki mogły byś wyższe ale co zrobić trzeba pracować. Kadra kierownicza na poziomie!!! Jeśli dobrze wykonujesz swoje obowiązki to potrafią docenić.

skiner

Ja pracuję w tej firmie już 4 lata w Zielonej i jestem zadowolony. Nikt grafików nie zmienia bez akceptacji pracowników pracujących na naszym obiekcie. Oby tak dalej:)

byly pracownik

Szanowni państwo czytam wasze opinie i się zastanawiam czy to jest normalne ze w firmie votum są grafiki zmieniane co tydzien , dlaczego ludzie odchodzą z firmy bo nie wytrzymują a czemu taka rotacja , ja mam kolegę który pracował w roku 2011 w firmie to byl miesiąc ze pracował w systemie godz po 16 i tyle miał służb w miesiącu ze jak wracał po 16 godz pracy wykończony 5 dni po 16 godz to trochę dziwnie maja status zpch przepraszam bardzo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie i to nie jest wyssane z palca bo to prawda w roku 2012 grudzień była obiecana podwyżka na swieta i nie dotrzymali słowa . i taka moja opinia jest ludzie otwotzcirc o tej firmie aż patrzeć na te osoby niepełnosprawne ze prezes p. Baczkowski dorabia się na tych ludziach aż wstyd ze nawet nie jest dac na święta paczkę . po prostu głęboko maja was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko kasę biorą za was i to jest ważne ze prezes ma za co licząc sie

pracownik szkoly jazdy

Jestem pracownikiem szkoły jazdy moja kursantka , wykupiła godziny na Wordzie w Inowrocławiu wszystko pięknie było gdyż podjechalismy pod bramę aby pracownik ochrony otworzył nam bramę . gdy nagle do bramy podchodzi facet , z rurka w gardle i coś nie może się wysłowic , ale otworzy bramę i wjechalismy na plac manewrowy , tylko mnie jedna rzecz zainteresowała on poprostu nie mógł iść a wiecie dlaczego ??? Bo był kompletnie pijany . I teraz mam pytanie dla właściciela tej firmy dlaczego trzymacie takich ludzi na obiekcie. Druga sprawa przecież jak można być pijany podczas pełnienia służby. Facet widocznie nie zdaje sobie sprawy ze naraża życie swoje oraz doprowadza to do zwolnienia z pracy pozdrawiam szefostwo z firmy votum

walkiria

Potwierdzam dobrą opinie tej firmy, pracuję w niej od roku.

twardy

Firma godna polecenia!!!!!

rafal

wiecie co jak zobaczylam ochrone w nowej soli naszpitalu to pomyslalem sobie ze ogladam weteranow z drugiej wojny swiatowej naprawde szok wpadl facet narabany a ochrona zamiast interweniowac schowal sie za slup i udawal ze nie widzi kto postawil tych ludzi na tak wazny obiekt przeciez to kpiny

Instalator

Praca jak praca ... (pracuję jako instalator); co do wypłat są na termin ( 1500 zł netto). Praca nie należy do lekkich ale za to może być przyjemna ( zależy od podejścia pracownika )... występują delegacje ... i tu się zaczynają problemy hmm... przed wyjazdem powinien być zarezerwowany hotel i ogarnięta dieta(koszt diety 35 zł) a tu gówno wielki ... aaa najlepiej by było jak byśmy sami sobie WSZYSTKO opłacili i jeszcze nie żądali zwrotu kosztów ... co już jest lekką przesadą :/ :/

Pay

No to pocisnales, przydupasie Z grupa inwaL.lub emer Siiitasiiia.ile masz na godz ,pochwal siE pało

anonim

(usunięte przez administratora)

adam

50 zł .Wypełniasz wniosek .czekasz 10 min i dostajesz .

Adam

Potrzeba zaswiadczenia . Wydawane jest w Sadzie i to od reki . Nie trzeba niczego poruszac. 10 min i po sprawie

iiii

czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu zaufac??

haha

ostatnia wypowiedz to chyba nie wypowiedz pracownika tylko baczkowskiego haha przyjedz pan do nowej soli na szpital i posluchaj co ludzie mowia o firmie votum to sie zdziwisz

bartas pracownik votum

Witam pracuję w firmie prawie 4 rok jestem bardzo zadowolony wypłata w terminie umowa o pracę mam szacunek do kierownika jak i również do szefa p Bączkowskiego ja nie narzekam na pracę mam nadzieję że będę jeszcze tutaj długo pracować p.s moim zdaniem ci co narzekają to po prostu nie chce im się robić moim zdaniem nie ma co narzekać są trudne czasy i z pracą jest trudno więc ludzie szanujcie to co macie pozdrawiam wszystkich pracownik votum:):):):)

AGNIESZKA

WITAM.MAM NADZIEJE ZE FIRMY VOTUM JUZ NIE BEDZIE NA SZPITALU W NOWEJ SOLI KATASTROFA!PANI DYREKTOR CHYBA STRACILA WZROK WIDZAC KTO PRACUJE W OCHRONIE I NIC Z TYM NIE ROBI!

szpital nowa sol

witam,pracowalem w firmie votum w nowej soli to masakra najgorsza firma jaka znam,a kierownictwo !tego nie da sie opisac!20 osob na szpitalu i tylko 8kurtek ha ha dobre

byly pracownik

Witajcie.. Pracowalem w tej firmie kilka lat temu na stanowisku instalatora i powiem tyle ze nie polecam tego pracodawcy. Pensja z miesiaca na miesiac obcinana bez podania przyczyny, kierownictwo obiecuje zlote gory i na tym sie konczy. Pensja na czas, ale dlamnie to zaden argument na plus poniewaz to wynika z kodeksu pracy i jest OBOWIĄZKIEM kazdego pracodawcy aby wypłacić wynagrodzenie w terminie. Jedyne co BARDZOOO MIŁO wspominam to ludzie (mowa o instalatorach) wsród ktorych dane mi bylo pracowac, stara ekipa z (usunięte przez administratora). na czele. Niestety Pan (usunięte przez administratora)nie potrafił tej ekipy uszanowac i z tego co mi obecnie wiadomo zaden z nich nie pracuje.. Raz jeszcze odradzam kolegom instalatorom tej firmy !

tercet 12
@byly pracownik 18.01.2015 23:38
Witajcie.. Pracowalem w tej firmie kilka lat temu na stanowisku instalatora i powiem tyle ze nie polecam tego pracodawcy. Pensj...

dodatki socjalne ???/ o czym Ty piszesz czlowieku ??????

marketing@votumochrona
@tercet 12 14.09.2015 10:14
dodatki socjalne ???/ o czym Ty piszesz czlowieku ??????

Pracowniku szkoły jazdy to co Pan pisze to zwykłe pomówienia a może konkurencja chce wystawić złą opinię, bo chyba INSTRUKTOR szkoły jazdy nie byłby id-ta i przede wszystkim powiadomił by policję oraz kierownika WORDU. Chyba że sam na co dzień jest pijany i wypisuje takie bzdury.

Wojtas.o

Jestem pracownikiem firmy "VOTUM" w Bydgoszczy Jest to najlepsza firma w której pracowałem a wiem co mówie bo mam 16 lat pracy w Ochronie . Firma "VOTUM" dba o pracownika to są dodatki socjalne i wypłaty przed czasem . Mili ludzie z samym Prezesem na czele nie ma tu wykorzystywania ludzi . Pensje są niskie ale na warunki jedne z najwyższych w Bydgoszczy . Polecam tu prace W.O

pracuś2

Szefostwo stara się aby było ok lecz różnie to im wychodzi. Ja jestem zadowolony szanują pracownika- szkoda że pensja niska 1380 zł netto, ale ważne że w terminie. Pozdrawiam

pracuś

troszeczkę w tej firmie pracuję i nie narzekam.Każdy się musi sam przekonać a ocena uzależniona jest od podejścia do pracy.

children

Firma i ludzie w niej pracujący, ok :)

Zenek

Potwierdzam dobrą opinie Henryka. Dbają o osoby niepełnosprawne.

henryk

Firma nawet, nawet. Mi refundują leki jak złoże wniosek we firmie. A że dostałęm juz kilka razy to postanowiłem odwdzięczyć się pozytywną opinią.

smolik

ja sami uczciwi pracownicy w tej firmie i było tak źle że 10 lat musiał palec trzymać prosto w 4 literach. Jak było tak źle to kolego mogłeś odejść z tej firmy. Masz racje Pilot teraz zebrało się na użalanie. Ja pracowuje w tej firmie 3 lata i w miare. Z pensją szału nie ma 1530 zł netto, ale pracy nie ma wiele- taka jest prawda.

PILOT

użalnie się biednych pseudo ochroniarzy sami pefronowcy w tym kraju normalnego zdrowego ochroniarza spotkać nie można to co zrobili inwalidzi z tą branża to o pomstę woła won do domów reksia oglondac

uczciwy dyżurny i durny

Witam-pracowałem w Votum w Bydgoszczy około 10 lat przeszłem wszystkie szczeble włacznie dyżurny bazy monitoringu zawsze dyspozycyjny trzymający palec w dupie panów Bączkowskich zero przekraczania regulaminu ale jak na obiekcie przy Fabrycznej odkryłem kradzierze euro-palet przez dozorce i magazyniera z obiektu i picie alkoholu na nocnych słózbach zgłosiłem to kierownikowi Jaskulskiemu to ja w nagrode byłem poniewierany w firmie a pijak i złodziej Stasiewski został kierownikim obiektów-zostałem zwolniony z dnia na dzień po wykorzystaniu urlopu ktury wziołem za namowa kierownika Dhalke bo miałem zwolnienie lekarskie jestem inwalidą 1 grópy poprosiłem o urlop bezpłatny na slub mojej córki-fakt pensje płacone mielismy po bozemu regolarnie ale refundacje leków urlopy fczasy zdrowotne tylko dla rodziny p.BBączkowskiego refundacja na samochody to dla brata i rodziny dalszej a byłem jednym z pierwszych pracowników w załozonej firmie z biurem na ul. Poznańskiej-i eta wsio cmok :)

Zostaw opinię o Agencja Ochrony PUH VOTUM - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony PUH VOTUM