AQ Group

Adres: Iwaszkiewicza 2, 83-200 Starogard Gdański

NIP: 5212878589 KRS: 0000043722

AQ Group
2 216 306 5 1

Opinie o AQ Group

Filtruj opinie po kryteriach:

Tymon
 Opinia

Podpowie mi ktoś jak przebiega rekrutacja? Jaka umowę proponują na początek?

Pomocna?
TakNie
M
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tymon 19.06.2019 13:25

Rekrutacja pójdzie łatwo, jak da się osobiście cv. Umowa jest o pracę ale nie warto tam iść. Obiecują dojazd do pracy, ale już autobusy nie jeżdżą. Miały być premie, są ale jak popracujesz pół roku i tak premia wynosi 100/200zl, dostaniesz najniższą krajową i musisz ciężko pracować. Lubią ludzi zwalniać, wola nowym zostawić A starych dobrych pracowników zwolnić, wola nowych bo nie muszą im premia płacić

Pomocna?
Tak9Nie
Jakub
 Opinia
@M 12.07.2019 04:40

Sugerujesz, że lepiej jest iść samemu do siedziby firmy AQ Group ze swoim CV i wyrazić zainteresowanie pracą? Skoro rzekomo nowi pracownicy zatrudniani są na podstawie umowy o pracę ze stawką najniższą krajową, to chciałbym dowiedzieć się, czy wraz z upływem określonego czasu ta stawka automatycznie wzrasta? Jest to ważne, gdyż po pewnym czasie pracownik na pewno chciałby otrzymywać wyższe wynagrodzenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bugdg
 Opinia
@Jakub 22.07.2019 11:06

Nie licz na jakąkolwiek podwyżkę w tej firmie

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Rekomendacja
@Jakub 22.07.2019 11:06

Zaczynasz od najniższej, ale z czasem pensja idzie w górę. Jeśli masz chęci i dobrze pracujesz to z czasem zarabiasz fajne pieniądze. Doceniają dobrych pracowników, ale trzeba sobie na to zapracować.

Pomocna?
TakNie4
Huhhh
 Opinia
@Pracownik 22.07.2019 15:21

Ahahaha, dobry żart. Chyba za trzymanie palca w (usunięte przez administratora) ahahaha

Pomocna?
Tak4Nie
B8ajajbsia
 Opinia

Zamiast zatrudniać ciągle nowych, to byście się zajęli starymi pracownikami. Doicie ich z kasy przy każdej możliwej okazji. Zmiany? Chyba dla waszych zachcianek są robione, a nie dla ich dobra by im się lepiej pracowało. Szkoda gadać. Za najniższą krajowa wymagacie tego by człowiek był bezbledny i zapierdzielał bo wam mało ciągle i mało. Firma krzak i nic więcej.

Pomocna?
Tak14Nie
JakNajdalejOdAQ
 Opinia

Niecały miesiąc temu ludzi zwalniali, teraz ludzi szukają na gwałt bo pracy niedługo będzie dużo. Ludzie wyrabiaja norme i liczą na premie (100-200zl brutto!) I zapłacą za czerwiec 50% tylko bo niby sprzedaż nie poszła! To inni ludzie są za to odpowiedzialni A nie ludzie na produkcji! Rób po łokcie za najniższą A może dostanie się 30zl premii... Nie polecam!

Pomocna?
Tak10Nie
kabelek
 Opinia

Za najniższą krajową to bankowo ludzie pchać sie beda drzwiami i oknami , śmiech na sali , ale jest owoc raz w tygodniu i to pewnie ,(a nie podniesienie płac w zagranicznej firmie ) napedzi ludzi do podjecia tam pracy hehe

Pomocna?
Tak8Nie
cox
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak to mi powiedziano: "pracuję tam trochę obywateli z ukrainy" Trochę?!? Tak same saszki, jurki i inne ukraince stoja przy linii. Nawet nie ma z kim porozmawiac. Jeśli zarabiałbym ponad 3000 netto to może jeszcze bym to zdzierżył, ale za 2250 brutto to chyba tylko totalny głupek bez szkoły tam pójdzie. pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie
Admin123456
 Opinia

Chciałabym też wyrazić swoją negatywna opinie nt. Tej firmy... Ogólnie nie polecam. Pracując tam półtorej roku... Do dnia dzisiejszego, zostałam potraktowana nie fair wobec całego szefostwa, zwolnienie bo co bo nie ma pracy? Śmieszne wytłumaczenie, tak najlepiej zatrudnić więcej Ukraińców a Polaków wyrzucać na zbity pysk ???? jeśli nie macie pracy to po co przyjmujecie nowych, skoro i tak po trzech miesiącach są potraktowani jak psy a nawet gorzej.. Brak słów. Firma nie godna polecenia. Bez pozdrowień ????

Pomocna?
Tak15Nie
XDD
 Opinia

Zatrudniają pracowników, dają próbną umowę później przedłużają a na koniec potraktują jak psa i wypierdo**ą za drzwi ! Nie polecam tej firmy! Jeśli drugi raz miała bym / miał bym wybrać pracę to napewno nie tam!!!

Pomocna?
Tak13Nie
horizon
 Opinia

czy dalej firma proponuje te same śmeszne pieniądze co do niedawna czyli najnizsza krajową :P ... pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie2
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak22Nie10
Mmmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dokladnie! (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie5
Ktos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ty która to napisałaś dobrze wiesz że jest to nieprawda znam trochę te dziewczyny z tego gniazda i nie ma tam nikogo takiego ( w białej koszulce) do której pasowało by to pomówienie. Na drugi raz zanim kogoś oczernisz zastanów się kim Ty jesteś. Cale to zamieszanie i bajzel w tym gnieździe robisz ty i osoby twojego pokroju .Zapamiętaj Karma wraca.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Chyba odezwala sie najlepsza psiapsiolka tej dziewczyny. Ojj ups zapomnialam nikt wiecej jej nie lubi hahaha

Pomocna?
Tak3Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
@dministrator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Art. 216 KK § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Przypominam, ze portal "gowork" służy wyrażaniu opinii na temat zakładów pracy, a nie ubliżaniu innym. Mała przestroga: NIKT NIE JEST ANONIMOWY, A TYM BARDZIEJ BEZKARNY W INTERNECIE. Dane przypisane do każdego komentarza (w tym adres ip) dostarczaja niezbędnych informacji dot. autora każdej wypowiedzi. Nie sa one potrzebne mi czy nawet osobom, które obrażasz, ale sa niezwykle przydatne odpowiednim służbom. Kto wie, moze jutro panowie w mundurach zapukaja do twoich drzwi? Miłego dnia!

Pomocna?
Tak17Nie18
Uio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@@dministrator 22.03.2019 08:51

Ojej???????????????????? jakie to mądre ????????a wczoraj płacz i lament ????????

Pomocna?
Tak2Nie10

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K
 Opinia

Ojj jak zazdrość przez ciebie przemawia. Ty nigdy nie dostaniesz podwyzki bo jestes amebą umysłową. Nawet do tarcia chrzanu się nie nadajesz. Pamietaj ze istnieje cos takiego jak adres IP po ktorym łatwo ustalić kto pisze tak zlosliwe komentarze...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Argumentum ad ignorantiam
 Opinia
@@dministrator 22.03.2019 08:51

Adres z którego pisano jaki widzę Zip.Net (usunięte przez administratora)widać zakładowy ip Co do anonimowości w sieci, istnieje coś takiego jak przekierowanie adresów IP poprzez serwery pośredniczące które nie rejestrują informacji o połączeniach :) tzw. re-routing albo trasowanie :) a dla leniwych przeglądarka TOR :) dlatego proszę nie pisać nieprawdy oraz wprowadzać innych w błąd. Zagrajmy w grę :) z jakiego kraju oraz IP wysłałem ten post ? Pozdrawiam Pani K.K.K.

Pomocna?
Tak27Nie2
.
 Opinia
@Argumentum ad ignorantiam 18.04.2019 17:37

Mało jeszcze wiesz :) Musisz się podszkolić w tym zakresie ;) Pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak1Nie12
thor
 Opinia

Wstyd że firma międzynarodowa płaci po 1640 netto z dodatkami może 1900 xD , kpina !! wstyd i hańba ... i potem sie dziwią, że nikt tam pracować nie chce za te plewy !!!!!!

Pomocna?
Tak10Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Bzdura totalna! Jak można wypisywać takie rzeczy na temat drugiego człowieka?! Jestem oburzona tą zawisłością i chamstwem. Lider pras nigdy nie zachowałby się w taki sposób...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik 2
 Opinia
@Pracownik 16.03.2019 19:57

Widocznie komuś przeszkadza nie można było się pozbyć to trzeba było kłamstwa wymyślać Moim zdaniem to przykład lidera Aby więcej takich ludzi Co niektórych chyba zazdrość zżera Żałosne Masz jaja mów w prost a nie za plecami dzięki temu wpisowi odrzucili uwagę od swojego działu

Pomocna?
Tak12Nie
Ciekawa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 2 16.03.2019 20:47

Zgadza się tylko ,że pamiętaj Idzie to w dwie strony!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robocik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niska płaca.Nie doceniają pracownika który daje z siebie 100 % Szefostwo obudźcie się wreszcie i zacznijcie coś w tym kierunku działać

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aq pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam. Nie doceniają nas polskich pracowników, traktują jak tania sile robocza.(usunięte przez administratora)obgadują każdego za plecami a żeby się odważyć i powiedzieć wprost nie ma komu. Takie odważne są. Przekupki z targowiska. Pracuje tam mnóstwo Ukraińców wiec nasze kochane szefostwo ma w (usunięte przez administratora) ze dobry pracownik który kilka lat tam pracował się zwalnia, bo przecież znajda ukrainca na jego miejsce. Wiec Polacy i Ukraińcy trzeba zrobić bunt aby godnie pracować za godne pieniądze bo póki co to nie jest tego warte. Stres goni stres. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dać podzwyzki, nie traktować nas jak baranów. Jesteśmy ludźmi mamy uczucia chcemy godnie pracować za dobre pieniądze !!

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracujacy
 Opinia

Ludzie pracując dążą do czegoś - w teori, po drodze oczerniajac innych,błądzą na tle bezsensownej klamstwa nicości.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Skoro na wszystko narzekacie, wszystko wam nie pasuje to po co dalej pracujecie w tej firmie ? To nie te czasy kiedy nie ma pracy na rynku, praca jest, wystraczy sie rozejrzec, poszukac :) Chociaż wnioskuje że to nie praca jest tu straszna , tylko ludzie ktorzy tu pracują. Zamiast skupić sie na tym co ważne (czyli pracy) ,plotkujecie i nastawiacie jedną osobe przeciwko drugiej. W tak toksycznej atmosferze z takimi ludźmi nie może być przyjemnie. Praca powinna nie tylko być obowiązkiem ale i przyjemnością, a napewno nie będzie jeśli będziecie dalej się tak wzajemnie traktować. Zapominacie że gracie do tej samej bramki. Dlaczego miedzy sobą rywalizujecie ? Przecież cała firma dąży do tego zeby sie rozwijać. Gniazdo to jest jeden zespół ktory powinien trzymac sie razem,a gniazdowa to osoba ktora powinna o niego dbac, wymagac ale rowniez zawsze bronic a nie donosić do pracownikow wyzszego szczebla. Ludzie zacznijcie się szanować a nie wbijać sobie nóż w plecy , bo do niczego dobrego to nie doprowadzi. Pozdrawiam i zachęcam do małych przemyśleń swojego zachowania :)

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bezmocy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Odnośnie gniazda A.02 bajzel totalny.... Zróbcie jakiś porządek bo tak się nie da już dłużej pracować.

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Od
 Opinia
@bezmocy 06.03.2019 22:32

To się zwolnij jak Ci nie pasuje.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mobing
Nazwa działu: Prasy
 Opinia

Mobbing ma się tu nadal doskonale. Aktualny przykład to olewanie wniosków o urlop. Wypisujesz kladziesz w wyznaczonym miejscu i tak sobie leży ponad tydzień przekładay to treścią ku górze to odwrotnie. Pracujemy na trzy zmiany, zawsze z gniazdowym który go widzi i nic. Lider 3 razy dziennie tam zagląda i też udaje że go nie widzi a próby podjęcia tematu zbywa brakiem czasu i zainstalowania co ostatecznie zmusza pracowników do wybierania urlopu zadanie. Czy to są te wartości AQ które lider powinien prezentować? Fochy i opryskliwosc? Tego ich u życie na szkoleniach?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czarnula
 Opinia

Firma "krzak". Oszukują ludzi jak tylko mogą.Na spotkaniu wszystko pięknie ładnie a jak już człowiek zaczyna pracę to się przekonuje że jest inaczej.Pensja jeszcze niższa od średniej krajowej.Ucinaja jak tylko mogą i na czym się da.Najgorsza pracaaaa!!!!NIE POLECAM!!!!!

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ano
 Opinia

Na ile zmian sie pracuje? Można sie dogadać?

Pomocna?
TakNie
Zaciekawiona
 Opinia

Witam serdecznie widziałam ogłoszenie na bramie w Kokoszkowy czym się różni od placówki w Starogardzie ?Z góry dziękuję za szczera odpowiedz ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolona
 Opinia
@Zaciekawiona 20.12.2018 23:08

Niczym na Iwaszkiewicza i na Kokoszkach to samo się produkuje .Ale już nie długo cała firma będzie przeniesiona w całości Kokoszki też do Linowca.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nickl
 Opinia

Gerdins a właściwie AQ, bo teraz tak ten zakład się nazywa to jedno z fajniejszych miejsc do rozwinięcia swojej kariery. Z plusów jakie jestem w stanie wymienić to: + umowa o pracę (pierwsza próbna - 3 miesiące), każda kolejna już można się dogadać na ile czasu; + bardzo przyjazna atmosfera, ludzie są chętni żeby dzielić się wiedzą; + wypłata zawsze na czas; + pakiet socjalny w postaci dopłat do prywatnej opieki medycznej i karty multisport, zajęcia językowe ang/niem; + firma wysyła na szkolenia (co prawda trzeba podpisywać lojalki, ale to normalne że firma chce zabezpieczyć sobie pracownika żeby nie zwiał); + płatne nadgodziny; + nikt nie sprawia Ci problemu jeśli danego dnia wiesz, że spóźnisz się godzinę i odrobisz to wcześniej/później; + bardzo dobra kadra menadżerska; po ostatnich zmianach nawet jeszcze lepsza; + imprezy integracyjne (2 razy do roku ogólnozakładowa, działowe częściej); + wspierane jest myślenie innowacyjne, jak masz jakiś pomysł i wpłynie on pozytywnie na pracę zakładu - premia; + system motywacyjny; + praca 8-16, pon-pt; możliwość dostosowania na którą chce się przychodzić. Co do minusów: - niektórzy pracownicy są zwyczajnie uparci i mają bardzo ograniczone myślenie, co prowadzi do konfliktów, ale to chyba normalne i wszędzie tak jest; - zmiana dostawcy usług medycznych z Polmed na Enelmed to zdecydowanie porażka, zważywszy na stosunek jakość/cena; - zakład jak wygląda tak wygląda, na szczęście powstaje hala w nowej lokalizacji, więc pewnie ten minus niedługo będzie plusem. A teraz jeszcze pare dodatkowych przemyśleń. Kierownicy dają szansę "młodym talentom", jak jesteś typem pytacza i szybko się uczysz rozwiniesz się tutaj w tempie ekspresowym. Co z jednej strony jest plusem, a z drugiej minusem, bo po nauczeniu się swojej roboty, zaczynasz powoli uderzać głową w sufit. Jeśli jesteś dobry, twoja praca na pewno zostanie doceniona ($). Struktura rozwojowa w ramach danego stanowiska junior-mid-senior, jest czysto na papierze, w danym dziale wszyscy robią praktycznie to samo. Jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną to na spotkaniu jest człowiek z hr i Twój przyszły kierownik, rozmowa jest dosyć wyczerpująca, możesz się spodziewać zarówno pytań ogólnych (Twoja największa zaleta/wada) jak i szczegółowych, dotyczących stanowiska na które aplikujesz, ponadto jest sprawdzana umiejętność posługiwania się językiem obcym. Co do zarobków, na start pewnie kokosów nie dostaniesz, ale w miarę rozwoju i zdobywania doświadczenia spokojnie możesz liczyć na awans i w tej materii. Podwyżki bardzo duże sięgające nawet 50% poprzedniego wynagrodzenia (i to nie dla wybrańców). Podsumowując: praca stabilna, dobre zarobki, możliwość rozwoju umiejętności, w dłuższym czasie monotonna. Szczególnie polecałbym młodym na start kariery, albo już bardziej doświadczonym osobom, które chciałyby dojechać tutaj spokojnie do emerytury.

Pomocna?
Tak2Nie1
Kokos
 Opinia
@Nickl 30.08.2018 01:42

Jesssst super ...A ludzie się zwalniają....jeeee nadal jest super....żenada

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Nickl 30.08.2018 01:42

Komentarz sponsorowany...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiemczymtopachnie
 Opinia
@Nickl 30.08.2018 01:42

Bzdury i propaganda. Zdolności zostaną docenione? Pewnie mowa o tej premii za wydajność itp( kwoty sięgają nawet do niebotycznych kilkunastu zł brutto). W firmie są tylko zmiany i zmiany, nie koniecznie na lepsze... Awanse to tylko po znajomości lub w rodzinie. Na rozmowie pojawia się kilkanaście osób, na szkółce zostaje połowa tego a po szkółce jedna lub dwie osoby które i tak szybko się ockną i uciekają(ciekawe dlaczego?)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda w oczy kole
 Opinia
@Wiemczymtopachnie 09.12.2018 10:18

Nic dziwnego, że nowi szybko odchodzą, skoro panie uczące na czele z gniazdowa tylko narzekają i otwarcie mówią do nowych osób, że tu nie jest za kolorowo. W sumie to większość tylko steka i narzeka ale jeśli trzeba przyjść na nadgodziny albo w sobotę to nie przychodzą bo po co? A potem narzekanie jak mało zarabiają ale za to co niektórzy robią to i tak niech się cieszą że w ogóle wyplate dostają. Tylko siedzą i pachną, w sumie niektórzy to nawet nie pachną, bo sa tak leniwi ze nawet im się umyć nie chce.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Danuta
 Opinia

Może konkurencja inspiruje do pisania negatywnych opinii?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Danuta 18.03.2018 19:35

Może nie..

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jakub
 Opinia
@Były pracownik 28.11.2018 03:10

Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać bardziej szczegółowo, co miałeś na myśli? Jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś dodać swoją opinię na temat pracodawcy i warunków zatrudnienia? Zachęcam Cię do tego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ludwik
 Opinia
@Jakub 03.12.2018 15:00

To jak tam sie w koncu tu pracuje? dostalam oferte i nie wiem co robic? Przyjąć, bo wasze opinie mnie nie zachęcają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Na co należy się przygotować przed rozmową kwalifikacyjną w Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Administrator 18.04.2018 09:09

Na zdolności aktorkie dyrektorki..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekaw
 Opinia

Jak wyglądają zarobki w AQ na maszynach?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Ciekaw 02.08.2018 15:15

Tak samo..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracujący
 Opinia

Drogi Nickl... To o czym tu piszesz występuje może owszem ale w biurze a nie na produkcji. Praca od 8 do 16?? Na produkcji w takich godzinach nie pracujemy. Nie awansujemy dostajac nawet 50 procent wiecej pensji. Ha chcialabo by sie. U nas takich kokosow nie ma. Nie dlugo maja wprowadzic nagradzanie premiami za efektywnosc itd. I co z tego jesli wszystko pojdzie po rodzinie??? Jestes bratem siostra kuzynem itd?? Dostaniesz najwieksza premie nawet za nic nie robienie gdzie osoba pracujaca 10 lat otrzyma min premie bo "ktoś" stwierdzi ze nie jestes wydajny,ze popelniasz bledy. Zmiany zmiany zmiany Tylko wyplata bez zmian. Dostaniesz najnizsza krajowa i masz obowiazek byc bezbledny. Masz obowiazek pamietac wszystko o kazdym produkcie. A nie wystepuje tam tylko jedna zasada czegos. Popelnisz blad zapytaja sie dlaczego.? Tylko jedna odpowiedz tez im nie wystarczy. A wszystko to tylko za 1540 zl miesiecznie...

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nickl
 Opinia
@Pracujący 31.08.2018 19:29

Nikt nie broni przejścia do biura. Ostatnio wisiało ogłoszenie na młodszego inżyniera produkcji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Nickl 05.09.2018 23:08

I co z tego ze wisialo? Jesli nie jestes rodzina to i tak sie nie dostaniesz.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ludek
 Opinia
@Nickl 05.09.2018 23:08

A kto chce pracować jako inżynier...za tą samą kasę sorry

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Haha
 Opinia
@Ludek 07.09.2018 15:02

Nie inżynier ma więcej niż my na produkcji. Wiesz wyzsza liga ;DDD

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ludek
 Opinia
@Haha 07.09.2018 21:18

"Inzynier" ma więcej a młodszy tyle samo co my na produkcji...sam awans to już coś nie? Haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Ludek 07.09.2018 23:04

No ba... I wtedy juz głowa przy suficie ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Holandia
 Opinia
@anonymous 06.09.2018 18:39

Właśnie przez takie myślenie jesteś tam gdzie jesteś i zostaniesz tam gdzie jesteś. Brak chęci do rozwoju osobistego i tłumaczenie swojego braku odwagi do złożenia cv tym, że "i tak sie nie dostanę, bo ktoś z rodziny się dostanie", to zwykłe lenistwo. Pomijam fakt, że w kierownicy odpowiednio DT, DJiP i DZ nie są z nikim w firmie nie spokrewnieni. Natomiast jeżeli sytuacja byłaby tak jak to opisujesz to wszystkie stanowiska "wyżej" niż młodszy montażysta powinny być obsadzone ich powinowatymi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nickl
 Opinia
@Ludek 07.09.2018 15:02

Nawet jeśli miałbym pracować za tą samą kasę, to wszystkie przywileje, które ma "biuro" byłyby wystarczającą zachętą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
 Opinia
@Nickl 13.09.2018 08:21

Jakie przywileje mają w biurze?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sołtys
 Opinia
@Pracujący 31.08.2018 19:29

Mam proste pytanie mianowicie AQ potrzebuje ludzi na kilka różych stanowisk .... jak wyglada firma płacowo tzn. ile mozna na dzien dobry wyciagnac ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@sołtys 14.09.2018 01:43

Najnizsza krajowa

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nono
 Opinia
@Holandia 13.09.2018 08:12

Sam awans w tej jak i jakiejkolwiek innej firmie na młodszego inżyniera lub inżyniera nie uczyni nikogo inżynierem. Majacy coś w głowie wiedza o tym ze rozwijać sie aby byc inżynierem to na studiach a nie pchac sie na sile z wielka odwaga na stanowisko o ktorym nie ma sie pojecia. Później okazuje sie ze nasi inżynierowie sa na poziomie najmniej dobrego technikum.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
 Opinia
@Nono 17.09.2018 13:24

A co powiecie o innych działach w biurze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Nickl 13.09.2018 08:21

Jakie przywileje? Osobna toaleta, osobna stołówka czy osobny stolik na imprezie integracyjnej?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Dyrektorka-dyktatorka. Zarobki fatalne. Jedyna podwyżka na jaką można liczyć to podniesienie najniższej płacy krajowej.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jysk
 Opinia

moglby ktos uprzejmy napisac ile mozna zarobic na magazynie ? pozdro

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktos
 Opinia
@jysk 20.11.2018 20:56

Jak to ile? Tyle co wszyscy czyli najnizsza krajowa plus nasza max smieszna premia czyli 45 zl. Szał

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dominika
 Opinia

@Nono, jako pracownik firmy, mógłbyś napisać więcej informacji na temat firmy i pracy w AQ? Pracodawca dodaje benefity do wynagrodzenia takie jak premie lub pakiet socjalny? Czy pracownicy są wysyłani na szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? To ważne informacje dla innych osób zainteresowanych tą pracą. Aktualnie firma szuka operatora maszyny tnącej przewody i magazyniera. Firma oferuje ciekawą i pełną wyzwań pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku, możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, pakiet socjalny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wyborca
 Opinia

A jutro czas na festiwal żenady we firmie porownywalny do festiwalu piosenki cygańskiej w Bączku-Zdrój. Jedna z tych najgorszych zmian o których pisaliście. Będą nam opowiadać jakie to wszystko jest super i piękne. TVPis przy ich czarowaniu wysiada. By oszczedzili sobie wstydu. Kiedyś tych zeybrań nie było i było lepiej. A teraz to wszystko takie sztuczne i naciągane... propagandzie mówimy nie !

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OSTR
 Opinia

Szczerze? To omijajcie szerokim łukiem ten zakład. Większość opini negatywnych jest tutaj prawdziwa. Awanse przez znajomości rodzinne praca ponad siły tylko wymagają więcej szybciej i bez błędów. Przelozoni tylko się czepiają, widzą tylko twoje błędy a nie doceniają gdy dobrze pracujesz. A od zmian głową boli już. W karzdym dziale jeden wielki (usunięte przez administratora) Jak w miare znośna praca to za to atmosfera w grupie fatalna. Donoszenie jest na porządku dziennym w wszystkim brak równości. Jeden ma najniższa krajowa a drugi obok niego co robi to samo ma już 500 zł . Tam gdzie mają tył mają dodatki a gdzie wszystko w porządku to zero nagrody. A podwyżki to jak wspomniali inni. Dostaniesz jak się zwolnisz. Czyli lepiej robić wolno i nie dokładnie to dadzą dodatek i potem się zwolnij to będą ciebie ściongać z podwyżka na umowie. @Ciekawy w biurze jak trochę popracują to mają kokosy 3500 po stażu jakimś pewnie mogą mieć. Auta za dziesiatki tysięcy na parkingu nie kłamią.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dziwny swiat
 Opinia
@OSTR 19.09.2018 16:27

Ooooo, to czemu nie idziecie do biura skoro co jakiś czas wisi ogłoszenie skoro tam tyle zarabiają?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o AQ Group - Starogard Gdański

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej