AQ Group

Starogard Gdański

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 210 ocen.

AQ Group
2 210 6 1

Opinie o AQ Group

Nickl

Gerdins a właściwie AQ, bo teraz tak ten zakład się nazywa to jedno z fajniejszych miejsc do rozwinięcia swojej kariery. Z plusów jakie jestem w stanie wymienić to: + umowa o pracę (pierwsza próbna - 3 miesiące), każda kolejna już można się dogadać na ile czasu; + bardzo przyjazna atmosfera, ludzie są chętni żeby dzielić się wiedzą; + wypłata zawsze na czas; + pakiet socjalny w postaci dopłat do prywatnej opieki medycznej i karty multisport, zajęcia językowe ang/niem; + firma wysyła na szkolenia (co prawda trzeba podpisywać lojalki, ale to normalne że firma chce zabezpieczyć sobie pracownika żeby nie zwiał); + płatne nadgodziny; + nikt nie sprawia Ci problemu jeśli danego dnia wiesz, że spóźnisz się godzinę i odrobisz to wcześniej/później; + bardzo dobra kadra menadżerska; po ostatnich zmianach nawet jeszcze lepsza; + imprezy integracyjne (2 razy do roku ogólnozakładowa, działowe częściej); + wspierane jest myślenie innowacyjne, jak masz jakiś pomysł i wpłynie on pozytywnie na pracę zakładu - premia; + system motywacyjny; + praca 8-16, pon-pt; możliwość dostosowania na którą chce się przychodzić. Co do minusów: - niektórzy pracownicy są zwyczajnie uparci i mają bardzo ograniczone myślenie, co prowadzi do konfliktów, ale to chyba normalne i wszędzie tak jest; - zmiana dostawcy usług medycznych z Polmed na Enelmed to zdecydowanie porażka, zważywszy na stosunek jakość/cena; - zakład jak wygląda tak wygląda, na szczęście powstaje hala w nowej lokalizacji, więc pewnie ten minus niedługo będzie plusem. A teraz jeszcze pare dodatkowych przemyśleń. Kierownicy dają szansę "młodym talentom", jak jesteś typem pytacza i szybko się uczysz rozwiniesz się tutaj w tempie ekspresowym. Co z jednej strony jest plusem, a z drugiej minusem, bo po nauczeniu się swojej roboty, zaczynasz powoli uderzać głową w sufit. Jeśli jesteś dobry, twoja praca na pewno zostanie doceniona ($). Struktura rozwojowa w ramach danego stanowiska junior-mid-senior, jest czysto na papierze, w danym dziale wszyscy robią praktycznie to samo. Jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną to na spotkaniu jest człowiek z hr i Twój przyszły kierownik, rozmowa jest dosyć wyczerpująca, możesz się spodziewać zarówno pytań ogólnych (Twoja największa zaleta/wada) jak i szczegółowych, dotyczących stanowiska na które aplikujesz, ponadto jest sprawdzana umiejętność posługiwania się językiem obcym. Co do zarobków, na start pewnie kokosów nie dostaniesz, ale w miarę rozwoju i zdobywania doświadczenia spokojnie możesz liczyć na awans i w tej materii. Podwyżki bardzo duże sięgające nawet 50% poprzedniego wynagrodzenia (i to nie dla wybrańców). Podsumowując: praca stabilna, dobre zarobki, możliwość rozwoju umiejętności, w dłuższym czasie monotonna. Szczególnie polecałbym młodym na start kariery, albo już bardziej doświadczonym osobom, które chciałyby dojechać tutaj spokojnie do emerytury.

Kokos
@Nickl 30.08.2018 01:42

Jesssst super ...A ludzie się zwalniają....jeeee nadal jest super....żenada

Były pracownik
@Nickl 30.08.2018 01:42

Komentarz sponsorowany...

Wiemczymtopachnie
@Nickl 30.08.2018 01:42

Bzdury i propaganda. Zdolności zostaną docenione? Pewnie mowa o tej premii za wydajność itp( kwoty sięgają nawet do niebotycznych kilkunastu zł brutto). W firmie są tylko zmiany i zmiany, nie koniecznie na lepsze... Awanse to tylko po znajomości lub w rodzinie. Na rozmowie pojawia się kilkanaście osób, na szkółce zostaje połowa tego a po szkółce jedna lub dwie osoby które i tak szybko się ockną i uciekają(ciekawe dlaczego?)

Prawda w oczy kole
@Wiemczymtopachnie 09.12.2018 10:18

Nic dziwnego, że nowi szybko odchodzą, skoro panie uczące na czele z gniazdowa tylko narzekają i otwarcie mówią do nowych osób, że tu nie jest za kolorowo. W sumie to większość tylko steka i narzeka ale jeśli trzeba przyjść na nadgodziny albo w sobotę to nie przychodzą bo po co? A potem narzekanie jak mało zarabiają ale za to co niektórzy robią to i tak niech się cieszą że w ogóle wyplate dostają. Tylko siedzą i pachną, w sumie niektórzy to nawet nie pachną, bo sa tak leniwi ze nawet im się umyć nie chce.

Danuta

Może konkurencja inspiruje do pisania negatywnych opinii?

Były pracownik
@Danuta 18.03.2018 19:35

Może nie..

Jakub
@Były pracownik 28.11.2018 03:10

Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać bardziej szczegółowo, co miałeś na myśli? Jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś dodać swoją opinię na temat pracodawcy i warunków zatrudnienia? Zachęcam Cię do tego.

Ludwik
@Jakub 03.12.2018 15:00

To jak tam sie w koncu tu pracuje? dostalam oferte i nie wiem co robic? Przyjąć, bo wasze opinie mnie nie zachęcają.

Administrator

Na co należy się przygotować przed rozmową kwalifikacyjną w Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.?

Były pracownik
@Administrator 18.04.2018 09:09

Na zdolności aktorkie dyrektorki..

Ciekaw

Jak wyglądają zarobki w AQ na maszynach?

Były pracownik
@Ciekaw 02.08.2018 15:15

Tak samo..

Pracujący

Drogi Nickl... To o czym tu piszesz występuje może owszem ale w biurze a nie na produkcji. Praca od 8 do 16?? Na produkcji w takich godzinach nie pracujemy. Nie awansujemy dostajac nawet 50 procent wiecej pensji. Ha chcialabo by sie. U nas takich kokosow nie ma. Nie dlugo maja wprowadzic nagradzanie premiami za efektywnosc itd. I co z tego jesli wszystko pojdzie po rodzinie??? Jestes bratem siostra kuzynem itd?? Dostaniesz najwieksza premie nawet za nic nie robienie gdzie osoba pracujaca 10 lat otrzyma min premie bo "ktoś" stwierdzi ze nie jestes wydajny,ze popelniasz bledy. Zmiany zmiany zmiany Tylko wyplata bez zmian. Dostaniesz najnizsza krajowa i masz obowiazek byc bezbledny. Masz obowiazek pamietac wszystko o kazdym produkcie. A nie wystepuje tam tylko jedna zasada czegos. Popelnisz blad zapytaja sie dlaczego.? Tylko jedna odpowiedz tez im nie wystarczy. A wszystko to tylko za 1540 zl miesiecznie...

Nickl
@Pracujący 31.08.2018 19:29

Nikt nie broni przejścia do biura. Ostatnio wisiało ogłoszenie na młodszego inżyniera produkcji.

anonymous
@Nickl 05.09.2018 23:08

I co z tego ze wisialo? Jesli nie jestes rodzina to i tak sie nie dostaniesz.

Ludek
@Nickl 05.09.2018 23:08

A kto chce pracować jako inżynier...za tą samą kasę sorry

Haha
@Ludek 07.09.2018 15:02

Nie inżynier ma więcej niż my na produkcji. Wiesz wyzsza liga ;DDD

Ludek
@Haha 07.09.2018 21:18

"Inzynier" ma więcej a młodszy tyle samo co my na produkcji...sam awans to już coś nie? Haha

anonymous
@Ludek 07.09.2018 23:04

No ba... I wtedy juz głowa przy suficie ;)

Holandia
@anonymous 06.09.2018 18:39

Właśnie przez takie myślenie jesteś tam gdzie jesteś i zostaniesz tam gdzie jesteś. Brak chęci do rozwoju osobistego i tłumaczenie swojego braku odwagi do złożenia cv tym, że "i tak sie nie dostanę, bo ktoś z rodziny się dostanie", to zwykłe lenistwo. Pomijam fakt, że w kierownicy odpowiednio DT, DJiP i DZ nie są z nikim w firmie nie spokrewnieni. Natomiast jeżeli sytuacja byłaby tak jak to opisujesz to wszystkie stanowiska "wyżej" niż młodszy montażysta powinny być obsadzone ich powinowatymi.

Nickl
@Ludek 07.09.2018 15:02

Nawet jeśli miałbym pracować za tą samą kasę, to wszystkie przywileje, które ma "biuro" byłyby wystarczającą zachętą.

Ciekawy
@Nickl 13.09.2018 08:21

Jakie przywileje mają w biurze?

sołtys
@Pracujący 31.08.2018 19:29

Mam proste pytanie mianowicie AQ potrzebuje ludzi na kilka różych stanowisk .... jak wyglada firma płacowo tzn. ile mozna na dzien dobry wyciagnac ???

anonymous
@sołtys 14.09.2018 01:43

Najnizsza krajowa

Nono
@Holandia 13.09.2018 08:12

Sam awans w tej jak i jakiejkolwiek innej firmie na młodszego inżyniera lub inżyniera nie uczyni nikogo inżynierem. Majacy coś w głowie wiedza o tym ze rozwijać sie aby byc inżynierem to na studiach a nie pchac sie na sile z wielka odwaga na stanowisko o ktorym nie ma sie pojecia. Później okazuje sie ze nasi inżynierowie sa na poziomie najmniej dobrego technikum.

Ciekawy
@Nono 17.09.2018 13:24

A co powiecie o innych działach w biurze?

Były pracownik
@Nickl 13.09.2018 08:21

Jakie przywileje? Osobna toaleta, osobna stołówka czy osobny stolik na imprezie integracyjnej?

Były pracownik

Dyrektorka-dyktatorka. Zarobki fatalne. Jedyna podwyżka na jaką można liczyć to podniesienie najniższej płacy krajowej.

Wpułdoczwartej

Przykład kolesiostwa, kumoterstwa i nepotyzmu. "Firma" zatrudniła jakiegoś młodego dzieciaka, syna znajomego lekarza czy coś takiego. Po dwóch tygodniach dostał urlop, pozwala mu na więcej niż innym, w tym pracownikom z co najmniej kilkuletnim stażem, a on sam ma innych za nic. W końcu jego kieszonkowe to więcej niż pensja gniazdowego, a rodzice wysłali go tam "by się nauczył szacunku do pracy". Tak jak mówi "Księga Wartości AQ" - "wszyscy pracownicy są równi". Dodam od siebie - są równi i równiejsi. Sam Claes Mellgren powinien zacząć robić tu porządek, od samej góry począwszy.

Czwarta
@Wpułdoczwartej 17.11.2018 17:48

Mowisz o chopaku ktorego gniazdowym "przypadkiem" jest człowiek który nie ogarnia swojej roboty i wszyscy w kolo robia za niego jego obowiązki - powaznie, to nie złośliwość. I nikt go z tej roli nie zdejmie bo "przypadkiem" ma wspólne nazwisko z Panią dyrektor?

Ktos
@Czwarta 19.11.2018 13:14

Smieszny jestes. Ten facet jest najbardziej ogarnietym gniazdowym w tej firmie!!! . Idz na gorna hale to pozalujesz tych slow

zakochany
@Wpułdoczwartej 17.11.2018 17:48

Mogli go dać do góry jak ma takie "znajomości" byłby u swoich. I pracowałby z tą nową czarnulką z dużego biura to byłby szczęściarz...ahhh. Gdyby urządzali wybory MiSs w AQ to na pewno szarfa za pierwsze miejsce jej by przypadła.

jysk

moglby ktos uprzejmy napisac ile mozna zarobic na magazynie ? pozdro

Ktos
@jysk 20.11.2018 20:56

Jak to ile? Tyle co wszyscy czyli najnizsza krajowa plus nasza max smieszna premia czyli 45 zl. Szał

Wpułdoczwartej

Pakiet socjalny: - jabłko we wtorek - karta sportowa, z którą masz niewiele do wyboru - karta analmed - prawie nic w pakiecie Premia? Z tego co słyszałem to maks. 70zł (hahaha)

Dominika

@Nono, jako pracownik firmy, mógłbyś napisać więcej informacji na temat firmy i pracy w AQ? Pracodawca dodaje benefity do wynagrodzenia takie jak premie lub pakiet socjalny? Czy pracownicy są wysyłani na szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? To ważne informacje dla innych osób zainteresowanych tą pracą. Aktualnie firma szuka operatora maszyny tnącej przewody i magazyniera. Firma oferuje ciekawą i pełną wyzwań pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku, możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, pakiet socjalny.

Wyborca

A jutro czas na festiwal żenady we firmie porownywalny do festiwalu piosenki cygańskiej w Bączku-Zdrój. Jedna z tych najgorszych zmian o których pisaliście. Będą nam opowiadać jakie to wszystko jest super i piękne. TVPis przy ich czarowaniu wysiada. By oszczedzili sobie wstydu. Kiedyś tych zeybrań nie było i było lepiej. A teraz to wszystko takie sztuczne i naciągane... propagandzie mówimy nie !

OSTR

Szczerze? To omijajcie szerokim łukiem ten zakład. Większość opini negatywnych jest tutaj prawdziwa. Awanse przez znajomości rodzinne praca ponad siły tylko wymagają więcej szybciej i bez błędów. Przelozoni tylko się czepiają, widzą tylko twoje błędy a nie doceniają gdy dobrze pracujesz. A od zmian głową boli już. W karzdym dziale jeden wielki (usunięte przez administratora) Jak w miare znośna praca to za to atmosfera w grupie fatalna. Donoszenie jest na porządku dziennym w wszystkim brak równości. Jeden ma najniższa krajowa a drugi obok niego co robi to samo ma już 500 zł . Tam gdzie mają tył mają dodatki a gdzie wszystko w porządku to zero nagrody. A podwyżki to jak wspomniali inni. Dostaniesz jak się zwolnisz. Czyli lepiej robić wolno i nie dokładnie to dadzą dodatek i potem się zwolnij to będą ciebie ściongać z podwyżka na umowie. @Ciekawy w biurze jak trochę popracują to mają kokosy 3500 po stażu jakimś pewnie mogą mieć. Auta za dziesiatki tysięcy na parkingu nie kłamią.

Dziwny swiat
@OSTR 19.09.2018 16:27

Ooooo, to czemu nie idziecie do biura skoro co jakiś czas wisi ogłoszenie skoro tam tyle zarabiają?

Ciekawa

Dzisiaj do zespolu zoltych koszulej dolaczyla kolejna bliska osoba naszej Pani Lider( Pani Lider ktora dostala sie na to stanowisko przez polozenie wymowienia).Dziwne jest to i zaskakujace ze zolte koszulki przejely osobe zpokrewnione z ta Pania. Hmm przypadek??

Dominika

@nadgodziny uszlachetniają, piszesz, że pracownik może liczyć na podwyżki. Czy pracodawca zapewnia także premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Jak oceniłbyś atmosferę w pracy? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami i przełożonym? Mógłbyś napisać jakiego rodzaju umowy są zawierane z pracownikami? Zlecenie czy na czas określony? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami forum.

nadgodziny uszlachetniają

Fakt, ostatnio kolega z maszyn złożył wypowiedzenie i dostał podniesione funkcyjne z 400zł do 980zł. BOOM!! Czyli cały czas był warty te 480zł wiecej ale po co wcześniej mu to było płacić skoro i tak robił? Dopóki się nie zwolnisz o podwyżce zapomnij .

nadgodziny uszlachetniają
@nadgodziny uszlachetniają 04.08.2018 13:43

580*

Kajtek
@nadgodziny uszlachetniają 04.08.2018 13:45

To na pewno macie do kogo równać umiejętnościami i zaangażowaniem. Pracodawca nie daje nic za darmo na pewno. W moim zakładzie było podobnie No i teraz mamy fajną ekipę. Wam też tego życzę. Powodzenia

Bez majtek
@Kajtek 07.08.2018 19:53

Tu raczej chodzi o to w jakich okolicznościach pracodawca daje a nie za co, czytaj ze zrozumieniem. Gdyby nie poszedł się zwolnić do dziś nic by nie dostał a jeśli twierdzisz że u ciebie tak było i jest fajna ekipa to chyba w wolontariacie pracujesz

pracownik

Tak, prowadzi. Uwagę trzeba zwrócić na to że jest od niedawna nowy kierownik produkcji. Bardziej poukładany emocionalnie, nie chodzi po hali wrzeszcząc. Nie szuka dziury w całym i co najważniejsze wykształcony. Być może zwiastuje to poprawę niekoniecznie wynagrodzeń ale z pewnością komfortu pracy. No i od razu przygotuj się na to ze podwyżki są przyznawane dopiero po złożeniu wypowiedzenia.

Henryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Na co trzeba zwrócić uwagę przed rozmową?

Gogo

Firma spoko dajawajcie wszyscy! Beznajdziejaa? Nie sądzę zależy gdzie się trafi. Krone niby lipa niby nie. Wiadomo pracować trzeba wszędzie. Komentarze typu lepiej siedzieć w domu? Nie każdy podchodzi tak do sprawy...

Ona

Jestem rowniez ciekawa jak tam wyglada praca....

Administrator

Od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami zatrudnienia w Gerdins Cable Systems Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda praca w niej?

Justyna

Jestem zadowolona z pracy w firmie i polecam.

Ewa

Firma do (usunięte przez administratora) Nie polecam (usunięte przez administratora) i tyle i zarobki beznadziejne nawet ukraincy nie chca pracowac.Niby praca na stale a placa na akord a jak nie ma pracy to postojowego nie placa jednym slowem zlodzieje osobiscie odradzam Ewa

Lusia
@Ewa 24.11.2017 22:57

chyba Ci się firmy pomyliły, postojowego nigdy nie było i pracy na akord również...

Ona

Ja mam takie pytanie....czy mozna tam robic tylko na jedna zmiane?

Leon & Kleo

Nadgodziny dla osób które są chętne by zarobić to zrozumiałe, ale obietnice o podwyżkach, przymusowe nadgodziny i soboty, kolosalne zmiany na produkcji, podwyżki dla kluczowych gniazdowych! To raczej doprowadzenie reszty pracowników do stanu załamania nerwowego i leczenia psychiatrycznego. Każdego dnia inne wiadomości, nawet z lidera robią wariata. Mieliśmy 50 zł za 100% obecność w pracy "pstryk" i nie mamy. Jak zwykle jakies cięcia muszą być aby kilku osobom dac innym trzeba zabrac. Można by to nazwać metoda na Robinhuda. Tylko czy jak połowa montażystów odejdzie to te kluczowe osoby dadzą radę produkować a nie tylko zarządzać produkcją? " bądźcie cierpliwi a będzie wam dane" kochane kierownictwo nasza cierpliwość się powoli kończy. My montażysci rozumiemy to że nie mamy pracy gdy nie ma planu na produkcję, gdy kabel nie jest ścięty, materiał nie wydany, gdy nie są zaciśnięte terminale na pracach, ale my na montażu też odgrywamy ważną rolę przez montaż wiazki tak jak i osoby testujace. Montaż nie zmontuje to test nie będzie miał co sprawdzac i Panie od jakości, które potwierdzają ze produkt może być wysłany do klienta. Każde stanowisko jest ważne w firmie, nie tylko stanowisko gnazdowej. Każdy zasługuje na podwyżkę! Poza tym,osoba na stanowisku gniazdowej powinna być osoba która potrafi rozmawiać z ludźmi, reprezentować daną grupę ludzi a nie tylko siebie, dbać o ich dobro moralne i finansowe. Ale po co skoro najważniejsza pupa w dziale dostała podwyżkę, to roboli ma już gdzieś. I gdy tylko ktoś o podwyżkę zapyta to powie" ja tyle lat robiłam też bez podwyżki " a co nas obchodzi to że kiedyś firma tak płaciła! Wszystko z kierownictwem ma być załatwiane przez gniazdka. A jak samemu nie pogadasz z kierownikiem o podwyżce to nie doczekasz się wcale. My pracownicy chcemy godnie zarabiać, wymagacie od nas rzetelnosci, punktualności, poświęcenia a traktujecie jak bezpanskieg psa. Dostanie najniższą krajową i zostanie uwiazany na nadgodziny . Tylko nowi pracownicy i sporadyczni ulubieńcy są zwolnieni z przymusu nadgodzin. Możemy się poświęcić w sprawie firmy i dopomóc inne działy ale nie kosztem zdrowia lub psychiki. Jak ktoś w zakładzie rzekł "każdego można kupic" ale za odpowiednie wynagrodzenie i warunki pracy. Oczekujecie ze nasi znajomi przyjdą do zakładu z naszego polecenia, 400 zł droga nie chodzi tylko że nikt nie przyjdzie słysząc ze zarobi więcej niż najniższa krajowa bo co przez to rozumieć??? 2050 zł a może 2005 zł brutto na start. Taki Nowy pracownik będzie więcej zarabiać od pracownika rocznego lub 2 letniego stażu pracy w tej firmie? Wtedy się nie dziwcie złym opiniom na temat zakładu jak nowi przychodzą i odchodzą bo jest od nich wymagana wiedza którą nabywa pracownik co najmniej rok, do tego nacisk gniazdowej na trenera żeby uczył i montować, wtedy to jest istny cyrk, bo ktoś trochę wolniej chłonie wiedzę to się nie nadaje ,a bo ktoś jest za wolny (staranny) nie nadaje się a uwierzcie ze na pewno znalazło by się inne stanowisko dla takiej osoby w tej firmie ale po co się męczyć z taką osobą dalej zgnebimy ja i zdolujemy niech sama odejdzie. W ten oto sposób nikt nie poleca tej firmy albo z powodu niskich zarobków albo z powodu nieprzyjemnych sytuacji spowodowanych przez gniazdowe lub leniwych trenerow

PRASY

Aga, wcale to nie wygląda. Np mamy dwie zmiany po 8 godzin od pon do pt. W czwartek dowiadujemy się ze sobota obowiązkowa. Jak mówimy że nie mogą tak zrobić to na ścianie pojawia się magiczna karteczka że kto się nie podporządkuje wyleci z pracy i inne groźby :D Jak już zaciśniemy tyłki okazuje się że kolejna sobota też "obowiązkowa"ale żeby móc przyjść i tę "obowiązkowa" sobotę zrobić musimy w tygodniu co najmniej dwa razy zostać w pracy dłużej (to nie żart, tak było) . Po tym każą robić po 12godzin np dwa tygodnie. Po tym tydzień spokoju i okazuje się że pracujemy nocki po 8 godzin a zmiana rano i popołudnie musi siedzieć po 10h bo lider tak se ołówkem napisał na jakimś papierku i nakleił na ścianke. Albo robią czterobrygadówkę też na jakiś czas. Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chaos. I niech ktoś powie że tak nie było i nie jest. Tirówka na ulicy ma bardziej stabilny grafik niż my tu. Takich planistów jak my mamy to o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbić. To jest gaszenie pożarów a nie planowanie. Jak widzisz nie sposób odpowiedzieć Ci na to pytanie, wybacz:)

aga
@PRASY 17.10.2017 20:11

Dziękuję za nakreślenie sytuacji. Myślałam o przejściu do was do pracy z nadzieją, że zmianówki są stabilne. Ale czytając tą odpowiedz póki co zostanę w dotychczasowej pracy. Miłego dnia i wolnej soboty życzę :)

P

Gorące buziaczki dla 'bakoma'???????????? której najwyraźniej żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Następnym razem zbierz w sobie tyle odwagi i podejdź osobiście do owych 'królewien' z chęcią możemy porozmawiać i wyjaśnić kilka spraw ☺ W necie to trochę słabo niestety :(

aga

Dzień dobry. Chciałam zapytać czy w weekendy także się pracuje? i jak wygląda zmianówka? tydzień na rano i kolejny popołudniówki?

Hildegilda

No w końcu pani kierownik zrobiła zmiany na krone może teraz będzie więcej chętnych do pracy.Ale laski na nortsonach też nie mają wesołych minek.Klimat w zakładzie też nie za wesoły igrają trochę z ogniem wszyscy szeptają coś po kątach ale nikt nic nie robi. Trzeba z ludźmi grać w otwarte karty bo to oni są tu najważniejsi i to oni są główną siłą roboczą.Życzę wszystkim miłego dnia..........

bakoma

Ale was wyruchali bez na tym Komaxe, czterobrygadówka, żadnego aneksu, 20% wiecej niby ale tak na prawdę i tak pracując w niedziele i soboty tyle by wam musieli zapłacić, 200zł funkcujnego a na prasach se siedzą królewny i gówno robią a mają 400zł. Na prawdę jeszcze tam pracujecie? Dziś byłam po kebelek do dorobienia, usłyszałam że prasy niech mi dorobią. Bezczelne ale teraz rozumiem i wybaczam, też bym sie zagotowała

Dominika

@matka polka dlaczego atmosfera Ci nie odpowiada? Czy powiesz coś więcej na ten temat? Czy w firmie Gerdins Cable Systems Sp. z o.o. nie ma szans na podwyżkę albo awans? @Ona czy zdecydowałaś się aplikować do firmy? Zaprosili Cię na rozmowę?

Ona
@Dominika 15.09.2017 09:47

Nie zdecydowalam sie....czytajac takie komentarze

Zostaw opinię o AQ Group - Starogard Gdański

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AQ Group