AQ Wiring Systems Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 149 ocen.

Opinie o AQ Wiring Systems Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AQ Wiring Systems Sp. z o.o.

Enriqe

Witam Was wiązkowcy. Mam dwa pytanka na ktore mam nadzieje ze ktos mi odpowie. Podobno nadgodziny jakos extra platne na stanowisku montaz wiazek ,co to znaczy? To znaczy ile konkretnie? Czy da sie tu zarobic 3tys na reke ?czy trzeba zasuwac non stop nadgodziny? Pozdro Wam i jak cos dziekuje za odpowiedz

Lucek
@Enriqe 28.10.2017 08:32
Witam Was wiązkowcy. Mam dwa pytanka na ktore mam nadzieje ze ktos mi odpowie. Podobno nadgodziny jakos extra platne na stanowi...

Nadgodziny masz płatne 100% jeśli zostaniesz minimum 2h danego dnia dłużej lub przyjdziesz w weekend) Przykładowo na 8h pracy musisz zrobić 10 sztuk danej wiązki, przyszedłeś w sobotę zrobiłeś 8 sztuk, więc zapłacone będziesz mieć za 18 sztuk, jeśli zrobisz powiedzmy 13, zapłacą Ci za 23 sztuki itd. (usunięte przez administratora)zł da radę zarobić, nawet i bez nadgodzin, dużo zależy od tego czy wyrabiasz albo i przerabiasz normę (da się). Wracając do nadgodzin dobry jest fakt, że jeśli np. przyjdziesz w sobotę na 6 rano na 8h, ale nagle po 6h pracy zachce Ci się iść do domu to możesz to zrobić bez problemu.

Natalia

@Kulawy H..j piszesz, że bombardier nie jest najlepszym działem, w takim razie jaki dział według Ciebie jest najlepszy? @Myślący zależy w jakiej firmie. Niektóre firmy organizują dużo szkoleń, gdzie można się wiele nauczyć. Czy pracujesz może w AQ Wiring Systems Sp. z o.o.?

Myślący

Rynek pracy zaczyna mieć coraz większe problemy z pozyskaniem fachowców, bez względu na firmę. Może firmy zaczną trochę podnosić zarobki żeby ściągnąć ludzi? Skoro spółki państwowe planują podwyżki płac to pozostałe będą zmuszone do takiego działania.

Działacz

Gdyby było tak źle jak niektórzy piszą to AQ Wiring Systems z całą pewnością miałby długą listę ofert pracy. Tak nie jest dlatego myślę, że to tylko niektórzy nie potrafią lub nie chcą pracować i być może nie mogą długo pozostać w firmie. Rotacje to dzisiaj norma!!

Dobromir

Jak widzę to AQ Wiring Systems nie ma specjalnie ofert pracy. Szkoda, chociaż to dobrze świadczy o firmie. Pracownicy nie zmieniają firmy i tyle w temacie. Niektóre wpisy są tak obrzydliwe, że powinny być usunięte!!

Natalia

@Kruella dlaczego? Czyżby było gorąco? W firmie nie ma klimatyzacji? @Zenek pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Pracownik montażu. W ofercie zaznaczyli, że zapewniają stabilne warunki zatrudnienia (umowa o pracę z AQ) oraz świadczenia socjalne, pierwsze dwa tygodnie pod opieką trenera, premie wakacyjną, premie bożonarodzeniową, premie miesięczną, pakiet sportowy. Składasz cv?

Kruella

Przychidzac tu do pracy wez z domu wiatrak...

Zenek

Mam pytanie , może mi ktoś pomoże. Czy AQ Wiring Systems nie ma aktualnie żadnych ofert pracy? Nic nie znalazłem ale może ktoś słyszał i mógłby podpowiedzieć a zależy mi na pracy. Z góry bardzo dziękuję za pomoc

Thirtydoorkey
@Zenek 24.08.2017 22:43
Mam pytanie , może mi ktoś pomoże. Czy AQ Wiring Systems nie ma aktualnie żadnych ofert pracy? Nic nie znalazłem ale może ktoś...

Wpisz w wyszukiwarce frazę : pracuj.pl aq wiring

Czarek

Hej! Zamierzam do was przyjść, jak płacą,bo mam dużo ofert a tu miał bym blisko.

Czarek

Hej! Zamierzam do was przyjść, jak płacą,bo mam dużo ofert a tu miał bym blisko.

Sztygar

Sporo pisarzy ma firma! Szkoda, że do pracy się tak nie garnęli jak teraz aktywnie działaj i piszą te swoje bzdury. Pracownicy którzy normalnie pracują nie muszą się niczego bać , firma mogłaby przewietrzyć trochę załogę to będzie jeszcze sympatyczniejsza atmosfera.

Dupajasia

Szkoda mi was ludzie. Patrzac na was wiekszosc smutni i zestresowani. Zero luzu. Ludzie zapominaja ze w pracy spedzamy duza czesc naszego zycia a zdrowie i zycie ms sie tylko jedno. Musial byc tu niezly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skoro za duperele opieprzaja. Smiac sie chce. Pracodawca pilnuje kodeksu pracy i na tym koniec. Pracownicy boja sie odezwac i walczyc o swoje prawa. Rob i sie nie odzywaj

Staszek

Praca stojąca jest zdrowsza od siedzącej, tak piszę gdyby ktoś martwił się tym. Dla chcacego pracować wszędzie jest dobrze!

Shenghuoshimeihaode
@Staszek 15.08.2017 22:07
Praca stojąca jest zdrowsza od siedzącej, tak piszę gdyby ktoś martwił się tym. Dla chcacego pracować wszędzie jest dobrze!...

Tak. Jest zdrowsza. Ale jak ktoś całe życie spędził siedząc na krześle lub w fotelu, to pierwszy tydzień pracy będzie długo pamietał.

Jędrek

Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam aplikować na stanowisko pracownika montażu. Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji jeszcze przed rozmową?

Shenghuoshimeihaode
@Jędrek 12.08.2017 19:50
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam aplikować na stanowisko pracownika montażu. Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informa...

To jest produkcja. Praca stojąca. Liczy się jakość i ilość. Trzeba umieć szybko czytać rysunki techniczne. Jeżeli nie pracowałeś nigdzie wcześniej na produkcji to na pewno wiele się nauczysz . Pozdrawiam.

xxx
@Jędrek 12.08.2017 19:50
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam aplikować na stanowisko pracownika montażu. Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informa...

To dobrze że słyszałeś pozytywne opinie o firmie podobno najlepszy dział to BOMBARDIER zapraszamy

Agnieszka

(usunięte przez administratora)nie polecam

Mającycel

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji o stanowisku koordynatora wysyłek? Słyszałem, że AQ to dobra firma?

Jerzyk

Czy jesteście pewni, że nic dobrego nie można o nich napisać?

Dragon

Jak dobrze, że ludzie mają różne upodobania. Trzeba tylko poszukać sobie firmy, która będzie nam odpowiadać.

BHP

Czy praca dla BHP-owca jest w firmie jeszcze aktualna? Czytałem wpisy i widzę, że ciężko jest się tu dostać. Mógłby ktoś podzielić się kilkoma informacjami na temat firmy, atmosfery w firmie? Czy na takim stanowisku można godziwie zarobić? Będę wdzięczny .

Nowy

Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o dziale jakości? Chcę aplikować na stanowisko specjalisty ds. jakości i dobrze jest wiedzieć coś o miejscu gdzie chcę pracować. Jak sie ogólnie pracuje w firmie? Kilka opinii nie było budujących! Mam świadomość, że zawsze tak bywa.

Zastęp

Czasami zdarzaja się gorsze momenty w firmie ale to nie powód żeby oskarżać o całe zło . Myślę, że trzeba ciężko pracować.

mentex

Witam. Czy monter wiazek moze wyciagnac 2,5-3tys na reke? Duchota w tej firmie a dwor jest zamykany.

Zastępowy

@xxx Może byś podał powody swojej opinii? Tylko lubię konkrety a nie lanie wody, że jakaś pani była niemiła. Czy wykazałeś się swoimi umiejętnościami?

Zastępowy

AQ Wiring Systems jest częścią szwedzkiego koncernu o światowym zasięgu – AQ Group. Produkuje wiązki elektryczne oraz moduły elektromechaniczne, firma z dużym potencjałem i chyba przerosłą niektórych. Może trzeba przyznać sie przed sobą że praca tu nie była dla mnie?

Zenek

AQ Wiring Systems nie ma nowej oferty pracy? Może ktoś ma informacje i mógłby podzielić się na forum z innymi?

xxx
@Zenek 18.05.2017 22:42
AQ Wiring Systems nie ma nowej oferty pracy? Może ktoś ma informacje i mógłby podzielić się na forum z innymi?...

Do AQ przyjmują wszystkich jak leci

Zuza

Witam, mam pytanko w sprawie pracy jako kupiec operacyjny z najnowszej oferty. Może ktoś zna więcej szczegółów.?

nigeralandia

Witam. Czy ok ta praca? Pracuje sie jakos w zespole czy osobno ? Jaka jest płaca ? Czy maja jakis socjal ?

Stefi

AQ Wiring Systems dotknął wyjątkowo złośliwy hejt. To się nie da czytać, jak strasznie wulgarni potrafią być niektórzy ludzie. Nie dziwię się, że nie ma normalnych wpisów.

Zastępowy

AQ Wiring Systems ma bardzo mało ofert pracy i myślę, że ma to związek ze stabilną sytuacją firmy. Jak jest dobrze to ludzie nie szukają nowych firm. Pisarzy zawsze jest dużo szczególnie jak nie są przemęczeni pracą.

xxx
@Zastępowy 05.04.2017 10:49
AQ Wiring Systems ma bardzo mało ofert pracy i myślę, że ma to związek ze stabilną sytuacją firmy. Jak jest dobrze to ludzie ni...

Zastepowy okropne brednie wypisujesz !

kf

Witam, jakie zarobki dla nowo przyjetych?

Gregor

Czy wiecie, że AQ Wiring Systems Sp. z o.o. ma certyfikat CWB 2015.

DMN

Witam Dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę do AQ Ws i czytając te opinie jestem mocno zaniepokojony. Szukam stabilnego zatrudnienia za około 2 tys na rękę. Pytanie czy w tej firmie jest to realne? Zastanawia mnie tez to, że jest tu bardzo wiele negatywnych opinii co do kadry kierowniczej. Bardzo proszę o odpowiedź.

Natalia

@Multi Gulti Myślę, że Twoja ocena dla AQ Wiring Systems Sp. z o.o. jest niesprawiedliwa. Zasada najniższej płacy w momencie rozpoczynania jej jest ogólnie stosowana. Późniejsze podwyżki są wynikiem pracy poszczególnych osób.

Olek

Czy są jakieś nowe oferty pracy? Może ktoś słyszał o etacie na produkcji? Jakie mogą być zarobki? Czy premia też jest? Jaki socjal dodają? Jak ktoś wie to proszę o podzielenie się informacją.

Mimi

Mam jechać na rozmowę w sprawie pracy na produkcji. Napiszcie proszę mniejwiecej jakie zarobki i jaki system tz ilu zmianowy, czy soboty też pracujące?

Celik

Każda firmę można oczernić. Ja uważam ,że takie wpisy są mocno inspirowane przez ???????? Część osób pracujących jest zadowolona a kilka ma same złe doświadczenia.

lodZ

a mi sie podoba .

Lubiś

Pracuję tu dłuższy czas i aż się nie chce czytać tych steków bzdur. Firma jest ok, tylko czasami z załogą są kłopoty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zastęp

Mam zamiar w AQ pracować na produkcji tylko mam zapytanie o wysokość zarobków? Słyszałem , że są b. dobre.Czy atmosfera też?.

Grubo
@Zastęp 18.01.2017 14:43
Mam zamiar w AQ pracować na produkcji tylko mam zapytanie o wysokość zarobków? Słyszałem , że są b. dobre.Czy atmosfera też?....

E tam,straszna zazdrość wśród pracowników,nie możesz być mądrzejszy od swoich przełożonych bo inaczej będziesz dostawał najgorszą robotę a zarobki w zależności jaki dział, (usunięte przez administratora)

bioi lena

jakby ktoś szukał zatrudnienia w tej firmie to obecnie poszukiwany jest pracownik na stanowisko Continual Improvement Process Coordinator, jak na Łódź to moim zdaniem całekiem interesująca propozycja zatrudnienia

Bartek Bednarek

Jak tam wariaty? Kogo ubylo to wiem, a kogo przybylo?Patryk zakupowiec - Dla Ciebie oddzielne pozdrowienia. Chuck... Ty wiesz co

szzz

Hej, a jaka jest teraz wypłata? Dzięki za odpowiedź

frytka

@ Paryż - serio ? a jak długo juz tam pracujesz? Ton i ja sie chetnienb zatrudnie bo szukam pracy a widze ze potzrebują ludzi, np. Continual Improvement Process Coordinator czy Inżynier ds. Projektowania do łodzi. Bede sie smeisyc zeby kto s nie zgarnąl

Paryż

Ogólnie to AQ Wiring Systems Sp. z o.o. ma naprawdę fantastyczną atmosferę, totalnie nie mozna powiedzieć niczego złego, co chyba nie dziwi za specjalnie, ludzie młodzi i mimo wszystko już doświadczeni

julka

@jan no ja się jej nie dziwię, bo samo ubezpieczenie jest ważne, a jak masz umowę o pracę i masz odprowadzane składki, to chociaż cokolwiek masz odkładane na emeryturę... także to naprawdę ma znaczenie

gabi

skoro dają świadczenie socjalne to na pewno ta atmosfera będzie lepsza, mniejsze napięcie. poza tym napisali w ofercie że gwarantują nawet na produkcji możliwość rozwoju zawodowego - a w jaki dokładnie sposób?

kamil

słuchajcie widizałęm ogłoszenie na proacownika produkcji, dajcie znac czy oplaca sie tam aplikowac mieszkam poza Łodzia musze tez dojechać

ciekawy

A co się stało ze szukają Prezesa? Czyzby nie było chętnych z załogi??

52xxxx

A Pracue tqam jeszcze kolega wiaderko ?

adaś

masz rację @fert, aktualnie szukają kogoś z 5-letnim doświadczeniem na stanowisko wiodącego inżyniera projektu R&D. oferta polecana dla osób znających dobrze programy Catia V5, Creo lub Solid Works.

majk
@adaś 02.03.2016 20:43
masz rację @fert, aktualnie szukają kogoś z 5-letnim doświadczeniem na stanowisko wiodącego inżyniera projektu R&D. oferta...

To żeś dowalił z tym inżynierem projektu R&D. Catia, solid, creo?????? Człowieku Cada nawet nie mają za wiele. Bzdury

Zostaw opinię o AQ Wiring Systems Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AQ Wiring Systems Sp. z o.o.