Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

Nowol

25.09.2022 07:16

To jaka wysokość tego karpiowago jak to wyglada ? Jakaś wigilijka dla pracowników produkcji ?
Rokko

25.09.2022 15:51

Nie przejesz tego na karpie. Kilkaset złotych. Wigilijki nie ma, jest poczestunek, prezenty dla dzieci itp
Robert

17.09.2022 18:02

Cześć pracuje już kilka lat jako ślusarz/mechanik i chce się dostać do Polmotorsu na narzędziownie. Na jakie widełki w zarobkach mogę liczyć ?
Xdxd

22.09.2022 05:56

Xd
Czarodziej

22.09.2022 05:57

Żeby tyle dostać to już musisz być niezwykły :D
Zaq

21.09.2022 23:33

Ja tam polecam, robota jak robota firma w porządku wiadomo ludzi trzeba poznać i po krótkim czasie będzie gitara, pieniądz tez w porządku :)
Lol

06.09.2022 15:54

Ale cuda :) kilka razy w roku to możesz zapytać czy podwyżkę dostaniesz. Chyba nie o PM mowa bo tu tylko nowi dostają spoko kasę a starych dobrych pracowników ma się (usunięte przez administratora)
Bartii

20.09.2022 20:41

Który tak Ci powiedział, bo nie wierzę
Megi

21.09.2022 06:03

To tylko jeden mógł powiedzieć...
kjdhfeidfh

08.09.2022 09:54

Witam ,czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat pracy na dziale Mando? Z tego co słyszałam to źle się tam teraz pracuje odkąd przenieśli Mando z Bestwińskiej na Befame ,że warunki są dramatyczne ,hala nie przystosowana (okna szczelnie pozamykane ,żadnej bramy w pobliżu) i jest mega ciepło z tego tytułu. Chciałabym zasięgnąć opinii jeszcze tutaj od większego grona pracowników. Umowa mi się kończy i myślałam by papiery złożyć po przez koleżankę która tam pracuje, jednak trochę odstrasza mnie jej osobista opinia.
Mando

15.09.2022 18:48

Wielu dorosłych ludzi z Mando zgłasza te problemy, między innymi kierownikowi, który nie robi nadal nic w tej kwestii. Czytaj ze zrozumieniem XD
Mandofan

16.09.2022 12:23

Rozumiem co piszesz, szkoda że to nieprawda.
Kama

18.09.2022 12:27

Hejka, zastanawiam się nad przyjęciem do polmotorsu jak wyglada praca dla kobiet? Na czym polega, czy jest ciezka? Druga rzecz czy kobiety pracują w okularach bądź czepkach? - głupie pytanie ale zdarzyło mi się ze takie dziwy miały miejsca ????
Kama

19.09.2022 22:11

dziękuje za tak szybka odpowiedź :) Powiedz mi jeszcze pracuje się na ogół samemu czy to praca bardziej liniowa/taśmowa że pracuje się w grupie? I może się ktoś orientuje ile dają na umowie na start :)
Monia

20.09.2022 20:40

Są stanowiska gdzie jest praca samodzielna jak na Zgrzewalni, albo na linii w kilka osób. Ale większość samodzielna praca
Nowik

20.09.2022 13:54

A jaka kwota to te karpiowe ?
Anastazja

17.09.2022 12:25

Witam. Proponuje pracę na laserach. Bardzo fajne chłopaki ????
Korek

19.09.2022 08:53

Popieram, super ekipa ;)
Jan

14.09.2022 15:42

Witam. Jak wygląda praca jako Operator Maszyn CNC? Jak oceniacie tą pracę, atmosferę i organizację?
Medżik

19.09.2022 08:32

Praca nie jest trudna, młoda fajna ekipa, dobre zarobki ;)
Xxl

15.09.2022 19:28

Operatorzy wózków, z Panattoni...chłopcy z łapanki.czy co.? Proszę nauczyć się , jak ładuje się samochody łajzy
Kierowca

16.09.2022 06:45

Kierowca wszedł na gowork napisać opinie? Tego jeszcze nie grali, hahah
dudo

11.09.2022 18:54

heja, autobusem 25 dojade do polmotors??
Mazanek

13.09.2022 14:40

Dojedziesz
Jolo

09.09.2022 13:37

Ja polecam prace, firma konkret

08.09.2022 16:38

Jakie stawki są na zgrzewalni ?
Magda

08.09.2022 20:56

3200 na ręke wychodzi, jest stawka godzinowa+premia+premia od wydajnosci
Lol

07.09.2022 19:55

Nie chodzę na L4 i (usunięte przez administratora) I na pewno nie należę do bandy takich frajerów jak ty, pracuje tu tyle że znam system dojenia ludzi. Temu zapraszam nowych niech robią i pytają jak praca wygląda a nie czytają super komentarze napisane przez biuro, żeby niby pozytywów było więcej. Hmmmmm pewnie temu mamy ciągle braki w ludziach na różnych halach... wiadomo o co chodzi.
Prop

08.09.2022 06:54

Kolejny wieszczy, haha. I nie zauważył, że firma w ciągu roku zwiekszyła stan osobowy o kilkaset osób, xd
Tata

08.09.2022 09:01

Człowieku nie pogrążaj się. Pracuję w tej samej firmie i wiem jak wygląda sytuacja. Na jakim niby wydziale nie było w ostatnich miesiącach podwyżek? W innych firmach podwyżki maksimum raz w roku i to marne grosze. Skoro Ci się u nas nie podoba to idź szukaj miodu gdzie indziej.
Karakan Boży

06.09.2022 19:24

Witam chciałem zapytać jak wygląda praca na hali w Mazańcowicach i czy są teraz wgl jakieś przyjęcia ?
Karakan Boży

07.09.2022 21:46

Spoko interesuje mnie bardziej praca na zgrzewalni ;)
Maja

08.09.2022 06:51

Polecam prace, bardzo w porządku
malboro

01.09.2022 12:16

Witam , jak wyglądają zarobki na start w polmotrsie? jaka atmosfera w zakładzie chodzi o pracowników i na czym polega tam robota? ;d
malboro

05.09.2022 15:09

Bardziej interesuje mnie robota na bestwińskiej w bb :d Chciałbym poznać opinie o tamtejszym zakladzie :)
Kllo

07.09.2022 05:22

Jak wygląda mniej więcej praca na tłoczni
LM

03.09.2022 11:17

siema, trochę poczytałem tych opinii i chciałbym się dowiedzieć gdzie de facto jest najciężej dla nowego pracownika? który wydział/dział najlepiej omijać? ;d
Bono

06.09.2022 14:27

Zalezy od pracownika, zbyt ogole pytanie. Wszedzie jest okay, idzie sie przyzwyczaić
Cielawski1

06.09.2022 14:13

Macie w firmie 4 brygady czy 3 zmiany?

02.09.2022 10:42

Czy w Polmotorsie jest lepiej niż w ZF ma ktoś porównanie ? Między tymi firmami może.
Bababwe

06.09.2022 09:13

Firma o której piszesz, to ładnie opakowany (usunięte przez administratora). Byłem, nie polecam. Już mi leci 2 rok w Polmotorsie ;)

06.09.2022 10:12

Ja tam lata pracuje szukam zmian a łatwo się w g... wpakować to analizuje
Ciekawostki 1

05.09.2022 15:39

Ile płacą na tłoczni i jak wyglądają tam widełki płac u mnie np .na zakładzie mamy widełki 3 lata potem 5lat 10 i 15 jest zmiana stawki czy to też tak tu wygląda??
Yolo

06.09.2022 09:10

Na początek 3500 na rękę, a po okresie próbnym kierownik zawsze dorzuca kilka stówek. Później jak ktoś jest okej, to podwyżki minimum raz w roku albo częściej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
Oscypek

31.08.2022 23:43

Pracowałem 5 dni na tłoczni. Powiem tak. Hałas jak cholera to jedno miałem uczyć się za operatora a stałem na lince jak (usunięte przez administratora) bo nie było ludzi do roboty. 2 sprawa to taka że na przerwę nie pójdę czasem bo po prostu się nie da. ( To sa słowa brygadzisty) hahah ???? 3 sprawa to taka że w pracy mam być 15 minut przed czasem i wysłuchać jak ktoś mądry nie ma nic ważnego do powiedzenia ale czas leci. 15 min ×5 dni= 75 minut za (usunięte przez administratora) 4 sprawa to parking. Musisz (usunięte przez administratora) z buta dobre 750 mętów 10 minut aby dostać się do pracy bo parking który jest po 2 stronie ulicy nie jest dla zwykłych robaków tylko a majstra brygadzisty itp. Bosmal ma parking Grammer ma parking Eaton ma parking mam wymieniać dalej? Ogólnie nie polecam ale niech każdy się przekona na własnej skórze.
Emem

01.09.2022 20:33

Może i mają parking, ale zdecydowanie nie mają takich pieniędzy jak u nas. Co kto lubi... Ja się zwolniłem z Eatona, przyszedłem do Polmotorsu i to była dobra decyzja. Przynajmniej mnie traktują jak człowieka a nie numer na liście płac. Polecam.
Bafalo

02.09.2022 08:16

Potwierdzam, mam takie same odczucia. Odszedłem z Eatona kilka lat temu i przyszedłem na Mazańcowice. Ja sobie chwale. Czytam niektóre komentarze i sie bardzo dziwie. Ale wiadomo ile ludzi, tyle opinii. Ja polecam
PracownikX

22.08.2022 11:27

Szczerze mówiąc to na każdej hali jest inaczej. Dużo od tego zależy także komentarze na temat firmy ogolnie nijak sie mają do tego jak jest w rzeczywistości. Ktoś chce żeby to tak wyglądało jak aktualnie no to tak będzie. Część fajnych osób zrezygnowała, jeszcze kilka sie do tego zbiera, ale to na jednym zakładzie, a na drugim mam znajomych i sytuacja zupełnie inna, atmosfera też.
Yolo

01.09.2022 20:37

Po jakiemu to jest napisane? Może zamiast pisać takie pierdolety weź się za robotę
Biczi

02.09.2022 08:14

Polskiego nie rozumiesz?
Xxx

01.09.2022 19:42

Witam, praca na Bestwinskiej spoko, wszystko się zgadza na koniec miesiąca ????zarobki w porównaniu do innych firm satysfakcjonujące. Polecam pracuje kilka lat i nie narzekam.
***** ***

26.08.2022 18:32

Polmotors na bestwińskiej (nie wiem jak na piekarskiej i w Mazańcowicach) to chyba jedyny zakład we wszechświecie, który nie posiada parkingu dla pracowników xD Parkowanie samochodów po jakichś uliczkach i (usunięte przez administratora) z buta na zakład, to nie jest dobry pomysł. Nie tędy droga polmotorowcy :D Niby się rozbudowujecie, a głupiego parkingu nie potraficie ogarnąć. I niech mi tu nikt nie wyskakuje z hasłem typu: "A gdzie mają zrobić, jak nie ma miejsca" Trzeba było o tym myśleć, jak się zakład stawiało, ale polmotors przecież nie myśli o swoich pracownikach, bo po co?
Nutrition

30.08.2022 18:48

Prawda. Osoby pracujące na bestwińskiej muszą parkować na ul. Sejmowej gdzie jest wąską uliczką wyjazdowa na parking. Jest również parking za szlabanem na przeciwko zakładu ale tam tylko wybrani, którzy mają odpowiednie karty pracownicze mogą parkować. Na Mazańcowicach był dzierżawiony teren pod parking ale często i gęsto zdarzało sie, że druga zmiana musiała zastawiać I zm. Polmotors jeszcze funkcjonuje jako magazyn w Panantonni -tam również jest problem z parkowaniem, bo po całym placu jeżdżą tiry i niejednokrotnie zastawiają auta pracowników.
Natural

31.08.2022 21:24

Nie pisz o tym co było, tylko co jest bo to dwie różne rzeczy. Chyba że nie wiesz jak aktualnie jest bo wróciłeś na garnuszek do mamy to sie nie wypowiadaj. Może szału z parkingiem nie ma, ale każdy ma gdzie zaparkować i na każdym parkingu kamery
Srutututu

23.08.2022 20:17

Przy rozmowie czytajcie umowę jak zaczynacie na początek 3500 ale jest haczyk bo na umowie znajdziecie 16 brutto reszta to premie .Robota ciężka na tłoczni reszta ujdzie.Dałem sobie spokój z tą firmą ale lepiej samemu się przekonać jakie plusy i duże minusy.
Halo

31.08.2022 10:09

Chyba nie. @ Nutrition jaki masz problem - jesteś non-stop na L4 czy zwyczajnie nie chce Ci się pracować i nie dostajesz premii za wydajność? Można by wiele mówić o tej firmie, ale kasa zawsze tu była i jest zdecydowanie lepsza niż w podobnych zakładach w okolicy.
BrutoNeto

31.08.2022 21:22

Piszesz głupoty, albo nie wiesz co to jest brutto, co netto bo i takie orły się zdażały
Komko

31.08.2022 10:11

Pracuje na laserach, szału nie ma, ale jest okay
BandaIWanda

30.08.2022 16:16

A jak wygląda praca na obróbce skrawaniem?
Kobieta

22.08.2022 18:20

W komorowicach potrzebuja kobiet?
Baba

29.08.2022 10:40

Nie słuchaj głupot, praca jest bardzo w porządku, brygadziści/kierownicy też.
Chłop

29.08.2022 15:41

Troche prawdy w każdym komentarzu
Xd

28.08.2022 10:30

U la la la

10.06.2022 12:26

Ile w polmotorsie może zarobić pracownik pras z kilku letnim doświadczeniem a ile brygadzista? Pytam ponieważ chcę porównać z płacą w innym zakładzie
Informator

10.06.2022 14:12

To zależy od tego co potrafisz. Nikt Ci tu nie odpowie na takie pytanie bo to jest suma wielu czynników. Kwote na start można podać bo jest taka sama dla wszystkich, ale to o co pytasz miesci sie w jakiś widełkach
Arrasate

22.08.2022 20:30

Co do brygadzisty się nie wypowiem bo nie znam takich danych, trzeba zacząć od tego że zarobki są bardzo różne, zależne od wyników SPM i premi ale taki Ustawiacz zarobi średnio na czysto ponad 5k, 2 soboty i można wyjść ponad 5.5k Operatorzy, różnie od tych wspominanych 3.5k do ponad 4k z nadgodzinami i można się zblizyc do 5k. I jeszcze raz powtórzę że te kwoty są zależne od wyników danej zmiany i premi osobistej
Janeq

19.08.2022 15:36

Witam serdecznie. Chciał bym się dowiedzieć ile na start można dostać jako operator maszyny.
Janeq

22.08.2022 19:15

Byłem na rozmowie. Praca jest na tłoczni . Zarobki na początek czyli okres próbny 3 miesiące i 3500 na rękę także nie ma źle
Boni

23.08.2022 08:47

Potwierdzam
LogWo

18.08.2022 06:05

A jak praca na wózku? Chodzi i mi o zakład na Bestwińskiej. Jak wyglada oraca, jakie zarobki, moze ktos cos opowiedziec?

18.08.2022 18:25

O Bestwińskiej się nie wypowiem, ale mogę polecić Pannattoni w Mazańcowicach, duży magazyn bez jako takiej produkcji, na start stawka jak w ogłoszeniu od 4000 w górę.
Nowa

16.08.2022 19:11

Potrzebują u Was kobiet na produkcję praca w systemie 3 2 1?
Kornas

16.08.2022 07:25

Tragedii nie ma, kierownicy JUŻ okay
PMW

09.08.2022 14:15

Bardzo duzo zalezy w tej firmie od najwyzszych stołków, a tu różnice są znaczące. Pytanie kto w jakiej atmosferze woli pracować.
Omi

06.08.2022 19:12

Praca jak każda inna, atmosfera w miare, zalezy od kierownika.
Lubi

08.08.2022 05:56

Dokładnie
Zibi

04.08.2022 10:51

Witam jak wygląda praca na tokarkach, laserze i cnc? Idę na rozmowę po postoju, chciałbym się jakoś przygotować. Jakie normy czy ciezkie detale? Lokalizacja mazańcowice lub piekarska, pozdrawiam Zibi
Maro

06.08.2022 07:44

Pytasz o 3 różne rzeczy :)
Nnn

07.08.2022 22:07

Na piekarskiej jeszcze nie ma laserów, ale podobno mają być

02.08.2022 10:22

Do czytania tych opinii polecam sobie przygotować wielkie pudło popcornu, świetna sprawa, jak dobry film ;D Generalnie większość opinii jest negatywna, dodana przez niezadowolonych, albo nienadających się do roboty pracowników. Bo jak ktoś jest zadowolony, to raczej nie ma potrzeby tego obwieszczać. Przeczytałem kilkaset wpisów od najświeższego wstecz i nie znalazłem żadnego negatywa dotyczącego Pannattoni. Tak więc mogę stwierdzić, że Wszyscy, którzy tutaj pracują, są zadowoleni^^ Co akurat pokrywa się z rzeczywistością, gdyż osobiście nie kojarzę, żeby ktoś jakoś strasznie narzekał. Pracy jest dużo, to fakt, ale atmosfera łagodzi nadmiar obowiązków. Generalnie nie będę się tutaj nikomu pucował, żeby nie było beki po urlopie ^^ No dobra, pozdrawiam Kierownictwo :P:D A robotę polecam;)
Szwagier

03.08.2022 11:17

W większości wydziałów jest wporzo atmosfera, tam gdzie są problemy o tylko pojedyncze przypadki i kazdy wie dlaczego tak jest

02.08.2022 10:16

Do czytania tych opinii polecam sobie przygotować wielkie pudło popcornu, świetna sprawa, jak dobry film ???? Generalnie większość opinii jest negatywna, dodana przez niezadowolonych, albo nienadających się do roboty pracowników. Bo jak ktoś jest zadowolony, to raczej nie ma potrzeby tego obwieszczać. Przeczytałem kilkaset wpisów od najświeższego wstecz i nie znalazłem żadnego negatywa dotyczącego Pannattoni. Tak więc mogę stwierdzić, że Wszyscy, którzy tutaj pracują, są zadowoleni^^ Co akurat pokrywa się z rzeczywistością, gdyż osobiście nie kojarzę, żeby ktoś jakoś strasznie narzekał. Pracy jest dużo, to fakt, ale atmosfera łagodzi nadmiar obowiązków. Generalnie nie będę się tutaj nikomu pucował, żeby nie było beki po urlopie ???? No dobra, pozdrawiam Kierownictwo ???????? A robotę polecam;)
Karo

31.07.2022 08:18

Czy jest możliwość rozmowy kwalifikacyjnej teraz w tym okresie wakacyjnym? Bo nie wiem czy aplikować
Mariusz

31.07.2022 19:57

Jest, ja jestem umówiony na wtorek. Normalnie jak sie skontaktujesz to Cie umówią.

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.