Polmotors Sp. z o.o.

Mazańcowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1924 ocen.

Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.

Ochotnik

Witam, Czy ktoś jest w stanie wypowiedziec sie o pracy na stanowisko Specialisty ds. logistyki ? Jak wygląda praca ? Zostaje się po godzinach ? Czy zarobki zachęcają do zmiany pracodawcy na Polmotors? Będę wdzięczny za liczne informację. Pozdrawiam

Karolina
użytkownik zarejestrowany

Firma ma na swoim koncie wiele wyróżnień i nagród. Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu, Liderzy Polskiego Biznesu 2017, nikt takich tytułów nie zdobywa bez pracy i dobrych wyników. Żałuję , że na forum nie ma osób które pisałyby takie pozytywne przekazy

Gemma

Czy jest ktos z okolic Szczyrk, Buczkowice, Rybarzowice, Żywiec ,Wilkowice. Wspólne dojazdy? iwka05793@wp.pl (Polmotors na Bestwinskiej)

Gemma

Czy jest ktos z okolic Szczyrk, Buczkowice, Rybarzowice, Żywiec ,Wilkowice. Wspólne dojazdy? (usunięte przez administratora) (Polmotors na Bestwinskiej)

Kola
użytkownik zarejestrowany

Jak jest rozliczany doradca ds. sprzedaży samochodów? Czy to jest podstawa i premia czy ewentualnie jakiś inny system? Czy można liczyć na coś jeszcze? Jak się w firmie pracuje, czy fajni ludzie pracują?

Koroneczka
użytkownik zarejestrowany

Wysokość zarobków to od zawsze punkt sporny między pracodawcą a pracownikiem. Tym bardziej nowi niech sobie popracują od najniższej a jak pokażą jak pracują to spokojnie dostaną więcej. Ja tak zaczynałam i przeżyłam a teraz nie narzekam. Polecam tu pracę.

Jan

Ile zarobi u was operator maszyn?W końcu to duża rozwojową firma,produkująca części min.do VW,bmw.Zarobki muszą być z pewnością godziwe.

kamila
@Jan 20.09.2017, 04:24
Ile zarobi u was operator maszyn?W końcu to duża rozwojową firma,produkująca części min.do VW,bmw.Zarobki muszą być z pewnością...

1900zl na reke 1 rok

Poland power
@kamila 3 tygodnie temu
1900zl na reke 1 rok

Jak dla mnie to wystarczająca antyreklama.Brak słów.

4000

czy do działu konstruktorskiego przyjmują , bo chcę dać cv, a jakie prace tam wykonujecie?

123

plus dla firmy, że dają szanse młodym ( mówię o inżynierach ), ale płace są średnie a szefostwo wyrozumiałe. Tutaj jako konstruktor mam 4K brutto, gdzie w GE na tym samym stanowisku mają 6-7K aczkolwiek, dali mi szanse jeszcze w trakcie studiów więc jeszcze zostanę

4000
@123 14.09.2017, 12:55
plus dla firmy, że dają szanse młodym ( mówię o inżynierach ), ale płace są średnie a szefostwo wyrozumiałe. Tutaj jako konstru...

hej 123 odpowiedz coś , czy macie przyjęcia do was teraz, nie chcę pracować w korporacji

Cezary
użytkownik zarejestrowany

Dziwię się, że firma trzyma takich "pracowników". Po kilku wpisach chyba już nie chcę pracować z takimi ludźmi, wstyd mi za nich. Ludzie z Ukrainy to jak Polacy w Londynie! Trzeba się zastanowić co powiedzieć zanim otworzy się usta. Fajna firma ale gorzej z ludźmi!

lach
@Cezary 12.09.2017, 12:13
Dziwię się, że firma trzyma takich "pracowników". Po kilku wpisach chyba już nie chcę pracować z takimi ludźmi, wstyd...

Nie jestem pracownikiem Polmotors, tylko się pytam czy pracują tam ukraińcy. Przepraszam jeśli obraziłem porządnych Ukraińców. Ale i tak uważam że w większości ten naród jest fałszywy, bardziej niż Ruscy.

Bar

Co za sformułowania - zaraza. Pomysl @lach, że o tobie też w Niemczech pytali pewnie - kiedy to gówno z Polski przyjedzie.

lach

zaraza z ukrainy tez tam pracuje ?

Cezary
użytkownik zarejestrowany

Może w firmie pracują koledzy ale jak pracują dobrze i szefostwo jest zadowolone to nie widzę powodu żeby nie zarabiali dobrze.

Jerzyk
użytkownik zarejestrowany

Jeśli ktoś jest niezadowolony z pracy w firmie to może będzie lepiej dla wszystkich jak zrezygnuje z pracy?

aga

chciałam zapytać ile jest zmian 2 /3 czy 4 brygadówka

Karol
użytkownik zarejestrowany

Niektórzy na siłę chcą zdyskredytować firmę. Mają jakąś niewielką ilość ofert pracy więc nie szukajcie dziury w całym.

Ziom

Ile to Polmotors uruchamia nowych lini produkcyjnych ? Co dwa tyg oferta pracy z naglowkiem "W związku z uruchomieniem nowych linii produkcyjnych zatrudnimy"

Mechanior
użytkownik zarejestrowany

W tym roku firma otrzymała nagrodę "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu”. Może warto czasami docenić to co firma osiągnęła, dzięki pracy ludzi. Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać duże pieniądze ale nie wszyscy mają kwalifikacje do tego!

???

Przyjmuje się teraz ktoś do Polmotorsu?Są jacyś nowi,bo stawki jakie oferują to jakaś kpina.

Karol
użytkownik zarejestrowany

Czy Polmotors ma zapotrzebowanie na sprzedawcę samochodów?

Benedyk
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście pewni, że firma nie zasługuje na kilka zdań pozytywnych? Może to nie jest miejsce idealne, wolelibyście pracować w lepszych warunkach ale pewne tematy można w firmie rozwiązać! Pisanie na forum nic nie da, skoro tyle osób jest niezadowolonych zgłoście szefowi!

Pracujący
użytkownik zarejestrowany

Polmotors ma wielu hejterów. Musieli pewnie rozstać się z firmą niekoniecznie z własnej woli i teraz obrzucają firmę oszczerstwami. Szkoda, że brak podpisów

Olek
@Pracujący 19.07.2017, 11:37
Polmotors ma wielu hejterów. Musieli pewnie rozstać się z firmą niekoniecznie z własnej woli i teraz obrzucają firmę oszczerstw...

W ostatnim miesiącu mogę podać Ci 4,5 osób które rozstały się z firmą z powodu warunków pracy, zarobków, bądź ogólnego zarządzania firmą (bałagan jakiego nigdzie nie Spotkacie) wszyscy złożyli sami wypowiedzenia i to nie pracownicy pracujący kilka miesięcy, a starzy wyjadacze i osoby umysłowe... Bardzo chętnie też zobaczył bym twój podpis "Kierowniku"

Olek

Również podziękuję tej firmie za współpracę. Nie polecam

były- obozowicz

powodzenia dla pracownikow produkcji :)

Minion
użytkownik zarejestrowany

Uważam, że Polmotors zasługuje na dobre opinie. Szkoda, że na forum piszecie o jakichś wybrykach pracowników a nie o firmie. Szukam pracy i zrobiłem już mały rekonesans, wiele dobrego słyszałem o firmie.

klacz
@Minion 13.07.2017, 15:43
Uważam, że Polmotors zasługuje na dobre opinie. Szkoda, że na forum piszecie o jakichś wybrykach pracowników a nie o firmie. Sz...

Jakie dobre opinie czytałeś o firmie?? chętnie je poznam.

Kandydat

Ile w Polmotorsie macie premii wakacyjnej?

Kandydat

Ile w Polmotorsie macie premii wakacyjnej?

Calinka
użytkownik zarejestrowany

Czy aktualna jest praca dla recepcjonistki ? Ile można wyciągnąć na takim stanowisku? Czy firma ma jeszcze dodatkowo pakiet socjalny? Jaka umowa jest zawierana na początek? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Buck

@ Bona A co mają statuetki z tym, że w tej firmie może pracować osoba o jakiej mówi @ Ala. Przecież to nie oszczerstwa dla firmy - tylko ewentualnie pracujący w firmie dewiant, który może się cieszyć w pracy dobrą opinią. Nie wiem ile prawdy jest w tym co mówi @ Ala. Ale jeśli to jest prawda to policja jest właściwą instytucją, którą powinnaś Ala zawiadomić - bo co mają zrobić z tym czytelnicy tego forum ?

Bona
użytkownik zarejestrowany

W stycznia firma otrzymała nagrodę „Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu”. Wyróżnienie to przyznano za bardzo dobre wyniki w działalności inwestycyjnej oraz na rzecz rozwoju potrzeb społeczności lokalnej. Myślę, że firma obroni się przed oszczerstwami.

Lakilu

Ktoś z Ustronia Skoczów Goleszów Wspólne dojazdy? lakilu897@gmail.com

Calinka
użytkownik zarejestrowany

Jaki jest powód takiej ciszy na forum, żadnej opinii!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Dominik

A jak to ma się odnosić do tego forum? Życie prywatne pracowników to ich sprawa. Tu są omawiane sprawy firmy. Serdecznie nie pozdrawiam

Konrad
użytkownik zarejestrowany

Czy mógłby ktoś dodać jakieś informacje o pracy inżyniera jakości z językiem francuskim? Jestem zainteresowany ale pomyślałem o forum żeby dowiedzieć się czegoś więcej. Jaka jest atmosfera w firmie?Z góry dziękuję

Calinka
użytkownik zarejestrowany

Mam pytanie dotyczące pracy w firmie ponieważ postanowiłam złożyć cv na stanowisko lidera w zespole rekrutacji. Czy w firmie jest fajna atmosfera? Czy poza podstawową pensją są jeszcze jakieś dodatki?

Ola
@Calinka 23.05.2017, 22:59
Mam pytanie dotyczące pracy w firmie ponieważ postanowiłam złożyć cv na stanowisko lidera w zespole rekrutacji. Czy w firmie je...

Pracy w kadrach nie polecam, bardzo duża rotacja o czymś świadczy....

Spain
@Ola 24.05.2017, 20:08
Pracy w kadrach nie polecam, bardzo duża rotacja o czymś świadczy....

Calinka napisz coś bliżej kiedy tam pracowałaś ? Bo takie enigmatyczne - duża rotacja o czymś świadczy nic nie mówi poszukującym. Bo możesz pisać byle tylko pisać - nigdy nie będąc wewnątrz tego działu.

Calinka
użytkownik zarejestrowany

A może ktoś napisze co się teraz w firmie dzieje? Jak sie pracuje, w jakiej atmosferze? Myślę o pracy tutaj.

Bill

@Lolita - wez chłopie pod uwage ze ta firma ma 3 zaklady i jeden kierownik utrzymania ruchu nijak sie nie sprawdzi. Kazdy zaklad powienien miec swojego kierownika.

Lolita

Czy ktoś z utrzymania ruchu może się wypowiedzieć? Dlaczego szukają kierownika? Dwa, albo trzy lata temu był nabór, czy obecny się nie sprawdził, czy nie wytrzymał, podziękowali mu, czy może przeszedł na emeryturę? Ile godzin pracuje dziennie kadra kierownicza (od do)? Ile średnio kierownicy zarabiają?

Maniek

Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow.

?
@Maniek 10.05.2017, 18:32
Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow...

nagroda to kasa, jest kasa jest nagroda

Maniek

Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow.

Calinka
użytkownik zarejestrowany

@Maniek Firma wielokrotnie była nagradzana a w tym roku w styczniu otrzymali "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu" Myślę, że tak bez powodu nikt nie dostaje takich nagród. Może troszkę Ci pomogłam?

Redbull
@Calinka 10.05.2017, 10:34
@Maniek Firma wielokrotnie była nagradzana a w tym roku w styczniu otrzymali "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego B...

Ty naprawdę jesteś taki stuknięty,czy ktoś ci za to płaci???

Maniek

Witam. Zastanawiam się czy nie złożyć podania na stanowisko kierownika utrzymania ruchu. Czy może ktoś powiedzieć ile tam można dostać mając doświadczenie, jaka jest tam atmosfera i ogólnie coś o tym stanowisku? Co się stało z poprzednim kierownikiem?

blablack

Witajcie, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej czy ten rozwój i inwestowanie w pracownika jest taki poważny jak mi pani w rekrutacji powiedziała czy wciskają kit każdemu nowemu ;)? Ubiegałem się o stanowisko operatora, ale na dobrą sprawę polmotors był tylko 'opcją', nie zależało mi tak bardzo, bo nie wiedziałem, że jest jakiś w ogóle rozwój w tej firmie. Mam jeszcze rozmowę w Nemaku i Fiacie, i zastanawiam się czy nie spaliłem sobie mostu do fajnej firmy. Ktoś się wypowie :-D?

Marek
użytkownik zarejestrowany

Czy praca dla doradcy ds sprzedaży samochodów jest jeszcze aktualna?

Grażka
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że osoby nieszczęśliwe zawsze znajdą powód do robienia wpisów stawiających firmę w złym świetle. Czy nie lepiej iść na spacer i dotlenić umysł ? Czasem sądzę , że to konkurencja inspiruje ludzi do takich działań. Gdyby nie odpowiadała mi praca to zmieniłabym ją.

kr

Witam, moze ktoś podzielić sie opinią na temat pracy jako konstruktor lub technolog w Polmotorsie?

Kuba
użytkownik zarejestrowany

Polmotors ma ofertę doradcy sprzedaży samochodów, super praca.

gostek

Ile może zarobić specjalista ds logistyki?

Frank
użytkownik zarejestrowany

Polmotors jest generalnie fajną firmą, dobrze się tu pracuje. Jeśli komuś nie odpowiada praca można poszukać innej!

Wojek Dobra Rada

Witam Pracuje w tej firmie jako pracownik fizyczny, praca ok trzeba robic jak wszędzie plusem są ludzie nawet przelozeni lepsi na ul Bestwinskiej, zarobki zależne od dzialu produkcja to pakowanie 1800-2000 zgrzewalnia 2000-2200 mando 2200-2500 magazyn (wozkowi) 2400 regeneracja 2200 w zwyz w zależności od stazu i umiejętności. Tlocznia 2800 - 3500 system 4 brygadowy. Controling raczej jest obsadzony ale z tego co wiem 2400 na początek w biurze rozna admosfera bywa gdyż tam nie którzy to hamy itp. Z centrum bielska dojazd jak to rzut beretem jak prawka nie ma to autobusy jeżdżą. Zatrudnienia przez pośrednika nie polecam gdyż nawet jak komuś spasuje to nie mogą dostac umowy z polmotors przez 3 miesiące a zarobki ok 500 zl mniejsze niż pod polmorors. Ludzie sie zwalniają bo praca lekka nie jest robi sie 7 godzin i powtarza ruchy , monotonia ci twardzi co nie boja sie pracy fizycznej zostaja. Kobiety przy ciężkich paletach czy detalach prosza o pomoc lecz najczęściej chca poradzić sobie same gdyż każdy musi wykonać swoja robotę a stawki miedzy kobietami a facetami nie za bardzo sie różnią. Jak co to służę pomocą

Wojek Dobra Rada

Ależ oczywiście ze jest wiele innych ofert i pracy wiec po co twe zainteresowanie praca na produkcji tą firmą i tym forum ?? Tylko po to aby kogoś wyzwać od cwaniaczkow. Człowiek chce pomoc lecz zawsze musi zostać skarcony za to ??

wp
@Dejvid 07.04.2017, 16:58
Mógłbym prosić o jakiś kontakt żeby popytać o kilka rzeczy? Byłem dzisiaj na rozmowie w tej firmie i zastanawiam się jak to fa...

Tak oczywiście , na rozmowie to super praca, w życiu hmm

Zostaw opinię o Polmotors Sp. z o.o. - Mazańcowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.