Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

11.11.2023 21:32

Dobry Człowiek

12.11.2023 13:53

Nawet jeśli to co ? To nie jest miejsce na tego typu wywody , Żeby kręcić aferę na tego kierownika to naprawdę trzeba mieć już z głowa ... To Najlepszy gość jakiego znam zawsze pomocny i nie przechodzi obojętnie nawet dla najmniejszych problemów takich ludzi jak on ta firma potrzebuje ma normalne podejdzie nie traktuje ludzi z góry zawsze pomorze i doradzi a czy ma "romans" czy nie to kogo to obchodzi ? Jak ma być szczęśliwy to ja życzę mu w życiu jak najlepiej. A oczernianie akurat jego jest żałosne !!!

12.11.2023 14:30

Czytam forum żeby wiedzieć co się dzieje nie wypowiadam się tu ale jak widzę że ktoś wchodzi w życie mojego kierownika to naprawdę krew mnie zalewa , to jest najlepszy głos w pm jakiego znam i po co ktoś kręci aferę ? Nie rozumiem tego wgl dla mnie to jest poniżej wszelkiej krytyki !
    Szukam pracy

07.11.2023 20:22

Czy jest to praca dla kobiet?
    Majk

06.11.2023 11:52

Firma z super perspektywą, polecam
    Pytający

28.10.2023 15:24

Na jakie dodatki można liczyć w polmotors ? Mam na myśli karta MultiSport ? Ubezpieczenie prywatne medyczne ? Ubezpieczenie na życie i w jakich Towarzystwach ubezpieczeniowych ? Czy są premie na święta ? Czy ogólnie pakiet socjalny jest ok ?
    Bomba

03.11.2023 10:11

Trudne to jest życie za wypłaty z PM ostatnimi czasy. Więc z wielkością wypłaty nie przesadzaj. A social to social, powinien być lepszy.
    Meg

05.11.2023 20:58

Podobno coś się już dzieje w tym temacie
    Opi

05.11.2023 08:50

Stawki zaszeregowania to dobry pomysł jest, jeszcze czekamy na premie, ale dobry ruch
    HR Fun

03.11.2023 21:22

Opinia o HRze zniknęła. Dziwne? Nie? Bo HR nie istnieje. Kiwanie głową to nie obiektywna opinia. Kolesiostwo, brak obiektywizmu, nic więcej. Szkoda bo firma super, ze świetną perspektywą rozwoju. Trzymajcie dobrych pracowników zamiast ich się pozbywać. Trzymam za was kciuki!

30.10.2023 23:24

Kiedy jakieś podwyżki ? Rok się kończy a tu wciąż cisza...

01.11.2023 16:22

Ale te podwyżki 3 zł były rok temu w listopadzie.
    Cooool

01.11.2023 22:43

Nie, podwyżki obowiazuja od listopada TEGO romu

30.10.2023 23:22

Nudzisz

31.10.2023 18:29

No tak ty na pewno jesteś ten jedyny pracujący tak jak należy bez zarzutu. Dziwne że jeszcze nie kierujesz tym zakładem?? Ciekawy czy taki sam zachwyt nad twoją pracą ma twój przełożony…. Po co ty się tu w ogóle wypowiadasz co wnoszą twoje żale??
    Dno

01.11.2023 08:51

Oj oj... prawda w oczy kole. Każdy się tu wypowiedzieć może, ja tam aspiracji nie mam na takie stanowiska a i z moim kierownikiem się super dogaduje aż się zapytam czy ma zachwyt
    Klient

23.10.2023 22:22

Jak zmówienia w polmotorsie? Jest praca? Słabo z pracą?
    Gieroj

28.10.2023 23:29

Jeśli są nadgodziny w weekend to jest roboty aż nadto nie ma na co nazekac
    Maciekkk

30.10.2023 16:58

Roboty tyle że odrobic sie nie idzie
    @przyszły pracownik

29.10.2023 21:02

Jaka jest pensja na start na stanowisku Magazynier/Selekcjoner? Jak wygląda atmosfera pracy i podejście kierownika?
    Pan nikt

09.10.2023 23:59

@Kto powiedział że były podwyżki.. głupoty opowiadacie.. reorganizacja stawek godzinowych..nic więcej zarobimy tyle samo... ktoś coś... powiedział ...nie ma zamówień a wy chcecie podwyżkę?? Dobrze że młody prezes jeszcze nie zrobił redukcji na zakładach...i trochę się zastanówcie co piszecie
    Dziołcha

13.10.2023 01:37

Z tym to się akurat zgadzam w 100%. U M.G na zmianie jest taki 1 co ma problem 2 roboty ogarnąć żeby ludzie nie musieli sami sobie detali podstawiać i przywozić a 2 mleczarz zasuwa za 2 czasami i to trochę nie sprawiedliwe że obaj dostali.
    Operator mazanki

24.10.2023 17:47

Zgadzam się w 100% z Twoja wypowiedzią, większa połowa osób piszących tutaj to rozżalone osoby, które nie potrafią nic załatwić same. Wylewają swoje gorzkie żale na stronie internetowej. Połowa wypisuje bzdury żeby komuś zaszkodzić bo raz dostał gorszą robotę lub coś nie jest po jego myśli. Pracuje tam 8lat i jestem zadowolony. Pisanie o podwyżkach i obrażanie brygadzistów i innych pracowników na stronie to dno a przyjdzie jeden drugi do pracy to "cześć" wypowiada z uśmiechem od ucha do ucha. Jesteście niestety osobami z kompleksami jeśli ma coś ktoś do kogoś przyjdź na hali i mu to powiedz a nie pisz szyframi na internecie. Później szefostwo wrzuca wszystkich do jednego worka i ludzie z produkcji mają przyklejoną łatkę nie myślących ludzi. Zajmijcie się swoim życiem po pracy a nie wylewaniem nienawiści i żalu tutaj.
    Stara

23.10.2023 17:30

Mam prośbę, proszę coś powiedzieć o kontroli na belkach ,chodzi o Bestwinska
    Zagadka

21.10.2023 09:36

Stopery wszedzie. Kto to wymyśla. Wyjdźcie na produkcję, zobaczcie z czym to się je. A nie przepisy z zza biurka. Dramat

19.10.2023 21:15

HR

20.10.2023 16:57

Jest teraz rekrutacja na stanowisko o którym wspominasz, aplikuj i sam się przekonasz jak jest. Dogadać się mozna

18.10.2023 13:25

Witam, zastanawiam się nad pracą w waszym zakładzie jako operator Wózka Widłowego. Czy możecie się wypowiedzieć czy warto? Jest więcej dodatków niż na produkcji?
    Ho

20.10.2023 07:01

Przyjdź, zobacz, oceń sam.
    Bolo

09.10.2023 23:33

Nie polecam firmy, nie dbają o pracowników. Dobrych pracowników

10.10.2023 16:10

Już nie wspomnę , że wypłaty jak stały tak stoją. Firma się rozwija , a pracownicy dalej za grosze robią.

06.10.2023 07:33

Endriu

08.10.2023 15:00

To prawda, że głupotą jest pisanie o takich rzeczach jak np norma do zrobienia w 2h czy donoszenie na innych odnośnie przesiadywania tu i tam, ale to nie o to chodzi w tym wątku. Zasady są jasne i każdy nowy wie np. ile trwa przerwa. To chodzi o to, że kierownictwo chce nas rozliczać z każdej minuty i karać za najmniejszą błachostke obcięciem premii a sami mają jeszcze więcej za uszami. Gdyby kierownik i reszta była w porządku wobec pracowników i traktowali wszystkich równo z szacunkiem to nie było by problemu. A co mają za uszami to każdy wie nie ma co powielać tematu. Co do UR to tez nie bylo by problemu gdyby robili swoją robotę i potem se siedzieli, ale jak maszyny stoją godzinami zepsute a UR se griluje na uboczu kiełbase no to jest lekka przesada. To jest złota zasada- jeśli od kogoś wymagasz to sam z siebie też musisz coś dać. Nie może być tak że jednym wolno wszystko a reszta jest pod kamerami cały czas.

08.10.2023 20:44

Ja pracuje na etacie i praktycznie codziennie jestem po 9 godzin, a Ty 8 i pa. Więc to nas różni. Akurat pracuje na innej hali, ale firma ta sama. Dyskusja bez sensu

13.09.2023 22:41

Tak

29.09.2023 07:47

Czyli na utrzymaniu ruchu maja elegancko. Ogłoszenia wisi nawet na olx, warto aplikować? Jesli tak to kazdy z was może to zrobic.
    Johny

08.10.2023 20:18

Głupoty opowiadasz, do pras się leci jak najszybciej żeby szło bez problemu, poza tym na UR pracują też ludzie którzy nie są od awarii, i tak pracodawca ma korzyść na tym ze na zwykłych stawkach ma ludzi którzy nieraz muszą odwalić niezły szajs żeby ogarnąć te maszyny uruchomić żeby to szło
    Bestia

05.10.2023 22:13

Ostatnim czasem na Mazankach chyba była jakaś podwyżka, cała regeneracja i utrzymanie ruchu pracują jakby miało nie być jutra. Ciężko ich teraz spotkać na stołówce, awarie usuwane zanim zdążą wystąpić. Narzędzia blyskawicznie naprawiane na prasie. Tego jeszcze nie było odkąd tu pracuje, normalnie nie ma kiedy iść na fajkę.
    ImHI

03.10.2023 03:03

Co wy za głupoty gadacie, ja siedzę aktualnie na (usunięte przez administratora) i czytam te wasze wypociny to powiem wam ze w polmotorsie da się lekko zarobić 7/8k tylko trzeba myśleć. Pozdro dla kumatych (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Bouli

29.09.2023 16:33

Operator to chyba dostali sami logisci na Mazankach,bo na magazynie centralnym pracownicy fizyczni nic nie dostali
    Bouli

28.09.2023 22:04

Mylisz się operator,na samym końcu jeśli chodzi o podwyżki to Centrum Logistyczne Panattoni-magazyn centralny Polmotorsu
    Byczek

26.09.2023 11:43

Czemu wszyscy na Mazańcowicach dostali już dawno podwyzki inflacyjne a zgrzewalnia olana całkowicie? Kierownik(usunięte przez administratora)robi ludzi w ***** od czerwca. Kpina
    P.M

27.09.2023 17:27

Podwyzki obiecane w maju na lipiec, jest pazdziernik dalej jedna wielka niewiadoma. Wstyd, wyzysk (usunięte przez administratora) za marne grosze. W tym roku bym na nic nie liczył, chociaz wiecej niz 2 zl to Ci i tak dadzą, a po nowym roku kolejny raz beda mowic ' no ciezka sytuacja bo lipa z robota '. I po 2 latach moze sie doczekamy tych 2 złotych do stawki, jak juz chleb bedzie kosztowal 20 zł. Wstyd.
    Operator

27.09.2023 17:48

Panie Kierowniku Chodzi o to że podwyżki miały być już w czerwcu sam pan tak mówił na zebraniu, poźniej że w lipcu i co? Kończy się wrzesień a podwyżek jak nie było tak nie ma. Warto by chociaż dać jakieś info publicznie dlaczego tak jest bo inflacja (usunięte przez administratora)a place powinny wmiare adekwatnie rosnąć w związku z tym. Jak to tak będzie wyglądać to będą zwolnienia z tego powodu. A co do rzekomych podwyżek to operatorzy logistyczni dostali np mleczarze i to odczuwalne bo się chwalą nam kwitkami i podobno na tłoczni coś się już działo w tej sprawie. Czekamy na jakieś info konkretne bo zgrzewalnia wydaje się być jak zwykle na samym końcu ze wszystkim.
    Były z bestwinskiej

25.09.2023 01:10

Jak sytuacja na zgrzewalni na bestwinskiej ? Brygadzista P.W dalej taki wredny czy już lepiej ? Jak z zarobkami ? Rok temu odszedłem ale ciagle mnie korci wrócić bo w sumie dobrze mi się pracowało a z kasa tez było ok. Pozdrawiam cała bestwinską !
    Bestwiniak

25.09.2023 19:24

Brygadzista P.W spokojny w końcu wyluzował co do zarobków poprawiły się może coś jeszcze rzuca inflacyjnego jest dobrze
    Wujek

26.09.2023 06:16

Na Mazankach też ma być jakieś inflacyjne więc fajnie .
    Zdzisek

24.09.2023 21:14

Zarobki tragiczne na start dają 16zl brutto plus premia uznaniowa 1100 plus druga premia 750 na 3 zmiany totalna porażka i głodowa stawka. Do tego normy tak wyśrubowane że np na progach musisz prawie że biegać xD Zamiast pracować na maszynie trzeba biegać po detale i przy pakowaniu samemu odstawiać gotowe progi paleciakiem także cały czas coś musisz robić bez chwili przerwy brygadzista ewidentnie mocno przepity tak samo jak ustawiacz. Nie polecam nikomu

25.09.2023 19:29

Zarobki są wporzadku pracuje tam już trochę czasu ale żeby oskarżać kogoś o picie to już lekka przesada .

25.09.2023 20:11

Ale głupoty ktoś pisze pracuje w PM od niedawna i dostaje dobre pieniądze , a rozmawiając ze starymi pracownikami o wypłatach to naprawdę jeśli chodzi o pieniądze jest bardzo wporzadku nie wiem po co tutaj na forum wylewać brudy ktoś chyba ma za dużo czasu .
    Anita

14.09.2023 23:13

Jak zarobiki? Warto się przyjąć? Mam iść na rozmowę kwalifikacyjną, ale nie wiem czy warto.
    Dobry Ziomek

17.09.2023 13:19

Zmiana M.G ogólnie najlepiej funkcjonuje na ten moment pod wieloma względami. Atmosfera pozytywna, sprawiedliwie rozdzielana robota i brygadzista w porządku a tyle bylo głupiego gadania na poczatku ilu to sie nie zwolni przez niego itp. Jeśli ktoś planuje zatrudnienie na zgrzewalni na Mazańcowicach a ma możliwość wyboru zmiany to ta jest najbardziej ogarnięta. Na pewno nie do J.K na zmianę bo tam to jest kabaret i faworyzowanie co po niektórych zwłaszcza jednej operatorki co często na BMW robi sporo ludzi z tej zmiany uciekło właśnie z tych powodów.
    Pracownik nr 1

20.09.2023 18:07

Odeszli bo im się pracować nie chce. Praca jest raz lżejsza raz cięższa jak to na produkcji jesli komuś nie pasuje to do lewiatana lub do biedronki. Pan M ma swoją historie która wszyscy znają więc teraz musi być miły.
    Bolo

23.09.2023 15:10

Polecam zakład fajne pieniądze , dobra atmosfera , ciekawa praca i cały czas nowe projekty
    Robol

10.07.2023 22:24

Pracuje od niedawna na zakładzie przy ulicy bestwinskiej i powiem tyle. Wiele firm widziałem, w różnych pracowałem warunkach, ale to co się tu dzieje woła o pomstę do nieba. (usunięte przez administratora) może się spokojnie zwolnić bo nic nie robi, zreszta kawa wazniejsza, warunki pracy tragiczne, miejsca brak, a wszyscy chodzą i udają że jest fajnie. Kierownictwo okay, ale to tyle. Odradzam
    Fafik

14.09.2023 21:15

Nie ma co przejmować się opiniami ja pracuję już 4 rok i jestem zadowolony spoko atmosfera pieniądze też są ok
    Maja

20.09.2023 19:46

Pierdy piszą, 3 rozżalone osoby na 70 osób na wydziale. Większość ludzi z dużym stazem
    James

12.09.2023 18:26

K(usunięte przez administratora) rozpowiada wszystkim ze będzie kierownikiem na nowym panatoni, czy to prawda ?
    Operator zgrz

15.09.2023 12:52

Odnoszę wrażenie, że pan kierownik z Piekarskiej uważa, że stary pracownik się nie zwolni, dlatego z nowymi się obchodzi , jak z jajkiem. Oni mogą mieć roszczenia, wymogi, L4,a starzy, doświadczeni co tam, przyjmę nowego na twoje miejsce.Nawet "dzień dobry" nie powie, dopiero jak stoi oko w oko i już musi.Kiedy warunki były nie do wytrzymania ( gorąco) była cisza,nikt z biura nie wychodził ale kiedy tylko troszkę się polepszy, od razu czepianie. Atmosfera jest niesamowicie ważna.
    Bestwiniak

28.07.2023 18:03

Nowy dyrektor na bestwinskiej próbuję i wydaje się najlepszysposrod ostatnich wyborów, ale są ludzie, którzy przechodzą obok problemów i udają że jest okay
    Pomocny Duszek

25.08.2023 17:55

Ktoś z tymi dinozaurami trafił w sedno sprawy (usunięte przez administratora)nie ma wiadomo poprawiło się naprawdę wiele i za to chwała że ktoś wysluchał naszych modlitw ale mam nadzieję że to nie koniec sprzątania bo (usunięte przez administratora)od siedmiu obleści nadal myśli że jest dyrektorem a i tak (usunięte przez administratora) brygadzisci na tłoczni trzymają go krótko bo miał swoje 5 minut i wyszło jak wyszło (usunięte przez administratora)
    Olaek

12.09.2023 06:57

Wózkowi na Piekarskiej łachę robią że ci przywiązą palety ale góra się dowie i już łaski nie będę robić. Ludzie niektórzy tu to krótko sami robią a mają siebie za nie wiadomo kogo ale to się im skończy.

26.05.2023 11:35

Witam ile na start mozna zarobić na bestwinskiej, bo slyszalem ze na start dają ponad 5tysiecy na rękę. Czy to prawda?
    Piotrek

15.07.2023 18:49

Owszem jest trochę ciasno ale robi się u nas konkretne detale a nie zabawki ... kierownictwo jak najbardziej ok jest nowy dyrektor który jest super i do kierowników też nie można mieć zarzutów bo robią dobra robotę
    NickNolte

11.09.2023 18:39

Dlaczego takie głupoty piszesz??? Zarobi 5 tys z nadgodzinami po 12godzin dziennie ,powiedz jak jest a.nie chwal tego zakładu bez podstawnie
    Tomek

01.08.2023 23:45

Ile można zarobić na piekarskiej na 4 brygadówce? Po jakim czasie umowa na stałe?

10.09.2023 20:21

Prawda jest taka, że gniecie w CH.. jako brygadziści i tylko niektórym ustawiaczem się chce. Nie potraficie zarządzać a wszyscy się tam zachowują jakby w przedszkolu pracowali. Jakby się tam niektórzy zainteresowali to nie takie by były zyski i wcale nie kosztem pracownika
    NickNolte

11.09.2023 18:16

Żeby jeszcze tylko wypłacali za te nad godziny, a tu cały czas zwalają ze SPMy nie wyrobione ,kabaret omijać szerokim łukiem zakład na Bestwinskiej
    Janusz

09.09.2023 19:13

Czy na bestwińskiej jest czterobrygadówka?
    Ruda103

05.09.2023 20:48

Dzień dobry, czy ktoś orientuje się na temat zarobków i benefitów w Polmotor na stanowisku specjalisty da personalnych? Jakie godziny pracy obowiązują w tym zakładzie czy są dodatkowe ubezpieczenia, prywatną opieka, wczasy pod gruszą?
    Szymek

05.09.2023 01:31

Brygadzie J. K(usunięte przez administratora) z Mazancowic przydało by się grupowe szkolenie z obsługi KLL. Pomyslcie o tym bo tam to jest jakiś dramat
    Ania

25.08.2023 19:49

Witam. Mam pytanie na jakie wynagrodzenia może liczyć nowy pracownik i czy jest dużo Ukraińców i czy są traktowani jak święte krowy czy muszą robić normy tak jak Polacy.
    Nina

19.07.2023 16:57

Dzień dobry czy ktoś z was wie o kolejnym zakładzie na wapienicy ?
    Nina

26.07.2023 09:24

Wiesz coś więcej jakie maszyny beda co będzie produkowane czy ciężka praca?
    Majster

09.08.2023 21:31

To będzie taka jedna duża zgrzewalnia będą małe maszyny i duże i prosta robota i bardziej skomplikowana będzie spawanie i zgrzewanie zapowiada się fajnie czekam na przenosiny . Z tego co się orientuję w pierwszej kolejności zgrzewalnia na Bestwinskiej ma tam iść więc jak ktoś chce iść w pierwszej kolejności to musi się dostać tam przyjęcia raczej są więc można aplikować ja jestem na befamie i czekam na przejście tam w drugiej turze

25.07.2023 22:02

Witam jakie stawki teraz na tłoczni ile dostaje nowy a ile pracownik z doświadczeniem a ile gdzieś brygadziści chce porównać z innym zakładem

20.07.2023 09:48

Jak wygląda praca w biurze? widziałem, że szukają konstruktora i zastanawiam się czy warto?
    Felo

21.07.2023 10:18

Nie warto. Praca pod ciągłą presją czasu i nie tylko. Kolesiostwo
    Melo

22.07.2023 12:06

Cooo? Hahaha

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.