Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

Zdziwiony

25.08.2025 11:25

Na befamie nie ma pieniędzy na podwyżki dla pracowników ,ale zeby bylo 6 ustawiaczy na zmianie to sa . Na mando 3 ustawiaczy ,na tylach mando 3 maszyny i ustawiacz ,na zgrzewalni zostaly chyba 4 maszyny i ustawiacz jest , na bmw sa 4 roboty z czego rzadko kiedy ida 4 dodatkowo czesto jest pomocnik i ustawiacz jak nie ma przezbrojenia to jest niepotrzebny ale i tak jest . Na innej zmianie potrafi byc 4 ustawiaczy i ogarniaja a tutaj musi byc 6 .
Pok

29.08.2025 19:24

Ludzie z mando sami mowia ze jeden ustawiacz jest zupelnie niepotrzebny zwlaszcza ze siedzi przez praktycznie cala zmiane na stoliku z telefonem .
Kr

01.09.2025 11:08

Nie robia na maszynach ,na mando sa tacy ustawiacze przynajmiej na jednej zmianie ,ze nawet nie potrafia na wszystkich maszynach robic. Co do tego zeby to zgłosić przełożonemu to kierownik nic z tym nie robi . Był już ustawiacz na rozmowie u kierownika i po rozmowie zmieniło się to ze zmienił miejsce siedzenia.
Janusz P

29.08.2025 22:32

Ten zakład jest naprawdę jednym z lepszych miejsc pracy ale… No właśnie ja mam jedno ale Zarządzanie na poziomie brygadzistów, liderów ustawiaczy to muł, (usunięte przez administratora) i wodorosty. Nie wiem dlaczego niektórzy są beygadzistami bo pojęcia o tym nie mają
SmartAss

02.06.2025 16:43

A może właśnie o to chodzi w tym wszystkim. Prezes celowo obniża zarobki przy jednoczesnym pogorszeniu ogólnych warunków pracy bo jest świadom, że do redukcji zatrudnienia i tak będzie musiało dojść, żeby utrzymać firmę na rynku i nie zamknąć biznesu jak wiele innych bo tego wymaga sytuacja polityczna i rynkowa. Więc plan jest taki, że zostaną tylko Ci najbardziej zdesperowani i wytrwalsi a reszta zwolni się z samej woli przez co prezes nie będzie musiał wypłacać gigantycznych odpraw jak np we Fiacie. Policzcie sobie ilu jest pracowników 10 lat i w górę i jakie to by były kwoty, a tak to luz sam się zwolniłeś wiec nic Ci nie przysługuje. Do zabierania byli zawsze pierwsi a do dawania ostatni wiec wcale by mnie nie zdziwiło gdyby to była prawda.
Ancymon

12.07.2025 13:02

A to ciekawa teoria bo u nas na zgrzewalni wszyscy negocjowali stawki z kierownikiem. Brygadzista jedynie może cię ukarać ale nie ustala podstaw stawki i premii.
PM Tył

16.07.2025 05:32

Tak ale jeśli chodzi o rozważenie narzędzia czy inne to brygadzista obniża premie
Terefere

12.07.2025 03:51

Cześć. Jest oferta pracy na operatora na tlocznie w Mazańcowicach. Czy ktoś moze mi napisać ile realnie się zarabia miesięcznie na reke? Z dodatkami, premiami. Proszę o szczere i konkretne odpowiedzi
Lola

08.10.2024 09:28

Witam zastanawiam się na złożeniu cv czy ktoś może coś napisać o tym zakładzie jakie stawki jacy ludzie i kierownictwo czy są tam palarnie i można palić?
Andrew

19.02.2025 11:34

ile

11.07.2025 16:27

Na zgrzewalni widełki między 4300 a 5000 w zależności od zaszeregowania

25.06.2025 18:14

Na stronie aplikuj pojawiło się ogłoszenie odnośnie stanowiska elektromechanika utrzymania ruchu. Czy mógłby ktoś powiedzieć o zarobkach i czy warto się zatrudnić?
Frame

18.06.2025 15:19

Czy tam idzie w Polmotors po szkole przerobić fizyczne stale 20 lat zamiast 1 lub 2 lat, gdy będą zamówienia przez 20 lat i mnie nie zwolnią?
Juras

20.06.2025 19:32

Od początku roku zwolniło się stu ludzi, teraz być może już ponad setka, nikogo nie muszą zwalniać: Ci ambitniejsi odchodzą sami, więc być może ma prawo wyzywać od patologii?
Cyrk na mazancach

23.06.2025 12:53

Nie ma to jak atakować autorów negatywnych opini za pisanie jako anonim wypowiadając się jako obrońca firmy anonimowo 😂 Pokazałeś człowieku właśnie inteligencję ludzi w tej firmie 😉
Pracownik.

13.06.2025 14:45

Witam. Mam pytanie. Czy tylko ja odnoszę wrażenie że pensje stoją w miejscu? Niby były podwyżki w zeszłym roku ale na koncie tego nie widać...a pracy każdemu dokładają. Już tyle osób odeszło że powinno dać to "górze do zrozumienia" . Ja rozumiem nie ma ludzi nie zastąpionych ale odchodzą ludzie z doświadczeniem którzy lata spędzili w tej firmie...czy naprawdę wystarcza ludzie agencyjni żeby firma dobrze prosperowała?
Sajonara

02.06.2025 04:19

Odradzam, ludzie wypowiedzenia skladają jeden za drugim, to tacy co mają pojęcie większe od nie jednego z biura. Kwestia miesiecy i zostaną sami tacy z dwoma lewymi rękami. Panie Macieju co sie dzieje? Naprawdę tego nie widać czy tabelki które panu podają są same zielone?
Xd

10.06.2025 07:17

Nadal podtrzymujesz podobne podstawy, które wskazane zostały w pierwszej wypowiedzi. Pamiętaj o tym, że dobór odpowiednich kontekstów, rozumienie ich to cecha konieczna u dobrego przełożonego. Nie odnosisz się do meritum a jedynie do swojego prawa bycia „krytykanckim”. Tak, pozycja z jakiej występujesz wiąże się z pewnymi warunkami zachowań. Nie zwalnia to z odpowiedzialności innych-jednak ton wypowiedzi jaki wprowadzasz tworzy kontekst do jakiego dostosowują się rozmówcy. Odpowiedzialność za wypowiedzi i emocje leży po stronie, każdego kto się wypowiada. Duma z wypowiedzi ocenianych jako napisanych przez AI jest zastanawiająca skoro piszesz sam-super. Jednak pamiętaj, modele językowe to nadal bardzo proste narzędzia. Tworzące wypowiedzi w sposób sztuczny i z wieloma wadami. Nie zawiniłeś mi niczym po za tym na co zwróciłem uwagę, protekcjonalnym tonem oraz sposobem wypowiedzi. Jak zwróciłem uwagę to nie buduje przestrzeni do rozmowy, wręcz przeciwnie to jedynie zaognia to co krytykujesz. Wynika to z poczucia elitaryzmu Twoich wypowiedzi. Dodatkowo…wypowiadasz się publicznie a to daje mi pełne prawo do odnoszenia się do Twoich wypowiedzi. Piszesz o otwartości na krytykę a jednocześnie negujesz moje prawo do tej czynności. Nie oceniam Twojej pracy w firmie, nie wiem jakie są Twoje działania. Odnoszę się tylko do faktów jakie mogę zweryfikować, a tymi faktami są Twoje wypowiedzi jakie tutaj widzę.
Edek

10.06.2025 15:54

Wszystko fajnie, mega elokwentna konwersacja, ale biurowi po zaocznych licencjatach też są do zwolnienia. Jeszcze się poczułeś obrażony ha ha to idź i Panu Maciejowi powiedz że cię w internetowych obrażają

06.06.2025 10:00

Kiedyś ktoś w końcu zajmie się ustawiaczem z zgrzewalni w Mazańcowicach Panem(usunięte przez administratora) i to w jaki sposób odnosi się do ludzi?

31.05.2025 07:34

Firma z jednej z lepszych w Bielsku w ostatnich latach stała się po prostu tragiczna pod kontem zarobków . Jedynym plusem na chwilę obecną jest tylko i wyłącznie to że jest w miarę stabilnie i jak chcesz to pracujesz i żadnych większych zwolnień nie ma . Ale pod względem finansowym jest naprawdę słabo i już markety za pracę na kasie płacą tyle samo albo i więcej . Do tego osoby zwalniające się zastępowane są pracownikami agencyjnymi z Ukrainy gdzie biorą kogo popadnie, liczy się sztuka gdzie jeszcze z 3 lata temu było by to nie do pomyślenia bo firma w 99 procentach bazowała na Polakach
Kudłaty z PM 437

30.05.2025 02:28

Kiedy jakieś podwyżki ? Wszyscy gadają o podwyżkach ale ich nie widać, jak do sierpnia nic nie będzie to ja i 8 ziomków spadamy z tego (usunięte przez administratora) Robota ciężka, a płacą bardziej słaba, już lepiej iść do żabki robić hotdogi.
Operator Zakolak

30.05.2025 11:47

Wątpię że coś dają jak końcem zeszłego roku były cięcia premii i to spore. Ale jakby chociaż wyrównali zarobki z zeszłego roku to już by było fajnie bo tu ludzie srednio 500 do nawet 1000 mniej zarabiaja wzgledem zeszlego roku a wymagania czesto wieksze. A pozniej zdziwienie ze kazdy ma wywalone na jakosc.
Nikt ważny

30.05.2025 09:33

Może w końcu podwyżki dla pracowników a nie tylko podwyżki norm? Zapraszamy na dół i zobaczymy czy przez 8h zróbcie. Jesteśmy ludźmi nie robotami! I może w końcu czas się wziąć za brygadzistów bo nie którzy nie powinni być na tym stanowisku. Bo siedzieć na jadalni, na innym dziale lub granie na telefonie to taki nam nie jest potrzebny.A my nie mamy czasu ich szukać lub budzić na nockach i przeszkadzać im w pracy . I oczekujemy szacunku dla nas od brygadzistów. Nie zapominajcie że wypłaty macie dzięki NAM. Koniec z przekleństwami, obrażliwymi słowami w naszą stronę i pracownika zewnętrznego ! Panie prezesie może w końcu trzeba porozmawiać z pracownikami ale z produkcji? Bo gdyby nie my i nasza praca to firmy by nie było. 🤣🤣
Baron

24.05.2025 18:33

Zróbcie prosze coś z parkingiem na Bestwińskiej, nic nie widać czy coś zjeżdża z dołu, chociaż jakieś lustro cokolwiek co nam pomoże bezpieczniej wyjechać. Kolejna sprawa to dziury, zaraz przy wyjeżdżaniu będziemy trzeć podwoziem o ziemie, a dodam że sporo osób jeździ tam na letnich z niskimi oponami, niech prezes tam chociaż spojrzy i coś z tym zrobi, albo jakaś osoba która jest odpowiedzialna za ten parking.
Kk

17.05.2025 18:10

Jestem pracowity. Poszedłem w ciemno, wytrzymałem 3 dni. (usunięte przez administratora) niesamowity nawet liczą ludziom wyjście na fajkę. Bardzo ciężka praca normy wyśrubowane przez Konfi. Przykre że ktoś tam musi pracować, jeśli chodzi o pracowników to było w porządku. Mało mówili bo praca i praca…
Sławek

14.05.2025 15:49

Nie polecam tego zakładu pracy .Dużo dźwigania,schylania się plecy zajechane.Zarobki mizerne.
QUERTY

02.05.2025 10:15

Może właściciel powinien się bliżej przyjrzeć temu co się dzieje na mazańcowicach, bo kierownictwo lekko mówiąc nie domaga, jest to coraz bardziej widoczne w ilości osób które się zwalniają.
Pierwszoroczniak

09.04.2025 15:07

Z punktu widzenia kogoś kto pracuje na befamie to muszę powiedzieć że to jest jakiś dramat. Plan zmienia się z dnia na dzień nie da się nic zaplanować bo ciągłe zmiany. Ostre cięcia premii w ostatnim czasie które praktycznie wyzerowały poprzednie podwyżki stawek. Ludzie zarabiają dużo mniej nawet po 1k za tą samą robotę. Mówi się o masowych zwolnieniach, ale sam fakt że masa osób zwalnia sie sama z siebie i to z ponad 10 letnim stażem mówi sama za siebie. Ponoć na Mazańcowicach zwolniła sie osoba której do emerytury brakowało 2 lata to daje do myslenia. Brak magazyniera na 2 i 3 zmianie to jakis zart. W przypadku zniszczenia np spodni podczas pracy musisz pracować w tych których przyjechałeś do pracy albo wrocic do domu bo nie ma opcji dobrania nowych XD a i tak są częste braki. Kadra na befamie to jakis dramat. Ustawiacze którzy nie potrafią nawet robota uruchomić i muszą pytać się logistyka jak to się robi, albo jak sie koryguje spoiny itp., który potrafi 2x tyle co oni. Nie Ci ludzie na nie tych stanowiskach co powinni być. Pytałam pracowników dłuższych stażem to powiedzieli ze na kilkanaście lat jak tu pracują to najgorszy czas dla PM- totalny brak organizacji, słabe zarządzanie firmą i jej zasobami, spadek pensji zamiast ich wzrost itd. Pytanie tylko dlaczego? Nowy zarząd nie ogarnia? Prezes nie widzi albo nie chce widzieć? Ktoś ewidentnie nie ogarnia tego tak jak kiedyś.
Frodo

21.04.2025 20:07

Jak mozna wymagać od pracownika zaangazowania jak sie mu kaze robic to samo tylko za prawie 1000zł mniej na wypłacie. Pieniądze to dramat obecnie w tej firmie z reszta zarzadzanie tak samo jak juz ktos wyzej pisał.
Bandziorek

28.04.2025 18:49

Dobrze że twoje czasy przeminęły
Babcia

28.04.2025 14:33

Tragedia co za zakład, ludzie się zwalniają ,wypowiedzenia za wypowiedzeniem.A oni dalej cyt:"Na twoje miejsce jest wielu" (ukraińców i filipińczyków).Wstyd !nie polecam
Ciapaty z PM 329

29.03.2025 06:59

Nie polecam firmy, Prezes popełnił bardzo duży błąd zatrudniając (usunięte przez administratora)tego typu ludzi, oddał władze w ręce osób (usunięte przez administratora)dlaczego ? Bo upadły i w tym kierunku zmierza i ten zakład. Wystarczy poczekać parę miesięcy aż zaczną się poważne reklamację, produkcja już idzie byle jak, zero jakości byle by szło. Kontrolerzy jakości przymykający na wszystko oko, zatrudnianie (usunięte przez administratora)z którymi nawet nie mozna sie dogadać, i przekazanie im obowiązku produkcji, to czysta kpina, zero kontroli wizualnej, zero odpowiedzialności. Ludzi w biurach coraz więcej, ale wiedzy żadnej, zero kreatywności, byle przyjść przesiedzieć 8h i do domu, nie maja kompletnie pojęcia na czym to wszystko polega, powinni iść minimum na 3 miesiące na produkcję przepracować żeby osiągnąć jakaś wiedzę na ten temat, tak jak Pan prezes Maciej, odbierał detale z prasy. Pan Andrzej pewnie jest dumny z syna jak dobrze prowadzi firmę, no cóż zobaczymy jak długo, zmierza to w złym kierunku, lepiej przebranżowić się na zbrojeniówkę póki nie będzie za późno. Nie macie szans z konkurencją z Chin zwłaszcza z takim zarządzaniem.
Jamry

01.04.2025 19:25

(usunięte przez administratora) ludzie zostali przyjęci a wyniki mamy lepsze dziwi mnie to bo trochę jedno nie zgadza się z drugim ale ktoś też wybrał PO to co tu się dziwic
Xxx

01.04.2025 19:27

Nie zgadzam się

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

23.03.2025 14:17

Rolo

31.03.2025 16:50

Chińczycy zrobili wam konkurencje? Polmotors to Polska firma widze że jesteś patriotą :) jak wszyscy tak będą myśleć jak ty to będziesz pracował dla chińczyka ciekawe czy będziesz wtedy zadowolony
Drugi ciapaty z pm 329

29.03.2025 13:45

Wiele zalezy od ludzi. Gdyby co niektorzy stosowali sie do tego co powinni na kazdym stanowisku to nie trzeba byloby tak rozbudowywac pewnie administracji. Ja wierze w firme. Podstawa to zeby wszystkim sie chcialo tak jak co niektorym sie nie chce:)
Nika

25.01.2025 11:14

CV wysłane 2 miesiące temu. Strasznie reklamujecie, że nowy zakład poszukuje wielu pracowników, a jak ktoś wyślę CV to się nie odzywacie

27.01.2025 10:56

Czy wziąłeś/aś pod uwagę, że nie spełniasz wymagań firmy? Firma prawdopodobnie dostaje mnóstwo CV, widocznie Twoje było zbyt słabe.

28.03.2025 23:23

:) Chłopie, śmieszny jesteś okrutnie. Nie spełnia wymagań?! Jakich?! Na produkcję jakieś montowni?! Kilka milionów Ukraińców wziętych z ulicy do pracy spełniało jakieś wymagania?! Większość nie zna języka polskiego :) K...Mać. Ja pierd....co za człowiek. Mnóstwo CV:) z Ukrainy hahaha
ppp

24.03.2025 08:58

Firma zyskuje nowe kontrakty w tym od Volvo, ktore jakbys nie wiedzial jest chinskie, BYDa, rowniez chinskiej firmy, Mercedesa i innych. Wiec jak nie wiesz to nie szkaluj firmy bo to jest wlasnie karalne, a nie to co wspominasz. Masz chyba jakies urojenia i jak nie masz czegos sprawdzonego to nie pisz glupot bo firma zatrudnia 1100 osob i nie jest krzakiem tylko liderem w branzy. Pracuje w niej od 20 lat i wkurzaja mnie osoby takie jak ty. Firme wszystkim polecam. Dba o ludzi pracowitych i ktorzy przestrzegaja zasad. Pozdrawiam
Patrycja

19.03.2025 14:12

Czy kobiety też tam mogą podjąć pracę?

20.03.2025 05:04

Oczywiście że mogą
Mario

05.03.2025 17:02

Dlaczego nie ma żadnych ofert pracy?!
Rozbawiony

06.03.2025 09:06

A dlaczego mają być? Ogłoszenia są jak firma tego potrzebuje. Nie ma czyli nie potrzebuje. Proste. Nikt nie czeka z ogłoszeniem żeby cię zatrudnić
Zygzak

27.02.2025 09:24

Nie opowiadaj glupot. Kilka osob gosciu to nie zwolnienia grupowe tylko zwykla weryfikacja czy ktos sie nadaje czy nie
Edek

26.02.2025 12:51

Szkoda że nie można napisać co się nie podoba w firmie, co by poprawić można było, a jak ktoś już tam nie pracuje to jeden i ten sam (usunięte przez administratora) wystawia diagnozę że skoro nie pracujesz w polmotorsie to jesteś, leniem, nierobiem, nic nie umiesz, odbijasz się na kamerach i ma pewno jesteś na wiecznym bezrobociu. (usunięte przez administratora)dramat
Ciaptocz

03.02.2025 04:39

Masowe zwolnienia w zakładzie, widać że nowy zarząd kompletnie nie ma pojęcia co czyni, Ciekaw jestem czy prezes wie o wszystkim co się dzieje na bestwińskiej, dobrze żeby wiedział bo zaraz puszczą ten zakład z torbami.
Lotto

25.02.2025 18:43

Obcokrajowców przyjmują na proste stanowiska gdzie trzeba dźwigać. Polacy są tam gdzie trzeba ruszyć główką chyba normalne wolisz żeby Agencyjny obsługiwał maszynę a ty odbierał części ;). Jak pracowałem w Holandii to ja byłem takim obcokrajowcem i wyglądało tak samo. Trosze cie uswiadomie Obcokrajowców przez agencje się nie zatrudnia ich się wynajmuje jak nie ma roboty to dowidzenia i agencja się martwi czy mają co robić. My jesteśmy na stałych stanowiskach dzięki temu jak nie ma pracy to leci agnecja.

25.02.2025 18:49

Zgadzam się z Tobą troche ciężko się z nimi dogadać ja lece migowym trzeba użyć sprytu. Nie nażekam na PM byłem w innych firmach w których mi nie leżało jeszcze żeby maszyny szły tak jak powinny i można robić. Coś się ruszyło biuro wyszło i się interesuje nieraz wymyślają ale próbować trzeba ja nie mam lepszego pomysłu to cierpliwie czekam

21.02.2025 06:25

Jeśli znasz definicje (usunięte przez administratora) i Januszexu to więcej dodawać nie trzeba, ta firma jest idealnym przykładem tych określeń. Nic tylko składać papiery i się wynosić.
X

21.02.2025 15:10

Widac ze robic Ci sie nie chce i w koncu Cie dostrzegli:) Ja jestem zadowolony. Jak ktos normalnie pracuje i nie leci w (usunięte przez administratora) to jest ok i zarobki na tle innych firm tez ok
Barcelona

25.02.2025 18:35

Patrząc po lajkach rozumiem że 7 niezadowolonych do końca tygodnia składa papier? tak żeby zdążyć przed końcem miesiąca ;)
Naszczęście były pracownik

21.02.2025 15:04

Nie polecam tej firmy,(usunięte przez administratora),monitoring non stop przeglądają.Więcej kierowników,liderów i innych przełożonych.Rotacja ludzi non stop.Na szczęście już tam nie pracuję.
tero

25.02.2025 06:27

Chyba byłeś gwiazda na tych filmach, że tak cię to zabolało :):):). Szkoda bo z Twoim odejściem brakuje przykładów jak nie robić
Naszczęście obecny pracownik

25.02.2025 06:29

Ciekawe gdzie teraz robisz i za ile. Pewnie chciałbyś wrócić tylko nikt nie zauważył, że Cię nie ma
…..

21.02.2025 20:34

Januszem to ty chyba jestes. Jak ktos sie obija to predzej czy pozniej to wyjdzie. Pracuje wiele lat i dla mnie firma ok i zatobki tez ok
Listonosz

12.02.2025 17:56

Polmotors się kończy ! Omijać to miejsce szerokim łukiem, więcej biurowych niż zwykłych pracowników. Zwykli pracownicy traktowani jak niższa klasa. Wymagania (usunięte przez administratora) a wypłata gorsza niż w sklepie spożywczym. NIE POLECAM
Jestem byłam i będę

12.02.2025 00:37

Hmmm.... czytając wszystkie opinie o Pomlotorsie z całym szacunkiem do tej firmy można się bardzo pomylić o jej funkcjonowaniu. Każdy pyta jakie zarobki, jaka atmosfera miedzy ludźmi i inne pytania... pracując w tej firmie wiem jedno, każdy nowy dyrektor to nowe zmiany. Ci co pracują od lat i mają pewne staniwiska boją się nawet sprzeciwić i na każdą zmianę przystają . A pracownik to juz w ogóle nie ma nic do powiedzenia. Najlepiej zrobić pod górkę, bo za długo stoisz, albo nic nie robisz np. o 13: 40. Sprawdadzie na kamerach jak pracujesz, kiedy chodzić, kiedy stoisz a kiedy się po (usunięte przez administratora) drapiesz i inne sytuacje to lekka żenada. Według prawa nie można tak, bo nie temu służy monitoring. Ale cóż w tej firmie wszstkiego jest możliwe. Mówią... " dajcie pomysły żeby było lepiej" ... a jak dasz to i tak maja gdzieś, (usunięte przez administratora) Rozumiem,że władza też dostaje (usunięte przez administratora) za pracowników bo są ewenementy, i nie roby i nie kumaci i tępe dzidy ale nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Nie ma pracy to się czepiają nawet kubka na stoliku... jest robota to żaden mózgowiec nie wyjdzie i nie spyta czy jest ok. (usunięte przez administratora)... normę podnieść też a gdzie rozmowa z pracownikiem. Końcem końcow to my pracownicy robimy żeby ta firma działała ....WIEC MOZE TROCHE SZACUNKU.

15.01.2025 16:07

17.01.2025 06:56

Prawda, oczywistym jest, że dzisiejsze firmy są niewolnikami akcjonariuszy lub założeń narzuconych przez X lub Y. Nie ma się co dziwić, konkurencja, zmienność rynku, chęć zarobku-oczywiście. Jednak jak wspomniała osoba wyżej. Nasza kadra kierownicza jedyne szkolenie przechodzi to z potwierdzania słuszności pomysłów najwyższej władzy….obecne działania mają oczywisty punkt wyjściowy. Maksymalizacja zysków i redukcja kosztów-super. Tylko sposób tego działania….
Alehandro

06.02.2025 12:54

Brawo zgadzam się słowo w słowo dodam że ludzi obłudni i jeden na drugiego by tylko donosił do brygadzisty ..reszta jak wyżej omijać zakład
Kacper

04.02.2025 18:11

Czy firma Polmotors jest stabilna na rynku ?
Alehandro

06.02.2025 12:47

Porażka nawet sie tam nie pchaj ja przerobilem 6 mies. I się zwolniłem ludzi fałszywi zwłaszcza brygadzista z tłoczni to jego ego to go do holandi na pomidory zaprowadzi a już mógł tam robić
Ciasny

04.02.2025 15:17

Zwalniają nieodpowiednie osoby. Znających się na swojej robocie, mające w małym palcu swoje obowiązki. Widać że ktoś czyści teren pod swoich ludzi.
Bobo

21.11.2024 16:06

Czy przyjmują na utrzymanie ruchu do mazańcowic?Jak tam praca wygląda wgl?
zoo

05.12.2024 08:10

przyjmując się na jeden zakład przyjmujesz się na 4 (befama,bestwinska,londzina,mazancowice), obiecanego to dużo się zmieści, nikt nie patrzy co miałeś ustalone dziś tu, jutro tam, nikt nie patrzy skad jeździsz i czy masz czym.... no i kolesiostwo jest ważne. Co drugi to mówi że zna się dobrze z tym lub tamtym od kierownictwa wzwyż (i ma lepiej)
Haker

31.01.2025 18:20

W czasie nie awaryjnym wymyślają Ci inną robotę np.odśnieżanie dachu,czyszczenie rynien,albo naprawa kranów wc.
Szukamroboty

06.11.2023 19:25

Hej, jak z zarobkami na dzień dzisiejszy? Idzie zarobic od pon do pt 3 zmiany te 4500zl na rękę?

31.12.2024 09:57

Zależy od miesiąca . Jak długi to 5 z przodu jest.. krótki to ponizej
Praca

31.12.2024 16:55

Co się tam dokładnie robi jeśli można wiedzieć i czy praca jest ciężka ?
Pytanie.

25.11.2024 09:58

Kiedy w tym zakładzie wprowadzimy szacunek i odpowiednie zarobki dla pracowników biurowych?
Czemu?

05.12.2024 11:04

Ostatnio był komentarz o braku perspektyw na podwyżki. Jednak już go nie ma. Dlaczego? Firma jest już tak zdesperowana, że wpływa na publikowane opinie?

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.