Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

26.01.2023 16:48

Czy na ,grzewaniu na piekarskiej jest ciezko
    Operator

31.01.2023 22:33

Trochę już pracuje na zgrzewalni i jak wszędzie trzeba robić swoje a na pewno firma się mega rozwija kolejne maszyny są przywożone do uruchomienia więc robota jest tylko trzeba mieć chęci i wszystkiego idzie się nauczyć

01.02.2023 06:48

Mysle ze jestem.gotowa na nowe doświadczenie w tej firmie i ze nie bede zalowac tej decyzji widzimy sie za 2 tyg pozdrawiam serdecznie oby ekipa byla ok
    Operator Befama

25.01.2023 16:13

Podobno Mariusz wrócił na piedestał i został znów brygadzista . Nie wiem kto do tego dopuścił ale jak zaczną się ludzie zwalniać to będziecie sobie pluć w brodę , Podobno był tam ustawiacz który ogarniał cały wydział na mazankach to czemu go nie daliście na brygadzistę czasami polityka firmy zaskakuje ...
    Niedzielny

27.01.2023 19:32

Chyba nie mówimy o tej samej osobie , ja mówię o sytuacji w mazańcowicach a nie o wycieczkach miedzyzakładowych.
    Mic

31.01.2023 22:26

I tym komentarzem wlasnie pokazujesz, ze nie wiesz o czym mowisz a sie udzielasz
    Daglas69

27.01.2023 11:05

Robota jak robota, robić trzeba, stołówka po remoncie i nawet hamburgery w automacie????

19.01.2023 16:46

Chciałem zapytać czemu znowu pojawiła się oferta pracy na produkcji nikt nie chce pracować czy jest jakaś inna przyczyna ?
    On bestw

24.01.2023 19:22

Ale ty bajki opowiadasz...
    Kiks

27.01.2023 11:00

Niby wszystko pięknie , ale to pozory .. a podglądanie ludzi na kamerach , przez kierownika staje się normą ! Widać nudzi się chłopina
    Wołi

27.01.2023 08:08

Jeśli Polmotors, to tylko Mazańcowice

20.01.2023 16:34

Witam dzisiaj dzwonili i ide na rozmowe na Piekarska co powiecie o lini mando
    Dosia

26.01.2023 18:03

I jak tam po rozmowie bo ja też idę w przyszłym tygodniu ?

26.01.2023 23:59

Rozmowa z Kierownikiem na luzie wszystko wytlumaczyl bez stresu wszysko ok grzecznie milo wszystko na plus

24.01.2023 22:41

Super firma, polecam
    Marzena

21.01.2023 20:06

Widziałam, że wisi do nich ogłoszenie na operatora maszyn. Można wiedzieć, czy zatrudniają normalnie na umowę o pracę? Chciałabym wiedzieć, czy w miarę stabilna praca czy lepiej sobie darować.

23.01.2023 16:34

Ile można zarobić na produkcji ?
    Maja

23.01.2023 19:38

Ja poniżej 3.5k nie zarabiam, wiec uwazam że to jest dobrze. Ale wiadomo rozne sa standardy
    Mimi

21.01.2023 18:09

Na Mazankach jest przeee ekipa, nikogo bym nie wymienił. aż sie chce pracować
    Jola

20.01.2023 01:00

Dobrze wspominam pracę na bestwinskiej na zgrzewalni u pana Piotrka, czytam opinie na forum i nie powiem złego słowa na niego , na rozmowie u kierownika od razu mnie ostrzegano jaki on jest zły, żebym zgłaszała wszystko jak coś będzie nie tak, byłam źle nastawiona do pracy , i powiem tyle że jakbym nie miała uczulenia od zgrzewarki dalej bym pracowała , traktują wpisami nie właściwego człowieka na którego zawsze można liczyć ,

20.01.2023 18:59

Tak się właśnie zastawiam to czemu ludzie uciekają z Bestwińskiej jak ktoś tutaj napisał ?
    Fizyczny

20.01.2023 21:00

Popieram. Zawsze konkret gość. Ciekawe czemu na tej zmianie ludzie się nie zmieniają? Pracują z nim i jest ok. Moim zdaniem najlepsza zmiana na Bestwińskiej.
    Mando

01.01.2023 13:41

Takie pytanko gdzie jest najlepszy brygadzista z befamy(usunięte przez administratora)? On trzymał to wszystko w ryzach :/ teraz jest tam jakiś nowy koleś który nie ogarnia tak mówili na palarni
    Operator Befama

19.01.2023 18:57

Wiadc ze jesteś z tej samej wsi co on :) Wiem o czym piszę. Przeżyłem z gościem trochę. Chwała Bogu że była okazja uciec na befame!
    Operator befamy

20.01.2023 00:08

Robiłam z nim kiedyś jak pełnił obowiązki za brygadzistę, porażka każdy nieudacznik non stop papierosek wręcz idealny , i tylko nerwy pokazywał taki był

22.11.2022 15:28

Też właśnie chciałem się zapytać jak wygląda praca na produkcji i który zakład najlepiej wybrać ?
    Operator bestwinskiej

19.01.2023 23:22

On nie szanuje ludzi chyba se jaja robisz ???? , mamy dobrą zmianę która się trzyma i zawsze nam pomoże i nie piszcie bzdur na niego bo i tak wam to nic nie da ,bo jak słyszę od innych to chcą przyjść na naszą zmianę , byłam na innej zmianie i wiem jak odbywa się przezbrojenie itd że byłam w plecy z wyrobieniem jesteście (usunięte przez administratora) tyle wam powiem już jest lepiej na zgrzewalni jak wymieniło się tych rządzących na górze którzy oni niszczyli wszystkich którzy im na drodze stawali.
    Operator

19.01.2023 23:56

Nie zgodzę się z tym jak mi wiadomo brygadzista pan (usunięte przez administratora) Ś w razie awarii non stop jest pod telefonem automatyka itd. I długo jest brygadzistą , Ustawiacze non stop siedzą na progach przy automatykach żeby cokolwiek połapać tego nikt nie widzi

19.01.2023 08:03

Witam probuje dostac sie na Piekarska prosze mi powiedziec czy praca jest ciezka i jaka atmosfera tam panuje bo to najwazniejsze dodam ze pracuje na produkcji i boje sie zebym nie wybrala zle ale sytuacja mnie zmusza na zmiane pracy dziekuje i czekam na odp pozdrawiam
    Piko

18.01.2023 23:29

Ja tam pracuje od bardzo dawna w PM i bywało różnie, jak to w życiu, ale złego słowa nie powiem. Młodziaki życia nie znają to lamenty odstawiają. Robisz, to płacą. Zawsze na czas. Uważam że godnie
    Lubi

18.01.2023 19:04

Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, byłem w PM, poszedłem gdzie indziej i perspektywy zerowe, chyba trzeba wrócić
    Haj

18.01.2023 19:00

Polecam firme, komentarze tu pisza rozgoryczone dzieciaki ktore zycia nie znają. Siedza na telefonach na palarni i gadaja jakby z gimnazjum wyszli dopiero co... tragedia..
    Xxanonimxx

09.01.2023 11:29

Witam Jakieś opinie na temat pracy na elektrodrążarkach w Mazancowicach ??
    Jasko

13.01.2023 12:39

Na jakich maszynach jest praca ,jakiej firmy maszyny ? Czy 4500zl netto na start jest w stanie dostać podstawy ?

16.01.2023 10:04

Maszyny Deckel Maho, Mori Seiki, Alzmetall, Mitsubishi,DMG Mori. Kwota o której piszesz jest do uzyskania, jeśli masz doświadczenie.
    Amek

15.01.2023 22:41

na stronie firmy jest oferta na automatyka. ile mozna na takim stanowisku zarobic?

16.01.2023 10:02

Na takim stanowisku widełki są bardzo szerokie - wszystko zależy ile umiesz i jakie masz doświadczenie. Najlepiej się umówić na spotkanie, wtedy już rozmowa jest o konkretach.
    Bh

12.01.2023 11:28

Polecam firme
    KandydatX

11.01.2023 15:55

Aplikowałem, jestem po rozmowie. Ciekawa firma, dobre pieniadze, ludzie wydają się być mega w porządku. Robie badania i lecimy z tym :) pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branże: Części i akcesoria samochodowe

05.01.2023 17:14

Witam widzę że są teraz przyjęcia chciałem zapytać czy warto aplikować do tej firmy na operatora maszyn ?

09.01.2023 10:21

Jak wgl wygląda ta praca jako operator maszyn ?

10.01.2023 22:14

Zależy od wydziału, ale generalnie zakładanie/zdejmowanie detali z maszyny, kontrola wizualna, rejestracja produkcji.
    Rolo

10.01.2023 08:18

Witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku technik laborant?
    metilive

10.01.2023 16:29

a praca jest 3zmianowa czy są to stałe godziny pracy?

10.01.2023 22:12

Praca na 3 zmiany

09.01.2023 18:59

Mam pytanie zlozylam podanie przed Swietami czy dlugo sie czeka na jakas odopwiedz

10.01.2023 09:29

To zależy jakie w danym czasie są potrzeby rekrutacyjne. Z tego co się orientuje obecnie potrzebujemy więcej Panów ze względu na specyfikę pracy (ciężkie detale). Dlatego Panie, które aplikowały mogły nie dostać oferty.
    Eb

10.01.2023 09:33

Standardowy czas to dwa tygodnie na odpowiedź Góra miesiąc ,jak nie ma odezwu to logiczne że nie chcą
    Pracownik gorszego sortu .

19.12.2022 21:19

Firma średnio dba o pracownika produkcyjnego. Dlaczego została zorganizowane spotkanie wigilijne dla pracowników biurowych a dla reszty pracowników nie ? Pracownicy biura są lepszego sortu ? Taki mało przyjemny żart na koniec roku . Pracownikom spadają morale a biuro bawi się na całego . Nie fajnie .
    BB

08.01.2023 09:45

To że Twój przypadek taki był, nie oznacza, że wszystko sie tak odbywa
    JJ

08.01.2023 16:04

Prawdziwa EB już napisała ze to nie ona wypisuje te brednie. Co za (usunięte przez administratora)
    Jony

08.01.2023 14:26

Jakie stawki teraz macie na produkcji ???? chyba że to tajemnica .
    Turek z myjki

08.01.2023 11:50

@Mando skąd możesz wiedzieć jaki był "M" skoro sugerując się twoją nazwą to pracujesz na Mando? Przejście na inne miejsce to jest krok w tył czy coś złego? Czym się człowiek marnuje? Jest teraz Konrad, ludzie żyją i rozmawiają ze sobą na zmianie. Konrad TOP...
    Pracownik polmotors

02.01.2023 23:01

Jest mi żal ludzi wypowiadających się tu na tym forum.. potraficie tylko obrabiać (usunięte przez administratora) Widać że brak mam życia osobistego. I oceniacie tu Tych co sobie bardzo dobrze poradzili w tej firmie i są na odpowiednim stanowisku. Polecam panią Renie planistę aktualnie z bestwińskiej... Pana Szymona z befamy masz wiedzę szacunek o Pana Krzysztofa ze ogarnął befame Dziękuję ze pracuje w tej firmie ! Daruj sobie odpowiedzi na ten post ja mam jaja powiedzieć to wprost ty tylko potrafisz pisać na forum gowork Bądźcie dla siebie milsi życie jest zbyt krótkie
    Babawbe

03.01.2023 13:55

Dokładnie, i to dorośli ludzie. Wstyd.

27.11.2022 12:12

Kier pewnego działu

29.12.2022 11:06

"Chycim" się roboty "kierowniku" bo teraz w końcu mozna, bez błędów w planie :))), bez ingerowania w pracę, spokój i harmonia :)))
    On.pracownik

02.01.2023 21:55

Błagam..ciekawe czytski mądryw twarz... tu to każdy może o każdym pisać.. obrażać itp. Tak jak pisano wcześniej chwyćcie się roboty i przestańcie obrażać dobrych pracowników.... Obie panie są ok. I każda ma wiedze. A każdy obibok będzie tu obrażał bo pracować się nie chce to lepiej o kimś napisać. Żenada pracownicy befamy chyba jest wam za dobrze ze macie czas pisać o.planowaniu i o tym która lepiej pracuje. Niż pracować
    Kandi

09.12.2022 18:20

Byłem na rozmowie, imienia nie pamiętam, ale taki wiekszy Pan, zdaje sie dyrektor zakładu co już mnie zszokowało, że taka osoba rekrutuje i w ogóle rozmawia z pracownikami produkcji, ale gosciu bardzo wporzo. Oprowadził po całym zakładzie, bajek nie opowiadał, widać że wie o czym mówi. Przedstawił prace, płace, możliwości i opowiedział o firmie. Nie wiem skąd wyczarowaliscie takich ludzi, ale jak cała firma tak wygląda to jestem na tak. Rozpoczynam prace od nowego roku, pozdro dla niezdecydowanych!
    Kandi

13.12.2022 17:12

Byłem na Mazańcowicach, ale drugą rozmowe miałem na Piekarskiej i tam też bardzo fajnie rozmowa wyglądała. Pracę rozpoczynam na wlaśnie tam, a mój znajomy pracuje na Mazańcowicach
    Lolop

23.12.2022 14:09

I jak zacząłeś już prace? Jak wrażenia?
    M.O

23.12.2022 07:49

Go work to nic innego jak narzędzie do sklócania ludzi.Jak można sugerowac sie tutaj jakakolwiek opinią.Zwłaszcza,że można napisać tutaj wszystko i podpisać pod Kim się chce bez żadnych weryfikacji. Mysle że kazdy ma swój rozum a przynajmniej powinien.
    EB - ta prawdziwa

22.12.2022 23:03

Wcześniejsze komentarze i opinie nie są moje. Pozdrawiam osobę, która albo ma takie same inicjały jak ja, albo podszywa się pode mnie ????
    Beka

03.12.2022 12:19

Niepoważny zakład. Po rozmowie kwalifikacyjnej twierdzą ze się odezwa za dwa dni po czym mija 3 tydzień i nadal głucho .. sama rozmowa przebiegła w dość chaotyczny sposób. Panowie kierownicy którzy te rozmowę przeprowadzali to chyba po podstawówce xd Nie polecam Piekarska

07.12.2022 10:52

Jak pierwsza praca to ciezko z porownaniem, xd
    Szczera

10.12.2022 00:34

Dokładnie
    Xxanonimxx

01.12.2022 15:00

Witam Czy polecacie pracę na cnc na narzędziowni ? Jaka atmosfera? Jakie zarobki ? Dajcie znać, chciałbym się przyjąć
    Nikt

03.12.2022 20:36

Raczej polecam, całkiem ciekawa robota. Byłem tam rok temu i zarobki nie były szałowe, ale może się coś zmieniło przez ten czas
    zainteresowany

29.11.2022 06:01

Może jesteście w stanie powiedzieć w jakim przedziale płacowym mieści się technik ur? jak wygląda praca automatyka? warsztat-narzędzia? W obecnej pracy zarobki mam b.dobre, ale niestety atmosfera zabija wszystko ..

01.12.2022 12:21

Standardowo usuwanie awarii związanych ze sterowaniem,uruchamianie nowych maszyn, wprowadzanie zmian w oprogramowaniu. Praca na zmiany. Zespół, atmosfera, kasa - bardzo okej. Sami budujemy też całe stanowiska, więc jak będziesz chciał się w przyszłości rozwijać, to jest taka opcja.

29.11.2022 08:44

Witam ile można teraz zarobić na początek na prasach aut.albo zgrzewalni
    Elo

22.11.2022 00:01

Praca należy do cieżkich fizycznie lub szkodliwych czy tak w miarę ?
    Ted

26.11.2022 09:41

Ile mozna miesiecznie zarobic na reke,jest mozliwosć nadgodzin, jesli tak, to z ile mniej wiecej mozna realnie na reke zarobic ? Pytam bo mam w jedna strone ponad 30km i nie wiem czy sie bedzie oplacac? pozdrawiam
    Ted

26.11.2022 10:33

A jak Twoim zdaniem z zarobkami,są może nadgodziny?
    Mario

23.11.2022 16:15

Witam. Od jakiegoś czasu widzę nie znikające ogłoszenie dla pracownika serwisu narzędziowego. Czy tak ciężko znaleźć osobę na to stanowisko czy po prostu atmosfera na tym wydziale jest niezbyt ciekawa i przemiał jest duży? Pracuje na narzędziowni w obecnym zakładzie, zastanawiam się nad zmianą i właśnie obserwuje od dłuższego czasu te ogłoszenia z okolic Bielska, Żywca..
    SerwisMaan

25.11.2022 07:34

Mało dobrych ślusarzy na rynku :)
    PracownikX

25.11.2022 13:07

Dosyć szybko odpowiadają po wysłaniu CV, odnośnie umowy to jest kwestia dogadania, zarobki uzależnione od umiejętności. Wiadomo frycowe trzeba odrobić jak wszedzie, ale stwarzane są warunki godne. Pracuje krótko bo koło roku czasu, ale sobie chwale. Pozdrawiam
    Pytanko

25.10.2022 18:41

Karpiowe jest na wniosek czy z automatu ?
    ?

17.11.2022 14:31

Dodatek jest zależy od przedziału zarobków. 500zl netto to minimum. Nie rozumiem ludzi którzy dostają coś dodatkowo i jeszcze płaczą. Jezei ci się nie podoba to idź pracować gdzie indziej a nie wylewaj żale ze cię ktoś nie utrzymuje. Jeżeli twoje święta są zależne od tego ile dostaniesz gratis kasy to współczuje ci jako odpowiedzialnemu za swój człowiekowi. Jeżeli ktoś pisze ze dostał karpiowego 50 zł to ewidentnie nie wie o czym mówi i świadczy to tylko o tym że nigdy tu nie pracował albo nie dotrwał do premii
    Lolo

21.11.2022 14:45

Ewentualnie nie umie liczyć.
    Mod

20.11.2022 11:51

Siema w którym zakładzie pracuje najwiecej pracowników na piekarskiej bestwinskiej czy na mazancowicach? I do którego z tych miejsc proponujecie sie przyjąć..
    Leak

16.11.2022 00:21

Może ktoś coś napisać o robocie na piekarskiej? (Pracownik produkcji/Operator maszyn) chodzi głównie o zarobki oraz na czym mniej więcej polega robota pracuje się przeważnie w grupie czy samemu itd Oraz najważniejsza kwestia jak z papieroskami podczas roboty? Macie palarnie? XD
    Dosia

16.11.2022 22:34

Praca w zależności od wydziału są stanowiska gdzie pracuje się w grupie ale i takie gdzie pracuje się samemu. W trakcie rekrutacji kierownik oprowadza po zakładzie i wyjaśnia szczegóły. Ja tam polecam atmosfera jest ok a co do samej rekrutacji to chyba była najlepsza jaką do tej pory miałam.

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.