Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

Mag

09.02.2023 21:47

Jak wygląda u was z presją pracy. Jak z wyrabianiem norm ??
Jaco

13.02.2023 09:03

Na większości wydziałów wyrabiamy ponad 100% i dostajemy za to ekstra kase. Polecam
Operatorka befamy

10.02.2023 11:49

Jak mamy wyrabiać normy na befamie mając ustawiacza (usunięte przez administratora)który się mota przy każdym przezbrojenia?
Żal

11.02.2023 18:50

Pomaga bardziej niż inni ustawiacze, dla niego nigdy nie ma problemu. Mam propozycję, powiedz mu to w twarz mądralo od siedmiu boleści.
Befama

11.02.2023 20:47

Zamiast głupoty na forum pisać ta za robotę się weź a nie lamentuje że się nie wyrabiasz operator do (usunięte przez administratora) . To nie przedszkole jak ci się nie podoba to proponujemy zabrać swoje zabawki i (usunięte przez administratora) do innej piaskownicy
Nina

11.02.2023 11:25

Hej,mam pytanie odnoście pracy na magazynie,na etykieciarce,jak płaca i jaka praca? Będę wdzięczna za opinie.pozdrawiam.
Zenon

10.02.2023 15:59

Czy w Polmotorsie w Bielsku-Białej na produkcji dla robotnika jest(usunięte przez administratora) praca i (usunięte przez administratora) płaca?
Kol

08.02.2023 20:50

Polecam prace na Tłoczni, w Mazańcowicach jest spoko atmosfera, zarobki też ok
Kam

09.02.2023 22:26

Przyjdz to zobaczysz

07.02.2023 11:26

Jak wygląda praca w Mazańcowicach jako magazynier/selekcjoner? Ciężka fizycznie praca czy raczej na luzie? Jaka atmosfera tam panuje?
Marian

07.02.2023 21:04

Atmosfera super, praca w porządku, nie jest cieżka
Lola

09.02.2023 15:55

Praca jak praca, ale ludzie fajni, kierownik bardzo wporządku facet
Piter

02.02.2023 18:36

Jakie stawki maja inżynierowie? Czy maja powyżej 7,5k netto?
Kk

05.02.2023 10:01

Pewnie jest ich niewielu i duzo zależy od wiedzy. Jak myslisz ze na tym profilu ktos Ci odpowie na takie pytanie to sie mylisz

07.02.2023 11:09

Nie kojarze inżyniera o tych inicjałach
Ciekawa

07.02.2023 10:45

Możliwa jest praca hybrydowa/zdalna w logistyce/analizach?
Elo

05.02.2023 09:47

Ile zarabia operator średnio z paroletnim stażem ????????
Ko

05.02.2023 20:46

Zalezy od Wydziału, wyników, od pracownika
Mmmmm

03.02.2023 20:21

Polmotors jest super, nie sluchajcie dzieci co sobie tu nie poradziły. Dla powaznych ludzi praca do emerytury

03.02.2023 06:24

Bobo

03.02.2023 13:39

O kim mowisz? Na Regeneracji nie pracuje żaden "Starszy Pan"...

02.02.2023 17:35

Byłem, widziałem, kupuje to. Warunki są okej, ludziom dobrze z oczu patrzy. Firma konkret
Makaron

31.01.2023 22:27

Byłem kiedyś w tej firmie (z 5 lat temu) i wróciłem ponownie teraz. Nie do poznania co sie tu dzieje, jak oni sie rozwinęli, albo moze lepiej powiedziec my bo wlasnie dołączam do firmy. Pozdro

02.02.2023 00:41

To prawda, dużo sie dzieje ostatnimi czasy. Na plus

26.01.2023 16:48

Czy na ,grzewaniu na piekarskiej jest ciezko
Operator

31.01.2023 22:33

Trochę już pracuje na zgrzewalni i jak wszędzie trzeba robić swoje a na pewno firma się mega rozwija kolejne maszyny są przywożone do uruchomienia więc robota jest tylko trzeba mieć chęci i wszystkiego idzie się nauczyć

01.02.2023 06:48

Mysle ze jestem.gotowa na nowe doświadczenie w tej firmie i ze nie bede zalowac tej decyzji widzimy sie za 2 tyg pozdrawiam serdecznie oby ekipa byla ok
Operator Befama

25.01.2023 16:13

Podobno Mariusz wrócił na piedestał i został znów brygadzista . Nie wiem kto do tego dopuścił ale jak zaczną się ludzie zwalniać to będziecie sobie pluć w brodę , Podobno był tam ustawiacz który ogarniał cały wydział na mazankach to czemu go nie daliście na brygadzistę czasami polityka firmy zaskakuje ...
Niedzielny

27.01.2023 19:32

Chyba nie mówimy o tej samej osobie , ja mówię o sytuacji w mazańcowicach a nie o wycieczkach miedzyzakładowych.
Mic

31.01.2023 22:26

I tym komentarzem wlasnie pokazujesz, ze nie wiesz o czym mowisz a sie udzielasz
Daglas69

27.01.2023 11:05

Robota jak robota, robić trzeba, stołówka po remoncie i nawet hamburgery w automacie????

19.01.2023 16:46

Chciałem zapytać czemu znowu pojawiła się oferta pracy na produkcji nikt nie chce pracować czy jest jakaś inna przyczyna ?
On bestw

24.01.2023 19:22

Ale ty bajki opowiadasz...
Kiks

27.01.2023 11:00

Niby wszystko pięknie , ale to pozory .. a podglądanie ludzi na kamerach , przez kierownika staje się normą ! Widać nudzi się chłopina
Wołi

27.01.2023 08:08

Jeśli Polmotors, to tylko Mazańcowice

20.01.2023 16:34

Witam dzisiaj dzwonili i ide na rozmowe na Piekarska co powiecie o lini mando
Dosia

26.01.2023 18:03

I jak tam po rozmowie bo ja też idę w przyszłym tygodniu ?

26.01.2023 23:59

Rozmowa z Kierownikiem na luzie wszystko wytlumaczyl bez stresu wszysko ok grzecznie milo wszystko na plus

24.01.2023 22:41

Super firma, polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
Marzena

21.01.2023 20:06

Widziałam, że wisi do nich ogłoszenie na operatora maszyn. Można wiedzieć, czy zatrudniają normalnie na umowę o pracę? Chciałabym wiedzieć, czy w miarę stabilna praca czy lepiej sobie darować.

23.01.2023 16:34

Ile można zarobić na produkcji ?
Maja

23.01.2023 19:38

Ja poniżej 3.5k nie zarabiam, wiec uwazam że to jest dobrze. Ale wiadomo rozne sa standardy
Mimi

21.01.2023 18:09

Na Mazankach jest przeee ekipa, nikogo bym nie wymienił. aż sie chce pracować
Jola

20.01.2023 01:00

Dobrze wspominam pracę na bestwinskiej na zgrzewalni u pana Piotrka, czytam opinie na forum i nie powiem złego słowa na niego , na rozmowie u kierownika od razu mnie ostrzegano jaki on jest zły, żebym zgłaszała wszystko jak coś będzie nie tak, byłam źle nastawiona do pracy , i powiem tyle że jakbym nie miała uczulenia od zgrzewarki dalej bym pracowała , traktują wpisami nie właściwego człowieka na którego zawsze można liczyć ,

20.01.2023 18:59

Tak się właśnie zastawiam to czemu ludzie uciekają z Bestwińskiej jak ktoś tutaj napisał ?
Fizyczny

20.01.2023 21:00

Popieram. Zawsze konkret gość. Ciekawe czemu na tej zmianie ludzie się nie zmieniają? Pracują z nim i jest ok. Moim zdaniem najlepsza zmiana na Bestwińskiej.
Mando

01.01.2023 13:41

Takie pytanko gdzie jest najlepszy brygadzista z befamy(usunięte przez administratora)? On trzymał to wszystko w ryzach :/ teraz jest tam jakiś nowy koleś który nie ogarnia tak mówili na palarni
Operator Befama

19.01.2023 18:57

Wiadc ze jesteś z tej samej wsi co on :) Wiem o czym piszę. Przeżyłem z gościem trochę. Chwała Bogu że była okazja uciec na befame!
Operator befamy

20.01.2023 00:08

Robiłam z nim kiedyś jak pełnił obowiązki za brygadzistę, porażka każdy nieudacznik non stop papierosek wręcz idealny , i tylko nerwy pokazywał taki był

22.11.2022 15:28

Też właśnie chciałem się zapytać jak wygląda praca na produkcji i który zakład najlepiej wybrać ?
Operator bestwinskiej

19.01.2023 23:22

On nie szanuje ludzi chyba se jaja robisz ???? , mamy dobrą zmianę która się trzyma i zawsze nam pomoże i nie piszcie bzdur na niego bo i tak wam to nic nie da ,bo jak słyszę od innych to chcą przyjść na naszą zmianę , byłam na innej zmianie i wiem jak odbywa się przezbrojenie itd że byłam w plecy z wyrobieniem jesteście (usunięte przez administratora) tyle wam powiem już jest lepiej na zgrzewalni jak wymieniło się tych rządzących na górze którzy oni niszczyli wszystkich którzy im na drodze stawali.
Operator

19.01.2023 23:56

Nie zgodzę się z tym jak mi wiadomo brygadzista pan (usunięte przez administratora) Ś w razie awarii non stop jest pod telefonem automatyka itd. I długo jest brygadzistą , Ustawiacze non stop siedzą na progach przy automatykach żeby cokolwiek połapać tego nikt nie widzi

19.01.2023 08:03

Witam probuje dostac sie na Piekarska prosze mi powiedziec czy praca jest ciezka i jaka atmosfera tam panuje bo to najwazniejsze dodam ze pracuje na produkcji i boje sie zebym nie wybrala zle ale sytuacja mnie zmusza na zmiane pracy dziekuje i czekam na odp pozdrawiam
Piko

18.01.2023 23:29

Ja tam pracuje od bardzo dawna w PM i bywało różnie, jak to w życiu, ale złego słowa nie powiem. Młodziaki życia nie znają to lamenty odstawiają. Robisz, to płacą. Zawsze na czas. Uważam że godnie
Lubi

18.01.2023 19:04

Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, byłem w PM, poszedłem gdzie indziej i perspektywy zerowe, chyba trzeba wrócić
Haj

18.01.2023 19:00

Polecam firme, komentarze tu pisza rozgoryczone dzieciaki ktore zycia nie znają. Siedza na telefonach na palarni i gadaja jakby z gimnazjum wyszli dopiero co... tragedia..
Xxanonimxx

09.01.2023 11:29

Witam Jakieś opinie na temat pracy na elektrodrążarkach w Mazancowicach ??
Jasko

13.01.2023 12:39

Na jakich maszynach jest praca ,jakiej firmy maszyny ? Czy 4500zl netto na start jest w stanie dostać podstawy ?

16.01.2023 10:04

Maszyny Deckel Maho, Mori Seiki, Alzmetall, Mitsubishi,DMG Mori. Kwota o której piszesz jest do uzyskania, jeśli masz doświadczenie.
Amek

15.01.2023 22:41

na stronie firmy jest oferta na automatyka. ile mozna na takim stanowisku zarobic?

16.01.2023 10:02

Na takim stanowisku widełki są bardzo szerokie - wszystko zależy ile umiesz i jakie masz doświadczenie. Najlepiej się umówić na spotkanie, wtedy już rozmowa jest o konkretach.
Bh

12.01.2023 11:28

Polecam firme
KandydatX

11.01.2023 15:55

Aplikowałem, jestem po rozmowie. Ciekawa firma, dobre pieniadze, ludzie wydają się być mega w porządku. Robie badania i lecimy z tym :) pozdrawiam

05.01.2023 17:14

Witam widzę że są teraz przyjęcia chciałem zapytać czy warto aplikować do tej firmy na operatora maszyn ?

09.01.2023 10:21

Jak wgl wygląda ta praca jako operator maszyn ?
Bababwe

10.01.2023 22:14

Zależy od wydziału, ale generalnie zakładanie/zdejmowanie detali z maszyny, kontrola wizualna, rejestracja produkcji.
Rolo

10.01.2023 08:18

Witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku technik laborant?
metilive

10.01.2023 16:29

a praca jest 3zmianowa czy są to stałe godziny pracy?
Bababwe

10.01.2023 22:12

Praca na 3 zmiany

09.01.2023 18:59

Mam pytanie zlozylam podanie przed Swietami czy dlugo sie czeka na jakas odopwiedz

10.01.2023 09:29

To zależy jakie w danym czasie są potrzeby rekrutacyjne. Z tego co się orientuje obecnie potrzebujemy więcej Panów ze względu na specyfikę pracy (ciężkie detale). Dlatego Panie, które aplikowały mogły nie dostać oferty.
Eb

10.01.2023 09:33

Standardowy czas to dwa tygodnie na odpowiedź Góra miesiąc ,jak nie ma odezwu to logiczne że nie chcą
Pracownik gorszego sortu .

19.12.2022 21:19

Firma średnio dba o pracownika produkcyjnego. Dlaczego została zorganizowane spotkanie wigilijne dla pracowników biurowych a dla reszty pracowników nie ? Pracownicy biura są lepszego sortu ? Taki mało przyjemny żart na koniec roku . Pracownikom spadają morale a biuro bawi się na całego . Nie fajnie .
BB

08.01.2023 09:45

To że Twój przypadek taki był, nie oznacza, że wszystko sie tak odbywa
JJ

08.01.2023 16:04

Prawdziwa EB już napisała ze to nie ona wypisuje te brednie. Co za (usunięte przez administratora)
Jony

08.01.2023 14:26

Jakie stawki teraz macie na produkcji ???? chyba że to tajemnica .
Turek z myjki

08.01.2023 11:50

@Mando skąd możesz wiedzieć jaki był "M" skoro sugerując się twoją nazwą to pracujesz na Mando? Przejście na inne miejsce to jest krok w tył czy coś złego? Czym się człowiek marnuje? Jest teraz Konrad, ludzie żyją i rozmawiają ze sobą na zmianie. Konrad TOP...
Pracownik polmotors

02.01.2023 23:01

Jest mi żal ludzi wypowiadających się tu na tym forum.. potraficie tylko obrabiać (usunięte przez administratora) Widać że brak mam życia osobistego. I oceniacie tu Tych co sobie bardzo dobrze poradzili w tej firmie i są na odpowiednim stanowisku. Polecam panią Renie planistę aktualnie z bestwińskiej... Pana Szymona z befamy masz wiedzę szacunek o Pana Krzysztofa ze ogarnął befame Dziękuję ze pracuje w tej firmie ! Daruj sobie odpowiedzi na ten post ja mam jaja powiedzieć to wprost ty tylko potrafisz pisać na forum gowork Bądźcie dla siebie milsi życie jest zbyt krótkie
Babawbe

03.01.2023 13:55

Dokładnie, i to dorośli ludzie. Wstyd.

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.