Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

WK

16.01.2013 11:18

Witam, w grudniu pojawilo sie ogloszenie - praca Polmotors - Kierownik biura. Zastanawiam sie nad wyslaniem podania o prace. Czy ktos sie orientuje czy jest to nowe stanowisko czy ktos odszedl? Jak ogolnie pracuje sie w biurze (na produkcji zdazylem wywnioskowac z Waszych komentarzy) i czy sa szanse na rozwoj w tej firmie i jakiego rzedu sa tam zarobki/premie? Wojtek.
    smerf

15.01.2013 11:53

Wszyscy tylko narzekacie piszecie na forum,ale zeby COS ZDZIAŁAC to nie ma nikogo!Narzekacie jak to malo nie zarabiacie a nic nie robicie wtym kierunku!LUDZIE OGARNIJCIE SIE!!!!
    ciekawy

09.01.2013 15:39

Panowie jak to wyglada w tej firmie z zarobkami na jakie mozna liczyc bo rozwazam zlozyc cv do tej firmy.

11.12.2012 07:08

Prosić się nie muszę bo pracę mam :]
    realista

10.12.2012 16:44

a ja jak widzę myślisz że firma czeka właśnie na Ciebie i to Ty będziesz rozważał czy zrobić firmie dobrze i się przyjąć, sorry tu tak to nie działa:P jeszcze będziesz prosił żeby Cię przyjęli a później korzył się bardzo często żeby Cię nie zwalniali jak Cię będą straszyć, tak to tu działa, to nie Ameryka tu Ty szukasz pracy a nie praca Ciebie :p

10.12.2012 09:42

Z Żywca. Jak widzę forum umilkło.
    jooo

09.12.2012 19:39

a skąd chcesz dojeżdzac bo bym się z Tobą zabierał :) pozdrawiam, będzie taniej
    andrzej

21.01.2014 20:11

andrzej

21.01.2014 20:12

mam prośbę podaj mi w jaki sposób mógłbym podac swoje cv do firmy polmotors - potrzebuje pracy a szukam juz długi czas- czy mam podjechac do mazancowic czy na emaila i jakiego?? dzięki mój email [email protected]

06.12.2012 12:42

Witam! Zastanawiam się nad złożeniem CV do firmy Polmotors w Mazańcowicach na stanowisko technolog CNC- lider zespołu. Chciałem zapytać jak z zarobkami? Musiałbym dojeżdżać 30 km do pracy i nie wiem czy mi się to będzie opłacało. Jaka atmosfera pracy? Chciałbym poznać głównie opinię Technologów, ponieważ opinię które tu są zamieszczone (w większości przez pracowników produkcji) już znam. Proszę o konkretną, popartą jakimikolwiek argumentami, a nie tylko bluzgami odpowiedź. Pozdrawiam
    paralityk

04.12.2012 23:03

przyjecia sa caly czas. albo przez adeco albo bezposrednio przez firme tylko ze najpierw umowa zlecenie. jak jestes fajna foka to sie przyjmuj
    ciekawska

04.12.2012 21:52

Witam, nie wiecie czy będą w Waszej firmie jakieś przyjęcia? Pozdrawiam
    kkkkkkkkkkkkkk

24.11.2012 22:41

Jak to powiedział nasz były dyrektor " norma jest po to żeby do niej dążyć a nie po to żeby ją wyrobić"
    B

15.11.2012 20:11

a po co Ci do wymiany palety wozkowy? nie umiesz posługiwac sie paleciakiem?jezdzą szybko bo maja duzo roboty a jesli chodzi o mando to widac ze wogole nie masz pojęcia o czym piszesz...pozdrawiam;)\\
    bb

01.11.2012 20:15

Nie przekonasz sie póki się nie zatrudnisz i nie spróbujesz :P
    żyć polmotorsem

31.10.2012 23:53

gosc - 2012-10-31 19:50:25 Bo na robotę w PM narzekają tylko Ci co nic nie robią ;)ot i trafiono w sedno... może nie wszyscy, ale najbardziej zawsze narzekaja Ci, którzy tak naprawde nie muszą się wysilać. Tylko ze nie wszyscy są jednakowi, takze wszystkich do jednego wora nie mozemy wsadzić.
    gosc

31.10.2012 19:50

Bo na robotę w PM narzekają tylko Ci co nic nie robią ;)
    Pracownik PM

30.10.2012 12:44

Zależy gdzie trafisz.
    ja

30.10.2012 12:39

mój znajomy zaczyna tam pracę. mówili o awansach itp itd, zarobek 1600 na rękę, super atmosfera. a teraz czytam te opinie i nie wiadomo w co wierzyć...
    PM

28.10.2012 01:32

a pierwsze slysze...
    aa

24.10.2012 22:45

bardzo dużo pracy, na prodkcji oraz w biurach tak to jest w dzisiejszych czasach trzeba pracować i tyle
    liko

24.10.2012 21:30

mi sie podoba w tej pracy jest spoko, ale dużo roboty to dobrze chyba nie???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    ss

24.10.2012 21:29

simka - 2012-10-24 21:28:42 jak wygląda praca na produkcji sa jakies przyjeciapraca spoko polecam, dobre zarobki itp
    simka

24.10.2012 21:28

jak wygląda praca na produkcji sa jakies przyjecia
    bb

24.10.2012 21:27

ogólnie spoko polecam
    gabcio

24.10.2012 21:26

Jaja są w tej firmie i tyle lipa na całego, pracy dużo, ale ogólnie spoko
    lklklklk

16.10.2012 17:29

A jak sie przedstawia sytuacja w Mazańcowicach jezeli chodzi o brygade i zarobki ? Pozdrawiam !
    fghghhhh

11.10.2012 20:26

A co z ludzmi z góry ? czytam tu wiele złego. kto wporządku a kogo unikac.?
    xxx

03.10.2012 12:47

anonim1 - 2012-10-03 08:44:58 czy ta firma prowadzi jakąś rekrutacje?nie
    anonim1

03.10.2012 08:44

czy ta firma prowadzi jakąś rekrutacje?
    nieważne kto

15.07.2012 12:01

A jak dla mnie to wy wszyscy narzekacie a pracujecie dalej, bo wystarczy użyć trochę głowy zrobić swoje i nikt sie nie czepia a normy to kwestia wprawy, fakt ze nie którzy sami je podnoszą na własne życzenie ale to już kwestia właśnie używania głowy. Jak dla mnie polmotors jest ok robisz swoje zarabiasz swoje i to nie żaden obuz pracy
    @

29.06.2012 10:17

Nic nie poprawiła się jakość planowania .
    onufry

25.06.2012 09:25

hmmm bardzo ciekawe wnioski wyciągnąłeś po przeczytaniu mojej krótkiej wypowiedzi. Nie napisałem że (usunięte przez administratora) zł to mało, to akurat już sam sobie dopowiedziałeś, no i jeszcze Twój zarzut odnośnie tego że i tak pewnie nie będzie mi się chciało pracować. Jestem pełen podziwu Twojej wnikliwej interpretacji, to zadziwiające co wywnioskowałeś z moich dwóch linijek tekstu.
    pm stm

21.06.2012 23:10

Jak kolego mieszkasz z mama to(usunięte przez administratora)zl Ci wystarcza a nie pisz glupot o rownouprawnieniu...(usunięte przez administratora)zl to zarabialem 5 lat temu
    robol

16.06.2012 21:30

Pracuję na zgrzewalni i robię swoje. Od dłuższego czasu już tutaj piszę bo próbuje udowaodnić, że na produkcji nie pracuja tylko idioci i są ludzie myślący ale niestety wiekszość z Was pisze tak, że stereotyp że jak pracuje na produkcji to debil jest potwierdzany (co mnie bardzo martwi bo naprawdę większość pracownikóe produkcji jest OK, a taylko nieliczni to (usunięte przez administratora). Co to znaczy, że tyle to kobieta zarobi a dla faceta to mało. Myślalem, że jest ruwnouprawnienie i jak kobiecie wystarczy (usunięte przez administratora) to facetowi też powinno (usunięte przez administratora)
    ktoś

11.06.2012 14:49

Pracuje tam już trochę czasu i czytając opinie przyznać muszę racje przeciwnikom jak i zwolennikom pracy w PM! Fakt stawki są śmieszne!! teraz jest to chyba 7,50/h +/- premia zależy kto jaką ma motywacje! Praca na niektórych maszynach jest może i ciężka ale sami gotujemy sobie ten los, zamiast sobie więcej pomagać nawzajem połowa ma tylko oczy wpatrzone w licznik i puki nie zrobią 110% nawet nie popatrzy w twoją stronę, brygadziści i ich pomocnicy to jest wogóle kosmos zamiast pilnować produkcji i nowych łażą i się o wszystko plują, G.K jest poza konkurencją (jak ktoś pamięta były nawet wierszyki na ścianach lub drzwiach ...) Dla tych co myślą się zatrudnić jeżeli wam się nie chce albo przychodzicie z przymusu to lepiej nie przychodźcie bo tylko przeszkadzacie. To jest praca dla tych co chcą, na początku miodu nie ma, z czasem może zaproponują Ci zmianę stanowiska na lepsze lub gorsze ale w tedy masz prawo decyzji. Opinia o firmie zawiera się w powiedzeniu \\\"punkt widzenia zależy od punktu siedzenia\\\" kto jak sobie zorganizuje prace tak ją WIDZI!
    szukająca pracy

29.05.2012 11:48

a jak wyglada praca w biurze- spokojniejsza ? Bo oferty zamieszczają, ale nie wiem czy skladac , cbo co chwila sie do kadr coś pojawia
    ja

28.03.2012 20:50

chyba generalnie zaczynają zwalniać, podobno w piątki nie będziemy pracować
    rr

28.02.2012 20:20

A na jaki okres dają umowy nowym?
    kk

26.02.2012 10:34

A mnie mówiono przy składaniu cv za ok (usunięte przez administratora)na reke. jezeli jest jak mówisz to nie ma sie co pchać do tej firmy
    pracownik.pm

19.02.2012 20:43

Widać że Ty jesteś z biura czujesz się lepszy? Na produkcji tak samo normalni ludzie pracują, nawet lepsi bo mają szacunek do innych i do swojej pracy, a to że są jakieś elementy nie znające ortografii i ogłady to nie znaczy że wszyscy tacy są. I każdy kto piszę że nasza praca polega na ściemnianiu niech chodź na tydzień na produkcję przyjdzie, a pieniądze są średnie jak na statystyki naszego regionu. I jeszcze do pracowników z biur: pamiętajcie że to my na was robimy, bo to detale przez nas wyprodukowane są sprzedawane i to my ryzykujemy zdrowiem przy ich wytwarzaniu, więc proszę o więcej szacunku do nas w swoich wypowiedziach.
    nowy pracownik

18.02.2012 17:14

Nie piszcie, że trzeba na chwilę odpocząć, bo pół godziny czy godzina to nie chwila. Ja przyszedłem z firmy, która została zamknieta własnie przez takie kombinowanie jak zrobić zeby się nie narobić. Tu widzę, że przynajmniej zarobki są troche lepsze niż gdzie indziej i, że jak robię swoje to nikt się mnie nie czepia. A wy jak chcecie to dalej się uzalajcie nad sobą ale jak pójdziesz do firmy gdzie zarobisz (usunięte przez administratora)i jescze wypłate dostaniesz na raty albo wogóle (ja ostatnich dwóch nie dostałem) do dopiero docenisz taką firmę jak POLMOTORS.

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.