Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

Klepka

27.05.2014 17:42

taka standardowa stawka to 11 zł brutto, nie wiem ile to netto
    qwerty

27.05.2014 05:58

(usunięte przez administratora)to jaką masz tam stawkę netto? nie licząc premii oczywiście
    asdfg

20.05.2014 19:53

Na jaki e-mail wysyłaliście CV, pytam ponieważ strona w przebudowie.
    ty

02.05.2014 20:12

Moze ktos z gory zainteresuje sie aby uprzatnac parking na bestwinskiej?????? czy dopiero bedzie jakas rekacja jak jakis kierowniczek albo pan prezes przebije sobie kilka razy kolo??????????
    aaaa

27.04.2014 11:19

Najlepiej to omijac ten zaklad.
    lolek

18.04.2014 11:00

Czy ktoś z będących na rozmowie dostał pracę, czy dalej rekrutują ???? Bo coś strasznie długo to trwa .
    jak najdalej

12.04.2014 16:02

Najlepiej to jaknajdalej od tego zakladu
    Młody dziadek

23.03.2014 08:17

Proszę napiszcie mi co produkuje ten zakład?? Czy tam jest linia produkcyjna czy samodzielne stanowiska,jakie prasy małe czy duże? Dziękuję za odpowiedz
    znudzony

20.03.2014 12:57

To jest cały zarobek czy dochodzą jakieś premie? Wcześniej ktoś pisał że są jeszcze premie. Jeżeli cały to chyba sobie odpuszcze bo po odliczeniu dojazdów to nie zostanie nawet na waciki.
    kos

18.03.2014 22:38

Ja bylem 2 tyg. temu na rozmowie, faktycznie jesli chodzi o rozmowe bardzo pozytywne wrazenie, warunki tez ok jak dla mnie.
    ciekawy

17.03.2014 16:07

W komorowicach jest 4-brygadówka czy normalny system? Bliżej mam do komorowic ale jak mam robić na 4-brygady to wole dalej dojeżdżać i robić normalnie. Byłem na rozmowie ale zapomniałem spytać.
    lokopoper

17.03.2014 10:22

Witam byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej Bardzo miło zostałem przywitany firma sprawia wrażenie dobrze i prężnie zarządzanej, gdyby nie zbyt niskie zarobki na start czyli 1500 netto przez pierwsze 2 miesiące w oparciu o umowę zlecenie na pewno bym się zatrudnił.
    byly pracownik

09.03.2014 09:49

System pracy taki i taki. Ogolnie nie da sie powiedziec ile sie zarabia czasem jest 1700 a czasem mniej.(usunięte przez administratora)
    dżony

08.03.2014 12:41

Panowie krotko i na temat. Czym ta firma się dokładnie zajmuje co jest produkowane w czym można się u nich wyspecjalizować ? jaki system pracy, zmiany 3,2,1 czy 4 bryg ? Z góry dzięki misiaczki ;)
    mark

28.02.2014 23:15

coś o tym wiem
    van

27.02.2014 09:10

podałem stawke netto

26.02.2014 18:30

Jeśli 2000 brutto czyli ok 1459zł na rękę. Czy to już jest maksimum czy idzie coś więcej zarobić?
    van

18.02.2014 15:50

1500 przez 1 miesiac na zleceniu. Potem na umowie o prace od 1700-2000 w zależności od wyrobienia
    aero

18.02.2014 10:42

Pracuje tam ktoś z Pszczyny ?
    aero

18.02.2014 08:41

Panowie jakie zarobki są dla nowych na start ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Nowy

17.02.2014 09:24

Hala w Komorowicach juz jest otwarta od dwoch lat, umowa bez posrednika - wyplata bez poslizgow
    Girl

17.02.2014 08:56

Otwierają nową Halę w Komorowicach chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda z umową czy jest przez pośrednika i czy wypłata jest na czas ?
    bonzo

26.11.2013 12:11

a tak pozatym jakby kogos to interesowalo to pani na rozmowie powiedziala mi ze otwieraja nowa hale w komorowicach i tam szukaja pracowników, chyba 4-brygadowka, mi na operatora maszyn zaproponowali 1500 na reke plus rozne premie za frekwencje itp
    bonzo

25.11.2013 20:44

mam pytanko, bylem dzisiaj na rozmowie i wszystko ladnie i pieknie, pani powiedziala ze ona mi moze powiedziec odrazu ze dostane prace ale na ostateczna decyzje mam czekac bo zadzwonia. Dostalem dokumenty i powiedziala mi kiedy jest szkolenie bhp itp. ale nikt nie zadzwonil... i nie wiem teraz czy mam isc na to szkolenie z tymi dokumentami czy nie isc, czy mam prace czy nie?
    Archimonde

26.09.2013 11:31

Witam mam zamiar złożyć CV do Polmotors w Mazańcowicach. I mam parę pytań. Jak tam u was wygląda wynagrodzenie dla operatora maszyn , jak się pracuje jakie warunki i jak wygląda sprawa ze zmianami po ile godzin itp . Dziękuję z góry o odpowiedz . Pozdrawiam
    zapytajkaa

17.07.2013 10:46

a ile dostaje się w administracji?
    kkk

09.03.2013 21:24

Polmotors jest ok , idz do paksu to zobaczysz co to robota:-) dostaniesz (usunięte przez administratora)z trzema sobotami.

08.03.2013 14:55

niema to jak wolność na cenzóroawnym forum. jakoś dziwnie zmniejsza się ilość postów. Pozdrawiam wszystkich piszących prawdziwe opinie, a nie te z cenzórą

07.03.2013 14:04

Dzisiaj przyjeli nowych , od pon idą na 2 zmiane :D ciekawe kiedy znów bedzie ogloszenie na praca bielsko do polmo hahahah

06.03.2013 11:34

Dzieki za info , obecnie tam pracujesz ? Zmiany sa od 6-14 itd? za weekendy czy nocki dodatki jakies ?
    Tinny

06.03.2013 11:22

Jak robisz co masz zrobic to i do 2000 dojdziesz na reke. A jak cala tu reszta siedzi przy kompie i te bzdury pisze w czasie pracy - to maja (usunięte przez administratora).

06.03.2013 10:05

Witam Czy w polmotorsie w Mazancowicach bez wzgledu na robota ma sie te 1200 czy 1400 ? Jezeli sie caly miesiac robi normy albo lepiej to idzie wyjsc z 2000? I czy ma ktos namiar na Bestwinska zeby cv wyslac albo czy ktos wie czy sa przyjecia?
    5S

05.03.2013 13:59

Co tak zle w tej waszej firmie macie ? A w Bielsku pracują po 12 godz na produkcji za (usunięte przez administratora) i nie narzekaja. Moze ktos z was sie wypowie ?
    inny

23.02.2013 13:15

Jak jest na starej hali ? Kto tym rządzi? Chciałbym uczyć się na tokarce.
    Oby

21.02.2013 17:38

Brawo Panie dyrektorze że powiedział pan że planiści mogli by robić na 2 zmiany najlepiej 1 i 3 zmiana może w tedy będzie lepszy porządek w planowaniu !!!
    nowa

08.02.2013 16:02

Przyjmuja do was kobiety na produkcję?
    iiiii

08.02.2013 15:26

jak tam Mando? ruszyło się cos?
    pracownik pm mazancowice

25.01.2013 21:03

A kim on niby jest ten S.K kazdego najperw chwialicie a pozniej go smarujecie na forum Ogarnijcie sie troche

18.01.2013 12:41

Może niektórzy nie chcą siedzieć w biurach po 10h i trząść się jak tylko prezes idzie żeby pokazać że coś robię... i po co studia hę? żeby się chwalić na takich forach jak to że agh skończyłeś? musisz się dowartościować? Nie tylko starsi ludzie mają u nas doświadczenie, szkoda tylko że ludzie tacy jak Ty tego nie widzicie. Większą wiedzę? dobre sobie... sposób myślenia? widać po Tobie kim to nie jestem mgr. na agh wszyscy pracodawcy błagają mnie o pracę u nich... To nie te czasy... i zgodzę się z kolegą powyżej...
    wyższy

18.01.2013 09:03

Nie podpisuję się bo biorę przykład z Was. Wy bardziej kozaczycie na tym forum nie podpisując się to dlaczego ja mam się podpisywać? Nikt nie broni Wam wyrażać własnych opinii w kulturalny sposób. Jeśli faktycznie większość pracodawców nie patrzy na studia tylko doświadczenie to nie rozumiem dlaczego jeszcze nie siedzicie w biurach? Dlaczego nie jesteście dyrektorami? Ślusarze tacy mądrzy? Dobra może i są, bo mają kupę lat doświadczenie, ale jak było jak się przyjęli do pracy? Tacy rewelacyjni byli? Każdy się uczy na początku. Mamy nie wrzucać ludzi do jednego worka? Chyba powariowaliście. Potem przyjdzie jeden z drugim i powie dlaczego nie dostał premii skoro uważa się za lepszego od tego drugiego. Tak jak pisałem wcześniej zapraszam na studia nikt nie zabrania. Z Waszą praktyką po zakończeniu studiów nikt Wam nie podskoczy. Ludzie po studiach nie tylko mają większą wiedzę teoretyczna ale także zmienia się ich sposób myślenia. Studiowanie to nie bułka z masłem jak się ludziom na produkcji wydaje (mówię o niektórych uczelniach i kierunkach). Nas zaczynało 700 a skończyło 130. Wychodzicie po 8 godzinach z pracy i macie ją gdzieś, a na studiach zdarza się wiele nieprzespanych nocy. Pozdrawiam AGH IMIR

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.