Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

25.06.2017 14:58

Dominik

27.06.2017 22:34

A jak to ma się odnosić do tego forum? Życie prywatne pracowników to ich sprawa. Tu są omawiane sprawy firmy. Serdecznie nie pozdrawiam
    Konrad

11.06.2017 13:05

Czy mógłby ktoś dodać jakieś informacje o pracy inżyniera jakości z językiem francuskim? Jestem zainteresowany ale pomyślałem o forum żeby dowiedzieć się czegoś więcej. Jaka jest atmosfera w firmie?Z góry dziękuję

23.05.2017 22:59

Mam pytanie dotyczące pracy w firmie ponieważ postanowiłam złożyć cv na stanowisko lidera w zespole rekrutacji. Czy w firmie jest fajna atmosfera? Czy poza podstawową pensją są jeszcze jakieś dodatki?
    Ola

24.05.2017 20:08

Pracy w kadrach nie polecam, bardzo duża rotacja o czymś świadczy....
    Spain

07.06.2017 19:47

Calinka napisz coś bliżej kiedy tam pracowałaś ? Bo takie enigmatyczne - duża rotacja o czymś świadczy nic nie mówi poszukującym. Bo możesz pisać byle tylko pisać - nigdy nie będąc wewnątrz tego działu.

17.05.2017 22:53

A może ktoś napisze co się teraz w firmie dzieje? Jak sie pracuje, w jakiej atmosferze? Myślę o pracy tutaj.
    Bill

13.05.2017 11:42

@Lolita - wez chłopie pod uwage ze ta firma ma 3 zaklady i jeden kierownik utrzymania ruchu nijak sie nie sprawdzi. Kazdy zaklad powienien miec swojego kierownika.
    Lolita

12.05.2017 18:30

Czy ktoś z utrzymania ruchu może się wypowiedzieć? Dlaczego szukają kierownika? Dwa, albo trzy lata temu był nabór, czy obecny się nie sprawdził, czy nie wytrzymał, podziękowali mu, czy może przeszedł na emeryturę? Ile godzin pracuje dziennie kadra kierownicza (od do)? Ile średnio kierownicy zarabiają?

10.05.2017 18:32

Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow.
    ?

23.05.2017 15:38

nagroda to kasa, jest kasa jest nagroda

10.05.2017 18:31

10.05.2017 10:34

@Maniek Firma wielokrotnie była nagradzana a w tym roku w styczniu otrzymali "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu" Myślę, że tak bez powodu nikt nie dostaje takich nagród. Może troszkę Ci pomogłam?
    Redbull

11.05.2017 23:35

Ty naprawdę jesteś taki stuknięty,czy ktoś ci za to płaci???

09.05.2017 18:29

Witam. Zastanawiam się czy nie złożyć podania na stanowisko kierownika utrzymania ruchu. Czy może ktoś powiedzieć ile tam można dostać mając doświadczenie, jaka jest tam atmosfera i ogólnie coś o tym stanowisku? Co się stało z poprzednim kierownikiem?
    blablack

09.05.2017 11:40

Witajcie, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej czy ten rozwój i inwestowanie w pracownika jest taki poważny jak mi pani w rekrutacji powiedziała czy wciskają kit każdemu nowemu ;)? Ubiegałem się o stanowisko operatora, ale na dobrą sprawę polmotors był tylko 'opcją', nie zależało mi tak bardzo, bo nie wiedziałem, że jest jakiś w ogóle rozwój w tej firmie. Mam jeszcze rozmowę w Nemaku i Fiacie, i zastanawiam się czy nie spaliłem sobie mostu do fajnej firmy. Ktoś się wypowie :-D?

05.05.2017 08:35

Czy praca dla doradcy ds sprzedaży samochodów jest jeszcze aktualna?
    Grażka

20.04.2017 22:33

Myślę, że osoby nieszczęśliwe zawsze znajdą powód do robienia wpisów stawiających firmę w złym świetle. Czy nie lepiej iść na spacer i dotlenić umysł ? Czasem sądzę , że to konkurencja inspiruje ludzi do takich działań. Gdyby nie odpowiadała mi praca to zmieniłabym ją.
    kr

20.04.2017 10:28

Witam, moze ktoś podzielić sie opinią na temat pracy jako konstruktor lub technolog w Polmotorsie?
    Kuba

10.04.2017 19:25

Polmotors ma ofertę doradcy sprzedaży samochodów, super praca.
    gostek

09.04.2017 22:36

Ile może zarobić specjalista ds logistyki?
    Frank

05.04.2017 10:03

Polmotors jest generalnie fajną firmą, dobrze się tu pracuje. Jeśli komuś nie odpowiada praca można poszukać innej!
    Wojek Dobra Rada

04.04.2017 18:44

Witam Pracuje w tej firmie jako pracownik fizyczny, praca ok trzeba robic jak wszędzie plusem są ludzie nawet przelozeni lepsi na ul Bestwinskiej, zarobki zależne od dzialu produkcja to pakowanie 1800-2000 zgrzewalnia 2000-2200 mando 2200-2500 magazyn (wozkowi) 2400 regeneracja 2200 w zwyz w zależności od stazu i umiejętności. Tlocznia 2800 - 3500 system 4 brygadowy. Controling raczej jest obsadzony ale z tego co wiem 2400 na początek w biurze rozna admosfera bywa gdyż tam nie którzy to hamy itp. Z centrum bielska dojazd jak to rzut beretem jak prawka nie ma to autobusy jeżdżą. Zatrudnienia przez pośrednika nie polecam gdyż nawet jak komuś spasuje to nie mogą dostac umowy z polmotors przez 3 miesiące a zarobki ok 500 zl mniejsze niż pod polmorors. Ludzie sie zwalniają bo praca lekka nie jest robi sie 7 godzin i powtarza ruchy , monotonia ci twardzi co nie boja sie pracy fizycznej zostaja. Kobiety przy ciężkich paletach czy detalach prosza o pomoc lecz najczęściej chca poradzić sobie same gdyż każdy musi wykonać swoja robotę a stawki miedzy kobietami a facetami nie za bardzo sie różnią. Jak co to służę pomocą
    Wojek Dobra Rada

09.04.2017 14:17

Ależ oczywiście ze jest wiele innych ofert i pracy wiec po co twe zainteresowanie praca na produkcji tą firmą i tym forum ?? Tylko po to aby kogoś wyzwać od cwaniaczkow. Człowiek chce pomoc lecz zawsze musi zostać skarcony za to ??
    wp

10.04.2017 16:53

Tak oczywiście , na rozmowie to super praca, w życiu hmm

28.03.2017 13:27

Czy słyszeliście, że Polmotors otrzymał w styczniu nagrodę DIAMENT ZŁOTEJ STATUETKI LIDERA POLSKIEGO BIZNESU? Wyróżnienie jest przyznane za bardzo dobre wyniki w zakresie działalności inwestycyjnej, wdrażanie innowacyjnych technologii oraz inwestowanie w zasoby ludzkie.
    Mojrzesz

28.03.2017 22:47

No to pracownicy z pewnością też dostaną jakąś nagrodę lub premię.Wierze w to.
    Wojtek

25.03.2017 15:12

Szukam osób do wspólnych dojazdów z okolic centrum Bielska do zakładu na Bestwińską, tel:(usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Iza

22.03.2017 08:57

Czy coś więcej w temacie pracy dla specjalisty ds. controllingu dowiem sie na tym forum? Zależy mi na pracy w dobrej firmie a za taką uważam Polmotors. Jak pracuje się, w jakiej atmosferze? Na jakie zarobki na początek mogę liczyć a dodam, że mam doświadczenie?
    Natalia

17.03.2017 12:01

@~MożeNowy~ Wydaje mi się , że o sprawy wynagrodzenia to najlepiej zapytać bezpośrednio w firmie. Firma jest ogólnie fajna i ludzie super. Atmosfera w pracy to pół sukcesu. Warto zapytać o pracę , może sie zdecydujesz.
    ~MożeNowy~

16.03.2017 22:52

Witam wszystkich :) mam bardzo ważne pytanie odnośnie zarobków. Ile można zarobić jako operator pras w systemie 4 brygadowym, pracując przez agencje pracy? Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Pozdrawiam

15.03.2017 14:28

Szukam pracowników z Jawiszowic i okolic do wspólnego dojazdu do roboty ( zakład Bestwińska) dzięki
    Paweł

16.03.2017 16:03

Jest jeden o przezwisku GRZYBEK z kontroli jakości ale tak (usunięte przez administratora) cy że nie wiem czy będziesz chciał/a z nim jeździć...no i pytanie czy aby na pewno pracuje na Bestwinskiej.
    Xxx

17.03.2017 19:42

Kolego ty szukasz kogoś na dojazd czy nie?A rozumiesz pojęcie " daj namiary", email,telefon,telegraf,gołąb...
    Lakilu89u

13.03.2017 13:12

Praca jak każda inna zarobki ponad 2 koła jak wyrabiasz norme . Dojeżdżam z ustronia(Goleszów) mogę zabierać ludzi z okolic i ze Skoczowa kontakt [email protected]

07.03.2017 14:40

Don Żułan jestem śliczną 80-tka o wymiarach 160-140-160 nudzącą się od 30 lat na emeryturze i szukam takich jak Ty chętnych
    Gieniu

07.03.2017 22:58

Świetnie!Lubię młodsze,myślę że coś z tego będzie,ja mam 87.

08.03.2017 11:09

Zapisz się człowieku na terapię, Masz kompleksy...to inne forum. Tutaj ludzie chcą porozmawiać o pracy!!!

06.03.2017 14:34

Bardzo proszę napiszcie czy przyjmują teraz kobiety?Ogłoszenie jest, podanie złożone i nie wiem czy mam pecha, czy nie przyjmują kobiet
    Don Żułan

06.03.2017 22:43

A ile masz lat?Podaj swoje wymiary,blondynka,brunetka?
    Olewnik

22.02.2017 20:48

Jeżeli firma Polmotors jest taka jak to forum to jednak olewam to i rezygnuje ze składania CV w czymś takim.

19.02.2017 21:07

Aro

22.02.2017 20:09

Co to za firma .M (usunięte przez administratora) to bardzo dobry fachowiec
    Karina

19.02.2017 09:57

Są świetni i bardzo bym chciała dostać pracę z oferty na kasjerkę
    Mike

06.02.2017 13:33

Ile się zarabia jako operator wózka widłowego ? Wózki czołowe boczne czy paleciaki ? 2 zmiany czy 3 Jest jakis przewóz pracowniczy ? proszę o odpowiedź

02.02.2017 19:32

Mam wielką prośbę,czy dziewczyna bez doświadczenia na produkcji ma szansę się dostać do was?
    Dobry Ziomek

03.02.2017 20:52

Tak ma, głównie przyjmują kobiety na zgrzewalnie. Praca jest stosunkowo lekka i prosta a cięższe rzeczy przenoszą ci mężczyźni. Jednak jeśli mononotonia i powtarzalność praktycznie tych samych ruchów jak automat Ci przeszkadza to nie ma co się brać.
    Ludwik

30.01.2017 20:37

Witam, szukam pracy w Polmotors , jesli ktoś ma wiedzę to proszę się podzielić. Fajna firma słyszałem
    Guest

25.01.2017 15:57

Pracuje ktoś z Cieszyna, z kim można by było podzielić koszty dojazdu?
    Guest

25.01.2017 15:56

Pracuje ktoś z Cieszyna, z kim można by było podzielić koszty dojazdu?
    Malinka

23.01.2017 17:53

Widziałam ofertę pracy dla kasjerki w salonie w Szczecinie czy jest aktualna jeszcze? O co pytają na rozmowie? Ile kasy można dostać w okresie próbnym?
    NiMaLipy?

22.01.2017 09:34

Witam wszystkich

06.01.2017 12:35

Czy może ktoś ma informacje o przyjęciach do firmy, bo słyszałam że jest warto tam pracować. Czy podpisują umowę zlecenie czy o pracę?
    Max

07.01.2017 12:59

Życzę ci powodzenia z uzyskaniem informacji na tym forum.
    krejzol

10.01.2017 21:36

Umowę podpisują o pracę na okres 3 miesiecy, przyjęcia są na bieżąco.
    Była pracownica

06.01.2017 04:10

Mi sie tam bardzo dobrze pracowało, moze i brudno i głośno ale idzie się przyzwyczaić . Ludzie na produkcji fajni , kasa też dobra ,polecam . Niestety juz tam nie pracuje
    Xtr

29.12.2016 16:27

Dojeżdża ktoś z Brzeszcz lub Wilamowic???
    BasiaL

13.01.2017 20:45

ja rowniez mam pytanie czy ktos z brzeszcz dojezdza bo chcialabym tam zlozyc podanie

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.