Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

magi

11.12.2019 18:25

Witam ile można realnie zarobić jako magazynier ? i czy praca jest ciężka fizycznie ?
Gacek

06.09.2019 21:41

Witam ile dostanę na początek ? Lepiej jest mazancowicach czy na Bestwinskiej ?

05.12.2019 22:25

Bestwińska.

01.12.2019 09:23

Czy w Polmotors Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

05.12.2019 22:23

Nie.
Szczery

02.10.2019 11:41

Nie polecam. Byłem na rozmowie czułem się jak na przesłuchaniu na komisariacie . Siedzą dwie Panie jedna rozmawia druga dziwnie patrzy, jak zobaczyła ile mam prac na CV to zamiast się cieszyć że człowiek doświadczony to powiedziała mi że jestem nierzetelny. A człowiek pracuje wiadomo znajdzie coś lepszego to idzie dalej i szuka miejsca pracy gdzie może do emerytury się dorobić . Zaproponowała mi umowę o zlecenie na 2 miesiące i 2200 zł bo chce zobaczyć czy można mi zaufać . XD Odpowiedziałem że podstawa zaufania dla mnie jest umowa o prace,a sama przyznała że to jest "śmieciowa" . Poczym mówi że w firmie jest straszna rotacja , powstrzymałem się od odpowiedzenia jej że Rotację mają przez swoją propozycję bo człowiek na chwilę się chyci u nich na zleceniu a szuka czegoś lepszego !!! Polmotors więcej pokory i szacunku dla człowieka!!!
Gonda

08.10.2019 15:59

U mnie nikt nie robi bo ja jestem pracownikiem. Uważaj na to co mówisz bo wpier...możesz dostać. Zobaczymy czy do świąt popracujesz.

30.11.2019 22:10

Umowa na dłuższy czas dopiero po okresie próbnym.
Pala

01.10.2019 20:51

Mam pytanie następujące 1 Jak wygoda praca w tej firmie ? 2. Interesuje mnie ile godz trzeba prscowac czy są zmiany 2 lub 3 , czy weekendy są wolne Czy obowiązkowe??? 3 oczywiście jakie zarobki dobre ile na rękę???
Kaska

06.10.2019 21:37

Zgrzewasz nakrętki lub spawasz na robocie... Nic trudnego wszystkiego się idzie nauczyć. Praca po 8 godzin chyba że potrzebują to proszą żebyś został na 12..weekend tak samo jak potrzebują to fajnie płacą za nadgodziny. Jak masz fajne wyrobienie tzn ponad normę to zarobisz koło 3tys
Kaska

06.10.2019 21:41

Zmiany są 3. Wszędzie teraz jest ciężko ale jak się chce pracować to do każdej roboty się przyzwyczaisz. Ważne jakie jest twoje nastawienie do pracy
Gosia25

25.09.2019 13:58

Witam. Chcę się przyjąć na zgrzewalnie komorowice. Czy jest szansa? Ile mogę zarobić na początek? Która zmiana najlepsza?
Big

24.09.2019 08:54

Witam. Posiadam długoletnie doświadczenie jako operator wózków widłowych. Ile zarabia doświadczony pracownik w Polmotors na tym stanowisku?
mirekkolarz

17.09.2019 21:03

Witam ja jednego nie rozumiem dlaczego tak długo to twa zaniosłem sivi do biura miał do mnie kierownik dzwonić i żadnej odpowiedzi
Gonda

18.09.2019 19:20

A co to jest sivi. Jak tak to napisałeś to nie dziw się, że nie dzwonią :D
Gacek

06.09.2019 18:30

Witam ile dostanę na początek ?
Elektromechanik

25.07.2019 09:52

Szukają czwarty miesiąc kogoś do UR. Elektromechanik, z doświadczeniem, w ofercie "satysfakcjonujące wynagrodzenie". Pytam, czy 4500 netto jest możliwe (normalne stawki w UR) - oczywiście nie oddzwonili do teraz :) Takie wynagrodzenia, satysfakcjonujące chyba dla prezesa, a kompetentnych kandydatów nie ma do dzisiaj.
Elektromechanik

05.08.2019 19:34

Sabotaż? Obstawiam, że odpisuje ta sama osoba, która dzwoni już do mnie drugi miesiąc w odpowiedzą o ta stawkę ;) To jak długo wisi to ogłoszenie tylko świadczy o atrakcyjności zarobków w tymże ogłoszeniu
Joke

06.08.2019 13:02

Elektromechanik wez sie za robote a niespamuj. widac taki fachowiec jestes ze cie nie chca

31.07.2019 16:42

Witam, ile mozna zarobic w polmotors?
Pau

01.08.2019 14:17

To wszystko zalezy czy chcesz pracowac.

22.07.2019 16:32

Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć ile netto można zarobić na produkcji?. Pozdrawiam
Ciekawy

04.01.2019 09:07

Czy ktoś w ostatnim czasie został przyjęty do polmotorsu?
Maniek

04.06.2019 00:36

Przyjecia są
Polmotors Sp. z o.o.

11.06.2019 16:13

Byl przyjety
Bill

09.04.2019 20:10

Jaki brak zamowien urlopy trzeba kiedys wybrac ;)
Mateusz

03.04.2019 15:48

Witam są może teraz przyjęcia ?
Stefan

05.04.2019 11:51

Obecnie jest problem z praca pracownicy sa wysylani na przymusowe urlopy brak zamowien itp
Do gfhhhhhhh

18.03.2019 10:57

(usunięte przez administratora)Takie firmy (usunięte przez administratora) wszystko pięknie (usunięte przez administratora) .
pan ciachu

19.01.2019 23:05

Dobry Zaklad, pewna praca , dobre zarobki jak ktoś chce pracować, nieroby narzekają..
Dejw

28.02.2019 15:34

jest premia wydajnosciowa za ponad norme?
Bywalczyni

17.03.2019 00:50

Praca już nie jest tam taka pewna, kończą sie projektu a niewiadomo kiedy zaczną sie kolejne.
ululu

11.03.2019 22:08

A co powiecie na temat stanowiska Specjalista ds. logistyki? Ogłoszenie o pracę pokazuje się już któryś raz z kolei.. Jest tak ciężko czy to kwestia rozwoju firmy?
Stary Wyjadaczwysokiskład

28.02.2019 20:42

ponoc jest premia wydajnosciowa za ponad norme w wysokosci do 2k brutto
Pracuś

28.08.2018 15:15

Pracuje od ponad pol roku na zgrzewalni i jestem z wyplaty bardzo zadowolony. Jesli bardzo sie starasz wyrabiasz i to po 3msc nawet i zaoferuja umowe na stale zarobki w granicach 3tys. Na innych dzialach ta kwota jest juz wieksza. Jesli przychodza paniczki ktore ubolewaja nad zlamanym paznokciem czy dorosli faceci ktorych nogi bola po godzinie stania przy zgrzewarce to nie dziwic sie ze taka rotacja ludzi jest.
Ściemniacz

02.10.2018 19:46

Po 3 msc.umowa na stałe ???
Dejw

28.02.2019 15:34

jest premia wydajnosciowa za ponad norme?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
Basia

10.01.2019 23:36

Chciałam zapytać czy z Czechowic któreś autobusy przejezdzaja tam ??? Chętna pracy
Edek72

28.12.2018 07:22

Bardzo dobra i co najważniejsze w całości Polska firma. Bardzo dobrze i szybko sie rozwija. Lubię atmosferę w Polmotors Sp. z o.o. za: Ludzie tam pracujacy.W większości świetnie znający się na swojej pracy.
Redman

23.12.2018 21:25

Słyszałem że tam u was (usunięte przez administratora)na zakładzie na bestwinskiej to prawda ?
Zainteresowany

15.12.2018 07:04

Mam pytanie -czy są przyjęcia do pracy w polmotros aktualne
Zibi

13.12.2018 16:16

Witam. Ile idzie zarobić jako operator CNC?
Maja

13.12.2018 15:34

A co sądzicie o pracy na ul.Strażackiej ? Czy zarobki roznia Się od zarobków w polmotors mazancowice ?:)

10.11.2018 13:38

Chciałbym poinformować pm polmotors że jeżeli ktoś odbije dyskietkę w poniedziałek czyli 12.11 to nie chce ale jestem zmuszony was skontrolować z góry dziękuję za wyrozumiałość pracownik PiP
P.jedr

07.12.2018 19:42

Zapraszamy serdecznie. (usunięte przez administratora)Do zobaczenia
Pytajnik

04.09.2018 19:23

Jaki obowiązuje system zmianowy- dwuzmianowy czy trzyzmianowy?
Nikt

27.11.2018 19:44

Polmotorsowy, pracujesz według grafiku(usunięte przez administratora) Wiec jak ktoś lubi nadgodziny bedzie zadowolony.
GdhDh

05.11.2018 10:55

Kiedy mają wznowić przyjęcia?
Jamnik

06.11.2018 21:58

Agata - a ty jesteś z PM czy z GoWork ?
Ciekawa

26.10.2018 17:13

Wie ktoś jak z praca w biurze? Jakie zarobki i atmosfera?
Nnnnnn

13.10.2018 00:04

Witam pracownikow polmotors jestem zainteresowana pracą w tej firmie interesuja mnie konkrety ile się zarabia na reke czy sobota i niedziela wolne cze można dorobić do pensji i jaki system 3 zm i czy da warunki szkodliwe np smród lub mgla olejowa itp z gory dziękuję
Kierownik Mando

11.10.2018 18:59

Zapraszam do pracy Pozdrawiam
Niedoszły

03.10.2018 19:59

Witam,czy dojeżdza ktoś do Polmotors z okolic żywca i byłby zainteresowany dzieleniem kosztów dojazdu? Jeśli tak proszę o odpowiedz pod komentarzem to zostawię swój nr
Chętny

04.09.2018 18:58

Jaki obowiązuje system pracy- dwuzmianowy czy trzyzmianowy?
Nowak

28.08.2018 11:04

Witam Panie i Panowie słyszałem dużo dobrego o Polmotors zwłaszcza że atmosfera jest ok co jest bardzo ważne ale ważna też jest wypłata czy na początek da się zarobić min.2500 na rękę czy macie jakieś dodatki, premie pytam o pracę na produkcji pozdrawiam.
Piekaż

02.08.2018 15:38

Pracowalem w PM jakies 3 lata temu i bylo git socjal, premie, nagrody roczne. Jednym slowem nie nazekam

26.07.2018 14:34

Witam, można kogoś prosić o podanie pensji na stanowisku operatora maszyn ?, już z nockami itp. Pozdrawiam
Kinia

23.07.2018 09:16

@Agata - dla tych co rokują że zostaną na stałe - tak.
Kinia

19.07.2018 07:04

Pracowałam jakiś czas temu w PM jako pracownik umysłowy. Pracy dużo to fakt - ale inicjatywy własne były doceniane. Mile wspominam.
Karina

17.07.2018 11:30

Polmotors to dobry pracodawca w okolicy Bielska-Białej. Pracować wszędzie trzeba.

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.