Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

Bruno

03.11.2020 11:49

Za chwile mikolaj i paczki dla dzieci w banialuce. Potem pieniadze na swięta jak to koniec roku
    Emilia

01.11.2020 17:21

Zapalmy świeczkę za wszystkich zmarłych pracowników. Pracuje ich od 30 lat dużo - to pewnie wielu emerytów i rencistów już nie żyje. RIP [*] [*] [*]
    Roman

29.10.2020 19:14

Kto dzisiaj jest na forum? Pogadał bym z kim
    Beata

29.10.2020 13:36

No też mi się zdaje ze spokojniej na forum się zrobiło. Pozdrowienia dla pracownikow
    Kaśka

29.10.2020 12:10

Jakoś tak przyjemniej się tu zrobiło
    Kazek

26.10.2020 11:58

Dostalem w pazdzierniku piersza wyplatę i jestem zadowolony
    Jwjdjd

26.10.2020 18:28

Na jakim dziale pracujesz?
    Kazek

27.10.2020 10:02

Nic ci do tego
    Hania

25.10.2020 10:44

Pracowałam w PM jakieś 4 lata temu. Wiele się przez ten czas nauczyłam. Pozdrawiam
    Gebels

24.10.2020 12:28

A mie sie dobrze pracuje od wielu lat. mam z czego utrzymać rodzine i zostaje jeszcze na przyjemności. tylko trzeba pracowac a nie obijac się i podpierac ściany. Polmotors to dobry pracodawca
    Patrycja

23.10.2020 12:56

A wyplaty czy wynagrodzenie na czas .pracowalam na zlecenie tydzien wyplaca mi to.
    Alicja

24.10.2020 12:25

No jasne że wypłacą.
    Pako

23.10.2020 14:27

Pracowałem w PM przez 5 lat i jest to jeden z najlepszych okresow mojej pracy zawodowej. Trafilem na bardzo kompetenstnych pracownikow tłoczni. To była dobra praca za dobry hajs.
    Szajba

05.10.2020 11:39

Pracuje w Polmo na Bestwinskiej jako operator od 4 lat i uważam, że wiekszosc opinii tutaj jest przesadzona. Fakt, jest to firma, w której trzeba robić, więc nie ma się co nastawiać na plotki ze znajomymi i spacerowanie po hali, bo brygadziści cisną o normę, ale jak ktoś jest pracowity i ambitny to na pewno się tu odnajdzie. Do tego firma ciągle się rozwija, w związku z czym wcale nie trudno o awans np na ustawiacza, albo i wyżej. Zarobki są bardzo różne i zależą od działu, wyrobienia i wyrobionych godzin. Nadgodziny są nieobowiązkowe i nie ma ich limitu, takze można dorabiać do woli. Z tego co wiem, to teraz na początku, na okres próbny dostaje się umowę zlecenie, ale osobiście znam przypadek osoby, której taką umowę zmienili na normalną po miesiącu, bo było widać, że się nadaje. Kobiety oczywiscie też u nas pracują. Co do układów, jak ktoś wcześniej pisał, to chyba wiadomo, że jak znasz któregoś z kierowników, to załatwi Ci on lepszą robotę, ale to nie znaczy, że jak przyjdziesz z ulicy to będziesz pomiatany... ogólnie pracę tutaj polecam, o ile ktoś nie boi się pracy. Jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam.

15.10.2020 16:10

Ile można wyjść na prasach?
    Szajba

17.10.2020 14:46

Nie wiem jak na poczatku, ale da się zarobić między 3300, a 4000 na rękę, tylko, ze to jest bardzo mocno uzależnione od wydajnosci. No i system 4-brygadowy.
    Magazyn

22.09.2020 16:46

Witam, jak obecnie z zarobkami na magazynie?

24.07.2020 10:11

Jaka umowa obowiązuje w Polmotors Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

06.09.2020 09:52

Witam,znalazłem ogłoszenie na suwnicowego , czy warto się starać na to stanowisko,robota spoko?
    Ciekawy @

23.06.2020 11:47

Witam jaka stawka na początek i jak wygląda praca .
    chetny

08.04.2020 20:32

To jakto jest z przyjeciami do firmy teraz ? Na stronie są oferty pracy , a tutaj piszecie o zwolnieniach grupowych ??? Ktoś wie cz przyjmują??

03.02.2020 12:56

29.03.2020 09:54

Bez komentarza...
    NOWY

31.03.2020 16:54

Moze Tobie kto w dobie zagrozenia organizuje zebranie calej zalogi w zakladzie?
    Obiektywnie

30.03.2020 13:32

Zacznę od tego, że Polmotors jest dla ludzi którzy chcą pracować i mają w sobie trochę ikry a nie dla tych którzy idą po linii najmniejszego oporu (czyt. ściemniają). Opinia biegnie z zakładu na Bestwińskiej z wydziałów produkcyjnych: - Jeżeli chodzi o zarobki - Stawki są godzinowe + premie + wyrobienia produkcyjne które przekładają się na wysokość wypłaty. Zaczynasz od mniejszej stawki. Z rosnącym doświadczeniem stajesz się kandydatem do podwyżki. Nikt wam nie powie ile zarobisz bo wachlarz pensyjny jest duży i to zależy na jakim dziale pracujesz, w jakim charakterze, czy z nadgodzinami i czy masz wyrobienie. -Firma posiada benefity: - wczasy pod gruszą, karpiowe, kolonie dla dzieci, pakiet sportowy, bilety do teatrów, ubezpieczenie grupowe + zdrowotne Jeżeli chodzi o pracę: Nie jest trudna, choć trzeba mieć głowę na karku i trzymać się wytycznych, bo firma stawia na jakość produktu. Jest to praca z detalami stalowymi. Czasem jest to element ważący 0,5 kg czasem 5 kg. ( który trzeba wziąć do ręki ) Praca jest po 8 h z możliwością nadgodzin które są wypłacane ( 50 i 100-tki ) Firma cały czas się rozbudowuje i udoskonala przez co można zauważyć ciągły nabór ludzi ale także nosi to ze sobą skutki małej ilości miejsca wszędzie co równa się niemało nieporządkowi i zamieszaniu. Na zakładzie jest głośno przez odgłos działających pras i robotów spawalniczych Atmosfera ( subiektywnie ) jest poprawna, (choć, jak to w każdej firmie, znajdzie się jakiś baran który będzie Cię denerwować ) Kadra w pracy jest młoda miedzy 20 a 40 lat. Prezes bądź kadra kierownicza stara się podejść do pracownika i jego pytań/problemów po ludzku ze zrozumieniem.
    Hej

30.03.2020 14:53

Czyli mniej więcej na jakie zarobki można liczyć gdzie się wyrabia normę i bez nadgodzin?

21.03.2020 11:43

Witam miał być udostępniony film o firmie na pewno pokazałby naszą firmę przyszłym pracownikom, jeżeli jest to mógłby ktoś pokazać link

06.03.2020 21:03

Hej. Ile zarobi operator maszyn?

06.03.2020 19:18

Hej. Ile zarobi operator maszyn?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

15.02.2020 19:47

Na jakie zarobki można liczyć w 4b, bez nadgodzin?

26.02.2020 10:04

Ok 3400,3600 na rękę

04.03.2020 16:54

A na 3 zmianach?

02.03.2020 21:44

Witam. Ile zarobi młody do 26r. Bez nadgodzin? Czy są nadgodziny ? Pytam o zakład w komorowicach . Dziękuję

15.02.2020 17:16

Witam ile na początek w 4b można zarobić?
    Stary

13.02.2020 22:33

Pracuje 15 lat firma rozwojowa zarobki rosną wraz z doświadczeniem wiadomo praca nie jest dla maminsynków oderwanych od ps4 można tu nabyc dużo doświadczenia

05.12.2019 13:02

05.12.2019 22:26

Ile porobiłeś już?

10.02.2020 08:49

@ Albercik - same negatywy. A widzisz coś w jasnych barwach ? Bo może warto się udać do lekarza...
    Anonimowa

08.02.2020 00:41

Widziałam ogłoszenia na produkcje, czy jest to praca również dla kobiet?
    Owy

11.12.2019 14:49

Hej. Jak wygląda sprawa pracy na magazynie. I ile realnie się zarabia. Dzięki

11.12.2019 19:51

Trudno powiedzieć ile zarabiają bo to zależy na jakim dziale produkcji jeździsz oraz czy czterobrygadówka. A do obowiązków oprócz przywożenia detali należy zazbrajanie robotów(narzędzia) bądź pras. Zdarzą się czasem, że trzeba tiry rozładować/załadować. Czasami są sytuacja, że potrzeba zostać na więcej niż 8 godz bo ktoś się rozchorował.
    magi

11.12.2019 18:25

Witam ile można realnie zarobić jako magazynier ? i czy praca jest ciężka fizycznie ?
    Gacek

06.09.2019 21:41

Witam ile dostanę na początek ? Lepiej jest mazancowicach czy na Bestwinskiej ?

05.12.2019 22:25

Bestwińska.

01.12.2019 09:23

Czy w Polmotors Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

05.12.2019 22:23

Nie.
    Szczery

02.10.2019 11:41

Nie polecam. Byłem na rozmowie czułem się jak na przesłuchaniu na komisariacie . Siedzą dwie Panie jedna rozmawia druga dziwnie patrzy, jak zobaczyła ile mam prac na CV to zamiast się cieszyć że człowiek doświadczony to powiedziała mi że jestem nierzetelny. A człowiek pracuje wiadomo znajdzie coś lepszego to idzie dalej i szuka miejsca pracy gdzie może do emerytury się dorobić . Zaproponowała mi umowę o zlecenie na 2 miesiące i 2200 zł bo chce zobaczyć czy można mi zaufać . XD Odpowiedziałem że podstawa zaufania dla mnie jest umowa o prace,a sama przyznała że to jest "śmieciowa" . Poczym mówi że w firmie jest straszna rotacja , powstrzymałem się od odpowiedzenia jej że Rotację mają przez swoją propozycję bo człowiek na chwilę się chyci u nich na zleceniu a szuka czegoś lepszego !!! Polmotors więcej pokory i szacunku dla człowieka!!!
    Gonda

08.10.2019 15:59

U mnie nikt nie robi bo ja jestem pracownikiem. Uważaj na to co mówisz bo wpier...możesz dostać. Zobaczymy czy do świąt popracujesz.

30.11.2019 22:10

Umowa na dłuższy czas dopiero po okresie próbnym.
    Pala

01.10.2019 20:51

Mam pytanie następujące 1 Jak wygoda praca w tej firmie ? 2. Interesuje mnie ile godz trzeba prscowac czy są zmiany 2 lub 3 , czy weekendy są wolne Czy obowiązkowe??? 3 oczywiście jakie zarobki dobre ile na rękę???
    Kaska

06.10.2019 21:37

Zgrzewasz nakrętki lub spawasz na robocie... Nic trudnego wszystkiego się idzie nauczyć. Praca po 8 godzin chyba że potrzebują to proszą żebyś został na 12..weekend tak samo jak potrzebują to fajnie płacą za nadgodziny. Jak masz fajne wyrobienie tzn ponad normę to zarobisz koło 3tys
    Kaska

06.10.2019 21:41

Zmiany są 3. Wszędzie teraz jest ciężko ale jak się chce pracować to do każdej roboty się przyzwyczaisz. Ważne jakie jest twoje nastawienie do pracy
    Gosia25

25.09.2019 13:58

Witam. Chcę się przyjąć na zgrzewalnie komorowice. Czy jest szansa? Ile mogę zarobić na początek? Która zmiana najlepsza?
    Big

24.09.2019 08:54

Witam. Posiadam długoletnie doświadczenie jako operator wózków widłowych. Ile zarabia doświadczony pracownik w Polmotors na tym stanowisku?
    mirekkolarz

17.09.2019 21:03

Witam ja jednego nie rozumiem dlaczego tak długo to twa zaniosłem sivi do biura miał do mnie kierownik dzwonić i żadnej odpowiedzi
    Gonda

18.09.2019 19:20

A co to jest sivi. Jak tak to napisałeś to nie dziw się, że nie dzwonią :D
    Gacek

06.09.2019 18:30

Witam ile dostanę na początek ?
    Elektromechanik

25.07.2019 09:52

Szukają czwarty miesiąc kogoś do UR. Elektromechanik, z doświadczeniem, w ofercie "satysfakcjonujące wynagrodzenie". Pytam, czy 4500 netto jest możliwe (normalne stawki w UR) - oczywiście nie oddzwonili do teraz :) Takie wynagrodzenia, satysfakcjonujące chyba dla prezesa, a kompetentnych kandydatów nie ma do dzisiaj.
    Elektromechanik

05.08.2019 19:34

Sabotaż? Obstawiam, że odpisuje ta sama osoba, która dzwoni już do mnie drugi miesiąc w odpowiedzą o ta stawkę ;) To jak długo wisi to ogłoszenie tylko świadczy o atrakcyjności zarobków w tymże ogłoszeniu
    Joke

06.08.2019 13:02

Elektromechanik wez sie za robote a niespamuj. widac taki fachowiec jestes ze cie nie chca

31.07.2019 16:42

Witam, ile mozna zarobic w polmotors?
    Pau

01.08.2019 14:17

To wszystko zalezy czy chcesz pracowac.

22.07.2019 16:32

Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć ile netto można zarobić na produkcji?. Pozdrawiam
    Ciekawy

04.01.2019 09:07

Czy ktoś w ostatnim czasie został przyjęty do polmotorsu?
    Maniek

04.06.2019 00:36

Przyjecia są

11.06.2019 16:13

Byl przyjety

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.