Polmotors

• Lipowiec
  • Bronów
  • Czechowice-Dziedzice

3. Opinie o pracodawcach Mazańcowice
  5. Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Opinie o Polmotors Mazańcowice

Nie przegap nowości o Polmotors Sp. z o.o.!

LUKASZ. Z.

31.05.2022 11:17

Nie rozumiem tych niektórych opini. Pracowałem w Mazancowicach, najpierw na starej potem na nowej hali. Praca była Ok, aktualnie wysłałem cv na operatora maszyn bo chce wrócić ( jak czyta to ktoś z firmy to dzwońcie cv od Łukasza Z. )

31.05.2022 17:34

A na jaką lokalizację chcesz iść
Memory

30.05.2022 17:51

Pamietam jak przychodziłem do Polmotorsu, starzy tylko wiedzą jak było, a jak jest teraz. Bardzo dużo się zmieniło i jako stary uważam, że do młodzieży świat należy. Przykład na wysokich stołkach, nie zawsze pesel ma znaczenie - kto pracuje ten wie o czym pisze. Teraz można pracować spokojnie. Pozdrawiam
Bogus

31.05.2022 08:37

Święta prawda
Jacek

31.05.2022 16:18

Potwierdzam, jest kilka, czy nawet kilkanaście osób co wie o czym piszemy
IP

31.05.2022 04:56

Ja bym nie słuchała do końca tych negatywnych komentarzy, może za krótko pracuje, ale mało one mają wspólnego z tym co rzeczywiście jest w pracy. Atmosfera w Mazańcowicach jest super, nie wiem jak w innych lokalizacjach, ale mam też koleżanke na Befamie i również sobie chwali. Na Bestwińskiej nie byłam więc nie wiem, na Panatoni tylko z dwa razy, ale też ludzie sie wydają okay
Kornik

31.05.2022 11:19

Na Bestwinskiej tez jest spoko. Płaczą ludzie starego układu bo sie w końcu coś od nich wymaga
Wódz

31.05.2022 11:16

Ja pracowałem na wzzystkich zakładach i uważam, że wszedzie jest podobnie. Wiadomo specyfika pracy różna, ale zasady te same
Funky

30.05.2022 11:16

Ja tam lubiłam prace w PM, końcem roku wracam, już jestem ugadana z kierownikiem. Popracowałam za granicą i nie ma różnicy jak dla mnie
Funky

30.05.2022 21:37

Jest i przyznam, że to nie małe zaskoczenie
Buba

25.05.2022 18:31

Poliszboja nie ma, a polmotorsy pracują bez zmian. A miała być tragedia. Nie ma ludzi niezastąpionych
Maja

30.05.2022 09:58

Wiadomo
Pati

30.05.2022 12:16

Więcej gadania niż roboty
Konkurencja

27.05.2022 21:38

Jak to jest, że zakłady w około mają problemy, nie mają pracy, a te świry jadą na okrągło???? Podziwiam
Bolo

28.05.2022 06:50

Chłopie... świat sie skończy, a my dalej bedziemy produkować :D
XxX

28.05.2022 16:44

Magia
Emi

28.05.2022 04:10

Dobrze, że czytam niektore komentarze siedząc na tronie, bo ze śmiechu idzie popuścić. Kończymy nocke i weekend czas zacząć, umc umc. Nie słuchać dzieciaków, robota jest git, kaska jest git, ludzie są najlepsi! Tylko PM!
Sraluch

28.05.2022 11:40

Hahahahah, sikam. Ale w sumie prawda. Hahaha
Andrzej

26.05.2022 18:15

Jakie zarobki na utrzymaniu ruchu? Można dać radę przy obecnych cenach chleba ?
Cukiernik

27.05.2022 21:57

Nawet na pączki wystarczy
Bob

28.05.2022 06:56

Nawet takie z nadzieniem i lukrem :D
MaGu

24.05.2022 15:43

Praca git
Rzadki

27.05.2022 17:58

Krótko i na temat
Zibi

26.05.2022 09:49

A ja postanowiłem wrócić do Polmotorsu po paru latach w innych firmach i już sie ciesze, że znowu będę mógł tutaj pracować
Karczi

27.05.2022 12:48

Brawo Ty
Babi

27.05.2022 17:42

Jak sie niektore osoby dowiedzą kogo W KOŃCU zwolnili to będzie nas więcej
Natka

23.05.2022 18:42

Praca na zgrzewarkach bardzo fajna, normy do wyrobienia, pieniądz dobry
Beemka

24.05.2022 08:19

Na robotach spawalniczych też jest git, nie ma co narzekać
Papis

26.05.2022 17:48

Wbijajcie na Befame, robi sie super ekipa! Polecam
Szukam pracy

24.05.2022 10:49

Na jakie zarobki można liczyć na wstępie jako operator obrabiarki CNC mając już 2lata doswiadczenia czy to nie ma znaczenia?
BamBam

25.05.2022 06:04

Na dobre
Kawi

25.05.2022 09:06

Jak jesteś dobry to na dobre
Ezzio

18.05.2022 20:29

Boże co się tu wypisuje. Szok! Polomotors jest bardzo dobrym, ale specyficznym pracodawcą. Tam trzeba pracować, a na pewno się dobrze zarobi. Trzeba się trochę wdrążyć w funkcjonowanie tego zakładu i można się się przyzwyczaić do jego wyjątkowości. Z tego co wiem lepiej się nigdzie nie zarobi, firma pierwsza klasa, ale to jest automotive, tu jest dynamika. Prawie 10 lat tam pracowałem. Najlepsi ludzie.
Boski

19.05.2022 20:21

Jak ktoś jest zadowolony to tu nie zagląda, chyba że w pracy sie mówi, że tu ludzie jakieś dyrdymały piszą. 90% komentarzy jest ludzi którzy tu nie pracują
Nano

23.05.2022 10:12

Dokładnie, ludzie są najlepsi!
RedBoy

22.05.2022 01:11

Praca często ciężka części po 10 kg choć bywa inna wzależnosci
Koks

22.05.2022 19:23

Praca cieżka, trzeba pracować, xd
Lima

23.05.2022 06:04

Nie do przeskoczenia, haha
RedBoy

22.05.2022 01:35

Praca ciężka do 10 kg a norma że 100 kg przenosisz na godzinę. No wypłaty były ok ale jak człowiek chciał dorobić to zrobiłem nadgodziny w styczniu 12h i nie zostały wypłacone bo firma była podobno w trudnej sytuacji i się zwolniłem w maju kasy za nadgodziny dalej nie zobaczyłem. Prezes zapomina płacić jak powinien, ci co piszą że najlepsze zarobki w Bielsku czyli macie 4000 netto podstawy ile ma cie za brak l4 ja mam od 300 do 500 po 3 miesiącach na pranie mam 75,zł a po roku stażowego mam 100 a wy dalej pewnie nic na wakacje mam premii tyle co najniższej krajowej a 500 co nawet na nocleg dla 1 osoby nie starczy. Wypłaty mam albo 6 albo 7 w Polmos na ostatnią chwilę 10 o 17 godz. Mam związki co rok bez błagania dostajemy podwyżki w tym roku 400 z)ł jeżeli temperatura przekracza 29,5 mamy przerwę po 5 min co 2 godziny. Ludzie super ale kadra do Bani
Baca

22.05.2022 14:05

Ale bzdury
Pedro

22.05.2022 16:02

Hahaha, ta jasne. A był w tej bajcie słoń?
Mataczy

22.05.2022 15:08

Ja nie rozumiem tego co sie dzieje. Jak sie nie chce pracować, jak coś nie odpowiada w pracy to się ją zmienia. Rotacja nie jest duża w PM, bo pracuje z tymi samym osobami od ponad 10 lat. A tu sie wypisuje jakies historie o ktorych swiat nie słyszał i ludzie łykają to jak pelikany
FunPM

22.05.2022 14:21

Tyyyyyyylko Polmotors
Obwe

22.05.2022 12:40

Polmotors ma takie zasiegi, że żeby mu zaszkodzić to konkurencjs nawet na grillu piątkowym pisze dyrdymały wyssane z palca. Z jednej strony dramat, z drugie pośmiewisko
Baska

19.05.2022 23:30

A ktoś powie jak wygląda praca na stanowisku magazynier selekcjoner, czy jest znośnie ?
Pakowacz

20.05.2022 09:18

Są też panowie, praca jest okay
Mrw

20.05.2022 18:55

Wstąp do nas, zobaczysz że bedzie git

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polmotors?

Kontakt - Polmotors Sp. z o.o.

57 43-391 Mazańcowice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
Majster

20.05.2022 02:46

Polecam, praca okay, zarobki okay
DługiJoe

18.05.2022 19:59

Praca dla konkretnych ludzi, nie ma miękkiej gry
Marta

19.05.2022 06:29

Super sie pracuje, poprzednio pracowała w innych firmach na Bielsku, to bez porównania
Długi

19.05.2022 07:19

Lasery Bestwińska też spoko
BiBi

16.05.2022 18:32

Ja tam lubie naszą firmę, w każdym komentarzu troche prawdy jest, ale dużo przesadzonych. Zawsze sie tu można dogadać, u nas w dziale ludzie zadowoleni
Wózkowy

18.05.2022 10:26

W logistyce też jest okay, ja na Panatoni, ale wczesniej pracowałem na Bestwińskiej. Firma jest solidna to fakt
Bilgun

18.05.2022 18:01

W logistyce to było najlepiej za Krzysia, bo nic nie trzeba było robić, haha
Maro

18.05.2022 08:48

Ja polecam, praca na Zgrzewalni jest okay. Pracowałem na Mazankach, teraz Befama

13.05.2022 18:14

Bubu

14.05.2022 22:00

Zakonczcie juz ten temat. Nie ma sensu
KS

17.05.2022 15:05

Dokładnie. Było, minęło.

10.05.2022 08:32

Wrażliwy

14.05.2022 23:59

Widziałem. Agresja się pojawia, coś osobistego?
Uomo

17.05.2022 13:30

Składaj CV, nic sie nie bój. Przyjdziesz to sam sie przekonasz, że jest okay. Już na rozmowie Ci szefo pokaze co i jak. Czy cisną? Jak wszedzie, szczególnie w automotive. Ale bez pracy nie ma kołaczy
Tata

14.05.2022 23:19

Jak już dzieci opuszczą tą firme to bedzie normalnie, teraz w niektorych wydzialach jest jak przedszkolu
Mama

15.05.2022 12:13

Już sie zaczęło
Wujek

17.05.2022 11:23

Potwierdzam
Macierewicz

15.05.2022 13:16

Tak to już jest, że jak ktoś napisze że dobrze to podejrzane. Ale ja tam pracuje w Polmotors od prawie 7 lat i uważam że jest okay, zawsze może być lepiej oczywiscie
Mati

15.05.2022 18:18

Dużo jest takich osób, ale jak widza co sie tu dzieje to wolą sie nie wypowiadać
Nimfa

17.05.2022 09:49

Dziwisz im sie? Ja w ogole. Banda dzieciakow i kozakow w sieci. W sieci Dżolero, w pracy zero, xd
DzieciDoPrzedszkola

09.05.2022 20:25

Nie da sie czytać tego co tu sie dzieje. To powinno być zakazane. To jest praca, a nie żłobek. Jak komuś warunki nie odpowiadają to sie idzie gdzie indziej, a nie pisze dyrdymały na internecie, a w pracy robi sie jaja zamiast roboty
Dyzma

14.05.2022 06:53

Mistrz!
MaGu

15.05.2022 13:15

Tak jest, najblizsze miesiace/lata zweryfikują pracodawców
Pagong

14.05.2022 23:47

Niewiem po co te sztuczne pozytywne komentarze skoro wiekszość BB tu pracowała i widziała ze tu człowiek jest monitorowany na każdym kroku do pracy jest ściągany chamskiemi tekstami. Ubikamcje na na 3 działa a jak pracuje bióro to sie napewno nie wysrasz. Bestwinska nie polecam. Jak można traktować ludzi jak (usunięte przez administratora) a zwalniać ludzi którzy ich szanują
Rocky

15.05.2022 08:45

Ja się chyba domyślam po co ta akcja z komentarzami pozytywnymi. PM buduje markę. Ale to chyba nie tedy droga.
PrezydentBB

15.05.2022 09:14

Jak większość BB tó pracowała to nie ma temató, xd
Wodzu

13.05.2022 18:21

Błagam, nie lamentujcie nad tym co sie stało. Chłop poszedł i nie robcie gownoburzy. Robił, już nie robi. Tyle
Ittolate

14.05.2022 21:52

Apolodzajs
Piwo

15.05.2022 00:19

Żegnaj chłopie, nie wracaj
@Kot

12.05.2022 18:28

A jak jest na Piekarskiej?
Kundle

13.05.2022 08:44

My pracujemy i sobie chwalimy. Troche problemow jest bo to rusza dopiero, ale ludzie są super
Bangi

13.05.2022 16:21

Extra jest polecam
MandoFuriat

13.05.2022 15:13

Co tu sie odwaliło, hahaha
Marti

12.05.2022 13:25

Ja uważam, że ta firma jest super. Pracuje od 2 lat, bywały różne momenty, jak wszedzie, ale nie ma sie za bardzo do czego przyczepić. Praca jak każda inna, pieniążek dobry
Kuba

13.05.2022 00:04

Mi też sie super pracuje, nie rozumiem niektórych ludzi. Polecam
Julka

13.05.2022 09:11

Mi się też bardzo dobrze pracuje, ja akurat w logistyce
Mrówka

05.05.2022 18:34

Aplikowałem na stanowisko operatora maszyn, odpowiada mi lokalizacja przy ulicy Kopiec 702. Czego się spodziewać?
Mrówka

11.05.2022 06:36

Przyjęty
Beni

11.05.2022 14:18

Powodzenia
Pepperoni

04.05.2022 20:59

Pozytywne opinie pisane w godzinach pracy biura albo co minutę 20:58 20:59 21:00. Działy traktowane nierówno np tłocznia, która robi bez przerw dla pracowników, bo nie może się zatrzymać; mando jako jedyne bez podwyżki obiecanej od pół roku.
Amor

11.05.2022 07:11

A czy gdzieś było napisane, że nie dadzą rade przygotować na raz? Nie chodzi to, tylko o to żeby koszty sie nie zwiekszyły z miesiąca na miesiąc, szczegolnie w takim czasie ktory obecnie mamy na świecie.
Mediator

11.05.2022 09:30

Widać, że jesteś zwykłym rylem, który nie rozumie jak świat funkcjonuje, ale w sieci jesteś królem, pamiętaj, haha
Pantaloni

09.05.2022 16:35

Na magazynie w Mazankach jest super ekipa. Pozdro dla Panatoniego
Długahiena

07.05.2022 10:44

Haha normalnie nie mogę na to patrzeć :D rozmawiam z wieloma ludźmi w tej "firmie" każdy mówi, że to jest porażka tutaj pracować. Gdy wybija ostatnia minuta pracy, to dopiero wtedy ludzie się cieszą w tej robocie, bo mogą iść do domu. 34 stopnie na hali z ludzi leje się pot jak z kaczek, bramy, okna pozamykane :D nie ma czym oddychać. Ludzie bez uprawnień ma wózki muszą przewozić samodzielnie palety po dwie, trzy tony nad głowami innych. BHP chodzi i daje mandaty za brak zarękawków w 34 stopniach ale jak ktoś bez uprawnień jeździ wózkiem to jest okay :D no śmiechu warte. Ludzie już do tego stopnia oszaleli, że zapominają otworzyć deski przed wypróżnieniem się :D Pan Dyrektor ostatnio mało chodzi po hali bo jak schodzi to jego piękna szara koszulka jest niestety z dwoma wielkimi plamami potu :( szkoda go :/ Niech idzie zobaczyć jak pracuje się teraz na produkcji i niech zajmie się tym, żeby pracownikom było lepiej. Chcieli obserwować pracowników nawet na stołówce, dając tam kamerę. Może szukali inspiracji na obiad do domu, kto wie. Jedno jest pewne, lepiej nie będzie. Dlatego wypowiedzenia będą się sypać. Zatrudnią sobie nowych, szkoda, że nie będzie miał ich kto wyszkolić. nie polecam i nie pozdrawiam, bo widać, że większość komentarzy tutaj to polecenia służbowe Pana długiego :D
Maroko

09.05.2022 11:43

Może troche bez klasy, ale prawdziwie
Weterynarz

09.05.2022 15:47

Zgadzam się, bzdury na kierownika wypisują tu tylko ludzie z innych hal lub wydziałów bo pojęcia nie mają jak się z nim pracuje. Przez wiele lat na Mando było super za jego sprawą i nie nie było na niego żadnych skarg. Wypłata się zgadzała a jeśli nie to tylko przez błędy kadrowych, nie siedział 5 z 8 godzin na kamerach jak to inni kierownicy lub dyrektorzy robią żeby szukać haków na ludzi do cięcia premii, nie zabierał jej by na siłę wykazać oszczędności na dziale. Był na hali i zawsze można było z nim porozmawiać, teraz zwyczajnie nie pasuje do (usunięte przez administratora) długiego.
BP

09.05.2022 09:24

Pierwszy etap rekrutacji bardzo przyjemny, Pani rekruterka dała do rozwiązania dwa testy (mimo rekrutacji na jedno stanowisko proponowali również na inne) po rozwiązaniu przyszedł również kierownik ocenić kompetencje na podstawie rozmowy i testu. Po rozmowie zaproponowano mi nawet stanowisko wyżej niz na te co aplikowałem. Na drugim spotkaniu dostałem kolejny test (psychologiczny) oraz na dodatkowe stanowisko który też został pozytywnie odebrany. Rozmowa jak fachowiec z fachowcem. Na koniec przyszedł prezes nie oglądając zbytnio na moje CV (na testy wcale) powiedział tylko "myslalem ze jest Pan starszy" wyszedł z pokoju i tyle go widziałem. Na koniec rekruterka powiedziała, że zadzwoni za dwa dni by ustalić warunki umowy.. I tutaj kontakt się uciął po tygodniu gdy zadzwoniłem powiedziano mi że rekruterka jest na wakacjach i na pewno jutro zadzwoni. Po dwóch tygodniach dostałem SMS z wiadomością iż moja kandydatura nie została pozytywnie rozpatrzona. Można się domyślić dlaczego ????
PB

09.05.2022 13:52

Co za bzdury, aż szkoda czytać. Widać nie nadawałeś się na stanowisko, a Ty się oszukujesz, że to przez wiek.
BJ

09.05.2022 14:05

Na jakie stanowisko aplikowałeś?
PR

09.05.2022 04:54

Polmotors, Piekarska, Zgrzewalnia, tyle w temacie :)
Monika

09.05.2022 12:09

Dołączam do tego zespołu od czerwca, słyszałem dużo dobrego. Do zobaczenia

Zostaw merytoryczną opinię o Polmotors Sp. z o.o.