Berger Bau Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 147 ocen.

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
2 147 6 1

Opinie o Berger Bau Polska Sp. z o.o.

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
Obwód Utrzymania Drogi S3 w Bolkowie
 
Po Kontraktach na budowę Obwodów Utrzymania Drogi (OUD) S3 w Lubinie i w Jaworze Wrocławski Oddział GDDKiA podpisał ze spółką BERGER BAU kolejny kontrakt na budowę OUD S3, tym razem w Bolkowie.
Kontrakt realizowany będzie pod klucz w formule „Projektuj i Buduj”, zakończenie prac budowlanych planowane jest na koniec Q III 2021.
   
Septu

Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie jako inżynier budowy - ma ktoś z Was jakieś doświadczenia na tej posadzie?

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
Kolejna budowa na Górnym Śląsku

Dwa lata będzie trwała gruntowa przebudowa ul. 3-go Maja w Mysłowicach. Kontrakt przewiduje modernizację kanalizacji deszczowej, przebudowę linii elektrycznej i oświetlenia ulicznego, wycinkę drzew wraz z nasadzeniem zastępczym oraz budowę nawierzchni i chodników.
   
Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
PRZEBUDOWA BUDYNKU MARS PRZY UL. ŻELAZNEJ WE WROCŁAWIU - Nowy kontrakt dla Wojska Polskiego

12-kondygnacyjny obiekt objęty przebudową to budynek nieużytkowanego internatuz lat 80-tych w centrum Wrocławia.
Na parterze obiektu umieszczono część usługową – pomieszczenia przestronnego sklepu, oraz część recepcyjno-wejściową do części hotelowej. Na piętrach od 1-wszego do 11-ego rozplanowano pomieszczenia mieszkalne, pogrupowane w mieszkalne modułu 2-pokojowe z aneksem kuchennym oraz łazienką. W piwnicach obiektu umieszczono pomieszczenia techniczne oraz pomieszczenia obsługi hotelowej takie jak pralnie i magazyny. Wszystkie piętra budynku skomunikowane są ze sobą, centralnie usytuowaną klatką schodową, z przylegającym do niej szybem windowym. Łącznie w obiekcie znajduje się 270 miejsc noclegowych rozlokowanych w 91 modułach mieszkalnych. Termin zakończenia przedmiotu umowy to październik 2019r.
   
Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
BERGER wybuduje nowy komisariat policji w Szczawnie-Zdroju

W skład nowego komisariatu będą wchodziły m.in.: budynek administracyjny, garaże, strzelnica i kojce dla psów tropiących. Powstanie nowoczesny dwukondygnacyjny obiekt o powierzchni użytkowej blisko 3.160 m[sup]2 [/sup]i łącznej kubaturze brutto ponad 15.700 m[sup]3[/sup]. Czas realizacji inwestycji wynosi dwa lata.
   
Jerzy

Dzień dobry, czy oferują Państwo jakieś benefity?

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Jerzy 23.09.2018 13:55

Firma oferuje różne profity i korzyści w zależności do zajmowanego stanowiska (np. ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny, dofinansowanie do kart Multisport, itd.). Szczegóły omawiane są podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Czekamy na Twoją aplikację - ZESPÓŁ BERGER

Marek

Czy wyższe wykształcenie jest konieczne?

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Marek 20.08.2018 13:28

Marku, jaką pracą jesteś zainteresowany?

Janek

Jak wygląda teraz sytuacja pracowników jako brukarzy w BERGER. są jakieś zmiany po wpisach widzę ze nie warto się tam angażować

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Janek 12.08.2018 13:14

Janku! Jesteś zainteresowany pracą u nas jako brukarz? Wyślij nam swoje CV na adres: (kadry@bergerbau.pl), a my skontaktujemy się z Tobą jak najszybciej. Podczas spotkania zaprezentujemy firmę oraz odpowiemy na wszystkie Twoje pytania abyś mógł ocenić czy chciałbyś pracować razem z nami. Obecnie zaufało nam prawie trzystu pracowników. Zapraszamy do współpracy – Zespół BERGER

Piotr

Czy firma normalnie funkcjonuje? Co jest powodem, że bardzo rzadko tu zaglądacie?

Berger Bau Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Piotr 12.08.2018 19:16

Piotrze, spółka oczywiście „normalnie funkcjonuje“. Obecnie realizujemy wiele ciekawych kontraktów zarówno w sektorze budownictwa infrastrukturalnego jak i w budownictwie kubaturowym. Cieszymy się ugruntowaną pozycją na rynku oraz dużym zaufaniem naszych klientów. Zapraszamy do współpracy – oferujemy pracę w ambitnym i zgranym zespole, atrakcyjne warunki pracy oraz ciekawe perspektywy. W przypadku zainteresowania ofertą CV wraz z LM prosimy przesłać na adres kadry@bergerbau.pl Pozdrawiamy – Zespół BERGER

Monika

@pracownik, Twoja opinia jest bardzo krótka i pozbawiona jest jakichkolwiek argumentów. Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać jak oceniasz firmę Berger Bau Polska? Czy dobrze Ci się pracuje w tej firmie? Jakie obowiązki realizujesz na swoim stanowisku?

Tedy

Zastanawiam się dlaczego nikt nie pisze? Miałem nadzieję, że dowiem się coś o firmie i pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

cos z nim nie tak?bo to moj kierownik

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Berger Bau Polska? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Czarek

Jak ktoś jedzie z nastawieniem na pracę to chociaż czasami jest ciężko ale nie narzeka!!!

Były pracownik

Pracowałem tam spory czas ,na szczęście udało mi sie wyrwać tragedia , taką pracę polecił bym tylko najgorszemu wrogowi. Współczuję tym co zostali i tym co będą pracować tam. Zero szacunku dla pracownika fizycznego , i co najdziwniejsze to im wyższe stanowisko tym mniejszy szacunek do pracowników. Pytam dlaczego???

Administrator

Jakim pracodawcą jest Berger Bau Polska ? Jak wyglądają warunki w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Stefan

Podpowiedzcie jak agencja organizuje sprawy mieszkaniowe czy dojazd do pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Raford

Wróciłem i trzeba rozruszac to forum

vvv

@ Lemonadowy - ale to świadczy tylko i wyłacznie o nich

anonim

(usunięte przez administratora)

Mały

na forum gdzie prawie 100 % wszystkich zapisów pochodzi od osób zwolnionych niczego sensownego się nie dowiesz, (usunięte przez administratora) Najlepiej zadwoń do firmy, pozdrawiam

Michu
@Mały 17.08.2016 08:06

Te opinie sa jak najbardziej adekwatne do sytuacji w firmie,ja tez pracowalem w bb i opieram swoje opinie na przezytych latach w tej firmie

Michu
@Mały 17.08.2016 08:06

Zadzwonic do firmy i co?powiedza prawde jak jest?watpie,przeciez nikt nie strzela sobie w kolano

edek

U nas maja budować szkołę w 1,5 roku. Jak im idzie budowlanka takich obiektów?

Www

Pracowałem w tej firmie i powiem jedno tragedia,nie szanują pracownikow, (usunięte przez administratora)kierownicy dramat dzieciaki ledwo po studiach bez jakiejkolwiek wiedzy praktycznej, ogólnie porażka

Michu
@Www 27.02.2016 00:32

Kiedys tam byla super kadra i naprawde dobrzy fachowcy,niewiadomo dlaczego komus to przeszkadzalo i zaczely sie zmiany dobrych kierownikow zamienili na mlodych niedoswiadczonych bez zadnej wiedzy praktycznej a fachowcow na "piekarzy"

bezrobotny

witam wszystkich... chcialbym sie dowiedziec jakie warunki oferuja na stanowisku operatora maszyn... moze ktos udzieli odpowiedzi konkretnej a nie jak kiedys tam bylo ???

Raford
@bezrobotny 13.07.2016 16:26

Teraz jest jeszcze gorzej niz kiedys

Nick
@Raford 14.07.2016 07:09

nie pracujesz tam od lat - skąd ta twoja wiedza?

Raford
@Nick 14.07.2016 08:15

Owszem nie pracuje ale uwierz mi jestem na biezaco z informacjami

asd

Czy BBP zatrudnia inżynierów robót branżowych?

kandytat

czy to prawda że kierownik na budowie jest po zawodówce

koko

Specjalista ds. administracyjnych zapewne na budowę autostrady A1 a później do widzenia, chyba że na inne miejsce potrzebują. Niech ktoś napisze ile proponują na rozmowie za jakie stanowisko.(usunięte przez administratora)

jony

ale głupoty piszecie ja tam pracuje 4 lata i nie jest tak źle to prawda że trzeba pracować i to ciężko ale zarobki są ok

niewiem

słyszał ktoś o firmie Ms Bau projekt bo nie widzę żadnych opinii tylko przekierowało mnie tutaj, firma też Wrocław . prosze o komentarze jak ktoś coś wie dzięki

Raford

Berger i rozwój nie żartuj pracowałem w tej firmie prawie 7 lat i mogę dużo powiedzieć o warunkach pracy, podejściu i szacunku do pracowników itd.jest to jedna z najgorszych jak nie najgorsza firma na rynku budowlanym

Raford

Oj Romek Romek jeżeli (usunięte przez administratora)w tych czasach to dla ciebie szczyt marzeń to ta firma jest jak najbardziej dla ciebie,zuch chłopak

Zostaw opinię o Berger Bau Polska Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berger Bau Polska Sp. z o.o.