2.5/5

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

26.10.2023 10:42

kolejny raz dostaje fakture za szpital co jest z wami jupitery???>? mieliscie wyjasnic to z moim ubezpieczeniem za pobyt w szpitalu w Pelt...!!!! POBIERALISCIE POTRUJNIE NA UBEZPIECZENIE BO ZROBILISCIE BŁAD NA POCZATKU A TERAZ MAM PŁACIC ZA SZPITAL??? jestescie najgorsza agencja (usunięte przez administratora) i moge swiadczyc to w sadzie WSZYSTKICH (usunięte przez administratora) PROSZE O KONTAKT TRZEBA WSPÓLNIE COS ZROBIC BY INNYCH NIE OSZUKIWALI!!! PRZED SWIETAMI IDE DO SĄDU MOZE TO WAS CZEGOS NAUCZY CWANIACZKI Z VENLO I JESZCZE JEDNO WYSLE WAM LISTEM POLECONYM WSZYSTKIE DOKUMENTY ZWIAZANE Z TA NIEWYJASNIONA SPRAWA A MAM WSZYSTKO CZARNO NA BIAŁYM,MAM ZAMIAR ZAŁOZYC WAM SPRAWE I BEDE WALCZYŁ O ODSZKODOWANIE ZA NERWY I CZAS KTORY TRACE NA TO WSZYSTKO,ODRADZAM WAS JAKO AGENCJE JESTESCIE NAJGORSI A ROBIŁEM JUZ W WIELU AGENCJACH....MAM CZAS BY SIE Z WAMI SĄDZIC CHCE BY INNI NIE BYLI TAK POTRAKTOWANI JAK JA I MÓJ PRZYPADEK.......PLACAC NA UBEZPIECZENIE MAM ZWRACAC ZA SZPITAL???? CO TO MA BYC???
    Bc

09.09.2023 19:38

O to widzę że opcja ....kierowca ....dalej funkcjonuję w biurku nawet nie werfikujecie czy ktoś potrafi jeździć za ile 20 euro a gdzie jest umowa .......co w razie wypadku ....nieraz widziałem że kierowca jeździ po prochach....no coraz bardziej robi się ciekawie to biurko

05.09.2023 15:29

Kolejny raz dostaje fakturę za szpital w Belgii byłem ubezpieczony a mam płacić za szpital? Mieliście to wyjaśnić ,dostaliście wszystkie dokumenty i opis mojej sprawy mieliście to załatwić ale wy macie ludzi gdzieś jeśli ktoś jest potrzebny i zarabia na was to ok ale jak już koniec to macie ludzi w d......nie dziwię się że macie takie złe opinie wysyłam znaków kolejna fakturę na wasze śmieszne maile z których nikt nawet nie odpisuje myślę udać się do dobrego prawnika bo wszystko co niewygodne zamiatanie pod dywan,JA WAM TEGO NIE ODPUSZCZĘ! wszystkie dokumenty i opis problemu dostarczyłem wam na te śmieszne adresy [email protected] [email protected]

09.09.2023 14:02

Jeśli tak prostej sprawy nie potraficie załatwić która opisałem w mailach i dostarczyłem wszystkie dokumenty oraz opis sytuacji który nawet dzieciak w szkole zrozumie to już nie wiem,albo macie tam w biurze osoby (usunięte przez administratora)albo celowo bierzecie mnie na przetrzymanie i zamiatanie problem pod dywan,NIE PO TO ZABIERALISCIE MI SKŁADKI NA UBEZPIECZENIE BYM TERAZ PLACIL ZA SZPITAL I KARETKE JA WAM TEGO NIE ODPUSZCZĘ!!!!!
    De

08.09.2023 10:27

Do Błock on sam wziął busa... czy też jak inni bez umowy pełnił funkcję kierowcy ....i bez przekazania auta ...to stała praktyka biura a wyrazie wypadku kto ponosi odpowiedzialność ......
    Lotek

25.08.2023 14:50

Pracowałem u was rok temu jeszcze mieliśmy lokacje na valkensvaard,Ogólnie było dobrze kordynator Marcin jak było się fair do niego on był fair do nas tak samo Pani Justyna,jedynie pralnia była katastrofą i domki w sumie jak sie o nie dbało były w porządku z biurem też nie było problemu.Jedynie scherpenhuizen to porażka i Pani .M.
    @jupiter

11.08.2023 21:11

(usunięte przez administratora) za przeproszeniem jak (usunięte przez administratora) cały tydzień a wy (usunięte przez administratora) nie umiecie dać wynagrodzenia tak jak macie w umowie raz w tygodniu wynagrodzenie nieco miesiąc tylko raz w tygodniu nie dwa razy w tygodniu tylko raz w tygodniu więc zdajcie to wynagrodzenie(usunięte przez administratora)

28.07.2023 23:35

Żebyście byli tak skuteczni w wywiazywaniu się z obietnic pracy i godzin jak w usuwaniu niepochlebnych wpisów to było by osiągnięcie a tak to ta strona będzie się składać tylko z usunięto przez administratora

28.07.2023 21:03

No fajna koncepcja wytykanie waszych kłamstw i (usunięte przez administratora) nazywacie jadem .....to inna bajka macie 1000ludzi a DLA ILU Z NICH MACIE PAŃSTWO PRACĘ NA 8 GODZIN przez nawet pięć dni .....czy stara zagrywka 2 -3 dni pracy a później poznawanie cudownych lokacji i ich lokatorów ....ten wasz numer jest już nudny. I nie (usunięte przez administratora)ludzi bo w tym jesteście mistrzami....
    Wojciech

15.07.2023 08:32

Postanowiłem dołączyć kilka słów odnośnie agencji . Otóż . MOja córka otrzymała pracę w tej agencji , tak się złożyło że byłem przy rozmowie w ( biurze ) z obiecanej stawki bodajże 11.80 po trzech dniach pracy w magazynie dwa kolejne były wolne okazało się że nastąpi zmiana pracy na 5 lub 7 eur brutto ( wiekówka ). Powsatało zamieszanie , bo dzwoniąc do tgzw planistek ja dorosły nie miałem pojęcia co mają w głowach , a co dopiero młody człowiek który jest pierwszy raz sam na obcej ziemi uzależniony od ( koordynatorów ) to oczywiście wielkie słowo moim zdaniem . KOlejny problem to planowanie pracy . Otóż ludzie muszą pilnować i czekać , jak zauważyłem często okolo 22 lub 23 godziny wieczorem , czy pojawi się kartka na recepcji hotelu , gdzie i o której wyjazd dnia następnego do pracy . Ciekawe doświadczenie zwłaszcza gdy trzeba wstać o 5 rano . Apropos koordynacji miałem okazję poznać panią Natalię i posłuchać przypadkiem poziomu jej języka angielskiego w rozmowie z recepcjonistą :) poziom zapytacie ? żenada :) Reansumując z perspektywy 18 lat na holenderskiej ziemi absolutnie proszę omijać tą agencję , bo czy młody czy starszy jest zdany na totalny brak kompetencji ...NIe polecam Absolutnie .

26.07.2023 11:14

Panie Dawidzie, do Nunner rekrutacja jest bardzo często, niestety czasem zdarza się, że zapotrzebowanie na pracowników zmienia się , nawet w trakcie rekrutacji. Bardzo nam przykro, że akurat taka sytuacja zdarzyła się, gdy Pan i Pana dziewczyna zaczęliście tam pracę. Pozdrawiamy!

26.07.2023 12:21

A ja nadal nie mam żadnej odpowiedzi na maila co do wyjaśnienia tego ubezpieczenia i opłaty za szpital i karetkę w Belgii bo tam mnie zakwaterowali .....więc nie dziwią mnie negatywne komentarze
    Anonymous

24.07.2023 23:28

Ludzie to kolejna Porażka i największa w Niderlandii !! Jupiter Venlo jest niewypłacalna agencją Pracy ❗ (usunięte przez administratora) ludzi na solariach na każdym kroku ❗ Na agencyjnych norach jak i na prywatnych lokacjach ❗ Wypalata jest co 8 minimum dni ❗Nie robią przelewu regulaminowo co piątek tylko walą ludzi wymyślając nędzne Gatki że to nie ich wina że mamy konta taki nie inne ❗ (usunięte przez administratora)

20.07.2023 21:19

21.07.2023 10:12

nie chodzi o błędy - nikt nie jest idealny - my nad naszymi pracujemy. Chodzi o formę...

24.06.2023 18:40

Ostatnio wyczytałem tu że bez ubezpieczenia nie można podjąć pracy więc napiszę z mojego doświadczenia zacząłem pracę od września i nie byłem ubezpieczony,byłem w szpitalu w Belgii bo tam mnie zakwaterowaliscie i było bliżej do szpitala zalatwiliscie mi ubezpieczenie wsteczne ale pobieraliscie co tydzień potrójna składkę ubezpieczenia za zaległe a dziś dostałem rachunek ze szpitala z Belgii bym zapłacił za pobyt w szpitalu więc jak to jest z tym waszym ubezpieczeniem co pobieracie ponad 30 euro tygodniowo skoro muszę płacić za karetke i szpital? Jak można wam wierzyć????

20.07.2023 14:16

Wysłałem na info jupiter opis sytuacji i załączyłem wszelkie dokumenty solarisy itp oraz skany z rachunkami szpitala nie mam czasu na rozmowy telefoniczne bo przez telefon się nic nie załatwia macie wszystko czarno na białym więc rozmowa przez telefon nic nie wniesie nowego wolę maile wtedy mam dowody w sprawie pozdrawiam

20.07.2023 14:22

OK, DZIĘKUJĘ ZA INFO
    Lucjan

19.07.2023 20:04

Kto pracuje w tym biurze.......dzieci ....czy tak jak pracownicy taki sam poziom IQ....dramat dla biura bo ktoś ciągnie wątek tak samo jak wyjasnicie sprawę ubezpieczenia wszystko ginie a pieniądze za becz potraficie oddawać cztery miesiące(usunięte przez administratora) jesteście państwo najgorsza agencja pracy w Niderlandach

20.07.2023 13:10

Zastanawiamy się, skąd w ludziach tyle jadu.... Co by nie powiedzieć o Holendrach, mają zdecydowanie pogodniejsze usposobienie niż my... Ale do rzeczy, panie Lucjanie. Jeśli ma Pan jakąś konkretną sprawę do nas, proszę dzwonić+31773211667 lub pisać: [email protected] I więcej optymizmu życzymy! Miłego dnia

18.07.2023 17:41

19.07.2023 10:07

...a my odpowiadamy o pani Natalii, która nie znała angielskiego - kwestia pojawiła się dwa dni temu na forum. I co się takiego stało ?

17.07.2023 17:49

18.07.2023 10:12

Nic takiego nie napisaliśmy - proszę nie przekręcać... prawdopodobnie żaden mail z tego adresu nie został wysłany. Czekamy na kontakt telefoniczny - tak jak napisaliśmy

17.07.2023 23:23

18.07.2023 10:09

proponuję, żebyśmy się nawzajem nie obrażali. Komu to potrzebne? Prawda jest taka, że czasem w Polsce wydaje się, że język znamy dobrze, a potem, w praktyce, za granicą, w pracy - okazuje się, że nie... Ale prawdą jest też to, że pracując za granicą, można bardzo swój poziom języka podnieść. Mamy różne oferty - ze znajomością języka i bez. Pozdrawiamy

Wywiadu udzielił/aLukasz

18.07.2023 01:26

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chciałbym opowiedzieć o różnych sytuacjach, które spotkały mnie i innych pracowników firmy Jupiter - przez okres 5-6 miesięcy (czas mojego zatrudnienia). Już samo to, że w ciągu pięciu miesięcy sześć razy zmienił się koordynator, obrazuje z czym mamy do czynienia. Oczywiście koordynatorzy sami rezygnowali przez warunki w jakich musieli pracować.

Na jakim stanowisku pracowałeś/aś i na czym ono polegało?

Order Picker/Kierowca Busa. Praca polegała na zbieraniu zamówień przy pomocy skanera i transporcie pracowników do i z pracy.

Co było powodem zakończenia współpracy z firmą?

Brak odpowiedniej liczby godzin pracy (otrzymywałem za mało zleceń), małe wynagrodzenie, ciągle utrudniony kontakt z biurem, niewypłacone godziny, życie w ciągłym stresie i napięciu psychicznym, ciągłe problemy z transportem, problemy z Internetem, kłopotliwi współlokatorzy, którzy hałasując uniemożliwiali wyspanie się do pracy.

Jak długo pracowałeś/aś w tej firmie?

Około 5-6 miesięcy.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź

Nigdy, chyba że ktoś chce nabawić się problemów psychicznych, czy wylądować na terapii po nieodpowiednim traktowaniu przez kadrę menadżerską i brygadzistów (wieczne niezadowolenie), również przez utrudnienia różnego rodzaju, o których wspominałem wyżej oraz tego, co dzieje się na parterze części mieszkalnej - stosowanie używek, agresywne zachowania. Dodatkowo wynagrodzenie jest niskie. Co do zachowań kadry menadżerskiej i brygadzistów, to podam kilka przykładów. Koordynatorzy wielokrotnie prosili mnie abym robił ekstra kursy i odbierał ludzi z pracy, natomiast gdy rozmawiałem o tym w biurze to osoba odpowiedzialna za transport wyparła się i powiedziała, że nic takiego nie miało miejsca. Poza tym kierowcą busa zostaje się bez podpisywania żadnych dokumentów i nic tam nie ma o odpowiedzialności itd., a przykładowo raz nie zmieściłem się na parkingu i zarysowałem busa, za co potrącono mi pieniądze z wynagrodzenia, a do dzisiaj nie wysłano mi rachunku za to uszkodzenie. Zgłaszałem też uszkodzenia dokonane przez innych ludzi, a finalnie to mnie obciążono kosztami.

Jakie były możliwości rozwoju na Twoim stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynikało?

Praktycznie żadne, ciężko powiedzieć dlaczego.

Jak wyglądały szkolenia w Twojej firmie? Czy były zaplanowane i jak często się odbywały? Jakich obszarów/ tematyki dotyczyły? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynikało? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?

Nie było żadnych szkoleń, wydaje mi się, że z powodu braku jakichkolwiek inwestycji w pracownika. Liczyło się tylko to, żeby ktoś przyszedł do pracy i wyrobił swoje godziny, reszta zwykle nie miała znaczenia.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynikało?

Wieczne niezadowolenie po stronie przełożonych, wieczne problemy z transportem do miejsca pracy lub do mieszkania. Ludzie mieli po 3 dni pracujące w tygodniu, co dawało też niższe zarobki, więc czasami praktycznie musieli dokładać, żeby się utrzymać. Praca w tej firmie mija się z celem - ktoś przyjeżdża zarobić, a wraca z długami.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzegał warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodziło i co nie było przestrzegane.

Ciężko powiedzieć, mało pamiętam. W pierwszy dzień pracy pracodawca nie poinformował mnie, że na domkach (część mieszkalna) nie ma praktycznie nic, tj. łyżek, talerzy, garnków, praktycznie niczego. To było dla mnie wielkie zaskoczenie. Człowiek przyjeżdża i nawet nie ma w czym napić się kawy czy herbaty albo posmarować czymś kromkę chleba i zero wzmianki o tym wcześniej.

Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu byłemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?

Jedyne, co mogę poradzić firmie Jupiter to przeproszenie pracowników i zmiany w sposobach zarządzania, komunikacji wśród kadry menadżerskiej i brygadzistów.

Lolek

17.07.2023 20:25

Ależ oczywiście mają państwo rację zamysł artystyczny.....by się wyróżnić ...co do reszty to tekst należy czytać ze zrozumieniem...ale przecież państwo przedstawiają się następująco certyfikat 27 lat doświadczenia i co z tego wynika .... że pozytywnych komentarzy ile ......tak jak napisałem przestrzegam przed pracą dla was wszystkich bo potem mogą liczyć tylko na siebie a nie tak dobrze zorganizowane biuro oraz koordynatorów ....nic nie wiem ....

16.07.2023 19:40

Drogi Piotrze tak działa ta CERTYFIKOWANA AGENCJA I 27 letnim doświadczeniem jak sama to podkreśla. co do opisu pracy i systemu planingu to już jest lepiej zorganizowane PRZECZKOLE.....poziom znajomości języka angielskiego w biurze na poziomie gimbazy ostrzegam wszystkich młodych i starszych przed tą agencją

17.07.2023 15:23

Szanowny Panie Mikołaju, odpisaliśmy już Panu Piotrowi. A tu chcę tylko z szacunkiem dodać, że z tzw. "gimbaza", czyli pokolenie dzisiejszych gimnazjalistów, często świetnie zna angielski. I tylko nieśmiało dodamy, że to, co napisał Pan drukowanymi literami (przedszkole) , pisze się inaczej... No chyba że taki był artystyczny zamysł. ???? Pozdrawiamy!

06.07.2023 00:51

06.07.2023 14:43

Panie Mikołaju - już Panu chyba odpowiadaliśmy: wulgaryzmy (w większości) są usuwane - więc ich Pan nie widzi. Co do drugiej części wpisu - cóż, szkoda że Pan tak myśli ale zapewniam, trafia do nas wielu rozumnych, jak Pan to ujął, pracowników. Życzymy Panu powodzenia i więcej pozytywnego nastawienia!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

04.07.2023 20:32

05.07.2023 11:11

Mikołaju, żyjemy w wolnym kraju, bez cenzury. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, jeśli oczywiście komentarz nie zawiera wulgaryzmów, nie jest rasistowski czy po prostu chamski. Te są usuwane "z automatu" przez admina. Poza tym wierzymy w inteligencję i dystans czytających te komentarze. Napisać można wszystko... Pozdrawiamy!
    Aneta Skok

04.07.2023 19:04

Witam, Pod Agencją Pracy pracowałam przez 10 miesięcy do momentu podpisania kontraktu z pracodawcą. Nigdy nie zdażyło się abym nie miała zaplanowanych 40 godzin w tygodniu.Wyplaty tygodniowe zawsze były dobrze policzone i terninowo wypłacone. Transport bezplatny w przeciwieństwie do innych agencji. Pracownicy biura są bardzo pomocni i życzliwi. Lokacje są ok - tylko ludzie którzy przyjechali tutaj niby do pracy, a tak naprawdę przyjechali tylko po to aby się nachlać i naćpać niszczą lokacje. Po zakończeniu współpracy nikt z Agencji mnie nie (usunięte przez administratora) wszystkie pieniądze za godziny urlopowe i pieniądze wakacyjne zostały mi w całości wypłacone. Złe opinie wystawione przez ludzi to tylko przez takich, którym nie chciało się chodzić do pracy - w piątek i poniedziałek ZIK. Z Agencją Jupiter nie rozpoczynacie swojej przygody na minusie, tak jak w przypadku innych agencji.
    Adi12345

04.07.2023 09:21

Z całym szacunkiem, ale ja tam byłem 3dni i się zwolnilem. Kompletna (usunięte przez administratora) była, nie wspomnę o warunkach zakwaterowania. Jeżeli komuś odpowiada towarzystwo pijace, (usunięte przez administratora)sie - odnajdzie się. Niestety, ale takie realia, ogólnie nie jestem zwolennikiem.żadnej agencji polskiej, bo przerobilem kilka, no ale w tej wytrzymałem 3dni bo nie szło po prostu wytrzymać

04.07.2023 10:17

Przykro nam, że tak Pan trafił... Robimy wszystko, by eliminować takie sytuacje - ideałem, do którego dążymy, to zatrudnianie ludzi, którzy serio traktują swoje obowiązki i pracę, chcą zarabiać, rozwijać się coś pozwiedzać - i takich zapraszamy! Mamy oferty, gdzie nie trzeba mieć doświadczenia w pracy ani nawet znać języka - jak są dobre chęci, wszystkiego można się nauczyć. Tylko trzeba chcieć. Pozdrawiamy Pana i życzymy powodzenia!

28.06.2023 15:52

28.06.2023 16:28

nie widzę ich właśnie dlatego, że zostały usunięte przez admina...

27.06.2023 14:47

28.06.2023 09:47

Pani Agato - napisać można wszystko, szczególnie anonimowo... Powtarzamy raz jeszcze - jeśli coś poszło nie tak z naszej strony - naprawimy to, ale nie będziemy się odnosić do anonimowych, wulgarnych, obraźliwych wpisów.

27.06.2023 21:22

28.06.2023 09:42

Hm... podajemy za Wikipedią: Holandia (niderl. Nederland) – kraj składowy Królestwa Niderlandów składający się z europejskiej części tego państwa oraz trzech karaibskich gmin specjalnych: Bonaire, Saba i Sint Eustatius.
    Olo

27.06.2023 21:32

Jeżeli wymaga się od pracowników bycia w porządku to trzeba ich szanować dotrzymywać umów ....z czym mają państwo duże problemy.......a później zostaje to co zostaje ......

28.06.2023 09:40

ma Pan oczywiście rację. Staramy się przestrzegać tej zasady
    Olo

27.06.2023 21:20

Droga pani bez imienia jak zwykle w waszym przypadku odpowiedź nie jest merytoryczną uogulniacie państwo i uciekacie od odpowiedzi na zarzuty np.ubiezpieczenia itp.przypminam to forum opini o jupiterze a nie o pracy w Niderlandach .

26.06.2023 10:35

27.06.2023 10:32

nie uważa Pan, że ten "gość" powinien podać nazwisko?

26.06.2023 21:04

27.06.2023 09:46

dzień dobry, zastanawiam się, jaki cel ma Pana wpis? Zauważył Pan, że często te "pomyje" wylewane na tym forum dotyczą ogólnie pracy w Holandii, za pośrednictwem w ogóle agencji, jak to jest źle, jak to wykorzystują, jacy to są głupi itp. Pana wpis też jest dokładnie w takim stylu. Powtarzamy po raz kolejny: jeśli ktoś jest niezadowolony z pracy, którą dostał za pośrednictwem NASZEJ agencji pracy, jeśli ma KONKRETNE pytanie, KONKRETNĄ pretensję, jeśli ma odwagę przedstawić się (niestety, czasem te obraźliwe wpisy i nicki są po prostu zmyślone) ZAWSZE odpowiemy. Naszym celem jest znalezienie solidnych ludzi do pracy. Staramy się zapewnić im to - zadowolony, solidny pracownik = większy zysk DLA WSZYSTKICH (łącznie z pracownikiem) . To prawo stare jak świat - i nadal działa! Oczywiście - zdarzają nam się wpadki - jesteśmy tylko ludźmi.
    Ex koordynator marcin

24.06.2023 01:36

Wypłaty nie są na czas. Godziny nie są gwarantowane. Ubezpieczenie jest grupowe, można to rozumieć jako najgorszej kategorii. Dla porównania lepsze maja ludzie bezdomni. Domniemam ze administrator nie widzi merytoryki w ostatnim zdaniu. Ponad to agencja nie przestrzega prawa, ponieważ zgodnie z artykułem 10 RODO. Mam na myśli fakt iż firma WYMAGA świadectwa o nie karalności. (Świadectwo o nie karalności do pracy na szklarni xD) Przetwarzania takich informacji wolno dokonywać wyłącznie pod nadzorem władz publicznych lub jeżeli przetwarzanie jest dozwolone prawem przewidującym odpowiednie zabezpieczenia praw i wolności osób, których dane dotyczą.
    Wojt

23.06.2023 16:55

170 euro tygodniowo to jest jakieś 30 godzin pracy w tygodniu po odliczeniu kwatery 108 euro i ubezpieczenia no szał ach och ach och co za kasą no nic tylko zatrudnić się w tej agencji
    Jan

14.06.2023 21:36

Możecie państwo się nie ośmieszać pisząc że usuwacie pijaków i (usunięte przez administratora) wielokrotnie na wlasne oczy widzę że takie osoby są puszczane do pracy nie róbcie z ludzi (usunięte przez administratora).....że tak pilnujcie i jesteście ....super .... może popilnujcie koordynatorów. .....

16.06.2023 09:54

Zdecydowanie nie wie Pan/Pani, o czym mówi... alkohol i inne używki w pracy = natychmiastowe wydalenie z pracy. Jeśli uważa Pan/Pani, że jest inaczej, ma Pan wątpliwości - zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, oczywiście nie anonimowego. Pozdrawiamy
    Aa

23.06.2023 14:17

Zdecydowanie wiem o czym tu piszą państwo nie usuwają ludzi pijących oraz (usunięte przez administratora)bo widzę to na co dzień i brak reakcji koordynatora ....więc niech państwo lub pani nie będzie śmieszna

20.06.2023 15:35

21.06.2023 21:44

Więcej wiary w ludzi! Dobrego dnia...

22.06.2023 10:30

Uznałam , że jak Pan/Pani wstanie rano, to będzie Panu/Pani miło :)

22.06.2023 08:56

22.06.2023 10:28

Nie mamy wątpliwości , że ludzie są inteligentni dlatego nie będziemy powtarzać tego, co pisaliśmy wcześniej. Pozdrawiamy, miłego dnia :)
    Wojt

21.06.2023 17:58

Znów usunięto wpisy podkreślam bez wurgaryzmow merytoryczne wpisy co się dzieje ......jak go work się do tego odniesie.Co do odpowiedzi biura Jupiter to może zatrudnijcie kogoś do odpisywania ....tylko kogoś kto nie kłamie w odpowiedzi i odpowiada merytorycznie i zgodnie z prawdą na konkretne zarzuty.... Bo wszyscy są zgodni jesteście państwo równi z ludźmi których zatrudniacie a bajki o ogromnej ilości godzin pracy to tylko bajki tak samo jak wasze cudowne lokację przestrzegam przed pracą dla tej agencji

21.06.2023 21:46

nie wiem, co Panu usunięto, nie wiem, kto , nie wiem, o co chodzi.... Przecież - panie WOJT - widzę Pana wpis i odpisuję na niego....

20.06.2023 01:38

20.06.2023 11:10

Panie Piotrze, jeśli jest to merytoryczna treść, bez obraźliwych, żeby nie powiedzieć - chamskich sformułowań, nie jest usuwana - bo niby dlaczego? To raczej byłoby dziwne, gdyby 100% pracowników było zadowolonych, nie miało pretensji itp - w normalnym świecie tak to nie działa, wszyscy chyba o tym wiedzą. Mało tego - jak pojawia się negatywna opinia - a przecież widzi Pan takich sporo u nas - zawsze staramy się wyciągnąć wnioski. Najgorsze są wpisy obraźliwe, siejące nienawiścią - nic nie wnoszą, chyba tylko ulgę piszącemu...
    Piotr EX kordynator

21.06.2023 18:47

No dobrze to dlaczego teraz mój komentarz został usunięty ? Sam się usunął co ?
    Lukasz Marszalek

20.06.2023 13:05

Jedna z najgorszych firm w Holandi. Narkotyki, Ludzie z nozami. Na lokalizacji Putte Hazeduinen zmieniali sie 6x koordynatorzy w ciagu 5 miesiecy normalnie paranoja. (usunięte przez administratora) . Dalej Brak godzin wyplaty po 170 eur/tyg bardzo ciezki kontakt z biurem. Przygotujcie sie na to ze ktos cos rozwali w domku, wyprowadzi sie a wy bedziecie obciazeni kosztami noi w przypadku jak byscie byli kierowca busa i cos byscie uszkodzili to placicie z wlasnej kieszeni za wszystko. Calkowita porazka trzymajcie sie jak najdalej o tego buira nikomu nie polecam jeden wielki dramat i paranoja!!

20.06.2023 09:48

20.06.2023 11:01

Dzień dobry, dziękuję za zwrócenie uwagi na ważną kwestię. Pisze Pan ogólnie, więc my też odpiszemy w imieniu pracodawców - chyba większość się z nami zgodzi. Owszem, usuwane są komentarze wulgarne, obraźliwe, rasistowskie itp. Poza tym admin automatycznie usuwa zwroty z tzw. niecenzuralnymi słowami - dlatego ich Pan nie widzi. Przy okazji wielka prośba - jeśli to możliwe, nie obrażajmy się nawzajem - po co to komu? Nikt nie jest idealny, ale naprawdę staramy się. Pozdrawiamy!

18.06.2023 18:52

19.06.2023 11:36

Drogi Zatroskany - śpieszymy z informacją, że wszystkie nasze pojazdy są na bieżąco serwisowane. Pozdrawiamy (-:

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter