Jupiter

2 Dodaj opinię
Jupiter
2 433 5 1

Opinie o Jupiter

Filtruj opinie po kryteriach:

Agnieszka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam nikomu, najgorsza agencja pracy !! Warunki w domkach tragedia, (usunięte przez administratora) smrod, (usunięte przez administratora) ! Omijajcie szerokim łukiem! Nie wiem jakim cudem ta agencja jeszcze istnieje! Wszystko przez to że Polacy się zgadzają na takie traktowanie, gorzej jak psy! Ja wyjechałam stamtąd zanim jeszcze zaczęłam pracę, bo zobaczeniu w jakich warunkach miałabym mieszkać. Przerażona wyjechałam od razu.

Pomocna?
Tak15Nie
Inq89
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Agnieszka 13.02.2019 12:32

A bo Ty uważasz ze wszędzie w Holandii na agencjach mieszka się willach z basenem ? hahaha parsklam śmiechem ???? idz na prywatne jak nie pasuje tylko najpierw zarób ????

Pomocna?
Tak3Nie6
Basia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Inq89 17.02.2019 17:32

Nie najlepiej zgodzić się i mieszkać na magazynach jak to w pewnej agencji było albo w namiocie. NIE Nie Nie nie żyjemy w czasach średniowiecza i godne warunki mieszkaniowe nam się należą, a nie pracownik Jupitera obiecuje złote góry a na miejscu brud i smród. Popieram tych co piszą prawdę u końcu może zrobią z nimi porządek

Pomocna?
Tak10Nie
Ina
 Opinia
@Agnieszka 13.02.2019 12:32

Hahaha.. No to księżniczka się znalazła.. Mamusia przez całe życie sprzątala pokój, układała w szafkach pod nosek talerz podstawiala, a tu bida.. No niestety trzeba było wziąć miotłę, scierkę i mopa i wysprzątać sobie domek.. Ja tak zrobiłam i żyję w czystych warunkach.. Dziś jest sobota mam wolne. Leżę sobie w salonie na czystej kanapie popijam kawkę i oglądam tv.. Jest super ????.. Niestety nie mamy wpływu na to jaki brudas przed nami mieszkał ale jeśli chcemy tu mieszkać i pracować to naprawdę można samemu stworzyć czyste warunki do życia.

Pomocna?
Tak4Nie4
Ina
 Opinia
@Basia 19.02.2019 11:29

Jedni się wyprowadzają drudzy się wprowadzają. Niestety ludzie są różni. Wystarczyło wziąć miotłę, mopa i ogarnąć chatę.. Ja tak zrobiłam i mam czysciutko i pachnąco..Śmiać mi się chce jak czytam o warunkach mieszkaniowych.. Porażką są osoby, które tu przyjechały i oczekują 5 gwiazdkowych lokali.. Wracajcie do domu do swoich pachnących pokoi wysprzatanych przez mamy.. Bo tu zginiecie.. Niestety wyjazd do pracy za granicę to nie bajka, tu trzeba ogarnąć na kilka miesięcy chatę i (usunięte przez administratora) ć na te wymarzone euro.. A nie szukać luksusów na samo wejście.

Pomocna?
TakNie1
Halkacom
 Opinia
@Basia 19.02.2019 11:29

Pracowałam i mieszkałam tam. Brud to był tam gdzie po sobie nie sprzątali. Potrafiły dziewczyny zostawić taki chlew że trudno było wejść do domku. Żeby mieszkać w czystości należy sprzątać. A praca ok

Pomocna?
Tak1Nie
Doradca
 Opinia
@Agnieszka 13.02.2019 12:32

Zgadzam się z tobą byłem tam tydzień i tylko jeden dzień pracowałem masakra warunki gorsze niż w obozie. Tak jak mówiłem znajomym to jest (usunięte przez administratora) dla polskiej recydywy..

Pomocna?
TakNie
Max
 Opinia
@Ina 13.04.2019 09:02

Piszę z Polski, nie mam rozeznania ale wiem iż przyzwoite warunki lokalowe gwarantuje prawo holenderskie. Róbcie zdjęcia i zamieszczajcie . (usunięte przez administratora) .

Pomocna?
TakNie
Nik
 Opinia
@Inq89 17.02.2019 17:32

Tacy ludzie właśnie Jak ty bez ambicji i honoru najbardziej szkodzą Polakom zagranicą zanizaja wynagrodzenia a tym samym pozwalają masowo łamać przepisy. Takich ludzi jest najwięcej w Holandii. Jest tu dużo patologii, a im wystarczy by był tylko blisko sklep z alkoholem oni mogli by na śmietniku mieszkać nawet godząc się na wszystko byle starczyło na alkohol i siedzieć zdała od rodziny która ich nieakceptuje itp.

Pomocna?
Tak1Nie
Kamila
 Opinia
@Ina 13.04.2019 09:18

Rzeczywiście w tym co piszesz jest dużo racji, często nie ma się wpływu na to, kto mieszkał przed nami w domkach oferowanych przez agencję pracy Jupiter dlatego też dobrym rozwiązaniem jest samemu zadbać o porządek by mieszkało się w dobrych warunkach. Skoro ten problem, jak mówisz można samemu rozwiązać to co jeszcze mogłabyś dodać na temat pracy w meijscach oferowanych przez tę firmę? Na jaką umowę można tu liczyć?

Pomocna?
TakNie
Paulina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam dałam się nabrać jak małe dziecko dosłownie była oferta pracy 12h 6 albo 5 dni w tygodniu zakwaterowanie pierwsze za darmo nikt nic nie mówił że to po 6 tygodniach przepracowanych a po tygodniu na miejscu wysłali mnie do pracy o której nie było mowy obieranie truskawek gdzie słowem nie można się odzywać bo szef cię zwolnił wytrzymałam 5 min bo ja osoba z dobrym angielskim trafiłam na ofertę bez języka i holender potraktował mnie dosłownie jak psa w B en B następnie trafiłam do interchemie praca fajna szef który szanuje ludzi fajna ekipa tylko że idzie Sie zatruć i przy tym nie ma lepszej stawki a nawet 10 euro nie płacą trochę więcej na popołudniu bo bodajże 115% za 4 dni pracy otrzymałam 170 euro bo jak darmowe zakwaterowanie miało być tak nie ma i kiedy zadzwonilam do biura w venlo zrobili ze mnie idiotke że nikt nic takiego nie obiecywał a Pani Sandra Sadowska rekrutorka osobiście mi to w wiadomości napisała z Polski są ludzie co im odpowiada praca bo jak są dłużej i dobrze żyją z biurem to mają godziny a inni siedzą na domkach i mają po 20 godzin w tygodniu co jest dla mnie porażka jedna wielka domki zależy gdzie się trafi moja koleżanka mieszka w venlo szczury brak ogrzewania jak prosiła żeby to naprawili powiedziała agencja że może się wyprowadzić jak jej nie pasuje dla mnie tragedia jednym słowem i szukanie naiwnych ludzi do pracy byle by zapchac bungale co to warunków akurat w Maasbree nie mogę się doczepic czyste i schludne ogrzewanie telewizor internet pełne wyposażenie ochrona na terenie i normalny kordynator z którym wszystko idzie załatwić sklep jest też na terenie parku work and Stay autobus o 12 w każdą niedzielę jedzie do sklepów większych jak aldi czy lidl i jest tam też galeria mała dla mnie słabe pieniądze ale jak komuś się lepiej trafi to myślę że może być bo wypłacaja

Pomocna?
Tak2Nie
Petero
 Rekomendacja

Ktoś mógłby coś powiedzieć na temat pracy jako kierowca autobusu?

Pomocna?
TakNie
Nik
 Opinia

Od samego początku pracy przekręty ze strony firmy Jupiter. Traktują, ludzi jak idiotów bez praw. Dla firmy jupiter i ich współpracujących firm nie jesteś człowiekiem ani pracownikiem jesteś dochodem ulgą podatkowa i dopłatami unijnymi które za was dostaną. Te dopłaty są dla was by mieliście pracę na poziomie Holendrów, a dostaje się prace na poziomie niewolnika bez praw. Firma, Jupiter wprowadza w błąd ludzi swoimi ofertami robiąc szkody finansowe. Na miejscu traktowanie pracownika jak niewolnika. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
A........
 Rekomendacja

Zawsze sie znajdzie ktos komu nie pasuje.Ale jest ok

Pomocna?
TakNie2
Paulina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo dobra firma. Dobre stawki, płacą na czas, ja byłam zadowolona. Praca nie jest ciężka, nawet po wyjeździe pieniądze od razu miałam na koncie. Polecam :)

Pomocna?
Tak1Nie4
tom
 Opinia

Omijać szerokim łukiem. Człowiek przyjeżdża do konkretnej pracy z ogłoszenia, a na miejscu okazuje się, że tej pracy w ogóle nie ma i ląduje się na jakichś sortowniach albo siedzi się na domku po parę dni. Pieniądze wiecznie nie na czas, przed świętami wielkanocnymi nie wypłacili wynagrodzenia (tłumaczyli się awarią banku, śmiech na sali) i ludzie którzy nie mieli czegoś odłożonego zostali o wodzie i chlebie. Jeśli ktoś ma ambicję być kimś więcej niż pakowaczem ogórków (nie umniejszając ludziom którzy to robią) to nie ma czego tu szukać. Park w Maasbree przypomina bardziej (usunięte przez administratora) koncentracyjny, ale da radę tu przeżyć, zależy też na jakich ludzi się trafi. Do sklepu 3 km w jedną stronę, jest sklep na parku ale ceny są kosmiczne. Ktoś pytał o pracę kierowcy - tu już w ogóle jest dramat - kierowcy jeżdżą od rana do wieczora, mają chyba jeszcze gorzej niż zwykli pracownicy. Podsumowując - nie dajcie się nabierać na ładne gadki pani rekruterki i szukajcie innych agencji.

Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Opinia
@tom 29.04.2019 11:10

W tej chwili zapewniamy pracownikom 50 h pracy. Jeśli nie ma zajęcia w jednym miejscu, kierujemy pracowników do innej firmy. Na tym polega praca tymczasowa, trzeba niestety przygotować się na zmiany. Dzięki temu jednak udaje się uniknąć dłuższych przestojów, można też przy okazji zdobyć doświadczenie na innych stanowiskach. W każdej agencji będzie podobnie. Pozdrawiamy serdecznie

Pomocna?
TakNie2
.
 Opinia

Czy pracował ktoś jako kierowca autobusu i może podzielić się tym jakie są warunki w praktyce? verblik13@poczta.onet.pl

Pomocna?
TakNie
Patryk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wiedziałem na jakie warunki mieszkaniowe jadę i przygotowywałem się najgorsze. Nie było tragedii mimo że umywalka pewnego dnia sama odpadła i nikogo to nie zainteresowało przez miesiąc. Agencja zalegała z pieniędzmi za 10 i 11 tydzień 2019 do dzisiaj 23.04 tj. 17 tydzień. Przelew poszedł na zły nr BIC a agencja nie interesowała się tym w ogóle, ciężki kontakt przez telefon. Pracownik biura pani "księgowa" sprawdzała gdzie są pieniądze przez miesiąc czasu i zapewniała że nic do nich nie wróciło tymczasem gdy te pieniądze wróciły już w ten sam dzień po wysłaniu, tak się dowiedziałem gdy po kilku tygodniach wybrałem się do biura. Żenada i brak zainteresowania pracownikiem. Nie polecam nikomu chyba że jesteś patusem i lubisz alkohol to będziesz się czuł jak w domu na lokacjach w Baarlo i Maasbree. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie

Pracodawca

 Opinia
@Patryk 23.04.2019 23:15

Dzień dobry, panie Patryku przepraszamy za niedogodności. Interesujemy się naszymi pracownikami i zależy nam by było im jak najlepiej. Proszę jednak zrozumieć, że teraz pracuje z nami blisko 800 osób. Pomyłka może się więc zdarzyć i jest nam z tego powodu przykro. Mamy nadzieję, że sprawa już się wyjaśniła, jeśli nie, prosimy o telefon. Pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie1
Ktoś
 Opinia

Teraz w sobotę mamy z narzeczoną jechać do pracy w Venlo. A mieszkać mamy w baarlo. Po tych komentarzach to już sam nie wiem

Pomocna?
Tak2Nie
marek
 Opinia
@Ktoś 16.01.2019 23:54

Odradzam!!!! prześledzcie temat Jupitera 97% komentarzy to same negatywy jeżeli chodzi o Venlo i mieszkania w Baarlo , wiec coś jest na rzeczy, oczywiście możecie pojechać zobaczyć . Wybór należy do was.

Pomocna?
Tak2Nie
19
 Opinia
@Ktoś 16.01.2019 23:54

Jesteśmy w tej samej sytuacji i nie wiemy co teraz robić

Pomocna?
TakNie
Mrln
 Opinia
@Ktoś 16.01.2019 23:54

Jedziecie na sortowanie?

Pomocna?
TakNie
Halkacom
 Opinia
@Ktoś 16.01.2019 23:54

Pracować trzeba i zachowywać się jak człowiek a nie zwierzę to wszystko będzie dobrze i wrócicie do domu zadowoleni. Alkoholizm, narkotyki odpadają. Jak uczciwie pracujesz nikt się nie czepia. Ja jadę poraz drugi. Jest ok

Pomocna?
TakNie
Karaluch z Valkenswaard
 Opinia

Total Berry, może zamiast więcej punnets na osobę to pomyślcie co zrobić, aby ludzie chcieli w Waszej firmie pracować. Wystarczy zmienić kilka liniowych i trenerke B. aby chciało się iść do tej pracy z przyjemnością, a nie z przymusu. Serio, 1500 osób rocznie nie daje wam nic do myślenia?

Pomocna?
Tak4Nie1
Monika
 Opinia
@Karaluch z Valkenswaard 18.03.2019 23:52

No dosłownie

Pomocna?
Tak2Nie1
Ania
 Opinia
@Karaluch z Valkenswaard 18.03.2019 23:52

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią firma Total Berry już powoli (usunięte przez administratora)a biuro przez które pracujemy JUPITER to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ania
 Opinia
@Karaluch z Valkenswaard 18.03.2019 23:52

Siedzimy w domu 2 tygodniu firma nie potrafi pracownikom zapewnić pracy trzeba Jupitera zgłosić do belastingu moża oni szybciej z Nimi zrobią porządek

Pomocna?
Tak1Nie
Ina
 Opinia
@Ania 02.04.2019 14:43

A może było tak.. Zaproponowali wam pracę tylko panom godz. nie pasowały żeby dzwignąć się z łóżka? Bo i tacy tu przyjeżdżają. Ktoś chętny za was pojechał i pracuje, a wy czekajcie. Jestem tu od niedawna i pracę dostałam już na drugi dzień i nie pytałam gdzie i o której mam wstać tylko z pocalowaniem ręki przyjęłam bo wiem, że jest jeszcze sezon martwy i nie będę wybrzydzać.

Pomocna?
TakNie
Jadedopracy
 Opinia

Witam czy ktoś z Państwa mieszka lub mieszkał na Valkenswaard? I może powiedzieć coś o warunkach?

Pomocna?
TakNie1
Mario
 Opinia
@Jadedopracy 20.02.2019 09:36

Hmm.. W niedzielę spalił sie tutaj domek... Mieszkasz z karaluchami, ogolji3 syyyf, brudno, koordynator ma wszystko w czterech literach :)

Pomocna?
Tak9Nie2
edek z fanryki kredek
 Opinia
@Mario 21.02.2019 19:19

Uwaga drodzy czytający! Po wpisie "Mario" - choć żadnego takiego nie ma w Valkenswaard (czyli odważniak musi podpisywać się zmyśloną ksywą) widać, że musicie sami sobie sprzątać Wasz domek. SKANDAL! Spalił się domek w niedzielę, bo zapewne koordynator go podpalił. Inaczej zdaniem Mario powinien mieszkać lub kontrolować co godzinę, co robią mieszkańcy w domkach. "koordynator ma wszystko w (usunięte przez administratora) - Mario zapewne jest oburzony, że oprócz planingów, organizacji transportu czy kwaterowania, koordynator nie chodzi i nie tuli go do snu.. No skandal :D

Pomocna?
Tak3Nie1
Elo
 Opinia
@edek z fanryki kredek 22.03.2019 16:52

Edka też nie ma. Gorąco pozdrawiam Piotrze ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Ania
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dziadostwo i tyle w temacie

Pomocna?
Tak7Nie2
Krzysiek
 Opinia
@Ania 13.02.2019 10:59

Aniu nie lzyj pracowałem w jupiter e jako kierowca nie narzekał em są wyplacalni w 100 % jak chcesz pracować to zarobisz jak jest pomyłka zawsze możesz w biurze ja wyjaśnić.

Pomocna?
TakNie1
Piotr
 Opinia

kierowcy kategorii D którzy szukają pracyw Jupiterze to niech sobie dadzą spokój Praca polega ze jestes pod telefonem 15 godzin a z tego 10 godzin jestes za kierownica i to jest własnie te 8 lub 10 kursów za 350 euro co w Polsce jak poszukasz i jestes dobrym kierowca to stawka za dniówkę wynosi od 180 do 250zł

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Karaluch z Valkenswaard
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

ZGADZAM SIE W 100%! "Panie" liniowe odnoszą się bez szacunku do innych, a "Pani" trenerka Bożena to już w ogóle traktuje ludzi jak śmieci. Nie wiem czy jest jakakolwiek osoba, która ją tam lubi. Później się dziwią dlaczego ludzie w TotalBerry nie chcą pracować i rocznie "przewija sie" 1500 osób, o czym chwalą się na prezentacjach firmowych :)

Pomocna?
Tak3Nie
Była_jupiterka
 Opinia

Niestety wszystko to prawda. Atmosfera w total berry - porażka. Przedmiotowe traktowanie ludzi jest na porządku dziennym, nic dziwnego,że w 2018 roku przez firmę przewinęło się 1500 pracowników ( czym "pochwalono" się na ostatnim zebraniu) Szkoda, że nikt do tej pory nie wyciągnął wniosków dlaczego tak się dzieje, bo nie tylko ze względu na brak godzin ale i też panującą tam nerwową i napiętą atmosferę. Tak na prawde nie wiadomo kiedy "pani" liniowa postanowi wyżyć się na pracowniku, co często dzieje się bez powodu...

Pomocna?
Tak2Nie
Daniel
 Opinia

Powiem wam jak wyglądało to w moim wypadku było to prawie 2 lata temu ale jeszcze co nieco pamiętam. Było to tak praca miała być na sortowaniu borówek. Gdy przyjedziecie na miejsce w pierwszy dzień czekacie na przydzielenie domku (w moim przypadku domki w Barlo praca w Venlo). Domki (Baraki) akurat tam gdzie ja byłem były akurat komfortowe 2 pokoje 2 osobowe i salonik oraz kuchnia. Co do pracy to wyglądało to tak że na początku na jednym z domku wieczorem co dziennie była naklejana lista osób i napisane na niej było na którą godzinę macie do pracy i w jakiej firmie (akurat tam było tak że było kilka różnych firm i mogli cie przydzielić do różnych). Ja na przykład na liście pojawiłem się dopiero po tygodniu (praktycznie tydzień bez pracy) ale niektórzy byli na liście już na drugi dzień. Gdy już znalazłem się na liście to pracowałem regularnie (system 2 zmianowy). Praca w miarę lekka jedyne co to wysypywałem ze skrzynek borówki na taśmę. Trochę chłodno bo to chłodnia ale idzie przywyknąć. Dojazd do pracy to jakieś 20 minut drogi autobus firmowy w pierwszą i drugą stronę. Co do płacy tym się najbardziej zawiodłem ponieważ to co mówią przez telefon w Polsce mija się z tym co jest na miejscu. Otóż ja miałem wtedy 21 lat i w Polsce zapewniali mnie że mieszkanie będę mieć za darmo na miejscu okazało się że tygodniowo mam płacić 70 euro (a gdy zadzwonilem juz z holandi do Polski do osoby która mnie informowala ze mieszkanie mam za darmo to ona twierdziła że tak jest bo wynagrodzenie która mi podała to już po odliczeniu mieszkania jest (twierdził że będę zarabiał 8 euro na godzinę netto). Także wrażenia z tej firmy raczej negatywne. I bardzo szkoda mi tych osób które tam pracują na stałe (bo w domkach mieszkali również Polacy którzy żyli tam na stale i pracowali na pełny etat cały rok przez agencję)(usunięte przez administratora)Ogólnie więcej już bym nie pojechał przez żadną agencję za granicę bo takie zarobki jakie tam oferują w Polsce już można zarobić w sezonie jak się naprawdę postaramy, ale spróbowałem zobaczylem jak to jest i nie żałuję przeżyłem to na wlasnej skórze i wiem że już nigdy więcej ..

Pomocna?
Tak6Nie
Miron
 Opinia

Bo ja jak byłem to same gangi, jak zorganizowane grupy przestępcze działają uważajcie gdzie jedziecie do pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
karla
 Opinia

Najgorsza agencja chyba w Holandii!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Madzia
 Opinia

Pakowanie borówki- przez telefon (usunięte przez administratora) mówi stawkę 10,98 brutto, 18 euro ubezpieczenie za tydzień, domek za tydzień 70 euro. Po przyjeździe jest 10,19 brutto, ubezpieczenie 25 euro, a domek 85 euro. Pozdrawiam kumatych :)

Pomocna?
Tak6Nie
karla
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)agencja chyba w Holandii..... ODRADZAM!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie
Piotr
 Opinia

A tak ogólnie to najlepiej żebyście się tam też modlili, albo różaniec odmawiali w tych miejscach gdzie mieszkacie,przebywacie oraz jeździli do kościoła w niedzielę dzień wolny od pracy,spowiedź,są polskie kościoły mszę Święte itd .Pokój ducha pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie
Bartek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Najgorsza agencja z jaką miałem okazje pojechać!!!!!!!!

Pomocna?
Tak10Nie1
Inq89
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bartek 15.02.2019 10:55

Dlaczego tak uważasz?

Pomocna?
TakNie
Sabina
 Opinia
@Inq89 17.02.2019 17:28

Bo nie wyplacaja kasy zaleglej!!!!!! Oszusci!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Inq89
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sabina 21.02.2019 11:49

Jak się nie potrafi upomnieć do biura, to takie potem są problemy..

Pomocna?
TakNie1
Ania
 Opinia

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nie zapłacili mi pieniędzy za prace.OSTRZEGAM przed tą firmą!!! Mieszkania (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) bungale w barloo...Praca w zimnym na sortowaniu owoców.Nie zapłacili mi pieniedzy za prace dostałem salaris a za pieniędzmi czekam dwa tygodnie!Za każdym razem jak dzwonie do bióra odbiera inna paniusia twierdząc że nie dodali mojego konta do systemu i wyślą pieniądze Czekam kolejny tydzień a pieniędzy nie ma.

Pomocna?
Tak13Nie
Hetman
 Opinia
@Ania 21.01.2019 18:21

Z mieszkanianmi bywa różnie ale jeśli chodzi o kasę to nie ma z nimi problemu. Pomęcz ich trochę i będzie dobrze.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Ania 21.01.2019 18:21

Pani Aniu, czy sprawa już załatwiona? Jeśli nie, prosimy o kontakt na facebooku lub mailowy. Musimy mieć Pani dane, by sprawdzić co i jak. Pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie1
Roks
 Opinia
@Ania 21.01.2019 18:21

Witam, chciałabym wyjechać również do pracy przy pakowaniu. Może pani powiedzieć jak warunki mieszkaniowe i jak z kasą (otrzymała pani ). Proszę o odp

Pomocna?
TakNie
Maro
 Opinia
@Ania 21.01.2019 18:21

Witam.Zobaczyłem dzisiaj 31.01ofertę pracy przy warzywach i już miałem wysyłać CV wraz z dziewczyną ale jak widzę tyle komentarzy negatywnych to lepiej ni jechać i później nie pracować (jak niektórzy tutaj piszą) lub mieszkać gorzej niż jakiś niewolnik(bez cieplej wody czy w spartanskich warunkach)super że są ludzie i te komentarze bo sądząc po nich ta firma to tak jakby wpaść w jakieś (usunięte przez administratora) ..np ktoś niżej pisał że praca na święta a po przyjeździe żadnej pracy nie było..ci co pracują w tej agencji to chyba są bez skrupułów z tego wynika żeby biednego człowieka puścić na wyjazd a później nie ma pracy tak? A za mieszkanie swoje odbijają ...pozdrawiam myślących bo lepiej od razu zrezygnować niż wpaść w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Sabina
 Opinia
@Jupiter 25.01.2019 10:05

Przeciez Wy nigdy nie wyplacacie zaleglej kasy. Najgorsza firma jaka moze byc w Holandii to wlasnie Jupiter!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Inq89
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Maro 31.01.2019 08:30

Jeżeli czytasz opinie osób które zachlaly(usunięte przez administratora) i zostaly wyrzucone lub przyjechały do Holandii myśląc ze kasa spada z nieba to pogratulować, myślenia na start. Nie mam do czego się przyczepić jeżeli chodzi o Jupiter. Praca jest raz jej nie ma, jest dużo firm na które można przejść, jeżeli nie masz godzin. Z kasa sa wypłacalni, jak na Baarlo nie pasuje domek zawsze się możesz przenieść na inna lokacje.. Trochę myślenia ludzie.. Inteligencja Was nie zaboli.

Pomocna?
Tak3Nie1
Blabla
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam pracowalam z chlopakiem i znajomym na sortowni warzyw i owocow. Nie rozumiem niektorych negatywnych opini. Poniewaz firma jest wyplacalna a mialam doczynienia z roznymi biurami, wszystko na czas zawsze mielismy wypłacone,praca jak to praca na kazdej sortowni trzeba sie narobic. Z biurem nigdy nie bylo problemow zawsze można bylo wszystko zalatwic. Oczywiscie z mieszkaniem trochę gorzej mieszkaliśmy na Barlo nie bylo za ciekawie rozni ludzie takze i spokojnie tez nie było. Ale do wszystkiego szlo sie przyzwyczaic i wyjazd tez dobrze wspominam i mam nadzieję ze jeszcze kiedys do nich wroce.

Pomocna?
Tak2Nie1
ania
 Opinia

Najgorsza firma jaką w życiu spotkałam NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie1
Adrian
 Opinia
@ania 03.02.2019 12:49

Tak podzielam opinię Ani.Nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie1
Maro
 Opinia

Witam.Zobaczyłem dzisiaj 31.01ofertę pracy przy warzywach i już miałem wysyłać CV wraz z dziewczyną ale jak widzę tyle komentarzy negatywnych to lepiej ni jechać i później nie pracować (jak niektórzy tutaj piszą) lub mieszkać gorzej niż jakiś niewolnik(bez cieplej wody czy w spartanskich warunkach)super że są ludzie i te komentarze bo sądząc po nich ta firma to tak jakby wpaść w jakieś (usunięte przez administratora) ..np ktoś niżej pisał że praca na święta a po przyjeździe żadnej pracy nie było..ci co pracują w tej agencji to chyba są bez skrupułów z tego wynika żeby biednego człowieka puścić na wyjazd a później nie ma pracy tak? A za mieszkanie swoje odbijają ...pozdrawiam myślących bo lepiej od razu zrezygnować niż wpaść w bagno.Administrator chyba jest z nimi w zmowie bo komentarz nie obraża nikogo .są to tylko moje wnioski wysunięte .w

Pomocna?
Tak2Nie
Maro
 Opinia

Witam.Zobaczyłem dzisiaj 31.01ofertę pracy przy warzywach i już miałem wysyłać CV wraz z dziewczyną ale jak widzę tyle komentarzy negatywnych to lepiej ni jechać i później nie pracować (jak niektórzy tutaj piszą) lub mieszkać gorzej niż jakiś niewolnik(bez cieplej wody czy w spartanskich warunkach)super że są ludzie i te komentarze bo sądząc po nich ta firma to tak jakby wpaść w jakieś (usunięte przez administratora) ..np ktoś niżej pisał że praca na święta a po przyjeździe żadnej pracy nie było..ci co pracują w tej agencji to chyba są bez skrupułów z tego wynika żeby biednego człowieka puścić na wyjazd a później nie ma pracy tak? A za mieszkanie swoje odbijają ...pozdrawiam myślących bo lepiej od razu zrezygnować niż wpaść w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
pipka
 Opinia

Powiem, tak jeszcze troche wybuchnie 3 Wojna Awiatowa i bedzie kazdy miec spokoj, i bedziemy okradac sie na gorze haha

Pomocna?
Tak3Nie
Piotr
 Opinia

A tak między nami to nie które Agencje Pracy w NL mają za wysokie ceny najmu bungalow,oraz hoteli robotniczych,i co po niektóre domów.Ceny 100euro za domek Bungalow od jednej osoby to śmiech na sali przy 4 osobach to dużo szmalu ceny powinny się wąchać między 60-70 euro osoba+ ubezpieczenie łonczna kwota 105 euro.Jezeli takie ceny wysokie za domki niech ludzią dają super kontrakty oraz 48 h tygodniowo pracy,+ nocki,więc niech się sami zastanowią bo życie też tam kosztuje przy małych ilościach godzin to z ich strony jakieś szaleństwo.Bardzo fajnie jak zmienia umowy i nie będzie fazy A,B,C tylko umowa 3 miesięczna,później 6 miesięcy,1 rok,a później na Stały kontrakt .Bo ciągłe jakieś patologiczne jazdy na Firmach oraz domkach takie mają ludzie spostrzeżenia co do Firm i prac.Lepiej Tak bo ludzie mają pracę stabilną co jedynie mogą zmieniać fabryki na takim kontrakcie stałe wpływy finansowe,jak i wy tak i my każdy ma rodziny i życie priv.Wtedy nie będzie takiego Kołchozu w Europie.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Witold
 Opinia
@Piotr 28.01.2019 22:45

Swoje przemyślenia, które dodałeś na forum, są na podstawie Twoich osobistych doświadczeń związanych z pracą za pośrednictwem firmy Jupiter? Czy patrząc realnie pod kątem młodej osoby, która chciałaby zdobyć środki finansowe na dalsze możliwości rozwoju, to dobrą decyzją będzie wyjazd do pracy za pośrednictwem tej firmy? Można osiągnąć zamierzony efekt i wrócić do Polski z odłożonymi środkami pieniężnymi? Wypowiedz się proszę, jak Ty to widzisz.

Pomocna?
TakNie
Piotr
 Opinia

Proszę pamiętajcie jeżeli jesteś bardzo źle traktowani na agencjach pracy są złe warunki mieszkalne,i inne jakieś problematyki które zagrazaja waszemu życiu lub pobycie w Holandii możecie zgłaszac to w MSZ Polski oddział Polacy za granicą .Robia wam jakieś jazdy psychiczne, grożą, mobbing,kręcą coś z wypłatami,na bungalach,hotelach,zgłaszajcie to albo dzwońcie do TVP info lub innych telewizji masowo.Jezdzicie 1500 km do pracy więc jakieś warunki muszą być utrzymane i kultura.A pozatym matki córki są oddziały tych agencji w Polsce więc nie widzę Żadnego problemu

Pomocna?
Tak3Nie

Zostaw opinię o Jupiter - Venlo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jupiter

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny