2.5/5

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

Chlop

12.02.2025 01:39

Czyli standardy jupitera się nie zmieniły niedługo braknie busów lub kierowców ....ciekawe

10.02.2025 14:13

Ludzie uważajcie na tą agencje zero weryfikacji pracowników jechałem do pracy na scherpen w Eindhoven mieliśmy wypadek mało nie zginęliśmy co się okazało otrzymał dzień wcześniej busa zero pozwolenia na przewóz osób tak jak w każdym przypadku kierowców jupiter w dodatku jechał pod wpływem alkoholu nie polecam tego biura ale to wasze decyzja i wasze zdrowie i zycie
    Glupi

08.02.2025 22:36

Nie jupiterze on to zgłaszał do Niemiec bo było bliżej żenada ....a do kogo miał to zgłaszać do OTTO kto tam siedzi w tym biurze......ktoś myśli czy udaje
    Karko

05.02.2025 12:11

Żenada, ostatniego solarisa nie dostałem, wypłaty nie ma, praca fajna, Hotel też niczego sobie, świetnych ludzi poznałem, lecz współpraca z agencja to śmiech na sali, oskarżyli mnie o coś co nie zrobiłem, na lokacji zniszczyli drzwi z mojego pokoju gdy w pracy byłem, oczywiście od razu po powrocie to zgłosiłem i co? Ściągnęli mi za te drzwi, koledze z pokoju aż 2 razy potrącili, godzin też nie ma a obiecują coś innego, to była ostatnia agencja z którą współpracowałem, mam dość tego kraju, lepsze rozwiązanie już są te Niemcy... Drogi jupiter że jeśli w ciągu dalszym nie zobaczę solarisa, wypłaty a ty bardziej wakacyjnego który powinien być wypłacony w okresie do 8 tygodni, idziemy do sądu :) (usunięte przez administratora) mnie i państwo nie opłacając mojego podatku, (usunięte przez administratora) raz nie byłem zaplanowany a na następny dzień afera bo mnie w pracy nie ma xddd

05.02.2025 13:08

Szanowny Karko - czy pisałeś w tej sprawie do naszego biura? Jeśli nie dotarł do Pana (przyczyn może być kilka) - proszę o wysłanie maila na adres [email protected] Sprawę z drzwiami też proszę opisać. Pozdrawiamy
    Marcin g

07.02.2025 17:33

Ja mam taką samom sytacije oboeczali dużo robota fajna a co do czego to wielka lipa .mieszkanie (usunięte przez administratora) do kuchni to maska tlenową trzeba wejść wpokoju but się przykleja do wykładziny. Jak by ktoś zakładał to co napisane jest to mój(usunięte przez administratora)

06.02.2025 18:46

A tak na marginesie to odpowiedź na pani posta jak biuro traktuje ludzi jest niżej wystarczy czytać i rozumieć tekst

06.02.2025 18:33

A tak na marginesie to pauza czy może przystanek na Massbre ...12 17

04.02.2025 20:39

I może policzcie sobie pozytywne opinie o was .....a może to was przerasta

03.02.2025 18:58

Ludzie można pisać a i tak nie potrafią w przypadku Jupitera czytać ze zrozumieniem. Co do Jupitera ...oni ...nigdy nie przyjmują złych pracowników brak pracy też nie jest ich winą zawsze jest to winą innych składników ...o warunkach mieszkaniowych ....też są super ....no brak pisanych słów jacy są super ...a i mają trzydzieści lat doświadczenia podkreślają zawsze pytam się w Czym ....

04.02.2025 15:36

Panie Stefanie - daleko nam do takiego super patrzenia na siebie....Ale naprawdę staramy się! Pozdrawiam

31.01.2025 10:39

Nie polecam tego biura ,niemiła planistka Katarina obiecała nam pracę przez święta Bożego Narodzenia przez co zostaliśmy w Nl.po czym pracowaliśmy przez 3 H dziennie a w styczniu nie ma pracy i wysyłają na bezpłatny 2 miesięczny urlop,warunki mieszkaniowe dramat poza tym od pół roku przyjmuja samych (usunięte przez administratora) z całej holandi żadnej weryfikacji straszna (usunięte przez administratora) .pozdrawiam
    Janusz

01.02.2025 12:49

Mam pytanie. Weryfikujecie ogloszenia o prace? Trzy tygodnie temu aplikowalismy na oferte umieszczona na Waszej stronie, bylismy zaakceptowani - mail zwrotny, niestety nikt do tej pory sie nie odezwal. Pani w biurze sie wyparla

03.02.2025 09:40

Dzień dobry, zapewniam, że weryfikujemy - po to dajemy ogłoszenia (-: Być może oferta nie była już aktualna, może ktoś, w innym biurze, równolegle z Panem rekrutował. Na wszelki wypadek proszę raz jeszcze wysłać swoje CV na adres np. [email protected] Pozdrawiamy
    Rodeo

22.12.2024 19:36

Faktycznie pseudo firma...Ludzie robią co chcą, szczególnie w SH Eindhoven.Smieszna pani SV i jej błazen mąż 3 dni przed urlopem nagle zgłaszają zika????????????????Razem zachorowali???No trochę dziwne.A innych za 1 dzień wyrzuca się....
    Słońce

12.12.2024 20:38

A warunki mieszkaniowe są poprostu prawie boskie słowo prawie czyni zasadniczą różnicę
    Słońce

12.12.2024 20:35

Tyle macie wspólnego z bogami ze wam wydaje się podkreślam wydaje się wam że jesteście super przez 30 lat i tacy wspaniali a system wakacyjny wiesza się zawsze przed wypłatą a o solarisach nie wspomnę przez grzeczność

11.12.2024 11:45

Co to za śmieszna nazwa jupiter i śmieszni ludzie tam pracują porażka . Mała kasa i w dodatku się nie zgadza . Dziadostwo na każdym kroku wycen pseudo agencji jupiterus tumanus . Nie polecam

11.12.2024 13:21

Panie Adamie, odniosę się tylko do pierwszej części Pana maila, resztę przemilczę (bo co tu pisać? Jak ktoś chce kogoś obrazić, zawsze może to zrobić , trudno. ) JUPITER to nazwa naszej agencji pracy, pod której szyldem pracujemy już 30 lat (pewnie więcej niż wiek wielu naszych pracowników...) Ale JUPITER (inaczej Jowisz) to największa planeta układu słonecznego. W mitologii rzymskiej JJUPITER (odpowiednik greckiego Zeusa) to bóg nieba, burzy i piorunów oraz władca bogów. JUPYTER NOTEBOOK to również popularne wśród programistów narzędzie do tworzenia interaktywnych dokumentów. Pozdrawiamy Pana i proszę częściej się uśmiechać (-:
    Holandia

22.11.2024 15:22

Nie polecam tej agencji na każdym kroku próbują okradać pracowników z godzin i jeszcze c,Eva co tydzień dzwonić do agencji i wyjaśnić sorarisy nie polecam
    Janek

13.11.2024 19:28

Jupiter działa tak nowi pracownicy tydzień dwa max trzy praca około 30 godzin później już pracy nie ma i znów to samo z nowymi i tak 30 lat doświadczenia wychodzi opowieści biura są z krainy tysiąca bajek jeszcze nigdy biuro nie powiedziało prawdy no chyba że się pomyliło
    Nieznajoma

11.11.2024 18:15

Od 5 tygodni nie mogę się doprosić o wypłacenie chorobowego. Pracowaliśmy półtora roku nagle praca się kończy i wyrzucają i proponują zasiłek bo rzekomo pracy nie ma. Ale nowych zatrudniają cały czas. Zwalniają pracowników tylko dlatego aby nie dać im Fazy C. Wszystko zaplanowane.

13.11.2024 11:46

Dzień dobry, czy może Pani wysłać wiadomość wraz ze swoimi danymi kontaktowymi na adres [email protected] Pozdrawiamy

12.11.2024 16:20

13.11.2024 11:21

Droga Gabi, mamy nadzieję, że znalazłaś już satysfakcjonującą pracę. Pozdrawiamy!

09.11.2024 12:30

Droga pani odpowiadająca w imieniu jupitera gdyby pani czytała dwa wpisy poniżej że zrozumieniem opisujące wasz styl działania to może powszczymala by się pani od głupiej odpowiedzi a tak wyszło 30 lat doświadczenia

08.11.2024 10:30

08.11.2024 10:37

Droga Pani Gabrysiu - naszą jedyną stosowaną praktyką jest zatrudnianie ludzi do pracy. Oczekiwania pracodawców są bardzo wysokie, często kandydaci nie są w stanie im sprostać. Ale podstawowa zasada nie zmienia się od 30 lat - jeśli jesteś solidny, pracowity - szybko się nauczysz i będziesz zawsze mieć pracę. Przypuszczam, że ta zasada nie dotyczy tylko naszej agencji... Pozdrawiamy!

06.11.2024 10:35

Ciezko to nazwac porzadna agencja pracy a raczej jednym wielkim balaganem. Na poczatku wszystko ladnie pieknie zapowiadalo sie super.. ALE.. Zwalniaja ludzi bez powodu, zwalniaja kilkumiesiecznych pracownikow I zatrudniaja nowych ( bo podobno nie ma pracy ALE DLA TYCH NOWYCH JEST? ). Nie wspominajac o rezerwach w ciagu tygodnia albo o olewanie zglaszanych uwag do biura lub koordynatora! Pracujesz jednego dnia do 23 a nastepnego musisz wstac o 3:30 zeby na 6 byc w sobote w pracy jakas paranoja! Jak pracownik ma byc wydajny po 3 godzinach snu? To niezgodne z prawem! Zwalniaja tez podobno w trakcie przebywania na urlopie.. potracaja ubezpieczenie a znam osoby ktore jak sie okazalo tego ubezpieczenia nie posiadaly!! ktos powinien grubo przyjrzec sie tej agencji.. (usunięte przez administratora)
    Byly pracownik

08.11.2024 03:51

Nie mialoby to sensu ale niestety tak robicie I jestem tego swiadkiem! A pan Przemek z biura za przeproszeniem jest arogancki I wrecz chamski dla pracownikow agencji.

08.11.2024 09:26

Cóż, słowo przeciw słowu... Życzymy Panu powodzenia w nowej pracy. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

Franek

08.11.2024 07:08

Godzin tyle by było na opłaty stała praktyka tego biura
    Julia

06.11.2024 21:07

Jak na razie brak odpowiedzi na pytania do pań Zofi.K i pani Renaty oraz szczyt lista o 22 w nocy czyli nic się dalej nie zmieniło. A ludzie niech dalej wierzą w obietnice tego biura

07.11.2024 10:10

Pani Julio - naprawdę nie mam pojęcia, kim jest Pani Zofia, Pani Renata i inne osoby, które zabierają głoś na tym forum... Ale zakładam, że nie wszyscy mają czas i ochotę na regularne odwiedzanie go. A co do warunków pracy u nas? Staramy się, by było dobrze i chyba jest, skoro na ten moment wszystkie miejsca pracy mamy obsadzone. Pozdrawiamy serdecznie!
    Mocny

02.11.2024 05:29

Ale piszecie głupoty warunki bardzo dobre widać na 6 do pracy a trzeba wstawać i o 4 wyjazd i o17 w domu tyle kasy co oni czerpią to powinni zagwarantować bliżej pracy hotel
    Lol

30.10.2024 18:38

Drogie panie Zosia i Renata ile godzin za pozytywny wpis .....co do regularności płać to chyba Panie godzą się na przelew na konto poniedziałek lub przy dobrych wiatrach wtorek a powinien być Piątek.....warunki mieszkaniowe co komu pasuje ....prosze pochwalić się lokalizacją......a lista o 22 jest szczytem osiągnięć w tej agencji ... Czekam na odpowiedź
    Zofia K.

29.10.2024 18:25

Z agencją Jupiter współpracuję już od 6 lat i przez cały ten czas nie miałam absolutnie żadnych problemów. Wypłaty są regularne i zawsze na czas, co dla mnie jako pracownika jest niezwykle ważne. Wiem, że mogę liczyć na swoje wynagrodzenie bez zbędnych opóźnień czy komplikacji. Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe, uważam, że są w pełni akceptowalne. Wychodzę z założenia, że jak się dba o miejsce, w którym się mieszka, tak się je ma. Od strony pracy, jeśli ktoś chce chodzić do pracy i wykazuje odpowiednie zaangażowanie, to agencja zawsze znajdzie dla niego zajęcie. Jupiter jest solidną agencją, która naprawdę dba o swoich pracowników i zapewnia stabilne zatrudnienie. Czuję się tu szanowana i doceniana, a współpraca układa się bardzo dobrze. Polecam tę agencję każdemu, kto poszukuje pewnego i rzetelnego pracodawcy.
    Renata

30.10.2024 12:25

Zgadzam się z Zosia w stu procentach a nawet i w dwustu Także współpracuje z agencja Jupiter już 6 lat i mogę szczerze poświadczyć ze jest to agencja godna polecenia
    Lol

28.10.2024 17:33

Mnie się nie znudzi jak chociaż jedna osoba nie podejmie pracy w tym pseudo ɓiurze to już jest sukces
    Julia

19.10.2024 14:22

Biorą wszystkich bo nikt nie chce dla nich pracować po poznaniu warunków oraz ilości godzin no super hihihi agencja

21.10.2024 09:53

Skąd takie myśli w Pani głowie? Mamy ludzi, którzy pracują u nas od lat. I niezłe ofert pracy - jesteśmy na rynku 30 lat, to raczej o czymś świadczy... Nie twierdzę, że jesteśmy idealni (są tacy?), ale generalnie, staramy się i chyba jest nieźle. Pozdrawiamy!

21.10.2024 09:53

17.10.2024 06:17

17.10.2024 10:38

Pan, rozumiem, pracuje w tej godnej agencji? Przypominam, że Rumunia jest w UE , a solidni Rumuni, podobnie jak solidni Polacy, czy Węgrzy, zawsze znajdą u nas pracę. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia!

08.10.2024 20:39

Pracujący w SH

10.10.2024 10:18

Tak,to prawda...Ludzie którzy długo pracują nie dostaną fazy C gdyż to niewygodne dla Jupitera.A GM przyjmuje nowych rumcajsow...

08.10.2024 18:41

09.10.2024 09:57

Proszę wybaczyć, ale Pani wpisy w zasadzie dotyczą zawsze tego samego - że usuwamy wpisy - których nie usuwamy (-:, po co mielibyśmy je usuwać? Widzę że ma Pani ochotę porozmawiać - proszę wreszcie napisać coś konkretnego, oczywiście nikogo nie obrażając - chętnie odpowiemy.
    Karol

07.10.2024 18:23

To prawda o tych kierowcach
    ?

09.10.2024 09:45

W sensie o co chodzi z kierowcami?
    Ciekawy

05.10.2024 19:53

Przecież oni niby są kierowcami a nie mają umowy na to stanowisko kto odpowie w przypadku wypadku mają tylko marny dodatek do solarisa
    Krystian

03.10.2024 20:24

Ktoś mi powie do kogo albo gdzie mam napisać o rozliczenie bo chciał bym się rozliczyć z tej agencji z góry dziękuję.

04.10.2024 09:26

Dzień dobry, to może my odpowiemy - proszę napisać bezpośrednio do biura na adres: [email protected]

30.09.2024 19:22

01.10.2024 10:44

Zastanawiam się po co ludzie piszą takie rzeczy? Droga MINI - co Twoim zdaniem wnosi ten wpis?
    Roman

24.09.2024 20:58

Ale jupiterze boisz się prawdziwych opini o sobie obserwuję i widzę jak szybko usuwasz za pomocą go work niepochlebne opinie dziwne bo prawda zawsze się obroni a ty widocznie boisz się prawdy

25.09.2024 15:44

Drogi Romanie - masz rację, prawda zawsze się obroni. Pozdrawiamy

23.09.2024 19:42

24.09.2024 09:17

Drogi Nemo - trochę wiary w ludzi... Po co mielibyśmy to robić? Zajmujemy się zatrudnianiem pracowników, a nie modelowaniem opiniami. Pozdrawiamy
    jupiter

18.09.2024 13:21

2021 pracowalem we firmie jupiter venlo na produkcji jarka,kordynator zapytal mnie dlaczego nie jestem wpracy moja odpowiedz byla negatywna ,zanim zostalem zwolniony z pracy hoc koledzy chcieli mi zalatwic nadal prace to jednak odmowilem,wczesniej bo wtedy nie mialem swojego konta ,wiec poprosilem kolege spracy o zgode na ktora wyrazil zgode , przelef na jego konto 300 euro,oboje podpisalizmy dokument przy obecnosci osob trzecich,zaczolem miec drobne problemy w holandii wiec postanowilem przeniesc sie do disseldorfu,2021na poczatku pazdziernika,pod koniec roku telefonicznie zadzwonilem do firmy o wyplate-nie mam nic,prosze przyjechac do firmy a wytlumacze panu wszystko niczego nowego nie powiedzial nic ,a jedynie wszystkie prawie 4000 euro przelano ponownie przez ksiegowego pracownika jupiternana na to samo konto ktore wczesniej pobralem zaliczke 300 euro i bez mojej zgody i bez dodatkowego podpisu kolegi i mojego pisalem do firmy wszystko jest sfalszwane jak od kiedy pracowalem i o wiele istotnych klamstw jupitera,mam wiele dokomentow ktore nie polegaja ktore otrzymalem pisemnie wpolsceNA PRAWDZIE A CO JEST PRAWDA URZAD SKARBOWY VENLO NATOMIAST,zlozylem pismo do sadu w polsce 2023 wczerwcu i do chwili obecnej nie wiem nic, wiec postanowilem przez adwokata dajac mu swoje pelnomocnictwo wyslac do prokoratory venlo wopisie calej istotnej sytucji wrazie przestepstwa firmy lub kolegi domagam sie zadosc uczynienia poniewaz zostalem tak chaniebnie (usunięte przez administratora) przez firme jupiter, lub kolege,ofinale napisze

18.09.2024 17:27

Szanowny Panie, bardzo współczuję, choć niewiele rozumiem z tego opisu, ale szczerze życzymy szczęśliwego zakończenia tej sprawy.

16.09.2024 18:50

17.09.2024 09:22

No jakoś nie usunęliśmy (-: Jeśli ktoś Pana okłamał lub czuje się Pan (usunięte przez administratora) zapraszamy do bezpośredniego kontaktu (telefon, mail) - z podaniem swojego imienia i nazwiska. Takie anonimowe pisanie nic konstruktywnego nie wniesie. Pozdrawiamy.

16.09.2024 17:16

17.09.2024 09:15

no to już pytanie do Gowork. Pozdrawiamy
    Czyli

13.09.2024 19:30

Czyli opinie o was prawdziwe....uważacie za hejt ciekawe podejście do tematu a go work tak szybko je usuwa też ciekawe wnioski same się nasuwają ..... tak są obiektywni w ocenach są tak samo prawdziwi jak pozytywne opinie o waszej agencji......

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter