3.9/5

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o JUPITER

Opinie o JUPITER Kielce

WebsiteIconJupiter

Nie przegap nowości o JUPITER!

Realista

31.12.2025 18:12

Nie polecam stare busy biorące olej , zepsuta klima na wyjazd dobrze że sprawdziłem latem i nie wsiadłem do tego dziadostwa , brudno syf po kimś auta nie posprzątane śmierdzące żulem , palone było w środku , na korytarzu słyszałem jak kierowca prosil się o pieniądze po zjeździe . Chore ludzie . Odradzam nie polecam szkoda czasu i nerwów na jupiter .

Adam busiarz

21.12.2025 22:16

Nie polecam problemy z wypłacalnością , stare busy , jazda na zapałkach po 20 godz na dobę, jedzenie na kolanie . Nie polecam dziad trans z Kielc małe pieniądze

Były kierowca Auta

29.11.2025 17:43

Firma dziad trans z Kielc . Transportowa . Busy biorące oleje stare złomy , jazda po unii od 14-20 godz na dobę , nie wypłacają pieniędzy po zjeździe wszytkich , oszukują na wypłatach , nie tylko ja się nabrałem , mnóstwo ludzi odeszło dobrych kierowców. Młode dziewuchy bajerantki w biurze pracują , natomiast szefostwo widać nie jeździło nigdy busem bo nawet busy nie są wyposażone w podstawowe rzeczy jak trójkąt gaśnica kamizelka odblaskowa klucz koło zapasowe o wszystkim trzeba pamiętać za nich i zgłaszać , zdezelowane z dużymi przebiegami złomy a nie busy . Omijać tą firmę . Typowy dziad trans i niewypłacani są . Centusie dorobkiewicze . Odpada ta firma . Piszę ku przestrodze . 3 tyg w trasie czasem 4 tyg bez zjazdu i o kasę trzeba się prosić . Porażka ta firma jupiter z Kielc . Typowy dziad trans

Piotrek

10.11.2025 22:40

Nie polecam tej firmy z Kielc typowy dziad trans . Jazda po unii 18-20 godz na dobę , latem klima nie działa a zimą webasto nie działa , busy stare biorące olej , mechanicy porażka amatorzy , bez pojęcia , biuro paniusie wyżej sr..ą niż d..ę mają , niskie zarobki . Szkoda czasu na takie śmieszne firmy co kierowców nie szanują . Nie polecam są lepsze firmy jak się dobrze poszuka i odwiedzi a tu dziadostwo ten jupi jupiter
    Kielce

23.10.2025 17:18

Odradzam, śmieszne pieniądze,praca po 15 godzin dziennie,stare samochody(bez klimy, wielotysięczne przebiegi),kierowcy to większości alkoholicy lub fani wspomagaczy, beznadziejni spedytorzy którzy mają cię za (usunięte przez administratora)
    Paweł

10.12.2024 18:56

Są 2 jupitery jakieś śmieszne . Pierwsza firma w Kielcach porażka i druga w Holandii w venlo . Obie dziadostwo . Słabe zarobki praca za Psi grosz . Auta stare bez klimy i zima bez grzania webasto . Psujące się ciągle . Małe zarobki . Pełno pijaków i (usunięte przez administratora). Są lepsze firmy . Szkoda czasu i zdrowia na jakiegoś Jupitera

11.12.2024 08:48

Drogi Pawle, nie mamy i nigdy nie mieliśmy oddziały w Kielcach, więc chyba mylisz Jupitery ... Pozdrawiamy

18.01.2023 10:29

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w JUPITER?

21.01.2023 09:59

W ogóle to jest jakieś dziwne wszystko raz za tyle samo godzin w tygodniu i o tej samej porze godzinowej mam tyle euro a za tydzień za taką samą pracę mam mniej i tak samo jedni mają więcej od drugich a pracują identycznie.....te agencje są dziwne i płacą chyba jak w roskiej ruletce
    golec

22.01.2023 14:18

no ja tez mam podobnie,pracowalem tak samo z kumplem a on ma wiecej niz ja o 17 euro....
    Pracownik dziadtrans

24.12.2022 23:26

Samochody często bez przeglądów.. praca za psi grosz

20.05.2022 16:37

Jak w JUPITER wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Pracujebomusze

23.12.2022 18:23

Jak będziesz wchodził w (usunięte przez administratora) to i owszem albo zostaniesz mianowany na (usunięte przez administratora)
    ŁSBAŁ

25.06.2022 01:43

(usunięte przez administratora) Przepracujesz 10 ,15 dni i nie daj bóg przydarzy ci się że będziesz musiał pójść na zwolnienie np.10 dni to ci policzą z najniższej krajowej co masz na umowie!!Nie ważne że przez te 10,15 dni pracowałeś po 11 godzin i powinneś zarobić około 172 zł na dzień. Zarobisz około 63 zł na godzinę czyli mniej niż na zwolnieniu!!!!UWAGA NA BARTUSIA Który jeździ na KAT B po manu i obiecuje złote góry to kawał(usunięte przez administratora)Auta niby mają być nowe A to złomy jakich mało.I dziennie w(usunięte przez administratora) punktów na których skrupulatnie sprawdzają makro bo (usunięte przez administratora) Więc spodziewać się trzeba około 12 godzin pracy !! STANOWCZO ODRADZAM TĄ FIRMĘ!!A wiem co mówię. PS.Pamietaj Bartuś to to niby brygadzista kierowców A tak naprawdę szuja!!!!ZDALA OD TEJ FIRMY

29.10.2021 11:32

Czy JUPITER oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

27.06.2022 15:45

każde zdanie zaczyna Pan od pytania? Pyta Pan co znaczy umowa o pracę - znaczy to samo, co na całym świecie - jak pracownik się sprawdzi (firma jest z niego zadowolona), spodoba mu się praca i warunki (on jest również zadowolony), podpisujemy z nim stałą umowę. Mamy pracowników, którzy są z nami od wielu lat. Mamy też takich, którzy są tylko sezonowo. Zapewniam Pana, że "po fazie A" - nikt nie "wywali" wartościowego pracownika - bo po co? Widzi Pan, że rekrutacje wciąż trwają. Szukamy najlepszych!
    Andrzej

28.06.2022 16:57

Firma dziatrans!!!omijac z daleka ,majo stare samochody i (usunięte przez administratora)przy wyplacie .Wyzysk !!!!

Kontakt - JUPITER

Kielce

Jupiter
    Damian

29.12.2021 14:41

Jak najbardziej polecam, nie rozumiem negatywnych komentarzy typu praca za darmoszkę itd. - skoro chcesz zobaczyć jak praca wygląda to chyba w Twoim interesie? Ja jestem zadowolony, wypłata na czas, idzie negocjować warunki, szefostwo idzie bardzo na rękę w wielu sprawach co się teraz rzadko zdarza.
    Mr.

12.10.2021 12:41

I po co usuwacie prawdę ktora się pisze na temat pracy,warunków. Tego że dzień próbny jest za darmoszke. Ze nikt z tobą z kierowników nie po rozmawia oprócz niby lidera z Łodzi. . Naprawdę wstydzić się bo ludzie idą zarobić a nie zostać na kasę zrobinym... nie polecam (usunięte przez administratora)
    Jupiter łódź makro

17.07.2021 15:13

Dlaczego prawda którą się pisze zostaję w krótkiej chwili usunięta??? Prawda w oczy kole
    Kierowca Łódź makro

17.07.2021 15:04

Zdecydowanie nie polecam. Szefostwo jak i biuro włącznie z kierownikami maja totalnie w (usunięte przez administratora) kierowcę. Cała wina spada tylko na kierowcę jak jest coś nie tak to sam sobie musisz wyjaśniać i radzić. Jak ci się nie uda to masz wyciągane konsekwencje. Chłodzenie samochodu z rana około godz czasu bo nikt nie raczy podłączyć z koordynatorów. Coś się dzieje z samochodem to dostaniesz odp to sobie zadzwoń i się umów. Zaprowadzisz samochód to zazwyczaj nie ma kto cie odebrać. Kary za zwiezienie klienta 150zl, za brak założonego fartucha ,czapki maseczki po 50zl, brak pieczątki z mycia samochodu bądź paki 50zl. Problem z urlopami. Jednym słowem jeden wielki (usunięte przez administratora) !!! Szef Jupitera nie raczy nawet przyjechać na rozmowy z.kierowcami. porażka.

16.07.2021 11:58

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w JUPITER?
    Cuba Libre

16.07.2021 15:48

polecam poczytać opinie.
    krzyś

13.05.2021 20:50

firma odrzuca negatywne komentarze, a tak na serio to (usunięte przez administratora) nie płacą, na umowie podstawa, nic dodać nic ująć
    ada

12.07.2013 19:25

Jejku...ja nie weim czy czytam na serio o Jupiterze. Pracuje tam od stycznia i nie mam zadnych problemow! Kasa na czas, normalny hausmeister, pani przez ktora tu pojechalam powiedziala mi wszystko tak jak bylo. czasem sie zastanawiam czy tych wpisow nie wpisueje ktos z konkurencji Jupietera np. Felxipol. Ja nie narzekam. Pozdrowienia dla ludzi z Maasbree!!!
    Ja@

06.04.2021 19:57

Wy sobie chyba żartujecie. Wszystko co tu piszą ludzie o was, to szczera prawda.

07.04.2021 09:08

na szczęście piszą też dobrze! Choć, niestety, na forach zwykle wypowiadają się niezadowoleni - nie zawsze my jesteśmy tego przyczyną, proszę mi wierzyć. Pozdrawiamy!
    tobiasz

04.05.2019 18:52

Odradzam prace jako kierowca w Zabrzu. Jak zawsze brak na umowie konkretów, które są ustalone na "gębę". Czyli większość kasy na lewo idzie. Jeździcie pod makro. Problem polega na tym, że w ciągu miesiąca jest zbyt mało rozwożenia żeby zarobić rozsądne pieniądze. Firma ma problem z rozliczeniem szkolenia oraz RODO. Nie polecam współpracy z ta firmą. Są inne firmy bardziej wiarygodne za rozsądne pieniądze.
    olo

09.02.2020 11:15

Tobiasz coś więcej możesz powiedzieć jak to tam dokładnie wygląda w Zabrzu ??
    Kierowca

05.06.2019 14:08

Solidna i uczciwa firma, pracuję już ponad rok i jestem zadowolony, mam nadzieję, że tak będzie dalej.

06.06.2019 09:03

Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony. Robimy wszystko by tak było :) :) :)
    kierowca

17.07.2019 15:36

pracodawco odpowiedź na pytanie ile można zarobić mając 13 zł za jeden sklep a tych sklepów w ciągu dnia jest 6,7 i tak każdego dnia od poniedziałek do piątku? wiem, że jesteś ze wsi, ale my w mieście jesteśmy bardzo konkretni, więc czekamy wszyscy na wiadomość odnośnie płacy...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JUPITER?

TOMEK

19.06.2019 12:51

brak kasy za szkolenie!!! moze pracodawca sie wypowie czemu nie placi za szolnie pracownika ktory nie podjal pracy a uslyszal ze szkolenie jest platne ?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!
    Tomasz

04.12.2018 16:46

Uważam, że nie ma co narzekać. Zarobki są zadowalające i co najważniejsze - zawsze na czas. Nie bez znaczenia jest również atmosfera panująca w firmie, która jest zdecydowanie lepsza niż w poprzednich miejscach pracy, w których miałem okazję pracować, polecam.
    xyz

03.09.2016 07:19

a zarobki pożal sie boże

Zostaw merytoryczną opinię o JUPITER