Regenersis

Janki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 269 ocen.

Regenersis
2 269 6 1

Opinie o Regenersis

Spawalnia

Firma już 2razy naprawiala mi telefon i drugi raz jestem bardzo zadowolony z ich usług Naprawa w 1 wypadku trwała dłużej ale wymieniono mi na nowy telefon 2naprawa wykonana w 4dni i nawet naprawiono rzeczy o których niewiedzialem że są zepsute Telefon cacy zrobiony Bałem się po opiniach z neta o telefon ale jak widzę bez potrzeby

Witold
@Spawalnia 04.11.2018 15:20

Powiedz mi proszę, jak to się stało, że skorzystałeś akurat z usług firmy Regenersis? Czym sugerowałeś się przy wyborze? Opiniami pojawiającymi się w internecie, czy tymi, które usłyszałeś bezpośrednio od znajomych? Opinie klientów są równie ważne, co te pochodzące od pracowników, dlatego zachęcam, abyś sprecyzował tę informację.

Ewelina

@Piotr, Twoje zdanie nieco różni się od tego, co w ostatnim czasie pojawiało się w wątku opinii o pracy w firmie Regenersis, dlatego chętnie poznam Twoją szczegółową opinię o pracy w tym miejscu. Twoja opinia może dać nam nowe światło o tym miejscu pracy, dlatego przedstaw swoje doświadczenia w tym wątku.

Piotr
@Ewelina 15.10.2018 13:27

Pracowałem tam przez rok, jednak zrezygnowałem ze względu na odległość od miejsca zamieszkania. Jak w każdej pracy trzeba było pracować. To jest chyba logiczne, że należy przestrzegać czasu pracy, nie przekraczać czasu przerw. Wszyscy chcieliby nic nie robić i dostawać co miesiąc wypłatę. Uważam, że z liderami (kierownikami) można było porozmawiać na temat wszystkich problemów i byli otwarci na pomoc i wspólne rozwiązanie problemów

Witold
@Piotr 19.10.2018 13:55

Podałbyś konkretne przykłady sytuacji, kiedy wystąpiłeś o pomoc do kierowników, którzy pracowali w firmie Regenersis? Jakiego rzędu to były problemy? Chętnie poznam również stawki wynagrodzenia, które oferowała firma swoim zatrudnionym pracownikom. Przedstaw, jak to wyglądało.

Vallspirs

Najgorsza firma serwisowa z jaką miałem do czynienia, telefon dodawałam sześć razy do serwisu i za każdym razem telefon oddawali niezrobiony, gdy miałem już dosyć oddawania telefonu do tego niby serwisu sam zrobiłem go w niecałą godzinę Moje sugestie dla Regenersis: Zamknijcie firmę

Piotr

Większość osób bardzo negatywnie się wypowiada nt. firmy Regenersis jako pracodawcy. Jednak proszę rozejrzeć się na rynku pracy. Wynagrodzenia w tej firmie nie należą do najniższych w regionie. Firma daje szanse zdobyć nowe doświadczenie dla wielu pracowników .

Ewelina

@mlody, jak finalnie zakończyła się Twoja sytuacja związana z oddaniem telefonu do firmy Regenersis? Zdecydowałeś się jednak na naprawdę, czy poprosiłeś o zwrot urządzenia? @JAKIŚ CYRK NA KÓŁKACH, rozumiem Twoje rozżalenie, jednak proszę, abyś nie używał słów wulgarnych i obraźliwych. Czy firma Regenersis naprawiła telefon i problem, już nie występował?

Ewelina

@off, możesz opisać szczegółowo, jak wyglądała sytuacja, która sprawiła, że nie jesteś zadowolony z obsługi Twojego problemu w firmie Regenersis? @Marek J, Ciebie również, proszę, abyś bardziej szczegółowo opisał swój problem, który rozwiązała firma Regenersis. Ciekawi mnie też, dlaczego skorzystałeś z usług akurat tej firmy? Polecił Ci ją jakiś znajomy?

Mj
@Ewelina 30.09.2018 12:49

Witam, Huawei mate 10 lite spadł mi telefon i mi on szkła ekran uszkodzony, obudowa wgnieciona,płace ubezpieczenie w plusie i zdecydowałem się tel wysłać do naprawy, wrócił jak nowy nie tylko wymienili wyświetlacz ale i cała obudowę. Pozdrawiam

JAKIŚ CYRK NA KÓŁKACH

Po wymianie wyswietlacza wszystko było okej, telefon pilnie strzeżony ani razu nigdzie nie spadł, dobrze zabezpieczony. A Tu nagle, po 2 miesiącach uzytkowania w trakcie rozmowy telefonicznej jak bomba, zaczął się kruszyć cały ekran, i strzelać bez żadnego uszkodzenia mechanicznego. Oryginalna część be (usunięte przez administratora) strzelona. Ekran zabezpieczony szkłem hartowanym, a popękał cały od wewnątrz, szkło nie naruszone. Reklamacja, odpowiedź: uszkodzenie mechaniczne. (usunięte przez administratora)

Nie zadowolony klient.

Oddałem telefon Hyuawei Y6 przez salon Orange _po dwóch tygodniach odpowiedzieli mi ze ma oznaki wilgoci i mogą mi naprawić odpłatnie telefon za 600 zł,co mnie rozbawiło i rozdrażniło . Cena naprawy wynosiła by tyle co zakup nowego telefonu albo i więcej . Napisałem reklamacji to mi odpowiedzieli ze używają tylko oryginalnych części-to ci niespodzianka ?? Do du....z takim serwisem z których korzysta ORANGE .

mlody

ja oddalem telefon nokia po 5 dniach od zakupu... zero usterek z zewnatrz ... przestal dzialac odpowiedz serwisu uszkodzenie mechaniczne pytam gdzie kiedy ?? jakies nieporozumienie zastanawiam sie czy nie pisac do Angli do siedziby co oni robia na terenie polski jakies totalne nieporozumienie....

Marek J

Super dziękuję, szybko i bez problemu, telefon śmiga jak nowy, perfekcja jeśli chodzi o naprawę. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

off

Najgorszy serwis ,fatalna obsługa po 15 minutach na telefonie ,niekompetentne odpowiedzi ,na koniec cena na odpieprz sie z sufitu ,Serwis po polsku

Ewelina

@Maciej, zamierzasz wziąć udział w procesie rekrutacyjnym do pracy w firmie Regenersis? Słyszałeś może jakieś opinie wśród znajomych o tym miejscu pracy, dlatego chciałbyś aplikować? @Niezadowolony, dlaczego tak uważasz? Możesz opisać sytuację, która potwierdzi to, co napisałeś w swoim komentarzu? Na chwilę obecną Twoja wypowiedź nie jest uzasadniona, dlatego zachęcam do dalszej dyskusji.

Niezadowolony

Serwis to totalna porażka, włącznie z konatktem z nimi. Nie polecam!!!!!

Maciej

Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jakim systemie odbywa się praca -1,2 czy może 3 zmiany.

Ewelina

@Nick, jesteś kolejną osobą, która zdecydowała się wypowiedzieć z poziomu klienta firmy Regenersis. Fajnie, że również konsumenci decydują się na napisanie opinii, ponieważ jest to pomocne w budowaniu wizerunku firmy na rynku. Jednak w dalszym ciągu nie ma żadnych nowych informacji na temat pracy w firmie Regenersis, dlatego ponawiam pytanie, czy ktoś z Was ma informacje na temat pracy w tym miejscu?

Nick

Chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie i złożyć reklamację na obsługę przez autoryzowany serwis HTC. Telefon HTC 10 zakupiłem w sieci T-mobile na firmę. Na sprzęt, w tym baterię, obowiązywała 24 miesięczna gwarancja. Przed upływem gwarancji, bateria straciła swoją pojemność i „wariowała” pokazując raz 100% by po chwili pokazać 1% i telefon się wyłączał. Wysłałem telefon do serwisu, gdzie otrzymałem informację iż ze względu na ślady wilgoci naprawa nie podlega gwarancji a koszt wyniesie ponad 1700 zł netto, przekraczając wartość telefonu. Reklamowałem tą diagnozę gdyż telefon od nowości posiadał obudowę zapewniającą zabezpieczenie portów przed wilgocią i zanieczyszczeniami, a także nigdy telefon nie był narażony na bezpośrednie działanie wody. Serwis reklamację odrzucił. Od serwisu otrzymałem zdjęcia pokazujące jakiś fragment czegoś. Miało to wskazywać na zalanie cieczą. W żaden sposób nie identyfikowany z moim telefonem. Mogło to być zdjęcie czegokolwiek i jakiegokolwiek innego telefonu. Reklamację czy też skargę powyższą piszę gdyż oddałem telefon do niezależnego serwisu, który nie stwierdził żadnego zalania, wymienił baterię i telefon działa znowu jak nowy. Niestety poprzez te działania straciłem zaufanie do serwisu CTDI jak i do operatora T-mobile który ten serwis wskazuje jako partnera. Powyższą treść prześlę również do producenta telefonu by mógł zweryfikować poziom obsługi klientów posiadających ich produkty.

Ewelina

@anonymous, Twoja wypowiedź również jest z poziomu osoby, która korzystała z usług naprawczych firmy Regenersis. Czy ktoś z forumowiczów posiada może informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje firma Regenersis swoim pracownikom? Łatwo jest dostać się do pracy w tej firmie? Proszę, aby ktoś z Was podzielił się wiedzą na ten temat.

anonymous

IMEI;86621030017057 kod usługiSW. wykonawca usługi Anatol Dobrowolski. dwukrotnie oddawałem ruter B315s-22 do reklamacji trwało to ok. dwóch miesięcy tyle też czasu trwała przymusowa przerwa w odbiorze internetu - sugerowałem żeby sprawdzić ładowarkę lecz nie zrobiono tego( reperując )z uporem maniaka ruter po zakupie ładowrki problem zniknął !

Ewelina

@Heheszek, rozumiem, że korzystałeś z usług naprawczych, jakie oferuje firma Regenersis? Jak ocenisz poziom obsługi oraz szybkość i dokładność realizacji powierzonej naprawy? Napisz więcej na ten temat, ponieważ opinie klientów są również ważne i chętnie czytane przez użytkowników.

Marek Tychy

Czytam opinie o telefonach Huawei P8 Lite. Wszyscy narzekają na kiepską baterię, konieczność częstego jej ładowania oraz wysoką temperaturę. Większość narzeka na zacinanie się, spowalnianie działania aplikacji, awarii WiFi, Bluetootha, GPSa i innych. Nieliczni zauważyli, że ich telefony uległy zniekształceniu (wygięty ekran a nie obudowa jak stwierdza CTDI). Jest to wada fabryczna spowodowana błędami konstrukcyjnymi. Silnie nagrzewająca się bateria zwiększa swoją objętość (prawa fizyki), to powoduję wygięcie płyty głównej a następnie ekranu. Takie oddziałanie na płytę główna może spowodować jej uszkodzenie, a tym samym powstanie wszystkich wymienionych wcześniej usterek. ??Fachowcy???? z serwisu po pomiarze płaskości ekranu, stwierdzają uszkodzenie mechaniczne obudowy! (wciskają ciemnotę, ciekawe skąd wzięli zdjęcie które mnie przesłali – odkształcenie wyświetlacza 3 mm) i wystawili kosztorys przekraczający koszt zakupu nowego aparatu. Nie zgodziłem się na naprawę pozagwarancyjną za 705 zł. Po reklamacji jaką złożyłem wraz z dokumentacją zdjęciową mojego telefonu, następnie oddałem powtórnie do naprawy, czekam 2 tygodnie i nic. Pewnie szukają innego naiwniaka, który zapłaci za wymianę mojej płyty głównej (brak GPS). Osobiście nie polecam korzystania z sług CTDI a wręcz odradzam.

Cinek
@Marek Tychy 22.05.2018 11:26

Większość takich cwaniaków jak Ty chce naciągnąć producenta. Używaj urządzenia zgodnie z instrukcją obsługi i nie będziesz miał problemów z serwisem. Serwis rozlicza się z producentem, jak ma takie wytyczne ze 3mm telefon wygięty to robi odmowę. Ciekwa jestem czy byś napisał pozytywną opinię jak byś świadomie go przegiął ( pewnie by było ,, Frajerzy w CTDI nie wpadli na to że nosiłem go w kieszeni''

rici
@Cinek 30.05.2018 23:21

A gdzie się nosi telefon

Heheszek
@Marek Tychy 22.05.2018 11:26

Ja drugi raz oddalem juz swojegi 8lite...

Ewelina

@Szczęśliwiec, 7 lat Twojej pracy na rzecz firmy Regenersis to bardzo długi okres czasu, jak ocenisz zmiany w firmie, które następowały przez okres czasu, który przepracowałeś w tym miejscu? Przybliż, proszę, czy poza stałą stawką, którą przedstawiłeś w komentarzu firma oferowała pracownikom jakieś systemy motywacyjne w postaci premii bądź nagród? Zachęcam do szczegółowego opisu.

Szczęśliwiec

Dzięki Bogu już nie muszę tam pracować. Zmarnowałem prawie 7 lat zycia. Pracowalem w magazynie i trochr na serwisie. Po tylu latach nie zarabialem 2000netto. Z tego co sie orientuje to teraz jest tam woecej ukraincow niz polakow i sa lepiej traktowani. Generalnie nie mam pojecia jak ta firma jeszcze funkcjonuje. Jedyny plus to garstka spoko ludzi. Ale niestety jest też masa bydła, która nie potrafi nawet sprzątnąc kibla po sobie, czy spuścić wody ! Odradzam z calego serca ! Nie popelniajcie mojego bledu.

Ewelina

@Bibi, widzę, że aktywnie przeglądasz wątek główny na temat pracy w firmie Regenersis. Posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie, którymi mógłbyś podzielić się na forum? Napisz, proszę, jak to wygląda w Twoim przypadku.

www.nds24.pl

Szanowni Państwo. Jesteśmy grupą Niezaleznych Dziennikarzy Śledczych, reprezentujemy www.NDS24.pl Serdecznie dziękujemy za zaufanie jakim obdarzyliście nas, kierując do nas sprawy związane z nieuczciwym i nierzetelnym zachowaniem firmy Regenersis sp. z o.o. Janki, ul. Falencka 1B 05-090 Raszyn www.regenersis.pl. Ponieważ sprawa jest bardzo rozwojowa nadal czekamy na kolejne zgłoszenia www.NDS24.pl biuro@nds24.pl Zadajecie nam Państwo bardzo dużo pytań. Postaramy się odpowiedzieć na najważniejsze 1.Czy zglaszając sprawę zachowam anonimowość? Jak najbardziej tak. Jeżeli sprawa będzie miała finał w sądzie a myślimy, że tak się stanie to wtedy będziecie musieli Państwo podać swoje dane. 2.Czy przesyłając wam moją sprawę, ponoszę jakiekolwiek koszty? Nie ponosicie Państwo, żadnych kosztów. 3.Jaki jest wasz cel? Jesteśmy grupą Niezależnych Dziennikarzy Śledczych. Nasza praca na codzień polega na przygotowaniu materiału związanego z nieucziwym, nieetycznym zachowaniem firm lub urzędników państwowych. Przygotowaniem tego materiału (zbieranie dowodów, dokumentacji) Już przygotowany materiał przedstawiamy najbardziej popularnym stacjom telewizyjnym oraz gazetom. Stacje telewizyjne, gazety zakupują od nas materiały jest to tańsze niż zatrudnianie na etacie dziennkarzy. 4.Dlaczego dopiero od niedawna dużo się o was mówi pisze. Dopiero od niedawna jesteście na FB? Działamy od 2001 roku. Do tej pory działaliśmy „z ukrycia”. Ponieważ tego wymagali od nas nasi klienci czyli stacje TV i gazety. Od stycznie 2016 roku to się zmieniło, możemy wyjść z ukrycia 5.Dlaczego akurat firma Regenersis? Hmm, przyznajemy szczerze, że sami staliśmy się ofiarą firmy Regenersis. Jak widać nie jestesmy sami. Dlatego obiecujemy, że zrobimy wszystko aby Państwu pomóc.

Bibi
@www.nds24.pl 03.03.2016 18:43

I pomogliście? Czy nie?

Ewelina

@PRACOWNIK, z wypowiedzi przez Ciebie zamieszczonej wynika, iż posiadasz bardzo duży staż pracy w firmie Regenersis. Mógłbyś podzielić się na forum swoimi doświadczeniami związanymi z tym miejscem pracy? Twoja opinia będzie pomocna dla osób przeglądających wątek o pracy w tej firmie. @nic czyli pic, Twoja wypowiedź na temat firmy Regenersis jest bardzo niezrozumiała. Co chciałeś przekazać swoim komentarzem na ten temat? Wypowiadasz się z poziomu klienta, czy może pracownika tej firmy? Sprecyzuj swoje myśli, które chciałeś zawrzeć w komentarzu.

imć

Ale wJanki u mojej kochanki . Na telefon dmuchają bo nas nie kochają

typowy andrzej

Witam. Pracowalem tam pond 7 lat. Na poczatku przyjecia się bylo nawet ok. Kazdy mial zrobic to mial i wszyscy byli zadowoleni. Zarobki ok 1.8 tys zl wiec rewelacji nie bylo . Po kilku latach nazbieralo sie pare podwyzek awanse itd pensja wzrosla po 7 latach ok 250zl . Gdyz firma robila podwyzki podstaw (byly takie ze wynosily ok 30zl) natomiast kazda podwyzka byla obarczona tym ze zmniejszali premie. Z roku na rok jest coraz gorzej. Coraz to nowsze " ulepszenia " jak to pracownika wykorzystac. Do tego dochodza coraz to wieksze uprawnienia dla ochrony ktora siedzi i pierdzi w stolki i patrzy na kazdego jak na zlodzieja. Na serwisie od x lat nic sie nie zmienio wzgledem wygladu. Brud syf. Ale za to doszlo paredziesiat kamer jest ich wiecej niz ma tvn i polsat łacznie. Kazdy z nowych dyrektorow oczywiscie pragnie sie wykazac dajac klody pod nogi technikom i zwiekszajac im produktywnosc co juz mija sie z celem bo to nie idzie z jakościa co duzo widac po reklamacjach klientow. Hr -porażka. Nawet glupiego wniosku nie potrafią wypełnić poprawnie. Duzo jest zatrudnianych osob co wogole nie maja pojecia o naprawach a wprowadzaja udogodnienia z kosmosu. Pracujac w tej firmie mozna zapomniec o jakich kolwiek profitach. Wolą wydac pieniadze na wyjscia do kina lub do teatru niz dac pracownikowi czysty pieniadz lub w formie bonu za ktore by kupil dziecku ubranko , bo to oni wiedza co jest dla pracownika najwazniejsze i najlepsze. Ogolnie gdybym mial tu jeszcze raz zacząc prace nie polecam. Jedyny plus to to ze pracuja tam tez spoko ludzie i tylko na tych stanowiskach "roboczych" kazdy kto sięgnie wiekszego awansu zaraz uderza mu woda i nawet juz cześć nie odpowie. Ten serwis jest dla ludzi co lubia zap....ać. W firmie jak przychodzi okres gdzie jest mniej napraw pracownik moze umrzec z glodu juz sie nie liczy dla nich mimo ze tydzien wczesniej zapierdzielal po 13 h dziennie. Brak tez jakichkolwiek "słow" uznania choćby od kierownikow . Ze spoko dobra robota itd w zyciu nie uslyszalem zeby ktos byl w ten sposob doceniony a wystarczyloby slowo ale zamiast tego slowa mimo ze dales z siebie wszystko jest pytanie dlaczego tak mało... Nawet dla ludzi ktorzy planuja tam swoje pierwsze prace tej "kopalni" nie polecam. Czasy godnosci dla pracownika w tej firmie minęly i juz raczej nie wrocą. Tam by duzo dał związek zawodowy bez tego pracownik zawsze bedzie wykorzystywany. Nie pisze tego ze jestem jakims zyciowym pesymistą czy tez zeby dokopac . Pisze to co stwierdziłem pracujac tam. Pozdrawiam

Pracownik regeszege
@typowy andrzej 20.01.2016 21:23

Dokladnie, technik jest od zapierd... a jak to zrobi to już widać po opiniach, ludzie granatem od sadu w Grójcu oderwani i przyjęci do pracy. Pensja-zal (usunięte przez administratora) ściska. Syf i wyzysk. Taki (usunięte przez administratora) w obecnych czasach.

Technik
@typowy andrzej 20.01.2016 21:23

Żadnych słów docenienia - potwierdzam.

nic czyli pic
@typowy andrzej 20.01.2016 21:23

Degeneris Patologis. Serwis z przewagą kąśliwych smeczy i slajsów rotowanych ukośnie. (usunięte przez administratora) kiłka i mogiłka

Ewelina

@technik, a jakie są benefity, na stronie Regenersisu oferują ich dość sporo i nie kończą się tylko na zdrowotnych, bo oferują nawet pożyczki pracownicze. Być może to wyrównuje jakieś niedogodności w związku z wynagrodzeniem?

PRACOWNIK
@Ewelina 18.05.2018 17:43

Tak mozesz dostac pozyczke. Ale..... Musisz miec przepracowane chyba 6 miesiecy i 2 pracownikow musi Ci ja poręczyc zeby dostac 2 tys.Pracowalem tam 10 lat i nie slyszalem zeby ktos z moich wspolpracownikow skorzystal.

Kat

Naprawa gwarancyjna w kwietniu - wymiana płyty głównej w HTC U ULTRA. Telefon działa ok 3 tygodni, później powtórka w rozrywki. Zaniosłam telefon do Salonu gdzie pani go oglądała od góry do dołu, wpisała uwagi odnośnie śladów użytkowania i ryski na ekranie. Został wysłany na serwis. Po tygodniu dostaje wiadomość, że telefon do odebrania. Jakie było moje ogromne zdziwienie kiedy zostałam poinformowana że telefon nie został naprawiony z powodu pęknięcia na ekranie. Jak zobaczyłam to pęknięcie to aż się we mnie zagotowało!! Stwierdzili że nie mogą naprawić bo uszkodzenie mechaniczne / z tego co czytam na forum dziwne przypadki z tymi wyswietlaczami/ Powiem tak - to pęknięcie ślepy by zauważył a ja nie zauważyłam, syn i pani w Salonie - dziwne nieprawdaż??? Zaznaczam że telefon jest ubezpieczony i gdyby to byłam wina nasza napewno bym z ubezpieczenia skorzystała. Nie lubię jak się ze mnie głupka robi więc nie podaruję. Zgłaszam reklamację i zobaczymy. Jeśli nic z tym nie zrobią udam się do Biura Ochrony Praw Konsumenta.

Ewelina

@cinek @alex jak rozumiem - jesteście pracownikami Regenersis. Możecie napisać coś więcej o warunkach i atmosferze pracy, jaka panuje w waszej firmie? Na forum jest wiele opinii, które jednak nie odnoszą się do tych podstawowych kwestii. Są one podstawą do rozważania aplikacji do pracy u tego pracodawcy. Możecie, więc opisać własne doświadczenia?

Zostaw opinię o Regenersis - Janki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Regenersis