Regenersis
2 271 6 1

Opinie o Regenersis

Rav

Ta firma to (usunięte przez administratora) a to głównie za sprawą firmy ochroniarskiej traktującej uczciwych pracowników jak złodziei. Mnie oskarżono o kradzież mojego własnego telefonu, który cały czas leżał w szafce w szatni poza miejscem pracy. Zatrzymali mi go na cały weekend do wyjaśnienia bez żadnych podstaw. Oczywiście niczego się nie doszukano. Niestety wielu pracowników jest nie lepszych od tępaków z ochrony. Jest tam kilku chamów i złodziei spod Raszyna. Oni jakoś są nie do ruszenia. Mają z ochroną układy. Jeden z nich jest bratem kierownika zmiany. Przychodzi do pracy zawiany, przeklina na całą halę. Zamiast naprawiać telefony, przekłada je tylko z jednej kupki na drugą. Jemu nikt nic nie zrobi. Za to Ty każdorazowo wychodząc z hali możesz trafić na kontrolę osobistą. Przerwy trzeba pilnować co do sekundy. Mają tam program "zdrowie popłaca". Jeśli cały rok nie byłeś na l4, możesz wygrać nagrody. W rezultacie ludzie przychodzą chorzy do pracy. Jednym słowem atmosfera w firmie jest raczej słaba. Nie polecam nikomu ani jako miejsca pracy ani jako serwisu telefonów.

Krystyna
@Rav 18.01.2019 09:03

Koniecznie zapoznaj się z treścią regulaminy GoWork, na forum nie wolno nikogo obrażać. W razie wątpliwości dodaję link: https://www.gowork.pl/regulamin Zawsze możesz do niego zajrzeć. Wspomniałeś, że pracodawca docenia osoby, które rzetelnie wykonują swoje obowiązki - o jakich dokładnie nagrodach piszesz? Napisałeś też, że atmosfera jest słaba, dlatego tak ją oceniasz? Pamiętaj, że tworzą ją sami pracownicy. A to oznacza, że macie na nią duży wpływ.

Marek N

Katastrofa!!!!!!!! Nie wierzę że można tak (usunięte przez administratora) klienta!!!!! Wysłałem telefon ponieważ przestał działać mikrofon.. Po pewnym czasie telefon NOKIA6 wraca z opisem że zalany i nie podlega gwarancji... Wiec odebrałem telefon , włączama go a tu niespodzianka.... na wyświetlaczy pasy pionowe. Więc telefon do biura obsługi klienta i zgłaszam ten fakt. Wysyłam ponownie- na szczęście przed wysłanie nagrany jest film że wyświtlacz cały tylko są pasy bo jakiś tuman nie potrafił rozkleić telefonu.... Wysłałem ponownie.. I co ? dostaję informację że telefon ma uszkodzony mechanicznie wyświetlacz .. Otrzymuje zdjęcie uszkodzenia... tylko że to nie mój wyświetlacz... Przed wysyłką nagrany film a dodatkowo widział pracownik sklepu w którym zostawiałem telefon do wysyłki... Ciekawe co dalej... Będę informował bo nie odpuszcze..Źle trafili (usunięte przez administratora) .....

Maria
@Marek N 18.12.2018 21:47

Widocznie taki mają sposób pracy. Mój Huawei zaczał się wieszać, więc oddałam przez T-Mobile na gwarancji. Oczywiście odpowiedź - zalany. Dopiero zaczynam z nimi walczyć, ale nie popuszczę. Jak widać rebranding na nieiwiele się zdał. Koszzzmar, odchodzę te z T-MOBILE skoro z taką kloaką współpracują.

luki

LUDZIE!!!! to nie jest miejsce do wylewania żali na temat tego jak żle Was potraktowano jako klientów! Do tego są inne miejsca. Prosimy o opinię firmy jako pracodawcy. O to jak się pracuje i czy warto!

Witold
@luki 21.12.2018 15:04

Ty masz może jakąś wiedzę o pracy w firmie Regenersis? Opinie klientów i współpracowników są również ważne, ponieważ pomagają budować wizerunek firmy na rynku oraz przedstawić nam to, jak firma podchodzi do swoich klientów. Mam nadzieję, że znajdą się również osoby, które będą mogły napisać coś na temat pracy w tym miejscu. Zachęcam.

luki
@Witold 01.01.2019 15:15

Mam wiedzę, pracowałem tam kilka ładnych lat. Kiedyś w firmie było całkiem ok. Teraz nastawiona jest na ukraińców. Góra staje na głowie żeby technik nie był w stanie za dużo zarobić. "Niby" zgodnie z prawem nie płacą za nadgodziny których ze względu na braki kadrowe jest sporo. Wprowadzili 4 miesięczny okres rozliczeniowy (wg prawa tak dlugi okres mozliwy jest np gdyby firma usuwała skutki kataklizmu :D - naciągają przepisy jak mogą). W okresie zwiększonej ilosci tel (wakacje) musisz chodzić do pracy jak robot. W listopadzie kiedy pada deszcz musisz odebrać dni wolne. Wymagana norma na większości biznesów jest tak zawyżona że albo jej nie wyrobisz albo nie będzie zbyt dobra jakość. Generalnie nie polecam, chyba że ktoś na szybko szuka pracy no biorą wszystkich :) Zapomniałem o plusach: całkiem fajni ludzie i spoko imprezy integracyjne - duże i wystawne, można popic potańczyć. Niestety tych fajnych ludzi coraz mniej bo odchodzą z pracy. Na ich miejsce mamy Siergiejów, Igorów itp

Witold
@luki 03.01.2019 18:28

Czyli podsumowując Twoją wypowiedź, są możliwości, aby osoby bez doświadczenia zawodowego otrzymały możliwość pracy w firmie Regenersis? Myślisz, że będzie to dobre miejsce dla osób, które chciałyby nabyć doświadczenia oraz umiejętności mogące przydać się w przyszłości? Zachęcam do dalszej aktywności.

Spawalnia

Firma już 2razy naprawiala mi telefon i drugi raz jestem bardzo zadowolony z ich usług Naprawa w 1 wypadku trwała dłużej ale wymieniono mi na nowy telefon 2naprawa wykonana w 4dni i nawet naprawiono rzeczy o których niewiedzialem że są zepsute Telefon cacy zrobiony Bałem się po opiniach z neta o telefon ale jak widzę bez potrzeby

Witold
@Spawalnia 04.11.2018 15:20

Powiedz mi proszę, jak to się stało, że skorzystałeś akurat z usług firmy Regenersis? Czym sugerowałeś się przy wyborze? Opiniami pojawiającymi się w internecie, czy tymi, które usłyszałeś bezpośrednio od znajomych? Opinie klientów są równie ważne, co te pochodzące od pracowników, dlatego zachęcam, abyś sprecyzował tę informację.

Spawalnia
@Witold 04.11.2018 16:05

Telefon zakupiony w RTV AGD na gwarancji naprawiony W firmie Regenersis

wkurzony

Witam Jestem w szoku . W okresie napraw gwarancyjnych państwa naprawy były oparte na markowaniu napraw i wydłużaniu czasu uslugi .jest to czwarte wyslanie do naprawy . Pierwsze wgranie systemu i udawanie ze jest ok po miesiącu telefon przestaje dzialać . potem wymianz procesora .cztery miesiące i kolejna wymiana procesora kolejne trzy miesiące i wymina procesora z przetrzymywaniem telefonu przez miesiąc by wygasla gwarancja .I eureka po trzech dniach roboczych informacja że nie należ się naprawa gwarancyjna . SUPER doimy klienta telefon bez gwarancji teraz wymiana płyty głownej napra to 800 zl Ja pytam Jak to się dzieje że jesteście bezkarni .Taka usługa to bandytyzm w bialy dzień . Moje sugestie dla Regenersis: jesteście oszustami

Spawalnia
@wkurzony 04.12.2018 21:34

Tylko na części wymienione jest gwarancja Więc jak był wymieniony procesor to na niego jest gwarancja A druga sprawa 3 krotna naprawa telefonu na te sama wadę powoduje wymianę na nowy Czytać gwarancje

Artur

Trudny kontakt, kilkukrotnie odsyłane urządzenia odsyłane bez naprawy lub z naprawą nie spełniająca moich oczekiwań. Brak informowania klienta o stanie naprawy urządzenia. Moje sugestie dla Regenersis: Gwarancja to oświadczenie o pewnej jakości urządzenia a skoro się psują to gwarant powinien świadczyć usługi naprawy a nie wyłączać odpowiedzialności wszystkimi możliwymi metodami. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: informujcie o fakcie, żę urządzenia dotarły w jakim stanie i co się dzieje na biezaco.

Witold
@Artur 01.12.2018 15:40

Kolejne Wasze wpisy również dotyczą usług, które oferuje firma Regenersis, a wciąż brakuje opinii o pracy w tej firmie. Może Ty masz jakąś wiedzę o tym, jak wygląda praca u tego pracodawcy? Jest to wątek, którego tematem przewodnim są opinię o tym pracodawcy, dlatego wciąż staram się uzyskać jakieś informacje na ten temat. Wiesz coś może?

gg

Telefon pojechał z spalona płyta wrócił z uszkodzonym wyświetlaczem i nie uznana gwarancją

Niezadowolony

Jeżeli ktoś chce naprawic jakikolwiek sprzęt to bardzo odradzam korzystania z tej firmy. Czy to jest gwarancja czy naprawa odpłatna to szczerze nie polecam. Firma oszukuje klientów, że dane urządzenie zostało naprawione poprzez wymianę części, jednak nawet do sprzętu nie zagladali. Bardzo długi czas rejestracji urządzenia jak i naprawy. Bardzo utrudniony kontakt z serwisem.

rafal

opinia negatywna

Witold
@rafal 20.11.2018 20:33

Co dokładnie oceniasz negatywnie w przypadku firmy Regenersis? Jest to opinia jako klienta korzystającego z usług tej firmy, czy może osoby, która pracowała w tym miejscu? Jest to dosyć istotna informacja dla czytelników tego wątku, dlatego, proszę o sprecyzowanie swojej wypowiedzi i co najważniejsze odpowiednie jej uzasadnienie.

Ewelina

@Piotr, Twoje zdanie nieco różni się od tego, co w ostatnim czasie pojawiało się w wątku opinii o pracy w firmie Regenersis, dlatego chętnie poznam Twoją szczegółową opinię o pracy w tym miejscu. Twoja opinia może dać nam nowe światło o tym miejscu pracy, dlatego przedstaw swoje doświadczenia w tym wątku.

Piotr
@Ewelina 15.10.2018 13:27

Pracowałem tam przez rok, jednak zrezygnowałem ze względu na odległość od miejsca zamieszkania. Jak w każdej pracy trzeba było pracować. To jest chyba logiczne, że należy przestrzegać czasu pracy, nie przekraczać czasu przerw. Wszyscy chcieliby nic nie robić i dostawać co miesiąc wypłatę. Uważam, że z liderami (kierownikami) można było porozmawiać na temat wszystkich problemów i byli otwarci na pomoc i wspólne rozwiązanie problemów

Witold
@Piotr 19.10.2018 13:55

Podałbyś konkretne przykłady sytuacji, kiedy wystąpiłeś o pomoc do kierowników, którzy pracowali w firmie Regenersis? Jakiego rzędu to były problemy? Chętnie poznam również stawki wynagrodzenia, które oferowała firma swoim zatrudnionym pracownikom. Przedstaw, jak to wyglądało.

Vallspirs

Najgorsza firma serwisowa z jaką miałem do czynienia, telefon dodawałam sześć razy do serwisu i za każdym razem telefon oddawali niezrobiony, gdy miałem już dosyć oddawania telefonu do tego niby serwisu sam zrobiłem go w niecałą godzinę Moje sugestie dla Regenersis: Zamknijcie firmę

Piotr

Większość osób bardzo negatywnie się wypowiada nt. firmy Regenersis jako pracodawcy. Jednak proszę rozejrzeć się na rynku pracy. Wynagrodzenia w tej firmie nie należą do najniższych w regionie. Firma daje szanse zdobyć nowe doświadczenie dla wielu pracowników .

Ewelina

@mlody, jak finalnie zakończyła się Twoja sytuacja związana z oddaniem telefonu do firmy Regenersis? Zdecydowałeś się jednak na naprawdę, czy poprosiłeś o zwrot urządzenia? @JAKIŚ CYRK NA KÓŁKACH, rozumiem Twoje rozżalenie, jednak proszę, abyś nie używał słów wulgarnych i obraźliwych. Czy firma Regenersis naprawiła telefon i problem, już nie występował?

Ewelina

@off, możesz opisać szczegółowo, jak wyglądała sytuacja, która sprawiła, że nie jesteś zadowolony z obsługi Twojego problemu w firmie Regenersis? @Marek J, Ciebie również, proszę, abyś bardziej szczegółowo opisał swój problem, który rozwiązała firma Regenersis. Ciekawi mnie też, dlaczego skorzystałeś z usług akurat tej firmy? Polecił Ci ją jakiś znajomy?

Mj
@Ewelina 30.09.2018 12:49

Witam, Huawei mate 10 lite spadł mi telefon i mi on szkła ekran uszkodzony, obudowa wgnieciona,płace ubezpieczenie w plusie i zdecydowałem się tel wysłać do naprawy, wrócił jak nowy nie tylko wymienili wyświetlacz ale i cała obudowę. Pozdrawiam

JAKIŚ CYRK NA KÓŁKACH

Po wymianie wyswietlacza wszystko było okej, telefon pilnie strzeżony ani razu nigdzie nie spadł, dobrze zabezpieczony. A Tu nagle, po 2 miesiącach uzytkowania w trakcie rozmowy telefonicznej jak bomba, zaczął się kruszyć cały ekran, i strzelać bez żadnego uszkodzenia mechanicznego. Oryginalna część be (usunięte przez administratora) strzelona. Ekran zabezpieczony szkłem hartowanym, a popękał cały od wewnątrz, szkło nie naruszone. Reklamacja, odpowiedź: uszkodzenie mechaniczne. (usunięte przez administratora)

Nie zadowolony klient.

Oddałem telefon Hyuawei Y6 przez salon Orange _po dwóch tygodniach odpowiedzieli mi ze ma oznaki wilgoci i mogą mi naprawić odpłatnie telefon za 600 zł,co mnie rozbawiło i rozdrażniło . Cena naprawy wynosiła by tyle co zakup nowego telefonu albo i więcej . Napisałem reklamacji to mi odpowiedzieli ze używają tylko oryginalnych części-to ci niespodzianka ?? Do du....z takim serwisem z których korzysta ORANGE .

mlody

ja oddalem telefon nokia po 5 dniach od zakupu... zero usterek z zewnatrz ... przestal dzialac odpowiedz serwisu uszkodzenie mechaniczne pytam gdzie kiedy ?? jakies nieporozumienie zastanawiam sie czy nie pisac do Angli do siedziby co oni robia na terenie polski jakies totalne nieporozumienie....

Marek J

Super dziękuję, szybko i bez problemu, telefon śmiga jak nowy, perfekcja jeśli chodzi o naprawę. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

off

Najgorszy serwis ,fatalna obsługa po 15 minutach na telefonie ,niekompetentne odpowiedzi ,na koniec cena na odpieprz sie z sufitu ,Serwis po polsku

Ewelina

@Maciej, zamierzasz wziąć udział w procesie rekrutacyjnym do pracy w firmie Regenersis? Słyszałeś może jakieś opinie wśród znajomych o tym miejscu pracy, dlatego chciałbyś aplikować? @Niezadowolony, dlaczego tak uważasz? Możesz opisać sytuację, która potwierdzi to, co napisałeś w swoim komentarzu? Na chwilę obecną Twoja wypowiedź nie jest uzasadniona, dlatego zachęcam do dalszej dyskusji.

Niezadowolony

Serwis to totalna porażka, włącznie z konatktem z nimi. Nie polecam!!!!!

Maciej

Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jakim systemie odbywa się praca -1,2 czy może 3 zmiany.

Ewelina

@Nick, jesteś kolejną osobą, która zdecydowała się wypowiedzieć z poziomu klienta firmy Regenersis. Fajnie, że również konsumenci decydują się na napisanie opinii, ponieważ jest to pomocne w budowaniu wizerunku firmy na rynku. Jednak w dalszym ciągu nie ma żadnych nowych informacji na temat pracy w firmie Regenersis, dlatego ponawiam pytanie, czy ktoś z Was ma informacje na temat pracy w tym miejscu?

Nick

Chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie i złożyć reklamację na obsługę przez autoryzowany serwis HTC. Telefon HTC 10 zakupiłem w sieci T-mobile na firmę. Na sprzęt, w tym baterię, obowiązywała 24 miesięczna gwarancja. Przed upływem gwarancji, bateria straciła swoją pojemność i „wariowała” pokazując raz 100% by po chwili pokazać 1% i telefon się wyłączał. Wysłałem telefon do serwisu, gdzie otrzymałem informację iż ze względu na ślady wilgoci naprawa nie podlega gwarancji a koszt wyniesie ponad 1700 zł netto, przekraczając wartość telefonu. Reklamowałem tą diagnozę gdyż telefon od nowości posiadał obudowę zapewniającą zabezpieczenie portów przed wilgocią i zanieczyszczeniami, a także nigdy telefon nie był narażony na bezpośrednie działanie wody. Serwis reklamację odrzucił. Od serwisu otrzymałem zdjęcia pokazujące jakiś fragment czegoś. Miało to wskazywać na zalanie cieczą. W żaden sposób nie identyfikowany z moim telefonem. Mogło to być zdjęcie czegokolwiek i jakiegokolwiek innego telefonu. Reklamację czy też skargę powyższą piszę gdyż oddałem telefon do niezależnego serwisu, który nie stwierdził żadnego zalania, wymienił baterię i telefon działa znowu jak nowy. Niestety poprzez te działania straciłem zaufanie do serwisu CTDI jak i do operatora T-mobile który ten serwis wskazuje jako partnera. Powyższą treść prześlę również do producenta telefonu by mógł zweryfikować poziom obsługi klientów posiadających ich produkty.

Ewelina

@anonymous, Twoja wypowiedź również jest z poziomu osoby, która korzystała z usług naprawczych firmy Regenersis. Czy ktoś z forumowiczów posiada może informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje firma Regenersis swoim pracownikom? Łatwo jest dostać się do pracy w tej firmie? Proszę, aby ktoś z Was podzielił się wiedzą na ten temat.

anonymous

IMEI;86621030017057 kod usługiSW. wykonawca usługi Anatol Dobrowolski. dwukrotnie oddawałem ruter B315s-22 do reklamacji trwało to ok. dwóch miesięcy tyle też czasu trwała przymusowa przerwa w odbiorze internetu - sugerowałem żeby sprawdzić ładowarkę lecz nie zrobiono tego( reperując )z uporem maniaka ruter po zakupie ładowrki problem zniknął !

Ewelina

@Heheszek, rozumiem, że korzystałeś z usług naprawczych, jakie oferuje firma Regenersis? Jak ocenisz poziom obsługi oraz szybkość i dokładność realizacji powierzonej naprawy? Napisz więcej na ten temat, ponieważ opinie klientów są również ważne i chętnie czytane przez użytkowników.

Marek Tychy

Czytam opinie o telefonach Huawei P8 Lite. Wszyscy narzekają na kiepską baterię, konieczność częstego jej ładowania oraz wysoką temperaturę. Większość narzeka na zacinanie się, spowalnianie działania aplikacji, awarii WiFi, Bluetootha, GPSa i innych. Nieliczni zauważyli, że ich telefony uległy zniekształceniu (wygięty ekran a nie obudowa jak stwierdza CTDI). Jest to wada fabryczna spowodowana błędami konstrukcyjnymi. Silnie nagrzewająca się bateria zwiększa swoją objętość (prawa fizyki), to powoduję wygięcie płyty głównej a następnie ekranu. Takie oddziałanie na płytę główna może spowodować jej uszkodzenie, a tym samym powstanie wszystkich wymienionych wcześniej usterek. ??Fachowcy???? z serwisu po pomiarze płaskości ekranu, stwierdzają uszkodzenie mechaniczne obudowy! (wciskają ciemnotę, ciekawe skąd wzięli zdjęcie które mnie przesłali – odkształcenie wyświetlacza 3 mm) i wystawili kosztorys przekraczający koszt zakupu nowego aparatu. Nie zgodziłem się na naprawę pozagwarancyjną za 705 zł. Po reklamacji jaką złożyłem wraz z dokumentacją zdjęciową mojego telefonu, następnie oddałem powtórnie do naprawy, czekam 2 tygodnie i nic. Pewnie szukają innego naiwniaka, który zapłaci za wymianę mojej płyty głównej (brak GPS). Osobiście nie polecam korzystania z sług CTDI a wręcz odradzam.

Cinek
@Marek Tychy 22.05.2018 11:26

Większość takich cwaniaków jak Ty chce naciągnąć producenta. Używaj urządzenia zgodnie z instrukcją obsługi i nie będziesz miał problemów z serwisem. Serwis rozlicza się z producentem, jak ma takie wytyczne ze 3mm telefon wygięty to robi odmowę. Ciekwa jestem czy byś napisał pozytywną opinię jak byś świadomie go przegiął ( pewnie by było ,, Frajerzy w CTDI nie wpadli na to że nosiłem go w kieszeni''

rici
@Cinek 30.05.2018 23:21

A gdzie się nosi telefon

Heheszek
@Marek Tychy 22.05.2018 11:26

Ja drugi raz oddalem juz swojegi 8lite...

Ewelina

@Szczęśliwiec, 7 lat Twojej pracy na rzecz firmy Regenersis to bardzo długi okres czasu, jak ocenisz zmiany w firmie, które następowały przez okres czasu, który przepracowałeś w tym miejscu? Przybliż, proszę, czy poza stałą stawką, którą przedstawiłeś w komentarzu firma oferowała pracownikom jakieś systemy motywacyjne w postaci premii bądź nagród? Zachęcam do szczegółowego opisu.

Szczęśliwiec

Dzięki Bogu już nie muszę tam pracować. Zmarnowałem prawie 7 lat zycia. Pracowalem w magazynie i trochr na serwisie. Po tylu latach nie zarabialem 2000netto. Z tego co sie orientuje to teraz jest tam woecej ukraincow niz polakow i sa lepiej traktowani. Generalnie nie mam pojecia jak ta firma jeszcze funkcjonuje. Jedyny plus to garstka spoko ludzi. Ale niestety jest też masa bydła, która nie potrafi nawet sprzątnąc kibla po sobie, czy spuścić wody ! Odradzam z calego serca ! Nie popelniajcie mojego bledu.

Zostaw opinię o Regenersis - Janki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Regenersis