ZETKAMA Sp. z o.o.

Adres: 3 Maja 12, 57-410 Ścinawka Średnia

NIP: 8851638244 KRS: 0000613969

ZETKAMA Sp. z o.o.
2 138 5 1

Opinie o ZETKAMA Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Załoga
 Opinia

kapitan niestety już uciekł z tonącego okrętu, a statek z nowym ambitnym sternikiem, ale niestety bez doświadczenia, dryfuje ku nieuchronnej katastrofie.

Pomocna?
Tak12Nie
No
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Załoga 17.05.2019 22:02

Opanujcie się z tymi tekstami i zajmij cie się praca bo co raz więcej reklamacji robicie kto wam zlikwiduje Kure znoszącą złote jajka Sosnowiec robi niezłe pieniądze jak i Ścinawka. Zakład z taką tradycja nie upadnie bo na to nikt nie pozwoli ARMAK już by miał 145 lat.

Pomocna?
TakNie11
Co do Sosnowca
 Opinia
@No 18.05.2019 18:58

Każdy kto zna pracę w Sosnowcu od środka wie, że istnienie tego zakładu działającego na zasadzie od przypadku do przypadku to dosłowny cud. Jedyne co go jeszcze jakoś trzyma na powierzchni to produkowany asortyment, którego klient nie kupi gdziekolwiek lub nie za te śmieszne ceny niezmienianie od lat- niech ktoś w końcu zastanowi się nad tym cennikiem, więc klient zaciska zęby i czeka....czeka... toleruje, bo i tak mu się opłaca. Więcej szczęścia niż rozumu ale wszystko do czasu. Żeby było jasne na prawdę byłoby żal gdyby zakład ogłosił upadłość przez zwykłą głupotę i mydlenie oczu zamiast naprawy tego bajzlu.

Pomocna?
Tak5Nie
expert
 Opinia
@No 18.05.2019 18:58

Świetna riposta "zajmijcie się pracą" Tylko tej pracy coraz mniej. Klienci uciekaja, menagerowie uciekają ten okręt tonie. Obym się mylił

Pomocna?
Tak5Nie2
Kapitan Dymano
 Opinia
@Załoga 17.05.2019 22:02

Może ten tonący statek to Nautilus lub U-Boot. Ile czasu do zanurzenia?

Pomocna?
Tak2Nie5
Nic nie może wiecznie trwać
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@No 18.05.2019 18:58

ARMAK był, był aż się skończył . Jakby ktoś zapomniał to od dwóch lat ZETKAMA, a Sosnowiec nadal uważa że PRL wiecznie żywy i czy się robi, czy się leży to i tak kasa się należy. Sosnowiec boi rozwinąć skrzydła i boi wypłynąć na głębię, po prostu aby się rozwijać.

Pomocna?
Tak1Nie2
Załoga
 Opinia
@Kapitan Dymano 20.05.2019 22:25

Nam to bardziej na Kursk wygląda!

Pomocna?
Tak3Nie
Tak jest
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nic nie może wiecznie trwać 24.05.2019 14:39

Czas najwyższy wymienić technologów a nie płacić im za przychodzenie i pomoc załogi.

Pomocna?
Tak2Nie
alice cooper
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

house of fire z alicem na czele

Pomocna?
TakNie
expert
 Opinia

Mija pół roku jak pisałem Zetkama pada... dalej wierzycie, że to jeszcze pociągnie??? Szkoda, że zaprzepascili taki zakład...

Pomocna?
Tak16Nie
O tak
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@expert 21.04.2019 21:20

Ważne, że jak na Titanicu orkiestra gra do końca ;-) przecież nic się nie dzieje

Pomocna?
Tak11Nie
Grzegorz
Nazwa działu: IT
 Opinia
@expert 21.04.2019 21:20

Oj tam od razu pada po prostu gorszy okres. Zamówienia się ruszą, odlewnia działa co najwyżej zrobią redukcję załogi,, biurowej,,Armatura jest potrzebna i jest zbyt na B&Ry I inne wyroby. Wstrząsnąć trochę działem marketingu.

Pomocna?
Tak1Nie
Kryska
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Grzegorz 25.04.2019 16:50

Najwyżej zrobią redukcje załogi. Najwyżej. Co tam ludzie...

Pomocna?
Tak7Nie
Yhyyy
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kryska 25.04.2019 21:19

A klienci sami wrócą może jeszcze na kolanach? Są konkurencyjni wykonawcy, którzy dostarczają towar na czas i kompetentnie także na czas służą pomocą bez ponawiania setny raz zapytań. Nielogiczny od samych podstaw podział kompetencji i zgniłe stosunki pracownicze zapewne również naprawią same...ehhh marzenia

Pomocna?
Tak8Nie
Byle było tak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@expert 21.04.2019 21:20

Szkoda, jak pisałem wcześniej o Sosnowcu i o zmianie w nim mistrza produkcji oraz mistrza montażu oraz osobę najbardziej niekompetentną to dyr. w Sosnowcu. To osoby które powołują na liderów które nie mają zielonego pojęcia o tym co robią. Czy to ma być zakład czy to już CYRK. Ludzie w Scinawce ogarnijcie się i zacznijcie panować nad Sosnowcem. Czy robota w Sosnowcu jest tylko oparta na donosicielstwie, a kantorek mistrzów to pokój do podpiera.... przez osoby nie umiace nic robić. Gdzie swą nieumiejętność zmieniają w pozycję dobrego pracownika u dyrektora.

Pomocna?
Tak4Nie
Brawo ty
 Opinia
@Byle było tak 10.05.2019 19:22

Brawo! Podpisuję się obiema rękami aby ktoś w końcu zlikwidował te układy w Sosnowcu i nie tylko pod kątem produkcji. To samo działo się w biurowcu aż wszystko pękło jak balon. Niekompetencja donosicieli wyszła aż nadto na jaw, ale na ratunek było za późno i praca zamieniła się w cyrk. A jaka jest nagroda za donosicielstwo w dalszej perspektywie to na szczęście niedawno było widać. Ktoś musi potem wziąć obowiązki sam w swoje ręce, pokazać poziom swojej pracy i kompetencje a jak ich brak to niestety do widzenia.

Pomocna?
Tak2Nie
Grzegorz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Brawo ty 12.05.2019 18:19

Niech każdy zajmie się sobą a będzie dobrze najlepiej patrzeć na drugiego a w biurowcu i tak jest za dużo ludzi.

Pomocna?
TakNie
Armak
 Opinia
@Grzegorz 13.05.2019 10:13

Niech każdy zajmie się przede wszystkim pracą a będzie dobrze

Pomocna?
Tak1Nie
Załoga
 Opinia
@O tak 23.04.2019 07:53

Tylko kapitan niestety już uciekł, a statek z nowym ambitnym sternikiem bez doświadczenia, dryfuje ku nieuchronnej katastrofie.

Pomocna?
Tak5Nie
Zaczeło sie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Po tylu latach każdego szkoda ale wszyscy wiedzą jak oni się w tym dziale szanowali. Każdy na kogoś nadawal. Jak kogoś nie było to drugi w kartke czy komputer nawet nie spojrzał bo to nie jego i nie będzie. No to teraz ich do reszty zlikwiduja. To przykład zeby trzymać się razem.

Pomocna?
Tak9Nie3
Nius
 Opinia
@Zaczeło sie 02.04.2019 16:22

Wypowiedź bez ładu ani składu

Pomocna?
Tak3Nie11
Zaczeło sie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nius 02.04.2019 18:03

W Sosnowcu wiadomo o co chodzi

Pomocna?
Tak8Nie1
Tak jest
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zaczeło sie 02.04.2019 18:21

Tak wiadomo że nic się nie robi w biurze tylko śmichy hihy.

Pomocna?
Tak3Nie1
new
 Opinia
@Zaczeło sie 02.04.2019 16:22

pisałam rok temu że należy zrobić przegląd stanowisk. W biurach należy zostawić 20 % pracowników. Doskonale dadzą sobie radę w obowiązkach za resztę zwolnionych. Te hale produkcyjne należy odświeżyć , pomalować i założyć jakieś odciągi do pyłu żeliwnego. Kierownictwo, majstry i te pseudo liderzy na produkcji należy wymienić na nowych, świeżych i nie związanych z zakładem, bo nie może być tak że rano nie ma pracy, a się zostaje po południu na nadgodziny by pilną robotę skończyć którą można było skończyć do południa. To samo jest z sobotami. Nadgodziny są oczywiście dla wybranych. Jak to wszystko się nie zmieni to ten zakład (S-c) padnie i nic go już nie uratuje.

Pomocna?
Tak10Nie
Kika
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@new 03.04.2019 13:57

Przestańcie pisać takie bzdury, stolica tylko czeka...

Pomocna?
TakNie5
To już jest koniec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kika 03.04.2019 17:11

To nie są bzdury tylko taka jest prawda o Sosnowcu, też już pisałem że trzeba ten chory układ kolesi zmienić na nowy. Kierownictwu produkcji nie zależy na tym żeby była praca. Tylko pytam po co ten nowy pseudo lider na produkcji? Chyba tylko po jedno co tak dobrze widać w Sosnowcu. A w biurze jest ich za dużo, niektórzy to pomylili się z powołaniem nie wiedzą po co tam są i co robią. Tak więc czekają na 10 każdego miesiąca .

Pomocna?
Tak9Nie
wuzetka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@To już jest koniec 03.04.2019 20:54

Pierwszy do zmiany w Sc powinien być "el directoro". Człowiek bez rzeczywistej władzy, Ścinawka i tak wszystko robi po swojemu, jak chce i kiedy chce. Postawić się, powalczyć o Sc? A po co? Bez pomysłu na usprawnienia i kontrolę, niech wymyślają inni, "ja tu tylko sprzątam". Byle się "cyferki" w systemie zgadzały na koniec miesiąca. Wiecznie humorzasty o dziwnym poczuciu humoru. Za to pojechać po kimś, to jak najbardziej, nawet bez powodu.

Pomocna?
Tak7Nie
Alp
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@wuzetka 03.04.2019 22:36

Grunt źle mu kasa leci i to niezła dla niego to przelicie się po zakładzie złapać kogoś na papierosie opieprzyć zabrać premię jechać do ścianki po wytyczne tam się nie mądruje ale w rozmowie z pracownikiem to już potrafi

Pomocna?
Tak8Nie
Taka prawda o S-c
 Opinia
@Alp 04.04.2019 08:37

Piszecie o dyrektorze a reszta tego kierownictwa? Ludzie przyrosnięci do stanowisk, którzy nie chcą żadnych zmian bo im jest akurat wygodnie i nie mają pomysłu na zarządzanie. Pracownicy nie potrafią się zorganizować i poprosić o spotkanie z dyrektorem kadrowym czy kimś że Ścinawki, gdzie są podejmowane prawdziwe decyzję tylko pozwalają na wszystko. Z kolegą nie warto rozmawiać bo pójdzie i na ciebie doniesie choć sam mówił znacznie więcej. Ostatni przykład pokazał, że nawet bycie wiernym i oddanym kierownikowi działu nie uchroni przed zwolnieniem.

Pomocna?
Tak9Nie
wuzetka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Alp 04.04.2019 08:37

I to jego "to się zabierze premię" z głupkowatym uśmieszkiem na twarzy. Ciekawe czy jakby dostawał tak marnie jak Zetkama płaci reszcie załogi i ktoś by mu jeszcze chciał zabrać premię czy wtedy byłby taki cwaniak.

Pomocna?
Tak7Nie
Załoga
 Opinia

Podziękowania dla kierownika działu utrzymania ruchu panu (usunięte przez administratora) za to że nikt nie dostał podwyszki gdzie dział cały czas pracuje nad bez awaryjnością zakładu podziękowania Panie kierowniku lepiej siąść w auto służbowe i jeździć cały dzień niż zadbać o swoich ludzi pomijając to że traktuje pan załogę jak intruzów .... życzę panu by tym działanią pana dają się prezes L ..Jurasz auta to nie wszystko jeszcze czeba szanować ludzi Panie (usunięte przez administratora)i zrobimy wszystko żeby szczebel najwyższy dowiedział się o pana działaniach na nie korzyść zakładu

Pomocna?
Tak12Nie2
new
 Opinia
@Załoga 30.03.2019 22:07

ale za to kierownik działu utrzymania ruchu dostał podwyżkę no i dla ludzi mu podległym, niestety brakło kasy .

Pomocna?
Tak10Nie1
Expert
 Opinia

Gdzie podwyżki obiecane minął styczeń luty minie marzec nadgodzin zero Tylko oszczędności i słowa dajcie z siebie wiecej ...... Co my tam jeszcze wszyscy robimy gdzie związki zawodowe ......TRZEBA STRAJKU I ZMIENIC PRZEWODNICZACEGO SOLIDARNOSCI

Pomocna?
Tak13Nie
Co ja robię tu !!!
 Opinia
@Expert 12.03.2019 13:35

Żeby być przewodniczącym związku trzeba mieć przysłowiowe jaja a nie ciepłe kluchy które siedzą i nic nie robią. Po co w ogóle te związki i co one dają ? Paczkę na święta bożego narodzenia za 70 zł w której i tak nic konkretnego nie ma.

Pomocna?
Tak8Nie2
Rafał
 Opinia
@Co ja robię tu !!! 12.03.2019 14:39

Panie Mirku pobutka gdzie to co Pan nam przekazywał wcześniej może rozwiążemy te związki bo to szkoda naszych pieniędzy a paczek my nie chcemy.

Pomocna?
Tak3Nie
Jasne
 Opinia
@Co ja robię tu !!! 12.03.2019 14:39

Jaja? Tutaj pokazanie charakteru wiąże się z gorszą pracą i perspektywą zwolnienia kiedy powiesz dość, bo nie wytrzymasz tej głupawej sytuacji. Z własnego ciężkiego doświadczenia w tej firmie mogę powiedzieć, że jeśli pokazało się jakąkolwiek odwagę i pomyśulnek było się wykorzystywanym do najcięższej pracy a za plecami było się mieszanym z błotem i to przez ludzi, których się wyręczało. Korzyści daje tylko unikanie kłopotliwych spraw, cedowanie ich na innych i donosicielstwo.

Pomocna?
Tak10Nie
Łukasz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Expert 12.03.2019 13:35

Jak nie ma nadgodzin w Sosnowcu robią cały czas nawet w soboty. Tylko dla wybrańców.

Pomocna?
Tak7Nie
Alo
 Opinia
@Łukasz 21.03.2019 17:04

To jest jedna banda

Pomocna?
Tak10Nie
Tak jasne
 Opinia
@Expert 12.03.2019 13:35

Ale w zakładzie są i były podwyżki oraz awanse. Niestety nie dla tych dla których powinny być. Problem w tym, że nie są uargumentowane i że przeprowadza się je w żalosnej pseudo tajemnicy, co jest poniżające dla innych pracowników (nikt nie zauważy wychodznia przez kilka dni i ustalania warunków a potem latania pracownika z nową umową i zmiany w stopce maila).

Pomocna?
Tak5Nie
Alp
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tak jasne 27.03.2019 10:19

Ktoś dostanie 1 zł podwyźki to robi wielką tajemnicę i przez to załoga jest podzielona a oto władzy chodzi tu powinna być jedność wtedy można coś wywalczyć zresztą juź dawna powinno się stanąć były lepsze czasy a oni cały czas robili nas w balona związki podpisują co im podsuną jeden już prawie emeryt a drugi to szkoda mówić tak źe czarno widzę to dalej

Pomocna?
Tak3Nie
Alo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Alp 29.03.2019 08:12

Robią z nami co chcą ale do czasu a ci pseudo liderzy co tylko są do kablowanią Technolodzy co chodzą i mało co się orientują caładnie góra to dno za co oni biorą tyle kasy tutaj trzeba protestu

Pomocna?
Tak5Nie
Tak jasne
 Opinia
@Alp 29.03.2019 08:12

Oj na pewno nie 1zł :) a taki awans choćby nawet jako symboliczna zmiana nazwy stanowiska wiąże się z odsunięciem od siebie śmieciowej, ciężkiej pracy, której nie da się wykazać.

Pomocna?
Tak2Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Alp 29.03.2019 08:12

Już zaczęło się zwalńianie ludzi.

Pomocna?
TakNie
Też obserwator
 Opinia
@Obserwator 29.03.2019 16:59

Szkoda tylko, że tak późno ktoś wziął się za porządki. Gdyby za wczasu wyleciały odpowiednie osoby zamiast kierowania się kolesiostwem uniknięto by kupy bałaganu. Niech ktoś się w końcu zastanowi po co w biurowcu w Sosnowcu pracuje tylu ludzi do tak niewielu zmówień. Przeciez wszystko co problematyczne odesłano już dawno do Ścinawki. Siedzą i się nudzą za niezłe pieniądze. To był dobry krok, może wreszcie ktoś jakoś uzdrowi to miejsce i wszystko poukłada.

Pomocna?
Tak3Nie
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 29.03.2019 16:59

A kogo to niby zwolniono?

Pomocna?
TakNie
1
Grzegorz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Też obserwator 29.03.2019 18:00

Połowę biurowca to już dawno powinni zwolnić w Sosnowcu razem z tymi pseudotechnologami co pytają się pracowników jak to zrobić ha ha. Na produkcji też są zbedni ludzie widoczne to jest na ka, dym kroku.

Pomocna?
Tak6Nie1
expert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Widzę, że ktoś polubił i podszywa się pod mój nick ale nie ważne :) Pewna galeria handlowa oferuje za przechadzanie się po jej powierzchni 21.50zl za godzinę. Ile dostajecie za "przechadzanie" się na produkcji w firmie Zetkama????

Pomocna?
Tak6Nie
Rafał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dajcie z siebie więcej i tak w kółko

Pomocna?
Tak3Nie
Xxcl
 Opinia

Pan Mirek nic nie widzi bo mu wszystko ucieka w lewom stronę ma gdzieś problemy pracowników którzy pracują w Zetkamie na odlewni i PA najlepiej z biura nie wychodzić..... WIELKIE ZWIAZKI

Pomocna?
Tak4Nie
Expert
 Opinia

1900 zł po 20 latach na oczyszczalni śmiech na sali

Pomocna?
Tak5Nie
Co z Wami
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Expert 11.03.2019 16:31

W Amazonie zarobisz 2500 na rękę jako nowy.Pracy jest dużo i dobrze płatnej.Poszukaj.

Pomocna?
Tak3Nie
Taki jeden
 Opinia
@Co z Wami 11.03.2019 17:02

Tu nie chodzi o to, że Amazon czy Skoda itp. lepiej płaci bo to jest oczywiste. Tylko przez wiele lat wmawiano nam - pracujcie więcej dajcie więcej a będziecie lepiej zarabiać. Człowiek zdrowie stracił łudził się, że będzie lepiej a dalej zarabia poniżej 2000 na rękę. Okłamali nas!!!

Pomocna?
Tak4Nie
robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

zakład dla ludzi o mocnych nerwach nie polecam

Pomocna?
Tak45Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak23Nie
Nick
 Opinia

Od chinczykow taniej bedzie kupic odlewy niz budowac nowa odlewnie.

Pomocna?
Tak4Nie
Rozgoryczona
 Opinia
@Nick 13.09.2018 19:16

Jak wszyscy by myśleli tymi kategoriami to byś Nick nie miał pracy, no chyba, że jesteś Chińczykiem!

Pomocna?
Tak9Nie
Biuro
 Opinia
@Rozgoryczona 13.09.2018 21:14

Zapraszamy do Sosnowca tu jest pracy mega dużo lecz brak ludzi bo młodzi nie chcą a reszta wiadomo.

Pomocna?
TakNie
!!!
 Opinia
@Biuro 14.09.2018 05:42

Nic dziwnego! Za te pieniądze, które płacą to nikt nie chce pracować, a jak już pracuje to na takim poziomie za jaki mu płacą...

Pomocna?
Tak9Nie
Ten Armak
 Opinia
@!!! 14.09.2018 09:53

W Sosnowcu ucina się pracowników, którzy są coś warci bo kilka osób trzyma władzę a że ta władza słabo im wychodzi to najlepiej pozbyć się na wszelki wypadek każdego sensownego człowieka. To nie przypadek, że ludzie nijacy zostają a konkretni odchodzą. Poprawka-wiedzą, że nie mają tu już czego szukać kiedy już pokażą że coś potrafią.

Pomocna?
Tak6Nie
!!!
 Opinia
@Ten Armak 14.09.2018 11:39

Coś o tym niestety wiem i dlatego praca w tej firmie to nie była moja bajka!

Pomocna?
Tak3Nie
Racja
 Opinia
@!!! 14.09.2018 18:14

Moja też nie...z odejścia żałuję jedynie tego, że mogło to nastąpić przynajmniej rok wcześniej.

Pomocna?
Tak4Nie
!!!
 Opinia
@Racja 15.09.2018 10:13

Każdy czas pracy w Zetkamie, to czas stracony! Do tego, czas utraconego zdrowia, zszarpanych nerwów i poczucia, że człowiek wdepnął w niezłe ... !

Pomocna?
Tak16Nie
Ten Armak
 Opinia
@!!! 15.09.2018 14:32

W sposobie współpracy sprawdza się tu stare powiedzenie:"Nigdy nie rozmawiaj z...... Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Trudno też tłumaczyć i nie ma raczej komu, że coś nie działa prawidłowo. Człowiek rzuca tą pracę by nie narobić sobie problemów bo sam musi o wszystkim decydować biorąc na siebie cudze ryzyko albo musi wykonywać ustnie przekazywane polecenia, których gdy to wygodne osoba wyżej może się w każdej chwili wyprzeć lub je przeinaczyć. Popularne też jest w kierownictwie nie przyjść do pracy gdy wiadomo, że coś czego się naobiecywało się nie uda bądź mieć nagły wyjazd i niech się dzieje co chce. No bo przecież nie mogło się nic zrobić a winny będzie pracownik jakby co. Powszechnie wiadomo też, że są sprawy, które mogły mieć finał w sądzie pracy ale po co szarpać sobie jeszcze bardziej nerwy. Pomijanie w szkoleniach, nieuzasadnione podwyżki, premie i awanse dla swoich pupili-donosicieli i poklaskiwaczy to już znamiona mobbingu a co dopiero obrażanie, poniżanie, udostępnianie do powszechnej wiadomości innych pracowników treści zwolnień lekarskich, informacji o pobieranych świadczeniach. Można by tak wiele i jeszcze więcej długo wymieniać. No cóż kiedyś znajdzie się ktoś, kto nie będzie mógł tak po prostu powiedzieć ze względów choćby finansowych do widzenia lub odejść do innej pracy jak to się dzieje do tej pory i zażąda sprawiedliwości w odpowiednich organach.

Pomocna?
Tak8Nie
Tak jasne
 Opinia
@Biuro 14.09.2018 05:42

Młodzi chcą, ale to firma nie chce młodych. Pracę zachowują tylko ludzie o małych umiejętnościach, którzy od razu pokażą, że zajmą się tylko wąską działką obowiązków i cwaniacko się tego trzymają bądź na prawdę są tak mało warci. Jak pokażesz za dużo albo musisz sam odejść albo cię zwolnią, bo mógłbyś więcej za kogoś, możesz a nie chcesz 2 etatów za jedną pensję.

Pomocna?
Tak4Nie
Cogito
 Opinia
@Tak jasne 02.12.2018 12:08

To bzdury jakieś

Pomocna?
Tak1Nie1
Tak jasne
 Opinia
@Cogito 02.12.2018 12:25

Oczywiście, że bzdury. Tak jak to, że niektórzy przychodząc z wypowiedzeniem nie chcieli nawet ściągnąć plaszcza tylko kładli i wychodzili. A inni muszą po kilku latach pracy chodzić ukradkiem do byłej szefowej pytać co i jak zrobić, myśląc że po 16 nikt tego nie widzi :)

Pomocna?
Tak4Nie
Ernest
 Opinia
@Ten Armak 14.09.2018 11:39

Przełożeni też porażka oby w nowym roku była zmiana kadry.

Pomocna?
Tak10Nie
Rozgirtczona
 Opinia

Nie rozumiem dlaczego są usuwane przytaczane fakty???!!! Prawda w oczy kole?!?!?!?!?

Pomocna?
Tak12Nie
Nic się nie zmienia
 Opinia
@Rozgirtczona 08.01.2019 20:29

Tu kłopotliwe pytania zawsze spotykały się z irytacją i nerwami. Nie dziwię się, że teraz są usuwane. Szkoda tylko, że gdy przychodził sądny dzień i trzeba było wysłać np. obiecany towar nagle wszyscy znikali a pracownik zostawał sam z brakiem zrealizowanego zamówienia i pretensjami klienta choć 10osób mówiło wczesniej, że się nie da. Ostatecznie można zawsze zrobić specyfikację w excellu, wysłać nierozliczony systemowo towar i udawać, że wszystko jest ok... tylko, że każdemu w końcu odechce się brać na siebie odpowiedzialnośći i to taką za którą inni dostają pensję. Nie mówię tu bynajmniej o problemach z nowym systemem bo w starym robiło się to samo a potem korygowania itp. Gdy zadawało się konkretne pytania na temat bieżących problemów najlepiej było z nerwami wyprowadzić pracownika do pokoju obok i korzystając z braku świadków naubliżać beszczlnie do granic wyobraźni i nie obawiając się konsekwencji w ten sposób zamknąć dowolny temat. Żal mi tylko braku dyktafonu bo było by ciekawie odsłuchać tych mądrości przed odpowiednimi osobami czy instytucjami.

Pomocna?
Tak4Nie
Roman
 Opinia
@Nic się nie zmienia 04.02.2019 11:16

Pamiętajcie ,Klient nie może czekać na towar bo w dobie konkurencji ona nas wykończy a za to są odpowiedzialni ludzi którzy biorą olbrzymie wynagrodzenia . Trzeba coś z tym zrobić i kto to tak zniszczył bo było dobrze.

Pomocna?
TakNie
Co do klienta
 Opinia
@Roman 04.02.2019 16:43

W Sosnowcu można było policzyć na palcach zamówienia realizowane na czas. Zgodnie z terminem wyjeżdżało tylko to co jechało za wschodnią granicę i było wożone do Ścinawki, więc jednak się dało być ok w stosunku do pewnej grupy klientów a lekceważyć innych i pracę ludzi, którzy obsługiwali inne rynki. Trzeba było chodzić i się prosić po produkcji, magazynie, malarni-w dosłownym sensie by potwierdzony towar wyjechał choćby następnego dnia i to bez dokumentów, na specyfikacji w excellu, którą się samemu robiło i do wyjazdu auta 5razy zmieniało- nikt o to nie dbał bo po co jak nie trzeba się było samemu podpisać na liście przewozowym tylko robił to jeleń z BOK. Powiedzieć, że nie chcesz i tak nie można pracować to czekała już wulgarna awantura na osobności i mówienie, że masz otwarte drzwi. Mówię o czasach starego systemu, potem było już tylko gorzej. Oczywiście koszt wysyłki musiała pokryć firma więc była to strata a nie zysk.

Pomocna?
Tak4Nie
expert
 Opinia
@Co do klienta 05.02.2019 10:51

Ta cała ściema o braku zamówień i nagłym spadkiem produkcji to jedno wielkie... Powoli ta układanka wychodzi na jaw. Ile dajecie czasu aż to padnie na pysk?

Pomocna?
Tak2Nie
Co do klienta
 Opinia
@expert 05.02.2019 21:33

Nie wiem czy brak zamówień to ściema. Klienci armatury to dystrybutorzy, którzy mają swoich odbiorców. Nie raz a tysiąc bywaly nerwy ze strony klienta, któremu lekceważenie naszej firmy zaburzało tok pracy i kontakt z jego własnym klientem. Prawda jest taka, że dzień czy kilka dni, nie mówiąc już o miesiącach w nowym systemie, po potwierdzonym terminie klient miał nasz produkt po prostu gdzieś. Potem wysyłanie na swój koszt, gdzie Sosnowiec nie miał nawet podpisanych umów z firmami kurierskimi. Wydzwanianie i żebranie za ile ktoś mógłby to dostarczyć...logistyka nie robiła nawet tego. Liczenie towaru na palecie żeby dopisać na ręcznej wz co tak na prawdę jedzie. Jakość dowiadywała się od nas na co ma wypisać świadectwa i co zostało wyprodukowane - super kontrola jakości produktu, gratuluję:). Przeciętny zawór wysyłany w ten sposób generuje jedynie straty a u klienta i tak pozostaje niesmak. Ja szczerze zastanawiam się często jak to w ogole działa, z tym systemem pracy i takimi ludźmi.

Pomocna?
Tak4Nie
Paweł
 Opinia
@Co do klienta 06.02.2019 10:46

Tylko proszę nie pisać o pracownikach którzy zostawiają często zdrowię w pracy żeby wykonać te zamówienia tylko napisać o ludziach którzy tym zarządzają . Dziecinada brak profesjonalizmu jednym słowem żarty i gdzie Planiści ??? Acha i gdzie kontrola jakości.

Pomocna?
Tak1Nie
Paweł
 Opinia
@Paweł 06.02.2019 16:29

Aha ,,przepraszam za błąd,,

Pomocna?
TakNie
Co do klienta
 Opinia
@Paweł 06.02.2019 16:29

Nie trzeba być pracownikiem produkcji by zostawić w tej czy innej firmie zdrowie, bo spotkać to mogło każdego kto pracował solidnie niezależnie od działu. Wychodząc z pracy tak na prawdę psychicznie pozostawało się w firmie. Kombinowanie co powiedzieć, jak naprawić ciągłe pomyłki wychodzące z braku szkoleń począwszy od oferowania po samą produkcję i nie zajmowanie się poszczególnych działów uczciwie swoimi obowiazkami; jaką nową wymówkę przedstawić klientowi, jak zacząć i zrobić cokolwiek. Zawsze wydawało mi się, że posiadanie asystentów to przywilej prezesa, ale nie tu, więc jeśli nie poszło się kilka razy do pana czy pani X oznaczało to, że temat można zamieść pod dywan aż ktoś się nie upomni. Nie ważne, że terminy są już kilka razy przekładane, że pół zakładu stanęło na głowie, żeby coś zrealizować i cofnięto inną pracę wywołując koszty. Owszem to nie wina szeregowych, nie oni pozwalali na pewien system czy raczej brak systemu pracy... komuś z tym było widać wygodnie i mógł się wykazać. Wszak "W kraju ślepców mają gest jednooki królem jest", jak głosi przyslowie. Jakby na to nie patrzeć jednak szeregowy pracownik czy to biura czy produkcji jeśli ma czarno na białym podaną datę i przede wszystkim możliwość wykonania tematu to powinien tego pilnować a nie oglądać się aż ktoś się przypomni czy powie co i jak zwłaszcza, że firma nowych pracowników raczej nie miała. Nikt nie jest bezbłędny, ale nie da się trzymać wszystkich tematów na raz i ciągle przypominać, pamiętać za kogoś zamiast dbać o swoją pracę, każdy dział ma swoje kompetencje a ciągły komentarz o konieczności "dopinowywania" przywodzi na myśl ..... Bajzel kompetencyjny to najmniej co można powiedzieć i dotyczyło to niestety całości zakładu. Wystarczyłoby gdyby każdy uczciwie pilnował tylko tej działki za którą bierze pieniądze a chaos, pomyłki i opóźnienia by się szybko skończyły na każdym etapie pracy czy biura czy reszty zakładu.

Pomocna?
Tak3Nie
expeet
 Opinia

Z pewnych źródeł informacji powiadam wam 2 może 3 lata przetrwa odlewnia Zetkama to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni pora już iść.....

Pomocna?
Tak8Nie
Grzegorz
 Opinia
@expeet 10.02.2019 17:45

A co z resztą zakładu?

Pomocna?
TakNie
expeet
 Opinia

Z pewnych źródeł informacji powiadam wam 2 może 3 lata przetrwa odlewnia Zetkama to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni pora już iść.....

Pomocna?
TakNie
Płace
 Opinia

Od 1 stycznia 2019 roku najniższa krajowa w Polsce wynosi 2250 zł brutto. Tym samym w płaca minimalna w 2019 wzrosła o 150 złotych w porównaniu do zeszłego roku. W 2019 wzrosła również minimalna stawka godzinowa.To jakie powinny być podwyżki w firmie?

Pomocna?
Tak1Nie1
Rico
 Opinia
@Płace 04.02.2019 17:19

Jak twoja płacą nie zrównała się jeszcze z płacą minimalną to o podwyżce możesz pomarzyć.Firma przecież od początku dąży do obniżenia pensji a nie podwyższenia.

Pomocna?
Tak1Nie
Zetkama
 Opinia

Dobrze wkoncu ze ktos sie wzial za tego pijaka p.W. z odlewni mam nadzieje ze juz ten pan nie bedzie zarzadzal ludzmi tyle co on krwi ludzia napsol to szok

Pomocna?
Tak4Nie
Nicki_
 Opinia

Tak tu cicho o zmierzchu.....

Pomocna?
TakNie
Taki jeden
 Opinia
@Nicki_ 31.12.2018 15:55

Cicho bo dyr. zakrecił wodę do mycia

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@inna, w jaki sposób pracodawca rozlicza pracowników z zaległego urlopu? Czy stara się, aby pracownicy wykorzystali jak najszybciej zaległe urlopy, czy może jest to rozliczane w formie wynagrodzenia za niewykorzystane dni? Jaką praktykę w tym temacie stosuje firma ZETKAMA S.A? @Stołówka- tak zwana, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie ZETKAMA S.A. Czy możesz napisać coś więcej na temat kwestii przerw w pracy na stanowisku jakie zajmujesz? Czy te 20 minut o których wspomniałeś jest na cały dzień? Opisz tą kwestię w sposób bardziej szczegółowy. @Bocian, czy możesz napisać na jakim stanowisku pracowałeś w firmie ZETKAMA S.A? Co należało do Twoich obowiązków? @Pracownik, czy możesz swoją wypowiedź uzupełnić o kwestię atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą w firmie ZETKAMA S.A? Jak wyglądają relacje pomiędzy pracownikami?

Pomocna?
TakNie
Stołówka
 Opinia
@Iwona 11.06.2018 08:23

Sytuacja, ktorą opisuje dotyczy pracownika biurowego. 20 minut to przerwa na cały dzień. Nie ma pracy w sluchawkach, wiec nie trzeba odznaczać systemowo wyjscia do toalety itp. ale faktem jest, że czasem pracy jest na tyle dużo, że trudno nawet wyjść właśnie do łazienki. Aby odgrzać coś trzeba natomiast wyjść do pomieszcsenia socjalnego, ale spotykało się to wielokrotnie z komentowaniem i nerwami, że inni jakoś jędzą przy biurku...więc jeśli były jakies istotne telefony w czasie przerwy to od razu wiązało się to z awanturą w ciągu najbliższego czasu tak więc przerwa poza biurkiem byla czymś co niby istniało, ale bylo źle postrzegane.

Pomocna?
Tak2Nie
Bocian
 Opinia
@Iwona 11.06.2018 08:23

Niestety nie mogę napisać na jakim stanowisku pracowałem ani przytoczyć zakresu moich obowiązków. Mogę jedynie powiedzieć , że nie byłem pracownikiem produkcji a zakres obowiązków był dość szeroki. Z perspektywy czasu można rzec że poza niewieloma pozytywnymi elementami globalnie czas spędzony w tej firmie był czasem zmarnowanym i można było go gdyby człowiek wiedział zagospodarować lepiej.

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia
@Iwona 11.06.2018 08:23

Iwona - to nie jest już ZETKAMA S.A. tylko ZETKAMA sp. z o.o. - trzymajmy pewien poziom narracji...

Pomocna?
TakNie
Mikołaj
 Opinia

Zdrowych Wesołych Świąt i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i dużej podwyżki od Pana Prezesa oraz dużo zamówień.

Pomocna?
Tak2Nie
Odlewnik
 Opinia

Mamy wspaniały Zarząd, wybitnych Fachowców, zakład idzie do przodu a ludziom żyje się coraz lepiej.

Pomocna?
Tak9Nie
Rozgoryczona
 Opinia
@Odlewnik 14.11.2018 20:38

Chyba nie piszesz o Zetkamie!!! "zarząd wspaniały, zakład idzie do przodu..." Dobre! Już dawno nie słyszałam takiego dowcipu...

Pomocna?
Tak10Nie
Ja
 Opinia
@Rozgoryczona 18.11.2018 20:09

Polecam kabaret Neonówka -Teleexpress- a wszystko stanie się jasne. :)

Pomocna?
Tak7Nie
Rozgoryczona
 Opinia
@Ja 18.11.2018 22:02

Wypisz wymaluj! Tylko "ile można słuchać tego ....."

Pomocna?
Tak8Nie
Do rozgoryczona
 Opinia
@Rozgoryczona 25.11.2018 11:06

Widzę, że nic się nie zmieniło... cieszę się, że udało mi się opuścić to miejsce zanim zniszczyło mi do reszty zdrowie i nerwy. Innym radzę to samo, chyba że jest się jednym z uprzywilejowanych, wtedy można dalej udawać, że się pracuje nie znając produktu i potwierdzać błędne zamówienia no i przede wszytskim latać z donosami i szukać winnych.

Pomocna?
Tak4Nie
Iwona
 Opinia
@Do rozgoryczona 25.11.2018 17:24

Wspominasz, że nie pracujesz już w ZETKAMIE. Opinie z perspektywy byłego pracownika są bardzo cenne dla użytkowników forum. Podpowiesz nam, co Twoim zdaniem mogłoby się w firmie zmienić, by pracowało się lepiej?

Pomocna?
TakNie
ZK
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Totalny (usunięte przez administratora) wyzysk pracownika

Pomocna?
Tak1Nie
Iwona
 Opinia
@ZK 18.11.2018 03:50

Czy wiesz, że to słowo, jest poważnym zarzutem skierowanym w stronę pracodawcy? Wyzysk – występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym. Czy na pewno to miałeś na myśli?

Pomocna?
Tak1Nie
ekspert
 Opinia

Mangata Holding informuje: Bankier. pl cyt. "Przedstawiciele grupy poinformowali, że moce produkcyjne są praktycznie wykorzystane w 100 proc" koniec cyt. "Nie jesteśmy w stanie obsłużyć zamówień, moce produkcyjne wykorzystane są w pełni, historycznie pierwszy raz"powiedział prezes L. J. Jak to się ma do stanu faktycznego odlewnii, która stoi w każdy piątek od 2mc.z braków zamówień?

Pomocna?
Tak2Nie
Szurak
 Opinia

Dlaszego?! Ameryka ameryka To jest szczegół!

Pomocna?
Tak2Nie
ekspert
 Opinia

Przepowiadałem kilka miesięcy temu odlewnia Zetkama chyli się ku upadkowi. Nieudolne zarządzanie, braki wykfalikowanej kadry oraz brak inwestycji w park maszynowy daje takie efekty...

Pomocna?
Tak26Nie
Lico
 Opinia
@ekspert 07.10.2018 07:26

W Sosnowcu to samo nieudolne zarządzanie firmą, brak profesjonalizmu system niezbyt przyjazny do sposobu wykonywanej pracy. Do czego to doprowadzi? Może zmiana kadry?

Pomocna?
Tak5Nie
Ja
 Opinia
@Lico 08.10.2018 20:16

A komu należałoby za to podziękować w Sosnowcu? Bo mi się wydaje, że jedna osoba miała na to zdecydowany wpływ wtrącając się do pracy innych działów, wydając polecenia tam gdzie nie powinna mieć żadnego wplywu i mieszając obowiązki pracowników tak by mieć we wszystkim udział . Nie pamiętam by któryś z dyrektorów miał faktyczną władzę bez udziału tej osoby i wynikło to co jest. Z niektórymi się niestety nie da współpracować zwłaszcza gdy chęć objęcia stanowiska przesłania cały obraz sytuacji.

Pomocna?
Tak14Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Hmmmm
 Opinia

Co robi niby? Pozwala na zachowania kierownictwa urągające podstawowym zasadom pracy i współpracy? Bezkarne poniżanie, pomawianie, krzyki nie mówiąc już o naruszaniu norm prawnych typu ujawnianie drażliwych informacji typu treści l4 itp? Każdy wszystko natychmiast wie więc coś tu chyba nie działa prawidłowo. Wszystko pozostaje bezkarne choć każdy to doskonale zna. Podwyżki załatwiane tylko swoim lub na zasadzie szantaży składaniem i odwoływaniem wypowiedzeń? można się domyślać, że wcześniej dobrze przemyślanym i ukartowanym. Było kilka takich gierek w samym tylko Sosnowcu. Dlaczego skoro tak dobrze się dzieje pracownicy są na ciągłych zwolnieniach lekarskich? Jakoś śmieszne to, że kiedy to wygodne pracownik chwali się wyczynami sportowymi czy rekreacyjnymi by potem spędzać tygodnie, baaa całe miesiące na zwolnieniach lekarskich. Tu nic się nie trzyma kupy i nie wiem o jakich to staraniach mówimy, ale fakt jest grupa osób które mogą więcej bo chyba akurat to autor miał na myśli.

Pomocna?
Tak7Nie
Co?
 Opinia

Co robi firma Ty chyba żartujesz sobie.

Pomocna?
Tak1Nie
On
 Opinia
@Hmmmm 23.09.2018 14:21

Chory kręgosłup, jakakolwiek forma zmian czy lordozy jest kategorycznym przeciwwskazaniem do jazdy rowerem... Nie wiem jak to się ma do półrocznych L4 i podjeżdżania pod zakład na rowerku;-)

Pomocna?
Tak5Nie
Pietrek
 Opinia

Jak po integracji w Sosnowcu??? Wszyscy zdrowi.

Pomocna?
Tak1Nie
Biurowy
 Opinia
@Pietrek 10.09.2018 14:58

Na integrację w Sosnowcu przynajmniej jeśli chodzi o biuro przychodzi już tylko wąska grupka napalona na nagrody albo nowi pracownicy. Reszta już dawno skreśliła tą imprezę. Po co ktoś ma komentować twoją żonę, dzieci, męża i oceniać czy trzymaliście się za rączkę i wystarczająco blisko siebie siedzieliście, kto pił alkohol kto nie i kto ile jadł. Najzabawniejsze, że prym wiodą w tym rozwódki i stare panny.

Pomocna?
Tak1Nie
Biurowy
 Opinia
@Pietrek 10.09.2018 14:58

Na integrację w Sosnowcu przynajmniej jeśli chodzi o biuro przychodzi już tylko wąska grupka napalona na nagrody albo nowi pracownicy. Reszta już dawno skreśliła tą imprezę. Po co ktoś ma komentować twoją żonę, dzieci, męża i oceniać czy trzymaliście się za rączkę i wystarczająco blisko siebie siedzieliście, kto pił alkohol kto nie i kto ile jadł. Najzabawniejsze, że prym wiodą w tym rozwódki i stare panny.

Pomocna?
TakNie
Jedyna
 Opinia

Czy w Sosnowcu nadal potrzebują planiste produkcji?

Pomocna?
TakNie
LEWY
 Opinia
@Jedyna 03.08.2018 18:41

Nie bo to i tak nic nie zmieni tam na to stanowisko jest potrzebna osoba która zna firmę od lat i wie o co chodzi.

Pomocna?
TakNie
NieJestemRobotem
 Opinia
@LEWY 04.08.2018 09:02

To czemu nie prowadzą wewnętrznych rekrutacji osób z produkcji?

Pomocna?
TakNie
Po co planista
 Opinia
@NieJestemRobotem 04.08.2018 12:15

Bo do tego trzeba szanować pracowników... już widzę jak pracownik produkcji byłby brany pod uwagę. Zresztą co tam ma robic planista, materiałów brak, ludzie pracują kiedy chcą i jak chcą - zamówienia są robione na ostatni dzwonek. Kurier nie ma czego odbierać często bo zawory dopiero schną, nie mówiąc już o pakowaniu bo termin na dziś do wysyłki oznacza, że rano dopiero są robione. Nagle pojawia się niespodzianka bo jest coś nietypowego czego się nie da zrobić w 2h. Potem dzwoni wściekły klient bo z kolei jego odbiorca miał już omówiony na dany dzień montaż. To że ktoś biega i sprawdza co się stało, bo trzeba coś odpowiedzieć spotyka się natomiast ze śmiechem i głupimi uwagami. Ta firma to pomyłka.

Pomocna?
Tak6Nie
to i tak nic nie da
 Opinia
@LEWY 04.08.2018 09:02

Zna lub nie zna firmy. Po prostu osoba na tym stanowisku powinna się zaangażować w pracę w tej firmie a nie siedzieć i olewać pracę jak wielu innych pracowników produkcji i biurowych, bo co niektórzy to chyba sami nie wiedzą po co tam są i co robią.

Pomocna?
Tak2Nie
To się nazywa logika
 Opinia
@to i tak nic nie da 04.08.2018 16:59

Czasami wchodząc ma się wrażenie, że niektórzy przychodzą do firmy odbić kartę. Nie jest to żadna kpina z mojej strony, po prostu trudno się spotkać z taką żenadą, kiedy słyszy się po raz n-ty pytanie czy przypomniało się pani czy panu x o danym temacie robi się po ludzku niedobrze. Nie przypominam sobie żeby w jakiejkolwiek pracy mieć asystentów, którzy za mnie będą pilnować co i kiedy. Walka z tym to walka z wiatrakami gdyż odpowiedź brzmi zawsze my musimy tego pilnować lub oni już tacy są. Więc po jaką choinkę trzymać pracownika za którym trzeba non stop chodzić, maila też napisać nie można gdyż nie mają kiedy czytać - parodia zwłaszcza gdy mówi to pani przy biurku. Każdy kto ma trochę inteligencji odchodzi bo wymagania są duże -ktoś musi pracować, pilnować i pamiętać za wiecznie niedoinformowanych a pieniądze żadne, równe kasie w większym markecie. Większość tak lekceważy pracę , że gdy widzą kogoś kto nawet nie tyle się stara co robi to co do niego należy patrzą podejrzliwie jak na wroga bo jakim prawem mówisz, że coś trzeba zrobić. Przecież zawór kosztujący 500 czy 600zl możemy wysłać pojutrze na swój koszt dokładając do interesu 200zl, jeśli na tyle w tym szczęścia, że to chociaż Polska. Nie trzeba chyba pytać gdzie jest marża i jakikolwiek zysk.

Pomocna?
Tak3Nie
ja wiem
 Opinia
@To się nazywa logika 04.08.2018 17:25

po prostu jest nadwyżka pracowników biurowych . Zrobić przegląd stanowisk i połowie podziękować za współprace .

Pomocna?
Tak2Nie
co to da
 Opinia
@ja wiem 06.08.2018 15:28

Jak można komuś podziękować za współpracę jak ktoś nic nie umie a po prostu jest "czopkiem". A po prostu to ZETKAMA to zakład w którym wielu pracowników nic nie umie i nic nie wie, w zamian brak doświadczenia na swoim stanowisku nadrabia donoszeniem. Dobrze ,że taka stronka jak gowork jest i może kiedyś prezesura Zetkamy przejrzy na oczy co się dzieje w jej oddziale

Pomocna?
Tak3Nie
...
 Opinia
@co to da 06.08.2018 19:48

Panowie władza na swoim podwórku w Ścinawce mają dokładnie to samo, tam to dopiero jest donosicielstwo i kolesiostwo, a kapusie są doceniani, nagradzani i awansowani. Przecież władza musi mieć swoje wtyki na dole, a kto się na to zgadza... no wiadomo, że lenie, nieroby i miernota, w zamian mają pewne posadki i nic nierobienie!

Pomocna?
Tak3Nie
Prawda
 Opinia
@... 07.08.2018 23:01

W Sosnowcu każdy kto jest coś wart i ma możliwość innej pracy nawet w dłuższej perspektywie niż od razu odchodzi i to rzucając papierami bez zbędnego tłumaczenia, bo wiadomo o co chodzi. Ile można się użerać z wieczną pracą na 3 etaty i donosicielstwem jak to ująłeś miernoty w myśl zasady sam nie będę potrafił nigdy lepiej więc podkopię go inaczej.

Pomocna?
Tak3Nie
Kabel
 Opinia
@Prawda 08.08.2018 13:19

Donosicielstwa pewnie by nie było, gdyby nie było na co i kogo kablowac. Jakby wszyscy robili swoje to nie trzeba by było donosic.

Pomocna?
TakNie
Antykabel
 Opinia
@Kabel 08.08.2018 17:08

Albo udajesz, że nie rozumiesz albo jesteś faktycznym kablem. Problem sytuacji polega na tym, że donoszą osoby, które same powinny być obiektem donosów. Tematy jakie podejmują są natomiast wyssane z palca tylko po to by kogoś oczernić i zdyskwalifikować przed pracownikami lub szefem. Na niektóre teksty na mój temat czy innych osób brakowało nawet wyobraźni by uwierzyć, że komuś się chce chodzić i p......takie. żałosne bzdury. Niestety jeśli jest się tak tępym, że nie rozumie się podstawow tego co się robi trzeba sobie radzić szukaniem haków na innych, choćby wyimaginowanych haków .

Pomocna?
Tak4Nie
Antykabel
 Opinia
@Antykabel 08.08.2018 20:55

Często chodząc czy to po części biurowej czy produkcyjnej zastanawiam się czy to przedszkole czy zakład pracy. Kolesiostwo, donosy, lenistwo są wszędzie ale tylko tu są tak jawnie eksponowane a wręcz nagradzane.

Pomocna?
Tak3Nie
...
 Opinia
@Prawda 08.08.2018 13:19

Większa fluktuacja jest w Ścinawce, a w 2017 była w ogóle największa w historii firmy, czasy, że na tym zadupiu wszyscy trzymają się rękami nogami Zetkamy już dawno minęły, niestety pan prezes nadal uparcie twierdzi, że na miejsce jednego odchodzącego czeka 100 chętnych, co oczywiście potwierdza fakt, że miesiącami nie mogą znaleźć chętnych na wakaty.

Pomocna?
Tak5Nie
Wakaty
 Opinia
@... 09.08.2018 23:34

Nie mogą znaleźć bo proponują śmieszne stawki w porównaniu do wymagań a u Was odległości dojazdu gdy ktoś nie mieszka na miejscu. Moja pensja byla czymś smiesznym, najniższą krajową a obowiązki ogromne...dotyczył mnie każdy temat poza samym montażem czy produkcją a i to by było pewnie gdyby było jak w to wciągnąć biurowego pracownika. Człowiek podpisuje tą śmieszną umowę uważając, że po okresie próbnym coś się zmieni po czym nic sie nie zmienia, bez szans na rozwój bo awansują donosisciele czy osoby, które po miesiącach pracy nie znają nawet podstaw i są niesamodzielne. Tu jest zasada wycisnąć jak cytrynę jeśli ktoś potrafi pracować i zapewniać, że jak mu się nie podoba drzwi otwarte po czym o zgrozo okazuje się, że poirytowany pracownik wychodzi. Szkoda, że na rozmowie wstępnej nie podejmuje się tematu braku podwyżek nawet po próbnym, awansu, rozwoju bo o braku szacunku czy chaosie wiadomo,że nikt nie powie...

Pomocna?
Tak8Nie
Fazzi
 Opinia
@Jedyna 03.08.2018 18:41

Ostatni planista został zwolniony po dwóch miesiącach bo nie zdołał opanować asortymentu i nie spełnił oczekiwać prezesów. Fakt, że był z niego trochę muł ale chyba nikt nie spodziewał się, że ktoś nowy z marszu odmieni obliczę procesu produkcji w naszej firmie. Zwłaszcza, że osoby z produkcji raczej nie pomagały mu i raczej robiły wiele, żeby pozostało po staremu. Po za tym chyba nie podpasował dyrektorowi, a jak dyrcio kogoś nie polubi to już ciężko się z nim współpracuje.

Pomocna?
Tak2Nie
Planowanie
 Opinia
@Fazzi 20.08.2018 21:28

Z tego, że lubił poprzedniego tez nic dobrego nie wyszło. Całe wdrożenie systemu było nieprawidłowe. Produkcja leciała starymi zamówieniami w sensie wydrukowanymi z poprzedniego systemu a które w nowym nie zostały nawet puszczone. Wywoływało to chaos...towar a przede wszystkim części były nierozliczone systemowo, wiec także nie było wz do dostaw. Produkcja była zadowolona bo miała zajęcie ale z zaworami nie było wiadomo co robić. Wysyłać na swoją odpowiedzialność bez dokumentów.. mówić, że nadal po ponad 2 miesiącach są niegotowe? Planista był na wypowiedzeniu więc się tym nie martwił za to chętnie były rzucane teksty, że jest jak jest bo"inni nie znają systemu". No cóż..fajnie jest się zaszyć na piętrze mając jako jedyny fachową pomoc firmy z zewnątrz i robić tylko to co wygodne a reszta niech sobie jakoś radzi.

Pomocna?
Tak2Nie
oceń siebie
 Opinia
@Fazzi 20.08.2018 21:28

Dlaczego mówisz o kimś, że był muł jak sam nie wiesz co o tobie ktoś myśli. Każdy jest jaki jest. Może zamiast oceniać kogoś miej trochę odwagi i sam się przedstaw, wtedy inni też beda mogli i ciebie ocenić jakim ty jesteś pracownikiem.

Pomocna?
Tak1Nie
Sosnowiec
 Opinia
@Jedyna 03.08.2018 18:41

W Sosnowcu potrzeba wielu zmian zaczynając od przełożonych którzy wykonywali by swoje obowiązki adekwatnie do swojego stanowiska bez żadnego ..koleżeństwa..W biurowcu też mamy ludzi na zasadzie po koleżeńsku.

Pomocna?
Tak1Nie
Jedyna
 Opinia
@Sosnowiec 02.09.2018 13:04

Po koleżeńsku czy z zaufanymi donosicielamj to można było pracować w biurze jak były jeszcze inne osoby, które pracowały na 2etaty i łatały swoją osobą cudze braki. Teraz jak się pozwalniali i odeszli na emerytury widać co się dzieje i kto został. Ale jak się pozwala odchodzić wartościowym pracownikom zamiast ich zatrzymać a innym pozwala na wszystko to jest co jest. Teraz widać przy każdej okazji wiedzę i doświadczenie tych tak chołubionych ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie
kaju
 Opinia

czy wiadomo kiedy doczekamy się nowej odlewni

Pomocna?
TakNie
Okruch
 Opinia
@kaju 18.08.2018 11:19

kiedy by to nie było to i tak o kilka lat za późno!!! Przespana inwestycja!!!

Pomocna?
Tak4Nie
ekspert
 Opinia
@kaju 18.08.2018 11:19

Klamka zapadła- Nigdy - Nie będzie żadnej modernizacji odlewni. Stara niedoinwwstowana toczy się ku upadkowi to widać już teraz brak zamówień, nowych kontraktów. Maksymalnie 2 lata potem zamknięcie taki los czeka odlewnię w Ścinawce.

Pomocna?
TakNie
!!!
 Opinia
@ekspert 02.09.2018 09:10

Już od dawna Zetkama sprowadza chińszczyznę - odlewy, gotową armaturę, więc zacznie na większą skalę, będzie miała jeszcze większą ilość reklamacji, jeszcze bardziej zejdzie na psy. Masakra do czego doprowadzili tą firmę, ale najważniejsze, że zgarnęli ciężkie pieniądze z dywidendy. To wszystko wolą o pomstę do nieba!

Pomocna?
Tak3Nie
Bartek
 Opinia

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować? Czy jakiś socjal jest w firmie?

Pomocna?
Tak13Nie
Iwona
 Opinia

@Szkolenia czyli firma stara się prowadzić szkolenia dla swoich pracowników? To dla niektórych może stanowić całkiem sporą zachętę (niekoniecznie przykry obowiązek). Czy możesz napisać jakie dokładniej szkolenia są oferowane przez ZETKAMA S.A? Czy odbywają się one regularnie?

Pomocna?
TakNie
Niezupełnie
 Opinia
@Iwona 25.07.2018 12:09

Myślę, że w tej kwestii można podziękować Wam czyli portalowi Gowork, ponieważ do niektórych dotarło, że tu na prawdę co druga osoba nie wie co sprzedaje. Na spotkania z nieobecnym prezesem chodziła i chodzi jedna osoba, która pokazuje mu zafałszowany obraz zakładu i pracowników oczywiście dla zachowania własnej popozycji. Prawda nie miala nigdy jak wypłynąć gdyby nie miejsce gdzie można ujawnić wszem i wobec niewygodne fakty z życia firmy. Szkolenie było okazjonalne a podejście niektórych absurdalnie żenujące o czym huczało w połowie zakładu.

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o ZETKAMA Sp. z o.o. - Ścinawka Średnia

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZETKAMA Sp. z o.o.