Socopol Sp. z o.o.

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 434 ocen.

Opinie o Socopol Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Socopol Sp. z o.o.

wirka

no z tego co wiem to ich produkcja opakowań nie jes taka mała, to duży zakład o sporej ekspansji rynkowej, więc powinni być na świeżo nowe ciągle oferty pracy, tym bardziej właśnie na produkcji myślę. i myślę że kobieta da radę spokojnie w takiej robocie

Xxxx

Praca przez agencje to porażka.Bardzo zle traktowani ludzie, niemila atmosfera po prostu ludzie z agencji wykonuja najdorsza prace i sa zle traktowani

Mati

Mówią, ze w tym dziale to głownie francuski praktyczny trzeba znac, choć rosyjski tez w praktyce mile widziany.

maniek

czy są aktualnie przyjecia na produkcje?jakie zarobki i jakie zmiany?

?????

Pewnie na szefa zminy

GM

Hiho na jakie stanowisko rekrutujesz?

postronny

co sądzicie o byłej szefowej zm c osobiście myślę że to pomyłka jest to arogancaka i wulgarna osoba jaki ona daje przykład pracownikom myślałem że szefem zostanie obecna koordynator jesteśmy wszyscy zszokowani decyzją kierownika czy on nie ma oczu i uszów to nie sprawiedliwe , jak się musi czuć w tej sytuacji Pani Agnieszka po tylu latach pracy . Żenada ludzie zrubcie coś

??????
@postronny 02.07.2015 17:41
co sądzicie o byłej szefowej zm c osobiście myślę że to pomyłka jest to arogancaka i wulgarna osoba jaki ona daje przykład prac...

Pamietacie wyjazd integracyjny, Mierki osrodek Kormoran nad jeziorem Pluszne i slynne wystepki pewnej pani, byle gdzie z byle kim i byle jak, to wzor pracownika tego ki......ka, to moj najlepszy pracownik,to moj najlepszy szef zmiany tak to mniej wiecej brzmialo i jak widac dalej bez zmian, a gdzie tzw.sciezka awansu i jak widac na opinii nie zalezy. Szkoda firmy

bezrobotny

Czy obecnie Firma poszukuje pracownikow(mezczyzn) i na jakie stanowiska, interesuje mnie praca na dluze, jakie jest wynagrodzenie

bezrobotny

Kontrol to mi odpada. Jak juz odpowiadac za robote to tylko za swoja

anonim

(usunięte przez administratora)

odp

na początek tak, a potem trzeba szybko szukać innej pracy, bo marne szanse na jakikolwiek rozwój...jakieś jednostki się doczekały... ...minus III zmiana,zarobki...

MARKO POLO

Ostatnimi czasami w SOCOPOLU licza sie tylko ploty ktore sa nieprawda. Moze sie to zmieni niedlugo.

prezent

Załoga prosi o dłuzszą przerwę śniadaniową, a poza tym szacunek dla osób które dbają o swój wizerunek i właściwe relacje miedzy pracownikami.

zzz

Myślę że poniesie on za to karę bo tak być nie może to kwestia czasu

Na NowyRok
@zzz 29.12.2014 17:17
Myślę że poniesie on za to karę bo tak być nie może to kwestia czasu

MOTTO "Niech sie wstydzi Ten co widzi" Kazda opinia czy krytyka zasluguje na przemyslenia. Sukcesow w nowym roku i zastanowienia czy aby na pewno nie moze byc lepiej i milej w tej firmie.

xyz

Jeśli chodzi ci o tego LYSEGO to się z tobą zgadzam "spoko" Czemu go jeszcze trzymają w tej firmie

prawda
@xyz 22.12.2014 16:59
Jeśli chodzi ci o tego LYSEGO to się z tobą zgadzam "spoko" Czemu go jeszcze trzymają w tej firmie...

Lata praktyki robi swoje a poza tym lub przede wszystkim osoba ktora nie ma szacunku dla nikogo a to pasuje osobom ze szczebla sredniego o nic sie nie upomni robi co kazą bez zastanowienia idzie na zywiol ilosc nie jakosc a poza tym w kazdej sytuacji znajdzie winnego tyle ze nie siebie samego no bo coz robic kaze zwierzchnictwo a po pazurach obrywa ten szarak na koncu a nie ten winowaty. historia pokazuje jak bylo kto wylecial za nic.Zycze wszystkim aby Nowy Rok przyniosl zmiane nastawienia do pracownikow przez niektore osoby chocby ze wzgledu na szacunek dla siebie lub zajmowanego stanowiska a jesli nie potrafia sami powinni sie zwolnic dla wlasciwego wizerunku firmy na ktory to zasluguje bo obecnie kojarzy sie to troche jak z obozem pracy . to wszystkim sie oplaci szanowany pracownik uszanuje i Ciebie i Firme. Wesolych i radosnych Swiat dla wszystkich pracownikow nie zapominajac o tych co wylecieli z hukiem za swoja dobra prace a nieuczciwosc przelozonych.

spoko

Gdyby nie ten dupowlaz to pracuje się dobrze w tej firmie

Aśka

Czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak szacunku dla człowieka jak wszędzie, praca na przeczekanie , zamknij dziób i sie nie wychylaj, a jak ci nie pasuje, to do widzenia ? Rozumiem, dzieki za info :)

Aśka

Witam. Czy na produkcji jest praca tylko na zlecenie czy też są nadzieje na przejście po jakimś czasie na umowę o pracę, choćby tymczasową ? Są przestoje czy praca ciągła ? Będę wdzięczna za odpowiedzi ( normalnych ludzi a nie złośliwców ).

Jjola
@Aśka 03.09.2014 11:58
Witam. Czy na produkcji jest praca tylko na zlecenie czy też są nadzieje na przejście po jakimś czasie na umowę o pracę, choćby...

Kazda praca jest dobra jak nie ma innej a nadzieje nalezy zawsze miec choc jest takie przyslowie ale nie bede go cytowac wszystko zalezy od znajomosci i ukladow pracowitosc sumiennosc dokladnosc szacunek to wartosci nieznane dla wielu w Tej firmie ale jak to olejesz to idzie przez jakis czas wytrzymac tylko ten dziwny system pracy nie dosc ze trzy zmianowy to jeszcze pon-piat na przemian z wt-sob dziwny ale "cicho sza". Co do zasady/powinno byc pon-piat. i tylko wyjatki.Mozna przepracowac caly miesiac ale mozna i pare dni wszystko od potrzeb brak dluzszego i logicznego planowania/wynagrodzenie na czas sprawdzac czy sie zgadza zdarzaja sie pomylki.Kto podchodzi odpowiedzialnie do pracy odradzam no i zadnych uwag bo wylecisz z dnia na dzien.

anonim

(usunięte przez administratora)

wxyz

Jak zwykle najwiecej przejmuje sie ten na samym dolle. Brac przyklad z tych co maja wszystko gdzies i co wieszczyli szybki upadek firmy. Maja sie doskonale jak widac rotacja na stanowiskach im nie grozi"choc"? Pamietaj glowa muru nie przebijesz a ktos niereformowalny pozostanie i tak taki jaki jest oczywiscie ze szkoda dla Firmy i pracownikow. Pamietaj o rodzinie i swoim zdrowiu 1 osoba nic nie zmieni. Wychodzi na to ze trafne jest powiedzenie kto nie chce i nie widzi potrzeby zmian cofa sie.Wybor nalezy do Was/powodzenia/lepiej byc madrym i bogatym niz biednym i glupim a na to recepta jest prosta incjatywa i zgrany zespol/kadra pracownikow gora i dol i ta atmosfera.

abcd

Nikt z biura nie ma ludzi z produkcji za gorszych. Czasami Wam zazdrościmy tego, że wychodzicie do domu i zapominacie o pracy. Z nami wychodzi stres. I także uważamy, że umowy śmieciowe, które dostajecie, bardzo krótka przerwa i temperatura na hali wołają o pomstę do nieba.

prawda
@abcd 26.05.2014 07:32
Nikt z biura nie ma ludzi z produkcji za gorszych. Czasami Wam zazdrościmy tego, że wychodzicie do domu i zapominacie o pracy....

Dziwny jest ten świat! A skoro już wiadomo, że może być lepiej i powinno być lepiej, mniej uciążliwie i z pełnym szacunkiem (umowy śmieciowe)to dlaczego nikt z tym nic nie robi? Jest takie powiedzenie co dwie głowy to nie jedna, mając na uwadze około 200 pracowników firmy można wykorzystać swoje doświadczenia i pomysły, no cóż aby było lepiej ktoś musi chcieć. Przekonałem się, że są osoby w firmie które nie zrobią nic żeby było lepiej i korzystniej dla samej firmy. No cóż w małym bałaganie jest sposób na przetrwanie dla niektórych. Wykorzystać dobrych pracowników a nie ciągle się ich wyzbywac pod byle urojonym pozorem. Z szacunkiem i pozdrowieniami dla pracowników i firmy..

ja

Już dawno wieszczono upadek firmy i co??? Praca jest i perspektywy na dalszy rozwój. Komu nie wyszło,a kto potrafi? FRANCJA!!!! Pochwała dla Zarządu Firmy, za to,że Firma istnieje i wypłaciła sprawiedliwie trzynastki. A jednak było można?

+++++

A DLACZEGO Sp.zoo BOGUMILOW

nobel

jakie sa zarobki na produkcji i w biurze ? ktos sie orientuje?

**********

Gall Anonim - 2013-10-03 19:24:31 Jak to jest że w jednym miejscu pracują osoby zatrudnione na umowę o pracę, z drugiej strony pracują osoby zatrudnione przez agencję na umowę zlecenie? Jak to jest że jedni mogą swobodnie poruszać się po obiekcie (min wejść czy wyjść z budynku) a inni nie mogą ponieważ nie mają karty do odbijania (tzw. potocznie pestki?) Jak to jest że jedni mają prawo do płatnego urlopu czy też do zwolnienia lekarskiego gdy zachorują inni natomiast mają umowę zlecenia przez agencję pracy przedłużaną i podpisywaną co miesiąc? Jak to jest że obok siebie na tych samych lub podobnych stanowiskach pracują ludzie którzy są tak radykalnie różnie traktowani? (Nawet listę obecności podpisuje się w różnych segregatorach np.: ci którzy są na umowę o pracę czarny segregator, ci którzy na umowę przez agencję zielony) Czy to normalne zjawisko że jedni mogą poczuć się jak tzw. przybłędy na gorszych prawach (a właściwie ich braku?) Czy to normalne czy możliwe tylko w Polsce? Bo to Polska, dziwny i dziki kraj w ktorym zamiast jeden drugiemu podac reke najchetniej utopil by go w lyzce wody. Firma to nie tylko budynek i zaplecze maszynowe to przede wszystkim ludzie Ci na gorze i Ci na dole ktorzy przynosza zysk Firmie w procesie produkcji i od ktorych zalezy Wizerunek Firmy a przez co nalezy rozumiec takze wzajemny szacunek poszanowanie dobr osobistych i materialnych. A tego akurat brakuje! Szanujcie drugiego jak siebie samego! To nic nie kosztuje a kazdy zasluguje na godne traktowanie. To ja wam mowie dobry i uczciwy. Niech kazdy z osobna odpowie sobie na pytanie co robi nie tak jak chcialby byc sam traktowany? I TAK POSTEPOWAC.To sie oplaci no chyba ze komus nie zalezy na opinii. Pozdrawiam a kto to mowi???Czy mam racje???

Gall Anonim

Jak to jest że w jednym miejscu pracują osoby zatrudnione na umowę o pracę, z drugiej strony pracują osoby zatrudnione przez agencję na umowę zlecenie? Jak to jest że jedni mogą swobodnie poruszać się po obiekcie (min wejść czy wyjść z budynku) a inni nie mogą ponieważ nie mają karty do odbijania (tzw. potocznie pestki?) Jak to jest że jedni mają prawo do płatnego urlopu czy też do zwolnienia lekarskiego gdy zachorują inni natomiast mają umowę zlecenia przez agencję pracy przedłużaną i podpisywaną co miesiąc? Jak to jest że obok siebie na tych samych lub podobnych stanowiskach pracują ludzie którzy są tak radykalnie różnie traktowani? (Nawet listę obecności podpisuje się w różnych segregatorach np.: ci którzy są na umowę o pracę czarny segregator, ci którzy na umowę przez agencję zielony) Czy to normalne zjawisko że jedni mogą poczuć się jak tzw. przybłędy na gorszych prawach (a właściwie ich braku?) Czy to normalne czy możliwe tylko w Polsce?

xxxx

Mimo, że jestem z biura to zgadzam się z przedmówcą. Nie miejsce pracy czy stanowisko świadczą o człowieku.

pracownik

Czasem Ci z produkcji przewyższają swoja inteligencją tych z biura. Nie rozumiem myślenia ze skoro produkcja to już ludzie najniższego pokroju :/

now

płacą na czas ?

xxxxxxx

Nie jest tak źle jakby wynikało z forum

nowa

Czy warto tam isc do pracy? przez agencje ? czytajac opinie jestem troche przerazona..

uuuuu

Tak się zastanawiam czy aby na pewno to ktoś z biura pisze, czy może następna podpucha?Reasumując na produkcji pracuje wiele wykształconych osób, np , swojego czasu pracowała pewna pani.Nawet Dyrektor , był w stanie ja po poprosić , w trakcie wizytacji Francji ,o przetłumaczenie ,tego co mówią, wiec nie ważne kto na jakim stanowisku pracuje , szacunek jest podstawą, dla każdego, czy to produkcja , czy biuro

mmmm

Ej sory ale takie teksty wsadź sobie w ....!!!! W tej firmie tylko poniżać potrafią!!! To czy ktoś ma taką czy taką szkołę nie znaczy że ma pracować jak upodlony człowiek!!! Szkoła nie czyni Cię lepszym czy gorszym zapamiętaj to sobie. Ale to widać po Tobie kim jesteś skoro tak twierdzisz nie warto zawracać sobie głowy taką osobą jak Ty!!!

XXXX

Żal patrzeć jak odchodzą coraz to kolejne osoby.Chyba już nikt nie wierzy, że tej firmie uda się przetrwać. Szkoda, bo był potencjał. Kierownictwo nic nie robi i tylko patrzy jak kolejni się żegnają. Przykre.

ważne

(usunięte przez administratora) czy ktoś chce czy nie, to operatorkom należy się szacunek za ich ciężką pracę...to przez ich spracowane ręce przechodzi cały towar wytworzony przez firmę...wymagać należy u przełożonych należytej osady stanowisk pracy (usunięte przez administratora)i nie godzić się na nadzór kilku maszyn jednocześnie...używanie takich słów troszkę godzi w podstawy o nieco wyższym wykształceniu...

nie ważne

Powiem wam tak jak ja powiedziałam że jest mi słabo następnego dnia było ok klimatyzacja chodziła bo mi wiało po prostu chodziła w miarę możliwości, to nie ludzi wina tylko sprzętu... co do (usunięte przez administratora) to jest jej praca byłam kierownikiem w innej firmie i tez musiałam wymagać... czasem przegina z odzywkami podobno, ale do mnie nigdy nie odniosła się źle zawsze podchodzi mówi swoje aluzje, ale też trzeba mieć język żeby jej odpowiedzieć... jestem na umowę agencyjna i jakoś dalej pracuje choć jak ona mi coś gada zawsze wyrażam swoje zdanie i albo przyznam jej racje bo czasami ma albo powiem, że ja to robię przez osiem godzin i mi być wygodnie i tak będę robić dalej jak ma być szybko i dobrze... Nie rozumiem ludzi, którzy boją się przychodzic na pierwszą zmianę... jak są tępakami którzy nie umieją skleić kartonu to niczyja wina

prawda

(usunięte przez administratora)A priorytetem w tej firmie jest wydajnosc i donoszenie na wszystko i wszystkich oraz rodzinne powiązania. Jaki wyciągacie z tego wniosek??? Bo ja taki ze trzeba być osobą (usunięte przez administratora) Nie wszyscy ale taka jest prawda...ci ludzie zapomnieli o swoich obowiazkach wobec podwladnych powinni przeczytac wczesniejsze wpisy i o dziwo nikt nie chce sie wypowiedziec co do przytaczanych zreszta prawdziwych faktow.... grunt to rodzinka i kolesiostwo...a jak to jest z pracownikami agencyjnymi dlaczego pracuja na umowach cywilno prawnych dlaczego firma do tego dopuszcza a moze agencje pracy tymczasowej sie wypowiedza(usunięte przez administratora)

ąę

(usunięte przez administratora)A priorytetem w tej firmie jest wydajnosc i donoszenie na wszystko i wszystkich oraz rodzinne powiązania. Jaki wyciągacie z tego wniosek??? Bo ja taki ze trzeba być osobą (usunięte przez administratora)

hfugvjv

(usunięte przez administratora) Wracając do warunkow na hali- jest na prawde ciezko. raz zrobilo mi sie slabo i myslalam ze normalnie opadne z sil. mogliby chociaz pozwolic na wiatraki :/

x5

Nowy zarząd nie podejmie żadnych działań bo kierownictwo i kadry niestety przedstawiają mu całą sytuacje dość słodko opisując jak zawsze, że wszystko jest w porządku. (usunięte przez administratora)

??????????

w firmie juz dawno zle sie dzieje i o tym wiedza wszyscy, tylko nieliczni maja odwage o tym pisac. a dlaczego to sie nie zmienia bo kierownictwo i przelozeni pozostaja osobami nietykalnymi a ich zachowanie w coraz to wiekszym stopniu zmierza do ponizania pracownikow bezposrednio pracujacych na produkcji bez zapewnienia Im nalezytych warunkow pracy a ped ze wskazaniem na ilosc jest zlym doradcą powoduje tylko straty i nie dociera to do ich umyslow ze to nastepstwo tylko ich decyzji i bledow. jak widac nikt do wlasnych przyznac sie nie chce wiec winny zawsze bedzie pracownik. jak chcecie cos zmienic to tylko zbiorowo bo to latwiejsze i swiadczy przed sadem o skali zjawiska. szacunku w tej firmie nie bedzie jesli nowy ZARZAD nie podejmnie zadnych dzialan!!!!!!!!

salwador

(usunięte przez administratora)weź pod uwagę to ze osoby starsze nie mogą sobie pozwolić na odejście bo maja rodziny na utrzymaniu w przeciwieństwie do ciebie i tylko to ich trzyma przy tej robocie. nie da się ukryć faktu ze w firmie jest coraz gorzej i jeśli chodzi o młodych to każdy rozgląda się za inna robota. ale jak wiadomo łatwo nie jest a pieniądze z nieba nie spadną. ps. czasem warto pomyśleć zanim się cokolwiek napisze...ale ta firma od kiedy (usunięte przez administratora) odzszedł nie szanuje ludzi !!!!!!

ja

(usunięte przez administratora) ludzie pracują bo muszą nie kapie im manna z nieba, a trzeba utrzymać dom itpw naszym państwie musimy szanować to co mamy niestety

ja

Anonim - 2013-04-08 22:35:52 A czy powie mi ktoś czy zmieniło się to tzn agencyjni mają normalne szafki czy nadal są kwadraciki zamykane na 5złnormalne. zajmuja wszystkie jak tylko zobacza ze wolna i bez roznicy czy duza czy mala. wolna to do wziecia

Anonim

A czy powie mi ktoś czy zmieniło się to tzn agencyjni mają normalne szafki czy nadal są kwadraciki zamykane na 5zł

Anonim

Ludzie Wy sami taką atmosferę wprowadzacie a później narzekacie. Moim zdaniem było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fajnie. Praca jak to praca raz jest dobrze a raz źle no niestety. A z drugiej strony popieram te osoby co są liderami i też i nie tych co już tam długo pracują fakt mogę przyznać(usunięte przez administratora) przyjmować będą bo tak szczerze normalny człowiek nie wytrzyma psychicznie tam ale jak nie ma innej pracy to wiadomo trzyma się tego co jest. (usunięte przez administratora)Normalnie trafili na Złotą Rączkę :) :) Pozdrawiam

zastanów się

Nowy w firmie - 2013-03-29 11:01:38 Posłuchajcie, nie jest tak źle jak piszecie ja jestem nowy i nawet mi się podoba. (usunięte przez administratora) POLECAM!Raczej kariery nie zrobisz, jeśli nie widzisz ze właśnie jesteś na "fajnej stronie do opisu pracodawców"...

Nowy w firmie

Posłuchajcie, nie jest tak źle jak piszecie ja jestem nowy i nawet mi się podoba. (usunięte przez administratora)

z/d/spokojny

Czyżby nadszedł czas zmian na górze, jeśli to prawda to niektóre osoby mają się czego bać i mały porządek wyjdzie tylko na dobre samej firmie.Moje zdrowie jeszcze słabiutkie(usunięte przez administratora)

Wazup

Uważajcie bo nagany będą rozdawane w ramach bonusu :D

zdesperowany

moze wezniecie sie za jednego z magazynierow ktory jest bardzo czesto na nie swiezym oddechu tego nik nie zauwaza albo nie chce a niewinni ludzie wylecieli z pracy

lojainy

Bynajmniej, wszystko ok w jak najlepszym porządku, otrzymaliśmy same pochwały, nic dodać nic ująć, nie wiem co pisałeś w skardze, ale inspektor PIP nie miał zastrzeżeń.

byly pracownik

Czytam czytam i czytam i myslalam ze ja odeszlam w zlych czasach socopolu ale widze ze teraz to tam juz nawet nie ma balaganu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] -hmy wtrwalosci pozostalym wytrwalym pracownika.Tam zawsze bylo najlepiej nic nie mowic i [usunięte przez moderatora]...., ale tez nie za dobrze bo nikt i tak tego nie doceni a inni beda gadac ze chcesz sie komus podlizac...

Zostaw opinię o Socopol Sp. z o.o.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Socopol Sp. z o.o.