Forum Media Polska Sp. z o. o.

3.9/5

• Józefów Duży
  • Krzówka
Poznań - Forum Media Polska Sp. z o.o

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o.

Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o. Poznań

Nie przegap nowości o Forum Media Polska Sp. z o. o.!

ple ple

13.10.2020 22:35

polecma orum jako pracodawce. ja sie nie zwiodłem

13.10.2020 22:42

From Vienna 56

13.10.2020 22:37

jestem ze wszystkich materiałow zadowolona

13.10.2020 22:42

dziękujemy
    bonanza

13.10.2020 22:39

dobry wieczór, czy ktos wie jak przebiega obecnie procedura zatrudnienia do call center. słyszałem dobre opinie i byłbym zainteresowany praca a wiem,że tam teraz szukają pracowników

13.10.2020 22:41

zachecamy do złożenia cv
    Piotr

30.09.2020 16:17

Skusiłem się na prenumeratę czasopisma "Terapia Specjalna". Nie żałuję żadnej złotówki - rewelacja!!!

13.10.2020 22:33

extra. dziękujemy za opinię
    marta j.

06.10.2020 08:21

jesm zadowolona z zawartości merytorycznej materiałow logopedycznych. dużo przykładów i gotowych do wykorzystania materiałow

13.10.2020 22:32

to nasze czołowe matreiłay! dziękujemy za ich docenienie
    Damian

06.10.2020 08:30

Prenumeruję dwa czasopisma i regularnie korzystam z szerokiej oferty kursów online. To świetna forma szkoleń, dzięki której KAŻDY ma możliwość na zdobycie wiedzy popartej CERTYFIKATEM. Myślę, że inne firmy organizujące szkolenia mogą się tylko uczyć od forum. Dziękuję!

13.10.2020 22:32

Dziękujemy i zachecamy do korzystania z kolejnyc. cały czas staramy się ozbudowywac nasze portfolio z kursami.
    Zuza

06.10.2020 08:52

Polecam kursy dentystyczne! Szeroki wybór, wspaniała formuła - online, a cena jak na zawartość kursu i wybitne osoby prowadzące, naprawdę dogodna. Polecam serdecznie! Każdy dentysta, stomatolog byłby zadowolony, zapewniam! :)

13.10.2020 22:31

Świetnie dziękujemy!
    Zuza

06.10.2020 08:55

Z polecenia koleżanki wzięłam udział w kursie Naturoterapii, z uwagi na swoje zainteresowania. Nie żałuję! Mało tego, czekam na kolejny kurs, haha! ŚWIETNA METODA ODKRYWANIA I POGŁĘBIANIA SWOICH ZAINTERESOWAŃ!

13.10.2020 22:30

dziekujemy i zachęcamy do udziału w naszych wydarzeniach online
    Krzysiek

06.10.2020 08:59

Współpracowałem z firmą przez wiele lat, niestety z uwagi na zmianę miejsca zamieszkania musiałem zmienić również pracę. Do tej pory pamiętam wspaniałą atmosferę, fajnych ludzi, aż się chciało przychodzić do pracy. Zazdroszczę tym, którzy aktualnie pracuję, a z całego serca polecam tym, którzy mają taką możliwość, bez wątpliwości to dobry wybór!

13.10.2020 22:30

miło nam to słyszeć! powodzenia!
    Anusiak

06.10.2020 15:04

Kupiłam prenumeratę Psychologii w Praktyce, bo szukałam ciekawego czasopisma dla osób interesujących się psychologią. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu, kto lubi się uczyć nowych rzeczy i chciałby lepiej zrozumieć świat i ludzi :)

13.10.2020 22:29

bardzo dziekujemy za opinię
    kat

13.10.2020 22:28

pracowałam kilka miesięcy w CC z przyczyn osobistych musiałam zrezygnowac,ale z pracy byłam zadowolona

13.10.2020 22:29

Dziekujemy za opinię
    Lena

10.07.2020 18:54

Dlaczego Szanowana’ firma nie odpowiada na wiadomości ??? Nie mam prawa na rezygnacje z kursu ? Czym się kierują skoro nie prawem??Straszą windykacja i nieznajomością prawa ???

14.07.2020 15:31

Dzień dobry, Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w celu wyjąsnienia sprawy [email protected]
    Marzena

08.10.2020 21:00

Biuro niczego nie wyjaśnia, nie przyjmuje wyjaśnień drugiej strony tylko stanowczo zmusza do zapłaty, nawet za coś, z czego się nie skorzystało.
    kursy UniqSkills

05.10.2020 13:15

Nie kupujcie tych kursów. Nie dość, że wiedzy tam mało, są nieprofesjonalnie, nudno zrobione, nawet nie zmontowane, prowadzący czytają z kartki, jąkają się, powtarzają, zacinają, nie ma kontaktu z prowadzącymi, by sprawdzić zadania czy porozmawiać, jeden wielki szajs za kupę kasy. Kontakt z nimi graniczy z cudem, na maile nie odpowiadają, telefonu nie odbierają, skandal! Jak najdalej od nich!
    krakowianka

06.10.2020 08:20

To dośc dziwne, bo ja korzystam z kursów i jestm zadowolona. zarówno z wartości merytorycznej jak i kontaktu.
    Kasia

06.10.2020 08:27

Potwierdzam. Brałam udział już w trzech kursach i zawsze byłam zadowolona.
    Iwona

01.10.2020 15:55

Przestrzegam wszystkich przed firmą Forum Media, naciągacze i (usunięte przez administratora) Żałuję że w kwietniu 2020r dałam się namówić na platformę o szkoleniu jak pozyskać klientów i jak założyć i udoskonalić widocznośc firmy w mediach społecznościowych. handlowiec niejaki Kacper O. obiecywał wsparcie oraz pomoc techniczną przy korzystaniu z ich platformy niestety nigdy takiej pomocy nie uzyskałam. Platforma jest żenująca brak prostych wskazówek pełno na niej opcji pisamych niezrozumiałym dla laika językiem. Płatnośc ustalona na 900 brutto okazało się potem że to jest 900 netto. Oczywiście na zgłoszenia i skargi, że nie wywiązują się z obietnic nie reagują. Wszystkie pozytywne opinie które pojawiły się na temat tej firmy pod koniec września to opinie powystawiane przez podstawione osoby. Wszystkich przestrzegam mam nadzieję że będą mądrzejsi ode mnie i sprawdzą zanim dadzą się omamić
    Jan

29.09.2020 16:12

Serdecznie polecam kursy naturoterapii! Jestem zadowolony z prezentowanych treści, formuły jak i ceny! Polecam, bo za niewielkie pieniądze można zdobyć dużą wiedzę, która jest przecież bezcenna :)

30.09.2020 12:56

Maciej

30.09.2020 08:51

prenumeruję czasopismo Horyzonty Anglistyki od prawie dwóch lat. jeśli chodzi o wartość merytoryczną, to uważam że jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie (wiem co mówię - korzystałem już z wielu innych podobnych produktów i ten zdecydowanie się wyróżnia). pracownicy, którzy się ze mną kontaktowali, zawsze byli mili i pomocni. nie mam nic do zarzucenia i serdecznie polecam.

30.09.2020 12:56

Ewa

30.09.2020 09:45

W mojej firmie korzystamy z kilku produktów, które ułatwiają nam codzienną pracę. Chętnie korzystamy też ze szkoleń, podnoszących nasze kwalifikacje. Cieszymy się, że wydawnictwo nadąża za trendami i porusza aktualne tematy. Polecam wszystkim, którzy maja wątpliwości, bo naprawdę warto.

30.09.2020 12:55

Dziekujemy za opinię
    Dorota

30.09.2020 10:12

Jestem po trzech kursach organizowanych przez forum, które bardzo mi pomagają w pracy. Były przygotowane w bardzo merytoryczny, ale i przystępny sposób, a dzięki temu, że odbywały się w formie online, mogłam usiąść do nich wtedy, kiedy akurat miałam czas, a nie zwalniać się z pracy specjalnie po to, aby wziąć udział. Forum świetnie sobie radzi w tej kryzysowej sytuacji, w jakiej wszyscy się znaleźliśmy. Na wszystkie pytania od razu dostaję odpowiedzi, a problemów jest naprawdę niewiele, prawie wcale. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Ja polecam kursy i prenumeraty - prenumeruję jeden z magazynów od dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam. Oby tak dalej!

30.09.2020 12:54

Dziękujemy i zachęcamy skorzystania z naszych nowości
    Katarzyna

24.09.2020 13:16

Niestety ja również zostałam wykorzystana i oszukana przez Forum Media. Konsultanci naciągają na zakupy szkoleń,na które niby są ostatnie dni promoci a to zwykłe oszustwo.Zostałam naciągnięta i oszukana zarówno przy zakupie czasopisma jak i szkoleń. Nie polecam! i przestrzegam przed korzystaniem z ofert tej firmy.
    Anna

23.09.2020 08:07

Proszę uważać na tą firmę. Sama padłam ofiarą ich przebiegłej polityki. Kontaktowałam się z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Niestety dobrze firma się zabezpiecza, więc nie ma co liczyć na wygraną, zwłaszcza, że brakuje dobrej woli ze strony wydawnictwa. Liczy się tylko "kasa" . Zgadzam się z opinią, że każda pozytywna opinia na tej stronie jest pisana przez pracowników firmy, albo na zamówienie. NIE POLECAM WYDAWNICTWA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Forum Media Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - Forum Media Polska Sp. z o. o.

Polska 13 60-595 Poznań

Branża główna: Wydawnictwa

EWa

16.09.2020 09:48

forum Media (usunięte przez administratora) namówili mnie to prenumeraty powiedziano że dadzą rabat 20% a po wystawieniu faktur okazało się, że płace tyle ile w zeszłym roku i każą mi płacić i nie mogę im wypowiedzieć umowy. Według nich umowa kończy się za rok Błagam proszę napisać co mam robić.
    Konsument

18.09.2020 23:12

Zapłacić za fv i korzystac z tego na co sie Pani zdecydowala. Jeśli nie naliczyli rabatu wystarczy zgłosić to do BOK.
    Mateusz

21.09.2020 15:39

A może po prostu cena obniżona 20% jest wysokości takiej jak 100% sprzed roku? Proszę zwrócić uwagę na wysokości bez rabatów. Polecam, ułatwia życie. Jak nie to uderzać do Boku niech naliczają
    Jola

15.09.2020 22:19

Bardzo źle oceniam wydawnictwo Forum. Czuję się (usunięte przez administratora)i wykorzystana. Naciągnięto mnie na dodatkowe zakupy których nie zamawiałam i nie można było ich zwrócić. Nie polecam nikomu współpracy bo was tak samo (usunięte przez administratora)jak mnie. Odradzam wszystkim jakiekolwiek zakupy w Forum.
    Karmen

01.09.2020 11:25

Polecam! Jestem zadowolona z usług!

Ania

01.09.2020 11:24

Polecam, jestem bardzo zadowolona. ;)

Paweł

01.09.2020 11:25

Brałem ostatnio udział w szkoleniu dla weterynarzy i jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem i ilością przekazanej wiedzy. Najlepsze szkolenie, w jakim do tej pory uczestniczyłem. Polecam.

Jacek K.

01.09.2020 11:28

Korzystam z prenumeraty Forum Logopedy z wersji premium. Jestem zadowolony i będę korzystał! Pozdrawiam.

Haniaaaa

01.09.2020 11:33

Czytam tutaj opinie i jestem zszokowana ile jadu się tutaj przewija. Z czasopisma Matematyka korzystam od 3 lat i nigdy nie miałam problemu z kontaktem, czy płatnościami. Chyba tylko sfrustrowani ludzie, czy konkurencja szukają problemu. Pozdrawiam.

Marysia

01.09.2020 11:35

Ja bardzo polecam to wydawnictwo - najpierw prenumerowałam kilka czasopism, a teraz sama tu pracuję i bardzo się z tego cieszę. Wszyscy są bardzo pomocni, a w razie problemów zawsze znajdzie się szybkie i proste rozwiązanie.

Karol

01.09.2020 11:37

Pełen profesjonalizm i same plusy! Polecam każdemu szkolenia i kursy, jakie oferuje forum. Widać, że przygotowują je osoby, które wiedzą, co robią.

Wojtek

01.09.2020 11:38

Sam brałem udział już w dwóch szkoleniach, a teraz zapisałem się na konferencję. Podziwiam profesjonalizm i tempo działania - szczególnie w tej naszej "nowej rzeczywistości". Polecam!

Karolina

01.09.2020 11:42

Mam wrażenie, że niektórym osobom piszącym opinie tutaj brakuje cierpliwości i wyrozumiałości. Sama nigdy nie czekałam na odpowiedź od forum dłużej niż kilka godzin, a prenumeruję czasopismo Terapia Specjalna już od roku i brałam udział w kilku szkoleniach. Z czystym sercem polecam tę firmę

Krzysiek

01.09.2020 11:58

Serdecznie polecam kursy behawiorystyczne! Szeroki wybór, styczność z znanymi i szanowanymi osobowościami, przystępne metody nauki, a cena w stosunku do całokształtu, naprawdę przyzwoita. Sam już korzystałem z kilku kursów i nie żałuję. Polecam weterynarzom i behawiorystom!

dobrarada

01.09.2020 12:06

Nigdy nie miałem problemu z kontaktem z ich biurem obsługi klienta. Trzeba chwile poczekać, ale zawsze odpowiedz i pomoc uzyskałem! Nie szukajcie problemu gdzie go nie ma!!!

Dziękujemy za opinię
    JOANNA M.

15.07.2020 14:22

Polecam prace dla stażystów. Byłam w dziale marketingu. Mili i pomocni ludzie. Dużo się nauczyłam z obszaru marketingu czy social mediów a nie podawania kawy jak to bywa w innych firmach
    Nat.

01.09.2020 12:09

Ja również polecam! Mili i pomocni ludzie!

Pracownica działu marketingu

01.09.2020 13:58

Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa o Forum Media. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona świetną atmosferą panującą w firmie, ekstra zespołem profesjonalistów i swobodą pracy. Jeśli ktoś boi się "korpo pracy" to na pewno tutaj jej nie znajdzie :-) Serdecznie polecam!

Isia

01.09.2020 16:57

kupiłam prenumeratę czasopisma HR Business Partner i nie żałuję!! dużo inspiracji i tematów "na czasie" - dzięki temu jestem na bieżąco z nowościami w branży. czekam na następne numery z nadzieją, że będą równie świetne jak poprzedni ;)

ud designer

03.09.2020 10:54

polecam kursy firmy z zakresu ux obecnie jeszcze zapisuje się na nowy kurs web design bootcamp ceny konkurencyjne. warto się do nich odezwac

10.09.2020 08:21

09.09.2020 15:06

Czy nikogo to nie dziwi, że jednego dnia, a konkretnie 1 września, w ciągu nieco ponad 30 minut pojawiło się 10 pozytywnych opinii, wszystkie od ludzi z imionami w nickach? Myślę, że to co najmniej podejrzane, ale też przyznam, że znając tę firmę całkiem nieźle nie jestem zaskoczony.
    Lenka

09.09.2020 16:14

Mnie zaskakuje ! Napisałam o tym wcześniej :) taka polityka tej firmy ... za jeden negatywny komentarz pojawia się ‚kilkanaście’ pozytywnych...dziwne... zreszta kupowanie pozytywnych komentarzy to dziś standard. Zaś nieuczciwe praktyki które zgłaszają tu ludzie pozostawiaj do myślenia ... Może w końcu trafia na ludzi, którzy się nie dadzą ‚nabrać’. Pozdrawiam :)
    GOŚĆ

26.08.2020 09:40

Nigdzie nie ma podanego nr telefonu do tej Firmy . Czy ktoś z Państwa lub sama Firma jest w stanie podać nr telefonu ?

26.08.2020 12:47

Zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 61 6655800 lub pod adresem mailowym [email protected]
    GOŚĆ

27.08.2020 12:13

Od trzech dni korzystam z zaproszenia do kontaktu , tylko , że od trzech dni nie można się dodzwonić do Firmy na podany nr, a na maile nie mam żadnej odpowiedzi, ani nawet potwierdzenia odczytania wiadomości . Opinia na ten moment jest neutralna, wszystko zależy od dalszego rozwoju sprawy.
    Luisjana

21.08.2020 10:57

Moim zdaniem świetne wydawnictwo, prenumeraty zawsze na czas i nigdy nie miałam problemu w kontaktach z ich biurem obsługi klienta!

26.08.2020 12:53

Dzieujemy

Zostaw merytoryczną opinię o Forum Media Polska Sp. z o. o.