Forum Media Polska Sp. z o. o.

3.9/5

• Józefów Duży
  • Krzówka
Poznań - Forum Media Polska Sp. z o.o

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o.

Opinie o Forum Media Polska Sp. z o. o. Poznań

Nie przegap nowości o Forum Media Polska Sp. z o. o.!

Dietetyczka

05.11.2020 14:12

Uczestniczyłam w konferencji dla dietetyków i zarówno ja, jak i moje koleżanki, które również brały udział, jesteśmy bardzo zadowolone :)

05.11.2020 15:35

Kryptoreklama jest tu niepotrzebna.

26.11.2020 08:28

Aga

05.11.2020 16:29

Jestem nauczycielką i korzystam w pracy z materiałów tej firmy - polecam zwłaszcza czasopismo "Głos pedagogiczny" - naprawdę super produkt!

katia

06.11.2020 08:47

jeste zadowlona z otrzymanych matriałów

mati23

16.11.2020 10:37

już jakiś czas temu wziąłem udział w konferencji dla nauczycieli matematyki i z perspektywy czasu wiem, że była to dobra decyzja. bardzo ciekawe wykłady i dużo przydatnych wskazówek do wykorzystania podczas zajęć. mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazję uczestniczyć w podobnym wydarzeniu :)

Jagoda

16.11.2020 10:39

Prenumeruję Body Challenge i jestem zadowolona. Super magazyn i świetnie opracowane treści! Polecam

Konrad

16.11.2020 10:40

Mam pozytywne skojarzenia z tą firmą. Od dawna korzystam z ich usług, między innymi biorę udział w kongresach o tematyce marketingowej. Kongresy są zawsze świetnie zorganizowane i nigdy nie miałem żadnych problemów. Polecam!

Wiktoria

16.11.2020 10:42

Jestem studentką fizjoterapii i mam do czynienia z różnymi magazynami. Żadem jednak nie spodobał mi się tak bardzo jak Praktyczna Fizjoterapia, to świetna lektura, szczególnie dla osób, które szukają dodatkowych źródeł wiedzy. Polecam z czystym sumieniem!

Agnieszka

16.11.2020 15:45

pierwszy raz spotkałam się z czasopismem tej firmy w mojej pracy. z ciekawości zajrzałam na ich stronę internetową i okazało się, że mają bardzo dużo różnych produktów dla wielu branży. zamówiłam prenumeratę Naturoterapii w praktyce i jestem bardzo zadowolona :)

23.11.2020 17:23

Niestety, ale nie mam nic dobrego do powiedzenia o tej firmie - bałagan i ciągła rotacja. Aż trudno policzyć, ile wartościowych osób odeszło z firmy przez ostatnie 2 lata. Ale też trudno im się dziwić, skoro firma ciągle ciśnie pracowników o wyniki, każe szukać nowych projektów, ale nie daje nic poza presją. A jak masz pomysł na coś nowego, musi to być coś, co zwróci się NATYCHMIAST. Dodatkowo w firmie, na wysokich stanowiskach, pracuje masa niekompetentnych osób - czasem to znajomi pani prezes, czasem znajomi znajomych, a czasem po prostu ludzie, którzy się nawinęli, bo innych nie było. Później te osoby, które często nie mają pojęcia o tym, co robią, zarządzają innymi, choć są pozbawione jakichkolwiek zdolności interpersonalnych. No ale najważniejsze, że potrafią rozmawiać z osobami nad sobą i mówić im to, co chcą usłyszeć. Zresztą, proszę spojrzeć - ci ludzie nawet na gowork nie potrafią dodać pozytywnych opinii, które by nie wyglądały podejrzanie. Co dopiero mówić o czymś więcej...

12.11.2020 21:03

Chcialbym zapytac czy jest moze ktos kto moglby pomoc w "walce"z ta firma?Moj przypadek podobny jak wiele tutaj opisanych ,wie moze ktos jak z nimi wygrac?bazuja na ludzkiej ufnosci a pozniej placz i płać
    Milka

19.11.2020 08:55

Bazują na ludzkiej niewiedzy i w majestacie prawa oszukują, konsultowałam się z 3 prawnikami i niestety prawda jest taka że są dwa wyjścia albo oni polubownie zgodzą się na rozwiązanie umowy albo można iść do sądu ale że oni prawa nie łamią to w sądzie niewiele można zdziałać, jedyne co może ruszyć sprawę to zbiorowy pozew w kwestii nieuczciwych praktyk sprzedażowych...
    katarina

05.08.2020 17:16

Wykupiłam dostęp do jedengo z kursów online z zakresu psychologii i zdecydowanie się sprawdziło w mojej pracy. Skorzystam zpewnie tez z innych pomocy

26.08.2020 12:49

extra! Dziękujemy
    Ines

16.11.2020 20:43

Naprawdę ? A proszę powiedzieć jaki kurs Pani wykupiła ?

08.11.2020 13:36

Częsc 3. Odpowiedż pokrzyedzonego KLIENTA: Dzień dobry, Dziękuję za potwierdzenie iż PIN został przesłany JUŻ PO zawarciu umowy. W momencie zawierania umowy ustawa o prawach klienta miała odniesienie do zawartej przeze mnie umowy. 1. Na jakiej podstawie przesłanie PiNu miałoby zmieniać moje prawa jako strony zawartej wcześniej umowy. 2. Dodatkowo w momencie wpisywania podanego przez Państwo PINu klient nic nie potwierdza, ponieważ nie ma na stronie z okienkiem do wpisania PINu żadnej dodatkowej informacji/ opcji do wybrania czy czegoś podobnego. 3. Oczekuję na udostępnienie mi nagrania rozmowy z agentem, z dnia 2 października, podczas której została zawarta umowa. Z poważaniem,

08.11.2020 13:02

Część 2. Odpowiedż firmy FORUM: Odstąpienie to przywilej, który przysługuje konsumentom. Pani nie jest konsumentem. Składając zamówienie kodem pin, zaznaczyła Pani opcję: oświadczam, że zawieram umowę kupna przez wzgląd na prowadzoną działalność zawodową lub gospodarczą. Przykro mi, jeżeli oświadczyła Pani nieprawdę, jednak nie zwalnia to Pani z zawartej umowy. Odpowiedź pokrzywdzonego KLIENTA: O jakim kodzie pin jest mowa? Zawierałam umowę na odleglość podczas rozmowy telefonicznej. Coraz bardziej nie rozumiem sposobu w jaki Państwo działają i w co Państwo wikłają klientów. Wszystko powinno być jasne zanim klient podejmie decyzję o zawarciu umowy a nie dopiero po fakcie i to tylko przypadkiem, bo klient chce odstąpić od umowy. Nie jest to najlepszy sposób na pozyskiwanie lojalnych klientów ale na pewno świetny na zrażenie do siebie potencjalnych klientów. Odpowiedź firmy FORUM: Oświadczenie zostało przez Panią złożone. Jeżeli miała Pani do niego wątpliwości lub chciała zapytać o możliwość odstąpienia, powinna Pani zrobić to przed zawarciem umowy. Odpowiedź pokrzywdzonego KLIENTA: 1. Pytałam o pin wspomniany przez Panią - nie uzyskałam odpowiedzi. 2. Zamiast tego mówi pani o moim oświadczeniu - ktorym? Proszę podać jego tresć. 3. Oświadczenie, jakie wielokrotnie składałam, a nie tylko tym razem, brzmiało: moje zainteresowania tematem nie wynikają ani z pracy ani z zawodu ani z wyknywanego zawodu, nikt mnie slużbowo na takie szkolenia nie wyśle. Jestem osobą prywatną. Psychologia to jedynie moje własne, prywatne zainteresowania. Wiedząc to i wiedząc, że Państwa kursy w takim razie nie są przeznaczone dla mnie, nie powinni Państwo więcej do mnie dzwonić (co czynlli Państwo wielokrotnie) a w tym konkretnym przypadku agent powinien był zakończyc rozmowę zamiast kontynować przekonując klienta, iż przedstawia klientowi świetną ofertę przeznaczoną dla niego. 4. Ze wspomnianej wcześniej ustawy nie wynika obowiązek klienta do pytania o możliwość odstąpienia od umowy. Wynika za to precyzyjnie określony obowiązek informowania klienta o takich warunkach przez sprzedawcę. Jako pracownik Biura Obłsugi Klienta powinna Pani tę ustawę znać i trudno mi uznać, że Pani nie zna. 5. To prowadzi mnie do kolejnych wniosków, iż stosują Państwo nieuczciwe praktyki, bo trudno mi sobie wyobrazić, iż pojedynczy agent, upoważniony przez firmę do jej reprezentowania, działa niezgodnie z podstawową ustawą dotyczącą zawieranych przez Państwa umów i z taką pewnością siebie wprowadza klienta w błąd. Odpowiedź firmy FORUM: Pin został do Pani wysłany po rozmowie, już po zawarciu umowy. Treść oświadczenia brzmi: oświadczam, że zawieram umowę kupna przez wzgląd na prowadzoną działalność zawodową lub gospodarczą. Nie jest Pani konsumentem, przesłane wcześniej ustawy Pani nie obowiązują. Nie działam niezgodnie z ustawą, Pani powołuje się cały czas na ustawy konsumenckie, a zaznaczę ponownie, że nie jest Pani konsumentem. Jeżeli nie rozumiała Pani oświadczenia, które doradca przedstawił, powinna Pani o nie zapytać, Pani natomiast je od razu zaakceptowała. Przykro mi, jednak brak znajomości prawa nie zwalnia Pani z jego przestrzegania. Odpowiedź pokrzywdzonego KLIENTA: Prosze przedstawic mi nagranie z rozmowy z agentem. Nasze stanowiska sie roznia a Pani oswiadczenie nie jest dowodem. Odpowiedź firmy FORUM: PRZYPOMNIENIE O PŁATNOŚCI Dziękujemy za okazanie nam przez Państwa zaufania i skorzystanie z naszych usług. Dbamy o najwyższą jakość merytoryczną tworzonych przez nas produktów, dlatego jesteśmy przekonani, że cieszą się one Państwa uznaniem. Informujemy, że do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy wpłaty na poczet poniższej faktury VAT dotyczącej złożonego przez Państwa zamówienia: *** No comments. Cdn.

08.11.2020 12:46

Po wysłaniu oświadczenia o odstąpieniu od umowy otrzymałam maila z informacją, iż faktura została wystawiona prawidłowo, więc mam zapłacić. Zadnego powołania się na podstawę prawną. Moja odpowiedź pokazuje, z czym mamy tu do czynienia: Szanowna Pani, Nie podważam prawidłowości wystawienia faktury. Korzystam jedynie ze swojego prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość. 1. Co prawda konsument może odstąpić od umowy zawartej na odlwgłośc w ciagu 14 dni, jednak, jeżeli konsument nie został poinformowany o prawie do odstąpienia od umowy (art 29 ustawy o prawach konsumenta), może skorzystać z tego uprawnienia w ciągu kolejnych 12 miesięcy. I z tym przypadkiem mamy tu do czynienia. Nie poinformowali mnie Państwo o prawie odstąpienia od umowy. Ma to związek z implementacją dyrektywy konsumenckiej - Dyrektywa Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 25 października 2011 roku 2011/83/UE (Dz.U. UE L 304/64) termin odstąpienia od umowy ulegnie wydłużeniu na korzyść konsumentów. Termin odstąpienia od umowy wyniesie 14 dni, w niektórych przypadkach nawet 12 miesięcy. Ma to zastosowania do sytuacji, w której konsument nie otrzyma od sprzedającego informacji o prawie do odstąpienia. Termin dwunastomiesięczny liczony jest po terminie czternastodniowym. Z artykułu 12 ustawy o prawach konsumenta wynika Państwa obowiązek informacyjny - przedsiębiorca ma obowiązek poinformować konsumenta w sposób jasny i zrozumiały o sposobie i terminie wykonania prawa odstąpienia od umowy a także wzorze formularza odstapienia od umowy. Z artykułu 14 tejże ustawy wynika obowiązek przekazania powyższej informacji w sposób czytelny, na trwałym nośniku. Takim trwałym nośnikiem NIE JEST strona internetowa przedsiębiorcy z uwagi na możliwość wprowadzania zmian przez przedsiębiorcę. Ponadto: 2. Nigdy nie twierdziłam, iż zawieram umowę kupna przez wzgląd na prowadzoną działalność zawodową lub gospodarczą. Wręcz przeciwnie zawsze podkreślałam, że moje zainteresowanie tematem wynika wyłącznie z zainteresowań. Nieuprawnione jest z Państwa strony zamieszczanie takiego zdania w korespondencji do mnie PO rozmowie telefonicznej, w której twierdziłam coś zupełnie przeciwnego - zapewne mają Państwo nagrywane rozmowy i mogą ten fakt sprawdzić. Podstawa prawda; Ustawa z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta. Ponownie wysyłam oświadczenie o odstąpieniu od umowy, które otrzymali Państwo w dniu 1 listopada 2020 r. podtrzymując tym samym wolę odstąpienia od umowy. Z poważaniem,
    Aga

05.11.2020 17:37

Tak samo dałam się wkręcić na kurs ziołolecznictwa on- line , odstąpiłam pisemnie w ciagu dwoch tygodni , to w odpowiedzi otrzymałam , że to kurs branzowy i ja nie jestem konsumentem . Dzwoni do mnie wynajeta firma windykacyjna co dziennie prawie, z roznych numerów telefonów i pisze sms i straszą sądem . To już jest naruszenie miru domowego i dób osobistych to nękanie. Czy już poszedł pozew zbiorowy ? Przyłącze się . To jest cyrk na kółkach,żę nikt im się jeszcze do tyłka nie dobrał . I dalej działają z taką opinią . .......
    Ewelina

05.11.2020 08:54

Ciekawe materiały są bardzo fajną opcją na spędzanie wolnego czasu! Duży wybór, korzystna cena, częste promocje! A co najważniejsze bogate grono merytoryczne.

05.11.2020 11:11

Jedna wielka ściema, kolejna opinia dodana na zlecenie tej firmy. Ludzie nie dajcie sie nabrać. Ta firma tylko (usunięte przez administratora) na kasę, potem nie ma od nich żadnego wsparcia. A kazda pozytywna opinia jest wystawiana na zlecenie tej firmy. Na szczęście dla mnie prokuratura już się nimi zakmuje . Nie chcieli oddać pieniędzy teraz będą się tłumaczyć
    Lena

05.11.2020 08:49

Polecam materiały dla behawiorystów zwierząt! Super sprawa :)

05.11.2020 11:07

18.09.2020 14:04

08.10.2020 18:12

Widzę większość osób tak naciągają- maja stały schemat jak postępować z Klientem aby wymusi na nim zgodę, a później maja gdzieś Klienta jeśli chce zrezygnować... brak słów. Kiedy nareszcie ktoś zajmie się takimi ‚firmami’ ? Za grosz lojalności i uczciwości wiec potencjalnego Klienta...
    Kaska

29.10.2020 11:30

Proszę o kontakt [email protected] Chętnie przyłącze się do pozwu proszę podpowiedzieć jak zgłosić to do prokuratury.
    Pati

28.10.2020 13:31

Jako była pracownica największego działu firmy, mogę powiedzieć tylko tyle, że iloraz inteligencji niektórych zwierząt cyrkowych jest większy, niż zdecydowanej większości pracowników tego działu :)

27.10.2020 15:34

Czas na pozytywne komentarze 3..2...1.... start

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Forum Media Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - Forum Media Polska Sp. z o. o.

Polska 13 60-595 Poznań

Branża główna: Wydawnictwa

Gosia

27.10.2020 11:16

Brak możliwości dodzwonienia się do firmy, nikt nie odbiera telefonów. Prosiłam też mailowo o by do mnie zadzwonili. Zero reakcji.
    oszukana

26.10.2020 10:39

(usunięte przez administratora) przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Zapisałam się na konferencję w której nie brałam udziału, ponieważ jej nie było. Są nielojalni wobec klientów, przysyłają tylko faktury do zapłacenia. Nie dajcie się więcej oszukiwać.

22.10.2020 11:54

Witam, zdecydowanie odradzam zamawiania prenumeraty w tej firmie. Podają informacje w taki sposób aby wprowadzić klienta w błąd. Czytając artykuł w pewnym momencie otrzymałam informację, że dalsze treści są możliwe po zamówieniu prenumeraty. Iartykuł był dla mnie ciekawy i kliknęłam - zamów. Jakież było moje zdziwienie gdy po opłaceniu rocznej prenumeraty w kwocie prawie 500 zł nad nie mogłam przeczytać artykułu. Okazało się, że jest to wersja dodatkowo płatna! Kontakt z customer service to traumatyczne przeżycie - brak jakiegokolwiek zrozumienia problemu, szacunku dla klienta. Zdecydowanie nie polecam.

22.10.2020 17:43

Ta firma to naciągacze. Nie szanują klientów. Nie reagują na reklamacje. Oczekują tylko pieniędzy. Ja niestety nabrałam sie na ich kurs zwiazany z możliwością pozyskiwania klientów przez media społecznościowe. Ciekawe jest też to, ze na każdą złą opinię o tej firmie pojawia sie 6 bardzo dobrych Wiadomo podstawione osoby to piszą.
    olo

16.10.2020 15:07

Ostrzegam przed jakąkolwiek współpracą z tą firmą. Każda forma kończy się problemem z zakończeniem współpracy i niekończącymi się nieuczciwymi praktykami wyłudzania kolejnych należności. Aż dziw bierze, że jeszcze ta firma nie została objęta kontrolą odpowiednich służb i w ogóle istnieje. Pewnie to kwestia czasu, jak trafią w końcu na kogoś kto zajmie się tym procederem.
    Krynia

15.10.2020 18:03

Firma Forum Media wyłudziła ode mnie ponad 367 PLN za konferencję, w której nie brałam udziału. W kwietniu dzwoniono do mnie jako do ubiegłorocznego uczestnika konferencji. Niby w ramach wywiadu, czy byłabym zainteresowana kolejną konferencją, tym razem online. Byłam sceptycznie nastawiona, a moja rozmówczyni stwierdziła, że to niezobowiązujące, że będzie takie dopiero, jeśli w ciągu 7 dni zapłacę za szkolenie. Nie zapłaciłam. Miało odbyć się we wrześniu, był koniec kwietnia. Uznałam sprawę za zamkniętą. Wysyłano mi co jakiś czas maile, że jeszcze ostatnia szansa, że mogę zadeklarować udział etc. Ignorowałam je, bo miałam ważniejsze sprawy, zapomniałam o jakiejś konferencji, która za bardzo mnie nie interesowała. W końcu dostałam fakturę do opłacenia. Napisałam, że to jakaś pomyłka, nie brałam udziału w konferencji, przeprowadziłam tylko niezobowiązującą rozmowę. Dostałam odpowiedź, że rozmowa była zobowiązująca, równoznaczna ze zgłoszeniem na konferencję. Zapłaciłam (mimo, że nie wzięłam udziału w tej konferencji) i mam poczucie, że to wyrzucone, wyłudzone pieniądze, ale nie ma siły się kłócić. Musiałam jednak dać wyraz swojej frustracji. Zalecam odrzucać wszelkie rozmowy telefoniczne od tej nieuczciwej firmy, nie podejmować rozmów, bo z pewnością Was (usunięte przez administratora)... zwłaszcza, że przeglądam te opinie i widzę, że moja sytuacja nie jest odosobniona. Unikać! Unikać! Unikać!!!!
    Sylwia P.

14.10.2020 09:00

3 plusy - zero minusów. (y)

15.10.2020 17:04

Natalia A.

14.10.2020 09:04

Aktualnie kończę staż i jestem bardzo zadowolona. Nieograniczona pomoc, duża dawka wiedzy oraz dostęp do szkoleń. :) Polecam studentom, którzy szukają dobrego i uczciwego pracodawcy! :)

15.10.2020 17:03

Dziękujemy i życzymy powodzenia na nowej ścieżce zawodowej!
    Julia

14.10.2020 09:11

Korzystałam z kursów behawiorystycznych, są super! Polecam tym, którzy lubią zwierzątka, ale i osobom, którzy na co dzień pracują w zakresie weterynarii, behawioryzmu. Duża dawka wiedzy przekazywana w ciekawy sposób ;)

15.10.2020 17:03

Krzysiek

14.10.2020 09:21

Szeroki wybór produktów powoduje, że każdy zainteresowany znajdzie coś dla siebie! Ja korzystam od niedawna, żałuję, że wcześniej się nie zorientowałem o takiej możliwości nauki. Bardzo polecam!

Dziekujemy
    Amadeusz

14.10.2020 10:46

Polecam produkty spod ręki Forum każdemu, kto ceni sobie wysoką jakość zakupywanych materiałów. Nigdy się nie zawiodłem, a korzystam z kursów i szkoleń od kilku lat. Szczerze polecam!

Mati

14.10.2020 10:49

Jestem fizjoterapeutą i od czasów studiów nie rozstaję się z Praktyczną fizjoterapią, to czasopismo to kompendium wiedzy i świetna pozycja dla osób z branży. Widać, że tworzą je ludzie z pasją i wiedzą.

Basia

14.10.2020 10:53

Na co dzień zajmuję się rozpisywaniem diet i prowadzeniem treningów. Ta dziedzina rozwija się tak szybko i intensywnie, że nie sposób nadążyć. Właśnie dlatego wykupiłam prenumeratę Body Challenge i Food Forum - fajne artykuły, które poruszają kwestie często pomijane przez trenerów i dietetyków. Oprócz tego, że zapoznaję się z najnowszymi trendami, to jeszcze zawsze dowiaduję się czegoś nowego. Mówię Wam, nie wszystko jest w Internecie! Warto czasami zasięgnąć wiedzy od specjalistów polecam

15.10.2020 17:01

14.10.2020 13:38

Najlepsze kursy z jakimi miałem do czynienia! Same konkrety, bez lania wody!!! POLECAM

15.10.2020 17:01

08.10.2020 18:20

Uwaga ! Jestem nękana przez firmę: Optima Credit Management Service Sp. Z.o o Tak nękana od tygodnia dzwonią do mnie co drugi dzień z różnych numerów telefonu. Codziennie dostaje wiadomości sms-owe o zapłacie za usługę z której zrezygnowałam według prawa konsumenckiego; ‚Konsument, który zawarł umowę na odległość (lub poza lokalem przedsiębiorstwa) może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny. Bieg terminu do odstąpienia od umowy rozpoczyna się: dla umowy, w wykonaniu której przedsiębiorca wydaje rzecz, będąc zobowiązany do przeniesienia jej własności – od objęcia rzeczy w posiadanie przez konsumenta lub wskazaną przez niego osobę trzecią inną niż przewoźnik (np. 2 lutego konsument zamówił w e-sklepie laptopa, którego otrzymał 6 lutego; termin na odstąpienie upływa zatem 20 lutego); dla umowy, która obejmuje wiele rzeczy, które są dostarczane osobno, partiami lub w częściach – od objęcia w posiadanie ostatniej rzeczy, partii lub części (np. 7 maja konsument zamówił w sklepie internetowym robota kuchennego i czajnik elektryczny; pierwszy przedmiot otrzymał 11 maja, a drugi został dostarczony przez kuriera 15 maja; ostatnim dniem na odstąpienie od umowy jest zatem 29 maja); dla umowy, która polega na regularnym dostarczaniu rzeczy przez czas oznaczony – od objęcia w posiadanie pierwszej z rzeczy (np. konsument zamówił roczną prenumeratę drukowanej wersji magazynu; pierwszy egzemplarz otrzymał 17 lipca; termin na odstąpienie od umowy upływa wobec tego 31 lipca); dla pozostałych umów (np. zlecenia) – od dnia zawarcia umowy (np. 9 września konsument zarejestrował się na portalu i zawarł umowę na uzyskiwanie dostępu i pobieranie filmów; termin na odstąpienie od umowy upływa więc 23 września). Dodatkowo warto pamiętać jeszcze o dwóch zasadach dotyczących obliczania terminu. Jeżeli początkiem terminu oznaczonego w dniach jest pewne zdarzenie, nie uwzględnia się przy obliczaniu terminu dnia, w którym to zdarzenie nastąpiło. Oznacza to, że w przypadku zakupu rzeczy, termin na odstąpienie od umowy biegnie od dnia następującego po dniu, w którym rzecz została wydana/dostarczona; w przypadku zaś umowy o świadczenie usług – od dnia następującego po dniu, w którym doszło do zawarcia umowy. Ponadto jeżeli ostatni dzień terminu na odstąpienie od umowy jest dniem ustawowo wolnym od pracy, niedzielą lub sobotą, termin ten wygasa wraz z upływem ostatniej godziny następnego dnia roboczego’ Przestrzega przed firma Forum Media Polska Sp. z o.o !!!!!!!
    Magena

08.10.2020 20:35

Mam podobnie, zrezygnowałam po dwóch dniach a nękają.

14.10.2020 18:16

Dzwonią i wysłana smsy ? Czy forma Optima nagminnie straszy nieznajomością prawa...?
    Katka

06.06.2020 08:02

Namówiona na kurs drogą telefoniczną otrzymałam fakturę opiewającą na 1007 zł. Mimo iż nie potwierdziłam formularza rejestracyjnego. Chcę odstąpić od umowy i usunąć moje dane osobowe z bazy Forum media ale nie da się tego zrobić
    Marzena

08.10.2020 21:04

O rety, to aż tylu nas jest pokrzywdzonych? To ich praktyka. Tu proszą ludzi o kontakt z biurem ale biuro "zlewa" argumenty klienta nakazując i tak zapłatę. Prośba o kontakt jest NA POKAZ!!! (usunięte przez administratora)

14.10.2020 18:14

Zgadzam i naciągają’ kolejnych Klientów... ciekawe z jaka prędkością’ pojawia się pozytywne opinie na temat tej firmy ?
    Wojtek

06.10.2020 08:46

Nie mam nic do zarzucenia. A ceny wcale nie są wysokie jak na poziom kursów. Trochę się na tym znam. W przypadku forum płacę i mam pewność, że dostanę fajny i ciekawy materiał. Jeśli chodzi o umowy, to trzeba je po prostu czytać i tyle. Jak ktoś nie czyta umów, to później pisze takie bzdury tutaj.

13.10.2020 22:31

14.10.2020 18:12

Umowa została przedstawiona przez telefon? W woli wyjaśnienia jaka umowę Pan otrzymał ? Papierowa czy elektroniczna ? To najpierw Panu wysłali umowę?? Bo mi umowy nie wysłali...a opłatę za usługę mam zapłacić... mało tego zdążyłam z niej między czasie zrezygnować...
    Pati

14.10.2020 14:46

Mam tylko pozytywne doświadczenia związane z tą firmą. Uprzejmi pracownicy i świetne produkty.

14.10.2020 15:29

Ta opinia to kryptoreklama wystawiona przez pracowników Forum Media
    Monika

14.10.2020 10:48

Zawsze ceniłam sobie dobre czasopisma, ale trudno mi było je znaleźć. W większości dostępnych na rynku magazynów pełno było reklam i tzw. zapychaczy miejsca. W końcu trafiłam na magazyny Forum i jestem zachwycona!!!

14.10.2020 15:27

Ta opinia to kryptoreklama
    WALDI

23.08.2019 14:45

Od trzech lat korzystam z edukacji w Forum Media i mój móżdżek się bardzo najada zdobytą wiedzą za co mi strasznie dziękuje tym że zmieniłem swoje podejście ogólne do życia na bardziej pozytywne i szczęśliwe.Materiały edukacyjne na bardzo wysokim poziomie i każdy coś tutaj dla siebie na pewno znajdzie a w szczególności w czasopiśmie Food Forum jak i w wydarzeniach przez nich organizowanych.Także z miłą chęcią polecam Forum Media jeśli ktoś pragnie się dokształcić i przełożyć to w praktykę w swoim życiu.Dzięki wielkie z wszystko

13.10.2020 22:44

dziękujemy
    Katarzyna Piosik

25.05.2020 14:05

Z firmą forum mam do czynienia juz od wielu lat. Co roku biorę udział w rożnego rodzaju konferencjach czy szkoleniach z zakresu stomatologii. Mam również wykupione wszystkie możliwe kursy na płytach i szczerze poleca. Zawsze najlepsi specjaliści, w jasny i klarowny przedstawiony materiał. Obecnie z tych kursów korzystają moi pracownicy.

13.10.2020 22:42

dziekujemy

Zostaw merytoryczną opinię o Forum Media Polska Sp. z o. o.