Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Zainteresowana

07.05.2018 19:12

Jednak trzeba isc samemu sie przekonac jak jest a (usunięte przez administratora)y czytac pewnie pol prawdy w tym nie dlugo sie pojawie
    Martyna

28.03.2018 08:56

Witam rok temu miałam okazję TAM pracować ( oceniam Arvato Komorniki ) i to co tam robią z ludźmi to jest po prostu KPINA!!! Na spotkaniu,prace przedstawiają jako super hiper zaje... a w rzeczywistości ma to się nijak ! Pracowałam tam dwa miesiące , nie mogłam wytrzymać na nogi ciągłe bieganie,stanie i zapieprz.. tak jak inni opisują odnośnie toalet na wszystko trzeba mieć zgodę albo lecieć ukradkiem bo zaraz Cię szukają! Ci " zarządzający" ahahah oni powinni wszyscy (usunięte przez administratora) i zobaczyć jak to jest. Ile razy widziałam jak jeden z nudów przestawiał ikony na pulpicie !!! Wtedy do mnie dotarło gdzie ja pracuje.. Stu procentową prawdą jest ,że jak ma sie układy u liderów i kierowników to praca jest lekka i przyjemna ( mogą korzystać z telefonów,słuchać muzyki,lizać (usunięte przez administratora) jako świeżak cały czas byłam na piku,żaden płacz i prośby zmiany stanowiska na nich nie działał! Wstając do pracy za każdym razem chciałam umrzeć,ale pieniądze na utrzymanie były potrzebne ... ciągłą nagonka,wyzywanie o normy,o złe rozmieszczanie,rozkazy sprzątania papierków,folii itp. "mimo że to nie twoje " lider sam nic nie podniósł tylko tobie kazał podnosić i sprzątać. To jest (usunięte przez administratora). Kiedy nie ma się już siły pchać tego wózka i setny raz prosisz o zmianę stanowiska to LIDER( banda deb.. przyszli z Plewisk i chcieli ludzi zajechać) przyjdzie i wyzwie cię od najgorszych używając przekleństw i wręczy WYPOWIEDZENIE mimo iż nie ma takich uprawnień ;) Jak lubicie zapierdzielać,nie czuć nóg,być poniżanym za grosze to idźcie. Teraz mam pracę biurową i w życiu nie zmieniłabym jej na ten obóz.Oni myślą,że człowiek jak tam idzie to będzie całe życie tyrany i bez ambicji! środkowy palec do całej załogi i ludzi,którzy donoszą.
    Martyna

23.04.2018 14:12

Nie jesteśmy na "TY" to po pierwsze. Po drugie nie zawsze musi coś kogoś boleć skoro wcześniej nie musiał (usunięte przez administratora) ;) wszystko wychodzi z czasem.. a co do " leżeć i pachnieć" to akurat siedzę i pachnę ;* " PRACUJ MĄDRZE A NIE CIĘŻKO "
    Xxxx

07.05.2018 10:05

Na lpp w Strykowie jest tak samo, identyczny (usunięte przez administratora)
    Damian

26.04.2018 10:19

Witam mam parę pytań odnośnie strykowa Arvato oto one 1. Ile czasu trwa szkolenie ?, 2. Po jakim czasie będę rozliczany ze swoich błędów ? 3. To prawda ze w arvato trzeba bardzo dużo chodzić nawet po 25 km dziennie ? 4. Czy panuje tam kolesiostwo mam na myśli że są tzw pracownicy co mają lepsze profity dlatego ze mają znajomego lider na fb, 5. Czy to prawda że były osoby która zwolnił się po 1 dni twierdząc że inaczej było na rozmowie rekrutacyjne i inaczej zostały przedstawione warunki pracy ? 6. Jak bardzo jest ciężko w arvato na początku?, na co uważać, jakim generalnie być ? Potrzebuje tych informacji bo jeszcze jestem przed badaniami a praca ma mi się zacząć pod koniec maja
    Takjest

27.04.2018 00:27

1. Zdecydowanie zbyt krótko trwa szkolenie nowych pracowników. 2. Rozliczanie z błędów zależy od działu, ale nie ucinają za to rąk. Na pewno jest rozmowa z daną osobą na temat błędów i każdy ma szansę się poprawić. 3. Hala jest duża, chodzenia dużo, dużo robi się kilometrów 4. W każdej pracy są ludzie którzy liżą d*py liderom itp. Niektórym się udaje coś przez to osiągnąć. 5. Tak, to prawda. Wiele rzeczy przedstawianych na rozmowie odbiega od rzeczywistości. 6. Ciężko jest się odnaleźć bo ciągle się coś dzieje, coś się zmienia. Bądź sobą. Po prostu. Jeśli szukasz pracy na jakiś czas, przyjdź i zaryzykuj. Jeśli wiążesz nadzieję na długofalową współpracę to się zastanów. Firma dobra na przetrwanie. Wszystko zależy na jaki trafisz dział.
    odp

27.04.2018 17:45

1. Krótko 2. Okres próbny jest dla ciebie, błędy są ogólnie tolerowane, jeśli ktoś bardzo sobie nie radzi na danym stanowisku, to może spróbować na innym 3. Tak 4. Każdy musi wykonywać swoją pracę bez względu na relacje z innymi, wszystko jest rozliczane w systemie informatycznym i na to nie ma wpływu 5. Rzeczywistość bardzo odbiega od tego, co było na spotkaniu rekrutacyjnym 6. Arvato jest dynamiczne i nastawione na rywalizację. Niektórzy rozumieją przez to podpuszczanie i sz*acenie innych. Martw się tylko o siebie, bardzo uważaj na to co mówisz i na "życzliwe" osoby (spm, niektórzy liderzy i koledzy) ale bądź miły i kulturalny.
    Ilo2424

11.04.2018 23:41

Witam. Pracowałam w Arvato (Stryków) i na prawdę bardzo dobrze wspominam pracę, myślę nad powrotem ale w sumie to nie wiem czy drugi raz chcą przyjmować te same osoby. Może ktoś coś wie na ten temat?
    Zip223

13.04.2018 17:38

Orientuje się ktoś czy przyjmują do Arvato osoby z cukrzycą?
    Viola

27.04.2018 14:07

Możesz zdolności nie dostać od lekarza, bo tam też czasami jest nocna zmiana.
    Kajtek

24.04.2018 15:31

A jak jest z praca w strykowie w soboty ,niedziele co drugi tydzien czy jak?
    Kajtek

26.04.2018 16:07

Kurcze i to mnir przeraza ze zamiast spedzac czas z rodzina trzeba by isc do pracy serio co drugi tydzien?
    agi

26.04.2018 22:28

taka praca, nikt na to nie patrzy...czasem w kazdy tydzien
    michał

25.04.2018 15:20

Czy pary narzeczeństwa lub małżeństwa mogą razem pracować
    aleheca

25.04.2018 23:37

zdarzało się, ale nie zawsze jest to dobre. wszystko zależy od zachowania pary, jeśli parą pozostają na przerwach to ok, a w czasie pracy każdy robi swoje.

25.04.2018 15:11

Czy pary narzeczeństwa lub małżeństwa mogą razem pracowac
    Poziomka

24.04.2018 19:08

A jak jest w arvato z wekendami? W strykowie dzis bylam na rozmowie w sprawie pracy
    kwiatuszek

20.04.2018 18:44

widze ze e fajnie jest w tej firmie czytajac opinie nie dlugo do was zawitam pozdrawiam

06.11.2017 13:15

@aleheca zadowolenie z pracy jest bardzo ważne, wpływa na pozytywne nastawienie do wykonywanych obowiązków. To miłe, że praca w arvato Polska jest w Twoim przypadku satysfakcjonująca. Co konkretnie sprawia, że masz taką opinię o tym pracodawcy?
    Paweł

23.03.2018 20:26

Będę aplikować , dzięki za informacje.
    Heimdal

20.04.2018 01:08

Piszesz o pracy na magazynie, doradcy klienta czy pracownika windykacji?
    Windykator

09.02.2018 10:24

Hej, ile płacą na rękę w windykacji? Bo tylko pytają ile chciałbyś dostawać...
    do windykatora

11.02.2018 20:40

Przecież nikt tutaj nie poda Ci ile zarabia, a ty Windykator to ile zarabiasz? pochwal się
    psiak

16.04.2018 22:47

Ale gdzie, w Krakowie? Jakieś 4-5k brutto na początek, zależy jaka zmiana, jakie doświadczenie, jaki język, ile wynegocjujesz i co sobą zareprezentujesz na rozmowach.
    MATEUSZ

11.04.2018 22:34

W Arvato LPP Swędów atmosfera bardzo fajna jednak popieram kolegę niżej że nie rozumiem zakazu noszenia słuchawek na uszy przecież wtedy sie lepiej pracuje... Oraz mam wrażenie ze ARVATO= Ukraina ???????? jestem ciekawy czy wgl będzie jeszcze jakaś rekrutacja dla POLAKÓW we własnym kraju bo jakoś wątpię.. Transport darmowy ok ale warunki transportu tragiczne...
    aleheca

14.04.2018 00:21

chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo, o to, aby wózek widłowy był słyszalny itd. oraz o kradzieże, niestety słuchawki były wynoszone.
    MATEUSZ

16.04.2018 20:26

ok ale myślę, że jedna słuchawka nie stanowi zagrożenia mam tu na myśli słuchawke bluetooth nie mówię o dwóch ale jednak powinna być dozwolona
    Zipp33

16.04.2018 14:27

Orientuje się ktoś czy przyjmują do Arvato osoby z cukrzycą?
    Cass

14.04.2018 14:58

Tak sobie przeglądam i myślę, że temat powinien zostać podzielony na dwa osobne wątki: jeden dla "korposzczurów", a drugi dla "fizoli". Nikt nie musiałby się wtedy przedzierać przez tony spamu, które go nie dotyczą, a jak na razie panuje tu jeden, wielki bajzel. Adminie, działaj.
    marek

09.04.2018 00:57

Minusy w ARVATO stryków to na pewno praca w weekendy dla wszystkich ....oraz dużo osób z ukrainy tzn chodzi mi o ten darmowy transport że jest bardzo ciasno czasem sie stoi ciagle... oraz rygor co do braku możliwości noszenia słuchawek na PIKU beznadzieja ...
    magda

09.04.2018 00:51

Pracowałam w Strykowie ARVATO LPP chciałabym wrócić podobało mi się jednak mam wrażenie ,że dla Arvato piorytetem są ludzie z UKRAINY ... DARMOWY transport wygląda tak ,że stoisz w autobusie jest tak ciasno oraz mało przystanków np:w Głownie na Placu Wolności nie ma przystanku ale pod Hotelem dla UKRAINY jest :) Sonoco czy Corning ma wiecej przystanków wstyd ..Przyjęcia też są w cały świat na magazyn nikt nic nie wie

30.03.2018 11:02

Pracowałam w Arvato lpp w Strykowie. Szczerze mówiąc pracę tam można porównać do (usunięte przez administratora)... Byliśmy rozliczani nawet z wyjść do toalety gdyż w tym czasie nie było ruchów skanerem, byliśmy ciągle popędzani żeby szybciej polować a premi za normy nie dostawaliśmy... co nie zmienia faktu że normę trzeba było wyrobić bo inaczej zwalniali. Atmosfera pracy bardzo ciężka głównie za sprawą liderów którzy przy każdej okazji przypominali że my nic nie znaczymy bo są pracownicy z Ukrainy którzy są lepiej opłacalne niż my rodacy. Szczerze nie polecam tam pracy...

25.03.2018 20:45

@xxy, pomimo iż Twoim zdaniem zdobycie premii w arvato Polska nie należy do najłatwiejszych zadań, to występuje ona w tym miejscu pracy. Czy występuje tylko jeden rodzaj? Jak wyglądają podwyżki u tego pracodawcy? A inne aspekty pasują Ci w tej pracy? Czy zatem jesteś w stanie polecić aplikowanie tam innym pracownikom?
    xxy

26.03.2018 22:52

Nie należy do najłatwiejszych tylko w okresach, kiedy pracy jest mniej. Czyli dosyć często. Jest kilka rodzajów premii, podwyżki są średnio co pół roku. Symboliczne, ale są. Różnice zarobków pomiędzy kolejnymi szczeblami też są symboliczne (każdy zarabia mniej, niż w konkurencyjnych firmach). Praca dobra dla ludzi, których sytuacja zmusza do wzięcia czegokolwiek albo nie wczuwają się zbytnio, przychodzą, robią co mają zrobić i wychodzą. Nie odzywać się za dużo, dużo potakiwać i słuchać swojego pana feudalnego.
    re: zuzanna

29.03.2018 03:33

niekoniecznie odnosi sie to do faktycznej hierarchii, skoro czasem nawet kierownik daje sie urobic osobie szczebel niżej, ktora jezdzi po nim, jak po lysej kobyle, sugerujac glosno ludziom dookola ze a) do niczego sie nie nadaje b) jest gejem itd. Trafi sie taka szara eminencja i dorośli faceci chowają się przed nim jak wystraszone szczeniaczki. Cieżko o szacunek, skoro nie maja go miedzy soba. /lodzkie
    antywindykator

28.03.2018 18:00

Ja, antywindykator, bardzo przepraszam wszystkich których tu uraziłem lub obraziłem swoimi wypowiedziami. Nie chciałem, aby komukolwiek było przykro. Jest mi wstyd, że pisałem nieprawdę.. Przepraszam raz jeszcze.
    Graotron

26.03.2018 16:39

Zerniki : hasło tegoroczne to :Świadomość i Atmosfera. Niestety atmosfera jest skutecznie niszczona przez kierownictwo i liderów, którzy zmuszają m.in do nadgodzin
    pracujaca

27.03.2018 17:55

Ja akurat na kierownictwo i liderów nie narzekam idź do innych firm i poznaj kierownictwo to zobaczysz jak dla mnie kierownictwo i liderzy są mili

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Marzena

19.03.2018 11:29

Ile firma oferuje na start nowemu pracownikowi na magazynie lub jako pakowacz w Komornikach? Jaki socjal, można pracować w nadgodzinach? Szukam pracy wiadomo nie chcę sobie pogorszyć. Z opowiadań znajomych wiem, że miła atmosfera. Pozdrawiam
    dudek

20.03.2018 07:46

Atmosfera jest bardzo miła i zarobki również nie złe jestem zadowolona i to bardzo polecam
    Marzena

22.03.2018 16:52

Dziękuję za informację, pozdrawiam :)
    otsochodzi

22.03.2018 10:46

Ktoś może pracuje i chce podzielić się opinią na temat pracy w firmie Arvato jako operator wózka widłowego w miejscowości Gutersloh, An der Autobahn 1 ?

26.02.2018 14:25

Grupa

26.02.2018 14:26

Dotyczy to windykacji
    Grupa

27.02.2018 15:03

Powód usunięcia ?

13.02.2018 20:05

@De, zamierzasz aplikować do arvato Polska na któreś z wymienionych przez Ciebie stanowisk? Jeżeli zostaniesz zaproszony do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym w tej firmie, to proszę Cię o zrelacjonowanie jego przebiegu. Informacje, których udzielisz będą ważne dla osób interesujących się rekrutacją w arvato Polska.
    fxu

23.02.2018 16:38

A jak wygladaja zarobki na start? Dosyc kluczowa sprawa, bo nikt nie chce sobie pogorszyc zarobkow, a nigdzie o tym nie informuja.
    Misiek

26.02.2018 20:42

Jakiś czas temu było 2200 netto. Jak jest obecnie, nie wiem. Można też było dostać premię za jakość i/lub produktywność, bodaj po stówce, ale progi były dość wysokie. No i comiesięczne kody zniżkowe do Zalando, które facetowi raczej się nie przydadzą, ale można na nie poderwać koleżankę ;)
    Еva

24.02.2018 07:21

На складе сейчас безработица, людей отправляют на свой счет, работаем день через день, но людей продолжают набирать, смысл всего этого? Склад сам по себе - комфортное место для работы: тепло, водичка, чай, кофе-бесплатно, в туалет можно в любое время, а там тебе чистенько, мыло, крем для рук, полотенца одн. Лидера—молодые, красивые, доброжелательные, иногда непредсказуемые. В общем - если бы не отсиживание дома, а нормальная рабочая неделя, то вполне приличная организация. P.s. Бригадиры у нас самые классные.
    misiek

18.02.2018 08:55

Pracowałem przy projekcie Zalando jako konsultant z językiem angielskim. Myślę, że to dobra praca jako przejściowe zajęcie, o czym świadczy olbrzymia rotacja pracowników. Powód? Trzeba wykazać się naprawdę, ale to naprawdę wielką cierpliwością dla nieuprzejmych, roszczeniowych, oderwanych od rzeczywistości klientów, a do tego nieustannie pilnować "smiling voice" i przepraszać wrzeszczącą na ciebie osobę. Pensja nie jest tragiczna, ale też mało konkurencyjna jak na poznańskie warunki dla osób operujących językiem. Do głównych plusów zaliczyłbym atmosferę - trafił mi się naprawdę świetny, pomocny team z wyluzowanym, można powiedzieć "studenckim" klimatem. Poza tym, świetna lokalizacja (budynek Globis na rogu Roosevelta i Słowackiego), wygodne biuro, 50 minut przerwy dziennie i bardzo elastyczne godziny pracy (przedział 7-23 od poniedziałku do niedzieli, zresztą gdyby coś ci wypadło, to przy tak dużym teamie zawsze znajdzie się osoba, która się z tobą zamieni choćby na dzień przed). Minusy? Poza wspomnianym typem klientów, wymieniłbym przede wszystkim monitoring jakości. Od razu zaznaczę, że nie ma to nic wspólnego z osobami z poznańskiego teamu, bo właściwe odsłuchy i oceny rozmów odbywają się w Berlinie. Zasady są mocno pokrętne (nieustanne zmiany polityki firmy, w których wszyscy się gubią), nielogiczne (punkty ujemne za przeproszenie klienta dopiero gdy dokończy wypowiedź, a przy innej okazji punkty ujemne za wejście klientowi w słowo żeby przeprosić) i niekonsekwentne (zdarzały się punkty ujemne za coś, co wcześniej określone było jako dozwolone). Oceny były bardzo ostre (mogłem rozłączyć się z klientem z uśmiechem, ale call oceniony zostawał źle, bo na przykład przyznałem mu rację w tym, że kurier zostawiający przesyłkę w śmietniku zachował się "nieodpowiednio" - zostawało to ocenione jako nielojalność wobec partnera logistycznego, bo przecież powinienem był powiedzieć... nie wiem, pewnie, że zachował się cudownie i powinien jeszcze przyklepać tą paczkę butem). Poza tym,w gorącym okresie człowiek potrafił dobić do 50-60 calli dziennie, a oceniany był 1, może 2 w tygodniu, co dawało wrażenie kompletnej losowości. Kiedy byłem oceniany pozytywnie, nie miałem wrażenia, że robię progres, tylko że mam szczęście - analogicznie w przypadku złej oceny. Czepiano się takich rzeczy, że przy tej ilości calli mogło się to zdarzyć każdemu pracownikowi. Poza tym, kompletnie nieadekwatny monitoring produktywności - liczone były wyłącznie kejsy kończące się mailem do klienta, tak więc można było spędzić nad danym kejsem pół godziny przedzierając się przez jego kilometrową historię, konsultując z poprzednimi agentami i jeszcze raz wszystko dokładnie sprawdzając i wyliczając, tylko po to, żeby uświadomić sobie, że mail do klienta nie jest potrzebny i te pół godziny zostanie ci policzone tak, jakbyś dłubał w tym czasie w nosie. Doczepiłbym się też do zbyt szybkiego tempa pracy - wiadomo, że nikt nie przychodzi się tam obijać, ale intensywność calli, zwłaszcza w okresach takich jak święta czy promocje, była tak duża, że nie było w co ręce włożyć, a to sprzyja pomyłkom. Gdyby Zalando, czy tam Arvato zainwestowały w większą liczbę pracowników, na pewno przełożyłoby się to pozytywnie na jakość obsługi, bo wtedy rzeczywiście każdemu kolejnemu kejsowi można by było poświęcić tyle uwagi,na ile zasługuje, zwłaszcza, że czasami historia kontaktu z danym klientem w danej sprawie dorównuje długością powieściom Tołstoja i wszystko trzeba dokładnie sprawdzić. A oni nie - kiedy zdarzy się, że roboty jest mniej, po prostu wywalają ludzi tak, żeby każdy był na co dzień odpowiednio zarobiony, a jak potem znowu przychodzi intensywniejszy okres, to jest płacz, że zespół się nie wyrabia, trzeba na szybko rekrutować nowych i martwić się, że zrobią fck upy, bo przecież nie mają tyle doświadczenia, co pracownik, którego kilka miesięcy wcześniej posłało się na szczaw. Podsumowując - aplikuj jeśli a) szukasz pierwszego doświadczenia zawodowego na niezbyt długo, b) szukasz przejściowej pracy zanim znajdziesz lepszą i spokojniejszą, c) masz hiper dużo cierpliwości do ludzkiej głupoty i jesteś w stanie wydać z siebie 3500 "I'm so sorry" na osiem godzin, d) chcesz nawiązać naprawdę fajne znajomości. Pozdrawiam serdecznie cały team Zalando UK.
    Misiu

20.02.2018 20:30

Misiek, zgadzam sie z Tobą że ludzie są naprawde swietni w zespole, pomocni, dobre nastawienie, mozesz liczyc na druga osobe i poczuć ten fajny klimat, ale twoja opinia byc może dotyczy juz czasów bardzo starych i jest mocno nieaktualna. Domyslam sie ze juz od dawna tutaj nie pracujesz i nie wiesz ile sie zmienilo. Fakt, ze odsluchy sa losowe wiec jednemu trafi sie wiecej innemu mniej i to moze przeszkadzac. Ale sam proces bardzo sie zmienil i sytuacje ktore opisujesz nie maja miejsca. Pozdrawiam z naroznika roosevelta i slowackiego. P.s. widok z okna nadal mamy fajny
    Misiek

21.02.2018 13:54

Mam kontakty z pracownikami, którzy są tam do dzisiaj i jeśli coś się zmieniło, to pojedyncze rzeczy, a obraz pracy jest mniej więcej ten sam, który zarysowałem. Poza tym, zawsze możesz w miarę możliwości napisać co dokładnie uległo zmianie z rzeczy, które opisałem, żeby dać świeższy obraz przeglądającym tę stronę. Ja ogólnie nie zniechęcam, bo uważam, że ta praca wiele uczy, nawet jeżeli ktoś posiedzi tam kilka miesięcy czy rok. Umiejętność pracy pod presją czasu, cierpliwość, gruba skóra, nieustanny kontakt z żywym językiem, itp. - to wszystko cenne doświadczenia, którymi potem można się pochwalić przed kolejnym rekruterem. Po prostu uczciwie opisuję plusy i minusy ze swojej perspektywy. I podtrzymuję, że moim zdaniem jest to praca na stałe tylko dla bardzo niewielkiego odsetka osób. Sam zobacz, jaka jest średnia długość zatrudnienia (nie licząc tych 3 czy 4 osób, którym od lipca 2016 udało się awansować) i na pewno w duchu przyznasz mi rację. Pozdrawiam serdecznie, życzę smakowitości u smutnego barona :)

15.02.2018 12:00

@Kemek, jak przez te 5 lat, o których wspomniałeś, pracowało Ci się w arvato Polska? Twoja opinia będzie istotna dla osób, które zastanawiają się nad zatrudnieniem w tej firmie.

15.02.2018 12:53

Bardzo fajnie mi się pracowało, warunki pracy komfortowe, miła atmosfera, życzliwi przełożeni, zarobki atrakcyjne, solidny pracodawca. Pewnie gdyby nie likwidowali projektu w którym byłem zatrudniony pracowałbym do dziś;)

14.02.2018 19:03

@Kemek, została przeprowadzona z Tobą rozmowa z przedstawicielem firmy arvato Polska. Mógłbyś mniej więcej określić jak długo czekałeś na pierwszy kontakt z pracodawcą od momentu złożenia CV?

14.02.2018 23:26

10 dni czekania na odpowiedz...

14.02.2018 23:29

Po telefonie od niej w ciągu tygodnia miała się odezwać ale cisza...Już kiedyś u nich pracowałem ponad 5 lat...

13.02.2018 22:10

Dzwoniła babeczka z rekrutacji na stanowisko specjalista ds. windykacji...Standardowa rozmowa o pracę i babka pyta ile chciałby Pan zarabiać...Powiedziałem ile by mnie satysfakcjonowało i babeczka miała się odezwać...Chyba przesadziłem z zarobkami :p
    De

11.02.2018 14:53

Czy firma otworzylajakis magazyn nowy? Pojawily sie oferty pracy na magazynie w katowicach i krakowie i zastanawiam sie gdzie jest ten magazyn. Ktos cos wie?
    dee

12.02.2018 08:44

pierwsze słysze! magazyn w katowicach i krakowie??
    De

12.02.2018 14:47

Sa ogloszenia na olx na pakowanie i komisjonowanie zamieszczone w kato i krk
    Kinga

09.12.2017 21:19

czy ktoś pracuję lub pracował w dziale windykacji Arvato jako Specialista ds. windykacji ? Ogłoszenia pojawiają się co chwilę przez rotację czy listę dłużników ? Jakie zarobki podstawa czy da się wyciągnąć premie ? oferują pracę szkolenie, ale dziwi mnie fakt, że cały czas poszukują kogoś nowego
    kasia

02.02.2018 11:56

Ja pracuję i nie narzekam, cały czas się rozwijamy dlatego pewnie częste oferty są. Jakoś specjalnie o rotacji nie ma co gadać, wiadomo, zawsze znajdzie się ktoś komu praca nie odpowiada i szuka sobie czegoś innego. Zarobki to podstawa plus całkiem fajna prowizja.
    Poszukiwacz pracy

09.02.2018 10:18

Hej Ola, ile na rękę za godz? i w jakiej wysokości premie?

18.01.2018 11:22

Hej czy czesto sa przestoje w pracy jak ktos ma zlecenie w Żernikach? I dołączam sie do pytania na ile zmian pracujecie w Żernikach?
    Do zainteresowanych

19.01.2018 07:21

Dodam jeszcze ze roznica jest taka ze tutaj placa na czas. Nie ma opcji zebys prosil sie o przelew. Kasa w terminie!
    Kubuś

06.02.2018 09:26

Ludzie, co Wy macie z tą płacą na czas. Płaca na czas to żaden atut to ustawowy obowiązek pracodawcy. Żadna łaska!!!Też mi kasa na czas, a co to niewolnictwo , żeby pracować za darmo.
    niki

18.01.2018 12:34

2 rzadko kiedy 3

17.01.2018 15:53

Hej ile jest zmian w arvato? W Żernikach

17.01.2018 15:48

Hej jak to wygląda ze zmianami w,arwato w Żernikach???
    mala

14.01.2018 17:34

POLECAM firma jest ok mili ludzie itd...
    blizniaczki

14.01.2018 16:42

A nam się podoba z tych wszystkich firmach co pracowalysmy w Komornikach to tutaj jest najlepiej bardzo miła atmosfera można się pośmiać i wogole bardzo polecamy

10.01.2018 14:52

Osobiście odradzam . Miało być tak pięknie przynajmniej tak obiecano nam na spotkaniu . Miało nie być nocek - nocki są nadgodziny -są. (usunięte przez administratora)
    M.

05.01.2018 00:15

Witam, szukam osób które dojeżdżaja z Łęczycy do arvato na 8! Czy są tacy? Proszę o komentarz
    Pracuje

30.11.2017 09:51

W Strykowie jest naprawdę ok. Praca spoko, normy do wyrobienie, kasa nie jest tragiczna. Jedyny i to duży minus to praca w niedzielę i święta. Niestety.

03.12.2017 16:14

do tralalala wprowadzasz ludzi w błąd gdyż za weekendy masz 200 brutto a nie jak twierdzisz 150 brutto rachunek jest prosty pracujesz dwie soboty w w weekend 100 +dwie niedziele 100 wszystko brutto +150 brutto jeśli masz 100%frekwencje

04.12.2017 19:40

Za 1 dzień weekendowy lub święto typu 1 listopada jest 50 zł brutto. Większe święta 150 brutto/dzien. Co tu jest trudne do zrozumienia?

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska