Kruk Windykacja (Kruk)

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wałbrzych - KRUK S.A

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Kruk Windykacja (Kruk S.A.)

Opinie o Kruk Windykacja (Kruk) Wrocław

Nie przegap nowości o KRUK S.A.!

koleś

05.03.2014 21:43

panowie szkoda czasu na takie nic bo tyle właśnie jest warty niedługo dostanie po uszach tylko jeszcze o tym nie wie
    z

05.03.2014 21:35

popieram przedmówców

05.03.2014 07:58

Teraz juz nie wazne czy 10,14, Czy 20 wizyt i tak wiekszosc celu nie. Robi wiec im to bez roznicy....
    eee

03.03.2014 21:08

niby nie ma nakazu pracy większej ilosci godzin ale na rozmowie o pracę mówicie srednio 20 wizyt dziennie...ok jak ktos ma same miasto to spokojnie w 7 godz i nawet wiecej, ale jak ktos ma wiochy to zapomnij w 7 godz. A jak widzą tabeli i spadek wizyt to sie krzywia i mowia ze mało. To nie jest nakaz ? albo praca zadaniowa albo godzinowa. jednego i drugiego nie da sie pogodzic. Jak praca zadaniowa to płacić za nadgodziny.
    Poprostu

04.03.2014 12:24

No i wszystko jasne. Panie i Panowie nie ma co marudzić. Wystarczy pracować jak przedmówcy piszą ustawowe 8 godzin, tak by pracodawca nie miał pretensji, z półgodzinną przerwą. W to wchodzi przygotowanie do wyjazdu,praca na kompie, obsługa samochodu,bankowanie, wysyłanie poczty i wizyty. Ile tych wizyt wyjdzie to wyjdzie, czy 15, czy 16, czy 20 lub więcej. Zależy od dnia i terenu. Nie ma co na siebie warczeć, tylko pracować 8 godzin, tyle za ile nam płacą.
    kskaka

04.03.2014 13:53

POPIERAM !!!!!!!!!!!!!

03.03.2014 07:41

prawda o nadgodzinach jest taka, robiłeś, bo Ci się opłacało Teraz premia taka, że pożal się Boże i decyzja należy do każdego z nas. Po połowie miesiąca będziesz wiedział czy zrobisz plan i albo się zepniesz albo odpuścisz na następny miesiąc. Może w następnym się uda. Ciekawe ile regionów wykonało plan?
    dfrt

03.03.2014 18:46

nie ma czegoś takiego ,że cyt." robiłeś bo Ci się opłacało " ,pracodawca ma obowiązek czas pracy rozliczać i powiedzieć stop za długo pracujesz albo wypłacić wynagrodzenie za godziny nadliczbowe ,skoro KR mogą rozliczać czas na podstawie GPS ,więc powinni reagować w takich przypadkach ,a czy reagują?
    lipa

02.03.2014 21:21

Też uważam, że wcześniej człowiek wiedział po co siedzi na wizycie o 20, teraz sie każdy zastanowi czy nie lepiej z dzieciakami posiedzieć w swoim domu zamiast się po melinach uganiać. Co do nadgodzin, to mnie śmieszy to gadanie domorosłych prawników, co liczą, że im sąd uzna nadgodziny bo chcieli więcej zarobić. Jak ktoś nie był w takim sądzie to może sobie wyobrażać, że pójdzie i powie że jeździł 10h i potem jeszcze 5h się przygotowywał do pracy i dlatego są nadgodziny. Dostaniesz kontrę, z prośbą o potwierdzenie polecenia takiej pracy, wydruk GPS na którym zobaczysz jak w czasie pracy odwozisz dzieciaka do szkoły, robisz zakupy, a pracując w bazie masz włączony onet.pl itd. i Ci nadgodziny w oczach zaczną topnieć. Gdyby to było takie łatwe to każdy windykator i przedstawiciel handlowy w Polsce by w nadgodzinach pracował i kosił pracodawce. W konkurencji na literę E gdzie byłem, 3 lata temu też były takie gadki i skończyło się najpierw na zapakowaniu właśnie GPSów, potem na trzepaniu ich pod kontem wszystkich przerw i nie związanych z pracą przejazdów, a potem ktoś wpadł na genialny pomysł, że jeszcze fajniej będzie jak wszyscy przejdą na działalność wtedy nie będzie ani gadania o nadgodzinach i o urlopach nawet. Po tych błyskotliwych pomysłach mędrców przyszedłem tutaj, a teraz widzę, że jak tak dalej będzie to trzeba będzie ustawić pracuj.pl jako strone startową.

02.03.2014 20:31

Tu się akurat z tobą KO zgodzę. Też nie rozumiem tego bicia piany o nadgodziny. Wymaga się co prawda określonej ilości wizyt, ale nie oznacza to, że jeżeli są kontakty, jeżeli wizyty są owocne to wymóg musi być spełniony - bo nie musi, a przynajmniej ja się z tym nie spotkałem. Jeżeli pracowaliśmy dłużej bo się opłacało to była nasza indywidualna sprawa. Jeżeli teraz się nie opłaca to pracujmy tyle ile wymaga tego Kodeks Pracy. Swoją drogą praca jest specyficzna i jak mieliście stado szerszeni tak macie taśmę produkcyjną - rąk do roboty więcej, nadzorców jeszcze więcej i tylko na końcu wychodzi jakiś taki pokurcz, pomarszczony, niedorobiony, takie jakieś dziadostwo za którego premijek nie będzie - oj nie będzie.
    praca

01.03.2014 15:04

Jakby ktos z osob ktore pracuja po ok 10 godz dziennie i wiecej, wystapil o nadgodziny za ostatnie 3 lata to wyszlaby niemala kwota bo jakies 15000 zl brutto ...loczywiscie kwota bazowa jest kwota z umowy bez prowizji..
    LEX

05.03.2014 06:18

MASAKRA - właśnie tacy są firmie potrzebni jak Ty kolego ,szkoda więcej pisać bo i tak nie zrozumiesz i nikt tu nie sieje fermentu tylko pisze zgodnie z obowiązującym prawem pracy ,więc nie pisz bzdur ,to wszystko
    Homo

06.03.2014 15:11

...dokładnie, bo tak naprawdę to o to w tym wszystkim a przede wszystkim w tym naszym krótkim życiu - chodzi, by być też CZŁOWIEKIEM.... gdzieś Ta Nasza Firma się w tym wszystkim zatraciła, nie szanuje swoich pracowników i chyba im się rozchodzi by "osoby z nieludzkim podejściem" kierowały.... Aczkolwiek znam jednego KR z którym można porozmawiać(w dosłownym znaczeniu tego słowa) i jest normalny, ale znam tylko takiego jednego- niestety!
    nmbbc

28.02.2014 18:26

Z tego co piszecie to wynagrodzenia niektórych z Was są na poziomie pracownika ochrony albo parkingowego ,oczywiście żadna praca nie hańbi ,ale za ściąganie długów to jest żenada -szukać ,szukać i jeszcze raz szukać pracy tam gdzie jest godziwe wynagrodzenie . A czy Wasi kierownicy też mają obcięte wynagrodzenia tak jak Wy ????????????????????????????????
    Terenowy

28.02.2014 13:48

Po kilku dobrych latach pracy w KRUK-u zarabiam około 1700 złotych netto,pracuje po 9-10 godzin,mam rodzinę na utrzymaniu,rachunki itp. Już nie daje rady tak żyć i jak połowa DT rozsyłam CV po konkurencji,zobaczymy jak to będzie w każdym razie czas na zmiany.
    zzz

28.02.2014 21:28

a może te związki to podpucha pomyślał ktoś o tym
    MMMM

28.02.2014 21:29

nawet jeżeli wcześniej miał godziwe zarobki ,to również jeżeli pracował średnio ponad ponad 8 godzin dziennie powinien mieć zapłacone za przepracowane nadgodziny lub przynajmniej udzielone dni wolne

28.02.2014 07:27

co by tu nie pisać dostaliśmy po pieniądzach i to zdrowo ja oceniam, że przy zrobionych za styczeń wszystkich targetach dostanę ok 3400 netto, a zrobione targety powyżej 40 tyś to mistrzostwo świata i praca powyżej 10 godzin dziennie. Za taką pracę to marna płaca. A co z tymi związkami zawodowymi??

28.02.2014 18:41

związki zawodowe? - myślę ,że nie z tymi ludźmi ,żeby je założyć trzeba mieć j...
    alpei

27.02.2014 06:31

No i przez pierwsze dwa miesiace golampodstawa czyli ok 1200 netto
    alpei

27.02.2014 06:27

Apropo zarobkow to pprzed zmiana systemu naprwde bylo ok, ale teraz.... coz mysle ze nowy pracownik Przy aktualnym systemie nie przekroczy 1800-2000 netto przez 6 miesiecy. Potem to juz czarna magia, w zaleznowci od tego czy plan arobi czy tez nie. Jaj w ogole planu nie zrobi to dostanie razem z ochlapami z prowiaji moze tyle co na poczatku czyli te 1800 zl. Jak zrobi target czesciowo czyli np tylko ugody to dostanie ok 2000-2100 netto, jak zrobi caly target to zarobi łał ok 3000-3200 zl netto, a to obecnie graniczy z cudem. Nie pisze tutaj o zarobkach osob majacych dlugi staz pracy , gsyz oni maja roszke wiecej..ale nowych to nie dotuczy i przez pierwsze 2 lata bedzie mniej wiecej tak jak napisalem powyzej.
    pomocna dłoń

27.02.2014 20:13

Konsultant ds. Należności Region cały kraj Numer referencyjny Nr ref.: BWN/06 Opis stanowiska Wybrana osoba będzie odpowiedzialna za: Terenową windykację należności, Negocjowanie warunków spłaty zadłużenia oraz monitoring spłat, Wyjaśnianie przyczyn opóźnień w płatności, Pozyskiwanie informacji o dłużnikach oraz bieżące raportowanie odbytych wizyt u dłużników. Wymagania Od wybranej osoby oczekujemy: Doświadczenia w pracy windykacyjnej, Podstawowej wiedzy z zakresu finansów oraz ubezpieczeń, Wysoko rozwiniętych zdolności negocjacyjnych, Umiejętności swobodnego posługiwania się aplikacjami MS Office, Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i samodzielności w działaniu, Skuteczności i wysokiej jakości w realizacji zadań, Własnej działalności gospodarczej, Czynnego prawa jazdy kat. B Oferujemy W zamian oferujemy: Atrakcyjne zasady współpracy, Niezbędne narzędzia do pracy, Program szkoleń, Elastyczne godziny pracy. Zgłoszenia (CV + list motywacyjny w języku polskim) wraz z zaznaczeniem w temacie wiadomości numeru referencyjnego należy przesyłać na adres [email protected] w terminie do 28 lutego 2014r. Wybór kandydata następuje w drodze przetargowej. Jednocześnie informujemy wszystkich kandydatów, że bez poniższego oświadczenia oferta pracy nie będzie rozpatrywana. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty. „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz.926, ze zm)”. Osoby zainteresowane również udziałem w innych procesach rekrutacyjnych prosimy o dopisanie w CV dodatkowej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb kolejnych rekrutacji przeprowadzanych przez PZU zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz.926, ze zm)”.

26.02.2014 20:43

zainteresowany

26.02.2014 21:51

A coś bliżej możesz podrzucić ?
    czerwony

24.02.2014 19:56

3-4 tys brutto czyli netto min ponad 2 tys zł ,no chyba ktoś tu podaje sprzeczne dane z obecnymi faktami ,jak zarobisz na początku 1,3-1,8 zł netto to się ciesz bo później przy obecnym systemie nie mówię że zawsze jest tylko gorzej im więcej pracujesz tym więcej tracisz dlaczego bo targety są za bardzo wygórowane i często nie da się ich zrealizować ,więc pracując zamiast miesiąc a półtora w jednym miesiącu może okazać się że wszystkie twoje nadgodziny poszły na marne i zarobiłeś np. 100-200 zł. za dodatkowe 60-80 godz. w danym miesiącu przykład zamiast zebrać 60 tys. targetu zebrałeś 55 tys. więc zabrakło 5 tys. czyli nie weźmiesz premii za realizację targetu tylko w zależności od zajmowanego stanowiska a posłużę się najniższym DTerenowy t.j. 1% =550 zł. ,przeliczając to na godz. które przepracowałeś te dodatkowe łatwo można obliczyć że twoja godz. znaczy mniej niż g…. ,następna sprawa przysłuchując się starym pracownikom to to że wyrabiasz grunt po którym stąpasz a po chwili masz to zabrane lub przekazane jak to nazywają z automatu innej osobie która nawet się nie przyzna że jeździ i zbiera pieniądze na twoich ciężko wypracowanych sprawach itp. ,w chwili obecnej nawet nie ma zawieszonej marchewki ponieważ jest tak daleko jak przyszłe igrzyska olimpijskie ,a samochód przecież to nie ferrari więc dadzą ci wszędzie w każdej innej firmie bez gps więc czym się tu podniecać ,gdyby chociaż niektórzy kr lub ko byli spoko to dałoby się wytrzymać ale kiedy kreują się na bogów i udają że budują coś na mocno postawionych fundamentach kompletnie nie znając się na tym ,obniżając prowizje tylko dlatego że czasami niektórzy w terenie zarabiają więcej niż oni ryzykując przy tym używając mocnego słowa niekiedy życia ,to zamiast ich nagrodzić i cieszyć się tym bo firmie przynosi się zyski ,to nie komuś to przeszkadza i wymyśla cos innego niż dużo wcześniej sprawdzony system ,wybaczcie ale brak słów należy je samemu dopowiedzieć bo jak zwykle ten wpis pewnie zostanie usunięty mimo że nie ma w nim żadnego wulgarnego słowa ,najśmieszniejsze jednak jest to że KO i niektórzy KR udowadnia że jest inaczej pytanie dla kogo ? ale to inna bajka ,przepraszam jeżeli ktoś został urażony wpis w imieniu kilkunastu osób
    ben

24.02.2014 18:41

3-4 brutto, auto od początku.
    Nie fantazjuj b..

25.02.2014 21:41

Jaki bajer wypisujesz 3-4 brutto!!!Na początku kariery w firmie, to ty masz ledwo na przeżycie, a na te 3 to musisz mocno i długo tyrać .Jak masz teren biedny to zapomnij ,cudów nie zdziałasz

26.02.2014 21:10

Czytaj ze zrozumieniem. Kto mówi o początku kariery? Pisze wyraźnie - jak popracujesz dłużej - czyli ze dwa trzy lata co najmniej. Przez pierwszy rok to raczej z 2 nie wyskoczysz,a i ta 2 może być mocno problematyczna.Zapomniałem dodać - samochodzik owszem dostaniesz razem ze "smyczą".(usunięte przez administratora)To taka specyfika tej firmy - nikt nikomu nie wierzy.
    beata110

24.02.2014 17:10

To ile w końcu na początku może zarobic doradca terenowy? Czy dają auto na początku?

25.02.2014 20:44

na spokojnie - nie przekroczysz pułapu 2-3. Jak popracujesz dłużej to może przy realizacji targetów uda Ci się dociągnąć do 3-4. (usunięte przez administratora)
    gość

21.02.2014 22:45

Programista baz danych ok. 2800 zł NETTO. W porównaniu do tego co płacą inne firmy Kruk wypada słabo.

22.02.2014 08:22

i potwierdza się stare powiedzenie - z niewolnika nie będzie dobrego pracownika- nasi "ekonomi" tak właśnie myśleli, a tu niespodzianka Przysłowia mądrością narodu- uczcie się, bo jak szkół nie kończyliście to czerpcie chociaż z tego co prosty lud już dawno wiedział i cieszcie się, że ten prosty lud ma do was tyle cierpliwości i daje wam szansę poprawy, tego coście (usunięte przez administratora).

21.02.2014 20:09

Witam. co wyzej KO brali udzial w legislacji nowych prowizji, na zasadzie czy sie zgadzają, przyklasneli . Teraz każdy ćwierka że to nie jest dobre ,że DT odpuszczaja prace ponad 8 godzin , nikt się nie sili . KO są na 01 systemie z kilkunastu gora 3 zrobi target na kwartale. reszta jest w ciemnej jamie,spadek jest na poziomie ok. 26.6 lekko liczac ,,, gdzie sa ekonomisci w tej firmie
    apsik

20.02.2014 19:51

1300 zł. może mniej żenada

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kruk Windykacja (Kruk)?

Kontakt - KRUK S.A.

ul. Bolkowska 3 53-612 Wrocław

NIP:5862030036

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    yope

20.02.2014 15:11

ile zarabia doradca terenowy na poczatek ? chodzi mi o podstawe netto?
    gosc

17.02.2014 09:39

Jakie są srednie zarobki Informatyka w firmie Erif - Kruk?
    zielony

17.02.2014 08:58

oj! nie znacie się zupełnie! w kruku żyje się przyjemnie firma dba o mózgi nasze - bibliotekę ma na czasie czytaj zatem książek wiele, a jak nie chcesz - ja pierdzielę! o co chodzi tobie ludku, że wybierasz życie w smutku? w książkach owych wiele racji, jak dziś przetrwać w korporacji pasji musisz mieć na tony, nikt nie przyjmie tej obrony że Mel Gibson w całej krasie tworzył w TV ową Pasję bo nie o tą pasję biega, lecz o pasję taką Mega Mega pasja zdziała cuda, nawet kiedy pensja chuda ze prowizje się zmniejszyły? nie, no nie mam do Was siły! czy już rozwój się nie liczy? nawet kiedy brzuszek kwiczy? rozwijajcie swe morale i chadzajcie na te bale podczas których Prezes trąbi, że za chwilę zagra Kombi słodkiego miłego życia ,bez chłodu, głodu i bicia czyż nie słodko siostro, bracie żyje nam się w tym kieracie? smutno zabrzmiał wątek ten, cóż nie jestem Iron Men Iron Men jest tylko jeden- lecz nie biega on za chlebem lecz dla Pasji i filmików, których nagrał juz bez lików i wyświetla je namiętnie, kiedyś chyba taśma pęknie jedna radę dziś wydłubię - skończ Waćpanie na youtubie powracając zaś do pasji - pracy naszej dekoracji czy masz w sobie jej już tyle, że udławisz się za chwilę? jest to poziom dopuszczalny, byś był niemal niezniszczalny w naszej cudnej korporacji- nie zabierzesz mi tej racji radą chcę cię bowiem natchnąć, co pozwoli biec i triathlon: szczerz swe zęby nieustannie, bo inaczej skończysz marnie wazelinuj ile wlezie, klep na zabój te pacierze że możemy, żeśmy wielcy, ze skuteczni jak mordercy że rodzina, ze wafelki, że tu z Krukiem będziesz wielki! puenta z tego z żalem taka, że ta korpo to kloaka bardzo mnie to dzisiaj mierzi, że w tej firmie aż tak śmierdzi
    czerwony

17.02.2014 21:38

zielony lecz się albo spróbuj w kabarecie
    Mały

16.02.2014 14:09

Panie i Panowie, macie może sygn. wyroków tych sądów wrocławskich co na niekorzyść KRUKA osądzały z korzyścią do pracownika?Były takie w 2013 roku.Przydały by się. Napiszcie też jak ktoś ma pojęcie, jak wygląda sprawa z pozwem o nadgodziny i czy jest opcja pozwu zbiorowego?

16.02.2014 10:11

Chce ogłosić ze wracamy w 60% do starego systemu wynagrodzeń ;-)
    Biały

16.02.2014 14:05

Magik podrzucisz coś więcej?
    gosc

13.02.2014 09:39

Jakie są srednie zarobki Informatyka?
    zzz

13.02.2014 20:39

Około 10 tyś. brutto.
    eee

18.02.2014 21:37

na jakim stanowisku?

08.02.2014 22:33

Spotkanie się odbyło bez jednego icydentu ;-(. Uszy skulone i oczy w podłoge każdy DT strzelił.
    Biały

10.02.2014 14:12

....e tak na prawdę każdy czekał, aż ten show sprzedaży garnków się skończy i będzie można spokojnie porozmawiać z kolegami,koleżankami, a tak to oficjalna część to oczywiście farsa.... no ale jak się można właśnie spodziewać po tym spotkaniu zacznie się zaraz bicie piany, maile, sztuczne ciśnienie itp.... czekali na to aż to przeminie......"biała jazda"
    Do magik

10.02.2014 19:11

Było skandowanie o podwyżce w trakcie przedstwienia cienkiego kabaretu,kierownicy z przodka wycofali się na tyły sali.
    jestem

05.02.2014 07:17

kierownicy dzisiaj we Wrocławiu, system policzy nowe cele na luty
    taki sobie

05.02.2014 06:33

wielkie podziękowania dla pana Dyrektora i kierownikom bo to tylko dzięki im zaangazowaniu i nie dostrzeganiu pracowników i ich problemów zza ekranu komputera. jaka ciekawą tabelkę znajdzie dzisiaj AW?

04.02.2014 21:53

Zawiercie coraz bardziej robi się interesujące.
    Daj znać

04.02.2014 21:36

No gratulacje, jak już będzie zarejestrowany daj znać jak i gdzie się zapisać do związków......
    taki sobie

04.02.2014 20:47

gratulacje dla związkowca. i co buraki kierowniki? może ktoś taki jak ja nie skorzysta ale po nas nowym pracownikom bedzie lepiej. szacun dla Ciebie Kolego
    McGywer

05.02.2014 22:28

Wstrzymał bym się z gratulacjami do czasu potwierdzenia tej informacji. Oczywiście to tylko teoria spisku ale może związki zostały zarejestrowane przez............ a w zarządzie będą osoby takie jak................. a to tylko po to aby kontrolować sytuację i nie dopuścić "motłochu" do wpływu na dalsze decyzje? Czas pokaże

05.02.2014 22:37

coraz ciekawiej - trochę w życiu przeszedłem, ale z taką hucpą to się jeszcze nie spotkałem. Przyszły pracowniku - chcesz wrażeń zatrudnij się w Kruku.
    związkowiec

04.02.2014 19:44

Koleżanki i koledzy . W dniu dzisiejszym o godz 10;oo w Sadzie Rejonowym Wrocław - Fabryczna Wydział Gospodarczy KRS został złożony wniosek o rejestracje Niezależnego Samorzadnego Zwiazku Zawodowego Pracowników Windykacji przy Grupie Kapitałowej KRUK SA z siedziba we Wrocławiu. Mówiąc kolokwialnie" Słowo ciałem sie stało"
    do_andrzeja

02.02.2014 22:51

Andrzej T - w IT jest na pewno lepiej niz w call center czy wb. Ale w innych firmach na pewno dostaniesz więcej kasy. w kruku mozesz zdobyć doswiadczenie i isc dalej
    Malafides

02.02.2014 21:59

Panowie (i panie) Jak tam realizacje targetów regionów za styczeń? (usunięte przez administratora) ciekawi mnie jak się styczeń zamknął - czy faktycznie aż tak źle? :)

02.02.2014 23:06

Targety leżą i kwiczą, wynik styczniowy cieniutki. No cóż - podobno w systemie prowizyjnym są elementy motywacyjne tylko nikt ich nie widzi poza kierownictwem. Jestem w plecy o jakieś 35% czyli tak jak to sobie wcześniej wyliczyłem i nie używałbym stwierdzenia "firma okradła",a raczej - nie dała zarobić.
    xyz

03.02.2014 20:26

wydaje mi sie ze dla nich(KR, KO) nie bedzie tak źle, zauważcie iz w rankingu jakoś nie ma teraz inkasa????? wiec pewnie target KR i KO bedzie miał zrobiony a premię na pewno - przecież oni dostaja nie od 100% ale juz od nizszych pułapów. wiec im sie poleprzyło skoro nam sie popieprzyło. I oto chodziło, prawda AW.?
    Andrzej T.

02.02.2014 18:57

Interesuje mnie praca programisty. O ile dobrze zrozumiałem wasze wypowiedzi to w IT atmosfera jest dobra, ludzi się szanuje i dobrze płacą, tak? Tylko na call center są rozżaleni ludzi? Prosże o pilną odpowiedź, bo mam jeszcze 3 inne rozmowy w tym tygodniu, a do kruka mi nabliżej.
    Nowy

02.02.2014 09:10

Co prawda pracuję dopiero od pół roku, ale po podliczeniu stycznia wyszło mi około 400-500 zł. więcej niż dotychczas. Może jednak ten system nie bedzie taki zły:).
    xyz

02.02.2014 13:28

wróc kolego do podstawówki i popraw sie z matematyki. Jak mogło Ci wyjśc wiecej skoro obniżono nam o ok 35% prowizje? no chyba że jesteś nowy ale KR. To by się zgadzało bo oni dostali podwyżki. Matematyka nie kłamie : nam zabrali im dali i bilans wyszedł na zero.
    DorTer

02.02.2014 17:26

Mogło mu wyjśc więcej, jako młody dostał niski target (np 15000 ) zrobił 120% i zadowolony, ale jak popracuje dłużej dostanie 50000 i po zaworach, bez premii tylko podstawa, wtedy inaczej zaśpiewa...
    DT

01.02.2014 21:02

Po dłuższym czasie dowiaduje się od DR że za dużo zarabiam to chyba wszystko wyjaśnia, filozofia firmy (usunięte przez administratora)i zarabiaj na nas a o swoją kase nie pytaj
    zagubiony

01.02.2014 18:44

hmmm... różnica 1200, przy zarobkach dotychczas 2000 (tak zrozumiałem z poprzednich postów)... To za ten miesiąc dostałeś wypłatę równą 800 zł.? Jeśli coś źle policzyłem, to napisz proszę ile tej wypłaty otrzymaleś, bo ja sie już trochę w tym gubie..
    The Last

01.02.2014 19:54

Ej Zagubiony nie mąć, gdzieś Ty tutaj w wyczytał że przy dawnym systemie prowizyjnym przy wszystkich celach 2 tys się zarabiało..?Pierwsze czytam u Ciebie kierownicza mąciwodo. To co piszą poprzednicy jest prawdą, obniżyliście nam dochody i to znacznie , min.35% miesięcznie.
    pracownik dt

04.02.2014 09:00

oj kierowniku kierowniku,Ty może jesteś zmotywowany,ale nie ludzie z terenu,takimi kłamliwymi wpisami negatywnych realiów nie zmienisz
    zmotywowany DT

01.02.2014 10:08

Skończył się miesiąc i liczę własnie swoje wynagrodzenie wg nowego systemu - przy zrobionych wszystkich celach,bo tak mam różnica w wynagrodzeniu między starym systemem prowizyjnym, a nowym ok. 1200zł brutto. Z wielką radością wrócę po weekęndzie do pracy!!!

Zostaw merytoryczną opinię o KRUK S.A.