Kruk Windykacja (Kruk)

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wałbrzych - KRUK S.A

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Kruk Windykacja (Kruk S.A.)

Opinie o Kruk Windykacja (Kruk) Wrocław

Nie przegap nowości o KRUK S.A.!

18.09.2015 08:12

ciekawi mnie z jaką ochotą kierownicy będą podpisywać zgodę na nadgodziny i kiedy bedziemy odbierać czas wolny za nadgodziny.
    kp

17.09.2015 22:16

Roszczenia z prawa pracy przedawniaja sie po trzech latach
    Piotruś Kretyn

17.09.2015 18:32

Pewnie czytają a tak swoją droga to faktycznie wypada się upomnieć o należność za trud jaki się włożyło w pracę , to w sumie na Naszych barkach firma się dorobiła, - prostuję wykorzystano Nas do niewolniczej ponadnormatywnej pracy celowo śrubując tak target aby tylko jak to zawsze Nam Pan Dyrektor ( były ) tłumaczył mogło go zrealizować 30 % stanu osobowego , a resztę jelonków ( to też Dyrektorskie określenie ) niech robi na śmieciówce , jest ok kocham tych ludzi
    ytrewq

17.09.2015 15:58

Ciekawe czy reszta rady nadzorczej też przegląda te opinie?
    Krypt. BOLEK

17.09.2015 14:21

dlaczego nikt nie mówi o czasie pracy teraz wprowadzili Nam tabelkę rozliczającą ponadnormatywne godziny pracy znaczy ,że zapłacą Nam wcześniejsze nadgodziny super !!! :):):) firma jest mega bogata bo trochę się tego nazbierało średnio każdy w terenie pracuje po 10-12 godzin już teraz nie wiem co zrobię z takim potężnym szmalem , chyba kupię sobie mieszkanie i porsche :) Nie wiem czemu narzekacie i bijecie pianę ,

15.09.2015 23:52

Może ja ciebie zwolnię Piotrusiu 2015-09-15 09:33:00

14.09.2015 16:10

15.09.2015 09:33

Zawsze możesz się zwolnić :) Nikt Cie nie trzyma siłą;)
    hmmm

13.09.2015 16:17

Kim jest użytkownik PiotruśPan ? Czyży był to pan Łubudubu naszego klubu ?

11.09.2015 09:09

Firma się rozwija i można sporo zarobić:) Miła atmosfera jak w domu :)

11.09.2015 07:06

(usunięte przez administratora) członek zarządu mówi jak jest dobrze, wręcz cudownie :) 7:25 min robi się arcyciekawie, zysk rośnie co rok 50% no a wy narzekacie??? :D a tak w ogóle to życzę mu powodzenia na rynku w wielkiej brytanii :D hahaha
    pytający

10.09.2015 22:09

Jak wyglądają wasze pensje po wdrożeniu projektu "Kompas" czy tylko w IT uwalone zostały pensje ? (oczywiście nie liczę kierowników bo im podwyższyli)
    raty możliwe do spłaty

11.09.2015 15:49

Systematycznie pensje idą w dół.Ot taka polityka.W DT zrobiono to już rok temu ok 30% i tak stopniowo zbliżamy się do najniższej krajowej.
    Miły

08.09.2015 16:06

Każdy rozgarnięty wie, kim jest Piotruś Pan. Piotrusiu, zajmij się lekturą o pingwinach i myszach poszukujących swojego serka. To wychodzi ci zdecydowanie najlepiej, podobnie jak wślizgi bez lubrykantów głową między pośladki szefostwa:)
    Uboot

08.09.2015 13:28

Faktycznie był wpis i znikl i zaraz car Piotr sie odzywa moze by sie w końcu przedstawił a nie ukrywał sie pod pseudonimem skoro twierdzi ze inni klamia badz wielki miej cohitos

08.09.2015 09:33

08.09.2015 12:27

Jak czytam tą patologie to wcale się nie dziwie że już nie pracujecie w kruku i że w ogóle gdzieś pracujecie (jeśli pracujecie:)...
    ZZ BIS

05.09.2015 13:40

zdjecie uzytkownika ZZ - 2015-09-05 12:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Polecam zapoznać się z Ustawą Dz.U. 1991 nr 55 poz. 234 Ustawa z dnia 23 maja 1991 r. o związkach zawodowych.
    ZZ

05.09.2015 12:34

Jan

04.09.2015 07:51

Witam, solidna firma i piękna biżuteria. Polecam
    Skoda szkolna

03.09.2015 17:01

Może jest obawa ,że jak zabiorą autko to trzeba będzie do szkoły wozić dzieci autobusem , zostanie tylko fotelik :)
    GPS

03.09.2015 12:38

GPS nie tylko ma służyć do kontroli czy pracownik wykonuje pracę , ale również czy nie przekracza ustawowych norm czasu pracy !!! Uwagi do pracownika są wtedy gdy za krótko pracuje , a jak pracuje dłużej niż 40 godzin tygodniowo czy jest jakaś reakcja przełożonych ?

03.09.2015 07:31

znam sprawę jednego z handlowców co się sądził z pracodawcą na podstawie terminarza, wygrał ! to jest dobre narzędzie , a jeżeli jest zgodne z wpisami początku i końca pracy na DMP i GPS to uważam, że nie trzeba lepszego dowodu na nadgodziny

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kruk Windykacja (Kruk)?

Kontakt - KRUK S.A.

ul. Bolkowska 3 53-612 Wrocław

NIP:5862030036

Branża główna: Agencje i domy mediowe

03.09.2015 04:58

ano niestety, ale "kalendarzyk" jest takim samym "zajebistym" dowodem na czas pracy jak wyciąg z ksiąg rachunkowych funduszu sekurytyzacyjnego na istnienie długu. w jednym jak i drugim można zapisać co się tylko zapragnie.
    dowody

02.09.2015 13:06

W prawie nie mówi się o faktach tylko o dowodach! ,więc jeżeli nie znasz prawa to daj sobie spokój z komentarzem . Czyżby już strach zaglądał w oczy !!!
    Tęcza

02.09.2015 08:25

Jak dobrze z rana wyrzygać sie żółcią, odrazu mi lepiej.

02.09.2015 08:07

gratulacje dla tych co tyrali nad ugodami, które nie zostały wprowadzone
    taki jeden

02.09.2015 07:38

nasz dzielny dyrektor ODT , kierownicy okręgów i regionalni to jedna wielka banda kłamców i krętaczy. wartości firmy i postępowanie kierownictwa to dwie różne bajki. a co do godzin pracy, ja osobiście prowadzę kalendarz i robię wpisy na każdy dzień, o które włączam komputer, auto, czas rozpoczenia pierwszej wizyt, zakończenia ostatniej. to najlepszy dowów przed sądem bo i mam taki zamiar po zakończeniu tu kariery. złoję dupsko firmie za każdą minutę. mój kierownik nic sobie nie robi z czasu pracy czytaj z nadgodzin, jeśli któs pracuje po 10-12 godzin by realizować targety i cokolwiek zarobić, on uważa że widocznie pracownik ma taką potrebę, żenada
    teren

02.09.2015 12:47

Skoro Twój kierownik nic nie robi w sytuacji gdy jego podwładny wykonuje pracę po 10-12 godzin dziennie to łamie prawo pracy . Jako osoba reprezentująca pracodawcę nie może pozwalać na pracę w ponadnormatywnym czasie pracy ,chyba ,że są to nadgodziny za które spółka zapłaci! A są ??? Uważanie przez przełożonego ,że pracownik ma taką potrzebę świadczy albo o braku znajomości prawa pracy albo o celowym działaniu zmuszającym pracownika do pracy w nadgodzinach ,,za darmo'' ,celem wykonania planu i oczywiście premii dla Pana Kierownika .Takie postępowanie nosi znamiona uporczywego naruszania praw pracowniczych .
    taka jedna

02.09.2015 12:57

Nie strasz, nie strasz :), w Sądzie taki "kalendarzyk" możesz sobie schować do teczki, dla udowodnienia nadgodzin potrzebne są fakty, dowody a nie Twoje zapiski w "kalendarzyku".
    Słupsk

01.09.2015 20:19

orientujecie się pod którego kierownika podlega ( podlegał ) Słupsk?

02.09.2015 12:46

Pod KR WC z Elbląga
    taki jeden

24.08.2015 07:35

jak można być za firmą, która w żywe oczy oszukuje pracownika? przykład? w miesiącu sierpniu cele ustalono ręcznie, powodem tego było to, że miesiąc wcześniej pracownicy terenowi za dużo zwindykowali (planuje się , żę w miesiącu targety kwotowe powinno wykonać 40% stanu a wykonało 80%) i trzeba za to zapłacić a pracownik powinien być wdzięczny , że ma pracę i tyrać a płaca jest dla kierowników i wyzej. gdzie z łapami do panów .
    praca

20.08.2015 09:13

podobno mają być likwidowane etaty kierowników i będzie dla nich propozycja przejścia na windykatorów jako wybitnych fachowców od wykonywania targetów
    Miły

14.08.2015 13:05

Kochani, jak wam tak źle, to dlaczego nikt się jeszcze nie zdecydował na założenie związków zawodowych? To jest jedna z niewielu rzeczy, których kadra zarządzająca, inwestor i cała ta kupa pseudomanagerów boi się jak ognia. Gdybym dziś pracował w KRUK (a na szczęście wypisałem się z interesu w 2012 r.) nie miałbym żądnych oporów. Zwłaszcza planując niebawem odejście. Niech wszyscy ci, którzy planują rozstać się z KRUK-iem skrzykną się i pozostawią po sobie wiekopomne dzieło. KRUK wam tego nie zapomni nigdy a satysfakcja pozostanie na całe życie :)
    jestem

31.07.2015 08:04

koleżanko była nie tylko kierownicy mają studia podyplomowe i znają język obcy zapewniam Cię i to zrobione dawno, dawno. a kierownikami zostali tylko i wyłącznie " birni, mierni ale wierni"
    xxx

29.07.2015 07:19

ale z Ciebie burak.....wejdź mu jeszcze do łóżka... to że wysportowany to nie znaczy że inteligentny. To ignorant jakich mało. Z reszta tak jak i ty.

29.07.2015 23:17

burak...? no nie wiem :) wydaje mi się, że z inteligencją KR jest w porządku, za to z Twoją nie do końca. Czytasz tylko to co chcesz przeczytać, młodzi KR nie tylko są wysportowani, mają ambicje, inwestują w rozwój osobisty - np. studia podyplomowe, biegle mówią przynajmniej w jednym języku..., a Ty czym możesz się pochwalić? U którego pracodawcy Twoje CV zrobi furorę..?

30.07.2015 19:51

biegle w przynajmniej jednym języku? nawet po polsku mają problem :D zresztą gdyby znali biegle jakiś obcy język, to w kruku by nie robili. no może poza rumuńskim :)
    były

27.07.2015 19:22

po co wy jeszcze w tym bagnie siedzicie, kierownicy was maja w d.. oni i tak zarobią na stylowe koszule i spodnie rurki. A Wy ? ciągle się żalicie i nic z tego nie wynika. Rzućcie ten chłam i idźcie gdzieś indziej. A ten wasz kierownik kontroli miał już wylecieć 3-4 lata temu. Wtedy własnie dla niego stworzyli to stanowisko i uratowali mu d.. Ale to zwykła popelina była a nie samodzielny myśliciel. Z tych idiotów został jeszcze jeden - zrobili go dupowłazem ale właściwie on już takim był w CC.

28.07.2015 22:42

a Ty pewnie jesteś jednym z tych byłych DT co ledwo rączkami kierownicy sięgali, bo brzuch światło przesłania..., żal jak ktoś młody, mądry, ambitny, wysportowany, z pasją awansuje? Kto broni się uczyć, rozwijać, inwestować w siebie? Lepiej ciągle narzekać, krytykować innych..., i nic tylko użalać się nad sobą. Żałośni jesteście, nigdzie Was nie chcą, może czas pomyśleć co innego potraficie zrobić oprócz krytykowania innych, bo wychodzi Wam perfekcyjnie! p.s. pozdrowienia dla Młodych, Wysportowanych KR :))
    abc

10.08.2015 15:40

co Ty tam wiesz, coś słyszałeś, coś dołożyłeś od siebie i piszesz bzdury
    nopanowie

27.07.2015 11:19

To jak w końcu: 4 tys. brutto czy netto? Samej podstawy? Czy to już z premią? A swoją drogą - jak ktoś pisał wcześniej - co z poprzednim kierownikiem? Ktoś, coś?

27.07.2015 00:21

weź się lepiej do roboty, ruszaj w teren bo targetu znów nie wyrobisz i ledwie 1500 zł wypłaty przyniesiesz do chałupy

25.07.2015 19:05

zgadza się, 4 tys w koronach szwedzkich. a teraz przelicz na złotówki :)

26.07.2015 16:46

brak slow. brak logiki z twojej strony!
    Pilot

25.07.2015 16:19

minimalna wartość wynagrodzenia to 4 tyś brutto dla pracowników w pilocie - chyba dobra płaca jak dla nowego pracownika prawda???
    inny

25.07.2015 12:18

co się stało z poprzednim kierownikiem kontroli? długo nie zabawił na tym stanowisku. Koniec dyrektora i starach padł na tyłowłazów?

24.07.2015 23:19

4 tys brutto koron szwedzkich to na pewno w kruku wyciągają :D

25.07.2015 18:40

"4 tys?" tak brzmialo twoje pytanie, na ktore dostales odpowiedz. juz wiadomo dlaczego zarabiasz mniej, skoro czytanie ze zrozumieniem, nie jest twoja mocna strona:-))

24.07.2015 14:24

4 tys? chyba brutto. i koron szwedzkich :)

24.07.2015 19:56

jesli tyle nie wyciagasz, to jestes kiepski.
    jip

23.07.2015 14:50

Kupiłem kiedyś złoty pierścionek. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o KRUK S.A.