KRUK

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wałbrzych - KRUK S.A

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o KRUK S.A.

Opinie o KRUK Wrocław

Nie przegap nowości o KRUK S.A.!

Gość

23.02.2019 14:24

Jakieś opinie dot. stanowiska specjalisty ds. egzekucji? Ile się zarabia, jak realnie się wyrabia premie? jak atmosfera w pracy? Warto startować mimo niezbyt dużego doświadczenia w branży?
antywindykator

25.02.2019 14:33

a to są jakieś premie? bo od co najmniej 3 lat ponoć brak jest systemu premiowego
as

08.04.2019 20:31

jeesli w pile to niue polecam
Zainteresowany

15.03.2019 19:44

Jak tam roczne premie w tym roku się miewają?
Sroka

27.02.2019 09:04

Pomiędzy "fajnością" a żenadą jest cienka granica. Na targach "Jobicon" we Wrocławiu z paniami ubranymi w koszulki supermana (!), w zasadzie nie miałem za bardzo o czym rozmawiać, ponieważ jeśli miały coś do powiedzenia, to to samo, co można sobie poczytać na stronie internetowej - ile w ogóle wiedziały, co oferują, bo jedna Pani nie miała nawet na ten temat w ogólności nic do powiedzenia.
Odp Komisji Mediacyjnej

17.02.2019 09:32

Niech się Komisja Mediacyjna nie ośmiesza. (usunięte przez administratora)że doradca terenowy podpisał ugodę za klienta powinni być zwolnieni dyscyplinarnie. Tymczasem mają się bardzo dobrze, nadal biorą pieniądze i jeżdżą sobie skodą Rapid jak by się nic nie stało, chociaż ogólnie wiadomo, że są już poza firmą.
Paula

25.01.2019 17:05

Jakie są zarobki? Stawka startowa ?
Danka

29.01.2019 20:56

A jakie stanowisko Cię interesuje?
Krakus

01.10.2018 21:56

Co się dzieje na Południu w strukturze terenowej? Jako osoba zarządzająca inną firmą, odbieram CV z mojego ogłoszenia na Kierownika Regionu od obecnych pracowników KRUK SA i znanych mi kolegów z którymi pracowałem wiele lat a którzy świata nie widzieli poza krukiem. Stąd moje pytanie i bardzo duże zaskoczenie...
Krakus

16.01.2019 21:16

I kolejne CV
Beryl

21.01.2019 22:15

Jeśli na f2f t2m kierownik obniża ci ocenę argumentując ze z nim niw współpracujesz bo nie donosisz na innych to o czym tu mowić
Do pytania, które ktoś zadał

05.01.2019 17:31

Droga Dominiko. Firma, to nie jest pusta nieruchomość, w której wszystko samo się kręci. Firmę tworzą ludzie ( zbiór różnych osobowości) i zależy na kogo trafisz, a uwierz, że możesz bardzo kiepsko trafić. Nie bez przyczyny, ktoś kiedyś stwierdził, że w korporacjach rządzą kobiety "bez serca". I nie mam tu na myśli relacji damsko-męskich tylko te czysto zawodowe. Dla mnie firma okazała się ogromnym zaskoczeniem, wielkim szokiem. Szkoda, że w negatywnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam Cię serdecznie...
Anioł śmierci

09.01.2019 21:20

Jeżeli do akt pracowników podkładane są świnie bez wiedzy pracownika, to można doznać szoku. I jeszcze kierownicy wyższego szczebla głęboko w te Zonki wierzą. Ponoć pomysł narodził się w Pile. Podobno taka jedna dt wybiera się z zaskoczenia do Wrocka. Chce zerknąć do swoich akt.
Johnyy

12.01.2019 16:24

Możesz coś więcej na ten temat powiedzieć, bo właśnie mam zamiar wysłać CV do Kruka w Pile
szary

27.12.2018 09:59

Zacząłem niedawno pracę i jak na razie mi się podoba. Jeśli o pensję chodzi, to na start jest całkiem niezła. Atmosfera jak dla mnie bardzo fajna - jesteśmy ze sobą po imieniu wszyscy, nie ma raczej jakichś napięć wewnątrz działu. Do tego multisport i prywatna opieka medyczna.
karampuk

08.01.2019 17:12

jak wystarcza ci bycie ze wszystkimi po imieniu i już jest fajnie to współczuję..... w Norwegii cąły kraj jest po imieniu
Tajemniczy doktor x

04.01.2019 09:39

Cześć wszystkim! Jakiś czas temu aplikowalem na stanowisko programisty javy. Czy świeży narybek ma szansę w tej firmie? Po jakim czasie dostaliscie telefon ?
KRUK S.A.

07.01.2019 12:20

Poszukujemy osób z doświadczeniem komercyjnym, ale od czasu do czasu zatrudniamy także osoby po zrealizowanych, intensywnych, kilkumiesięcznych szkoleniach czy studiach inżynierskich (także studentów ostatnich lat). W takim przypadku zdecydowanie doceniamy udział w projektach developerskich czy to na studiach, czy realizowanych prywatnie.
Kevin Mitnick

05.01.2019 23:13

@KRUK S.A. Złożyłem CV, czy zostanę poinformowany o nie przejściu procesu rekrutacyjnego ? Choć wolałbym odebrać telefon z zaproszeniem na rozmowę...
KRUK S.A.

07.01.2019 12:05

Nie na wszystkie zgłoszenia możemy odpowiedzieć osobiście. Jeśli Pana CV pokaże nam, że może Pan być osobą, której aktualnie szukamy, na pewno się odezwiemy. Jeśli nie, oznacza to, że aktualnie potrzebujemy w zespole nieco innych kompetencji.
Pytanie do Dominiki

04.01.2019 05:46

Dominiko, czy możesz nam wyjaśnić jaki jest sens w wyrażaniu opinii o pracodawcy skoro ten negatywne spostrzeżenia pracowników są usuwane? Tak na chłopski rozum, to niemożliwe żeby wszystko wszystkim się podobało i funkcjonowało bez zastrzeżeń przy tak dużej liczbie zatrudnianych pracowników.
Arturek

26.12.2018 23:30

I ten socjal z benefitami...
Arturek

26.12.2018 23:28

Widać że jedna osoba pod różnymi nickami często używa słów "nie ma co narzekać"
damian

22.12.2018 19:15

Jak dla mnie praca w porządku. Nie mam na co narzekać.
Rafał

04.12.2018 18:02

Czy w kruku przyjmują na drugie zmiany?
Windykator1234

19.12.2018 12:08

Jasne, ale we Wrocławiu.
czarek

18.12.2018 14:53

Pracuje tutaj ponad rok, więc myslę, że zdążyłem sobie już wyrobic zdanie. Moja ocena jest pozytywna. Firma oferuje dużo, fajnie prowadzonych szkoleń. Atmosfera jest luźna, wszyscy sympatyczni. Jednym taki luz odpowiada innym nie, ja się odnajduje, ale przyznaję, ze na początku musiałem się przełamać. Pieniądze są całkiem dobre, położenie biura dla mnie średnie, bo mieszkam w zupełnie innej części miasta, ale dojazd jest ok.
Windykator1234

19.12.2018 12:07

Czarek, ile masz za wpis pozytywny w systemie motywacyjnym? "czarek 18.10.2018 10:15 Dobry pracodawca. Wszystko w porządku, od socjala po atmosferę".
czarek

18.10.2018 10:15

Dobry pracodawca. Wszystko w porządku, od socjala po atmosferę
Aa

27.10.2018 20:37

Jest dofinansowanie do karty multisport jak i dla zainteresowanych prywatna opieka medyczna ok 40 zł miesięcznie

15.12.2018 00:12

Dofinansowanie do multisporta, lux-med, kafeteria,
karo

07.11.2018 09:25

Pracuję od prawie roku i bardzo mi się podoba. Jest mega spoko atmosfera, dobre wsparcie z góry, skzolenia i spoko benefity. Generalnie ja mogę polecić.

15.12.2018 00:09

Są wewnętrzne rekrutacje I każdy może znaleźć coś dla siebie. Obszarów do rozwoju jest dużo. Praktykuje się współpracę A nie odgórne przywództwo. Wszyscy są równi, niezależnie od zajmowanego stanowiska.
ada

27.11.2018 13:48

Mi się bardzo dobrze pracuje. Fajne szkolenia i spoko atmosfera u mnie w dziale
mimi

23.11.2018 13:25

Bardzo fajnie na start. Sporo szkoleń, dużo się można nauczyć, atmosfera na plus, spoko biuro.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KRUK?

Kontakt - KRUK S.A.

ul. Bolkowska 3 53-612 Wrocław

NIP:5862030036

Branża główna: Agencje i domy mediowe
kiki

22.11.2018 12:52

Bardzo dobry pracodawca, spoko wsparcie z góry, fajne benefity. Ogólnie polecam
limo

31.10.2018 15:52

Pracuję od ponad roku i jest wszystko git. Wparcie z góry jest, ludzie fajni, atmosfera super
liper

29.10.2018 12:50

Dobra firma, dbają o pracownika
Dolcia

24.10.2018 17:17

Witam ma pytanie o zarobki w firmie jeżeli chodzi windykacje, ile podstawy i premii. Dla pracownika z doświadczeniem 5-cio letnim.
RR

25.10.2018 21:01

Doradca terenowy na początek między 3500 a 4000 brutto i tyle. Premii żadnych nie ma. Staż ma wpływ na przyjęcie, ale i tak trzeba piąć się od 0 po szczeblach kariery. Wraz z awansami idzie kasa, ale to zależy od przełożonego.
nitra

18.10.2018 12:46

Firma ogarnięta stawia na atmosferę między pracownikami. Brak sztucznych podziałów i podejścia typu Ty podwładny, ja szef. Spora pomoc merytoryczna dla nowych osób. Sama nie miałam imponującego doświadczenia zawodowego a jednak się odnalazłam w Kruku.
kamil

23.10.2018 15:28

No na start firma jest jak znalazł
Razec

18.10.2018 00:44

Najlepsze lata ta firemka ma już za sobą
Gość

17.10.2018 14:35

Czy firma wysyła maila w przypadku odrzucenia kandydata czy kontaktuje się telefonicznie ?
serowy

11.10.2018 12:52

Pracowałem ponad 2 lata w tej firmie i było mi bardzo dobrze. Z różnych powodów osobistych musiałem odejść z pracy i się przeprowadzić, ale gdyby nie to, pewnie dalej bym tu pracował. Ogólnie polecam.
nik

26.09.2018 15:22

szukam inforamacji jakie sa widełki zarobków w kruku na stanowisku doradcy terenowegi i kierownika. Prosze o info
antywindykator

07.10.2018 23:11

najniższa podstawa to 3900 brutto? to chyba w lirach tureckich :)
anonymous

10.10.2018 14:58

Napisałem to co wiem. Jeśli masz inną wiedzę , podziel się nią.

04.10.2018 11:59

Czy orientuje się ktoś kiedy firma rozpoczyna program praktyk absolwenckich? Ogłoszenie ciągle odświeżane, a wyznaczonego terminu rozpoczęcia nie ma

04.10.2018 10:45

Witam czy ktoś może udzielić mi odpowiedzi dotyczącej tego kiedy rozpoczyna się program praktyk absolwenckich w firmie? Ogłoszenia od dwóch miesięcy są ciągle odświeżane i nikt nadal się nie odzywa. A niestety firma nie podała daty rozpoczecia projektu.
Aaa

04.10.2018 10:11

Witam czy jest tu jakaś osoba która może mi udzielić odpowiedzi na pytanie kiedy w firmie zaczyna się program praktyk absolwenckich? Firma cały czas dodaje ogłoszenia i tak na prawdę trwa to już ponad dwa miesiące. Poszukują ludzi na praktyki/staże ale nie ma niestety informacji kiedy ten program tak na prawdę rusza
ja

02.10.2018 19:50

Nigdy nie piszę opinii, pracowałam tam na tyle by stwierdzić: 1. zależy gdzie trafisz - Kierownik 2. jak znasz pracę w innych firmach i wiesz, że jest dużo zmian to się dostosujesz 3. Firma ma naprawdę bardzo fajne świadczenia ZFŚS 4. Są wspaniali ludzie, którzy szczerze Ci pomogą 5. Są ludzie, którzy Cię wykorzystają Jeśli chodzi o zarobki to na stanowiskach Doraca - jest ok, reszta to tragedia. Jeśli widzisz ciągle te same ogłoszenia na te same stanowisko to wskazówka - nie aplikuj. Jeśli dostaniesz dużo zadań na "słowo: a na email wręcz odwrotnie - wiej bo w niedzielę od rana będziesz się stresował/a, że idziesz do pracy. Zaznaczam, że to już niestety korporacja.
icek

21.09.2018 15:26

Bardzo porządny pracodawca. Nie mam na co narzekać.
nik

26.09.2018 14:58

czy możesz zdradzić na jakie zarobki można tam liczyć? chociaż widełki zarobków kierownika i doradcy terenowego?
skowron

20.09.2018 11:30

Jeśli ktoś chce się sprawdzić w branży, to bardzo dobre miejsce na start. Mają fajne wsparcie, dobra opiekę ze strony przełożonych i masę szkoleń. Na pewno nie każdy się odnajdzie, bo branża mocno specyficzna i często stresująca, ale firma jako taka super.
pik

18.09.2018 12:43

Pracuję od roku ponad i nie mam na co narzekać w zasadzie.
iwka

16.09.2018 20:38

Praca w Kruku to była moja pierwsza dorosła praca po studiach i sporo się nauczyłam. Także na start polecam.
aki

14.09.2018 12:51

Jedna z lepszych firm w branży, w jakiej pracowałem.
baro

13.09.2018 14:14

Od kilku lat pracuję w kruku i jak dla mnie praca jest dobra. Branża nie jest łatwa, ale firma daje fajne wsparcie i atmosfera jest mega spoko.
Doradcy terenowi

13.09.2018 09:12

Zasady uczciwości, szacunku i tolerancji są dla nas bezwzględnie obowiązujące, Stawiamy na długotrwałą współpracę i stabilność zatrudnienia, Tworzymy przyjazną atmosferę w pracy, w kreatywnym i profesjonalnym zespole. Ale ten wpis Panie dyrektorze chyba Piły nie dotyczy ???

Zostaw merytoryczną opinię o KRUK S.A.