indesit

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 339 ocen.

Opinie o indesit

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie indesit

Ewika

Pracuje w Indesit od 3 miesięcy przez firmę zewnętrzną i tak szczerze nie wiem o czym tu ludzie piszą atmosfera super ,kierownicy spoko ,jestem na lodówkach i jestem zdziwiona negatywnymi opiniami .Jedyny minus że dużo ukraińców zworzą a nie zatrudniają ludzi bezpośrednio przez indesit to jedyny minus.

Bartosz
użytkownik zarejestrowany

Nikt nie twierdzi, że firma jest idealna. Ja nie słyszałam, żeby ktoś był zadowolony ze wszystkiego w swojej firmie. Jest raz lepiej raz gorzej bo tak jest!!!!!!!!

Baletmistrz
użytkownik zarejestrowany

Dlaczego niektórzy zamiast pracować tylko obserwują innych i pozwalają sobie na ocenianie pracy swoich zwierzchników? Chyba im się coś pomyliło, to nie ich praca!!

Norbi
użytkownik zarejestrowany

Jak się ktoś nie nadaje do takiej pracy to nie poleca! Zawsze można zmienić firmę tym bardziej, że jest spore zapotrzebowanie na rynku. Po co tak pisać?

anoooooonim
@Norbi 23.08.2017, 23:14
Jak się ktoś nie nadaje do takiej pracy to nie poleca! Zawsze można zmienić firmę tym bardziej, że jest spore zapotrzebowanie n...

@Norbi wolno każdemu wyrazić opinie, w końcu to forum. Ale jeśli widnieje większość złych opinii o tej "firmie" to coś jest na rzeczy. Pozdro ????

anonim

Nie polecam tam pracy, zwłaszcza na lodówkach dział montażu 4. Kierownik traktuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle znajdzie powód do uczepki, nawet jeśli sie jest nowym pracownikiem. Potrafi tez oskarżyć o cos czego nie zrobiłeś. Mobbing jednym słowem, do tego cieżką praca i niskie pieniadze. Chyba ze jak ktoś lubi byc pomiatany to zapraszam tam ;) ale mozna znalesc normalniejsza prace, nawet jak się człowiek jeszcze uczy na przykład. Co prawda mało normalnych firm jest, ale mozna próbować. Ale NIGDY Indesyf ;)

Udo
użytkownik zarejestrowany

Firma spoko, praca normalna jak przy takiej produkcji. Zawsze znajdzie się kilka osób które będą siały ferment i będą podpuszczały ludzi na siebie. Tylko psują atmosferę w firmie i wiecznie mają pretensje.

Mały 2003

Przypomnę tylko opinię pani głównej personalnej która Cytuję powiedziała że dla niej nie liczą się starzy pracownicy tylko ona stawia na nowych a taki nowy nie wyrabia się na swoim stanowisku Musimy jemu pomagać i wszyscy mają nas za to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> No chyba że jest dziewczyną ma włosy farbowane na czarno pełna solara to nawet kierownicy przy nim skaczą

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie Indesit to szerokiej drogi.

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Tak sobie myślę, że niektórzy to są chyba inspirowani do robienia negatywnych wpisów przez konkurencję? Indesit to spoko firma tylko pewnie nie dla wszystkich.

Mały 2003
@Waldi 09.08.2017, 18:33
Tak sobie myślę, że niektórzy to są chyba inspirowani do robienia negatywnych wpisów przez konkurencję? Indesit to spoko firma...

Proszę was Ogarnijcie się pracuje tam kilka lat osiągnąłem wszystko co może osiągnąć pracownik Nic z tego nie wynika pieniądze małe kierownicy cię nie szanują nie liczą się ani z tobą ani z twoim doświadczeniem ludzie uciekają jak mrówki wszędzie dostaną większe pieniądze i lepsze warunki Indesit nie ma czym zachęcić do siebie ludzi

Kołchoz zarządzany za pomocą bata..

Najpierw w kwestii zarobków, Przemysław pisał o sporze zbiorowym Solidarności - nie ma żadnego sporu, związki zgodziły się na "porozumienie" dzięki któremu ludzie pracujący krócej niż 2 lata nie dostają kasy, chorujący również, dostają tylko 50gr do stawki od września. Reszta dostaje od grudnia, spokojnie można stwierdzić więc że za 2017 podwyżek nie ma, bo to co podpisano da zysk dopiero na 2018. Jedyny + to premia frekwencyjna (obecnie stówka od jesieni będzie dwieście) Stawki - to co dostaniesz na wejściu - wiele nie urośnie, kilkadziesiąt groszy co roku. Normalni ludzie nie chcą pracować, zostają starzy pracownicy z jako-takimi stawkami, z nowych - kryminaliści i ludzie "z problemami", sezonowo masa ukraińców. Kierownicy - w większości prostactwo bez wykształcenia i umiejętności zarządzania pochodzący z prowincji. Zarządzają jak kapral w wojsku: pokrzyczy, opierd...oli, pomóc nie pomoże, najwyżej zaszkodzi. Jak znajdzie ofiarę to jeździ na niej dopóki ofiara nie padnie. W miarę układy można mieć po rodzinie, ewentualnie pracując za trzech i podlizując się na każdym kroku. Pracowników nie dobiera się pod względem umiejętności, tylko spośród tych którzy dają się łatwo zdominować, niepisana zgoda na rozpoczynanie pracy 15-20 min przed czasem, są tacy co przychodzą 40 min wcześniej i pracując darmo, szykują sobie zapas. Później są szczęśliwi że dostają 3 min na papierosa. Atmosfera jest tak fajna, że ludzie biorą z chęcią przymusowe urlopy, do których zmuszają kierownicy kiedy nie ma pracy.

Maciek
@PRzemysław 20.09.2017, 00:37
Sama prawde napisał. Kierownictwo bez umiejętności zarządzania, proste chłopaki z ulicy. Pensja mała podwyżki kilkadziesiąt gr...

"nic sie tam nie zmienia,moze poza tym że od czasu przejęcia przez whirpoola(...)" Nie no zmienia się.. Po to by podwyżki "lepiej" wyglądały kwotowo, przesunięto je z czerwca (zdarzało się i w maju) na grudzień. Kwota jaką pracodawca przeznacza na podwyżki jest nędzna, ale jak ludzie zasuwają nadgodziny w wakacje po starej stawce, to w grudniu można dać więcej i lepiej to wygląda, prawda? Tylko, że w ten sposób prawie rok uciekł, na co przystały "bystre inaczej " związki.. Te same związki, które zachęcały do zwolnień chorobowych, przy okazji zsyłki przymusowej do Radomska, a teraz podklepały pozbawienie tych osób grudniowej podwyżki..

obiektywny
@PRzemysław 20.09.2017, 00:37
Sama prawde napisał. Kierownictwo bez umiejętności zarządzania, proste chłopaki z ulicy. Pensja mała podwyżki kilkadziesiąt gr...

Czyste stanowisko pracy żebyś nie pracował w chlewie to dla ciebie dodatkowe utrudnienie?? To właśnie świadczy o poziomie Twoim i połowy pracowników ,którzy tutaj wypisują negatywne opinie...

Patryk
użytkownik zarejestrowany

Jakie aktualnie ma firma oferty pracy? Może ktoś podpowie ewentualnie gdzie mogę szukać? Chodzi o dział administracyjny.

jeronimo
@Patryk 02.08.2017, 11:37
Jakie aktualnie ma firma oferty pracy? Może ktoś podpowie ewentualnie gdzie mogę szukać? Chodzi o dział administracyjny....

Jak nie potrafisz znaleźć ofert pracy konkretnego pracodawcy na jego stronie www, czy innej typu pracuj bla.bla to chyba słabo z samodzielnym rozwiązywaniem problemów i jak chcesz pracować w biurze , czy nawet przy produkcji ?

Ona85

Witam chciałam dowiedzieć się cos o lini 14 mam tam iść na początek co tam dokladnie robicie jest ciężko? Jaka jest atmosfera ? Ludzie normalni szczególnie faceci czy srado napalonych dzików na których trzeba uważać i najwazniejsze jaki jest kierownik na tej lini dzieki za odp. Pomozecie mi podjąć decyzję bo zastanawiam się czy iść czy zrezygnować

samopomoc chłopska
@Ona85 27.07.2017, 23:16
Witam chciałam dowiedzieć się cos o lini 14 mam tam iść na początek co tam dokladnie robicie jest ciężko? Jaka jest atmosfera ?...

Daj sobie spokój! Potwornie ciężka praca, ludzie -socjopaci, faceci całą zmianę szukają tylko towarów do "prucia", kierownik Casanova i psychol. Linia 14 zamiast kuchenek, produkuje imadła metalowe- zrezygnuj! Zamiast do pracy , idź do psychiatry....

samopomoc chłopska
@Ona85 27.07.2017, 23:16
Witam chciałam dowiedzieć się cos o lini 14 mam tam iść na początek co tam dokladnie robicie jest ciężko? Jaka jest atmosfera ?...

Daj sobie spokój! Potwornie ciężka praca, ludzie -socjopaci, faceci całą zmianę szukają tylko towarów do "prucia", kierownik Casanova i psychol. Linia 14 zamiast kuchenek, produkuje imadła metalowe- zrezygnuj! Zamiast do pracy , idź do psychiatry....

Amatorka
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś zna aktualnie jak przedstawia się sytuacja poprawy wynagrodzenia? Jestem bardzo zainteresowana i chciałabym aplikować do firmy. Trochę się zastanawiam tymi opiniami na forum gdyż są niepokojące.

Czarodziej
użytkownik zarejestrowany

Wszędzie tam gdzie jest produkcja to jest tempo pracy, taki jest charakter pracy na taśmie. Nikt nie odkrył nic nowego. Jak ktoś lubi taką pracę to pewnie będzie mu dobrze.

Andźka

Hejka, mieszkam na Widzewie i szukam pracy. Wiem że do indesitu ciągle szukają osób ale po ostatnich protestach boje się ? Czy możecie mi powiedzieć czy coś się zmieniło w kwesti kasy, podobno jakieś podwyżki miały być ale czy to tylko dla stałych czy agenje też? Na jaki dział iść najlepiej?

takatam
@Andźka 06.07.2017, 13:22
Hejka, mieszkam na Widzewie i szukam pracy. Wiem że do indesitu ciągle szukają osób ale po ostatnich protestach boje się ? Czy...

Przez Manpowera płaca 14.50 na godzine, to wiecej niz maja niektórzy stali pracownicy, ale to jest praca góra na 2-3 miesiące. Nie wiem gdzie jest najlepiej, ale chyba nie będziesz miała wyboru, gdzie cię dadza tam musisz iść. Najlżej jest chyba na pakowalni, ale tam się raczej nie dostaniesz. Zdecydowanie nie polecam pianowania drzwi. Jak usłyszysz, że tam idziesz to uciekaj.

Ralejk

Jakiś czas temu zwolnilem się i na spokojnie po 8 miesiącach pracy postanowiłem napisać opinię na chłodno . Pracując poprzez agencje nie masz szans na awans. Wielu obiecywano umowę z firmą, podwyżkę przez co podczas postoju kuchenek ludzie szli na lodówki aby się przypodobać. I każdy się zawiódł. Większość dostała umowę na tydzień, a pozostali żadnej. Co do kierownictwa to powiem tyle, że jako zwykły pracownik produkcji nie istniejesz. Kierownik lini myśli tylko aby zrobić normę, zatrzymasz linie bo masz jakiś problem to od razu obraźliwe krzyki wobec Ciebie i awantura. Spotkałem może dwóch miłych kierowników, reszta jest chamska i arogancka. Mnie osobiście nic złego nie spotkało, ale widziałem różne sytuacje na innych. Praca na tz mufoli to koszmar. Osadza się na Tobie włókno szklane, swędzi nie miłosiernie. A jeśli się podrapież jest gorzej. Przerwa to tylko 15 min więc prawie wszyscy jedzą na linii pochowani gdzie jest miejsce aby usiąść. Normy są takie, że może masz 20 sekund aby odsapnac bo kolejna kuchenka już jedzie. Na podwyżki nie ma co liczyć bo agencyjny pracownik i tak nie dostanie, a pracownicy firmy mało co są w stanie ugrać. Po przejęciu firmy przez Whirlpool nic się nie zmieniło.

Research
@Ralejk 05.07.2017, 20:20
Jakiś czas temu zwolnilem się i na spokojnie po 8 miesiącach pracy postanowiłem napisać opinię na chłodno . Pracując poprzez ag...

Witam, bardzo proszę o kontakt w związku z Pana doświadczeniem w pracy w Whirpoolu research.grouplodz@gmail.com

Zezowaty
użytkownik zarejestrowany

Niektórzy uwielbiają czarnowidztwo. Co będzie to czas pokaże ale jedno jest pewne jak nie zmieni się podejście nas pracowników do pracy to może być kiepsko.

Norbi
użytkownik zarejestrowany

Chcę aplikować do firmy i po lekturze opinii nie wiem co robić. Czy firma zwiększa produkcję i będzie zatrudniała ludzi?

Kuchenka

Bardzo rozciagniety proces rekrutacji na stanowisko biurowe. Przez taką opieszałość możecie tracić kandydatów. Czuć tam dziwną napinke i taką 'toxic atmosphere'.

Anton
użytkownik zarejestrowany

Co nowego słychać w firmie? Czy Indesit zwolnił produkcję, nie maja żadnych ofert pracy? Słyszałem dobre opinie o firmie a miałbym blisko do pracy i tak dopytuję.

Kola
użytkownik zarejestrowany

Czy firma ma jakąś nową ofertę pracy, nie mogę nic znaleźć? A może ktoś dodać kilka szczegółów o firmie, o atmosferze w pracy. Dobrze jest wiedzieć o firmie.

Takatam
@Kola 15.05.2017, 09:34
Czy firma ma jakąś nową ofertę pracy, nie mogę nic znaleźć? A może ktoś dodać kilka szczegółów o firmie, o atmosferze w pracy....

O ofertach nic nie wiem, ale produkcja jest mała więc wątpię żeby były przyjęcia. Co do atmosfery to nie polecam Lodówek . Ludzie chamscy, zawistni, plotkują na potęgę. Kierownictwo wciąż ciśnie i dokłada pracy. Tu zawsze było ciężko, ale teraz jest masakra. Wszystko przez to ze Whirlpool wszedł i mają wymagania odnośnie porządku. Kierownicy robią w gacie, bo sie boja o swoje posadki wiec wyżywaja sie na pracownikach. Na kuchenkach podobno normalniejsi ludzie i system pracy, ale tam latem to już w ogóle produkcja siada. Jak chcesz ciezko pracowac w niemiłym towarzystwie za pieniądze jak w supermarkecie to zapraszamy.

Były
użytkownik zarejestrowany

Indesit ma ostatnio bardzo mało wpisów. Czy cos nowego wydarzyło sie w firmie?

Kierowca
@Były 19.04.2017, 11:50
Indesit ma ostatnio bardzo mało wpisów. Czy cos nowego wydarzyło sie w firmie?

Stoję pod nią na rozładunek i WSZYSCY MAJA WSZYSTKO W D!@E OD 8 godzin!

Marta
użytkownik zarejestrowany

Aktualne jest ogłoszenie na Asystentkę Dyrektora. Jak wygląda praca w biurze firmy?

Bronek
użytkownik zarejestrowany

Szukałem nowych ofert pracy ale nic nie znalazłem. Myślę, że jak dobra firma to i o pracę jest bardzo trudno! Może ktoś ma więcej informacji i mógłby sie podzielić. Tu mógłbym dowiedzieć się szczegółów a jak zadzwonię do firmy to jest tak ogólnie. Z góry dzięki

Przyszly mozliwy pracownik

Witam , pracuje ktos na wozkach w indesicie na 2 zmiany ? moze ktos cos poradzic czy warto ? , dzieki z gory za pomoc

anonim

(usunięte przez administratora)

Żółtek
użytkownik zarejestrowany

Jak czytam takie wpisy to .... Zawsze możesz zmienić pracę. Nikt nie zmusza ludzi do pracy. Urząd pracy ma zajęcia płatne ale tam nie trzeba pracować!!!

Były
użytkownik zarejestrowany

Kiedyś pracowałem w firmie i była bardzo dobrze. Później musiałem odejść ale teraz jak znajdę nową ofertę pracy to z całą pewnością będę chciał wrócić. Mam pytanie jak przedstawiają się zarobki obecnie? I jeszcze jedno jaka jest fajna atmosfera w firmie?

Ontutaj

Witam. Jest Praca z flexidea z dojazdem ode mnie. I pytanie do pracowników jak praca szefostwo ludzie jakieś wymagania na produkcji no i jak z pieniędzmi.???

rtg
użytkownik zarejestrowany

@Wolna ale dlaczego tak uważasz przecież praktycznie dla każdego jest ważne wynagrodzenie nie wydaje Ci się? widze ze szukają na chwilę obecną Accountant AP w Łodzi tylko napisali ze należy znać jezyk turecki i włoski wiec dosyć nietypowe wymagania w sumie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

salwatore

warunki kosmiczne zimno ,brak tlenu latem ,bajzel i brak zamowien

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Psik

Teraz to już wszystko,lodówki przenoszą do Wrocławia a ludzi na dział kuchenek,z kuchenek wywalili agencyjnych i tyle w temacie.

Ktoś

witam.Pracownika powinni płacić szkodliwe psychiczne za to co tam się dziej zdrowotne w idesycie sobie zdrowie tylko można zmarnować.

do....k

a co myślicie o Agnieszce z pakowalni, która przeszła do RISO

kasia

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie zarobki małe 1500zł na rękę a pracy bardzo dużo nie można odejść na chwilę nawet od lini poza tym wszedzie stwarzają problemy nie ma organizacji ani pomocy tylko chcą człowiekowi uprzykrzyć życie chodzi o kierowników ,mobing straszny kierownicy mają pracowników za nic rozporządzaja pracą na lini niesprawiedliwie ich ulubieńcy tzn lizusy lub ci co im robią "dobrze" stoją i nic nie robią reszta na nich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] soboty pracują tylko wybrani tzn kierownicy ich rodziny i przydupasy no bo podwójna stawka to wiadomo a przeważnie i tak nic nie robią bo sobie wymyślają jakieś lekkie prace czy sprzatania a pracownicy nadrobia w tygodniu bo norma musi zjechać bo pan kierownik ma od tego premię chłopcy uwaga na dziale kuchenek jest jeden taki kierownik marian co czeka na wasze tyłki ...ogólnie to wszyscy oni mają coś nie tak z głową

s

Nie polecam. Ciągną na rekrutację do Łodzi, mimo że z góry wiedzą, że nie są w stanie spełnić oczekiwań finansowych kandydata ! Potem zapraszają jeszcze na drugi etap - zupełnie bez sensu. Na szczęście ten cymbał, który zorganizował taki cyrk, już w firmie nie pracuje. Korporacja się na nim poznała i go wypluła.

Pracownik

Zapraszam na montaż

111

nawet ukrainców zaczeli przyjmowac

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xxxx

ja akurat byłam na montażu kuchenek tam przychodziłam tylko na dwie zmiany i tak raczej miało zostać nic w tej kwestii miało się nie zmienić, jako zwykły pracownik przez agencje miałam 11.2 brutto, przy przepracowanym całym miesiącu bez żadnego dnia wolnego bez nadgodzin i sobót maiłam 1400-1600 złoty na rękę razem z premią frekwencyjną (około 200 zloty brutto) , ekwiwalentem za 2 dni urlopu (tak samo około 200 zloty brutto), umowy prace dawane są co miesiąc, pierwsza tylko jest na tydzień a później jak się sprawdzisz dają już na miesiąc

Mark.

Cześć. Co do zarobków.Parę razy pojawiła się we wpisach kwota 9 zł na rękę, lub 11,20 brutto(więc ciut więcej niż 9zł netto) Mam jednak pytanie jak płacone są godziny nadliczbowe, lub noce, weekendy i święta. Jest dodatkowo 100%, 50 % ??? słyszałem że mając w grafiku kilka takich dni w miesiącu można jakoś wyjść bliżej 2 tys na rękę. Sam mieszkam na WidzewieWsch. i widzę jak w nocy i święta czasem ludzie tam pracują.. Mam dryg do montażu,w domu sam sporo robię i chętnie bym tam poszedł jak bliżej 2 tys można by wypracować. Układy personalne mam gdzieś w firmie się pracuje, a nie obgaduje, to nie "jarmark na wsi" jak kogos to kręci to jego sprawa. Bardzo proszę o odpowiedź jak z tymi nadliczbowymi godz. !

xxxx
@Mark. 25.04.2016, 12:02
Cześć. Co do zarobków.Parę razy pojawiła się we wpisach kwota 9 zł na rękę, lub 11,20 brutto(więc ciut więcej niż 9zł netto) Ma...

płacone są więcej jednak nadgodziny kiedyś przynajmniej zdarzały się bardzo rzadko tak samo jak i praca w soboty, nocek na montażu kuchenek nie ma wcale chyba ze na lodówkach tam normalnie są trzy zmiany na kuchenkach też są działy gdzie ludzie przychodzą na trzy zmiany

sssss

praca jak w pgrach 9zeta godz

oli

do Man.nie przejdziesz badań jak powiesz że masz astme-farby i lakiery są pozabezpieczane ale przecież przy tym będziesz miał cały czas styczność a to jest bardzo szkodliwe na długą mete-nie polecam

opr

Italiano Mariano,masz racje ztym Verpol bo sam tam pracowałem na wtryskarkach w Indesicie .Do niunia-a wiesz dlaczego tylu ludzi się przewineło przez Verpol?Bo ludzie nie wytrzymują tempa na wtryskarkach dzięki nastawiaczom którzy mogą tak podkręcic maszyne że można się osmarkać,kierownicy na to przyzwalają bo liczy się ilość dobrych sztuk,im więcej tym lepiej.A nie zobaczyłaś może że ludzie z Verpol przeważnie jedzą za maszynami lub w szatni? bo ztych15 minut przerwy tak naprawde to masz z 10minut na jedzenie bo czas liczą już od odejścia z maszyny do powrotu,im dalej od stołówki tym gorzej .A do tego wielkie kolesiostwo,nastawiacze+kierownicy+szybkie dziewczyny,im się nic nie dzieje bo zawsze kierownik da im łatwą maszyne a nastawiacz ustawi dobrze wtryskarke i wszystko jest cacy.Mógłym opisać więcej takich sytuacji bo pracowałem tam przez agencje pracy i przez Indesit bo mnie przejeli na firme.Jedyny plus tej firmy to terminowe wypłaty, podwyżki co rok i to że jest siłownia,ale to chyba bybyło na tyle

gosc

Odradzam szczerze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kuchenki tragedia pensja nie doliczysz sie powyzej najniższej krajowej z premią za frekwencje z urlopami z pieniędzmi za pranie oszustwo buc kierownik Wojtek same bluznierstwa z jego ust 15 min na cale 8 godz przerwy z tego niewiadomo czy zapalic do wc czy zjeśc za cały miesiać charowania w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1370 zl z premią 2 urolpy firmy posredniczace opowiadają głupoty praca ciężka nie adekwatna tych pieniędzy z daleko od tego żakladu

piter

Witam wszystkich. Aplikowałem tam na staż w dziale inżynieringu, czy ktoś wie jak wyglądają zarobki na stażu?

kaligula

Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki "na rękę" na początek i w dalszej perspektywie? z ewentualnymi dodatkami.Jaki obowiązuje system pracy? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?

Mimi

Manpower 11.20,jak wytrzymasz rok to przy dobrych wiatrach przejdziesz na firme i dostaniesz 11.50

ja

Jaką dają stawkę godz przez manpower wie ktoś

też ja
@ja 08.12.2015, 12:00
Jaką dają stawkę godz przez manpower wie ktoś

rozmawiałem dziś z manpower,stawka to 11,20 brutto.

niunia

Szlak mnie trafia jak czytam wasze opinie od kilku lat pracuję w Indesicie Verpol można powiedzieć od początku jak powstała ta forma i widzę co się dzieje przez ten czas przewinęło się tyle ludzi kto chce pracować to został a odchodzili ci którzy by spijali by tylko kawkę i plot kowali a do pracy to lewe ręce to fakt zarobki są troche za niskie ale są podwyżki i premie pracowałam nie w jednym zakładzie i powiem szczerze że jestem zadowolona i nie zmieniła bym na żaden inny zakład kierownictwo wyrozumiałe a najważniejsze ludzkie wiec kto chce pracować zapraszam do Werpolu Indesit

xxx
@mechanik 31.01.2016, 18:25
verpol werpol czy może jednak nazwa brzmi whirlpool...nie dziwię się że Ci praca tam odpowiada skoro jesteś takim tłukiem że na...

Whirpool, to nazwa korporacji, która kupiła markę Indesit. Verpol, to nazwa zakładu.

Wolna
@niunia 28.11.2015, 21:58
Szlak mnie trafia jak czytam wasze opinie od kilku lat pracuję w Indesicie Verpol można powiedzieć od początku jak powstała ta...

Jak Ci nie zależy aż tak na kasie to sobie pracuj.

samaretanin

No fakt zakłada mini specjalnie a skąd ona jest?

---------------

Witam wszystkich Indesit to fabryka dla podpierdalaczy lub tych co lubia sex mowie o Radomsku nie dla ludzi pracy , poniewaz oni sie praca nie zajmuja , na BHP wszystko jest ustawione zostaja tylko ludzie po znajomosciach z kierownikami lub kadra ,potrafia podkrecic linie i powiedziec ze sie nie wyrabiasz zeby tylko jego kochanka zostala ,bardzo patrza na wyglad nie na to jak ci na pracy zalezy .Indesit to jedna wielka plota i kumoterstwo nie mowiac juz o seksie ze zwyklej grzecznosci .

Zostaw opinię o indesit - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie indesit