Indesit

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 350 ocen.

Indesit
3 350 6 1

Opinie o Indesit

Marta

@Oddany pracownik, jeżeli rzeczywiście w tym czasie nie zaliczyłeś żadnego spóźnienia ani dłuższego zwolnienia, to jest to postawa godna oddanego pracownika. Czy w tym czasie udało Ci się awansować lub podnieść swoje kompetencje w firmie Indesit? Wspomniałeś o tym, że na każde polecenie pracownik powinien odpowiadać tak. Czy możesz napisać na ten temat coś więcej?

Anita

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Kaśka
@Anita 18.06.2018 19:15

nie można, z roku na rok jest coraz gorzej. "przypadkiem" kiedy tylko jest mowa o podwyżkach, spada ilość zamówień i straszy się ludzi brakiem pracy. Jak temat podwyżek zostanie zamknięty, pewnie znów (dziwnym trafem] okaże się że praca jednak jest, będzie ściąganie ukraińców i innych nierobów, aby tylko jechało. Polski zarząd uważa pracowników za bydło, są przekonani że skoro jeden związek zawodowy siedzi im w kieszenia druggi prowadzą bajkopisarze, to ludzie będą składać te suszarki za 20 % zarobków francuzów. w sumie chyba słusznie, bo francuzi nie daliby tak sobą poniewierać!!

Oddany pracownik
@Anita 18.06.2018 19:15

Pracowałem w tej firmie 12 lat , w tym czasie ani jednego spóznienia i sporadyczne dni na chorobowym ; pozytyw to regularne przelewy pensji na konto i zgodnie z porami roku w lato gorąco , a zimą zimno. Kadra kierownicza uważa że pracownik na każde polecenie nawet niezgodne z prawem powinien odpowiadać TAK .

Marta

@Kolo, Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, wyraź ją proszę w sposób zgodny z regulaminem. Na forum zaglądają potencjalni kandydaci do pracy, którzy poszukują wiarygodnych informacji. Wpisy wulgarne nie będą na forum tolerowane i będą zgłaszane do administratora. Jak wyglądają obecne warunki pracy w firmie Indesit?

Paulina
@Marta 10.09.2018 18:13

"Jak wyglądają obecne warunki pracy w firmie Indesit?" Od momentu kiedy firma została częścią Whirlpoola i zmieniła nazwę warunki są wspaniałe! Pracownicy z Suszarek nie muszą już chodzić na przerwę do stołówki, nie muszą bo i tak się w niej nie mieszczą, więc jedzą w większości na podłodze - taki "Japan style" Zresztą nawet jakby się zmieścili, to nie usiądą, bo Whirlpool jest firmą na dorobku i zakup kilku ławek, mógłby nadwyrężyć kondycję finansową tej firmy. O kondycję firmy nie martwią się niestety pracownicy magazynu - oświadczyli, że nie będą zostawać po godzinach, dopóki nie dostaną aneksów z podwyżkami. Jak oni mogli! Jak oni mogli? - zapewne będą się teraz zastanawiali związkowcy z Solidarności, którzy w powyborczym półśnie, przekręcają się właśnie z lewego boku na prawy. Wszak do następnych wyborów, jeszcze dużo czasu, może da się do następnych przeczekać w letargu, zanim wszyscy zdążą się wypisać?

Marta

@Paula, Zawsze warto szukać porozumienia. Szczególnie w kwestiach wynagrodzenia. Pracownikom jak i pracodawcy powinno zależeć na dobrej współpracy, ponieważ zadowolony pracownik przekłada się na zwiększoną efektywność firmy i bezpośredni zysk takiej firmy. Wspomniałaś o wyrównaniu, może warto to odebrać jako pozytywny sygnał nadchodzących zmian w firmie Indesit?

"pozytywny sygnał .."??
@Marta 03.09.2018 09:23

Koncern, który uzyskuje ponad 20 mld USD przychodów rocznie, daje pracownikom 1/3 kwoty na którą czekali i zatrudnia Ukraińców.. To jest ten "pozytywny sygnał nadchodzących zmian"? Bez jaj..

Marta

@Kuba, każdy dobry pomysł, może przynieść firmie wymierne korzyści w postaci zwiększenia efektywności pracy, oszczędności, a także dodatkowego zysku. Obecnie wartościowy pracownik to taki, które wykonuje rzetelnie swoje obowiązki, ale któremu zależy też na rozwoju firmy. Czy planujesz aplikować do firmy indesit?

Paula
@Marta 26.08.2018 11:45

Kuba nie musi aplikować, zapewne już tam pracuje.. ;) @Kuba, uważasz, że pracownik nie ma prawa mieć swojego zdania? Swojej opinii? Własnych spostrzeżeń? Pracownicy w Łódzkiej fabryce suszarek zarabiają 1/4 tego co wcześniej zarabiali Francuzi. Czy pracują gorzej? Wypracują mniejszy zysk dla korporacji? Gdyby tak było - nie przenoszono by tutaj produkcji.. Polacy mają takie samo prawo wyjechać na dobre wakacje, takie samo prawo dobrze zjeść, takie same prawo jak Francuzi do wyjścia czasem do restauracji. Jasne, że przeniesienie fabryki musi się opłacić, jesteśmy tanią siłą roboczą, ale czy robocza siła, tańsza o połowę nie wystarczy? Albo o 2/3 ? Czy naprawdę musimy się godzić na dojenie nas o 3/4 pensji Francuza? Dlatego, że jesteśmy Polakami? Umowa o pracę, to umowa oparta na współpracy, nie na wyzysku! Oczywiście można tę umowę zerwać i poszukać innej pracy, ale można też poszukać kompromisu.. ŻENUJĄCE 170zł wyrównania jakie ponoć pracownicy mają dostać i to dopiero liczone od połowy roku, z wyrównaniem jesienią - jest od jakiegokolwiek kompromisu baaaardzo dalekie..

Kuba

Zastanawiam się dlaczego tak chętnie chcielibyście wprowadzać w firmie swoje pomysły? Może trzeba mieć swoją firmę?

Mały 2003

Przypomnę tylko opinię pani głównej personalnej która Cytuję powiedziała że dla niej nie liczą się starzy pracownicy tylko ona stawia na nowych a taki nowy nie wyrabia się na swoim stanowisku Musimy jemu pomagać i wszyscy mają nas za to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> No chyba że jest dziewczyną ma włosy farbowane na czarno pełna solara to nawet kierownicy przy nim skaczą

Milejka
@Mały 2003 17.08.2017 18:52

A czy słyszeliście o uprawianym seksie w trakcie pracy pomiędzy pracownikami ?

Waldi

Może trzeba mówić o pewnych sprawach w firmie z szefostwem?

Andrzej

Dziwię się niektórym wpisom ponieważ słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!

Do Andrzeja
@Andrzej 05.07.2018 17:48

Chyba jaja sobie robisz ?! Dobry pracodawca ? :D Z roku na rok jest coraz gorzej, kompletnie leży zarządzanie, oszczędza się każdy grosz na pracownikach, źle zorganizowana praca, wypychanie na przymusowe urlopy w dniach bezprodukcyjnych, wypychanie do Radomska, coraz bardziej śmieszne podwyżki.. A miliony uciekają obok, bezsensowne inwestycje w maszyny, które nic nie wnoszą, po których wydajność spada i sztucznie kreuje się zysk w słupkach i tabelkach. Inwestycje w infrastrukturę która za chwilę jest demontowana, wydaje się ogromne pieniądze na coś co za rok ląduje na złomie, albo nic kompletnie nie wnosi. Nikt nie kontroluje sensu wydawanych pieniędzy, Włosi stawiają kolejne maszyny, które nie pracują prawidłowo, na co przymyka się oko i karawana jedzie dalej.. tak jest od lat.. wszystko w/g zasady "jakoś to będzie".

X

Kierownicy mają pretensje gdy nic po taśmie nie jedzie i się na chwilę usiądzie. Gdy się siedzi w palarni jest wszystko w porządku. Często widać kierowników spiących na nocnej zmianie i inni kierownicy do kolegów nie mają pretensji. Jeden kierownik mówi żeby czegoś nie robić bo to niebezpieczne np. wchodzenie na wlączoną taśme i poprawianie sprzętu. A jak się tego nie zrobi to inny kierownik obraźliwie krzyczy i ubliża.

Mirek
@X 12.02.2018 17:15

W normalnym kraju( po nagraniu video, lub audio) za takie zachowanie, taki troglodyta wróciłby do pasania świñ lub łopaty od której się oderwał.

aaa
@X 12.02.2018 17:15

potwierdzal bylem automatykiem tam pracownicy nie zyczliwi nie pomocni nie dziela sie wiedza , zmuszano mnie do łamania bhp i skakania do szybu gdzie byla zacieta winda z komponentami..... kierownik byly MarcinBurz... traktował ludzi jak (usunięte przez administratora) i tam tak sie traktuje człowieka aaa i jego teskty jak nie ma awarii to macie latac po hali aby wlosi widzieli ze sie nie stoi hahaah cymbał

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

Byłem i zNick nąłem
@Administrator 06.04.2018 10:57

Nowinki? POTENCJALNY PRACOWNIKU - zastanów się, czy chcesz przyjść do pracy, w której nikt nie będzie chciał Cię uczyć - bo zarabia po kilku latach mniej niż Ty na wejściu? W której na dzień dobry będziesz prawdopodobnie świadkiem strajku planowanego za chwilę przez pracowników? W której starannie dobrani, niezbyt lotni umysłem kierownicy poganiają wszystkich, jakby miał wybuchnąć pożar, a za jakiś czas zmuszają do urlopu, bo firma nie płaci za postojowe kiedy nie ma pracy. PO CO Ci to skoro więcej zarobisz w Biedronce? Fabryka Lodówek zamknięta, garstka ludzi przyucza się do nowego profilu produkcji, niedługo zapewne zaczną się przyjęcia. Pytanie tylko PO CO rozpoczynać pracę w firmie, która od kilku lat, jak tylko ma okazję, pozbywa się "chętnie" pracowników z umowami na czas nieokreślony? W razie potrzeby agencje ściągają na kilka miesięcy ludzi, płacąc im często nawet więcej jak firma swoim "stałym" pracownikom, następnie jak tylko spadnie produkcja - znikają szybciej niż się pojawili. Nie warto..

anonymous
@Byłem i zNick nąłem 13.06.2018 19:43

potwierdzal bylem automatykiem tam pracownicy nie zyczliwi nie pomocni nie dziela sie wiedza , zmuszano mnie do łamania bhp i skakania do szybu gdzie byla zacieta winda z komponentami..... kierownik byly MarcinBurz... traktował ludzi jak (usunięte przez administratora) i tam tak sie traktuje człowieka

Feliks

Czy firma prowadzi rekrutacje?

Marta

@Poszukujący, czy uzyskałeś już informacje dotyczące interesujących Cię kwestii w związku z zatrudnieniem przez agencję w indesit? Możesz się ewentualnie podzielić nimi z innymi na tym forum? Kilka słów na temat możliwości sezonowej współpracy z tą firmą będą ważne np. dla studentów poszukujących wakacyjnego zatrudnienia.

Zatroskany

Moi drodzy, już chyba czas najwyższy nagłośnić sprawe i wystosować jakiś fajny artykuł do prasy. Czy ktoś byłby chętny? Jeśli tak, napiszcie proszę pod moim komentarzem

produkcyjna.
@Zatroskany 03.05.2018 09:47

Ale jaka sprawę?

luka28

Jakie Agencje Pracy Rekrutują do Indesit na Dąbrowskiego ,(chodzi mi o wózek widłowy)?

Poszukujący

Jaka jest stawka wejściowa przez agencję na produkcji? Czy są teraz przyjęcia? Czy można przyjść tylko na wakacje?

Marta

@Nieznajomy z Multi, mógłbyś przedstawić czym zajmuje się dział firmy indesit, o którym wspominasz w swoim komentarzu? Jakie kwalifikacje należy posiadać, aby móc ubiegać o zatrudnienie w tym obszarze firmy? Proszę Cię również o opisanie warunków w oparciu, o które współpracujesz z indesit.

Paula

Żółte związki AGD nie widzą problemu w wydłużeniu okresu rozliczeniowego do 12 miesięcy, dyrekcja naciska na Solidarność, a oficjalnie CISZA.. Jak długo pracownicy będą to tolerować? Nie dość że zamiast postojowego firma zmusza do urlopów, to za chwile zamiast nadgodzin będą dni do odbioru. To wszystko za pensję sprzątaczki. Jak nie potrafią zorganizować produkcji to wypad na ukrainę. Środkowy palec dla wyzyskiwania Polaków!!!

Kołchoz zarządzany za pomocą bata..

Najpierw w kwestii zarobków, Przemysław pisał o sporze zbiorowym Solidarności - nie ma żadnego sporu, związki zgodziły się na "porozumienie" dzięki któremu ludzie pracujący krócej niż 2 lata nie dostają kasy, chorujący również, dostają tylko 50gr do stawki od września. Reszta dostaje od grudnia, spokojnie można stwierdzić więc że za 2017 podwyżek nie ma, bo to co podpisano da zysk dopiero na 2018. Jedyny + to premia frekwencyjna (obecnie stówka od jesieni będzie dwieście) Stawki - to co dostaniesz na wejściu - wiele nie urośnie, kilkadziesiąt groszy co roku. Normalni ludzie nie chcą pracować, zostają starzy pracownicy z jako-takimi stawkami, z nowych - kryminaliści i ludzie "z problemami", sezonowo masa ukraińców. Kierownicy - w większości prostactwo bez wykształcenia i umiejętności zarządzania pochodzący z prowincji. Zarządzają jak kapral w wojsku: pokrzyczy, opierd...oli, pomóc nie pomoże, najwyżej zaszkodzi. Jak znajdzie ofiarę to jeździ na niej dopóki ofiara nie padnie. W miarę układy można mieć po rodzinie, ewentualnie pracując za trzech i podlizując się na każdym kroku. Pracowników nie dobiera się pod względem umiejętności, tylko spośród tych którzy dają się łatwo zdominować, niepisana zgoda na rozpoczynanie pracy 15-20 min przed czasem, są tacy co przychodzą 40 min wcześniej i pracując darmo, szykują sobie zapas. Później są szczęśliwi że dostają 3 min na papierosa. Atmosfera jest tak fajna, że ludzie biorą z chęcią przymusowe urlopy, do których zmuszają kierownicy kiedy nie ma pracy.

obiektywny
@Kołchoz zarządzany za pomocą bata.. 08.08.2017 07:57

Co Ty człowieku za farmazony wypisujesz....

PRzemysław
@obiektywny 09.08.2017 10:47

Sama prawde napisał. Kierownictwo bez umiejętności zarządzania, proste chłopaki z ulicy. Pensja mała podwyżki kilkadziesiąt groszy co roku. Tak by stawka była większa od minimalnej o 0,50 do 1zł, plus premie kilka procent. Na lodówkach nocki wróciły, mobingowanie i przymuszanie do nadgodzin. Pracuje tam 8 lat. nic sie tam nie zmienia,moze poza tym że od czasu przejęcia przez whirpoola, wzrosła presja na jakośc produkcji i na czystośc na stanowiskach, dla pracowników to jednak dodatkowe utrudnienie.

Maciek
@PRzemysław 20.09.2017 00:37

"nic sie tam nie zmienia,moze poza tym że od czasu przejęcia przez whirpoola(...)" Nie no zmienia się.. Po to by podwyżki "lepiej" wyglądały kwotowo, przesunięto je z czerwca (zdarzało się i w maju) na grudzień. Kwota jaką pracodawca przeznacza na podwyżki jest nędzna, ale jak ludzie zasuwają nadgodziny w wakacje po starej stawce, to w grudniu można dać więcej i lepiej to wygląda, prawda? Tylko, że w ten sposób prawie rok uciekł, na co przystały "bystre inaczej " związki.. Te same związki, które zachęcały do zwolnień chorobowych, przy okazji zsyłki przymusowej do Radomska, a teraz podklepały pozbawienie tych osób grudniowej podwyżki..

obiektywny
@PRzemysław 20.09.2017 00:37

Czyste stanowisko pracy żebyś nie pracował w chlewie to dla ciebie dodatkowe utrudnienie?? To właśnie świadczy o poziomie Twoim i połowy pracowników ,którzy tutaj wypisują negatywne opinie...

X
@obiektywny 03.10.2017 14:42

Zależy jak czyste stanowsko. Nic nie jechało to całą powierzchnie wysprzątałem, poukładałem materiał. Na minutę usiadłem i przyszedł akurat kierownik zmiany z pretensjami. Na palarni można było być pół godziny i nikt się nie czepiał. Ten sam kierownik swoim kolegom z biura nic nie mówil jak spali w pracy.

Mari

Wytrzymałam w tej firmie dwa dni. Nie wszystko wyglądało tak pięknie jak na rozmowie wstępnej i szkoleniu BHP. Już od pierwszej godziny pracy narzucone było tempo, obowiązująca norma, nikt nie przejmował się tym, że jestem nowa i to mój początek pracy na produkcji, bo przypominam, doświadczenie nie było wymagane a rzekomo miałam przejść solidne szkolenie i wdrożyć się na spokojnie w stanowisko. Koordynatorzy co chwilę mnie popędzali, pomimo, że nie stanęłam w miejscu nawet przez 5 sekund i dawałam z siebie 200%. Mieli pretensje, że robię za wolno. Jak robiłam szybko to mówili, że niedokładnie. Wymagali natychmiastowej wprawy, ilości i jakości pomimo, że nawet nigdy nie miałam w ręku wkrętarki, a na obejrzenie blachy, założenie zawiasów, gumek, uszczelek, dwóch szyb (nie mogły być ani trochę popalcowane) i na wkręcenie 10 różnych śrub dano mi niecałe 1,5 minuty, bo w przeciwnym razie linia będzie stała! Pracownicy z sąsiednich stanowisk, z kilkuletnim stażem również nie byli grzeczni, Pani obok miała pretensje, że przeze mnie będzie musiała zostać do końca swojej zmiany i nadrobić zaległości a zawsze kończyła pół godziny wcześniej! Pozdrawiam serdecznie dział montażu, l.17. I co chwilę słyszałam różne sarkastyczne komentarze w stylu- gdzie ja się wychowałam, że tak mozolnie mi to idzie, bo przecież powinnam od razu wszystko umieć! Kierownicy, których zdążyłam poznać- ostatnie buraki oderwane od pługa, co drugie słowo to przekleństwo, zresztą pracownicy to samo i miałam wrażenie, że moja kultura osobista wręcz ich bawiła. Jedyny sympatyczny i ludzki- Pan Jacek Ś. reszta dno. Odnośnie kwestii finansowej... Zostałam oszukana przez Agencję. Rzekomo pensja miała wynosić 2200 na rękę, a nawet stali pracownicy dostają najniższą krajową. Co do transportu, również mnie oszukano. Miał być darmowy, w moim przypadku z Sieradza a okazało się, że po jakimś czasie trzeba za niego płacić albo zapewnić sobie swój własny. Współczuję serdecznie osobom które muszą tam przychodzić. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Chyba, że jesteście na tyle odporni psychicznie, że pozwolicie sobie wchodzić na głowę i być gnojonym od pierwszych minut.

Ewi
@Mari 28.10.2017 14:46

Mari , jesteś i tak lepsza , ja wytrzymałam tam 1 dzień dokładnie to samo miałam co Ty , chyba warunki pracy tam panujące doprowadziły do tego że większość ludzi tam pracujących to dzicz , obecnie pracuję w innym zakładzie gdzie duża przerwa trwa 30 minut i ludzie są tam więcej wyluzowani i tak jest w większości zakładów tylko jak widać Indesit jest wyjątkiem.

Uciekajcie, lepiej nie będzie.

Właśnie drukuje wypowiedzenie.. Po latach ciężkiej pracy i wysłuchiwania farmazonów kierowników, mam stawkę na poziomie pracownika firmy sprzątającej z supermarketu :/ Firma żeby zwiększyć swoje zyski, przenosi produkcje suszarek z Amiens, tam 270 osób pracowało z pensjami 1600 – 2000 euro, u nas mają tyle samo tylko że w złotych. KTO IM BĘDZIE PRACOWAŁ?!? Ukraińcy? Nawet oni nie są chętni.. Z grubsza licząc daje to oszczędności w samych płacach na poziomie ~300 tyś euro miesięcznie! Towar sprzedawany jest w tej samej cenie, czy wyprodukowany we Francji, we Wrocławiu, czy w Łodzi, dlaczego więc Łodzianie mają zarabiać najmniej ?!? Zarządu ani działania Solidarności nie widzę, chyba już ich nie ma? Widzę tylko przewodniczącego, który zabiegany zajmuje się drobnostkami, tematu podwyżek nie ma a jest JUŻ LUTY!! tematu siatki płac nie ma (a były obietnice w 2016) plan urlopów na lodówkach – nie ma, nie potrafią zaplanować produkcji – jak nie ma co robić - na siłę wyganiają na urlop i straszą paragrafami i sądem.. Radzę tę firmę omijać szerokim łukiem, szkoda czasu, szkoda zdrowia i szkoda życia, na każdym kroku rżną pracownika z pieniędzy mydląc oczy swoją propagandą. Od kwietnia zmiany na system płac w formie pensji zamiast stawki godzinowej i propaganda, że nikt nie straci.. Oczywiście „zapomnieli” wspomnieć, że wszyscy stracą na nadgodzinach w miesiącach dłuższych niż 168 godź roboczych, a nadgodziny tutaj to na niektórych działach niepisany standard. Jak ktoś się zastanawia nad podjęciem pracy to zdecydowanie ODRADZAM!

Marta

@Produkcyjna, nie podoba Ci się wynagrodzenie jakie otrzymujesz w indesit. Planujesz rozglądać się za pracą w innej firmie. Co, Twoim zdaniem jest głównym powodem, dla którego uważasz, że powinnaś zmienić pracę? Jak długo pracujesz w tej firmie? Czy jest jakiś aspekt pracy w indesit, który może skłaniać do podjęcia współpracy z tą firmą? Każda uwaga będzie pomocna dla osób, które rozważają aplikowanie do indesit.

produkcyjna.
@Marta 15.12.2017 22:42

Wynagrodzenie jak wynagrodzenie. Wlasnie dostaliśmy podwyżki. Nie podoba mi się ta praca, głównie przez ludzi tam pracujących. Chamstwo, obmawianie na porządku dziennym. W zasadzie to tylko wynagrodzenie mnie tam trzyma. Nie mam powodu myslec, że gdzie indziej są normalniejsi ludzie, ale jak mam znosić buractwo to lepiej za większą kasę. W Indesicie niestety ciągle kombinują jak nam zapłacić jak najmniej. Np teraz padła produkcja. Mówili,że będziemy pracować do końca roku więc większość ludzi nie ma urlopów. Tak więc zamiast zapłacić postojowe to sugerują żeby brać urlopy bezpłatne. Oczywiście zmusić cię nie mogą. Możesz siedzieć w zakładzie gdzie jest bardzo zimno jak produkcja nie idzie i chować się przed wyższym kierownictwem żeby nie widzieli że nie pracujesz. Wiem są gorsze tragedie niż marznięcie w pracy. Znowu jak ruszy produkcja to musisz pracować non stop, nawet jak się maszyna zepsuje to musisz sobie znaleźć zajęcie żeby nie odpoczywać ani sekundy. 15 minut przerwy na 8 godzin. Praca monotonna, często wymagająca precyzji i siły fizycznej jednocześnie, a także silnej psychiki, bo jak mówiłam ludzie wredni. Kierownicy mają wieczne pretensje. W ciągu ostatnich 2-3 lat spadła ilość braków, poprawił się porządek. Co w zamian dostali pracownicy? Pretensje, że nie jest jeszcze lepiej. Gdyby nie pogotowie strajkowe w 2016 roku to pewnie podwyżki byłyby jeszcze mniejsze. A przede wszystkim nie szanuje się tu doświadczonych pracowników. Jak przychodzą agencyjni w okresach wzmożonej produkcji to starzy pracownicy mają ich szkolic, pilnować, zrobić swoją robotę i zabrać jeby jak nowi coś zrobią nie tak. Jak lubisz ciężką pracę gdzie nikt cię nie docenia za kasę lekko ponad najniższa krajowa to praca jest Ok.

gość

Mari – to co napisałaś to czysta kwintesencja, niestety nie ma co liczyć na zmianę polityki zatrudniania, a co za tym idzie warunków pracy, ponieważ to Korporacja dojenia i wyzysku.. Kierowników specjalnie się dobiera tak że mogą być mierni, bierni, ważne żeby byli wierni i posłuszni. Tacy ludzie dobierają sobie następnie pracowników.. Stawek też nie ma co porównywać - na umowie przez agencję stawki czasem są wyższe niż pracowników z kilkuletnim doświadczeniem. Dyrekcja firmy nie kryje że woli pracowników tymczasowych, bo to im się zwyczajnie opłaca. Z Ukraińcami i pracownikami tymczasowymi mogą płynnie regulować zatrudnienie, więc pewnych, doświadczonych, z dużym stażem nie szanują, liczą że się sami pozwalniają. Są teoretycznie dwa związki zawodowe, ale jeden od dawna jest uważany za żółty związek, a w drugim przewodniczący robi dokładnie to samo, za co kiedyś krytykował ten pierwszy. Decyzje podejmuje sam, nie pytając nikogo o zdanie, bazuje na zastraszeniu ludzi Radomskiem i zwolnieniami, podwyżki przesunięte o pół roku i na warunkach takich że połowa pracowników nie dostanie, urlopy sprzedane do dyspozycji pracodawcy, jak potrzebujesz urlop to się musisz o 1 dzień prosić przez dwa tygodnie.. Jak firmie pasuje to masz urlop z przymusu, co przyklepuje pan przewodniczący z automatu, a jakby ktoś miał inne zdanie to postraszy Radomskiem. Odnośnie ostatniego zdania, cyt.:” Chyba, że jesteście na tyle odporni psychicznie, że pozwolicie sobie wchodzić na głowę i być gnojonym od pierwszych minut.” takich co nie pozwolą sobie wchodzić na głowę to firma nie potrzebuje ;)

Łodzianin
@gość 23.11.2017 10:47

Marii i Gość sporo mi naświetliliście swoimi dwoma wpisami. Bo chciałem zapytać jak klimat współpracy , a tu widać na zasadzie dokopania i wyśmiania nowego, zapewne celem leczenia swoich kompleksów, lub brakiem kultury- tak zazwyczaj jest. Jak to mówią można wyjechać ze wsi, ale wieś zostaje w człowieku. Szkoda że kierownictwo na to pozwala, ale widać wspólne środowiska i kultura ( znaczy brak) się przyciągają . Mam jednak pytanie co z zarobkami, bo słyszałem że przez firmę zewnętrzną pracując dodatkowo ze dwie Sb w mscu można dostać na rękę 2200-2400zł. Pytanie dwa czy jest zróżnicowanie zarobków zwykłych pracowników produkcji w zależności od typu pracy , jak coś ambitniejszego robisz to masz więcej? Miałem nadzieję że w Indesicie nikt 2100 brutto nie dostaje,stawiałem na minimalną 2500 brutto ;/

Wózkowy
@Łodzianin 01.12.2017 17:04

Lepiej wal do Biedronki na kasę, od stycznia dostaniesz brutto 2700+550 premii za frekwencję, kasjerzy w Biedronce z 3 letnim stażem dostaną 3000+550 premii frekwencyjnej. Indesit jedyne co zapewnia to dogadanie się ze Związkami Zawodowymi i zabranie pracownikom urlopu zamiast wypłacenia postojowego kiedy nie ma produkcji, albo zabranie podwyżki za 2017 (obowiązującej dopiero od GRUDNIA!!!) za to że rozchorowałeś się w zakładzie gdzie wszyscy z gorączką przychodzą i kichają, bo szkoda im ostatnich resztek premii Tu już nawet ludzie z Ukrainy nie chcą pracować jak na początku ;D

produkcyjna.
@Wózkowy 02.12.2017 12:10

To chyba wozkowi maja 550 premii frekwencyjnej, bo ja mam 200 i to od 2 miesiecy dopiero. Spadam do Biedry.

Wózkowy
@produkcyjna. 04.12.2017 12:09

Przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem :) Od stycznia w BIEDRONCE ma obowiązywać 2700+550 frekwencyjnej dla świeżo zatrudnionych, dla kasjerów z 3 letnim stażem 3000+550 brutto. Nie w Indesicie.. W Indesicie możesz obejrzeć najwyżej przedstawienie, zorganizowane na zebraniu przez pana ze związków (który gada jak rzecznik dyrekcji, a nie przedstawiciel załogi) razem z "hr-partnerem", ewentualnie na boku powie Ci "co my możemy jest nas za mało, a firma nie ma pieniędzy" Firma, która notowała ponad 3 mld euro przychodu rocznie, należąca do koncernu, który w ub. roku miał prawie 21 mld usd przychodu.. no faktycznie aż ich żal..

Produkcyjna
@Wózkowy 04.12.2017 21:40

No widzisz jak ta firma pada na mózg. Nawet czytać już człowiek nie potrafi ;) Co nie zmienia faktu, że czas zainteresować się inną pracą na poważnie.

widzewiak
@Wózkowy 04.12.2017 21:40

W wielu miastach Biedronka na dzień dobry płaci 3000 brutto plus dodatki za coś tam. Czyli co w Indesicie ciężko na produkcji zrobić szeregowemu pracownikowi te 2300 na rękę. Przerażają te układy i opisywane chamstwo , co gorsze tolerowane przez przełożonych.

Aneta

Pozdrowienia dla pań i panów z Zarządu ZZ, którzy właśnie sprzedali urlop pracowników, jak ktoś planował zostawić sobie kilka dni na przyszły rok, to może osobiście podziękować przewodniczącemu i zapytać czy kawa z panią dyrektor smakowała ?

Marta

@Mari rozumiem, że nie podobała Ci się praca w firmie indesit. Możesz powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia zaproponowanych Ci przez tego pracodawcę na rozmowie kwalifikacyjnej?

Ewika

Pracuje w Indesit od 3 miesięcy przez firmę zewnętrzną i tak szczerze nie wiem o czym tu ludzie piszą atmosfera super ,kierownicy spoko ,jestem na lodówkach i jestem zdziwiona negatywnymi opiniami .Jedyny minus że dużo ukraińców zworzą a nie zatrudniają ludzi bezpośrednio przez indesit to jedyny minus.

Bartosz

Nikt nie twierdzi, że firma jest idealna. Ja nie słyszałam, żeby ktoś był zadowolony ze wszystkiego w swojej firmie. Jest raz lepiej raz gorzej bo tak jest!!!!!!!!

Baletmistrz

Dlaczego niektórzy zamiast pracować tylko obserwują innych i pozwalają sobie na ocenianie pracy swoich zwierzchników? Chyba im się coś pomyliło, to nie ich praca!!

Norbi

Jak się ktoś nie nadaje do takiej pracy to nie poleca! Zawsze można zmienić firmę tym bardziej, że jest spore zapotrzebowanie na rynku. Po co tak pisać?

anoooooonim
@Norbi 23.08.2017 23:14

@Norbi wolno każdemu wyrazić opinie, w końcu to forum. Ale jeśli widnieje większość złych opinii o tej "firmie" to coś jest na rzeczy. Pozdro ????

anonim

Nie polecam tam pracy, zwłaszcza na lodówkach dział montażu 4. Kierownik traktuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle znajdzie powód do uczepki, nawet jeśli sie jest nowym pracownikiem. Potrafi tez oskarżyć o cos czego nie zrobiłeś. Mobbing jednym słowem, do tego cieżką praca i niskie pieniadze. Chyba ze jak ktoś lubi byc pomiatany to zapraszam tam ;) ale mozna znalesc normalniejsza prace, nawet jak się człowiek jeszcze uczy na przykład. Co prawda mało normalnych firm jest, ale mozna próbować. Ale NIGDY Indesyf ;)

Zostaw opinię o Indesit - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indesit