Carcoustics Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 24 ocen.

Carcoustics Poland Sp. z o.o.
4 24 6 1

Opinie o Carcoustics Poland Sp. z o.o.

anonim

(usunięte przez administratora)

..............

To po co wchodzisz na to forum? Gorzkie żale :) Uważaj na swój mózg w nowej firmie żeby Ci nie odparował !!! Milutkiego dnia .........

anonymous
@.............. 26.08.2018 11:27

Wchodzi się na forum firmy żeby czegoś się dowiedzieć o firmie ,atmosferze o tym czy wogule warto zawracać sobie głowę. Czasem opinie ludzi pomagają podjąć decyzje

............................
@.............. 26.08.2018 11:27

gorzkie żale to ty masz ciołku a mózgu to takie jak ty nie majo nie moty i dawno im wyparował normalny człowiek nie biega w pracy co 5 sekund tylko niewolnik gratuluje kariery widocznie na nic innego cie nie stać inteligentni już dawno z tam tąd uciekli i ci co coś potrafili a nie tylko przeciąć nożem gąbkę czy guziki wyjąć w tempie na akord

..............................
@.............. 26.08.2018 11:27

dodajmy że nie ma dodatkowych przerw po wyżej 30 st a tyle to tam jest nawet w listopadzie tylko 15 min bo te 5 min musisz odrobić czyli kolejne łamanie bhp

nick

Idzie Grześ Przez wieś, Worek piasku niesie, A przez dziurkę Piasek ciurkiem Sypie się za Grzesiem.

'.............................

wszystko co piszą niżej prawda jak można tak firmę spierdzielić wiadomo polak słucha się niemca mają szczęście że mają tych paru wieśniaczków co tam robią co się cieszą że jabłko czy loda dostali za 80 gr poziom inteligencji ujemnyalbo takiego (usunięte przez administratora),czy Tomusiaalbo pewno panią na golfie co często na dopingu jest bo by była rotacja co tydzień chcesz a panie z hr ludzią oczy tylko zamydlają owszem są miłe ale co z tego jak w takim (usunięte przez administratora) trzeb a tyrać pamiętam jak hr prosili mnie żeby nie pisać na forum

///
@'............................. 04.10.2018 05:02

Jak Cię prosiły żebyś nie pisał to po co piszesz? Masz problem żeby poprawnie złożyć zdanie a chcesz mieć dużo do powiedzenia! Obrażasz kolegów ze swojej zmiany, bo nie masz odwagi powiedzieć im tego prosto w oczy. To Twój poziom inteligencji jest ujemny !!! Co do (usunięte przez administratora) w Firmie; jestem jednym z nich i wcale się tego nie wstydzę, bo przynajmniej mają na kogo liczyć. Pewnie już wykorzystałeś cały urlop na żadanie w styczniu a teraz szykujesz się na kolejne L-4 i nie wiesz jak zabłysnąć !!! Z miasta ! Lepszy ? Inteligentniejszy ? Mądrzejszy ? Po Twoim wpisie widać , że NIE !!! Napisz o warunkach w pracy albo o zarobkach chyba, że masz pomysł jak usprawnić pracę w Carcoustic.

..........................
@/// 04.10.2018 12:10

po 1 młotku już tam nie robię a robiłem prawie od początku po 2 moję wypowiedzi są jasne i prawdziwe jak było i co się działo w firmie po 3 ludzie ze wsi nie są żli ale ci tam tak i to nie jest tylko moje zdanie jeszcze na początku zanim za czeli przyjmować tych z polecenia to jakoś było potem się klany porobiły robi 5 osób koło siebie i nawet ze sobą nie gadają to standart tam po 4 młotku po to piszę żeby ostrzec innych przed tym kołkozem wiesz ilu ludzi odeszło ze względu na zdrowie z tej pracy ja wiem kilka w ciągu 2 lat to dużo jak ja się przyjmowałem to przyjęły się jeszcze 4 osoby żadna nie została ja zrezygnowałem i teraz mam więcęj nie pracuje w rakotwórczym środowisku na akord i spokojną prace dlatego tak mam inteligencje bo gdybym nie miał to bym tam siędział i narzekał ale coś potrafię więc jestem gdzie indziej i nie muszę biegać w okół stołu przy 50 stopniach celciusza

?
@.......................... 07.10.2018 10:46

Nie pracujesz i wchodzisz na to forum !!! :) Po co ?

Bielany

Nieciekawa firma, montownia to mało powiedziane. Innowacyjności zero, systemów sterowania brak, produkcją kieruje prostak "dyrektor" udający kompetenego. Nie polecam na stałe chyba że na czas znalezienia czegoś lepszego.

zzz

Praca nie adekwatna do zarobków. Szkodliwe warunki pracy. Faworyzowanie na zmianach. Układ zamknięty !!! Brak zaangażowania w rozwiązanie konfliktów. Bez szans na poprawę ! Nie polecam !!!

Andrzej

@............................, proszę, żebyś na tym forum wypowiadał się w kulturalnej formie i nie obrażał nikogo. Przeczytaj sobie regulamin, który zaakceptowałeś pisząc swoją opinię https://www.gowork.pl/regulamin. Carcoustics Poland szuka specjalisty do spraw planowania produkcji. Oferują szeroki wachlarz wyzwań zawodowych, możliwości dalszego rozwoju własnych kompetencji w międzynarodowym środowisku, udział w projektach szkoleniowych, atrakcyjne stałe wynagrodzenie, pracę w dynamicznie rozwijającym się na całym świecie przedsiębiorstwie. Zachęcam Was do składania CV i dodawania opinii na temat firmy.

............................
@Andrzej 13.09.2018 12:41

możliwość rozwoju tak chyba u góry na pewno nie na produkcji na produkcji najwyżej rozwiniemy se chorobę,udział w szkoleniach tylko biuro jak coś więc nie atrakcyjne wynagrodzenie większość firm płci to co wy czyli między 2500a 2800 a tu jeszcze odlicz dojazd na zadupie a przedsiębiorstwo się cofa a nie rozwija

.
@............................ 15.09.2018 07:15

Specjalista ds planowania produkcji to praca biurowa

..............................
@. 21.09.2018 19:10

tak biurowa głąbie na taśmie nie zapierdzielasz przecież

?

A jak liderzy na zmianach?

Turbojanusz

Na hali jest zdecydowanie za gorąco 42 stopnie to nie jest temperatura do pracy w takim tempie , nawet z biura nikt już nie chodzi ponieważ im za gorąco a produkcja musi stać przy tych piecach 8 godzin to już nawet nie jest śmieszne .

:(
@Turbojanusz 06.08.2018 15:06

Powinni skrócić czas pracy do 6 godzin !!! Bo to może się skonczyć tragedią !!!

............................

gratisy głąbie warte 1,70 brawo normalni ludzie zwracają uwagę na to jak firma ich traktuje ,warunki finansowe,możliwość rozwoju a tu jest żenada pensja jak wszędzie doliczysz dojazd to tak naprawdę masz 15 brutto bo te dodatki do dojazdu 50 do 80zl to nic ,szacunku nie ma obłuda,szkodliwe warunki robota na akord w 45 stopniach więc co pracownikowi z jabłuszka nie bądz śmieszny do nagroda dla ludzi pozbawionych mózgu bo każdy normalny owoce w domu ma te pozytywy to chyba panie z hr piszą ewentualnie Tomuś ,lub wojskowy ja już tam trochę nie robię mam 400 zl więcej prace lżejszą też na produkcji więcej przerw swobody chcesz mieć raka twoja sprawa

Postronny

Do ludzi piszących na tym forum. Nie zauważacie, że osoby, które najwiecej mają do powiedzenia, nie potrafią sklecić poprawnie zdania w języku polskim? Faktycznie, mamy teraz rynek pracownika, nie pracodawcy, ale pamiętajcie, dodatki są dodatkami... Skoro największą popularnością w wypowiedziach cieszą się jabłka i lody, które są świetnie przez osoby wypowiadające się wyceniane (gratuluję znajomosci cen kupna), może najwyższy czas zakończyć serwowanie gratisów - będących dobrą wolą firmy. Przestańcie proszę pisać takie farmazony... Ludzie chyba zapomnieli, że do pracy przychodzi się po prostu pracować... daj palec, bedą chcieli rękę...

Pracownik
@Postronny 03.08.2018 21:23

Jako postronna osoba chyba nie wiesz o czym piszesz ! 30st a w tym tygodniu nawet 40 st na produkcji i dużo więcej przy maszynach ( każda wytwarza ponad 200 st) to nie jest powód dla którego firma w/g Ciebie serwuje gratisy ?¿ Myślisz, że bez powodu o tym piszą!!! Praca w tak wysokich temperaturach to bardzo duże obciążenie dla organizmu myślisz, że wystarczy sama woda ? Mało wiesz albo pracujesz w klimatyzowanym biurze!!! Zejdź na produkcję i popracuj 8 godzin i wtedy napisz coś na tym forum. Możesz być pewny, że ludzie przychodzą tutaj dla pieniędzy nie dla Satysfakcji z pracy w szkodliwych warunkach !!! W Kodeksie Pracy nie ma górnej wysokości temperatury przy której pracodawca byłby zoobowiązany do dodatkowych przerw, skrócenia czasu pracy czy zapewnienia posiłków regeneracyjnych- obecnie musi zapewnić Wodę !!! ( Ile jesteś w stanie wypić wody na jednej zmianie?) Jak już wspomniałeś o gratisach od firmy, które są jeszcze dobrą wolą firmy to tak naprawdę mają chociaż w małym stopniu rekompensować warunki pracy !!! I nie pisz proszę, że jak komuś się nie chce tutaj pracować to może zmienić pracę, zrobi to kiedy uzna, że nic w tej firmie nie zmieni się na lepsze !!! Przyjdź na produkcję i miej odwagę powiedzieć co o nich myślisz...kolejny postronny cwaniaczek...

Andrzej

@Romek, jako pracownik firmy napisz o swoich doświadczeniach w Carcoustics Poland. Jesteś zadowolony z atmosfery w pracy i masz dobre relacje ze współpracownikami? Czy pracownicy dostają od firmy lody i owoce? Masz racje to miły gest. Czy możesz liczyć na pakiet socjalny, który zawiera dofinansowanie do wypoczynku letniego lub bony na święta? Sytuacja na hali się poprawiła i wentylacja obniżyła temperaturę? Czy według Ciebie firma daje stabilne zatrudnienie i proponuje umowę na czas nieokreślony? Zachęcam Cię do zostawienia swojej opinii.

Daro
@Andrzej 21.07.2018 17:47

Dla mnie atmosfera jest na plus ale to jest zależne od osobowości danych pracownikow. Dostaje sie Jabłka i lody. Pensja też przyzwioita, ale ciezko kazdemu dogodzic.

..............................
@Andrzej 21.07.2018 17:47

atmosfera na plus nie bądz śmieszny każdy tylko gada pod nosem a jak lider przechodzi to cicho się nie odezwie ludzie 1 drugiemu (usunięte przez administratora) obrabia,nawet zebrania robili że będą liczyć ile kto wychodzi do wc poza tym biegasz jak robocik przymusowe nadgodziny zero szacunku

...................

JAKIE BHP o czym ty mówisz w Polsce nie istnieje coś takie tak samo jak sanepid to fikcja każdy to wie kto pracował nie ma żadnych dodatków 2600 jak za taka prace to śmieszne pieniądze inteligentni ludzie uciekają tak naprawdę nie ma żadnych pozytywów umowę o pracę dają prawie wszędzie ,pensja jak wszędzie ,dojazd do d,szkodliwe rakotwórcze opary,tam nie pracujesz tam biegasz i robisz za 2,bony jak wszędzie ,przerwa krótka ,dostaniesz jabłko za 30gri loda latem za 80gr żałosne na 1 zl każdego jeszcze stać a miało być tak pięknie nie ma osoby która nie ma blizn od oparzeń a firma ma 2 lata i to nie wina ludzi tylko tempa pracy i braku bhp

Romek
@................... 16.07.2018 05:23

Jak ci nie pasuje to się zwolnij, a jabłka i lody to dobry gest od firmy i nie ważne ile kosztują.

Dulcynea
@Romek 18.07.2018 09:38

Bardzo lubię wtorki z owocami, środy z lodami, ostatnie czwartki miesiąca z ciastem, urodzinowe słodkie niespodzianki nie powiesz mi, że w innej firmie to miałeś!!! Pamiętam też pizzę od Dyrektora- była pyszna !!! Dziękuję :)

............................

to niech ci płacą w tych jabłkach bo l oda to sam robisz brodatemu widocznie cie nie stać na jabłko tylko głupi się cieszy z czegoś takiego pewnie też się cieszysz ze normy prawie nie do wyrobienia

Buba

A jak sytuacja z S/L po tym jak jednego zwolnili jest lepiej ?

anonim

(usunięte przez administratora)

:(

A jak tam utrzymanie ruchu ? Klima działa, można pracować ;)

Darek W

Zachęcam wszystkich wpisujących się na forum do podpisywania się... każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Ale podszywanie się pod kogoś to brak cywilnej odwagi... niezależnie czy zgadzam się z wpisem czy nie....

Andrzej

@,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, powinieneś zgłosi do Działu BHP szkodliwe opary na hali. Powinni się tym zając i poprawić sytuację. Czy masz płacone dodatkowe wynagrodzenie za pracę w szkodliwych warunkach? Czy obowiązują pozapłacowe bonusy takie jak szkolenia lub pakiet socjalny? Jakiego rodzaju umowy podpisuje pracodawca z pracownikiem? Zlecenie, czy na czas określony? Każda informacja, którą dodasz będzie cenna dla osób poszukujących zatrudnienia.

xyz

Bałagan, brak zainteresowania przełożonych produkcją. Dwa tygodnie przed postojami maszyn odbywa się spotkanie, żeby iść na urlopy (chociaż wiadomo było o postojach od pół roku). To są jaja, nie zarządzanie...

anonymous
@xyz 27.06.2018 17:55

podobno decyzja o zamknięciu już zapadła...

Abc
@xyz 27.06.2018 17:55

Jest coraz gorzej. Nie polecam tej firmy !

............................
@Abc 28.06.2018 19:57

CHYBA Z 4 SOBOTAMI ŁOSIU to byś musiał miec 600 brutto a tyle nie dają tylko nieco ponad 3000

Xyz
@............................ 10.07.2018 09:18

Po całym dniu w robocie głowa mnie strasznie boli od tego smrodu. A ten podstarzaly behapowiec wciska kit że to nieszkodliwe. Terefere może niech sam stanie przy prasie to zobaczymy

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@............................ 10.07.2018 09:18

BHP W WIELU FIRMACH JEST TYLKO NA PAPIERZE jak sam o siebie nie zadbasz to nikt nie zadba ja się zwolniłem po paru mieś zdrowie i płuca masz jedno gdyby nie ludzie z wiosek nie maiłby kto tam pracować bo u nich nie zarobi się 2600 ja słyszałem o 2 kobietach które się rozchorowały przez firmę przez wdychanie tych oparów do tego robota na akord nie raz byłe świadkiem jak ludzie np z amazonu przychodzili zobaczyli jak to wygląda i rezygnowali bo w amazonie już jest lżej

anonymous

zamykają firmę ?

Były

Steinblau - firma zaraz przed Carcoustics płaci operatorom od 3500 do 4000 netto... Tyle, jeżeli chodzi o "konkurencyjne" wynagrodzenie w firmie. (usunięte przez administratora)

AzbestowyEgon
@Były 04.03.2018 10:03

Uhhahaha. Ile steinblau płaci? Pracowałem tam i większego syfu w życiu nie widziałem. A operatorzy wiader o których wspominasz zarabiają 2500na próbnym i 500 więcej na stałym. A po 8 godzinach kręgosłup wysiad

Andrzej

Czy Carcoustics Poland prowadzi obecnie jakieś rekrutacje? Czy ktoś posiada informacje na jakie stanowiska firma potrzebuje pracowników? Zachęcam do dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z rekrutacją i przebiegiem rozmowy o pracę. Myślę, że wypowiedzi pracowników firmy będą pomocne dla osób zastanawiających się nad pracą w Carcoustics Poland.

Andrzej

@Ta jasne, wpisy są usuwane przez administratora tylko wtedy, gdy naruszają regulamin serwisu. Akceptujesz go przed dodaniem komentarza. Zachęcam Cię do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin

Ta jasne
@Andrzej 07.06.2018 17:52

Dziad firma nic więcej Porażka unikać szerokim łukiem

............................
@Ta jasne 18.06.2018 19:56

KONKRETY SĄ TAKIE ŻE ROBISZ ZA 3 w szkodliwych rakotwórczych oparach za przeciętne wynagrodzenie ,zero szacunku, a panie z hr są miłe ale to gra pozorów uwiły se ciepłe gniazdo więc się trzymają bo praktycznie biorą kasę za darmo jak w każdej firmie młotki pokazały że można być niewolnikiem to zasuwają i firma idzie w dół żadna firma na świecie tak nie miała żeby rok po otwarciu zacząć upadlać ludzi ,traktować jak pomyje człowiek to nie maszyna

Margo
@............................ 19.06.2018 06:44

Aż tak zle jest ?

Andrzej

@Ta jasne, nie podałeś żadnych konkretów w swojej wypowiedzi. Może napiszesz coś więcej na ten temat? Zachęcam Cię do wyrażania swojej opinii popartej przykładami. Pomoże to osobom zastanawiającym się nad złożeniem swojego zgłoszenia do Carcoustics Poland o pracę. A resztę forumowiczów proszę o wzajemne nie obrażanie się. Wpisy, które będą naruszały regulamin serwisu będą usuwane przez administratora.

Ta jasne
@Andrzej 31.05.2018 23:57

Po co? zęby została usunięta przez administratora ?

Oleee

Jeśli liderzy odchodzą to chyba nie jest najlepiej

............................
@Oleee 28.05.2018 21:59

liderów wywalili zostali tylko pieski tresowane ten kto miał swoje zdanie a jeszcze jakiś odrobinę szacunku do ludzi musiał odejść z pustego i Salomon nie naleje a szwaby oczekują cudów nie da się zbudować linii z 2 ,3 osób skoro wcześnie było 6,5 jak wszędzie wina wieśniaków chcą się pokazać przychodzi taki i się cieszy bo wcześniej miał 1500zl a teraz 2400,2500 i kosztęm innych robi za 2 ale tylko na lżejszych bo żaden z nich nawet tych od początku nie da rady np na klipsach przez pół roku raczej nawet Tomuś by się zwolnił gdyby tak robił nawet lider Mareczek nie daje rady na klipsach chwile podgoni i (usunięte przez administratora) i wie o tym ze tam 2 osoby mają robić Niemcy nawet tak mówili oczywiście po angielsku a 90% ludzi tam nawet Polskiego nie zna tylko łacina a polak pokazał to niech robi za 3

Janko Muzykant
@............................ 29.05.2018 04:56

Inteligent zasrany się odezwał... Tylko narzeka i narzeka, przychodzi do roboty narzeka, w robocie narzeka, po robocie w szatni narzeka. Jak Ci tak źle, złóż wypowiedzenie i nie psuj atmosfery. Może poproś TL to Cię przeniosą z Golfa na inną maszynę, bo plując na forum na wszystkich raczej nic nie wskórasz.

Bleck
@............................ 29.05.2018 04:56

Czyli zwalniają tez liderów To chyba Naprawę nie jest dobrze A chciałem rekrutowac

Janko Muzykant
@Bleck 30.05.2018 10:32

Jeden sam się zwolnił, poszedł do innej firmy ot cała filozofia.

nikola
@Bleck 30.05.2018 10:32

nikogo jeszcze z TL nie zwolnili odwrotnie awansowali na wyższe stanowiska

anonim

(usunięte przez administratora)

............................

tak jak pisałem kolejna wypowiedż potwierdza płuca macie tylko raz na całe życie a kasa śmieszna jak na te warunki mi wyskoczyło coś na redgenie i musiałem leczyć nie wierzcie w teksty że wszystko w normie mamy papiery wystarczy godz porobić i już się wie w Niemczech ta firma nie miała by prawa istnieć dlatego jest u nas w lidlu lepsze warunki a zarobisz to samo i bez raka

bestia
@............................ 20.05.2018 20:17

ta firma jest w kilkunastu / także wysoko rozwiniętych / krajach i na kilku kontynentach :) istnieje od wielu lat :)

............................
@bestia 21.05.2018 22:22

ale każdy kraj ma swoje prawo i np w Niemczech nie przeszły by te rzeczy co u nas czy na Słowacji

Ta jasne

Nie polecam ,bałagan ,smród,i inne szkodliwe świństwa

Lulek

Ile osób jest na produkcji ? Liderzy są ok?

freak
@Lulek 21.05.2018 22:11

ok. 25 osób na zmianie, liderzy nie najgorsi

bestia

KRÓTKA PAMIĘĆ BYŁY TEŻ NADGODZINY 200% PŁATNE i DODATKOWA PREMIA ZA PRZYJŚCIE W SOBOTĘ- TEŻ JAK W 99% FIRM?????? JAKICH?

............................
@bestia 17.05.2018 16:13

nie 200 tylko 100 jak w regulaminie ludzie nie mają sił na 8h a co dopiero 12 chyba że cześć nierobów co ma lżejsze stanowiska niektórzy na dopingu anfetamina np na golfie wiecie kto

Abc
@............................ 17.05.2018 19:42

Dla kasy zrobi wszystko :(

bestia
@............................ 17.05.2018 19:42

200%

bestia
@............................ 17.05.2018 19:42

kłamstwo nie popłaca :) , 200% i premia, czyli nie tak, jak w kodeksie :) tak było; nadgodziny nie są i nie były w tym zakładzie obowiązkiem, każdy pracownik zgłasza się dobrowolnie i za nadgodziny dostaje wynagrodzenie.

bestia
@............................ 17.05.2018 19:42

czasem nawet premie i nadgodziny 200% :) krótka pamięć i brak sprawiedliwej oceny.

Linde
@............................ 17.05.2018 19:42

na dopingu na golfie to babo-chłop

IVO

dobra firma, dobrze się pracuje i dbają o pracowników, nadgodziny płatne, premie są, podwyżki. dużo dobrego się dzieje.

..............................
@IVO 27.04.2018 20:21

co dobrego się dzieje że lody za 70 gr dadzą,ze norma jest zwiększana a stanowiska obcinane już zaczeli więcej płacić bo ludzi brakuje puknij się w łeb firma była dobra przez pierwszy rok istnienia teraz pochyła w dół

..............................
@IVO 27.04.2018 20:21

nadgodziny w99% firm są płatne to obowiązek pracodawcy a premie se policz zarabiasz 2600 więc masz 100 zl premii ale premia jałomużna reszta to wypracowane godziny pseudo dodatek za dojazdy jak jesteś z wroc to 50 zl i dodatek za nocki nic ci nie dają od siebie nawet przerwy na normalny posiłek nie ma jak w wielu firmach ale za to możesz zjeść jabłko za za 28gr loda za 70gr i raz na kwartał kawałek ciasta za1zł szt żenujące

Gggggg
@.............................. 07.05.2018 07:10

Oho troll internetowy znowu atakuje. Jak poprzednio, nie podoba się wiesz gdzie są drzwi... A nie, czekaj, głąb który nie potrafi nawet porządnie zdania złożyć i jedyne na czym się zna to otwieranie piwa, powinien zarabiać 10 000 zł netto, no tak...

bestia
@.............................. 07.05.2018 07:10

KRÓTKA PAMIĘĆ BYŁY TEŻ NADGODZINY 200% PŁATNE i DODATKOWA PREMIA ZA PRZYJŚCIE W SOBOTĘ- TEŻ JAK W 99% FIRM??????

anonim

(usunięte przez administratora)

duży

Prawda, Tomek nie nadaje się na lidera, już lepiej gdyby Marek nim został

............................
@duży 12.05.2018 12:50

ale dobrze wchodzi w d MAREK to jeszcze większy ułom on to na pewno nie umie zarządzać nawet swoim wackiem

Mi sia

Dobry lider ? Takich tu nie ma i chyba nie było

............................

nawet w amazonie nie ma takiej patologii między ludżmi są konfidenci ale nie aż tyle główna wina to te klany wieśniaków co dojeżdzają razem 1 2 poleca hr nie weryfikuje a to sama patologia liczy się sztuka za grosz kultury są wyjątki ale te grupy psują wszystko nawet w amazonie z kimś normalnie pogadałeś a tu jak znajdziesz 1,2 osoby to cud ludzie sa zastraszeni po za tym donoszą i liżą żeby mieć lżejsze stanowiska i tą śmieszną umowę na stałe w każdej chwili i tak możecie polecieć a przy takich asach jak Tomek,czy ten Marek długo nie porobicie co dzień przychodzicie do pracy nerwówka gdzie trafie czy będzie norma to nie jest firma dla ludzi którzy się szanują a na początku było inaczej ale 3,4 osoby na zmianie potrafią wszystko zepsuć

masa

spore podwyżki, dobre dodatki, umowy o prace, kasa na czas, nawet zawsze wczesniej, ludzie! czego jeszcze?... bhp do poprawy...to fakt, nowi przychodza ...nie wszystko sie da od razu na 1000% , zaden akord, stawka godzinowa. polecaja , wiecej chetnych niz przyjęc

friq

masa ma racje, na atmosfere sami mamy wpływ i od nas tez zalezy, firma ok

F-0

Jak wam nie pasuje to droga wolna

............................
@F-0 16.05.2018 11:50

zamknij się głąbie ludzi trzeba ostrzegać i informować po co mają czas marnować jak w okolicy jest co najmniej 12 lepszych firm i bez szkody na organizmie przeczytaj se jakie związki wydobywają się podczas otwierania prasy już nie mówię o śmierdzielu ale nawet na golfie prawda jest taka że przy kontakcie z tym powinno się masek używać i nawet tak jest w opisie

Mac
@............................ 16.05.2018 16:21

Darek przestań już narzekać bo to się robi przykre

F-0
@............................ 16.05.2018 16:21

Głąba to se w rodzinie znajdź . Jak ci (usunięte przez administratora) nie pasuje to (usunięte przez administratora) do amazonu albo na przeciwko .

F-0
@............................ 16.05.2018 16:21

Glebą znajdź sobie w rodzinie . Jak ci nie pasuje to wypier...... Rowy kopać

F-01
@............................ 16.05.2018 16:21

Głąba to w rodzinie sobie znajdź pajacu

F-01
@............................ 16.05.2018 16:21

Nikt cie na siłę nie trzyma A to ze jesteś jakis przyjeb.... Zawsze masz 12 lepszych firm jak to napisałeś

??????
@............................ 16.05.2018 16:21

F=0 co ty tu jeszcze robisz!? Czyżby żadna z tych 12 lepszych firm ciebie nie chciała? Wszystkich ostrzegasz a o sobie zapomniałeś?

F-0
@?????? 16.05.2018 22:03

Mi tam nie przeszkadza jak poniektórym

...................

przecież wiadomo że od iluś lat nie zatrudnia się ludzi kompetentnych u góry czyli liderów kierowników tylko pieski które mają szczekać jak im zagrają kiedyś majster powiedział że się nie da kierownikowi że temp za wysoka i przerwa dla ludzi teraz pyta tylko jak wysoko skakać w sumie się nie dziwie takie czasy każdy swojej (usunięte przez administratora) pilnuje a potem jest wyzysk i są kołkozy jak ten zakład na pewno w w pierwszej 10 najgorszych firm we Wrocławiu ci co chwalą to tak naprawdę ludzie z wiosek np sobótka i cieszą się że zarobią 2500 bo nigdy takiej kasy wcześniej nie mieli i myślą że złapali pana b za i oni głownie psują ten zakład

Mac
@................... 16.05.2018 05:28

Darek przestań już narzekać bo to się robi przykre, tylko obrażać ludzi potrafisz i narzekać

Pracownik

Firma jak firma ma swoje plusy i minusy. Plusem napewno są dziewczyny z HR gdyby rządziły na dole byłoby super ale nie rzadza. Liderzy? Brak słów,Polski dyrektor niby ok ale czy na pewno? BHP mam wrażenie że tam nie obowiązuje,nic tam nie jest zgodnie z BHP i nikt nic z tym nie robi.ludzie którzy tam pracują są jak wszędzie rozni,ale większość jest jak pieski machajace głową na znak zgody,marudzą pod nosem ale gdy trzeba się wypowiedzieć to wszystko im pasuje,kabluja straszliwie trzeba uważać co się mówi bo zaraz góra wszystko wie. Praca nie jest ciezka,ale nudna i monotonna,materialy których się tam używa są śmierdzące ,myślę że szkodliwe na dłuższą metę. A poza tym każdy decyzję musi podjąć sam.

Gggggg
@Pracownik 28.04.2018 09:57

Polskiego dyrektora wyrzucili 3 miesiące temu, teraz jest Niemiec niektóre opinie to z (usunięte przez administratora) są napisane

............................
@Pracownik 28.04.2018 09:57

pewnie że szkodliwe byłem na badaniach skontrolujcie swoje płuca po 1 lub 2 latach tam to zobaczycie oczywiście na papierku wszystko gra,a z hr są ok ale tańczą jak im grają i robią dobrą minę do złej gry każdy tam pilnuje swoich 4 liter a praca jest ciężka i na akord firma jest swierza więc nie mają danych ale jestem ciekaw ilu pracowników będzie miało np raka po kilkunastu latach pracy

Gggggg
@............................ 02.05.2018 06:57

Firma jest świeża jak Twoja ortografia

............................
@Gggggg 02.05.2018 08:11

to nie polibuda ośle jak byś był tak inteligentny to byś tam nie robił jakiego zgrywasz

:(

Chyba były Pracownik :/ Warunki ciężkie, wysokie temperatury ale kasa chociaż w małym stopniu to rekompensuje. Reszta zmierza w dobrym kierunku, więc żałuj !!! Szukasz winnego swojej krótkiej przygody z Firmą ?

anonymous
@:( 11.05.2018 07:37

Powodzenia życzę tylko badajcie się.

Zostaw opinię o Carcoustics Poland Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carcoustics Poland Sp. z o.o.