Carcoustics Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Carcoustics Poland Sp. z o.o.
4 22

Opinie o Carcoustics Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carcoustics Poland Sp. z o.o.

Darek W

Zachęcam wszystkich wpisujących się na forum do podpisywania się... każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Ale podszywanie się pod kogoś to brak cywilnej odwagi... niezależnie czy zgadzam się z wpisem czy nie....

daro

Ciekawe że kierownikiem logistyki zostaje gość który nie ma o tym zielonego pojęcia...

:(
@daro 17.07.2018 17:41

A jak tam utrzymanie ruchu ? Klima działa, można pracować ;)

...................

JAKIE BHP o czym ty mówisz w Polsce nie istnieje coś takie tak samo jak sanepid to fikcja każdy to wie kto pracował nie ma żadnych dodatków 2600 jak za taka prace to śmieszne pieniądze inteligentni ludzie uciekają tak naprawdę nie ma żadnych pozytywów umowę o pracę dają prawie wszędzie ,pensja jak wszędzie ,dojazd do d,szkodliwe rakotwórcze opary,tam nie pracujesz tam biegasz i robisz za 2,bony jak wszędzie ,przerwa krótka ,dostaniesz jabłko za 30gri loda latem za 80gr żałosne na 1 zl każdego jeszcze stać a miało być tak pięknie nie ma osoby która nie ma blizn od oparzeń a firma ma 2 lata i to nie wina ludzi tylko tempa pracy i braku bhp

Kozlak
@................... 16.07.2018 05:23

Jakby Brodaty się bardziej interesował co się dzieje na produkcji to może by się coś zmieniło a tak przyjeżdża przed 9 o 15 już go nie ma a na hali dalej bałagan

Andrzej

@,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, powinieneś zgłosi do Działu BHP szkodliwe opary na hali. Powinni się tym zając i poprawić sytuację. Czy masz płacone dodatkowe wynagrodzenie za pracę w szkodliwych warunkach? Czy obowiązują pozapłacowe bonusy takie jak szkolenia lub pakiet socjalny? Jakiego rodzaju umowy podpisuje pracodawca z pracownikiem? Zlecenie, czy na czas określony? Każda informacja, którą dodasz będzie cenna dla osób poszukujących zatrudnienia.

xyz

Bałagan, brak zainteresowania przełożonych produkcją. Dwa tygodnie przed postojami maszyn odbywa się spotkanie, żeby iść na urlopy (chociaż wiadomo było o postojach od pół roku). To są jaja, nie zarządzanie...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@............................ 10.07.2018 09:18

BHP W WIELU FIRMACH JEST TYLKO NA PAPIERZE jak sam o siebie nie zadbasz to nikt nie zadba ja się zwolniłem po paru mieś zdrowie i płuca masz jedno gdyby nie ludzie z wiosek nie maiłby kto tam pracować bo u nich nie zarobi się 2600 ja słyszałem o 2 kobietach które się rozchorowały przez firmę przez wdychanie tych oparów do tego robota na akord nie raz byłe świadkiem jak ludzie np z amazonu przychodzili zobaczyli jak to wygląda i rezygnowali bo w amazonie już jest lżej

anonymous

zamykają firmę ?

Były

Steinblau - firma zaraz przed Carcoustics płaci operatorom od 3500 do 4000 netto... Tyle, jeżeli chodzi o "konkurencyjne" wynagrodzenie w firmie. (usunięte przez administratora)

AzbestowyEgon
@Były 04.03.2018 10:03

Uhhahaha. Ile steinblau płaci? Pracowałem tam i większego syfu w życiu nie widziałem. A operatorzy wiader o których wspominasz zarabiają 2500na próbnym i 500 więcej na stałym. A po 8 godzinach kręgosłup wysiad

Andrzej

Czy Carcoustics Poland prowadzi obecnie jakieś rekrutacje? Czy ktoś posiada informacje na jakie stanowiska firma potrzebuje pracowników? Zachęcam do dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z rekrutacją i przebiegiem rozmowy o pracę. Myślę, że wypowiedzi pracowników firmy będą pomocne dla osób zastanawiających się nad pracą w Carcoustics Poland.

Andrzej

@Ta jasne, wpisy są usuwane przez administratora tylko wtedy, gdy naruszają regulamin serwisu. Akceptujesz go przed dodaniem komentarza. Zachęcam Cię do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin

Margo
@............................ 19.06.2018 06:44

Aż tak zle jest ?

Andrzej

@Ta jasne, nie podałeś żadnych konkretów w swojej wypowiedzi. Może napiszesz coś więcej na ten temat? Zachęcam Cię do wyrażania swojej opinii popartej przykładami. Pomoże to osobom zastanawiającym się nad złożeniem swojego zgłoszenia do Carcoustics Poland o pracę. A resztę forumowiczów proszę o wzajemne nie obrażanie się. Wpisy, które będą naruszały regulamin serwisu będą usuwane przez administratora.

Ta jasne
@Andrzej 31.05.2018 23:57

Po co? zęby została usunięta przez administratora ?

Oleee

Jeśli liderzy odchodzą to chyba nie jest najlepiej

nikola
@Bleck 30.05.2018 10:32

nikogo jeszcze z TL nie zwolnili odwrotnie awansowali na wyższe stanowiska

anonim

(usunięte przez administratora)

............................
@bestia 21.05.2018 22:22

ale każdy kraj ma swoje prawo i np w Niemczech nie przeszły by te rzeczy co u nas czy na Słowacji

Ta jasne

Nie polecam ,bałagan ,smród,i inne szkodliwe świństwa

Lulek

Ile osób jest na produkcji ? Liderzy są ok?

freak
@Lulek 21.05.2018 22:11

ok. 25 osób na zmianie, liderzy nie najgorsi

bestia

KRÓTKA PAMIĘĆ BYŁY TEŻ NADGODZINY 200% PŁATNE i DODATKOWA PREMIA ZA PRZYJŚCIE W SOBOTĘ- TEŻ JAK W 99% FIRM?????? JAKICH?

Linde
@............................ 17.05.2018 19:42

na dopingu na golfie to babo-chłop

IVO

dobra firma, dobrze się pracuje i dbają o pracowników, nadgodziny płatne, premie są, podwyżki. dużo dobrego się dzieje.

bestia
@.............................. 07.05.2018 07:10

KRÓTKA PAMIĘĆ BYŁY TEŻ NADGODZINY 200% PŁATNE i DODATKOWA PREMIA ZA PRZYJŚCIE W SOBOTĘ- TEŻ JAK W 99% FIRM??????

anonim

(usunięte przez administratora)

F-0
@?????? 16.05.2018 22:03

Mi tam nie przeszkadza jak poniektórym

...................

przecież wiadomo że od iluś lat nie zatrudnia się ludzi kompetentnych u góry czyli liderów kierowników tylko pieski które mają szczekać jak im zagrają kiedyś majster powiedział że się nie da kierownikowi że temp za wysoka i przerwa dla ludzi teraz pyta tylko jak wysoko skakać w sumie się nie dziwie takie czasy każdy swojej (usunięte przez administratora) pilnuje a potem jest wyzysk i są kołkozy jak ten zakład na pewno w w pierwszej 10 najgorszych firm we Wrocławiu ci co chwalą to tak naprawdę ludzie z wiosek np sobótka i cieszą się że zarobią 2500 bo nigdy takiej kasy wcześniej nie mieli i myślą że złapali pana b za i oni głownie psują ten zakład

Mac
@................... 16.05.2018 05:28

Darek przestań już narzekać bo to się robi przykre, tylko obrażać ludzi potrafisz i narzekać

Pracownik

Firma jak firma ma swoje plusy i minusy. Plusem napewno są dziewczyny z HR gdyby rządziły na dole byłoby super ale nie rzadza. Liderzy? Brak słów,Polski dyrektor niby ok ale czy na pewno? BHP mam wrażenie że tam nie obowiązuje,nic tam nie jest zgodnie z BHP i nikt nic z tym nie robi.ludzie którzy tam pracują są jak wszędzie rozni,ale większość jest jak pieski machajace głową na znak zgody,marudzą pod nosem ale gdy trzeba się wypowiedzieć to wszystko im pasuje,kabluja straszliwie trzeba uważać co się mówi bo zaraz góra wszystko wie. Praca nie jest ciezka,ale nudna i monotonna,materialy których się tam używa są śmierdzące ,myślę że szkodliwe na dłuższą metę. A poza tym każdy decyzję musi podjąć sam.

anonymous
@:( 11.05.2018 07:37

Powodzenia życzę tylko badajcie się.

anonim

(usunięte przez administratora)

.........

ma swoja firme założona na siebie pewnie sam u siebie zamówienia robi jak wpiszesz w Google to znajdziesz że w jaworze ma

Andrzej

@Dragon, wnioskuję, że jesteś pracownikiem? Napiszesz coś więcej o Carcoustics ? Jaka jest atmosfera? Aktualnie widzę kilka ofert pracy, podaję link https://www.carcoustics.com/ Ktoś będzie wysyłał CV? Czekamy na opinie.

xyz
@Andrzej 26.04.2018 16:06

Ofert pracy nie widzę chyba że na pracownika produkcji

Dragon

Już zwolnienia się zaczęły skończyło się el dorado ponoć za 4 miesiące mają zamknąć fabrykę

xyz

Bardzo mile zaskoczyła mnie firma z bonów świąteczno-wielkanocnych. Wcale nie jest tu tak zle. Jest to znak w kierunku tego, że firma jednak chce zadbać o pracownika

gość
@Fuuuu 05.04.2018 16:12

Ci którzy przyszli z Amazona, gdzie są dość wysokie normy mogą być trochę rozczarowani, odkąd zmienił się dyrektor podwyższyli normy i faktycznie czasem ciężko znaleźć czas na napicie się wody. Przybyło też nowych TL, niestety awansowanych z szeregowych pracowników, którzy biegają i czepiają się, gdy ludzie się nie wyrabiają. Kwestie bhp, zanieczyszczeń i klimatyzacji bez zmian.

anonim

(usunięte przez administratora)

............................
@Szaku 02.04.2018 10:40

ale ta nie ściemniaj a nawet gdyby to pracuje ich tam więcej poza tym szaku ty na golfie tylko wkładasz gąbki no i może powyjmujesz guziki stan przez mieś na klipsy to pogadamy na klipsach nikt w pojedynkę nie wyrabia golfa może być pod sufit tylko nie mów że robiłeś na klipsach bo wiemy że rzadko tam robisz a na Słowacji ci ciągle pomagali

DW

Wesołych Świąt dla wszystkich pracowników....Dla dziewczyn z HR szczególnie podziękowania....za bony za czekoladki za uśmiech... robicie dobrą robotę....

Zainteresowana

Hej ile na rękę jest w tej firmie? Jaka umowa i na ile zmian praca?

.........
@Zainteresowana 19.03.2018 21:22

Średnio 2600 na rękę z dodatkami (umowa na akord, ile godzin przepracujesz tyle masz ) 3 zmiany

ABC

Praca na produkcji ok. Zmiany fajne. Wynagrodzenie wyższe niż u konkurencji obok ;) Nikt nikogo na siłę nie trzyma, więc można podjać samemu decyzję czy chce się tu pracować !!! Firma się rozwija więc będzie tylko lepiej ;)

...........................
@Szeregowy 22.02.2018 15:29

ta nie zmusza pamiętam jak nie raz za 5 przychodził i były listy przymusowe z imienia i nazwiska bo ludzie nie chcieli nie mieli sił zostawać,I nie gadaj głupot prawda jest taka ze są osoby co na klipsach prawie wogóle nie robią ,ma śmierdzielu w maskach też elita rzadko robi i tak prawie wszędzie ,A poparzenia popatrz na ręcę pracowników a potem mów o rękawiczki się prosisz masz nosić aż nie będą zużyte dziurawe .Po za tym pracownik produkcji nie ma prawa pomagać operatorowi w przezbrajaniu w razie wypadku nikt tego nie uzna zaden zus nikt bo tego nie ma w obowiązkach pracownika produkcji.Proponuje tym osobą co tak dobrze piszą o firmie żeby porobili przez 3 miś na klipsach oczywiście w jedną osobę tam nikt nie wyrabia ,lub na śmierdzielu oczy az łzawią ,lub na 2 maszynie gdzie robiło się we 3 a robi we 2 i trzeba biegać rozumiem że połowa ludzi jest tam ze wsi i unich nie ma takiej pracy nie zarobią tyle ale już w amazon są lepsze warunki ludzie z amazonu przychodzili obejrzeć warunki pracy i rezygnowali a przerwy przy takich temperaturach powinny być dłuższe najbardziej mnie rośmieszają akcje typu środa czas na loda dają śnieszki za 80 gr lub jabłka za 38gr szt śmieszne choć latem nieraz lód chłodził ale bardziej by chłodziła przerwa jeszzce każdego stać na to jabłko firma poza podstawą i wczasami pod gruszą i bony na święta nic nie oferuje wyzysk

Nieznany

Kasa nie jest adekwatna to wykonywanej pracy zero premii , nadgodziny , soboty pracujące , jakoś nie bardzo widać żeby tłumy tam waliły, atmosfera (usunięte przez administratora) , za to jedna pani bardzo dba o męska część składu wiec mężczyźni mile widziani .

Ada

Coś dużo ludzi się ostatnio zwalnia.

Zostaw opinię o Carcoustics Poland Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carcoustics Poland Sp. z o.o.