PUG REMAGUM-SERWIS
3 134 6 1

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Funskan

Ta firma to dziadostwo oszukują na kasie

Pitbull

Co się dzieje w tej firmie. W remagum na podziale ledwo kilka osób nie mają robót Oli nadal tam pracuje ?

Dragon
@Pitbull 09.02.2019 21:33

Bo tam oni robót nie mają. Ludzi brakuje nawet Ukraińców już nie ma. Oni też już nie chcą narażać się za tak niskie zarobki. Lepszą ofertę pracy znajdą poza górnictwem i lepiej płatną. Młodzi ludzie już dawno pouciekali do innych firm za lepsze pieniądze ????.

zawodowiec

Pewni jesteście , że nic dobrego nie dzieje się w firmie? Szukam pracy i interesuje mnie firma.

.....
@zawodowiec 04.02.2019 12:10

Tylko nie remagum z roku na rok coraz gorzej

.....
@zawodowiec 04.02.2019 12:10

To lepiej zmień zainteresowanie bo oni robót na Staszicu i wesołej nie mają ludzi na urlopy wysyłają wiec się zastanów czy warto

.....
@zawodowiec 04.02.2019 12:10

To lepiej zmień zainteresowanie bo oni robót na Staszicu i wesołej nie mają ludzi na urlopy wysyłają wiec się zastanów czy warto

Szukasz pracy?

Gornik

Ta firma jeszcze istnieje? Dziwnie.

qwerty
@Gornik 29.12.2018 06:53

Powiedz nam proszę co w tym dziwnego? http://www.remagum.pl/?p=601 "GWARANTUJEMY ZAROBKI NA POZIOMIE MINIMUM 4000 zł NETTO" z tego co wiem to ludzie faktycznie są w stanie zarobić ok. 4200 zł netto, przynajmniej na Brzeszczach (nie wiem jak ewentualne inne kopalnie) tak więc całkiem dobrze, no ale nie wiem jak z pozostałymi kwestiami.

Gornik
@qwerty 31.12.2018 13:48

4000?(he-he) @Bakuś 13.11.2018 12:43 Po 10 zł sodexo a zarobki 2 tyś nie warto

qwerty
@Gornik 01.01.2019 09:28

A na jakiej kopalni pracujesz? Na Brzeszczach? Masz górnika albo jakieś uprawnienia?

....
@Gornik 01.01.2019 09:28

Firma pawulonow i lizusów jak oli zresztą nie ma komu już nosic coli

ktos

Zarobki to dno w tej firmie pupilki co laza stale na rano zarobią łącznie z Oli.Reszta ochłapy i masz zasuwać jak wół zero szacunku dla pracowników liczą sie metry nie bezpieczeństwo ludzi

Cukier
@ktos 27.06.2018 19:01

Andrzej Nicke nie zarobi tyle co Oli ?Kierownik odstawy

Kolega Andrzeja N
@Cukier 30.06.2018 19:41

A ty zarobisz cwaniaku

Cukier
@Kolega Andrzeja N 30.06.2018 20:55

Ja zarobie 3 razy tyle co Oli

ktos
@Cukier 30.06.2018 19:41

Chyba za to ze Loda robisz

Cukier
@ktos 02.07.2018 14:45

Musze cie roczarować . NIESTETY NIE . Kasa się zgadza.

Red Bull
@Cukier 01.07.2018 21:16

A skąd wiesz ile Oli przodowy wszystkich ludzi zarabia jak on to ściemniacz numer jeden Dziennie na wcześniejsze wyjazdy chodzi . Cole nosi kierownikowi dziennie ale wstyd dla całego oddziałału.

anonimus
@Cukier 30.06.2018 19:41

andrzej nicke ma 12 dzieci, emeryture i 12razy 500 plus

....
@anonimus 10.01.2019 16:13

Andrzej N ma oprócz tego komornika którego musi splacic dlatego robi wszystkie wekendy

....

Jak można robic za tak smeiszne pieniądze na dole smieszne i za.losne to jest

Ryl

Ja robię cztery święta i nie schodzę z pięciu tysięcy na wypłatę. Praca jak to na dole swoje trzeba zrobić ściemniacze i bumelanci nie mają tu czego szukać.

Łopata
@Ryl 01.08.2018 02:54

na Staszicu większość z Remagumu pracuje obecnie w Bumechu wystarczy przejść przez podział Bumechu uciekają stadami z tej firmy więc nie truj mi tu o 5 tysiącach nawet guzikarze pouciekali którzy mieli obiecane 2400 a dostawali po 1800

aldik
@Ryl 01.08.2018 02:54

Taaaaaa z czego 2800 to premia od kierownika za dluuuuuuuuuugi jęzor..................

aldik
@Ryl 01.08.2018 02:54

Poza tym już MY wiemy kto ile i za co zarabia w tej firmie kolego

Sebaa
@aldik 01.08.2018 08:35

To z Remagum sie zwalniają idą do bumechu tam lepsza jest kasa .W Remagum niedługo skończą się chodniki i kto im bedzie pracował za 1800 skoro maja 2400 obiecane a podobno co po bokach z Oli co laza to zarobią 3500 na rękę bez świąt prawda to jest chyba jak sa lizusami kierownika D..a.

anonimus
@Ryl 01.08.2018 02:54

hahahahahaha - 5 tyś? - chyba za kwartał

j23

ponawiam pytanie- firma zatrudnia emerytów?jakie wynagrodzenie..może ktoś kompetentny napisze coś konkretnego...

Seba
@j23 06.08.2018 21:18

Tobie mało ze na dol się pchasz.Daj szanse zarobić mlodym .Emeryty wnuki bawić jak ich nie masz to idz na ochronę a nie pchaj się tam pazerny jesteś widzę ze nie odpuścisz

profesor
@j23 06.08.2018 21:18

Z tym pytaniem zwróć się do Pana Prezesa ,po rozmowie wyjdziesz zadowolony z perspektywami a czas zweryfikuje owocną rozmowę i perspektywy jakoś takie inne

Maxiu
@j23 06.08.2018 21:18

a ty co taki zdrowy jestes aby zjezdzac pokaz jakis mocny w zelazie a nie na guzik co malo ci pawulonie

Edek
@j23 06.08.2018 21:18

Dostaniesz na początek 3800 złotych plus 1600 premii za cały miesiąc za święta dostaniesz po 380 złotych plus bony żywieniowe po 10 złotych plus odzież roboczą co pół roku a jak ci mało to idź do Bumechu oni płaca jeszcze więcej

anonimus
@Edek 17.09.2018 11:42

ale ty głupi jesteś- pewnie z nakolannikami do biura chodzisz i pod biurkiem siedzisz

Dafunk

Jak z zarobkami w firmie jakoś ślusarz ?

Bakuś
@Dafunk 13.11.2018 01:20

I kartki po ile są ?

.....
@Bakuś 13.11.2018 12:43

Po 10 zł sodexo a zarobki 2 tyś nie warto

.....
@Dafunk 13.11.2018 01:20

2500 netto nie warto

.....
@..... 22.11.2018 20:16

To nie są warte pieniądze ważniejsze jest zdrowie

Elektryk

Panie gdzie robicie badania wstepne? Zgubiłem te karteczkę, która dają w kadrach, wiem że gdzieś w Sosnowcu, dzięki za info

Gtz
@Elektryk 04.11.2018 11:01

Tragedia z nimi się dogadać w biurach...

.....
@Elektryk 04.11.2018 11:01

Czlowieku odpuść sobie tą firmę za jalmuzne lepiej zarobisz w biedronce

.....
@Gtz 21.11.2018 23:24

Bo to firma rodzinna pracownik się nie liczy.

.....

Remagum to firma pawulonow za grosze

Eryk

No jest super,część załogi na Brzeszczach nie dostała dziś wypłaty,nic tylko pogratulowac mysłowickim,pora na pożegnanie tego cyrku

Olo

Koledzy jak tam STFy, skończone , przebite ? słyszałem że macie jakiś nowy gorący przodek kto tam tera kierownikuje ?

Seba
@Olo 22.09.2018 17:58

Stfy dno i (usunięte przez administratora) ledwo zipie jak i ta cala firma przebite ale igłą.Przodek jaki nowy ze tam nikt nie chce iść za te pieniądze sami sobie fedrujcie

anonim

(usunięte przez administratora)

Maxiu

Unikać tej firmy to zlodzieje i oszusci jakich malo

qwertus

a ja od lipca jestem na emeryturce i moga mnie wszyscy skoczyć na pukel .......miłej pracy

emerlich

witam wiela zarobia w tyj firmie,emeryt elektryk,interesuje mnie praca poza przodkiem...4tys,wyciagna? i oczywscie bez świat

Maxiu
@emerlich 10.08.2018 15:13

nie duzo tys chory na glowe emeryt wnuki bawić a ile zarobie idz na powierzchnie a nie na dol sie pchasz masz wymagania 4tys bez swiat poza przodkiem polz sie i nic nie rob (usunięte przez administratora) beda ci placic zabierasz miejsce pracy mlodym

Lukasz

Ile dadzą elektromonterowi bez diświadczenia na kopalni.Ale z 6 letnim doświadczeniem jako elektromonter na budowie i uprawnieniami do 15 kV?

Nowy

Panowie ile zarobi elektromonter w Remagum bez papierów górnika?

Seba
@Nowy 07.08.2018 18:18

Lepiej na powierzchni zarobisz odpuść sobie tą firmę.Firma emerytów i dziadów co im wiecznie mało

Nowy
@Seba 07.08.2018 18:41

Ale ile zarobi nowy pracownik bez doświadczenia na takim stanowisku?

Sławomir ????

Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Andrzeja Nice. Co tam nowego słychać?

Maja

@Seba Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Mógłbyś podzielić się swoją opinią w nieco bardziej merytoryczny sposób, z poszanowaniem kultury osobistej członków tego forum oraz pracowników

j23

Witam chciałem sie dowiedziec ile zarobi emeryt w w/w firmie? oczywiscie praca poza przodkiem...

Seba
@j23 06.08.2018 13:32

Do przodka pawulonie masz sile zjeżdżać to do przodka ringi nosić.Mało się napracowałeś 25 lat a teraz na dol pokaz ze masz sile i idz robic do przodka przez takich jak wy nam w kopalni wiek dźwigną.Jakbym pracował w ZUSie to bym wam zawiesił emeryturę bo okradacie nas

Sebap
@j23 06.08.2018 13:32

Pewnie na knefel chcesz iść wyleżeć sie i wyspać bo tylko do tego się nadajecie emeryty wiecznie wam mało czemu się na ochronie nie zatrudnicie albo do marketu bo tam trzeba robic a tu posciemniaci na wyjazd

Don Potek
@j23 06.08.2018 13:32

Zarobisz a jakże ale nie w kopalniach KHW tu kto inny trzepie kasę

Maja

@Seba dzielmy się swoimi przemyśleniami, pamiętając o wzajemnym szacunku i poszanowaniu. Obrażając inną osobę lub firmę musisz być świadom, że Twój wpis administrator może usunąć. Możesz dodać merytoryczną opinię o firmie PUG REMAGUM-SERWIS?

Seba
@Maja 01.08.2018 13:59

Możesz mi loda zrobić

Seba
@Maja 01.08.2018 13:59

Ty tez się leniu pasozycie weź do jakiejś roboty a nie ciekawska o wszystko pewnie to jest twoja praca

Maja

@Red Bull Twój komentarz niczego nie wnosi, forum Gowork ma służyć każdemu, kto się interesuje warunkami pracy, jakie panują w firmie PUG REMAGUM-SERWIS. Podzielcie się swoimi opiniami na temat pracy w PUG REMAGUM-SERWIS, pamiętając o przestrzeganiu regulaminu tego forum https://www.gowork.pl/regulamin . Każdy komentarz będzie cenny.

Brunet
@Maja 24.07.2018 13:44

Maja poznamy się

Brunet
@Brunet 26.07.2018 19:55

Zajęta czy masz Gucia na kwiatku polnym

Maja

@janek, @Red bull dzielmy się swoimi przemyśleniami, pamiętając o wzajemnym szacunku i poszanowaniu. Obrażając inną osobę musicie być świadomi, że Wasz wpis administrator może usunąć.

Red Bull
@Maja 18.07.2018 12:58

Ciebie powinni usunąć z tego forum zawsze ciekawska zajmij sie sobą a nieglupotami

Maja

@normalny pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Mógłbyś podzielić się swoją opinią w merytoryczny sposób, z poszanowaniem kultury osobistej członków tego forum oraz pracowników PUG REMAGUM-SERWIS?

Docent
@Maja 12.07.2018 22:35

Właśnie, nie obrażać a płacić a nie 23 % premii jednemu a drugiemu 120%

Red Bull

(usunięte przez administratora) kierownika D.a zarobią najwięcej a on ich goni jak psy do roboty. Zanim się zatrudnicie w tej firmie pomyślcie czy warto zdrowia

Szymon

Ile Remagum jeszcze pofedruje?

Sergi

Remagum jest dobra firma. Robilem tam i teraz wracam. Pracowalem w Bumechu- no comment... Polecam.

Andrzej Nicke
@Sergi 19.04.2018 06:26

Kiedy wracasz a tak zachwala ,duzo tam ukraincow robi

Sergi
@Andrzej Nicke 22.04.2018 16:23

Robia w Rema- Gad na Budryku. 10- go zobaczymy.

Sergi
@Sergi 20.05.2018 17:55

Wszystko jest O.K.

chce się dowiedzieć

Czy moze mi ktos powiedzieć ile zarobi sie w tej firmie bez świąt jako pomoc domowa Proszę o opinie

henry
@chce się dowiedzieć 21.06.2018 15:39

400 złotych mnie niż w Biedronce bez sobót

informator
@chce się dowiedzieć 21.06.2018 15:39

Zarobisz 2400 na bokach plus 10 złotych bon żywieniowy to da ci około 2600 no i jeszcze premia uzależniona od przepracowanych dni i chęci do pracy jeszcze jak zrobisz jakieś święto możesz dostać około 3000 firma niezła płacą składki dozór O.K.

byly
@informator 05.07.2018 08:32

(usunięte przez administratora) placa chyba tylko pupilkom na rano jak nie będzie metrów to nie licz na 2400 w grudniu nie poplacili kasy ludziom dużo odeszli.Zarabiaja tylko ci co na rano chodzą reszta ochłapy

ale jaja ale jaja

Pracując pod ziemią za 3 tysiące z sobotami kiedy na powierzchni można zarobić 2,800 bez sobót! to kto pytam się idzie pod ziemię do pracy? Wszystkie te firmy są jednakowe bo skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ciągłe rotacje i ciągłe przyjęcia! Dlaczego ludzie się zwalniają?

Zostaw opinię o PUG REMAGUM-SERWIS - Mysłowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS