PUG REMAGUM-SERWIS

Mysłowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 129 ocen.

PUG REMAGUM-SERWIS
3 129

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS

do profesor

Jaka szkole kończyłeś tępaku specjalną

   
profesor
@do profesor 18.06.2018 16:50

Cztery błędy w jednym zdaniu! aż strach zapytać o twoje wykształcenie, odejdź Ty lepiej o tej klawiatury do bananów ważących 90 kilogramów, a jeśli chcesz coś napisać zapoznaj się z topografią tejże klawiatury.

   
profesor

Wy macie H do gadania fizyczni!!! krótkie światło łeb do spągu i naprzód a jak się nie podoba to się zwolnić! koniec kropka!

   
Maksiu z kopalni
@anonymous 16.06.2018 07:01

Co ty możesz wiedzieć o kopalni.Tyle wiesz ile zjesz.Nie masz zielonego pojęcia

   
Robert

Czy mają miejsca pracy na KWK Staszic i jak długo tam będą? Słyszałem że dobra firma ale mnie interesuje wyłącznie Staszic!

   
byly Remagum
@Robert 15.06.2018 10:53

Odpuść sobie ta prace niewiadomo ile pofedruja zarobki marne lepiej w biedronce zarobisz takze zastanów się

   
Andrzej Nicke

Dawno mnie tu nie bylo brak Internetu Co wy tak na wszystko narzekacie Kasę macie dobra kartki sodexo jeszcze wam malo

   
Andrzej Nicke
@Ferrit 13.06.2018 10:40

A co przeszkadza Ci cos każdy ma prawo tu być nie jest nigdzie zakazane

   
...

Tylko Oli najwięcej zarabia w Remagum reszta zadawala się ochłapami

   
Maja

@wera, @jasiu, tak jak pisałam wcześniej starajmy się siebie nie obrażać i opisać na temat pracy w PUG REMAGUM-SERWIS, a nie na temat działań poszczególnych pracowników. @Rysiu, kiedy będzie wiadomo o wynikach tego przetargu?

   
Rysiu
@Maja 29.05.2018 13:04

A co Cię to interesuje zamknij gębę i sie mnie interesuj

   
tosiek

Czerwony Janek ile robisz w Remagum a nie wiesz nic zapytaj Nike Andrzeja

   
Janek Czerwony

Jakie wplaty w tym miesiacu ? Jak Metry ?

   
Janek Czerwony
@Marylka 08.06.2018 12:30

Powiedz to mojej marylce .

   
..

Róbcie dalej pawulony malo wam wiecznie.Przez takich jak wy podniosą nam wiek To po co walczyliście o 25 lat Teraz nagle macie sile idąc do firmy pokazując robiąc w przodku

   
MMA roni

Jakie zarobki w tej firmie sa cczy wypłaty na czas

   
Maja

@...... jestem moderatorem forum, więc zależy mi na tym, aby dyskusja toczyła się zgodnie z jego regulaminem i głównym tematem, jakim jest zatrudnienie w PUG REMAGUM-SERWIS. Jest tu wiele informacji, które mogą pomagać w podejmowaniu decyzji o wysłaniu cv. Warto jest więc być życzliwym względem siebie i podzielić się własnymi doświadczeniami z pracy w tym miejscu.

   
Pszczółka
@Maja 05.06.2018 08:35

Zgodnie z Twoim uzależnieniem od dyskusji co do zatrudnienia w PUG REMAGUM SERWIS i biorąc pod uwagę życzliwość o którą prosisz oraz doświadczenia którymi się chcę podzielić z pracy w tym miejscu oświadczam ci że NIE warto się przyjmować do tejże firmy albowiem zarabiają tylko ludzie kierownika nie rzadko rodzinne koneksje jak również tzw wazeliniarze lizusy denuncjatorzy itp normalny człek tam nie zarobi oszwabią ile wlezie i to nie tylko w Remagum w Trans Janie oraz w Bumech SA jest dokładnie to samo Rotacja ludzi jest ogromna Nie radzę podjąć pracy w tych firmach

   
Marek

Pracowałem w Remagum za 2 tysiące plus sobota plus bony w cieple w pocie w kurzu w brudzie ,obecnie pracuję w MPO za 2,700 bez sobót na świeżym powietrzu czyściutko pachnąco słonecznie piękne kobiety i zyski z puszek coś jeszcze?

   
Rysiek

Cud !!! zaiste cud że w tej firmie jeszcze ktoś pracuje, Ci ktoś? to wystraszone kmiotki i denuncjatorzy reszta to cwaniaki i kombinatorzy i Ci drudzy wychodzą na tym najlepiej.

   
Rysiu
@Alpaka gnój 26.05.2018 11:32

A maja cos innego wygranego przetarg na dalsze drążenie wyrobisk .Bo jesli nie to dlugo nie pociągną

   
Jasiu

Ile w tym Remagum zarobicie bez świąt tylko szczerze

   
Andrzej Nicke

Nie wiem jakie będą wypłaty bo metrów nie ma.

   
Jasiu
@wera 24.05.2018 08:00

Co ten Andrzej Nicke w biurze siedzi i co kabluje skąd masz takie informacje

   
Maja

@Maksiu nie jestem pracownikiem PUG REMAGUM-SERWIS, więc piszę jedynie z punktu widzenia osoby z zewnątrz. Mimo wszystko nie rozumiem Twojego ataku - każdy ma prawo do swojego zdania ii na forum jest miejsce na każdą opinię. Ważne, żeby siebie wzajemnie nie obrażać, bo natomiast narusza jego regulamin.

   
jawor

Dozór to dno w tej firmie goni młodych do betonów z guzika jak jechali na 1080 przodek.Wymyślają sto robót naraz.

   
Maja

@Maksiu, to, że ktoś ma swoje lata to nie znaczy, że powinien się z PUG REMAGUM-SERWIS zwalniać, firma potrzebuje osób z doświadczeniem, bo zatrudnia wiele osób do różnych prac. @Tymon, z jakich powodów tak uważasz?

   
Maksiu
@Sztajger 22.05.2018 08:29

Zamknij ryj pawulonie co Ci wiecznie mało Remagum to szczyt twoich osiągnięć

   
Sergi

Remagum jest dobra firma. Robilem tam i teraz wracam. Pracowalem w Bumechu- no comment... Polecam.

   
Sergi
@Andrzej Nicke 22.04.2018 16:23

Robia w Rema- Gad na Budryku. 10- go zobaczymy.

   
Jadwiga Pawelec

Ta firma kończy we wrześniu góra w październiku mówię wam szukajta se roboty

   
Tymon
@Jadwiga Pawelec 07.05.2018 08:25

I bardzo dobrze ze sie to konczy młodym powinni zapewnic inna prace a emerytom zakaz wstępu na kopalnie

   
Tymon

To do konca roku czy do polowy ta firma pofedruje

   
Maksiu

Młodzi pod kopalnie a nie z tymi starymi dziadami emerytami robicie co im wiecznie malo niech młodym dadzą zarobić.Emeryty won wnuki bawić z dala od kopalni

   
Gornik Myslowice Wesoła

Prezes oglosi upadłość i was oleje a młodzi co na bruk emeryty wnuki bawić a nie na dol.Walczyliście o 25lat to nie zajmujcie miejsca pracy młodym.Dajcie młodym szanse zarobić wiecznie wam malo .A bo to corka studiuje albo zięć bezrobotny znam te spiewki

   
Zenek

Może ta firma powinna zrobić dokładne wietrzenie kadr?

   
plp

Wszystko co w Remagum warte zainteresowania to Panie z kadr reszta dno włącznie z zarobkami

   
Andrzej Nicke

Zarobki skocza do góry jak będą metrya nie ma metrów to nie spodziewajcie się miodu

   
Pit Bull

Róbcie dalej na tych starych dziadów emerytów .Remagum jedno wielkie dno i (usunięte przez administratora) wykorzystują ludzi placa ochlapy a emeryturę będziecie szukac po hasiokach

   
Chce zapytać

Jest to prawda że w remagum zarabiają po 4tys na Brzeszczach. A ile mogę dostać na wesołej lub Staszic czy polecacie firmę. Potrzebuję informacji gdyż szukam pracy mam dyplom ukończenia szkoły górniczej

   
ryl z wesolej
@Hololol 04.05.2018 16:01

Nie ma przyjec pod kopalnie nie gadaj glupot i prędko nie będzie bo ludzi przenoszą

   
Rosiu

Ile u was można z pomocą dolowa zarobic

   
Andrzej Nicke
@Rosiu 04.05.2018 15:41

Zalezy co umiesz robić.Jak dobrze robisz loda to zarobisz. Noś cole to zarobisz Oli nosi i zarabia

   
Rosiu

Slyszalem ze 3 tys bez swiat jest to prawda

   

Zostaw opinię o PUG REMAGUM-SERWIS - Mysłowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS