PUG REMAGUM-SERWIS

Mysłowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 123 ocen.

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS

Koleś

Kiedy zaczną płacić zmiana A cala zjechała zmiana B i C nikt nie zjechał na D czterech ludzi dalej robcie za darmo. Gadomski pewnie się bawi i jest na urlopie a ludzie nie maja pieniędzy wypłaty na święta nie będzie wesolo

anonymous
@Chudy 13.12.2017 20:39
Ze zmiany A tylko przyjaciele deca zjezdzaja okolo 5 a reszta Ut i l4 tak powinmo byc nie pracujemy za darmo!!!...

Kierownik Dec tez ma pewnie (usunięte przez administratora) na zaloge

nie pawulon
@Chudy 13.12.2017 20:39
Ze zmiany A tylko przyjaciele deca zjezdzaja okolo 5 a reszta Ut i l4 tak powinmo byc nie pracujemy za darmo!!!...

też mi protest, człowieku weź się zastanów co ty robisz ?? na L4 poszedłeś bo nie płaca w terminie pensji ?? urlop taryfowy wziąłeś ?? Myślisz że kogoś z dyrekcji to ruszy ?? że na L4 będziesz miał 80% wypłaty albo że zamiast z rodziną spędzić urlop wypoczynkowy Ty teraz go wybierzesz "żeby im pokazać" ?? przecież wymiar urlopu to nie kondon, nie naciągnie się. Siedź pod biurem i tyle, odboj wejście a potem wyjście, w regulaminowym czasie i bądź cały czas pod biurem albo na podziele, a niech Ci walną bułe żes nie zjechał to sie odwolaj do prezesa na PIŚMIE. Bądź w pracy ale nie zjeżdzraj póki nie będzie przelewu, bo jego datę masz zapisaną w umowie. Ogarnijcie się z tymi "tępymi" protestami i nie dajcie sobie wewalić żadnego bezpłatnego na te dni.

kenes

No to remagum obyś zdechł z głodu prezes i żeby sprzedało twoja rurę nie masz godności zlodzieju na kopalniach będziesz miał zakaz udziału w przetargach

maxiu

Banda złodziei i wyzyskiwaczy były juz u was przelewy dalej zjeżdżają przydupasy

olo

Nie przyjmujcie się do tej firmy Prezes nie panuje nad kierownikiem który hojnie obdarza premiami swoich ludzi reszta musi się zadowolić odpadami

Robol
@olo 14.12.2017 13:54
Nie przyjmujcie się do tej firmy Prezes nie panuje nad kierownikiem który hojnie obdarza premiami swoich ludzi reszta musi się...

To prawda(Staszic)

nick

piekne swieta zafundowali swoim podopiecznym wlodarze remagumu

Cukier

Jak dzisiaj zmiiana A zjechała?Kiedy będzie kasa?

ktoś

Dalej będziecie zjeżdżać za darmo.Niech te remagum upadnie wkoncu dalej tak ciągnąć nie może nie wiadomo kiedy wypłaty będą na koncie

,,.. Xd

Kiedy będą wypłaty. Zjeżdżają tylko przydupasy Deca.

Robol
@pancer 12.12.2017 17:31
chyba niebedzie juz w tym roku

Skad wiez ze nie bedzie?

Jozek
@,,.. Xd 12.12.2017 15:57
Kiedy będą wypłaty. Zjeżdżają tylko przydupasy Deca.

Dzis 13 grudnia , nadal brak wyplat i kartek , na rano ponoc zjezdzaja i fedruja

Hehe

Tej firmie juz nic nie pomoże juz maja zakaz przetargów upadłość i dno uciekajcie gdzie indziej zostaną same przydupasy co im naobiecuja

,,..

Po co chcesz się przyjac.

M...

Mozna wiedzieć na jakij kopalni robicie pod tą firmą?

siwy
@M... 12.12.2017 10:07
Mozna wiedzieć na jakij kopalni robicie pod tą firmą?

Cukier robisz w remagum dostali oni przelewy nie wiesz

Cukier

Jak tam z kasą sytuacja?

rob2
@Cukier 11.12.2017 23:00
Jak tam z kasą sytuacja?

nie ma i nie wiadomo kiedy będzie... święta 1 klasa :D nawet życzeń na Barbórkę nie było...

Górnik

Co wyplat nie macie.Jutro nie zjezdzacie napewno zjedzie przydupas Oli co dziennie nosi cole kierownikowi.A zarobi wiecej niz w przodku .Sciemniacz numer jeden dziennie chodzi na wczesniejsze wyjazdy od nowego roku beda bramki wiec juz nie poobija sie

robol

15.30- kasy nie ma, kartek nie ma. Zwalniam sie. Powodzenia.

Maja

Jeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to że zostały one usunięte przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia komentarza. Na portalu każdy może wypowiedzieć się zgodnie ze swoim doświadczeniem, jednak wypowiedź ta nie może naruszać regulaminu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin

pult

Pousuwali niewygodne komentaźe ale siara

ktos

Remagum spóźnione wypłaty i ogólnie syf omijać ranna zmianę oli nosi kierownikowi dziennie cole a zarobi więcej niż,jeden w przodku

były

Omijać z daleka!

rylek

Są kartki w remagum? Powie ktoś po ile i do jakich sklepów?

lol
@rylek 05.10.2017 12:48
Są kartki w remagum? Powie ktoś po ile i do jakich sklepów?

10 zł za zjazd,Bony SODEXO na artykuły spożywcze,

Maja

@jk Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia w firmie? Czy oprócz wynagrodzenia można również liczyć na dodatkowe benefity, czy pakiet socjalny? Jeśli tak, to co się w nich zawiera?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zbychu

Ile wynoszą średnie zarobki ?

jk
@Zbychu 25.09.2017 23:13
Ile wynoszą średnie zarobki ?

2400 obsługa 2700 cieśla zetorzysci kombajnista 3800 3300 przodek

Maja

@kombajnista a co możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach z pracy w PUG REMAGUM-SERWIS? Dodatkowe informacje o firmie będą szczególnie cenne dla osób, które myślą o przesłaniu do niej swojego CV.

Maja

Wątek ten dotyczy opinii na temat PUG REMAGUM-SERWIS. Jeśli chodzi o to jak wygląda praca w innych firmach, zapraszam do zapoznania się z ich wątkami na naszym portalu gowork.pl.

Brygada Staszic

Przychodzic do BUMECH S.A, nie czekajcie oni mają pelno przodkow itd, mysmy zaryzykowali i jest ok

kombajnista
@Brygada Staszic 23.05.2017 21:57
Przychodzic do BUMECH S.A, nie czekajcie oni mają pelno przodkow itd, mysmy zaryzykowali i jest ok

tak tak.... popracujcie 5 miesięcy i chciałbym was słyszeć.... aż nie podniesiecie tych gruszek na wierzbie - one tam zwyczajnie nie rosną.... pracowałem tam 2 miesiące - już jestem gdzie indziej.... nie chwalcie za wcześnie bo mało jeszcze wiecie.......buhahahahahaha

Otwarty

wypłaty nie na bierząco, w przodku 2 tys z groszami, ludzi ni ma robota sie rozłazi i firma tyż. Chyba sie trza brać i szukac co innygo! Kto wie gdzie pewno robota i wypłaty?

Tomlin
@Otwarty 11.05.2017 11:15
wypłaty nie na bierząco, w przodku 2 tys z groszami, ludzi ni ma robota sie rozłazi i firma tyż. Chyba sie trza brać i szukac...

Linter

Maja

@górnik dziękujemy za Twoją opinię. A co więcej możesz powiedzieć na temat Twoich doświadczeń z firmą? Chętnie dowiemy się jakie warunki zatrudnienia/benefity oferują.

Adaś

Niby prezes Gadomski zachowuje się tak jakby był min prezesem PGG a ta kocina co ma tylko masę długów i komorników na karku firma dno bankruci i tyle a on robi z siebie kogoś kim nie jest chłopak po zawodówie robiłem z nim na jednym oddzielne na kopalni 0 wiedzy a mądry źe ho ho psełdo prezes przynosi wstyd innym prezesem

górnik
@Adaś 07.01.2017 12:26
Niby prezes Gadomski zachowuje się tak jakby był min prezesem PGG a ta kocina co ma tylko masę długów i komorników na karku fir...

w tej branży wszystkie firmy mają mniejsze czy większe problemy z kasą. Nie rób z igły widły... Ja pracuje od wielu lat i nie narzekam. Zarządzającego tą firmą osobiście nie znam płaci co miesiąc na czas i to sie liczy! ja po zawodówce w tej firmie na pewno lepiej co miesiąc wychodzę niż uczeni magistrzy na bezrobotnym.

AB

Pupile zarobią reszta szkoda gadać bez świąt 1900-2000, a sztygarzy z "Głową pełną pomysów" na dodatkowe roboty

przodtom

Pracowałem w tej firmie rok czasu firma jezeli chodzi o atmosfere po za poranną zmianą z powodu pewnego osobnika z dozoru pana KIER. J...... jest ok tylko tak jak napisałem unikac porannej zmiany za wszelką cene:D , wypłaty o tym szkoda gadac , za prace w przodku dostawałem po 2200, 2400, 2600 a ostatnia wypłata 2000zł ;O TRAGEDIA raz zaszaleli i zarobilismy 3tyś o tyłach to szkoda pisac..... mozna sie domyslic, w skrócie nie polecam tej firmy jezeli chodzi o zarobki , i robi sie tam coraz gorzej.... brak kartek, brak pieniędzy, ale kiełbase macie pewną ;D

44

@romiko powiem Ci kolego że ja to też tutaj nie widzę żeby firma prowadziła jakieś rekrtuacje tak na prawdę

anonim

(usunięte przez administratora)

robol

ja- potrzebuja ludzi

anonim

(usunięte przez administratora)

N

Nie ma nic.

Ser

Witam. Ile idzie zarobic w Remagum na Staszicu jako gornik? 2000 zlotych czy wiecej? Z gory dzieki.

Franek

Ile można zarobić około ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pablo

To jaką firmę byś polecił na początek?

Pablo

Witam są może jakieś szanse na pracę w tej firmie dla osoby po szkole górniczej czy tylko biorą z doświadczeniem?

zbig

Firma jak każda inna! Jak są metry i przodki to i jest kasa. Chwila było gorzej ale idzie ku dobremu, Jak robisz to zarobisz i o nic innego tu nie chodzi.

Były pracownik

Remagum to firma krzak, zamierzam iść zrobic foto jak emeryci odbierają kase w okienku ( tzw lewą -po za przelewem ) i skrupulatnie opisać to do telewizji i gazety

wywiadowca

czy ktoś coś wie o sprawie sądowej za wpisy negatywne o firmie remagum ? która się toczy cały czas w sądzie w mysłowicach -bo ja dostałem wezwanie !!!!

Zona przodowego

Mąż pracuje na przodku i marne grosze zarabia tyle samo co ci na guziku a narobi się jak wół a jak cos obiecują wiecej to się tylko kończy na gadce

anonim

(usunięte przez administratora)

sazrem

Lepiej złóż papiery do biedronki bo remagum pracuje się za kiełbasę. Chyba, że 1400 zł cie satysfakcjonuje wtedy śmiało jedz do ich firmy przyjmą każdego bo co mądrzejszy to spie..dala jak najdalej.

he

kiełbasa to chyba jak ktos ma psa

gość

To wom płacą za same zjazdy a kartki po ile

Gość
@gość 13.12.2015 11:53
To wom płacą za same zjazdy a kartki po ile

NIE ma kartek! Jest ino jeden klocek wusztu za szychta.

ładowacz

Ja na guziku mam 1900 chyba lepiej w biedronce nic dziwnego jak dozoru tyle 1:2 firma biedna daremna

NIKT

Masakra, znowu zabrali mi z wypłaty. Wesołe święta będą ale u dyrektorów i prezesów tej złodziejskiej firmy. Bo my teraz będziemy się martwić jak tu w ogóle dożyć do następnego 10

dno

Do mnie też te ploty doszły, dzisiaj albo jutro się okaże jak będzie. Jest coraz gorzej i gorzej z zarobkami, nijak się to ma do tego jak ciężko trzeba zapieprzać w czarne dni i święta. I w dodatku jeszcze Remagum jest chyba jedyną firmą górniczą w której nie ma kartek za zjazdy, tylko klocek kiełbasy za szychta. Wstyd się komukolwiek do tego przyznawać, człowiek tylko przez to się na drwiny naraża.

jk

panowie ploty chodza ze na swieta bedzie jeszcze gorzej juz nawet za swieta urywaja kase tak dobra firma

remagum staszic

jakie 300- 500 zabrał prezes po 1000-a nawet więcej górnik przodowy z dwoma świetami 2200 wypłaty skadal młode synki po 1100 zarobku było dobrze ale juz tak tu nie będzie.... 3 lata robiłem i zawsze tak samo luty marzec kwiecien ok potem maj i czerwiec ciulato bo prezes sponsoring siatkarek uprawia natępnie lipiec sierpien wrzesien ok potem swieta zas bez kasy w grudniu 13 świąt i 3000 wypłaty.... masakra nikt juz na rozmowy o prace tam nie przychodzi teraz prezes hale buduje i kasy długo długo niebedzie...

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

W umowie jest zawsze stawka godzinowa plus premia do 200%... stawka godzinowa oczywiście jest niska. Wystarczy tylko zręcznie manipulować premią i wszystko się zgadza... Należy też dodać, że nigdy nie dotrzymują słowa jeśli chodzi o umówioną stawkę... Pani kierownik kadr i płac w żywe oczy powie Ci, że "wszystko się zgadza"

erwin

Ja dostałem 1400 ide do biedronki fedrować

Zostaw opinię o PUG REMAGUM-SERWIS - Mysłowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS