Uwaga firma nie uczciwa!! nie płacą pracownikom!!!
25.02.2025 08:05
Nie jest to prawdą. Pensja ZAWSZE jest na czas w ostatnim tygodniu miesiąca ;)
kandydatka
24.07.2024 12:10
Jestem bardzo zawiedziona rekrutacją w Labcon. Firma w ogłoszeniu promuję się jako pracowadca, który zwraca uwagę na wellbeing pracownika, proponuje pakiet psychologiczny itp., a w rzeczywistości nie daje żadnej wiadomości zwrotnej w procesie rekrutacji. Aplikowałam na stanowisko kreatywne, gdzie wymagane było nie tylko wysłanie cv, ale też opisanie kilku rzeczy plus dodatkowy materiał, który miał opowiedzieć o tym, co mnie wyraża. To rekrutacja, która zajmuje więcej czasu niż standardowa, więc chociażby z tego powodu osobie rekrutującej się należy się jakakolwiek wiadomość zwrotna. Jestem mocno zawiedziona, bo po przeczytaniu ogłoszenia pomyślałam, że jest to firma, która dba o pracownika, ale bardzo szybko zweryfikowało się, że nie do końca tak jest. Skoro wymaga się więcej na starcie to wypadałoby chociaż dać jakikolwiek feedback kandydatowi / kandydatce.
kandydatka
24.07.2024 12:11
p.s. dodatkowo w ogłoszeniu zawarta była informacja, że można kontaktować się z rekruterka w sprawie dodatkowych pytań, ale niestety nigdy nie dostałam żadnej odpowiedzi na maila.
Karolina
24.07.2024 12:57
Cześć kandydatko,
Z tej strony Karolina, dziękuję za Twój komentarz. W związku z tym, że po mojej stronie są rekrutacje w Labconie i staram się na bieżąco sprawdzać oraz odpowiadać na maile od kandydatów, a nie widzę niestety żadnych maili u siebie na skrzynce, które zostałyby bez odpowiedzi ogromna prośba o ponowny kontakt mailowy :) Tutaj mój adres mailowy: [email protected]
PS. Na etapie składania aplikacji wymagamy tylko CV, przestrzeń na dodatkowe treści nie jest obligatoryjna :)
Przychody i zysk Labcon
523,4 tys
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
hjg
15.04.2024 09:15
Uważam, że proces rekrutacyjny jest bardzo złe prowadzony. (usunięte przez administratora)zapewniała o tym, jaka to firma jest świetna, ze dają feedback i odpowiadają na wszelkie maile. Tymczasem byłem przez nią ignorowany i nie dostałam żadnej odpowiedzi zwrotnej. Uważam, ze w dzisiejszych czasach, gdy kandydat poświęca swój czas na rekrutacje, to wypadałoby chociaż dać odpowiedz zwrotna. Nie polecam firmy skoro tak traktują potencjalnych kandydatów.
29.05.2024 16:36
To ja mam zupełnie odmienne zdanie. Byłem na rekrutacji w Labcon. Nie udało mi się dostać ostatecznie do firmy, ale oceniam proces jako najlepszy, w którym brałem udział. Świetna komunikacja, wyróżniające się zaproszenia na spotkanie. Rekruterka Karolina na bieżąco informowała o kolejnych krokach, dostałem rozbudowany feedback i aż się zastanawiam czy to możliwe, żebyśmy do jednej firmy rekrutowali :o
Nie jestem zadowolony z procesu rekrutacji. Bardzo trudny kontakt z rekruterka, która nie odpisuje na wiadomości (mimo iz na rozmowie sama zachęcała do kontaktu mailowego) i przede wszystkim obiecano mi, ze dostanę odpowiedz po skończonym procesie rekrutacyjnym (pozytywna lub negatywna) i tak kilka razy dziennie odświeżałem maila czekając na odpowiedz, której nigdy nie dostałem. Bardzo przykre traktowanie ludzi, zwłaszcza, ze bardzo zależało mi na tym stanowisku... :(
xxxx
26.06.2023 19:53
Firma to jakaś pomyłka nie ogarniają projektów tylko się chwalą a tak naprawde to jakieś (usunięte przez administratora) , rozmawiałam z nimi i ewidentnie widać że poziom słaby ,żenada nie agencja
ciekawy
25.10.2022 12:41
Cześć, kto jest dostawcą prywatnej opieki medycznej dla pracowników w firmie Labcon Sp. z o.o.?
23.08.2021 12:08
xxx
21.12.2021 14:01
tak
02.12.2021 10:53
Jaki jest okres rozliczeniowy w Labcon Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
xxx
21.12.2021 14:01
płatne do końca miesiąca
kandydat1
03.11.2021 11:22
Po 2 miesiącach od rozmów nadal zero informacji. Z góry zakładam, że nie zostałem przyjęty, ale jednak dobrze by było dotrzymać słowa i dać znać kandydatowi.
15.07.2020 10:21
Czym Labcon Sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?
Labcon Sp. z o.o.
23.07.2020 11:58
Cześć!
Poniżej znajdziesz naszą listę benefitów. Oczywiście w trudnym czasie koronawirusa część z nich została wstrzymana do momentu większej stabilizacji :) Chętnie osobiście opowiemy więcej!
Co oferujemy:
-możliwość nieustannego rozwoju wiedzy i poszerzania kompetencji
liderów i współpracowników, którzy są ekspertami w swoich dziedzinach
-wzajemną wymianę wiedzy z najlepszymi ekspertami na rynku, np. dzięki:
+Śniadaniom Mistrzów - prezentacje projektów, które zakończyły się spektakularnym sukcesem, bądź spektakularną porażką,
+Systemowi szkoleń wewnętrznych z każdej specjalizacji oraz szkoleń strategicznych - Szkoła Planowania i Strategii (program prowadzony przez zespół strategii Group One),
+Megazespoły - regularne spotkania strategiczne wszystkich osób obsługujących danego Klienta, niezależnie od specjalizacji oraz spółki, w której pracują,
+wypracowanemu wewnętrznie Systemowi ewaluacji: rozmowy rozwojowe (2x w roku), jasna ścieżka kariery, opis ról i odpowiedzialności, indywidualne podejście i możliwość zmiany specjalizacji,
+dedykowanym szkoleniom indywidualnym - w zależności od potrzeb i specjalizacji
+programom rozwojowym (People Manager, Best Performer)
-świetną, nie korporacyjną atmosferę i otwartą komunikację
-umowę o pracę - po okresie próbnym na czas nieokreślony
-program onboardingowy oraz Buddy, ułatwiający szybki start
-dostęp do najnowszych rozwiązań oraz narzędzi
-prywatną opiekę medyczną i kartę MultiSport, a także parking rowerowy, gaming room
-2h w tygodniu na rozwój pasji lub spędzenia czasu z bliskimi (praca w piątki do 15:00)
-biuro świetnej lokalizacji, nowoczesny i ekologicznym budynek, w zielonej części Warszawy - “za naszym oknem jeżdżą pociągi a na naszym piętrze rosną drzewa” ;-)
Filip
23.05.2020 18:12
Jakieś informacje jak się pracuje i czy bardzo jest utrudniona praca przez koronawirusa?
Labcon Sp. z o.o.
25.05.2020 11:28
Cześć Filip, dzięki za pytanie :-) Przejście na tryb "HO" w skali 100% Group One Media był dla nas nowym doświadczeniem, jednak zdrowie zawsze na pierwszym miejscu! Byliśmy do tego dobrze przygotowani:
- wszystkie nasze spółki od lat działają na narzędziach G-suite pozwalających na dostęp do plików z dowolnego miejsca i urządzenia
- praktycznie każdy z naszych pracowników działał już w modelu zdalnym bez spadku efektywności
- niezależność od zewnętrznych struktur pomaga nam w szybkim dopasowaniu się do nowych okoliczności
Leci już trzeci miesiąc zdalnej pracy i widzimy, że niezależnie od lokalizacji, jesteśmy efektywni, zmobilizowani, możemy liczyć na siebie jako zespół i wspierać naszych klientów :-)
05.04.2020 10:01
Czy Labcon Sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
Kasia
06.04.2020 11:26
Cześć, odpowiadając na pytanie - w Labcon urlop wypoczynkowy jest udzielany w porozumieniu obu stron (pracownika i i firmy). Pozdrowienia, Kasia (HC)
Prszyszły_pracownik
11.12.2019 13:12
Czy w Labcon są jakieś premie świąteczne/ bony świąteczne?
Kasia
06.04.2020 09:47
Nie mamy bonów świątecznych. Przed świętami mieliśmy spotkanie przedświąteczne dla zespołów Labconu oraz duuuże Christmas Party :-) wyjazdowe w Łodzi dla całego Group One, którego częścią jest Labcon.
Kasia z HC
06.04.2020 09:52
Zawiedziony - ja się z Tobą zgodzę, ze firma fajna, ma sporo benefitów i dba o pracowników :-) w naszym standardzie mamy spora oferta - zapraszam do zakładki benefity :-)
admin
30.07.2015 13:23
Jak poznać prawdę o firmie LabCon sp. z o.o. zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
Zostaw merytoryczną opinię o Labcon Sp. z o.o.