Grupa Farmacol

Poznań - Farmacol S.A.

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Żerniki Składowa

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Bartek

04.06.2018 19:45

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    IG

06.06.2018 01:31

Jest zapotrzebowanie na 50 osób.
    Tatran

16.05.2018 12:22

Ktoś wie jak wygląda kondycja finansowa spółki??? pojawiły się jakieś wierzytelność na długi.info

20.04.2018 17:51

Czy jest powód, że tak się dzieje?
    Abcdef

30.04.2018 16:20

Ale co sie dzieje
    Lodzik

07.02.2018 19:24

Czy to prawda, że Piotr automatyk odchodzi ?! Boże miej nas w swej opiece :)
    Piotras

13.02.2018 21:03

Mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie ;) Spójrz proszę na te dobre strony, dłuższe przerwy z powodu przestojów będziecie mieć :P No i bardzo wesoło będzie :P
    Jan Kulczyk

20.04.2018 09:35

Ciach! Ciach! Ciach! Kto pierwszy odpowie co tniemy a raczej co tnie Tata dostanie w nagrodę poprawną odpowiedź :-)
    Maciej wróżbita

15.04.2018 15:18

Czy to prawda że będą zamykać oddział w zernikach ???
    Uu

17.04.2018 03:53

Tak zamkną bo podwyżek jak nie ma tak nie ma .
    Co ma wisieć nie utonie

20.04.2018 09:30

Tak, już jutro około 5 rano zapraszam. Będzie hucznie jak na stomatologii pełną plomb. Zapraszam.
    Karolina

16.03.2018 10:10

Już dawno nie wypowiadaliście się w tym wątku - jak obecnie pracuje wam się w Farmacol S.A.? @Piotras, @Ups, piszecie z perspektywy pracowników, może wy podzielicie się swoją opinią? Cały czas można aplikować do Farmacol przez link http://www.farmacol.com.pl/praca/informacje/. Zamierzacie spróbować? Poprzednie opinie wyglądają raczej pozytywne, obiecująco wygląda również czasopismo wydawane przez grupę Farmacol. Co myślicie?
    Jo

04.04.2018 02:57

Myślę że firma jest co najmniej mierna.
    Abc

01.12.2017 15:05

Że kto zmianowa...???Myślałem że to żart.

20.10.2017 18:15

Jak się pracuje w firmie Farmacol S.A.? Ponieważ aplikowałam do firmy to wiem, że są dobrym pracodawcą!, Dobrze jest jednak potwierdzić te słowa na forum, gdzie pracownicy piszą swoje obserwacje . Zobaczymy
    netka

17.10.2017 12:44

Przez jaką agencję pracy są zatrudnieni pracownicy w hurtowni farmaceutycznej Farmacol?Solidna? Jak wygląda kwestia tempa pracy?Czy są określone normy?Czy jest duża presja czasu? Jakie są warunki pracy w hurtowni?W sensie: warunki na hali magazynowej,traktowanie pracowników przez kierownictwo,kwestia grafiku - elastyczność,przerwy - stołówka pracownicza,dowóz pracowniczy(tylko na określone zmiany),koordynatorzy z agencji na hali.
    netka

17.10.2017 12:42

Stefanio

16.10.2017 23:02

Farmacol to normalna firma dla kogoś kto przychodzi tu do pracy a nie po to żeby udawać pracowitego!!
    Szczepan

04.10.2017 20:10

Farmacol S.A. ma dość długą listę ofert pracy. Jaka jest tego przyczyna? Wiadomo, że na rynku pracy brak fachowców. Może firmy zaczną podnosić wynagrodzenie?
    Wesoły

30.09.2017 20:41

Mam pytanie. Czy macie nowego kierownika?
    smutny

12.10.2017 17:47

Tak. Mamy nowego kierownika.

11.09.2017 14:13

28.09.2017 14:55

Benefity medyczny w medicover i sportowy w go fit
    MM

29.09.2017 17:35

Ten medyczny i tak jak nie płacisz dodatkowo to praktycznie na nic się nie umówisz bezpłatnie...
    Szczepan

15.08.2017 20:01

Kiepskie żarty się niektórych trzymają. Widać, że niektórzy nie nadają się jeszcze do pracy w tej firmie .
    Karolina

12.08.2017 16:19

Farmacol S.A. prowadzi obecnie rekrutację na kilka różnych stanowisk. Jednak w ogłoszeniach nie ma informacji o rodzaju umowy zawieranej z pracownikiem. Czy ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii?
    pars

13.08.2017 02:45

Na początek zlecenie, później umowa o pracę po 3/4 miesiącach najpóźniej

06.06.2017 22:31

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o firmie? Dziwi mnie, że jeszcze pracujecie tutaj.
    Spoko

23.05.2017 17:59

Niektórzy narzekają na firmę a może warto spojrzeć w lustro na siebie czy dojrzeliśmy do pracy w tej firmie.
    AA

23.05.2017 20:59

Myślę że dojrzelismy ..niektorzy do tego stopnia że sobie poszli

19.05.2017 02:48

Bo dywanik jest zagrzybialy :)
    Hu

19.05.2017 02:51

Jesienią będzie grzybobranie..do lasu nie trzeba jechać..z dywanik zabierzemy.

19.05.2017 01:40

Mussolini

19.05.2017 01:49

Poprawka ADOLF juz jest z nami :)
    Ooo

19.05.2017 02:46

Mamy już dywanik ...tylko dlaczego nie czerwony?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Składowa 62-023 Żerniki

Grupa Farmacol

16.05.2017 19:36

Słyszałem, że firma jest dobra ale forum to jakaś dziecinada.
    Pracownicy

18.05.2017 18:46

Firma ma idiotyczne pomysły. Teraz na ochronie musimy buty ściągać i pokazywać ochronie choć nawet nie mamy tego w regulaminie. Jesteśmy ciekawi czy kierownik tez ściąga i czy mu ochrona do teczki zagląda.
    dominique90

16.05.2017 17:08

A co sądzicie o posadzie referenta ds. reklamacji?? Ludzie tylko błagam szczerze bo mam rozmowę kwalifikacyjna i nie wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam
    Kontrola

12.05.2017 12:08

Niech zmianowy Krzysztof się opamięta a nie wrzeszczy na ekspedycje cały czas, że nic nie wiedzą i nic nie umieją.....
    Upup

12.05.2017 13:30

I może niech bardziej zajmie się swoimi obowiązkami a mniej presiaduje na kontroli u koleżanek, bo z 8 godzin pracy to chyba połowę poświęca na pierdoły z dziewczynami.
    Stacje

11.05.2017 12:15

A Pan Dominik juz został wybrany na zmianowego bo ciągle chodzi za Krzysztofem i nic nie robi.
    AA

11.05.2017 22:38

Jak kto nic nie robi ..no przecież chodzi!Dajcie mu podwyżkę biedulek skąd ma brać kasę na wazeline!
    Qwerty

08.05.2017 17:56

A po co mamy chodzić do kierownika skoro on i tak nic nie wie....
    Sonia

07.05.2017 20:00

Czy ofert dla konsultanta ds. sprzedaży jest jeszcze aktualna? Słyszałam wiele dobrego o firmie i chcę pracować.
    Nieznajomy

04.05.2017 12:59

Źenada ze pewna osoba bedzie kordynatorem
    Xtr23

05.05.2017 16:11

Kto taki ?
    Hu

05.05.2017 16:29

Właśnie..uchyl rąbka tajemnicy ...daj się pośmiać
    Stefan

03.05.2017 21:27

Farmacol nie zasługuje na niektóre opinie, firma jest stabilna. Jeśli są problemy innej natury może warto rozmawiać?
    Xyz

07.05.2017 23:29

Kieras co mamy Ci chodzić do biura i płakać..masz jednego spowiednika z Komory ..tego Gładkiego Gogusia.
    Nie warto

27.04.2017 16:38

Straszna dezorganizacja w tej firmie. Radzę szukać pracy w innym miejscu. Praca sama w sobie jest Ok ale ludzie pokroju Ł. Zamelczaka nie powinni obstawiać stanowisk kierowniczych. Zwykły cham i prostak , lata rudzielec z wozkowym na papierosa co chwile a robota niezrobiona. Zmuszanie do nadgodzin na porządku dziennym, nie wspominając o oszustwach z odciąganiem pieniędzy za rzekome uszkodzenia. Nie polecam

05.03.2017 14:04

Znowu zmiana dyrektora?

25.12.2016 13:05

Lukasz Z jest zwykłym cwelem nic nie robiącym tylko gadającym same pierdoły i chodzącym z Dominikiem G co pól godziny na papierosa.A braki na stacjach i na automacie stoją.Mogę pochwalić Krzysztofa N za to ze jest wyrozumiałym i życzliwym kierownikiem zarozumiałym problemy pracowników.
    Opi

26.12.2016 16:29

Niestety to prawda Ł .Z nie szanuje innych ..zachowuje się jakby był najmadrzejszy na świecie i wydaje mu się ze jest niezastąpiony. Oby się nie przeliczyl. Przykre jest to ze nie szanuje innych choć stwarza pozory takiego niby w porządku.

19.12.2016 12:59

Syf taki sam od lat. Zwalniaja i zatrudniaja. Tych dyrektorkow tak samo. Po co to? Robic nie idzie. Zadnej stabilizacii. Nowi w ogole nie lepsi sa.

04.01.2017 18:36

Człowieku nie marudź. Jak jest tak źle to zmień pracę i nie rób złej atmosfery innym. Najgorzej jak się samemu jest nie do końca w porządku ale szukamy winnych. Firma ma lepszy i gorszy czas jak wszyscy. Trochę zrozumienia i dasz radę. Rotacja jest w każdej firmie.
    hmmm

25.11.2016 10:19

To jak jest z tą pracą w farmacolu w Jaryszkach pytam ponieważ myślę o zatrudnieniu w tej firmie ?
    H

26.11.2016 14:45

Przyjmują bo ludzi brak ..przyjdź i dowiedz się więcej .
    Ktoś tam

04.11.2016 16:14

A zmianowy Z to cham!

27.10.2016 23:25

A skąd wiesz że jest jakaś różnica kto Ci to powiedział św Piotr?! . Radzę przeczytać umowę jeszcze raz... mamy premie uznaniową na podstawie akordu i taka jest prawda że jeśli mają powód mogą urypać nam niestety całą premie... muszą nam zostawić z premią najniższą krajową. Jeśli jesteś pewien że to jest bezprawnie, wątpię że ktoś tam Cię trzyma na siłe z tego co wiem w Poznaniu i w okolicach jest najmniejsze bezrobocie .
    Nikt

29.10.2016 09:47

Gadasz nie na temat....

27.10.2016 16:33

Nikt Wam nie zabrania iść do kierownika i się o wszystko dopytać, bo te ploty i pierdoły jakie ludzie biedolą to się nie da słuchac. Jestem doinformowana za co i dlaczego mi zabierają i wszystko da się jakoś wyjaśnić tylko trzeba wiedzieć kogo zapytać. Pozdrawiam niedoinformowanych jest mi Was żal że nie możecie przez to spać po nocach haha
    a h*j to kogo obchodzi :D

01.11.2016 13:15

super ze sie zgadzasz na to ze zabieraja ci twoja kase hahaha jednak nadal po.ur.ience tam pracuja :D :D :D

13.11.2016 15:22

Stuknij się w beret !

11.09.2016 17:01

Moralny

12.09.2016 19:51

Jeśli lubisz być wykorzystywanym fizycznie,psychicznie oraz lubisz zarabiać grosze,jesteś recydywistą,dzieci odsunęły się od ciebie,a komornik puka do drzwi - wal śmiało z CV nawet dziś !
    opew

11.09.2016 17:00

cały ten farmacol opiera się na wyzysku pracownika i machlojkach , nie polecam.
    Uciekajcie

02.09.2016 11:24

Tragedia nie firma. Człowiek traktowany jest jak robot ktory ma tyrać za coraz to mniejsza wypłatę. Przy każdej wypłacie odciągają pieniądze za rzekome uszkodzenia nie dając żadnego pokrycia czy takowe były. Odciągają pieniądze za błędy które każdemu z nas sie zdarzają przecież i oczywiście nic nie ma na ten temat na rozliczeniu od wypłaty. Nie polecam i wręcz odradzam. Chamstwo zmianowych przechodzi wszelkie granice a zwłaszcza Łukasza Z.
    !

13.10.2016 23:47

Nie wiem dlaczego pracownicy zwrócili głównie uwagę na ostatnie zdanie dot. zmianowego( nie wnikam czy realne) zamiast na prawdziwy problem, tzn. odciąganie pieniędzy co miesiąc za uszkodzenia, dopóki pracownicy nie zapytają ile i czy w ogóle pieniądze zostały odciągnięte, to się nie dowiedzą, jakby nikt z kierownictwa nie liczył się z tym, że ludzie nie przyszli tam dla zabawy tylko po to, aby utrzymać siebie i rodziny, a taktowani są jakby to było normalne...a odciągniemy w tym miesiącu tyle i tyle, nie powiemy im dopóki nie zapytają, pewnie i tak nie potrzebują tych pieniędzy...gdzie w umowie jest zapis o odpowiedzialności za zniszczony asortyment?! dlaczego nie zostaje to zamieszczone w wyciągu od wypłaty?! dlaczego pracownicy nie mają możliwości sprawdzić jakie faktycznie były straty?! w takim wypadku kwotę można podać każdą. Fajnie się mówi...a w tym miesiącu odciągamy 30zł....w tym 60zł...przez rok trochę się tego uzbiera, a na wyciągach jak nie było tak nie ma. Dlaczego o tym nikt nie mówi tylko o pierdołach?
    A ktoś tam

23.10.2016 19:10

Straty wynikają przede wszystkim z juchty jaką prowadziła niejaka MP a ile już zaplaciliscie tego nikt nie wie .Idzie inwenturka oby Wam po 200 stowy na które ciężko pracujecie nie powiedziały 10papa.
    szybka

20.12.2015 09:45

I tak ja mówiłam, teraz zaczniecie płakać...

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol